Izlietotā motoreļā mērcēti izlietoti salmi, žāvēti
+3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Uz šitiem PBK ākstiem esmu dusmīgs. Šiem saka, ka papirosi satur "Mочевина" - aizkadra balss un bilde to pasniedz kā govju urīnu - kaut gan tas ir karbamīds (urīnviela) - un nez kāpēc košleņu ražotāji Dirol un Orbit netiek nolikti par šo minerālmēslu lietošanu savos izstrādājumos. Tā teikt košlenes ar govju urīnu :) Par light papirantiem ar muldēšana par rubli - tur pavisam safārējušies - šie vēlas pārliecināt ka light papirosi ne tikai SVER mazāk , bet arī tiek ražoti no atkritumiem :)
0
Sarkanais Marļiks vairs nav tas, kas bija vēl gadi 10 atpakaļ. Pirku ASV, LV un Krievijā. Krievu Marļiks patika vislabāk (2006.g). Kas notiek tagad nezinu, jo tik smagas cīgas vairs nevelku (pārgāju uz Kent brown - sintētisks sūds nenoliedzami)
0
Interesanti, vai tas attiecas arī uz tinamo tabaku?
0
Nu tinamo tabaku nepiesūcina ar "govju urīnu". Parastajiem papirosiem "govju urīns" nepieciešams tamdēļ, lai tie nenodzistu. Bet šīs vielas pielietojumu nu jau grib izskaust, jo redz tādas cigas ir ugunsnedrošas. Tad vairs lielfermu turētāji nevarēs uzvārīties ar urīna tirdzniecību.
0
^protams ka nē, lai gan nebrīnīšos ja visādi domingo, utah un citi mēsli būs ar kartīgu urīna devu!
+4
Par UTAH - zinoši cilvēki Pirmajam Baltijas Kanālam teica, ka tas ir saīsinājums no Urine Therapy Against Hemorrhoid. Protams tieši par to vi'ņi tika atlaisti no darba slepenajās rūpnīcās.
+1
tieši vakar izpīpēju pēdējo domingo urīnā mērcētās tabakas cigareti. nopirku nemērcēto partner.
0
ja nu kas, ziepas tak ar no kaut ka'diem vircas izstrādājumiem ražotas.
0
ziepes.
+7
Protams, jo īstam vecim jāož pēc viskija, tabakas un urīna.
+1
vispār jau, uzmanīgi aŗi ar svīšanu, bērni nedrīkstētu to vispār darīt, jo sanāk, ka no viņiem nepārtraukti tek čuras. vajag sportu skolās aizliegt.
+3
Fizkultūra?! To nu gan ne, dēliņ! Tu taču nevari iet kopā ar tiem čurainajiem tur maisīties! Tā kā tādi plebeji - sasvīduši slapji... Nāc, nomazgāšu tevi ar "Fairy".
+1
Par tām ziepēm gan šaubos - pamatā jau ziepju izejvielas ir dažādas izcelsmes tauki vai eļļas un nātrija sārms (+vēl papildus piedevas, lielākoties mīkstinātāji). Diez vai vircā īpaši daudz taukus var atrast.

Kaut kādi Fairy gan varētu būt interesantāki savā sastāvā.
+1
Vot tapēc es ar pīpē normālu rupjo pīpes tabaku. 1) uzreiz lec acīs, ja tur huiņa iekšā salaista 2)Sit nost, bet normāls pīptabakens ne smird kā "cigaretes", arī kaut kādu baigo atkarību čo ta neesu manījis. Manā krajā normālu tabaku var nopirkt 1 vietā, kura veras ciet 4-5 vakarā. So ne reizi vien ir sanācis, ka nav laika/slinkums iet utt un nedēļu, divas mierīgi dzīvo bez dūma.
+2
Taga jau ar auto ar' neva pabraukt - velk uz grāvja pusi, ja priekšā kāds velk un laiž pa logu ārā. NU VANCĪ TĀ, KĀ VĒL PIRMS PĀRIS GADIEM TĀ NEBI. Tās nav nekādas iedomas vai kaprīzes.
+9
Pohuj, nepīpēju.
+1
pīpēt kaitīgi, dzert kaitīgi, nomirt veselam ar' kaut kā žēl.
tici man, tiem, kas smēķē, ir vēl vairāk pohui. neviens jau nav tik dumjš, lai domātu, ka tas ir tik pat jauki kā grauzt ekoloģiski audzētus burkāniņus. visi zin, ka tas ir slikti, inde, fu-pē-kaka, bet ir izdarījuši savu izvēli smēķēt.
0
Labāk atmest pavisam, ko arī drīzumā 3. reizi darīšu, cerams, ka pēdējo. Aber inde ira gan parastās cigaretes, gan arī nez cik glaunā un dārgā pīpju tabaka, mēsls kā viens, tā arī otrs.
+4
^ pirmais teikums nežēlīgi spārda :D
+3
Esmu atmetis jau piecas reizes un ja vajadzēs, atmetīšu arī sesto un septīto. :D
0
^^ Nus, mazliet ar to "pavisam" iebraucu auzās :)
0
Vispār man tā atmešana ir baisas mocības, neskatoties uz visdažādākajām metodēm, iepriekšpēdējo reizi nepīpēju kādu pusgadu, tad huj zin kāpēc atsāku, pēdējo reizi nepīpoju 3 mēnešus, atsāku tāpēc, ka vienā brīdī sūrās fiziskās lomkas sākās. Zajebala man šis pasākums - par lielu naudu pist pašam savu veselību, tāpē ceru ar trešo piegājienu tomēr tikt no tās huiņas vaļā, stāžs jau arī visumā nopietns - 17 gadi, vidēji pa paciņai dienā, ja neskaita dzeršanas, kur aiziet minimums divas pa vakaru.
+5
"Atmest smēķēšanu ir viegli,pats esmu to darījis simtiem reižu" © Hemingvejs
+5
Vairāki pazīstamie atmeta, pīpējot augu cigaretes. Tās nāk vairākās garšās, no kurām vairākas ir speciāli negaršīgas, lai smēķētājam noriebtos. Parasti tas pēc diviem — trim mēnešiem notiek. Es arī kādu laiku nēsāju šīs preteklības līdzi (kaut gan pats nekad neesmu pīpējis), toties devu visiem urļikiem un bomāriem, kas uz ielas streļī cīgas. Par līdzcilvēku veselību tak jāpalīdz rūpēties! ;)
+1
^ Haha, labais.
0
^^ vatta var būt vēl kas "labāks" par, piemēram, Bond?
0
...bail iedomāties pēc kā tās augu cīgas smeķē...
+2
pēc viena laba nakts kodiena, darbā bija nakts maiņa, pohmelis bij' noturīgs un spēcīgs, katra nopīpētā cigarete nelabumu tikai palielināja, līdz psunaktī nopīpēju pēdējo cigareti paciņa un benāru aizsviedu prom ar domu "zajebala". Kopš tās pagājušā gada augusta nakts neesmu pīpejis un negribās. Kopumā dzērumā līdz nvembrim gibējās 3x uzpīpēt, bet tagad pilnīgi po.
Tik šoreiz (atšķirībā no citam atmešanas reizēm) ir neliela nianse: nevis atmetu, bet partraucu uz nenoteiktu laiku, iespējams tapēc psiholoģiski ir absolut vienldzība uz pīpēšanu un nav zaudējuma sajūtas.
+1
Bibo, šodien, plkst. 20:18 - tas gan bija Marka Tvena citāts.
+1
0
Vot tiešām propogandas paraugs - sanāk , ka PSRS laiku "Kosmoss" bija uberpapiranti , jo tur bija labā tabaka. Vai kāds atminas pēc kā tādi oda?
+3
^Nezinu par pilnīgi PSRS laiku Kosmosu, bet vēl 90o sākumā - vidū mans vectēvs pīpoja Kosmosu. Vislabāk šo kosmiski pārpasaulīgo smaržu buķeti varētu raksturot manas mātes vārdiem - zirga nagi. :D
+3
Kosmoss, Elita, Riga... atceros no bernibas... To smirdonju vispar ar neko nevar salidzinat. Musdienu, pat vissudigakas cigas smarzho pec maipukjitem uz TO brinumu fona...

Domaju ka labak Belomor Kanal un Kazbek vai Druzhok vispar nav jegas pieminet :)
+5
Taisni vai neticami - pretīgais kremļa propagandas kanāls rāda kautko šādu. Jobans motors...
Kosmoss, Elita - 80.tajos un 90.to pašā sākumā bija normālas, pat labas kvalitātes, Rīga bija mazliet riebīgāka. Toreiz dabūju nomēģināt arī ārzemju HB un Salem(mentolenes) - kvalitāte lieliska. Arī Primstonu(prīmu), astru un Baltiju varēja pīpēt, īpaši dzērumā. Tad(1992 - 1993), kad parādījās visi bondi, holivudas, kamieļi, marļiki, papretīgais prince un pārējie ievestie sūdi, tad, sākumā minētie strauji zaudēja savu līdz šim normālo kvalitāti un sāka drausmīgi smirdēt. Kvalitāti nezaudēja Belomorkanal. Atceros, ka 90.to sākumā bija kautkāda huiņa, kad vienā brīdī cigaretes palika par deficītu, cēlās cenas, bija jāpērk točkās. Bija kautkādas debīlas baumas, ka Rīgas tabakas fabrikā ugunsgrēks, un vēl visāds bullšits... Ja pareizi atceros, tad tas sakrīt ar šajā filmā minēto laiku(90.to sākums), kad asv sāka grūst bijušajā psrs teritorijā savu tabakas produkciju.
Tagad, pīpējot ''chesterfield bronze'',un arī citas, nākas ar riebumu secināt, ka tie tūpļi - ražotāji pat tās derdzīgās ķimikālijas un govju urīnu vairs nejēdz normāli nodozēt tā, lai konkrētā marka saglabā nemainīgu garšu. Vienreiz garšo tā, nākamreiz - savādāk, sūdīgāk. Rezumē - jābeidz vairot šiem kropļiem peļņu uz savas veselības rēķina.
+1
^^^ tu vel aizmirsi pieminet, kad sakas jaunie laiki, cigaretes bija uz taloniem, tapat ka cukurs un vel dazhi produkti. Es tad videne macijos un skola tirgoju Elitu, jo tas bija vienigais ko taja bridi par taloniem vareja dabut, par cik man ne tevs ne mate nepipeja, tad gan pats uzvilku dumu, gan naudinju sev nopelniju :)
0
Man ar to smēķēšanu ir tā....kādus 6 gadus atpakaļ es atmetu smēķēšanu, šogad kaut kā iegadījās, ka vienā pasākumā pēc attiecīgi izlietotā viskija daudzuma, es uzviku cigāra dūmus.... Arvienvārdsakot, aizgāja tas tik tālu, ka sāku pīpot tās cigarellas (ķiršu), kuras Narvessenā par 22 santīmi gabalā varnopirkt...Bieži jau nesanāk uzvilkt dūmu, labi ja vienreiz, divreiz dienā uzpīpāju...
0
^Par taloniem, tā jau atsevišķa tēma. Ar tiem manā toreizējā kompaškā nebija problēmu - džeks strādāja tipogrāfijā, kur tos drukāja... Galvenais bija nauda. Veikalā, kur bieži uztankojāmies ar šmigu, pārdevēja izbrīnīta jautāja, kur mēs tos talonus tik daudz dabūjam. Par taloniem pirka šnabi, cigaretes, cukuru, ziepes, vīnu, veļas pulveri... visu neatceros.
0
Kuri ne dzēra, ne pīpēja, tās ģimenes mainīja šnabja un cīgu talonus pret derīgu preču taloniem — cukura, ziepju utt. Rezultātā mēs tikai ap 2005. gadu nolietojām pēdējās ziepes un veļaspulverus, kas savulaik bija nejēgā sapirkti par iemainītajiem taloniem.
0
^^^nu fuj, pat partners labāks par tiem sūda candlelaitiem
0
galigi ne par temu - bet to 90-to sakums isteniba bija skaists laiks :)
+2
^
es gan negribētu tajos skaistajos laikos atgriezties...
0
nez, katra gadijuma mana dzive toreiz bija tikai ar plus zimi, ko nevaru teikt pedejiem gadiem >:)
0
Dethecrator, daži vēl tagad nav nolietojuši. Vismaz ziepes :D
+3
Laikam jau katram tas jaunības ziedonis kā skaists laiks atmiņā paliek, ja vien nav tas jāpavada frontē, cietumā, katorgā vai tamlīdzīgi.
0
hmm, neesmu itkā tajos laikos bijis ne cietumā, ne katorgā vai kā tamlīdzīgi:) varbūt skaisti tie bija dēļ savas bezrūpības, kad ne par ko nebija jādomā - varēja senčiem uz kakla sēdēt un tērēt stipendiju aliņiem un tml. Taču iespējas pašreiz ir nesalīdzināmi lielākas salīdzinot ar tiem laikiem, pat neskatoties, ka arī pašreiz nav nekādi ''žiedu laiki''....
+3
žīdu laiki :D
+4
Vēl jau pluss bija tas, ka nākotnē varēja raudzīties ar cerībām, ka tālāk jau būs tikai labāk, ņemot vērā, ka tobrīd bija sūdīgāk. Tagad tā pārliecība diezgan jau iedragāta. It kā baigi sūdīgi nav, bet lielas cerības uz ievērojamu progresu tuvākā laikā ar nav.
-1
hz - progress jau ir neapturama vērtība - vienmēr ir kur augt. interesanti, kurā brīdī ES kļūs līdzīga PSSR brīvības gribēšanas ziņā. šķiet, ka tas laiks īpaši tālu nav vairs.
0
nu nez, arī toreiz nekādas pārliecības par nākotni nebija...Cik daudz 90 -to gadu sākumā uzņēmumu netika likvidēti un daudzi palika bez darba....atceros, direktore - vecā kaluma komuniste klases priekšā vēl toreiz teica " Bet jūs taču paši tā gribējāt - pastalās, bet brīvi"
0
tas pastalās, bet brīvi ir lielākā huiņa, ko krievi dirš. to, ka vnk nereklamēja too, ka cilvēki badā mirst ir cita lieta, bet, ka tāds fakts pastāvēja, man šķiet, ka visi zināja.
0
''interesanti, kurā brīdī ES kļūs līdzīga PSSR brīvības gribēšanas ziņā.''

^

tas gan skanēja epsiki:)
0
tobiš episki...
0
nu bet vai tad tā nav? padomju savienība taču arī sākumā bija zelta bedre, tikai vajadzēja pievilkt nedaudz, lai vaļība nepārvēršas uz mīnusiem.
0
Zelta bedre kam?
0
strādnieku tautai. :))
0
^ ?
:O
-2
strādnieku tautai. :))
^^^^

darba tautai un vienlidzibai :)
-1
Kā to vienlīdzību panākt? Elementāri - visi nabagi un vienlīdzīgi. Protams, izņemot partijniekus u.c. izredzētos.
+1
visi ir proletariāts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas