Šodien jādzer uz pilnu klapi!
0
Draugi, radi - beidzot taisnības stunda pienākusi!!!! beidzies mācītāja sprediķis, telaini sakot. :D

Izpētot Antarktīdā atrastu meteorītu, zinātnieki atraduši jaunus pierādījumus tam, ka «būvmateriāli», kuri nodrošināja to, ka mūsu planēta kļūst apdzīvojama, nokļuvuši uz Zemes no kosmosa.

www.apollo.lv/portal/news/article...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Gan jau, ka tas viss ar Tā Kunga ziņu noticis. :D
+1
pavisam noteikti. komentāros tak raksīts. :D
0
uhhh kā šodien deicide klausīšos...
+2
Nepriecājies par agru, šeku reku, ne tik priecīgs notikums:)
www.apollo.lv/portal/sieviete/art...
0
:D
0
mani jau tas neskar. dažas tēmas atpakaļ jau izdarīju spriedumu,ka sievietes sūkā, ne mēs. :D
+1
lai gan es ceru,ka te nesataisīsies kaut kāda dzimumu vienlidžības huiņa atkal.
0
za to vīrieši laiza:P
+3
Nu nez, var jau gadīties, ka kādā koncī, dāmas sazīmē tevī foruma rupekli un publiski, desmitiem sieviešu lielā barā, tevi un tev nosūkā tā, ka nebūsi vairs vīrietis vispār .....:)
0
jā,par šadu notikumu pavērsienu pat nebiju iedomājies. nu nekas. vismaz būšu guvis pieredzi!
0
Nu un, ja tā arī ir, kā tie zinātnieki domā? Vai tad tas kaut ko pierāda? Tāpat sanāk, ka Zemes dzīvība kā tāda radās tepat uz Zemes.
0
''Zinātnieki apgalvojuši, ka Zeme «agrā jaunībā» tika aktīvi bombardēta no kosmosa - asteroīdi un meteorīti kā lietus bira pār planētu. Tie, visticamāk, arī atnesa Zemei nepieciešamos «ķieģelīšus», lai varētu sākt rasties primitīvās dzīvības formas.''

škiet,ka šī ir atbilde uz to,ko tas pierāda.
0
To, ka Zemes dzīvība radās uz Zemes?
0
0
nē,to,ka viņa radās no kosmosa.
0
tik daudz tie pasaules gali ir pareģoti ka vairs tajās muļķībās neklausos":)

lai nu kā visam reiz pienāks gals, arī cilvēcei:)
+2
Nu kurā vietā tu tur vari izlasīt, ka dzīvība uz zemes radās no kosmosa? Tur ir teikts tikai tas, ka amonjaks no paņemtajiem paraugiem ir nācis no kosmosa. Last time i checked, amonjaks netika uzskatīts par dzīvības formu.
0
ja no tā veidojas dzīvības rašanai nepieciešamās lietas. tad sanāk,ka no tā sākas visa evolūcija utt,ne?
+1
Ne gluži. Vielas, kas nepieciešamas lai rastos dzīvība (vismaz tāda, kādu mēs pazīstam), pašas par sevi nav dzīvas, tiktāl taču ir skaidrs? Ok, visa tā figņa atlidoja no kosmosa. Bet pirmās dzīvības formas no tās nedzīvās vielas attīstīties sāka uz Zemes.

Salīdzinājumam - ja, piemēram, vācu autobūvei nepieicešamo dzelzsrūdu ieved no Francijas, tas folksvāgenu tak nepadara par franču auto?
+2
Intar, es domāju, ka murgoņa cerība (vai pārliecība?) bija par to, ka, ja tie meteorīti varēja atnest visas tās derīgas sastāvdaļas uz Zemi, tad gan jau tie vēl kaut kādu citu Zemei līdzīgu planētu arī kādreiz ir sabombardējuši ar līdzīgām lietām un gan jau ka uz tās planētas tagad arī sēž kādi vietējie truemetālisti un baigi prāto, "есть ли жизнь на Марсе". ;-)
+1
jā,bet šis jau ir vnk ļoti atklāts paziņojums par to,kā tad vispār tā dzīvība un zeme ir sākusi rasties. amonjaks,cik es zinu, ir lielisks mēslojums un lietiņa,kas ar šito saistīta (nu cik atceros), tāpēc vinš varētu būt devis iespēju lietam augt uz zemes un tādā garā. tas, ka pēc tam tikai radās pārejie materiāli jau arī ir fakts, bet es tiesi par pašu sākumu domāju.

es zinu,ka attīstījās uz Zemees, bet šitas ir par to lielo sprādzienu, dievu un tiem jautājumiem atbilde. nu es tā to visu saprotu un domāju,ka pārāk nekļūdos.
+1
Pffff, jebkurš kristietis tev pateiks, ka Dievs pats Lielo Sprādzienu uztaisīja un to mēslojumu pa visu kosmosu izkaisīja, tas taču ir elementāri :D (nu atskaitot tos idiņus, par kuriem es te nesen tēmu uzcepu) /forum/122892-christian-fundies
0
pareizi,es tak piemirsu,ka Dievs arī kosmosu radīja.
+13
OMG! OMG! Zinātnieki, iespējams, atklājuši!

Zinātnieki, iespējams, atklājuši, ka peles, visticamāk, pisās aktīvāk, ja tām netraucē zinānieki.
0
Iespējams, kārtējais kreisais tulkojums (nekādas atsauces uz ziņas pirmavotu), bet tak skaidri un gaiši uzrakstīts, ka ''augsta spiediena un augstas temperatūras iedarbības iespaidā no meteorīta paņemtie daļiņu paraugi izdala amonjaku'' ... kas nozīmē, ka amonjaks no meteorīta specifiskajām daļiņām (nav nemaz norādīts, kas viņās tāds specifisks) izdalījās pēc meteorīta trieciena pret Zemi. Tā ir divi ķermeņu mijiedarbība, nevis zaļo cilvēciņu bobslejtrase.
+2
Man teikas labāk patīk lasīt par tiem apollo skripelējumiem.
+1
Nu es tak teicu, ka viss noticis ar Dieva Tā Kunga ziņu, joptv..., tfu, āmen!
0
Nuu, es portālu kasjauns.lv uzskatu par klaču tantes dienasgrāmatu. Apollo ar bišku dzeltens.
+2
lasīju un pie sevis domāju, ir jēga tiem Jūsu komentāriem... tiku līdz Joda tēzei par peļu sexu un sapratu- IR! sēžu un smejos.
0
kāpēc tad nav jēga tiem mūsu komentāriem?
-4
un kas tik fantastiski satriecošs ir Juoda pateiktajā 100gadīgajā jokā?
+1
Vispār Juodam pīrādziņš par to komentāru. :)
+1
Tas, ka šis vecais joks perfekti parodē to pseidozinātnisko ''zinātnieki, iespējams atklājuši; Zinātnieki apgalvojuši; varēja kļūt; Tie, visticamāk ... utt.''
+5
nu dažiem tas teksts "zinātnieki atklājuši" ir kā viduslaiku cilvēkam baznīca
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
kudars
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas