Streets Of Sex Izdod kaseti
0
jokainu skaņu cienītājiem derēs zināt:

Streets Of Sex izdevuši kaseti - "Music For Alpha Males"
tirāža ierobežota, vien 50 eksemplari ar 2veidu vāciņiem streetsofsex.info/xtape.html...

Mēs esam power duets no Rīgas, spēlējam tāda žanra mūziku, kā political jazz un harsh fussion. Ļoti patīk izlaidīgas un viegli pieejamas sievietes, kurām pārsvarā arī veltam savu dziesmu lirikas. Bungas labākajās freejazz tradīcijās spēlē Rihards Bražinskis (skanumezs.lv), bet visu pārējo Andrejs Zālītis (1/2H 1/2W, XanalhandjobcrewX, lehitkarnef).

www.draugiem.lv/streetsofsex/...
www.myspace.com/streetsofsexband...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
prikoligi, pilnigs vajprats :)
+1
kasetes prezentācijas pasākums bija lielisks, vienīgā kasetes prezentācija, uz kādu savas dzīves laikā esmu bijis
+3
Kas tas vispar ir? mana auss to saprot kaa WTF suuuds.
0
Prieks , ka te , ieksh LV , ir lautini ,kas DIY kulturu kopj.
Pats agraak ko lidziigu cepu.
+4
Skaidrā prātā visu nevar saprast.
+1
Izklausās ka John Zorn daiļrade džekiem ir īpašā cieņā :) tas pozitīvi.
0
Neļauj sevi appist!
+6
te acīmredzot pēc principa- jo frīkaināk, jo lielāka māksla. Galvenais, ka pašam māksliniekam patīk un vēl 50 draugiem frīkiem, kam izdalīt šo ekskluzīvo ierakstu, kurā, nenoliedzami, jaušams milzu talants.
Zinu, ka ir subjekti, kam tiešām interesē šāda muzikāla masturbācija un labprāt kko tmldz arī klausās, bet lielākajam vairumam un to sk. arī man līdzīgi trokšņi izraisa vien vēlmi, ja ne vemt, tad steidzami izslēgt skandas noteikti :)
Tas ir kā- lielākā daļa ir tradicionālas orientācijas, bet dažiem patīk...nu piem., ar sūdiem nosmērēties un gūt kaifu.
Aizliegts nav.
0
Mjā, šitādu čerņu arī mana smadzene īsti līdz galam neķer.
+1
Tas ir troksnis un nekas vairāk. Lai par kādu lielo mākslu paši autori to arī neuzskatītu, draņķis par neko labāku netaps, ja to nosauks savādāk.
+5
^ tautas vidusmēra viedoklis par jebkuru smago mūziku! :D
+9
" te acīmredzot pēc principa- jo frīkaināk, jo lielāka māksla. Galvenais, ka pašam māksliniekam patīk un vēl 50 draugiem frīkiem, kam izdalīt šo ekskluzīvo ierakstu, kurā, nenoliedzami, jaušams milzu talants."

tieši tā, mēģinot laikam ironizēt pirmo pusi esi uzrakstījis precīzi - galvenais, ka patīk pašiem un pāris cilvēkiem, kas novērtē, kritika lai paliek kritiķiem. frīkainums ir pilnīgi subjektīva parādība, par ko katrs spriež pēc saviem ieaudzinātajiem / pieņemtajiem standartiem, diez vai tas ir kaut kas, pēc kā cilvēki speciāli mēģina tiekties. bet ja par frīkainumu sauc kaut ko, kas vienkārši atšķiras no ierastās dogmatiskās cilvēku uztveres, tad man, piemēram, nebūtu pret to nekādu iebildumu. sauc to par mākslu vai antimākslu, vienalga. ir pilna pasaule ar cilvēkiem, kas to vien dara kā mēģina visiem izrādīt savus talantus, kopējot sen zināmas muzikālas fiškas, ātri spēlējot uz gičas 00600600601101206 riffus, tehniski sarežģītākus soļņikus, pieliekot kardānainu bungu un iebļaujot sulīgu groulu. nesaku, ka tas ir slikti, vienkārši cita pieeja. protams, ka ir vajadzīga gan popmūzika, gan standartizētāks un mazāks standartizēts metāls, tehno, džezs, utt. ekspresionisms kā ne obligāti baigās tehniskās zināšanas pieprasošs mākslas stils izveidojās 20. gs. sākumā, kad arī bija populārs. arī viss šeit klausāmais ir vienkārši muzikāla ekspresija, kas vienmēr būs aktuāla kaut kādam noteiktam cilvēku kopumam, kuriem nav vēlmes obligāti piederēt kādai konkrētai subkultūrai un identificēties ar lielāku baru. tajā pašā laikā ir daudzi eksperimentālākas mūzikas projekti, kurus radījuši cilvēki, kas ir spēlējušies arī viegli uztveramu un popularitāti ieguvušu mūziku. akcentējams laikam būtu tas, ka ne vienmēr ir obligāti jāizrāda tas, kā proti kaut ko spēlēt, citur var būt svarīgi pavisam citi principi.

krc, summējot - tu nekad nezini, vai cilvēki tiešām dara visu speciāli, lai būtu frīkaini, varbūt viņi tādi vienkārši ir un vēlas sevi izpaust. bet, ja viņi speciāli dzenas pēc frīkainuma - arī tas ir pieņemami, jo tādas lietas kā absurds un dehumanizācija tak mūsdienās sastopamas ik uz stūra, ne? :) nav jau teikts, ka tādas ir obligāti jāreflektē tikai taisnā metālā.

galvenais, kāpēc es te atbildu, bija atslēgvārds - "aizliegts nav", kas ir tiešām labs nobeigums tavam viedoklim, kas kopumā jau ir ļoti respektabls. galvenais būtu nekad nekļūt par tādu kā Lash, kas uzskata, ka viņš vienīgais šajā kosmosā ir piedzimis ar smadzenēm un zina visu lietu pareizo kārtību.
+1
Kurš tad aizliedz? Nav jau krievu laiki, kad par šādām darbībām trakomājās spundēja. Lai taisa kaut vai pa kasetei dienā, kurš to liedz, taču šā vai tā tās mantas vērtība no tā nemazinās.

"^ tautas vidusmēra viedoklis par jebkuru smago mūziku! :D" - kā nu to ņem. Man arī daudz kādi mūzikas stili taisni riebjas, bet kaut vai tajā pašā primitīvajā repā tāpat kaut kas jāuzrunā un vismaz kāds ritmiņš fonā jāieliek un jāpaklausās, lai tas kopā skan vismaz kaut kā. Bet ja 40 dažādus sampļus samet kopā - konservatorijas mācībspēki to droši vien nosauktu par kakofoniju. Pie tādiem nepiederu un izsakos mazliet prastākiem vārdiem...
-1
Visvairāk pavilka vairākdaļīgais ar nosaukumu «Plika Diršana».
-3
a kāpēc nav oficiālā adrese, bet tik kautkādi kaku maispeisi un draugi?
streetsofsex.info/
btw tas izdevums skan savādāk, nekā tie gabali, kas tajos portālos izlikti
+1
Nomēģinātu skābi, varbūt saprastu šo mākslu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas