Nodevējs Zatlers!
+4
Nez', no šejieniešiem arī kāds par Zaglera Kangaru partiju novēlēja? Es ceru, ka reiz pienāks diena, kad Dr Aploksne tiks tiesāts par Dzimtenes nodevību: www.tvnet.lv/zinas/latvija/39396...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Viss respekts, ko šis dabūja par rīkojumu nr2 ir tagad pilnīgi padirsts.

Jaunajā mitoloģijā Kangars tiek nomainīts ar Zatlers
+3
Es domāju, Rīkojums Nr. 2 ir tikai visa šī plāna detaļa.
-9
Ha, un man lika mīnusus par to, ka es balsoju par Zaļo Zirnīšu Savienību! Lūk, kur tagad parādās īstie mūdži!
+1
"Valdis Zatlers jau otro reizi šogad pieņēmis vēsturisku lēmumu. SC augsti vērtē ZRP valdes lēmumu, kas ir pieņemts rūpējoties pirmkārt par valsts interesēm. Mēs esam pārliecināti, ka arī "Vienotība" būs gatava uzņemties atbildību un kopā veidot plašu un stabilu koalīciju, kas būs spējīga nostrādāt Latvijas labā trīs gadus," norāda Ušakovs.
0
^ Būtu jau nu labāk par NA nobalsojis...
0
Skaidrs, ka ZRP tika dibināta divu iemeslu dēļ:
1. Ievilkt SC valdībā
2. Noņemt balsis NA
+3
Beidz, nevar noņemt tā, kā nav. Par NA jau balso visai stabils ļaužu loks. Ja nebūtu Zaglera partijas, tad tie balsotu par citām partijām un tik ļoti maza daļa par NA.
-1
^ ZRP tika dibināta tikai tāpēc, lai Zatlers tiktu iekšā Saeimā kā deputāts. Pārējais (t.sk. oligarhi) jau sākotnēji viņam bija maznozīmīgi.
0
Atļaušos nepiekrist - protams, ka ne jau visi ZRP vēlētāji nobalsotu par NA, bet domāju, ka ievērojama daļa gan. Galu galā NA bija procentuāli vislielākais vēlētāju skaita pieaugums šajās vēlēšanās - ap 70%
+1
ZRP, manuprāt, izrādīsies lielākais razvods visā līdzšinējā Latvijas politikas vēsturē. Iebalsot kaut ko jaunu, nebijušu - uz to tauta bieži vien iekrīt. Un ZRP īstajā brīdī uzradās, lai to izmantotu.
+3
Zatlers tagad ir ierindojies starp tādiem vīriem kā Pēteris Stučka, Augusts Kirhenšteins, Vilis Lācis u.c.
+8
Jā, nu reformas čalim sanāca jā...
Mauka ar skalpeli
0
Vēl jau nav teikts, ka šo valdību tiešām sastādīs un apstiprinās tādā kombinācijā. Nacionālistu elementi Vienotībā sāks drīz vien runāt par stāšanos ārā un pievienošanos Visu Latvijai! Tikai nez vai tiks līdz reālām darbībām.
+1
Iz drauģeļiem: "Ierakstām interneta pārlūkā ZRP.LV un...atklājas Zatlera partijas patiesā daba" :D
0
^neko sev.... Māsiņas halātos n vazelīns...
+6
Nekas netiks aizmirsts. Nekas netiks piedots.
+1
Jau no paša sākuma zināju, ka DR, Aploksne ir mēsls!
+10
ļoti skumjš notikums. ceru, ka ZRP nakamajās vēlēšanās būs tur pat, kur Šļosers šogad.
+3
Šito viņam nepiedos. nekad.
+2
Visa ši ziņa man šodien sabojāja garīgo. Zināju jau, ka tā varētu notikt, jo Latvijā jau labas lietas reti kad notiek.. Bet tomer cerība bija par VL valdībā.
0
Vēl jau nav zvanīts! Ziedoņa Čevera sastādīto kabinetu neapstiprināja, Andreja Krastiņa arī. Un te tikai izspļauts pirmais konkrētais variants, nekas vairāk.
+2
Būtu jautri, ja kāds bariņš prātīgu deputātu no Kangara Nodevēju partijas aizmuktu un pārietu uz NA
0
Interesanti, ka ZRP arī dziļākā būtībā ir līdzīgi iznīcīnoša:

www.puaro.lv/lv/politikas-raksti...

0
Vēl jau nav zvanīts! Ziedoņa Čevera sastādīto kabinetu neapstiprināja, Andreja Krastiņa arī. Un te tikai izspļauts pirmais konkrētais variants, nekas vairāk.

^hmm, bet kas tad izvēlējās prezidentu? tie paši, kas tagad būs valdībā. viss ir ļoti vienkārši, kā redzams. neticu brīnumiem, ka Bērziņš izlems rīkoties savādāk.
+2
pirmkārt, mani pārsteidz, ka tas kādu pārsteidz. man doma par ko tamlīdzīgu bija jau pirms vēlēšanām- nu par visu cenu gribas viņam pie varas un nekādi morali apsvērumi, tam nebūs šķērslis. to jau varēja just aŗī pēc viendzimuma attiecību atbalstīšanas un citām jaukām idejām.
otrkārt, tā ir cīņa ar vienotību par to "kurš būs augšā". PS paziņo, ka grib NA, ir tikai likumsakarīgi, ka tiek izspēlēts šāds atbildes gājiens.

tagad jāvēro, cik daudz būs neapmierināto partiju iekšienē par šo soli. un tad jau varēs sākt rēķināt. vienmēr jau ir cerība, ka vienotība pasaka- pašļi nax.. ar savu SC. puse zatleriešu arī nokaunās un izstājas no partijas, kaut vai kā bezpartejiskie deputāti un matemātika ir nepielūdzama arī šim tandēmam ZRP+SC. bet nu tas viss ir varbūtības teorijas līmeni. var jau viņi visi trīs draudzīgi sabučoties un tad ir dirsā, jo NA kopā ar zemniekiem nekādu jēdzīgo opozīciju, kas varētu bloķēt lēmumus izveidot nevar :( zemnieki ir uzmetēji, to mēs redzējām jau iepriekšējā sasaukumā, kā viņi pamanījās balsot kopā ar SC
+2
« pirmkārt, mani pārsteidz, ka tas kādu pārsteidz. » — šis nu ir lakoniski precīzākais politiski sabiedriskais apskats, kāds lasīts vēlēšanu iznākuma sakarā! :)
+2
Man vispār jāpabrīnās, kas bija tie, kuri balsoja par ZRP!? Manuprāt, vienīgais cilvēks tajā partijā, kuram kaut necik fiška strādā ir Vjačeslavs Dombrovskis. Pārējie, ieskaitot Zagleru tur ir viduvējības vai zem tā...Bet, ja runā, kurām partijām vajadzētu veidot koalīciju, tad tās būtu NA, Vienotība un ZRP, pretējā gadījumā es neredzu īpašu jēgu no tā Zaglera rīkojuma nr 2.
+2
0
Tautas nodevēju vieta ir pie karātavām!
0
Cilvēks taču solīja radikālas reformas - lūk arī sākums tam...
Tikai žēl kaut kā to cilvēku, kas līdz ar saeimas atlaišanu, cerēja uz kaut kādām jaunām pārvērtībām, bet viss paliek pa vecam epaķ.
0
Ne pat nepaliek pa vecam - LPSR v2.0 aizvien konkrētāk sāk iezīmēties.
0
Derētu Ulmaņnlaikus v2.0 , tik nav tā līdera/vadītāja , kas to varētu un kuru vispār tauta ņemtos uzklausīt. Zatlers jau noteikti daudziem tagad korķus būs izsitis.
0
Kas attiecās uz SC, ( pat atmetot visus pārmetumus par prokrieviski noskaņotu un Kremlim labvēlīgu partiju) man nebūtu nekas pret šīs partijas iesaisti koalīcijā, ja vien tā pati nebūtu tik ļoti saistīta ar visiem labi zināmajiem oligarhiem.
+2
Derētu vienu citu valsti v2

/piemiedz ar aci
+1
Skumji...
Bet es nevaru teikt, ka tas bij parsteigums-tas zatlerveidojums pec daudzu uzskatiem,jau uzreiz izskatijaas maz atskiriigs no urbanpartijas.
Bet no vienas puses ,NA no ta vien ieguus, Grutups intervijaa pateica ,ka NA tik ,lai audzina muskulus, un uz shito lubraku rekina tas ir veel jo lieliskaak.
+1
"Derētu vienu citu valsti v2"

Jaa,warum nicht....
0
Tam es piekrītu, taču man vairāk bail par to, kādus sūdus SC var šo trīs gadu laikā savārīt.
+1
Šotreiz visu cieņu Vienotības priekšā. Laikam tomēr viss nav tikai amatos, un veselais saprāts suverēnas valsts jautājumā vēl ir savienojams ar politiku!
www.delfi.lv/news/national/polit...
+1
nebūšu pesimistiska, bet tas nenozīmē pilnīgi neko. tik un tā tas ir čikfaits par to kurš komandēs parādi.
+5
Ja SC paliktu opozīcijā, viņi, pirmkārt, varētu ļoti viegli bloķēt visus lēmumus, kas nepatīk. Otrkārt, būt opozīcijā ir "forši", jo tad tu vienmēr vari bļaut "jūs neko nemākat, jūs te visu sapišat" un nākamajās vēlēšanās par viņiem jau nobalsotu 51% un tad gan būtu dziļā dirsā.

Ceru, ka viņiem ļaus bik pašeptēt, lai tautai būtu pierādījums, ka viņi ir tādi paši dirslaižas un mantas rausēji kā 3A, tikai šiem piedevām vēl Putina jogurts pie lūpas karājas. Nu un tad jau varētu viņus nahrenizēt, vismaz lai nebūtu vairs neviena debīla letiņa, kurš uz autobusa redzēja reklāmu "Gribi lielāku algu? Balso par Saskaņas Centru!" un par tiem perdeļiem arī nobalsoja.
+1
Bloķēt ar savām 32 balsīm viņi nevarētu gan, par otro "punktu" var savā ziņā piekrist, taču kā jau teicu - pa šiem trijiem gadiem viņi var paspēt visādus sūdus sašeptēt. Protams, ir vēl arī cerība, ka šī koalīcija izjuks.
0
Būs nevis Ulmaiņlaiki 2.0, bet gan Vislatvijas Ventspilizācija un Lembergrežīms! :D
0
Rīga, 1.okt., LETA. "Vienotība" pašlaik nepiekrīt veidot koalīciju ar "Saskaņas centru" (SC) un aicina Zatlera reformu partiju (ZRP) līdz pirmdienas sarunām pārdomāt savu lēmumu par "Saskaņas centra" iesaistīšanu koalīcijā, aģentūru LETA informēja "Vienotības" preses sekretāre Laila Timrota.

"Vienotības" priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa norāda, ka koalīcija ar SC nav pieņemama ideoloģisku, nevis etnisku apsvērumu dēļ.
+1
Lembijs nebūs, viņa zvaigznīte ir norietējusi no jebkura skatu punkta lūkojoties. Bet par to "Putina jogurtu" +666
+1
A kāpēc neļaut iet koalīcijā visām partijām, izņemot ZZS? Un lai NA ar Saskaņu plēšās valdībā, cik uziet:)
+1
Interesanti, ko par to visu domā asv vēstniecība (domāju, ka pēdējā teikšana nāks no turienes)?

+1
nu es domāju, ka šoreiz varētu būt dažādu valstu vēstniecību interešu konflikts. redzi, ja KF un ASV vēstniecības varētu vienoties, šītas viss nestieptos kā zaļais puņķis jau divas nedēļas. NA būtu pateikts- stāviet sīkaliņas pie ratiem līdz nākošajām olimpiskajām spēlēm un viss jau būtu noticis:)
+7
Velk uz to, ka Zatlers sev bus pats iešāvis kājā. Reputācija sapista, ievēlētie biedri draud aiziet uz NA un Vienotību vai nobalsot pret - sieva nikna, pats neizgulējies, kas tālāk - operācija, impotence?
+1
...kaķis neapmierināts
0
bet par vienotību zatleriešiem runājot, gribas jau nobļauties "ko es teicu" /forum/123132-nodev%C4%93js-zatlers!#comment207241 bet ar vēsu prātu domājot, vēl jau tikai manīs kuros kapos zvanīs.
0
Kāpēc mūsu mīļā, dārgā valdība nākamgad aizņemsies miljards dolāru? Kāpēc Vienotības Valdis tic eirozonai (kas jau ir tuvu sabrukumam)? Kāpēc mums ievieš pases aizstājējus?
Es nevienam svf fonda ieliktenim neticu!

+7
Valdība prasa SVF: «Iedodiet mums vēl kādus pāris miljardus!» — «Kā, jūs tak nesen jau dabūjāt!» — «Nu… redziet… tautai arī kaut ko vajag…»
+2
Labi, ja tā. Bet Bilderberg grupa to tā neatstās...
0
Hmm, izskatās, ka Piebalgs vairs tomēr netiek aicināts — tikai vienu gadu pagrozījās Bilderbergas grupā:
www.bilderbergmeetings.org/meeting_2011...
+1
Pasaules ēnu kabinets.
p.s. Grūti iedomāties, ka AŠ tur stāstītu par pasaules mēroga Vasjukiem!! :-)
+3
Melnais rāmis Zatleram, pagaidām tikai demotivatoros. Pēc šitā viņš ir pelnījis melno rāmi arī laikrakstā Diena, lapas apakšējā daļā.

www.demotivacija.lv/media/demotivators/...
+2
Kāds zina Zatlera e-pastu? Vajadzētu linku aizsūtīt!
+4
Rīga, 2.okt., LETA. Sociālajos tīklos internetā cilvēki tiek aicināti šovakar plkst.20 pie Saeimas protestēt pret partiju apvienības "Saskaņas centrs" ņemšanu valdībā.

Portālā "draugiem.lv" aktīvistu grupa, kura sevi dēvē par tautas kustību "NĒ! "Saskaņas centram" valdībā" norāda, ka akcijas mērķis ir pateikt, ka latviešiem nav vienalga, kas vada mūsu valsti, parādīt, ka esam gatavi savu Latviju aizstāvēt jebkurā veidā. Aktīvisti vēlas nosodīt Zatlera reformu partijas vadītāja Valda Zatlera "nodevību - lēmumu aicināt koalīcijā Latvijai nevēlamu spēku - "Saskaņas centru".

Viņi grib mudināt prezidentu Andri Bērziņu liegt izveidot šādu, Latvijai nevēlamu, koalīciju.

Organizatori ir iecerējuši nevardarbīgu pastaigu pa Rīgu, nesot līdzi dažādus mājas (un kūts) tīrīšanas rīkus - mēslu dakšas, grābekļus, slotas un citus.

Tikšanās laikā pie Saeimas, organizatori aicina vienoties dziesmā "Daugav’s abas malas". Plānots, ka pēc tam izturīgākie palikšot uz "nakts vakti", lai sagaidītu rīta notikumus Saeimā. Būs lāpas un kafija. Ieteicams katram pašam nodrošināties ar siltu (vai sildošu) dzērienu.
0
^^ gan jau, ka valdis.zatlers@saeima.lv Deputāta standarts, tā teikt.
-9
Varu deret te puse balsoja par to :neveiksminieku: :dirs_laizi: Zagleru.

Kur si tauta var but tik STULBA - laukis atlaiz saeimu iegust no rengedajiem popularitati un tiek saeima - lai tik turpina drazt visus neveiksminiekus un laukus, man tas vispar nepis, jo sai bedrei, nekad neesmu maksajis un neko nemaksasu :nodokli: :prieks: :laukiem: jo es dzivou uz jusu rekina :neveiksminieki: :rengedaji:
0
metal, ja tu lasītu, ko te raksta, tad redzētu, ka te neviens īpaši neslēpj savus politiskos uzskatus :)

Ļoti interesants rakstelis ir šis: www.puaro.lv/lv/politikas-raksti...

Pamatdoma — bet ko jūs tagad cepjaties, Zatlers nevienu brīdi pirms vēlēšanām neslēpa, ka taisīs koalīciju ar saskaņiešiem.
0
Saprotu saprotu visi te jau par nacistiem (tie kas kaut ko te raksta) neviens jau negrib loxanulsa un teikt ka es par loxu party balsoju...

AAAAAAAAAAA tas portals PUARO, kads vinu uztver nopietni - vienigais, ko no vina var parpublicet ir Kombuli no Smalkajam aprindam :hahahaha:
+2
"jo es dzivou uz jusu rekina :neveiksminieki: :rengedaji:" - jā, te nu ir ar ko lepoties.

Cietumnieki un pabalstus-saņemoši hroniski plenči jau arī dzīvo uz citu rēķina. Augsts sasniegums dzīvē, ne?
+1
Not mizing, no sis valsts plebeju pabalstiem es nedzivoju, iznemot talaja 2002 gada sanemu stipu 15 Ls apmera tas ari viss...
+8
Es arī esmu reņģēdājs un nemaz nekaunos. Reņģes ir garšīgas gan žāvētā, gan ceptā, gan marinētā un arī šprotizētā (konservētā) veidā. Gan ar alu, gan bez!
-2
Nebij jasaprotu tiesi - vienkarsi ir tada iesauku latviesiem - "rengedaji" vel laikam bij "žirga_galvas" :lol:
0
ui, man vēl pāris dienas būs iespēja našķoties ar pašmarinētām reņģēm želejā :)

Te visi bļauj par nodevēju un uzmetēju - vaita Zatlers kādam bija solījis, ka ar SC koalīciju neveidos ?
0
Jebkurš latvietis, kas brāļojas ar SC ir nodevējs pēc noklusējuma.
0
Un skumīgi paliek paskatoties, kādi aug jaunie politologi. Pāris lekcijas notiek ar politologu kursiem kopā. Daļa tur tādi kosmopolīti, ka šķērmi sametas. Un nemaz neslēpj, ka balsoja par SC (latvieši).
-1
Man šķiet, ka nodevēji ir TB/LNNK kuri nav gājuši uz pašu deklarēto mērķi – okupācijas seku likvidāciju :(
+4
-1
Par manis postu (metal, šodien, plkst. 10:59) cik minusu tik LOXU seit ir balsojusi par to Zagleru.

Tas video - IBIO cik paredzami, sakot jau skatities pirmas sekundes, paredzeju, ka ies un nopirks kaut kadu spelu drazu - made in china un ies un davinas... :lol: :fail:
+5
^Ja jau esi tik dižens , iekāp T-34 un brauc ar to pie Zatlera...
-8
Nahui man to vajag, man si politika vispar nekad nav pisusi, neesmu pielavis ka man jebkad butu krize, ja atverot maku es tur neredzu ka min 100 Ls parastiem teriniem, es sevi uzskatu par loxu/neveiksminieku, neesmu jau ka 90 % seit dzivojos neveiksminieku (domats Latvija), kas dzivo no algas lidz algai, no rekina lidz rekinam...
+7
Ja tev vēl ir maks, tad esi pielīdzināms gojam. :) īsti vīri naudu ņem no tumbočkas.
-4
Tumbocka man stav krajumi, ka mineju sikiem teriniem - smigai, klubiem, smotkam, paikai u.t.t.
+4
Man prieks par tevi :metal:, ka esi atzinis sevi par īstu vīru :D
-8
HVZ kas jums te skaitas ists virs - varbut kaut kad ziepju biznesa darbonis/cilatajs :aiwa:
+2
Vienīgi ebreji ir cienīgi saukties par īstiem vīriem (cilvēkiem), bet gojiem (ne-ebrejiem), kas cēlušies no ļaunajiem gariem, ir tiesības saukties tikai par cūkām.
0
re, re, kas vēl sāk atklāties: www.apollo.lv/portal/news/article...
+1
Tas nu gan ir bišku stulbi. Demokrātiskā valstī nevar slēgt personu ārā no kaut kurienes tikai tāpēc, ka šī persona ir kaut ko pavisam normāli runājusi ar citām personām. Ja es būtu prezidents Bērziņš, es trīsreiz padomātu, vai Saskaņai, kas uzrāda šādus simptomus, var uzticēt valdības stādīšanu…
0
^ es nu gan uzskatu, ka tas ir OK, jo partija arī ģermokrātijas apstākļos tomēr ir struktūra, kas ir jāveido pēc militāriem principiem (vismaz kas attiecas uz partijas rīcību pret trešajām personām)
+1
Ja tas ir taisnība, tad galvenais jau ir pats fakts - cik nopietni ir ņemami gan NA, gan SC izteicieni no sērijas "ar tiem? Nekad!", ja jau reiz vispār kaut kādas sarunas tomēr notikušas. Bet var jau būt, ka tas ir atkal žurnālistu izpūsts burbulis - nav jau teikts, par ko un ar ko viņš ir runājis. Varbūt vispār ne par politiku.

+2
aktuāls citāts no 4 gadus veciem laikiem: miljons.com/lv/67/tikai_latvija...
0
Izskatās, ka kolaīcijā vaŗētu būt 4 no 5 partijām
Attiecībā par VL tad atklāts paliks jautājums - vai viņi dēļ iespējas strādāt valdībā bus ar mieru upurēt savu atklāti pausto "sarkano līniju", jeb nesadarboties ar SC.
Ja piekrīt iet valdībā, tad daudzi bakstīs par to, ka viņi atkāpjas no saviem tabu, bet ja atteiksies, tad nāksies strādāt opozicijā un neko lādzīgu tur nespēs darīt. Koks ar diviem galiem
+2
Tātad sausais atlikums par Zatleru:

1) viņš pirms vēlēšanām solīja, ka veidos koalīciju ar SC. Nemaz to neslēpa.

2) viņš pirms vēlēšanām nesolīja, ka aizstāvēs Latviju un nacionālās intereses.

3) viņš pirms vēlēšanām solīja tikai vēl vājprātīgāku liberālismu, monetārismu un anti-nacionālismu, izglītības un kultūras graušanu, nekā jebkura no vecajām partijām to praktizēja līdz šim.

Secinājums: Zatlers ir nodevējs ne tik daudz dēļ SC aicināšanas, bet dēļ tā, ka viņš atklāti pozicionē savu partiju kā Latvijas nacionālisma pretiniekus gan ekonomikā, gan vēstures jautājumos, kultūrā un izglītībā.
+3
nodevība tomēr ir tajā apstāklī, ka šī informācija nebija gluži skaļi izteikta, bet noklusēta, apieta. normāls latviešu pensionārs no Bauskas rajona pat iedomāties nevar, ka cilvēks, kurš atlaida saeimu, kurš cīnas pret oligarhiem, cīnas par Latviju ar to saprot KF autonomo apgabalu. viņš šo noklusējumu likumsakarīgi saprot, ka Zatlers cīnās par to, kas viņam, kā pensionāram no Bauskas rajona, ir Latvija. un atklājoties, ka noklusētais ir citāda Latvija, pensionārs no Bauskas rajona ir brutāli uzmests.

p.s. :metal: tu tāds foršs- gudrs, bagāts, reņģes neēd- vecis, iepazīsimies?
+1
Nodevībā jau ir iekš tā, ka Dr. Aploksne vispār iestājas par Dethecrator minētajiem punktiem.
+1
Bišku offtopiks, bet iesku - Konstantīns Pupurs: Karogs Sarkanbalts www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...
+2
Tā kā nav vairs 1914ais gads, tad par saukli "Par brīvu Latviju brīvā Krievijā" cilvēki nebūtu sajūsmā, ieraugot it kā latviešu partijas programmā.

Tāpēc mēs to paturam prātā un ik pēc 3 sekundēm aurojam "oligarhi", iekasējam vēlētāju balsis un pēc tam zem serpentīna lentēm un ar to mazo party taurīšu skaņām kliedzam "surprise"!
+1
Īsts vecis nestaigā uz klubiem, viņš staigā tikai uz vienu klubu!
+7
Metal Tu esi LOXS. Pamatojums nav vajadzigs, visi parejie iznemot Tevi ganjau ari to ir pamanijusi.
+6
īstam vecim Klubu pastnieks atnes :D
+1
nu tad jau ir sācies moooooooooooooooratooorijs... he he.
-12
:decapitated: tu EZEL tev vajadzetu nospricet, pedejais kas mani nosauca dzive (kaut ko lidzigu ka LOX), tagad no manis caur tiesu grib piedzit kompensaciju par smagu miesas bojajumu nodarisanu ;)
0
:DDDDD
+6
:metal: :LOX: :D
+1
@BladeOfDarkness
Patlaban Pleibojs sāk sist Klubu pušu... un es runāju par visu kontentu, ne bildēm :)
0
Gadus 2 neesmu ne Klubu, ne FHM šķirstījis. Pirmo Playboy savlaik pašķirstīju. Ilustrētā Zinātne / Vēsture tāpat šiem ieliek.
+1
GEO ar nav slikts
0
FHM ir riktīgs celtnieku žurītis - bābas, drope, autiņi un "pa lielam" nekā vairāk, Klubs tomēr ir salīdzinoši stipri inteliģentāks.
+1
www.tvnet.lv/zinas/viedokli/3942... ar katru mirkli jautrāk :D varētu katru gadu šādus pasākumus rīkot :D
0
btw, FHM ir kļuvis par kārtu sakarīgāks, kad es pirms pusgada pamēģināju - sākumā toč bija tāds 19 gadīgo līmenis.
IlVēsturi lasu no vāka līdz vākam - Zinātni tikpat kā neņemu rokās. Raksti par molekulārbioloģijas aizmetņiem uz Jupitera un nanotehnoloģijas baismgajiem atklājumiem nesaista.

Blehh, atkal nauda aizies, jāabonē kraps...
+5
Nav brīnums, ka mirstība mūsu valstī pārsniedz dzimstību, ja vīrus labākajos gados interesē Ilustrētā Vēsture un nevis Playboy… :D
+2
Neredzu te nekādu sakarību. Ja vīram tik vien tā prieciņa dzīvē atlicis, kā paonanēt divvientulībā ar Playboy, tad diez vai viņam izdosies sekmīgi izpildīt dzimstības veicināšanas programmu.
+2
Jā., pleibojs gan tiek pirkts to 4 bilžu dēļ.
+2
nuja, to 4 bilžu dēl nav vērts pirkt un 3/4 no rakstiem (par sūda aifoniem, Armani uzvalkiem un džipiem) dziļi pie kājas.

IZ un IV iepērku grāmatu humpalā Čaka ielā pa lēto. Sen gan nav tur būts.
+1
GEO jau ar vairāk bilžu, nekā rakstītā.
0
to neesmu lasījis

sen atpakaļ National Geographics patika
0
Sen neesmu Pleiboju pircis, īsti nezinu tagadējo saturu. Bet vienalga nesaprotu, kā IV lasīšana var kavēt dzimstību un sekmēt mirstību.
Tā jau ir, ka tajā GEO bilžu vairāk nekā teksta, toties bildes pārvarā ir smukas un vispār jau mūsu dienās lielākā daļa žurnālu spiež uz attēliem. Žurnāls "Karogs" varētu būt izņēmums, ja tāds vēl pastāv.
+2
Sākās ar Zatleru, beidzās ar masturbāciju lūrot pusplikās/plikās džuses Playboy'ā. :)))
0
^ vai ta?
0
vai ta ne?
0
Es ne.
0
Es jau neteicu, ka Tu.
+3
Tie kas saka ka nedroccjii isteniba ir visistenakie duree raveji. :D:D
+6
Zatlers mēģina atcerēties... oi52.tinypic.com/96dahz.jpg...
+5
^^ "beidzās ar masturbāciju" - nu es jau, protams, nezinu, kā tev tur viss beidzās, es saku par sevi ;)
0
Idiotu barss
0
;)
0
Pag, es varu izteikties izvērstāk - pārdzīvot par šo ir tikpat liela jēga kā par to, ka, piemēram, Maķedonija eirovīzijā izvēlējās pīkstināt par Melnkalni un Hercogovinu. Jā, es arī domāju, ka tas, kas notiek ir valsts interesēs. Piedrāzt valsti
+4
+2
Tankists jaunajā vilnī.

www.youtube.com/watch?v=jpcJisE_wkk...
+4
+4
Neko īpašu jau viņš tur nepateica.
+1
LETA: «ZRP pārstāvis Viktors Makarovs šodien sabiedriskās politikas portāla "Politika.lv" rīkotajā diskusijā "Valdības koalīcijas veidošana - sadarbības šķēršļi" izteica priekšlikumu politiskajām partijām parakstīt dokumentu, kurā tiek atzīts 1940.gada okupācijas fakts […]»

Vot piedaboniet, nodevēji, parakstīt šo papīru tādu partiju kā «Jeģinnaja Rossija»! Tad jums taps varbūt piedots.
+1
Nu laikam tomēr jaunievēlētie atjēgušies, ko tomēr tauta domā un grib:

www.pietiek.com/raksti/zrp_un_vieno...

Bet ko Saskaņas Centrs? Atkal šo nepaņēma valdībā. Forever alone!
0
Nebūtu pisuši prātu nedēļu garumā ar "etnisko robežu nojaukšanu" vai kā viņi to naža duršanu mugurā nosauca, nebūtu jāuztraucas par kājslauķa lomu koalīcijā.
+2
+2
Premjera balsošana iepriecināja ;)

Bet vispār, sen ir laiks likvidēt aizklātās balsošanas (un atturēšanās). Citādi pilnīgs WTF - politiķis baidās paust / tam nav politiskās nostājas / sava viedokļa.
0
vajaga normaali vienotu Latviju, tad viss buus chikiniekaa, nevis shitie nacionalitaashu (taashu haha) naidi, kaa deelj nevar izstreebt to kriizes putru, jo jaaskataas krievam aciis un jaaberzee duure ja. politiskajiem speekiem tachu izdeviigi, ka satraucas par huinju nevis veertee bildi. ir kas balso i par vieniem, i par otriem, abi var smelt kreejumu un barot beernus ar melnajiem ikriem, kameer proletariaats lai eed beerzu taasis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas