Bezalkoholiskās dziras
+2
Kopš ar Zaļo pūķi vairs necīnos, patērēju pārsvarā kvasu - Iļģuciema baciļos veikalā nopērkamo, tā paša ražotāja lejamo dzīvo un pie lielveikaliem nopērkamo "Lāci", ko kaut kāds vaņku kantoris brūvē ( cvvp.nva.gov.lv/employers/68737... ). Tomātu sula arī ģeld. Ko citi cienījamie trūmetālisti lej sevī iekšā starp apreibināšanās reizēm un atzīst par labu esam? Mož' kāds zin kādu kaut cik jēdzīgu bezgrādu bairīti, kas pagalam pēc čurām negaršo?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
Laikam jau labākās no bezalkoholiskām dzirām ir grādīgās - kvass un kefīrs :D
+1
Nu jā, kefīru piemirsu pieminēt. :)
0
Var jau dzert Toniku. Tam tāda tuvu grādīgajam garša. Man tas iļģuciema baciļos baigi ātri piegriežas, ka nevar vienkārši iedzert. Tad arī pērku vai nu Cido Toniku ar to veco etiķeti , cik gadus jau stāv nemainīga, vai arī Schwepes Toniku, kaut gan šim bišku mazāka tā specifiskā piegarša.
0
Njā
Man tomātu sula baigi garšo, bet tā, kura ir 3l burkās pieejama. Par kvasiem gan tā čābīgāk - joprojām tas kvass, kuru daudz mazāks būdams baudīju manī uzlika to laktiņu, kuru tā arī neesmu sasniedzis ar mūsdienu kvasiem (leiblus neskaitam). Par marcipānu tas pats, bet tas nav true. Būtībā gasēju kefīriņu, cikturtomātu sulas pakas, kā arī Darida minīti. Un piens. Piens blakus veicī no zemniekiem dabūnams gards un par konkurētspējīgu cenu, kaut arī pasterizēts.
0
vo, par toniku piekrītu punkts punktā...bet vispār ūdens jādzer un miers:D
0
Utaino ražotais Baļtika bezalko alus tīri labi dzerams - seviški, ja gribās iestilot ar "alus" pudeli starp džerājlopiem! Atšķirībā no pārējiem nonalko alus parodijām, manām garšas kārpām liekas ok!!
0
no limpenēm baigi patīk Ginger Ale varianti, kvasi jau pēdējā laikā tā atdzerti ka pieapnicis, Latvijā esot vēl , protams, kefīrs daudz.
0
Ledustēja, apelsīnu sula ar ledu. Jau pieminētais Ilgzeem kvass arī smeķē.
0
Nezinu kā jūs, dārgie brieži, bet mani no nedzeršanas priekiem (bēdām?) glābj parasti limpene ar ledu - kola, spraits, fantastika vai limpo - pie dirsas - ka tik limonāde!
0
ūdens ar gar'šīgs.
0
Avota ūdens.
Tomātu sula - labākā ir ЧУМАК no Ukrainas 1,85 litrīgajās burkās.
Bezalkoholiskais alus - jēdzīgākie ir Aldara bezalkoholiskais un Baltika 0.
Ja kvass, tad, protams, Iļģuciema. Labākais laikam ir Ilgezeem Dark.
+1
tā kā es esmu profs uz to, ko dzert, kamēr citi lupī, tad varu ieteikt iesala veidīgos dzerienus. piemēram bauskas bezalkoholiskais porteris. ja garšo saldie tumšie ali, tad tas ir ideāls aizvietotājs. krogos dodu priekšroku, kafijai, enerģijas dzērieniem, (kvasiem biezi vien nekāda spožā izvēle nav) bezalkoholiskajos ir nācies iegrābties. nezinu marku, bet transilvania man iedeva normālu bezalkoholisko, jebkurā gadījumā neradīja ilūziju, ka sūkāju gumijas sievietes piedurkni:)
ikdienā- pipeļmātīsu teja, druskinieku minītis, no rīta kafija /ar iebiezināto pienu/ un citas dziras manis pēc uz pasaules var aŗī nebūt:)
0
Kopš esmu sačakarējies no grādīgajiem, lielākoties, tikai brūnos skotiniekus un kanādiešus patērēju, tad tagad izvēlos tējas pārsvarā gaišās un zāļu kpā ar kādu citronu, patērēju pienu, kefīru lielos daudzumos, kvass atdzerts, tāpat kola tika patērēta mlzīgos apjomos, vismaz 2-4l dienā, tagad cenšos piebremzēt ar šādām kuņģa izvirtībām :D:D:D:D
Mājās neatsakos no kakao, kas labi palīdz atgūt siltumu un pašsajūtu drēgnās dienās, tāpat kādu riktīgu buljonu ik pa laikam iepļauju .....
0
piparmeetru teeja .
patiik vel tomaatu sula bet ar citronu un paarejaam bloody mary sastavdaljaam . bet bez alko
0
Vīnogu sula, Sadočok sulas, Limbažu kefīrs un piens, stipra un salda kafija, Miestiņa kvass kā arī tādas indes kā švepa toniks, kola, fanta, Dr. Pepper.
0
Ne ar ko oriģinālu neizcelšos - Fantastikas kola ar ledu vai Iļģuciema Veselības dzēriens / kvass :)
+4
Te kāds par kakao ieminējās. Žetons. Biju aizmirsis par tādu dziru. Jāmēģina dabūt tas rūgtais kakao, jo visi tie cukurotie tik līdz pļūtij var aizvest.
0
Veselība, kefīrs, kokakola, ūdenis, melnā tēja un faking kafija! Un vispār dzeru visu kas dzerams.
0
Ūdens, ūdens ar mājās spiestu ķiršu sīrupu, tējas. Retāk kafija, kas ir tajās mazajās paciņās 3 in 1. Sesijās triepju iekšā kolu, kamēr galva reibst un rokas trīc. Vēl pa retam paņemu Veselību, baigi garšo Mežezera limpene, bet tā pārāk dārga palikusi, lai gribētos pirkt.
0
Labi ir Ulmaņlaku kvass, Miestiņa kvass un Iļģuciema stiprais. Vienīgie bezalkoholiskie dzērieni, kurus dzeru. Nu... nosacīti bezalkoholiskie, no pusgrāda īdz grādam svārstās. Man patīk... pārējais viss, ko dzeru ir virs 5%...
0
parasto rūgto kakao vēl nesen kaut kur redzēju, ir viņi noperkami, tikai dod dies' atmiņu kur. vai tik nebija tajā pašā lietuviesu kultūras namā.
vel aizmirsās par tādu brīnumu kā visparastākā limonāde, ko amerikāņu bērniņi uz ielām pie savām privātmājām filmās tirgo- ūdens, citrons, cukurs, ledus:)
0
Ā, vēl garšīgs ir spraits ar grenadīna sīrupu un ledu.
0
Tā kā jau radies ieradums, pie kompja / TV sēžot cilāt kausu, tad sāku kādus alus aizvietotājus mēģināt, jo dažu Trūmetāla cīņubiedru pēdās iet negribas. bezalkoholiskie ali ir izmēģināti visi, kas pie mums dabonami - labs ir jau minētais Baļķika, Holstein un Sokol (sen gan nav manīts). Arī ukraiņu bija labs, tik neatceros kā sauca. No kvasiem un līdzīgajiem topā vēl arvien ir parastais Iļģuciema. Izlejamais, tik labs kā pirmajā reizē dabūtais, vairs nav iegūts. Tie porteri par saldu, pārējie kvasi ar tomēr nav tik labi kā Iļģuciema. Vēl labi tik Brūvera kvasi (sevišķi Vecpilsētas), bet tos jau parastos veičos netirgo.

Pat neatceros, kad esmu pienu dzēris - neesmu jau nekāds teļš. Kefīrus un tā radagabalus tik aukstajā zupā maucu. Tomātu sula rullē, bet vislabākā ir 3l burkās - tāpēc reti dzeru, jo jāatbrīvo daudz vietas ledainī. Labs kokčiks ir tomātu sula ar rjaženku (50/50).

Toniks un švepsti ar ir labi dzērieni.

Darbā sēdot parasti ūdentiņu pļumpēju. Iemaucu ledus tēju - laba ir Nestea zaļā ar alveju un vēl kādām tur garšām un superīga ir baltā. Pie maltītēm tēju kapāju iekšā.

Ābolu sula arī rullē, bet dabīgā skābā no 3l, nevis dzidrināti saldinātās, kautgan ar reizēm iemaucu.
+4
Piens man garšo, bet ja sadzer pa daudz, tad tādi pirdieni piemetās, ka jāiet bezmazvai pa nakti uz balkona gulēt.
0
Ai da principā bezjēdzīga tēma - vieglāk ir uzskaitīt, ko nekadā gadījumā nedzertu. Protams, ka vissvairāk patērēju ūdeni, lielākoties no krāna - parasti ir pa rokai un tikpat kā neko nemaksā. Zaptsūdens, cidonijūdens, citronūdens utml. visas labas lietas, tēja, kafija - arīdzan, kad ko tādu prasās. Dažāda veida limpenes - tā mazāk, jo kaut vai tas pats toniks, it kā irrūgts, bet tāpat ķepē ciet, nepatīk diez kā tie cukurūdeņi. Minētais Mežezers gan ir labs, bet piekritīšu, ka par uzgāzētu cidonjūdeni padārgi prasa. Kolu vēl var, bet negribas pierast. Sulas - protams, tomātu ir prīmā, dabīgās visādas arī - parasti, kad ir, tad gan jaucu ar ūdeni.

Nu vēl, protams, ir arī skābētu kāpostu sula, gurķūdens utml. :)

Tādus dārzeņus, kā gurķus, arbūzus, kabačus utml. jau ar par dzērieniem var skaitīt.
0
* (visādas citas dabīgās arī - neba nu es es tomātu sulu kā sugu uzskatītu par nedabīgu).
0
Nav nemaz tik bezjēdzīga tēma - es daudzas jaunas idejas smēlos, a to biju mazliet apjucis - ko lai tādu smeķīgu iedzer, kam nav grādi. :)
+1
Pilnīgi pareizi. kad man dakters lika daudz biezpiena ēst, sākumā ar domāju, ka nu ir žopņiks - kā to masu varēšu sev iekšā dabūt, bet tad sadomāju visādas receptītes, kuras arī tagad brīvprātīgi īstenoju. Krieviem bija kautkāds teiciens šajā sakarā.
0
^ +
+5
Ai pohuj, pietiks te pa limonādēm... Še kā profiņi dzer:

www.youtube.com/watch?v=wPoApyhKzNg...
0
Labinieks :) Sevišķi no mašīnas uz mašīnu.
+5
Trūmetāla tēmu attīstības virzieni:

Metāls >> pupi
Kultūra >> pupi
Pasākumi >> dzeršana >> pupi
Bezalkoholiskas dziras >> dzeršana >> pupi (visticamāk)
Dzeršana >> dzeršana vairāk >> smieklīgas atlūzušu cilvēku bildītes >> pupi

Nē, es nesaku, ka man te nepatīk
|m|
+7
Drausmas, cik liels spēks ir tām sievietēm pār mums...
+1
kā tad :D
+1
despim^
dažām ir, bet lielākai daļai tomēr nav :)
Bet par tēmu- piena pdorukti, ūdens, tējas, kafija.
+1
Gan dzeršana, gan pupi, gan ir metāls! Un metāls ir kultūra! Un kultūra ir laba...
0
Bok, a pietiek ar tām dažām... a kas nez darītos, ja visas būtu tādas...
+1
bērzu sula
+1
Starp citu, jā. Īpaši tāda, kas noturēta vēsumā līdz vasarai - auksta, mazliet gāzēta, tīkami skāba... mmmmmm
+1
Diemžēl sezonāls dzēriens.
+2
Ha, man vēl >100 litri šitā padzēriena pagrabā, pietiks arī līdz nākamajai sezonai :D
+4
Tā, nuka stāsti, kur tavs pagrabs...
+2
šķiet tā bērzu sula tagad jau vairāk iederas kādā no alkoholiskajām tēmām :)
0
man tieši garšo, kad viņa vēl nav tāda stipri ieskābusi.
0
Arī tāda ir laba.
+2
"Īpaši tāda, kas noturēta vēsumā līdz vasarai - auksta, mazliet gāzēta, tīkami skāba... mmmmmm "

Tieši tādu es tikko ar kārdinošu "pssst" skaņu atkorķēju. Šāda pudele tagad droši vien būtu neslikts motīvs slepkavībai, ne? :)
0
Man no pagaajushaa gada kaadi 30l beerzu sulas staav, buus jaataisa un jaanoluuko, visticamaak jaalej laukaa. Shogad biju gudraaks un mazos traukos pildiiju, visa tika arii laiciigi likvideeta.
Es te kaadu laiku atpakall biju uzgaajis Rimchikaa baigi labo padzeerienu - Cigorinnu teeja, taadaas mazaas burcinnaas kaa sinepju bija pidliiti, tur pat dazhaadi garshas veidi bija, bet nu labi ruugtena teeja sanaak.
0
Man kautkāda Galka mājās mētājas - neteiktu, ka diži laba. Tās beramās labāk patīk.
+1
Starp citu, biju jau piemirsis - melnā tēja ar pienu, pa angļu modei, arī ir laba štelle. Vajag tikai tādu labu, aromātisku melno tēju.
0
Es iesaku Greenfield zaļo tēju, ar jasmīniem. Vienīgā tēja, ko es dzeru pēdējo 2 gadu laikā.
0
Tas piens visu garšu noņem, tāpat kā citrons. Tuvāk lētajam galam var ar tiem uzlabot.

Jasmīnu tēja ir laba štelle. Arī oolong tēja spārda.
0
^ nav gluži tā, ka noņem, drīzāk padara maigāku. Vajag ļaut ievilkties tā kārtīgāk, tad ar pienu ir pašā laikā.
0
Melnā tēja bez piena ir garlaicīga.
-6
^ tāpat kā nēģeris bez baltās sievietes?
0
labas mantas cūkāšana.
0
tas par tēju ar pienu
p.s. kaut gan faktiski... kā tur bija tas teiciens par pērļu kaisīšanu cūkām :D
0
nekad neesmu sapratis to tēju ar pienu. Normāli stipra melnā tēja (tā lai uz beigām sausa mute paliek) stāv pāri visam. Nu varbūt ne kafijai :)
+5
mhmm, vienreiz dabūju paprovēt kārtīgu čefīru, zeka gatavotu (tas fakts laikam visam piedeva ''odziņu'') :D pēc tam 3 h acis kā pūcei bija, knapi pamirkšķināt varēj`
+4
^ Tev laba kompānija. :D
0
Nav ne vainas tējai ar pienu - šad un tad lietāju.
+2
Labai tējai liet klāt kautkādas govju pļutkas ir tas pats, kas VSOP ar kōlu šķaidīt ...
0
Es reiz tādu kruķīto VSOP dzēru, ka nācās ar siļķi uzkost. :D
+4
nekas, nekas, gan jau jūs peklē degsiet...par šitādu zaimu un ķecerību runāšanu!
piens un tēja...tur pat pujātam jāsmejās!!

PUPI/ŠMIGA/METĀLS das is UBER alles!

:D:D:D:D:D:D:D
+1
Tēma bija bezalkoholiskie drinki, bet uz beigām panesās alko kokteiļu receptūra. Imho Kola ar VSOP ir bezgaumība, bet par gaumi nestrīdās :D, bet no citas puses, kas neuzdzer ir īsts alkodraugs, jo uzdzer tomēr vajag :P
----------------------
Minerālītiši Vitautas un Darida cenas/kvalitātes ziņā ir topā. nevar nepieminēt burkānu sula. No miksētām sulām favorīts ir burkanu, biesu un ābolu kokteilis.
Piena kokteiļī no senseniem laikiem ir topā (mīļākais no īsts piena plombīra un īstas plūmju biezsulas).
...uz balkona ķirbis jau gaida savu kārtu.
Tad par veselīgu dzīvesveidu. Priekā! :-)

0
Nē, ta jau kõlu vajag ar XO - vo tad būs bezgaumības maksimums!
+1
BladeOfDarkness, vakar, plkst. 23:15

"Labai tējai liet klāt kautkādas govju pļutkas ir tas pats, kas VSOP ar kōlu šķaidīt ..."

Vispār jau tev taisnība, tējai jālej klāt balzams vai rums.
+1
"jālej klāt" ir visai nosacīti - tējkarote, ne vairāk! Citādāk smaržos pēc silta huizin kā un iekšā īsti arī neiet.
vienīgi gaidi kad atdziest un rauj iekšā kā kočiņu :D
0
buša plāns par bezalkoholismu sāk izgāzties. es jau gara acīm uzburu ainiņu- ar sevi, ieritinājušos zem sedziņas, ar karstas upeņu sulas ar balzāmu glāzi rokā.
0
Kāda vēl sedziņa un karsta sula ar balzāmu? Pārāk silts tam vēl! :)
+1
u jau laikam pietiek padzirdēt par pirmajām salnām, ka sāk puņķis tecēt :D
0
es dzeru tikai ūdeni, tēju un svaigi spiestas sulas, visa ķīmija lai paliek ķīmiķiem ;D
0
kāds silts, prātu esiet izkūkojuši? :O man jau salst. puņķis vēl gluži netek, bet salst!!!!!
0
es dzeru tikai bezalkoholiskos šņabi. ja vēl sajauc ar šampi 'Mežezers' vispār ir pizģec..
0
viss ok, tikai šampja izvēle nepareiza;)
0
"visa ķīmija".... itin jebko var nosaukt par ķīmiju. Uzskaitītu tev to vielu ķīmiskos nosaukumus, ko satur tēja vai sula, arī vairs nedzertu?
+1
ja neskaita var- un šodienu, rudens ir klāt ar visu drēgnumu, tāpēc krūzīte gardas tējas vai u pieminētā dzēriena jau tieši laikā
0
Par kakao turpinot. Es to puslīdz rūgto dabūju tajā pašā maksimā pie lata par paciņu. Atklāti sakot, es labāk izdzeru dienā 1l piena ar kakao(sanāk 3 krūzes) nekā kaut kādu coca colu , ko senāk tieši sanācis tā vairāk dzert. Vispār jau kakao skaitās labs veselībai.

Runājot par kafijām. Tas ,protams, ir ļoti individuāli utt. , kā tur uz kuru darbojas tas kofeīns kafijā un tā , bet , godīgi sakot , kafija pēc garšas netur līdzi labai beramajai tējai (nevis tamponiem) , ko zolīdi čaiņikā iemet un tad tik aiziet, bet nu tā ir personīgi man. Taču runājot par kafiju , tās kvalitāti , arī māc šaubas, ka kaut kāda Jacobs , Tschibo , Nescafe un visas tās citas vispār ir nosaucamas par kafiju nevis kafijas izstrādājumu. Es varu derēt, ka īsta kafija, ko tu nopērc kaut kāda tur tajā speciālajā veicī , samal tās pupiņas , garšos 100x labāk un tādu kafiju es labprāt nobaudītu kaut kad , cena , protams, būtu augstāka , bet domājams , ka patēriņš arī. Tā kā es īsti nesaprotu , kā var garšot tās "parastās" augstāk minētās kafijas. Par tās liederību ārpus garšas baudīšanu es vispār klusēšu. Vienu nakti izstrebu kādas 4x tasītas ar labi sabērtu kafijas daudzumu un nesūda man miegs nenogāja. Reizēm , kad vēl Coca cola bija + - kvalitatīva , pat tā ar savu kofeīnu dzina miegu nost krietni jūtamāk.
0
meh , atkal sapisos paša teiktajā. Par patēriņu domāts , ka tas drīzāk samazinātos.
0
Tā aptuveni arī ir, veikalu širpotrebs ir širpotrebs jebkur aprodukta gadījumā, kafija nav izņēmums. Naz, es patiesībā ne kafiju, ne tēju īpaši daudz nedzeru, taču gan laba tēja, gan laba kafija garšo (kafiju gan dzeru tikai melnu, bez cukura). Iedarbība laikam ir diezgan individuāli, man reizēm palīdz, reizēm nē. Šorīt, piemēram, pusatvērtām acīm aizstreipuļoju uz virtuvei, uzliku čaiņiku, pēc tam kad iedzēru kafiju, mviss miegs pārgāju 5-10 minūšu laikā. Kaut kad vienreiz pēc negulētas nakts ar mērenu alkohola patēriņu ierados no rīta darb', un, protams, tiklīdz apsēdos, tā lūzu nost; izdzēru 4 krūzes kafijas pēc kārtas, miegs pārgāja, bet rokas gan trīcēja un pus dienu kā uz adatām sēdēju. Vienīgi baigi jāmīž ir no kafijas, alus ne tuvu netur līdzi. Citi atkal saka, ka klucis spiežas no kafijas.

Ir gadīies nogaršot arī to super ekskluzīvo izdirsto kafiju ( en.wikipedia.org/wiki/Kopi_luwak... ); garšīga nudien bija, taču nekas tik ārkārtējs, lai liktos tās cenas vērts.
0
pirku Ekvadoras širpatrebu (kafiju pupiņas) no sākuma izskatījās gaļima - tādas nekādas putas un smarža, garša vēl tā. Puspaku izlietoju un pārgāju uz Jēkabu, vizuāli labāk, smarža arī pa normāla, vienīgi garšā tāda patukša. Pēc tam turpināju Ekvadoras kafiju un uzreiz liekas cita lieta - super. Laikam kaut kā bija pie viņas jāpierod :D
ar aliem tā pat - paņem mutīti Tērveti un mutīti līvplēša (abi labi atdzesēti) 50 santīmu cenas starpību īpaši nejūt, bet izdzer pudeli tā paša Tērvetnieka un tad provē vēlreiz līvplēsi... fubļa, huiņa :D
0
Pamēģini nevis labi atdzesētu, bet 6-10 grādos. Praksē pierādīts, ka Tērvetes, Brāļa, Piebalgas alēni arī atšālēti un remdeni iet iekšā. Dārgākiem aliem pasniegšanas temp. ir 8-12 grādi, nevis extra chilled & cold, kā sūda Aisiem, Milleriem un tamlīdzīgiem.

Man ne kafija ne tēja nekādu uzmundrinājumu nedod (vairāk par krūzi gan nekad neesmu dzēris). Varbūt tāpēc ka tēju visai daudz dzeru. Vispār kārtīgai zaļai tējau kofeīna pat vairāk nekā kafijai esot.

Kautkāda burka ar kafijas pupiņām mētājas. Gadus 4 vecas gan. Moš ciemiņiem kādreiz sanāks iesmērēt - lai maļ un uzlej ;) Uz Vanna Tallin ar jau kādus 4 gadus gribu kādu pierunāt, bet nelaužas, nelieši.
0
tā, pie dainīša labāk ciemos neiet, viņš visu, kas mājās paliek pašam vecs grib izbarot ciemiņiem :D
0
Tak no tā Vana Tallinn aizlipt var, tas pats kas ar Moku.

btw, kokaīns > kofeīns :)
0
Vajadzēja tev tās kokas lapas kādu maišeli tomēr atvest, lai var čomus pacienāt ...
0
Nomīzu. Jo lapas principā bija aizlegts izvest no valsts, vienīgi sasmalcinātas tējas veidā laikam bija brīv. Negribējās riskēt - ej nu sazini no tiem peruāņu muitniekiem, ja nu izdomā pārbaudīt un pieķer, tad grūti prognozēt rezultātu. Katrā ziņā negribējās sūda lapu dēļ iestrēgt vienam pašam D-amerikā.
+1
Šobrīd topā ir lielā krūzē izšķīdināts buljona kubiņš. Garšīgi un neveselīgi!
0
^ Fūga? :)
+1
Man tagad topā tēji'ņas. Paskaitīju, ka visādiem kvasiem ar paliels puiķis aiziet - labāk pats kādu auksto piparmētru vai augļu tēju uzbliežu un trekterēju iekšā. Lēt, dabīgi un pat garšīgi. Turklāt dažas tējas pārāk ilgi aizstāvējušās.
0
Un ja vēl pats vasarā līž pēc liepziediem... no zāļu tējām man šitā viena no mīļākām. vēl man baigi sper ķimeņu tēja. Vīgriežu tēja arī labinieks, bet tā vislabākā ir svaiga - lietota uzreiz pēc ievākšanas. Un ka tā padomā, pelašķis ar nav zemē metams, ābolmizas ne tik utt.
+1
Nujā, liepziedi spārda, tāpat kā ķimeņtēja.
0
melisa vai piparmētra ar medu
+1
Vakar Prismā pamanīju neredzētu Bavārijas 0.0% alu - ķip bezalko Kviešu nefiltrētais. Garšoja tīri labi un ja būtu bundžu pakratījis, tad arī pēc nefiltrētā izskatītos. Piemaukts tik akācijas ekstrakts, tāpēc pēc Edelweisa garšo.
0
Esi Alpu pļavās ganījies? :D
0
Aliņš tāds ira :)
0
Līvu Kvass nefiltrētais tīri dzerams. Pat nogulsnes ir. 1.5l kādus 95s maksāja.
0
A kāds ir mēģinājis priežu skuju tēju ar citronu? Iesaku! Atjaunina enerģiju! Var dzert starp citu arī aukstu !
+3
Ziemassvētku eglīti varbūt arī var noēst ? :)
+2
kurrrat, nepekstiņo, ja? Tad jau neviens mūsu grādos sviestu nekultu, rītu tik skujas.
0
Topiks bezjēddzīgs,nav trve.

Lipton melnā tēja ar pienu un cukuru vai vnk pa litram piena dienā. Kafiju kuņģis nenes.
0
nu par skujām nezinu, bet priežu pumpuru tēja palīdz pret klepu. par garšu neatbildu, gaumes jautājums.
0
Uggaa - a pričom te sviets?. Vai ta es saku ka skujas ir jāēd? Runa iet par bezalkaholiskajiem dzeramajiem, tai skaitā arī tējām!
0
pats labākais ir tas, ka tusēju tā, ka, piemēram, dainītis netic, ka esmu skaidrā :D
0
Nu a ko tad? Vai ta ja esi skaidrā obligāti jātup stūrī un uz visiem jāblenž ar trve blekmetālista viepli? :D
0
blackmetālista seja jau parādās tieši pie attiecīgu promiļu sasniegšanas :D
0
Es biju domājis niknu un neapierinātu rožu. :)
+3
^Kā blackmetālistam ar aizcietējumu?
0
nu ja nu
0
par tēmu - dienā kafija, vakarā citronūdens ar medu. visādas zaļās tējas un mate. bet vispār, bļe, kā gribās bērzu sulu...
0
Ui, mate būs jāpaķer, sen nav pļumpēta.
0
Mahimā tieši bija skidoni uz tējām. Nekas dižs jau nav tās Apsara tējas , bet nu mixiņi interesanti.
Noprovēju "Jamaikas kokteili". Žēl , canabis nebija , bet nu ruma aromāts + melnā tēja ar mežrozītēm.
+2
thunder-uzsitīš gaisā 3l bērzenes pa 1,50ls ;)
+1
bļin... ja ir jēdzīgā stāvoklī, tad principā esmu gatavs ņemt.
0
Ja ir kristāldzidra kā bērna asara es arī ņemu ;-)
+1
Izskatās, ka čurdariem ir ķēriens tik uz kvasiem - Līvu ir dzerams (turklāt tik 69s maksā 1.5l) un Cēsu Portera Ulmaņlaiku ar normāls. Prizmā uz etiķetes minēts, ka Lietuvā ražots. Tad jau par Smetonalaiku jāsauc :D
0
Eu, kāds bērzu sulas pārdod?
0
Tak Centrāltirgū pilns ar bērzu un kļavu sulām, vismaz tā bija pirms pāris nedēļām...
0
Cik par litru piedāvā?
+1
0
labs :) Bet Cēsu ir 0.5%
0
Aprīlī bērzu sulas ("no koka)". Maijā-junijā gaidīšu Piebalgas kvasu.
0
Līvu nefiltrētais kvass tiešām garšīgs
0
^^ šie sola sākt ražot ?
+2
Koki? Jā, jau ražo pilnā sparā.
0
Par kvasu. Visa info no twitter and Piebalgas veikala darbiniekiem.
twitter.com/PiebalgasAlus...

0
Šodien Bauskas kvasu pamanīju. Lats par 1,5l. Iesala dzēriens šiem jau labu laiku bija un Portera dzēriens.
0
Padzēru Piebalgas kvasu (1,5l pa 65s pie Spices) - drīzāk tas ir iesala dzēriens. Ir OK, bet cerēju uz kautko Iļģuciema vai Aldara Miestiņa (pašā Aldarī darītais vēl gan nav garšots) kvasa līmenī. Tas nelielais saldums man tomēr traucē, kautgan garša interesanta (cigoriņi likti klāt).
+1
Bauskas kvass ir ģelains, man tīk pat labāk par Iļģuciema.
-1
Kā reize, šobrīd dzeru Bauskas Iesala dzērienu. Ir labs. Tikai, kā jau viss labais - drusku padārgs. 1.5l IKIkikiki veicī 0.99ls piķo.
0
Kvasa mīļotājiem silti ieteiktu iečekot Iļģuciema kviešu kvasu. Zini kā, kamēr produkts jauns - kvalitatīvs un garšīgs.
+2
nebiju manījis, kautgan kvasa stendu sen neesmu pētījis - mājās tējiņas dzeru
0
Īpatnēji jau šis garšo, taču klasiskais tomēr labāks.
+1
Īpatnēji ? Viņš garšo kā alus, tikai bez grādiem. Ļoti ņammīga iesala piegarša, nav pārbāzts ar cukuru, kā tas ir gan veselības dzēr., gan klasiskajam (kas vispār pēc sūda jau garšo). Principā Iļģuciems ar saviem cukurkvasiem galīgi cieņu zaudējuši, izdzer vienu glāzi, it kā uz mirkli slāpes remdē, bet jau pēc neilga brīža mutē tāds lipīgums un gribas vēl un vēl dzert, gluži kā ar limpeni, uz nerviem krīt. Pagaidām kviešinieks atšķiras ar nepārbāzto saldumu, bet gan jau pēc pāris nedēļām arī sāks štancēt uz 30% kvalitāti.
0
Jā un es nezinu vai jau visos veičos ir, bet vakar ieskrēju dammes rimčukā, tur bija, ar tādu netipiski baltu etiķeti.
0
Iļģuciemam lejamais kvass vēl joprojām smeķīgs.
0
ir jau grūti tikt pie dabīga kvasa bez salduma, jo iesala cukuri netiek pārstrādāti alkoholā. Vajag apiņus normāli piebliezt.

Man ar Klasiskais pēdējā laikā šķiet pa saldu, kautgan ir OK. Vislabākais gan liekas ir Līvu kvass un Brūvera. Bet to 1l stiklenē pa Ls1.40 laikam tirgo PRISMĀ un vēl pāris vietās.
0
1.40 Ls par litru kvasa ir pamatīgi sālīti.
0
Puslitrenēs jau maksā 60s...

nesen sanāca pa atlaidi Cēsu un Aldara porterkvasus paķert - Cēsu bija bišku labāks, bet to Lietuvā ražo.
0
Iļģuciema porterkvass, kad tikko parādījās, arī bija ļoti garšīgs, žēl tikai, ka bija...
+1
Slinkuma pēc ar parastu galda dakšu sakūlu plombīru ar plūmju biezsulu, lai iegūtu ...kokteilīti. Gardi.
+2
^ Makgaivers!!!
+1
Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais :-)
0
pēdējā mēnesī arī salčika kokčikus taisu. Ar plūmju sulu par saldu likās. Apelsīnu ar nerullēja. Vislabāk ar Ābolu-Upeņu nektāru. Bet ar Upeņu-ābolu ar OK.
0
Bla, baigi garšīgi jūs te runājāt, būs kaut kad ar' jāuzčiņī.
0
No banānu sulas un plombīra salčuka arī baigi smeķīgs kokčs sanāk. Ja vēl ir un var kādu liķierīti pieliet nedaudz klāt,tad vispār ņamma.
0
man ar persiku sulu vislabak iet iekšā
0
Dzeru tagad Iļģuciema Kviešu kvasu - laikam labākais, kas šiem šobrīd ir. Izskatās pēc alus - garšo gandrīz kā alus ;) Iesala saldumiņu tomēr jūt, tā ka ar alu nesajauksi. Piemājas bodē 80s pa 1.5L - Maximā 99s :p
0
^ Nu a es ko saku ! :) Zaebis manta, kamēr vēl kārtīgi raudzēta.
+1
gaidu, kad bērzu sula sarūgs. uz Jāņiem vilkšu ārā no pagraba.
Lūk tā ir manta:)
0
Ja sarūgusi, tad jau vairs īsti tēmā neiederas...
0
pamaz tur tā cukuriņa, lai normāls bliezējs sanāktu - tik vien, cik aļņiem pietesties ;)
0
^
nu rūgusi bērzu sula nebūs īsti alkoholiska dzira... tad jau kvass, kefīrs arī. Alko tur tik maz, ka nav pieņemts uzskatīt par alkoholisku dzērienu. Tas taču būtu tākā skaidrs :)
0
laikam mSPW nakarkal - tagad tas Iļģuciema Kviesis liekas visai salkans un puta ar čābīga. moš sūdīgs brūvējums, kamēr tehnoloģija nav kārtīgi noslīpēta ...
0
Iļģuciema kviešu kvass liekas nu vienkārši izsakoties nepabeigts (testēts 2x). Diez vai kas uzlabosies, jo kā zinams ar laiku reti kas paliek labāks un garsīgāks...
Vairs nepirkšu, Piebalga garšo labāk!
+1
Stiklā jebkas garšo labāk, tie paši kvasi, žēl ka cena cita.
Veselības un iesals Bauskas pa pirmo. Tie lētie kvasi vispār zemē metami, bļ, cukurs.

Pirms pāris gadiem iekš maksimas pirku bērza sulu pudelītēs, negaršoja gan pēc bērza sulas, bet bij kas specefisks, bet vairs neesmu manijis. Žel.

Ikdienā ja vajag ko ieraut aiz slāpēm ņemu pašu lētāko cukurūdeni, parasti pie Super Netto sanāk ganīties, tad to super netto colu pa 25kapeikām, ir ok no lētā gala.

No tējām zaļā, ar visādām garšiņām.
Vēl tāds pulvers "Veselības dzēriens" no cigoriņiem, tas ar labs. Cilvēkiem kas dzer kafiju varētu ne pārāk garšot, bet cena var likt iegaršoties. :D

Paldies par uzmanību.

+1
Runājot par kafiju un cigriņiem, ir tāds "pēc sentēvu receptēm" veidots izstrādājums kā "cigoriņu un ozolzīļu kapeja". Bada laikā varbūt varētu noderēt arī kā kafijas aizstājējs, bet vispār ir tīri dzerams rūgts un brūns jau sanāk.
0
Man ir pāris paciņas šķīstošās Galkas (cigoriņu kafija). Viena ar žeņšeņiem - otra ar ko citu, bet atšķirību nejūtu. Garšo apmēram uz kafijas pusi, bet ne tik ļoti, lai būtu negaršīga.

Par to, ka viens un tas pats produkts dažādōs iepakojumos garšo citādi ir buļkaks, ja vien nav kāds Aldara / Līvplēša variants, kad tāda paša nosaukuma alus citā tarā jau ir citā valstī brūvēts. Ja Brāļa alu iepilda nevis 0.5L pudelē, bet 2L un par to pieliek latu cenai klāt, viņš garšīgāks varbūt tik iedomās kļūst.
0
Ir atšķirība vai pilda uz vietas vai iepildīts pirm laba laika.
0
nesapratu ...
0
Drīzāk ir atšķirība, kā pilda - ar speciālu iekārtu, kas neļauj gaisam tikt dzirai klāt, vai vienkārši ietecina no krāna.
+1
Rimčikā tika manīta ...BIO KOLA (bundža pa 0,96Ls).
Vārds BIO ir tik nodriskāts (BIO, EKO, ECO, BIOHAZARD(!), ka nepievēršu tam nekādu uzmanību.
+3
Bio nozīmē to, ka produktam jāož pēc kūtsmēsliem.
-2
Bio - > Buratino ir onānists (whatever), Bio -> briesmas ir oāzē, Bio -> kūts kakas (kā tika iepriekš minēts)
0
bļaķ ibaķ ohujeķ
+1
No bezalkoholiskiem pļumpējamiem baigi labi iet iekšā kārtīgi atcdzesēts schveppes toniks ar labu dzērveņu sulu.
+2
Ūdens ar citronu labi atsvaidzina, bet, kas vēlas ir vienkārša limonādes recepte. Ņem citronu, piparmētru un cukuru. Sajauc kopā un nākamajā dienā piejauc atdzesētu parastu galda minerālūdeni. Palīdz mazliet atjēgties šajā karstumā.
0
Ir tās jaunās sulas Senjõr Cactuss refresh, ķip cido ražojums, man vismaz baigi garšo.
+2
Es iefanoju par Iļģuciema veselības dzērienu ar upenēm, pieejams 1,5 l petenē. Ir diezgan pasalds, bet ar ledu tieši laikā
0
Reiz gribējās ar večiem pasēdēt, bet visi veikali jau ciet, un no "alus" bij dabonams tikai benzīntanka ledusskapī sazvejojamais 0% Bavaria Radler lemon pa 2 € par 0,3l. Nezinu, vai iespaidu atstāja cena, dižās slāpes vai neparastais iepakojums (metāla pudelīte), taču kopš tā laika šis šķiet vai jaukākais padzēriens pasaulē: www.ah.nl/appie/zoeken/merk=B...

+3
Vnk vecums :)
0
"pieejams 1,5 l petenē" :*

man ļoti garšo Wostok www.heldth.com/wordpress/wp-conten...
0
Iļģuciema veselības dzēriens ar upenēm ir baisi laba lieta, tikai es īsti nesaprotu, kurā vietā Liega tur saskata kaut ko saldu - man tas padzeramais liekas tāds kā vairāk upeņu skābs, nevis klasiska veselības dzēriena salds ... Tiesa, salīdzinoši ar citām spirdzinošajām, nealkoholiskajām dzirām, šis liekas tāds padārgs.
+3
Nesen sanācā štelle pa visu virtuvi. Pirms mēneša apbēru svaigas zemenes ar cukuru (1kg zemeņu un 300g cukura)). Stāv ledusskapī nedēļas 3. Skatos skābst, pieberu cukuru un atkal turu ledusskapī. Kādu dienu saprotu, ka pan ili propal. Ieleju saturu 1,5L petenē un atšķaidu ar ūdeni. Pēc 3 dienām korķēju vaļā...->putas pa visu virtuvi, nekas no brīnum dziras praktiski nepaliek. Grīdu un sienas pulēju kā vergs ;-)
p.s. efekts krutāks par mentos % cola.
+3
kad vēl dzīvoju Tukumā, lasīju mūsu dārzā ogas un nesu spiest pie kaimiņa, kam bija spiede un pamatīgs pagrabs (bijusī bumbu patvertne), kur ražu turēt. Jēga bija maisīt izspiesto zapti ar cukuru bez vārīšanas, kamēr cukurs izšķīst, lai karsējot neiet bojā vitamīni. Pēc tam pa ziemu tik izvelk pa burkai.

Bet vienu gadu puse no burkām pagrabā bija izdarījušās tā kā Creative_77 zaptsūdens: sāka spert gaisā vākus, zapte pagrabam pa sienām — dirsā darbs un materiāls. Atlikušās vēl veselās burkas tika atvērtas un pārvārītas, lai neietu postā. Ilgi un dikti ar kaimiņu lauzījām galvu, kāpēc tieši šogad tā, līdz apjēdzām: sulas spiešanas dienā, pirms cukura iemaisīšanas, spainī ar izspiesto sulu uz pāris sekundēm bija iekritusi trauklupata ar vienu stūri, kura bija inficējusi visu spaini ar kaut ko, kam arī ļoti garšoja zapte un patika vairoties…
0
^ Un par to būs šī dziesma (desekrators paņem rokā ģitāru...)
+3
Drop A skaņojums, brīvas stīgas rūc pusstundu savā nodabā, lēni — lēni — lēni — pieaugot feedback džinkstoņai. Beigās skan tā, ka deg jau visas sarkanās lampiņas uz pults. Visbeidzot viens vienīgs sitiens pa bungām un šķīvjiem, tad klusums, kam uzreiz seko klusa graboņa: burkas bleķa vāks aizripo pa betona grīdu un nokrīt plakaniski, atsitoties pret pagraba sienu. «Zapte rūgst pagrabā» — EP available via Tasty Jam Records, also on the compilation «NOW That's What I Call JAM!»
+3
Sulspieža blackmetāls vai blackmetal sulspiedis >:)
0
«We're gonna jam the radar!» — un tiešām, radars ir zaptē:

www.youtube.com/watch?v=FcArnepkhv0...
0
man garso, visadas sulas, abolu, apelsinu, vigonu,. janogu, visadas, ari berzu sula, kvass, iesala dzeriens, parasts krana udens ... es nesmu tas kas zimejas dzer alu, karsta laika neprasas, parasts udens, viss kartiba ..
0
Ja kādam veikalos nopērkamās dziras neiet pie sirds, tad uz priekšu eksperimentiem.
Ābolu kvass: www.la.lv/abolu-kvass%E2%80%A...
p.s. šogad esot daudz pīlādžu. Derētu pagatavot ko rūgtu ;-)

+1
V-muižas iesala dzēriens Zelta Zirgs. Cena pieklājīga priekš 0.5L pudeles. Nav drosmes vērt vaļā. Ja nu džins :D
0
Ir labs, bet vai tās naudas vērts, nezinu. Neatceros, cik maksāja.
+1
Pirms gadiem 20 kā pats riebīgākais minerālis figurēja «Valmieras» minerālūdens, kurš pretīgumā varēja sacensties ar «Vytautas»: nejēgā sāļš un vienlaicīgi glumi sārmains. Nesen, esot Naukšēnos, pamanīju: vietējie padarījuši šo draņķību dzeramu, ņemot minerāli no Valmieras un atjaucot ar vietējo dziļurbuma ūdeni no Naukšēnu nomales, tādā veidā iegūstot tīri dzeramu mantu, kas saglabā Valmieras nosaukumu un etiķeti. Garšo bišk sāļāk par Mangali, bet vienreiz ir dzerams.

Arīdzan Naukšēnu kvass un dzērveņu padzēriens ir labs.
0
''Valmieras'' ārstnieciskais jau bija labs - sāļu saturs 2-4g/L - šāļam tieši jābūt. Valmierai sen jau ir atšķaidītās versijas, kas ir nedaudz stiprākas par Mangali
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas