Tony Iommy diagnosticēts vēzis
-1
This just posted from the Official Black Sabbath Facebook page.

With the news that Black Sabbath's Tony Iommi has been diagnosed with the early stages of lymphoma, his bandmates would like everyone to send positive vibes to the guitarist at this time. Iommi is currently working with his doctors to establish the best treatment plan--the "IRON MAN" of Rock & Roll remains upbeat and determined to make a full and successful recovery.

:((((
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
āā, faken.

nupat taisni noskatījos (pašvako) God Bless Ozzy Osbourne... Ajomi tur arī runāja drusku.
0
Blle, vēl pirms pāris dienām tak spriedām, kā jāpaspēj paskatīties kamēr šamēr tomēr...
+6
Paņemiet desmit hipsterus , tik Iommi neaiztieciet ! :(
0
It kā jau pēc statistikas izredzes nav nemaz tik sliktas, bet ej nu sazini...
+4
Nav jau arī tie sportiskie gadi clvēkam. Vispār, tas ir psc , negribu nevienu nomelnot , nozākāt un tiri piri , bet nu sasper atombumba , Ozzijs ir daudz potenciāli lielāks sprāgonis, bet kā dzīvoja , tā dzīvo. Vai tik tie šņauktie , pīpētie un visādi citādi lietotie brīnumi nav tieši par iemeslu tā ilgspējai.
0
^^piesardzīgāk ar izteikumiem par hipsteriem! sanāks tā kā man pāris topikus atpakaļ - Nefolka svēto dusmu izvirdums :D

par Iommi gan skumīgi :(
+3
tas jau tāpat skaidrs, ka tieši mSPW un E. ir latentie hipsteri, jo kāpēc tad citādi lai tie būtu jāmēģina nozākāt beztēmā (turklāt tēmā par Iommi vēzi). bet nu tas ir labi, vēl var paspēt arī kļūt par īstiem hipsteriem, kas noteikti nav slikti. viņi vismaz kopj sevi, un Apple produkcijai arī nav ne vainas, turklāt pārvietojoties ar riteni arī var kādu kilo nomest un benzīna naudu ietaupīt.
0
es vislaik ar riteni pārvietojos
+1
tas nozīmē ka ja es vēl papildus sevis kopšanai un Apple lietošanai iegādāšu ričuku ta būšu 100% hipsters? Bleeee... jāpārdomā pirms nēesmu iepircis un steidzami jāizdara izvēle - vai nu pārstāt kopties vai pāriet uz Win...
-1
^^ Hipsteris. :D
0
Tur tak rakstīts "early stages". Vai nu akurāt tik traģiska tā situācija - ne viens vien saslimst un pēcāk atveseļojas.
0
Gribētos jau cerēt, bet par Dio jau ar ko tamlīdzīgu rakstīja... Cik iemetu aci vikipēdijā, statistika limfomai itin cerīga bij.
+4
Vēsts no paša:

Tony Iommi
My fans, friends & colleagues - I just want to say how overwhelmed I am with all your messages of support, thank you so much. Well it's not what I wanted for Christmas, that's for sure, but now I can't wait for the test results to come in and get going with the treatment. It's really good that the guys are coming over so that we can continue working on the album as things are going great in the studio. Well, not much else to say at this time, so thanks again. Bless you all, Tony
+1
Nekā gan daudz blabbers neuzdrukāja:

"Well, I've had the last dose of chemotherapy, so hopefully my body will start to get back to normal soon. The steroids were the [worst]. I've now got three weeks of radiotherapy coming up which I'm told can be very tiring, so we'll see.

"A big thanks to [fellow SABBATH members] Ozzy [Osbourne] and Geezer [Butler] for coming over to England; it was a big incentive for me. We managed to work most days and have some great new tracks.
+2
^ Tomijs laikam ģitāru nav izlaidis no rokas, pat guļot ar atgrieztu vēderu uz operāciju galda!
0
Diemžēl izrādās, ka dažiem palikšana dzīvajos nav nākusi par labu.

www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/4563...
0
vainavpohuj ? Ja es mācētu, kautvai pingvīniem eirovīzijas dziesmas rakstītu. Varētu arī makrelēs piķot.
0
Nē, nav pohuj. Un nebūs pohuj. Tādu sūdu var sacerēt arī cilvēks, kurš ģitāru ir redzējis TV vai komisijas veikalā.
0
Tā Eirovīzijas dziesma man izklausījās pēc tāda demo varianta, kādus gan jau desmit pa nedēļu viņš sacep. Nu piķīti varbūt ar šito gājienu sapelnīs (airplay, autoratlīdzības).
+3
^^ Redz, tev nav pohuj, Tonijam gan ir. :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas