Maiks Portnojs pamet Dream Theater
+2
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

"After 25 years, I have decided to leave DREAM THEATER... the band I founded, led and truly loved for a quarter of a century.

"After having had such amazing experiences playing with HAIL!, TRANSATLANTIC and AVENGED SEVENFOLD this past year, I have sadly come to the conclusion that I have recently had more fun and better personal relations with these other projects than I have for a while now in DREAM THEATER.
=====
ak, nepamet, nepamet mūs, kas ar mums, nabadziņiem, tagad būs?!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nuja, čubriki no kautkāda Avenged Sevenfold pļūtīdami ap Maiku staigā un partijas ar vienu roku var sist. DT viņš ir vecais labais (un gan jau ne vienmēr tik labais) Maiks, kura bungu vālītes var mierīgi ar līmi apziest :D
-3
A7x Nightmare ar Portnoju pie bungām man liekas ir viens no labākajiem šā gada diskiem, domāju ne bez Maika ieguldījuma. Savukārt DT visticamāk tagad būs pakaļā, par ko žēl, protams.
+1
Domājiet, ka tiem keksiem virtuozu bunģieru trūkst? Rinda stāvēs.
+2
Netrūkst jau, bet Maikijs jau tomēr bija tāda kā ikona. Tas vārds vien jau kā pievienotā vērtība grupai. Domā, trūkst tādu, kas var šredot kā Malmstīns? Arī vesels bars. Toties ir tikai viens tukls zviedrs ar 2 kg zelta gredzeniem uz pirkstiem un Fender stratu pretīgā vaniļas pudiņa krāsā. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas