Fontaine Festival 2011: Back In Hell
0
FONTAINE FESTIVAL – „Back in hell”

Ikgadējais Liepājas festivāls FONTAINE FESTIVAL notiks no 12. līdz 14. augustam, šogad pagarinot tā norises laiku par vienu dienu.

FONTAINE FESTIVAL šogad notiks jau sesto reizi un tāpat kā katru gadu, arī šoreiz festivāls koncentrēsies uz lielu daudzumu profesionālām un interesantām mūzikas apvienībām no visas pasaules. FONTAINE FESTIVAL notiek Liepājas centrā, pie pilsētas kanāla un promenādes.

Gadu gaitā festivāls spējis piedāvāt klausītājiem tādas pasaulē pazīstamas grupas kā „Bloodhound Gang”, „Ten Years After”, Jimmy Cliff, Lance Lopez, „Sham 69”, „Torture Squad”, pašmāju „Skyforger” un daudzus citus.

Šogad festivāla nosaukums ir „Back in hell” un palielinājies ir ne tikai norises dienu, bet arī norises vietu skaits – šogad mūziķi uzstāsies uz kopumā sešām skatuvēm. Festivāla galvenā skatuve, tāpat kā iepriekš, atradīsies „Gypsy camp” pagalmā, kurā ērti justies spēj pat līdz 3500 cilvēku. Divas skatuves tiks nodrošinātas klubā „Fontaine palace” un mūzika skanēs arī bāros „Fire bar” un „Prison bar”. Jauna – „Acropolis” skatuve, tiks izveidota blakus „Fontaine palace” klubam un visus festivāla vakarus to pieskandinās Barselonas jam skolas mūziķi 20 cilvēku sastāvā. Viņu priekšnesums tiks filmēts un ierakstīts, lai vēlāk tiktu izdots diskā.

FONTAINE FESTIVAL trešās dienas – 14. augusta programma tiks izziņota festivāla laikā.
FONTAINE FESTIVAL vienmēr centies apmeklētājiem sniegt pēc iespējas vairāk augstas klases priekšnesumu par izdevīgākajām biļešu cenām un vienmēr fokusējies uz pieredzējušiem un sevi pierādījušiem mūziķiem, nevis pārejošām vērtībām.

Biļešu iepriekšpārdošana uz festivālu tiks izsludināta tuvākajā laikā.

www.fontaine.lv; www.fontaine.lv/festival

bla bla blaa
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Ja ir doma doties, te www.perkamkopa.lv/product/821/newslet... var iepirkt biļeti ar atlaidīti.
0
Paldies par info :) Pats ar dosies?
0
vēl laužos
0
nav ko daudz lauzties, kompānija garantēta :D
0
Es pagājušo nedēļu jau izārdījos pa Liepāju, kaut kā man Liepājā parasti sanāk norauties no ķēdes, kad aizbraucu. Pārāk daudz atmiņu... :)
0
es būs
0
Šogad manim izpaliks šņampēšana un balansēšana Liepājā.
0
btw,ir 2 vietas mašīnā uz Liepāju.izbraucam 5dien pa dienu.
+3
tā kā pa krutajām ārzemēm nebraukšu,tad varu savus iespaidus par šo uzrakstīt...
Šogad ar mākslinieku secību gan bija bardaks,jo jau piektdien viss bija samainīts,kaut kas citā laikā,kaut kas vispār nav... tā arī Evil One vispār neredzēju.Žēl.
Rūsa sāka spēlēt tikai 4:00,pie 10 cilvēkiem publikā.Tāda pašķidra diena,vārdu sakot.
Sestdiena uz galvenās skatuves vispār aizkavējās par pusotru stundu.
Toties dzirdēju Tor Peders Kapell,kas atsvēra visu gaidīšanu. Čaļiem nedod mieru Uriah Heep, Deep Purple un citu grandu sniegums.Rezultātā stunda organ propelled kaifa.Noteikti gribu redzēt vēl.
SIA Radikal klapēja kā parasti,mani piesaistīt tomēr nespēja.
Phonomik - pagājšgad neredzēti (Skyforger svarīgāki),šogad nelika vilties.Viss kā vajag,laba skaņa,pareizā attieksme.
Torture Squad pirms tam bija dzirdēti pa ausu galam,bet tagad noteikti tiks iepazīti nopietnāk. Koncertā vnk nonesa jumtu,vēl tagad spranda sāp.
Kopumā pasākums visnotaļ patīkams,tikai varēja beidzot kādu citu alu arī tirgot,nevis tikai aldari vai tuborg.Toties kartupelīši kā vienmēr garšīgi.
Pats Luijs toties otrā dienā vazājās apkārt blatā halātā un izskatījās ļoti laimīgs ar apkārt notiekošo.
+4
Arī pabiju, tiesa gan, tikai otrajā dienā, jo pēc programmas pirmā nešķita diezko piesaistoša.

Pirmais ko skatījos, bija drusku beigas Luija Fontēna bītmašīnas priekšnesumam kopā ar Nilu Īli. Aparāts interesants, tip robotizēts bungu komplekts ar pneimopiedziņu. Pats saimnieks sarkanā kombinezonā kaut ko piedžemoja uz ģitāras un nesaprotami murmināja ruporā, kā arī raustīja gaisa padeves krānus bītmašīnai. Nils Īle ar saviem katliem un basģitārists papildināja skanējumu, un kopā bija tīri labs.

Nākamos skatījos Sacramental, kas, pēc programmas spriežot, te uzstājās kā Flashlight konkursa vinnētāji. Nogrieza, kā jau gaidīts, ārkārtīgi enerģiski, ar roka un metāla klasikas popūrija palīdzību veiksmīgi izdevās piesaistīt un iekustināt arī publiku, kam viņi vēl bija sveši, un pēc uzstāšanās publikā bija dzirdamas tādas sarunas kā "ahujeķ, ku labs".

SIA Radikal - līmenis labs, pat neskatoties uz sastāva maiņu (no vecā sastāva, šķiet, tikai vokāls un ritma ģitāra), tomēr muzons pārāk vienmuļš. Vokālists, izskatās, strādā pie fiziskās formas uzlabošanas, kas arī apsveicami.

Phonomik raisīja asociācijas ar Disturbed. Jumpdafuckup ritmi un spēcīgs tīrais vokāls, bet daži gabali bija itin klausāmi.

Torture Squad bija mana apmeklējuma galvenais iemesls, un nelika vilties, tā hedbengots sen nebija. Absolūta vakara nagla, bet neko citu jau arī negaidīju.

Mja, nu ar alu bija kā bija, bet uz Carlsberg un Tuborg fona pat Zelta likās dzerams.
+2
Fontaine festivāls atkal sanāca festivālu sezonas noslēguma pasākums. Kā vienmēr atmosfēra nepiespiesta, interesanta publika un vēl piedevām plašs mūzikālais piedāvājums. Pirmās dienas favorīts ir pats festivāla organizators ar grupu. Jāsaka gan, ka pēc viņu uzstāšanās devāmies mājup, jo piektdienas nogurums darīja savu. Sestdien, pēc Intara vēlmes, bijām skatīt bungmašīnu un visai pieklājīgo Ila Nīles, Fontaine un ārējo biedru uzstāšanos. Patīkams pārsteigums bija Sacramental uzstāšanās Fontaine festā (tā kā neesmu sekojusi Flashlight nezināju, ka viņi arī šo ir uzvarējuši). Kā jau Intars munēja uzstāšanaš bija visai enerģiska un noteikti varētu pretendēt uz otrās dienas labājo, ja vien nebūtu jāspēlē arī Torture Squad, kas neskatoties uz vēlo uzstāšanās laiku miegu aizdzina līdz ar pirmās dziesmas sākumu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas