pērku vecās kasetes
0
ja kādam ir palikušas vecās kasetes un ir velešanas no tām atbrīvoties - sūtiet sarakstus: CDmetals@inbox.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
cik esi gatavs maksāt?
0
jāskatās, vidēji - 50 snt. par parastam nelicenzētam vai poļu licenzi. Ja nu būs kaut kas nopietns, tad varēs prasīt vairāk.
0
Paziņa nopirka '99 gada auto (bez CD), bet '00 modelim tas jau bija. Kasešu nav arī vairs man (atbrīvojos vēl gadi 10 atpakaļ (BASF/SONY/TDK 90min SP ar biržas ierakstiem)).
0
Hmm, varētu kaut kad aizvilkties pie vecvecākiem un izrevidēt kasešu kārbu. No galvas atminos, ka bija

oriģinālais Bathory - Blood on Ice;
rakstītie Kreator un Sodom vienā kasetē;
Korrozia Metalla (cik nu oriģināls - nezinu, bet vāciņš bija krāsains :);
Motorhead - Sacrifice, šķiet, ka oriģināls;
Kreator - Extreme Aggression, oriģināls (tiesa, vāciņš gan pasēts);
End Zone - Thalatta et Thanatos

bija arī visādas Nirvanas, Pearl Jam utt.

Vispār tiešām būs jāaiziet izrevidēt, kas ir, kas nav. Bija jau krietni daudz to kasešu, bet tēvs laikam vienu daļu izlidināja ārā.
0
Uzpērc arī šlāger izlases, vai tomer tikai true staffu?
+1
Ē, oriģināli mani arī interesē. Quorthon (haha, cilvēks ar šitādu niku grib atbrīvoties no Bathory), maksāšu par Bathory vairāk par 50 santīmiem. :) Un par to Koroziju vel jāpaskatās.
0
joprojam jautajums: vai kadam ir Heaven grey - under the grey clouds kasetiite?
0
ir. un kas?
0
Pelikāns izlasīja šo diskusiju un izsludinās drīz Heaven Grey Re-Issue sēriju uz kasetēm :)
0
nu es tad viņu varu varbūt dabūt no tevis? vismaz pārrakstīt vai arī nopirkt, ja vairs nelieto..
+1
Neonz, papa, kur es teicu, ka gribu atbrīvoties? Es palielīties gribēju :D
Tās vispār tēva kasetes, ne manas, bet šim vairs tāpat nevajag. Es kasešu ēras laikā vēl mūziku necienīju :)
+2
doma nav slikta, jo arī mūsdienās ir ļoti šaurs loks, kas kasetes izdod un klausās, lai cik pataloģiski novecojis šis formāts liktos.
pārizdot - no, no, vēl jo vairāk, ja tas ar domu uz lv auditoriju - double no.
kaut kādi vecumi, cik nu to bijuši, ir pārdzīti no mc uz cipariem, izpalika laikam tikai Jelgavas grupas With Cut kasetīte & tas viss arī tikai kāda ārzemju latvieša dēļ.

Pelikāns izlasīja šo diskusiju un izsludinās drīz Heaven Grey Re-Issue sēriju uz kasetēm :)

liekas, ka bija pat 2as gab, viena ir, otra tika uzdāvināta kaut kādam ahujenākajam fanam no k. federācijas, kādus gadus ntos atpakaļ, kopā ar Northwindu un Memory River, viņš gandrīz uz vietas apdirsās un apraudājās.

uzjautā Ervīnam no tagadējā H.G. vai Blade Of Darkness, viņiem jābūt gan ciparotajai versijai, gan skanētajam vāciņam.
ja baigi vajag to kasetīti - apdomās. Varbūt sarunās ar ziemassvētku veci, ja būsi labi uzvedies, nometīs zem eglītes kopā ar polšu un Barbarossas Dead Body River.

nu es tad viņu varu varbūt dabūt no tevis? vismaz pārrakstīt vai arī nopirkt, ja vairs nelieto.
+1
Kamēr vēl kaut vai teorētiski man ir uzparikte, kas kasetes atskaņo, nejūtu spiedīgu vajadzību no tām atbrīvoties - par 0.5 Ls/gab. tāpat bagāts nekļūšu, nav jau ar nemaz tik daudz viņu saglabājies. Reizēm, kad nostaļģija parauj, arī ņemu un paklausos.
+2
Mazāk pā 5Ls es nemaz nekāp no sava 9 stāva zemē, blle.
+1
Ervīns HG vairs Latvijā nav un viņš teica, ka kaļiņinam esot (nu, kad vēl bija pieejams tepat), vajadzētu būt Slavikam, bet viņš saka, ka nav, vai nu vnk negribēdams dot, vai viņam tiešām nav.
+3
Maģis ir un es kasetes diezgan regulāri klausos. Neiešu taču to visu vilkt vai meklēt uz CD.
Un vecos, oriģinālos labumus (piem. Black Mark prod. izdotos Edge Of Sanity) pārdot par 50 sant??? ha ha!

Turklāt kasetes uzlabo mūzikas klausīšanās kultūru - cilvēks ir mazāk motivēts tīt pāri un meklēt "kaut ko labāku" (uz CD aparāta ir tik viegli nospiest "Next", tiklīdz kā dziesma nedaudz apnīk).
Piem. nez vai es būtu pa īstam ievērojis cik superīgs gabals ir "Colossal Rains", ja PL "Icon" nebūtu gadiem klausījies no kasetes.
+4
^ Tā tas ir. Tagad kompjos tūkstošiem albumu, leiputrija, bet cik no tiem vispār klausīti. Savulaik es savas divsimt kasetes zināju no galvas.
0
P3LICAN, ar to HG bija tā, ka tu man atbliezi 128kbps, bet teici, ka vēlāk normālā (CD) kvalitātē ar varēs iegūt - tā nu palika man tik tajā kaku bitreitā.
+2
Kkad janvārī veiksmīgi izdāļāju kādas 150 kasetes ar visiem turētājiem - gandrīz tikai rakstītās. Vēl 55 gabali palikuši. No tām tik divas ir poļu ''oriģinālās''.
0
> Un vecos, oriģinālos labumus (piem. Black Mark prod. izdotos Edge Of Sanity) pārdot par 50 sant???

es to nebiju rakstījis, lasi uzmanīgāk. Oriģinālie ir atsevišķa tēma. Es domāju parastās nez kur ierakstītas kasetes, ar kurām sava laika bija pārpildītas privātas fonotēkas. Un 50 snt. par tādam ir maza cena? Es domāju, ka cena ir normāla. Savā laikā es savus krājumus atdevu pa velti.
0
Es arī vienu daļu no savējiem esmu atdevis par velti. Bet galvenā doma bija tāda, ka to, kas palicis, pārdot vienalga nav intereses.
Un kāpēc šobrīd Tev vajadzīgas tādas kasetes, ja drīkst jautāt? Mūzika nevarētu būt iemesls, jo to visu var dabūt tīmeklī.
+2
0
^ Vai tad šajā gadījumā nevar izlīdzēties ar šādu te uzparikti? i01.i.aliimg.com/photo/v0/384441169/...

Tas, protams, pieņemot, ka džekam ir Mp3 pleijeris :)

Ir redzēts pāris paziņām tāds mašīnā mētājamies, bet dzirdējis darbībā neesmu, tādēļ par kvalitāti gan nemācēšu spriest.
0
Ļeņins drukāt - man ir šitādas vēl palikušas: content23-foto.inbox.lv/albums169778835/bla...
-3
^guns n rozes :D
+1
a čo ? man arī Skid Row, Motley Crue, Bon Jovi un Def Leppard patīk
+4
es ne pa to, pirati kludijusies nosaukuma :) lidzigi es sanemu gnr cd pirktu ebay no kinas, kur uz vaka nosaukuma tas burts palabots un bilde sabildeti kaut kadi nogrimmeti lohi, laikam lai izvairitos no autortiesibu maksas.
0
No oriģinālajām man ir šis tas, taču to es nekād nepārdotu par 50 santīmiem...

Ja atmiņa neviļ, tad ir:
Dismal Euphony "Python Zero"
Opeth " Blackwater Park"
Pa kādai kasetei no Summoning, Cradle Of filth, Nightwish un Immortal...

Rakstītās — kādreiz ar skolas biedreni (gadi mums bija kādi 15) Nirvanas albūmus pārrakstījām uz maiņām — ja albumu pirka viņa, tad pārrakstīju es, un otrādāk, alum tak arī vajadzēja kādu kapeiku atstāt.
0
Es pats to muguriņu drukāju ;)
0
Morbid Angel kasete Denon ar Blessed are the Sick ar diska vāka noformējumu, kurš ir zīmēts ar zīmuļiem (no tāluma grūti pateikt atšķirību), nepārdodas.

Tā satur jaunības enerģētikas eliksīru, ko nevar nopirkt par naudu
+1
>Ja atmiņa neviļ, tad ir:
Dismal Euphony "Python Zero"
Opeth " Blackwater Park"
Pa kādai kasetei no Summoning, Cradle Of filth, Nightwish un Immortal...

ne paldies! man to pat par velti nevajag)))
0
Bļe, ja albums saucas "Python Zero", tad kas tas varētu būt? Kāds metāla ekvivalents KOMBUĻIEM?
0
starp citu, normalas kasetes varu mainiit pret Death Metal diskiem. Originaaliem.
0
Reku viena daļa no kasetēm, kas pārcietušas lielo tīrīšanu un nav izlidinātas ārā. Kaut kādā skapjaugšā vai vells viņu zina kur ir jābūt vēl kādai čupiņai (to, ka bija Bathory - Blood on Ice oriģināls, toč zinu, bet šajā reizē neatradu :)

bit.ly/rqNdmb
0
^ Tās bez vāciņiem, kur nevar īsti labi salasīt, ir:

Kreator: Extreme Aggression
Blow - Fleshmachine
Brute Chant - Defect God
0
OK, sekojoša lieta. Man viens krievs grib iemainīt šādus tādus metāla ierakstus, pretī viņš grib no Latvijas dabūt dažādas latvju panku kompilācijas, albumus, Odekolona kasetes un citu figņu. Igauņu un leišu stuffs tipa arī derot.

Šis tas man ir, ko viņam aizmainīt, bet varbūt jums arī ir kādas 90to/00 sākumgadu pagrīdes (t.sk. Torņa, CHC u.tml.) kasetes vai diski? Ja ir kāda figņa, kuru neklausāties, es varētu iemainīt pret kādiem metāla, industrijas un neofolka šolaiku diskiem, kādi savukārt ir man vairākos eksemplāros. Bet gaidīšu ziņu tikai tad, ja gribat mainīties, nevis nopārdot — jo es no tā krieva arī naudu nedabūšu, bet gan diskus.
0
Man kaut kur bija 2002. gada Odekolons un LV punk/hc izlase diskos. Varētu gan būt mazliet apskādēti (vāciņi toč tādi bija, bet ja papīri nav pŗāk cietuši, tad varbūt nekas), jo tajā laikā tika vazāti visu laiku līdzi mugurenē, kas, loģiski, tika mētāta, sēdēts uz viņas, pieslānīta ar aliem utt. Šitie gan nav nekādas raritātes, man domāt.
0
Tāks, apskatījos - odieris laikam sen jau ar galiem, bet punk/hc izlase atradās. Šitāda: muzika-komunika.blogspot.com/2010/06/latvijas-pu...
+2
Nu, man ir 1994 gada Odekolona izlase, kurai nu jau ir vēsturiska vērtība.
0
T.i., 1.5milj USD?
+3
Tām vecajām odekolona kasetēm tiešām ir tikai vēsturiska vērtība, citādi saturiski-totāls shit
+1
^lai piedo 90to pagraba punk indie u.t.t.fani. Atceros bija prikolīgi klausīties nācijas urīnu par ēvaldu valteru u.c. Toreiz tas piederējās pie lietas. Lai kādu ar to šodien aizrautu..? nu hvz.
+3
^ Kad toreiz parādījās tā kasete, priekš tiem laikiem tas bija notikums. Nav protams runa par ierakstu kvalitāti, bet par to, ka tā ir kā sava veida dokumentāla liecība par tā laika underground grupām un nav svarīgi - punk, hc vai indie...
+3
To dziesmu izpildīja grupa "Bandinieku klubiņš".
Un es galīgi nepiekrītu, ka saturiski tas bija shit. Tieši otrādi, uzskatu, ka 90.o gadu pirmā puse bija dažādu alternatīvistu ziedu laiki. Skumju Akmeņi, Yulunga, Voiceks, Karl i ukus Kukuški, galu galā Dambis tad bija jauns un sprauns. Diži nepārzinu šo scēnu mūsdienās, bet nedomāju, ka tur pastāv kas daudz muzikāli spēcīgāks kā toreiz.
+1
Jā...intetesanti ar ko šodien nodrabojas cilvēki, kas reiz darbojās tajā pašā Bandenieku klubiņā? Zem visām tām blicēm ir reāli cilvēki, kas šodien lielākoties dzīvo pavisam citu dzīvi (ja vien tas nav Dambis, Erra, Šubrovskis vai cits).
0
Biju jau postējis — Skumju Akmeņu pašreizējā reinkarnācija skan tā:

sadmusiclv.bandcamp.com/releases
0
^^ Grupas līderis bija Edmunds Frīdvalds. Ne pārāk svaiga intervija ar viņu. Zināmu iespaidu var gūt.

www.delfi.lv/izklaide/archive/ed...
+3
Ak Frīdvalds.

Vienu laiku šis sevi taisīja par l'enfant terrible mūsu literatūrā. Tur viņa augstākais sasniegums, kad šis jau bija uztaisījis sev sliktu slavu un bija atzīmējies arī ar stāstiem, bija recenzēšana Jauno autoru seminārā. Tur viņam bija jāizsaka slēdziens par Ingas Žoludes, tolaik pilnīgas iesācējas, tekstiņiem. Recenzēšanas vietā Frīdvalds novilka bikses, rādīja dirsu un krānu. Tagad Žoludei ir kādi pieci romāni, tulkojumi ārzemēs un Eiropas līmeņa literatūras balva kabatā, kamēr Frīdvaldam tā arī vienīgais sasniegums ir tā pati visa viena grāmatele uz 100 lpp., kas viņam bija iznākusi jau 2001. gadā.

Te nejaušās skandālistes Krivades eseja par Frīdvaldu: www.satori.lv/raksts/izdruka/348...
+1
Vēl pavisam nesen par tādu Frīdvaldu neko nezināju. Feisbukā pie viena no kamerāda kārtējiem linkiem par bēgļu tēmu pēkšņi viens pimpis ieliek nepatīkamu komentu tādā tīri antilatviskā un bēgļus mīlošā garā. Ziņkāres pēc klikšķinu uz šo pidarasu un atklāju to, ka viņam dikti nepatīk latvieši kā nācija kopumā un viss, kas tai saistošs. Pilns ar ironiskiem un nievājošiem topikiem. A viņš ta sukāns skribents- aizrakstīs un aizdzejos jebkuru oponentu. Tas arī izrādījas šis Frīdvalds, ķipa skandalozais rakstnieks.
+2
^jau tad savos alternatīvā dīkdieņa gados apdirsa veco streļķi Ē. Valteru taj odekolonā. Par to vien Vainamoinen, kad satiksi šo letiņu nīdēju, cērt šim pa degunu tā labi sulīgi, lai šķīst- virzienā no apakšas uz augšu un ar vārdiem: Sveiciens tev no Valtera un truemetal patriotiem :DD
+1
Da labi, man kā pētniekam bija interesanti nonākt līdz rezultātam. Atcerējos, ka par Valteru nedziedāja "Nācijas Urīns", kasetē atradu, ka tas bija "Bandinieku klubiņš". Caur tanti Gūgli mēģināju ko atrast par Frīdvaldu. Nu jāteic jūs atradāt daudz vairāk. Bet melnais plankums par to (vismaz par vienu dalībnieku), ko Bandinieku klubiņa biedri tagad, ir vairāk vai mazāk skaidrs.
+2
Nez, atgriežoties pie tēmas par odžiņiem, nedomāju, ka var tā slaidi nolikt visu tur iekļauto kā saturiski nevērtīgu. Jā, vienojošais faktors lielākoties bija amatierisms visās izpausmēs, bet saturs tomēr dažam labam bija. Es gan tos pavisam senos neesmu laikam dzirdējis, bet nedomāju, ka, atskaitot ierakstu kvalitāti, tur kas diži citāds varētu būt. Principā jau tagad tādu īsteno pagrīdi apkopojot, rezultāts būtu lielā mērā līdzīgs (protams, atskaitot jau minēto ierakstu kvalitāti). Iespējams, saturiskā ziņa pat seklāks.
+1
P.S. Krivades eseja par Frīdvaldu gan ir laba.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas