MARSHALL Battle of Bands, Art Of Keeping Secrets pret Freelancer
0
Konkurss „Marshall Battle of Bands”, tiek rīkots, lai noskaidrotu to grupu, kurai tiks dota iespēja uzstāties Lietuvas rokfestivālā Rock Nights, šī gada 5. augustā.
Konkursa šajā kārtā uz skatuves cīnīties stājas ART OF KEEPING SECRETS pret FREELANCERS. Īpašais žurijas viesis URBIX no grupas HUSKVARN.
Konkursā piedalīties ir uzaicinātas 8 grupas: Relicseed, Wildborn, Pūķa Gars, Rebel Riot, Faithful In Misfortune, Black Apple Market, Art Of Keeping Secrets, Freelancers un Medieval Child. Lai, pēc iespējas, objektīvāk noskaidrotu uzvarētāju, ir izveidota šāda vērtēšana sistēma – katru sestdienu sacenšas divas grupas, katra grupa izpilda pa trīs dziesmām. Pirmā dziesma - kaverversija, ko vērtē žūrija. Otrā dziesma – oriģināldziesma, kur uzvarētāju noskaidro, skatītāji bļaujot par savu favorītu(jo skaļāk bļauj, jo labāk) un pie bāra iemesto balsošanas lapiņu daudzums par katru grupu. Lapiņas saņem par katru nopirkto dzēriena vienību. Nepieciešamības gadījumā, galavārds pieder žūrijai. Ja pēc otrās dziesmas rezultāts ir neizšķirts, tad tiek spēlēta velviena oriģinālkompozīcija, ko vērtē skatītāji bļaujot par savu favorītu.
Žūrijas sastāvs: divi no organizatoriem un viens viesis. Gaidāmie viesi – Harijs Zariņš (Colt), Juris Kaukulis, Urbix, Gustavs Terzens, Muravejs, Ervīns Ramiņš (Laime Pilnīga), Čikijs (Gain Fast, TāTāTā), Deniss (Sanctimony).
Pasākumu vadīs un par labu atmosfēru gādās Rūdolfs Bundulis no Varavīksnes Staļla.
Balva – iespēja uzstāties šī gada Lietuvas rokfestivālā „Rock Nights”, kas norisināsies 5. augustā. Tiek apmaksāti arī ceļa izdevumi.
Norises vieta – konkurs norisināsies klubā „Rock N Riga”, 13.Janvāra ielā 33, Rīga, Latvija.
Norises laiks – konkurss sāksies 16. aprīlī, un turpināsies turpmākās sešas sestdienas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Interesanti, par ko tik daudz mīnusi? Gramatika ok, reklāma arī ir par tēmu...
0
imho, idiotiski vērtēšanas noteikumi - bļaustīties. par to mīnuss.
0
Laikam nekad neesi uz RnR "garāžas dueļiem" bijis. Nav diez ko precīza šī sistēma, bet rpeikš RnR tā vairāk vai mazāk darbojas.
+1
RnR pārsvarā skan tas, kas galīgi nav mans repertuārs. Tomēr, tas nemaina lietas būtību par to bļaustīšanos.
0
^Nu Tu droši vari nosponsorēt tās pultis, kas bija "gribi būt miljonārs" , ja jau tev tā bļaušana dikti neiet pie sirds.
+1
^kāds Tu asprātīgs.
+1
viens lietotājs te tā vairāk uz humoru velk.

bet vispār, ne gluži par tēmu, bet tas ir ģeniāli - kaut kad pa dienu paskatījos un šim postam bija seši mīnusi, bet tagad, pēc d. posta par to, ka 'kaut kas nav lāga' pēkšņi pēc, visticamākais, nekontrolējamās mīnusu lavīnas, ir sākusies pretreakcija - plusu lavīna, sak, gramatika tak tiešām ir ok un reklāma tiešām par tēmu (kam es arī piekrītu - daļa no grupām var tikt uzskatīta par metālu, bet vispār - kāpēc gan lai nereklamētu lokālu pasākumu). Nedaudz jocīgi, ka tā - vai tik tiešām tam nevarētu būt kāds sakars ar tā saucamo 'bara instinktu', kas nudien neko glaimojošo neliecina par šo sistēmu, kā arī padara nevērtīgu argumentāciju par to, kāpēc tāda būtu vispār jāņem vērā, ja, imho, skaidri saprotams, ka ir cilvēki, kuriem patīk, ka viņu vietā šo to izlemj citi. Nē nu var jau būt, ka viss ir tikai sagadišanās. Tas tikai tā - komentārs par trvemetal plusu un mīnusu sistēmu, nevis pasākumu kā tādu.
+2
Nu ja jau reiz tu uzskati, ka plus/mīnusu sistēma ir bezjēdzīgs sūds un nav ujāņem vērā, tad kālab teju katrā otrajā ierakstā tu par to vaidi?
0
Tikai RnR pasākumus nemaz nevajag reklamēt, tur ar apmeklējumu parasti problēmu nav. Bieži pat sanāk, ka pārbāzts.
0
"Nu ja jau reiz tu uzskati, ka plus/mīnusu sistēma ir bezjēdzīgs sūds un nav ujāņem vērā, tad kālab teju katrā otrajā ierakstā tu par to vaidi? "

tev ir nopietnas problēmas ar matemātiku.
runāju par to, lai rosinātu likvidēt to, ja tas nav saprotams.
0
Var arī vienkārši neņemt vērā. Nu, vismaz viens otrs ir, kas var.
0
nu es jau nesaku, ka viņa kā tāda mani baigi traumē lol, vienkārši cilvēki, tā vietā lai kaut ko atbildētu, piespiež kaut kādu + vai -, un tas jau nu komunikāciju neveicina. es zinu, ka šitais sūds tiek izmantots daudzās lapās tagad, bet nav jau jāskrien visiem lohiem uzreiz pakaļ ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas