HUSKVARN iekš ROUTE 66; 16. decembrī
+2
"Huskvarn" noslēdz 2010. gada koncertsezonu kopā ar grupu "Rūsa" Rīgas centra bārā "ROUTE 66".
Sākums 21:00, ieeja brīva.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
un atkal tās pašas dziesmas tiks uz riņķi grieztas..nez, ko jaunu arī šamie atskaņos?
0
Runā, ka būs kaut kas jauns arī.
0
Ņemiet vērā, ka tajā bārā var ietilpt kādi 30 cilvēki maksimums. :)
0
^^
on the road - akustiskā vesrijā?:D
0
^^ janvārī savi 50 salīda. Visu alu idzēra :D
0
ņemot vērā, ka man pa ilgiem laikiem piektdien ir brīvdiena, varētu pat mēgināt aiziet:) jautājums tikai- kur tas vispār ellē atrodas? un kas vēl plāno iet?
0
^ Ir šiem ļoti izsmeļoša blogvietne route66-bar.blogspot.com/ adrese norādīta vismaz ir.
0
^ a ko tad tur vēl vairāk vajag? rakstīt, kādā krāsā sienas? tak aiziet uz vietas un visu redz.
0
Man ar piektdiena brīva ;) Bet atrodas starp kanālu un Nacionālo teātri.
0
kurš ta ies? man ar rītdiena brīva. :)) \m/
0
man brīvdiena nokancelējās:(
0
bļe vispār vienas no krutākajām LV bandam pa bŗīvu....
0
ā. nu jā. Dainis arī nebus?
0
Kā redzi ...
+1
zaibis, huskvarn mauca kā pats nelabais, diemžel ļoti ātri apnika.
+9
^ sarežģīts teikums, tik daudz garstāvokļa maiņas... :D
0
^^ tas ir pizģecz šitā pateikt ... turklāt par krutāko bandu LV ... Iespējamais izskaidrojums šim fenomenam:

a) tika izdzerts par daudz alus;
b) tika izdzerts par maz alus;
c) zābakā bija paslēpts šņabis.
0
tika izdzerts daudz alus un šņabis slēpts kabatā, bet skana vnk pilnīgā dirsā, neko nevareja saprast, vismaz tajā vietā, kur es stāvēju. kā urbix dziedaja vareja dzirdēt tikai,ko viņš pats bļāva, ne caur mikrofonu. bungas gan bija uzteiccamas!
0
pie tam vietas nebija nemaz. vēlējos iziet uzpipēt, lai ievilktu kādu malku gaisa, bet ceļu līdz durvīm mēroju ilgu laiku, kas iznīcināja velmi doties atpakaļ.
0
Šo abu sagaidāmo iemeslu dēļ negāju.
+1
"vēlējos iziet uzpipēt, lai ievilktu kādu malku gaisa"

gada citāts. vecīt, kad tu pīpē, tas, ko tu velc iegšā, nav gluži gaiss ;)
0
nu jau jau tā, tad Rīgā pa lielam gaisa vispār nav. un es domāju, ka tas, ko ievelku starplaikos starp ķegu ievilkšanu ir diezgan daudz gaiss, jo nepīpēju cīgu nepārtraukti velkot dumus iekša, kas reāli ir pagruts un nogurdinošs process!
0
kaut kāds baigi trakais pasākums bija... šodien pat spranda sāp.
ja es vēlreiz izdzirdēšu kā Huskvarn spēlē sad but true toč vemšu tālāk nekā acis rāda. šausmīgi apnicis tas gabals viņu izpildijumā. pārējais viss bija pa pirmo (rock) tikai kaut kādi šakāļi nozaga man šalli! maukas tādi. man bija auksti uz mājām vilkties.

+1
tu rusu arī dzirdēji? es tik tagad atcerējos, ka viņi arī bija paredzēti.
+3
Nu un bija jau arī. Dzirdēju. Visi lēkāja kā traki seski vistu kūtī.
0
Rūsa tak arī spēlējā- Smagās apkaltās durvis.
0
nu tad jau labi. bet es tapat nenožēloju, ka aizgāju. citreiz noklaušīšos smagās apkaltās durvis!
0
Huši kādu jaunu gabalu arī nospēlēja jeb viss vecais repertuārs?
0
man liekas, ka sakumā bija kaut kāds jaunais arī.
0
bla psc psc psc
0
Husis tak nospēlēja divus jaunus gabalus ("Ej dirst" neskaitot) uz beigām.
+1
Nu un tie jaunie gabali kaut kā atšķīrās ar no citiem? Es personīgi 4 no 5 Sadistikas dziesmām nevaru atšķirt, ja nu vienīgi pēc teksta, un cik atceros, tas "Ej dirst" bija vēl viena variācija par to pašu tēmu.
0
Nu nekas īpašs atmiņā nav iespiedies (lai gan ar tām tāvakara atmiņām tā situācija arī kopumā nav ideāla).
+1
Huši varētu uztaisīt kādu re-union pasākumu ar vecajiem špīleriem - Melno, Šerifu, etc, etc, etc... Labprāt aizietu!
-6
Nu man jau likās, ka atšķirība ir diezgan ievērojama. Protams kluba skaņa ir kluba skaņa. Bet tauta pavilkās. Ja ņem vērā, ka tiek spēlēti gabali pirmo reizi, tad nevar gaidīt, lai visi tos uztvertu kā pazīstamus gabalus. Runā jau, ka janvāra beigās būšot pāris jauni singli ievērtēšanai. Gaidīsim.
Intaram jau nu gan to nevajadzēja rakstīt, jo ja cilvēks nespēj atšķirt a no b, tad par ko mēs te runājam. Es jau nu negaidu, lai Huši pēkšņi sāktu spēlēt citu stilu. Jātur karogs!!! Lai izdodas !
0
Ne jau citu stilu akurāt, bet nu bišķi vairāk daudzveidības nevienam par sliktu nenāktu.
+3
"Intaram jau nu gan to nevajadzēja rakstīt, jo ja cilvēks nespēj atšķirt a no b, tad par ko mēs te runājam."

manuprāt, šeit nav runa par Intara nespēju atšķirt 'a' no 'b', bet gan par "huskvarn" izteikti vienveidīgo mūziku. tā kā piedod, ja vari, asara (lol) ;(
+2
IR ZIEMA UN ASARAS PIEKALST PIE SEJAS! >:( (BLAKKMETAL) (SATAN)
+2
jā, bet ja asara raksta, tad jāraud. :(
+1
Asara ir piereģistrējies šī viena ieraksta dēļ?
0
drosi vien. tapat ka incidents par manu Hellzas objektivo recenziju.
0
^^nujā, daudz jau nevar rakstīt, routā tak bieži pasākumi
+1
Piekrītu visiem. Nevienai grupai nenāktu par sliktu daudzveidoties. Tikai domāju, ka tam ir jābūt ieturētā stila robežās. Un daudz kas ir atkarīgs no talanta u.t.t. Vienk. negribu krāsot melns, vai balts. Bieži mani tracina, ka cilvēki gaida, lai šīs atšķirības būtu kardinālas. Līdzīgi kā pārveidot raksturu katram pašam. ( Nūū'... tev jau šogad tas pats raksturs kā pirms trijiem gadiem.....fūūū...) Tas viss nav tik vienkārši. :) Arī mana sievas māte :) ieejot glaunā krogā pagaršojot burkānu salātus teica....ārprāts - tie jau garšo pēc parastiem burkāniem. Es jau neko neteicu, bet burkāniem jāgaršo pēc burkāniem, vienalga, vai mājās rīvētiem, vai super restorānā par 50 ls. Ja tie garšotu pēc banāniem, tie diez vai būtu burkāni. Arī mūzikā - Huskvarn jāspēlē kā huskvarn to dara, Skajiem - kā skajiem, Sanktimony kā Sanktimony u.t.t Ja šīs lietas mainītos, tad nu gan kaut kas nebūtu kārtībā. Nu vismaz tas ir mans uzskats. Varat arī nepiekrist. Cits Jautājums, cik tas vis ir interesanti un aizraujoši.
+4
Ņihuja, ja tu par burkāniem samaksā Ls50, tad komplektā vismaz blovdžobs pienākas. Un garša uzreiz izmainās ...
0
^^Nu gan bišku auzās braukt sāc. Robežas ir priekš... Diez cik daudz un interesants materiāls izdosies, ja tu pateiksi - Vsjo , bungas nekur , nekad nedrīkst pārsniegt to un šito , jo mēs taču vēlamies turēties žanrā , kā arī giču riffi nedrīkst pārsniegt to un to , jo redz mēs spēlējam robežās. Huskvarn nav Obituary , kurš neveido neko jaunu , bet liek neaizmirst veco , spēcīgo. Thrash jau nav tik vienveidīgs, ka tur būtu 1cm pa kreisi un viss , esi ārā no žanra.
+1
kā var muzonu ar burkāniem salidzināt...
0
^^^^Kā tad, teiksim, skaji skan? tā kā iekš Kauja pie Saules, vai tā kā Kurbadā? Lai arī nav grūti pateikt, ka tā ir viena un tā pati grupa (vismaz man tā liekas; varbūt kāds, kas nekad iepriekš neko no viņiem nav dzirdējis, domās citādi), atšķirības ir visai kardinālas. Par Sanctimony vispār nerunājot - tur jau iekš When the Sun Was God un pēdējā albuma ir grūti vienu un to pašu grupu sazīmēt.

"Cits Jautājums, cik tas vis ir interesanti un aizraujoši." Nu tieši par to arī ir runa. Ja tas sāk izklausīties, ka esi jau n-tās reizes to dzirdējis pašas grupas repertuārā, tad vairs nav ne aizraujoši, ne interesanti.
0
"Par Sanctimony vispār nerunājot - tur jau iekš When the Sun Was God un pēdējā albuma ir grūti vienu un to pašu grupu sazīmēt."

Kaut kā pēdējos 6 gadus no Sanctimony neesmu nevienu dziesmu viņu koņčos sadzirdējis no "When the Sun Was God " albuma ...

Bet tur es piekrītu, ka Huši var savu repertuāru nedaudz dažādot. Piemēram, atskaņojot savos koņčos dziesmas, kuras iepriekš nav pārāk daudz publikai spēlētas, piem. - no "On the Road "albuma tur tādas ir vairākas! Savādāk rodas iespaids, ka džeki jau sadzinuši galvā vienu konkrētu koncertprogrammu un tad tik visu laiku to pašu močī..

+1
Kurrrat - tev pilnīga taisnība. Arī man tā liekas, bet nevaram neņemt vērā, ka sastāva maiņas šai grupā ir bijušas tik biežas, ka džeki ir laimīgi, ja jaunais grupas dalībnieks apgūst standarta konču programu. Domāju, ka lai nu kurai, bet šai grupai, jau repertuārs savāktos uz 3 stundu konci. + JA GRUPA(ES CERU) tiešām gatavo jaunu materiālu, tad šīs vecās programas aiziet vienkārši otrajā plānā. Tāpēc tiešām gaidīšu jaunos singlus. Tad arī redzēsim. Ko tur daudz mēli kulstīt.
0
cik tad to sastāvu maiņu ir bijušu? kopš sadistikas viens ģitārists?
-1
Un 2 bundzenieki!!!! Priekš Latvijas labo instrumentālistu pārpilnības:)) tas ir maz. Vaine? Paņem un viss. Uzprasat jebkurai labai grupai, cik paņem laiku, lai jaunais dalībnieks ierakstītos kolektīvā, tehniskaijā līmenī, domāšanā, varēšanā u. t .t . Pats esmu saistīts ar akadēmisko, profesionālo mūziku, tāpēc zinu, ka tas viss nav tik ātri un vienkārši. It sevišķi, ja runājam par metāla bundzeniekiem.
0
pag, kādi divi bundzinieki? cik atminos vismaz kopš korozijas konča nav īpaši citu bijušu. es arī akadēmisko mācos, bet 7, 8 dziesmu iemācīšanās (pie tam ar vienādiem rifiem) nevaretu sagadāt šausmīgi ilgu laiku.
0
un jā, heveniem vislaik sastāvi mainās, piemēram, bet albumiņu diezgan ātri ierakstīja. tapat kā forgeri tadā gadījumā. mos sakam skaitīt cik viņiem gičistu ir mainījušies kops perkoņkalves? :)
+1
asara ir kāds no huskvarn dalībniekiem?
0
jā, vispār es saku apbrīnot Slavika pacietību saistība ar HG. kops septītā gada ir 2 vokālisti, 4 sintezatoristi, 2 buņģieri. (moš trīs, bet viens tikai uz vienu performanci bij)

un kā ar skajiem? Rihards, Motors, Rihards, Mārtinš un tagad atkal cits...
0
^
Kas cits? Kas ta Mārtiņu cits aizvieto?
+2
^^ tu vēl visādus kreisos čellistus nepieminēji :D
0
Nu varbūt tā arī ir. Nezinu. H.V.Z. Vienkārši man šī grupa patīk - tas arī viss. Tīra Latviešu grupa,bez mārketinga, un citu žī... un krie.... piejaukuma. Sorry, ja kādu tas aizskar personiski.
0
P.S. A kur Huši trim stundām materiālu rautu ? Albumu kopgarums ir nepilnas 2h ...
+4
^
"Tīra Latviešu grupa,bez mārketinga, un citu žī... un krie.... piejaukuma. Sorry, ja kādu tas aizskar personiski. "

A ko Urbis savulaik nomainīja savu uzvārdu no Orļonoks uz Štefenhāgens?:D

0
:)))) Daži drīkst tā darīt :)))) !!!!!!
0
''Kas cits? Kas ta Mārtiņu cits aizvieto? ''
nu tur nomainijusies gitaristi ir, ka viena kkada video ieveroju. es gan nezinu vai tas uz laiku vai ka...

bet par asaru - visiem jau patik ta grupa, tikai fakts paliek fakts, ka isti jauns nekas nav manits.
+2
''^^ tu vēl visādus kreisos čellistus nepieminēji :D ''

to lohu es pie sintezatoristiem pievienoju. :D
0
egons no Ilgiem skajos ir. rakstits ir. www.draugiem.lv/skyforger
0
^
Egons arī The Hobos ie spēlējis...
0
nu un?
0
nez, man likās, ka tā ir kaut kāda kļūda:)
0
neesmu nekāda hušu fane. kaut arī mans pirmais koncerts mūžā bija viņu 6 dzimšanas diena, kas notika tagadējās la rocca telpās. pēc tam viņus pēc 2 gadi laikam dzirdēju liepājas dzintarā un vairs nepatika, man kaut kā likās, ka popsīgāki palikuši. tagad jau vairs to skanējumu neatceros, bet ja jau likās, tad jau gan jau bija kaut kas drusku pamainījies.
par sastāva maiņām- koks ar diviem galiem. visu cieņu tām grupām, kas spēj gadiem vienā sastāvā močīt, protams ir iespējas vienam otru saprast no pusvārda un līdz ar to pilnveidojies. bet no otras puses, pret vienveidīdu nav labākas zāles kā pamainīt sastāvu, ir izredzes, ka jauns spēlētājs ienesīs kādu jaunu 'rozīnīti'.
0
Urbix jau tur kaut ko uz industriālo pusi vienubrīd mēģināja.
0
tad jau man vēl industrija nepatika. līdz industrijai ir jāizaug!!!!!
0
Ja nemaldos, tas bija toreiz, kad viņu toreizējais bunģieris nositās. Džeki mēģināja kaut ko bez dzīvajām bungām. Pēc tam laikam arī iestājās garā ..........pauze. Ko lai dara. Katrai grupai savi likteņstāsti. Galvenais jau nenolaist rokas, un turpināt................
0
īstena industrija jau tā nebij, kaut arī atceros ļoti neskaidri, pēc kā tas skanēja, jo tikai vienreiz kaut kad garāmejot laikam dzirdēju.
0
nu tad neizauga :D
+1
HUSQVARN ziņo, ka:
''Rīt sākam darbus KS Records studijā, lai jau drīzumā ko jaunu varētu nodot Jūsu vērtēšanai''
0
Bla ... HUSKVARN
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas