Mūzika darbā.
0
Lieta tāda, ka priekšniecība ir pateikusi katgerosiku "NĒ" mūzikas lejuplādēšanai ofisa datorā, jo, ja uznāk kaut kāda pārbaude, tad tas esot tas pats, kas nelegāla programmatūra, bet slēgāt dziesmas youtubē, vai klausīties tur pieejamos playlistus man jau tagad ir apnicis, kā arī interneta radio es vairāk par kādām 2h nevaru izturēt, tapēc interesējos par kādu interneta vietni, kur ir pieejams plašs klāsts mūzikas, kuru var klausīties nelejuplādējot vai arī kāds interneta radio vismaz 196kbps kvalitātē ar uz darbu rosinošu mūziku.
Kā arī gribēju painteresēties par last.fm - man nezkapēc smadzenēs peld pieņēmums, ka tur katrai grupai par katru albūmu klausīšanai ir pieejama vidēji viena dziesma. Man ir taisnība, vai arī tomēr tur tā bibliotēka ir nedaudz plašāka?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
www.spotify.com/int/

var pamēģināt šito, tur gan vajag lejupielādēt kllientu, bet viss legāli. klausies, ko gribi, tik reizēm reklāmiņa uznāk, bet plejlisti pats gatavo. kā tur ar kkādu metāla pieejamību, gan nezinu.
0
Rāda, ka mūsu mīļajā tēvzemē nav pieejams.
Ušakovs gan jau vainīgs.
0
bet last.fm, jā. individuālas grupas tur var dzirdēt tik tik daudz, cik pašas vai viņu leibli tur ir uzlikuši. pārsvarā visai maz, nekā plašāka tur nav.
+7
Tad nu gan trobelis - nopērc flešku.
0
mSPW izteica gluži manas domas. Man kantorī ar pieteica uzmanīties ar mūziku un softiem, tamdēļ es visu muzīķi turu USB flešā, kas ir mans privātīpašums un par ko kantoris neatbild. Par dažiem latiem vari dabūt gana daudz GB, lai pa dienu nenoklausītos, bet atjaunot kolekciju vari bezmaz katru vakaru mājā.
0
Es cerēju apgūt jaunus mūzikas apvāršņus, klausoties jau zināmu mūziku, to ir pagrūti izdarīt.
0
snakenetmetalradio.com
+2
Klausies no cita kompja/servera. Ja griež nost tīklu - izveido slepeno tuneli >:)
+2
vkontakte.ru
+2
tikainedirs.lv
0
vispār ir tāda lieta kā mp3 atskaņotājs. Mājās saliec tīkamo un darbā bez stresa klausies.
0
www.blackmetalradio.com/

ja vaig kādu onlain plejlistīti, tad šeitan var drusku kautko paklausīties
0
Man arī darbā neatļauj, bet pilns darba kompis ar mūziku. :) Bet tas gan principā tikai dēļ mana slinkuma montēt darba kompī mājas disku (sshfs rulz).

Kad nepietiek, paklausos Last.fm vai YouTube. Tur, starp citu, tagad parādījušās tādas autopleilistes uz konkrētiem ārtistiem.
0
Btw, youtubē var uztaisīt savus pleilistus un skanēs nonstopā sev vēlamais muzončiks.
0
Ā un par Last.fm tev kreiss priekšstats, atkarīgs no grupām. Citām ir viss pat kā free download, citām nekā nav vispār. Un, saprotams, Latvijā tas ir nelielas maksas pasākums.

Bet Chrome lietotājiem vēl ir šitāds joks - chrome-music.tumblr.com/ (šobrīd tā lapa kaut kā neveras, bet ir ticība, ka pagaidu problēma).
0
Par last.fm tieši tapēc arī prasu, ka maksas pasākums. Tā jau tā fīča viņiem nav slikta, izvēlies vienu grupu un viņi atskaņo pēc tagiem līdzīgas grupeles, var kaut kam patīkamam jaunam uzdurties.

Anyway, laikam tomēr fleška jāpērk.
0
Last.fm bieži vien tie tagi ir galīgi garām salikti.
Senāk biju dzirdējis nostāstus, ka iekš last.fm varot klausītise tādu kā tip rādžiku no gabaliem , ko klausās/klausījās kāds no taviem draugiem. Tiesa , pats to neesmu pārbaudījis.

Vari jau uztaisīt pa fikso savu FTP serveri , atstāt ieslēgtu savu kompi(pie reizes ratio torrentos uzlabosies) un tad tik ņemt no turienes un klausīties.
0
Es kādreiz aktīvi klausījos death.fm — sadaļā Station > Listen jāizvēlas pleijeris un tik klausies.
+2
Un vispār, ja mājās ir mūzikas kalni, tad Opera pārlūks piedāvā lielisku iespēju to padarīt pieejamu tiešsaistē. Ar un bez parolēm, sašārējot ko vien gribās. Bez tam, mūzika nebūs jālejupielādē - tā vienkārši būs atskaņojama līdzīgi kā draugiem.lv mūzikas atskaņotājā.

Klausītāja galā nav obligāti nepieciešams Opera pārlūks. ;)

unite.opera.com/overview/

0
Es gan pieļauju, ka darbavietā, kur piš smadzeni par tavu mp3 kolekciju, ir visādi prokši salikti, kas šitādas pariktas var nelaist cauri. bet pamēģināt jau var.
0
Šobrīd izmantoju Neona ieteikto Chrome last.fm pleijeri, viss čotka, darbs arī uzreiz labāk sokas :D
0
Tā kā strādāju no mājām, mani šāda problēma neskar, bet vispār es balsoju par mSPW ieteikto fļašku.
0
BOD, tur, pie konta izveides/aktivizācijas var norādīt jebkādu portu. :)
www.bildites.lv/images/tzq33xj9qljl...
+3
yupp - fleška vai ārējais cietais ir lielisks risinājums mūzukas problēmai.
P.S. Es darbā ar ārējo cieto močīju gan half life, gan heroes 3, gan makreju utt. Ja kāds nav mēģinājis, tad uz ārējā cietā var uzinstalēt spēles un močīt uz cita kompja >:)
0
Ja spēle nesagrūž draiverus Windows folderī, tad gan jau ka var.
+2
Lieliska ideja - ārējā cietnī stiept uz darbu savu pornogrāfiju no mājām, lai darbā nav jāložņā pa internetu, ko rezultātā kāds var piefiksēt. :D
+2
P.S. Ja nu kāds nezina - ja ļaunais admins neļauj tavu mīļoto progu instalēt kompī, tad gandrīz visām progām ir pārnēsājamās versijas. Šitajos divos saitos ir legālās:

www.portablefreeware.com/

portableapps.com/
0
hah, klausos tagad death.fm neta rādžiņu, uzpeld kāds jancīgs gabals - domāju, hm, neatceros, ka Carcass būtu Roxette kaverējuši - izrādās, Zx Spectrum top drillēts.
0
Hehe.

A Tu atkal darbā? o_O
0
Aha :(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas