Šodien jauns klubs veras vaļā?
+2
Drauģelī šāda info:

2012.gada 20.janvārī, Maskavas ielā 12, proti, Spīķeru kvartālā durvis vērs neatkarīgais rokklubs “Ziggy”. Klubs, kas būs tendēts uz dzīvās mūzikas vakariem. Dosiem iespēju jaunajiem maķsliniekiem izpausties uz mūsu skatuves, kā arī spodrināt slavu jau pieredzējušiem rokmūziķiem. Lai arī “Ziggy” tiks saukts par neatkarīgo rokklubu, tas nebūt nenozīmē, ka uz mūsu skatuves netiks aicināti citu mūzikas stilu pārstāvji.

Pasākuma laikā jūs izklaidēs grupas un DJ divās zālēs, mazajā zālē visu vakaru jūsu ausis priecēs DJ Kaspars Bindemanis, bet lielajā zālē uzstāsies tādi mākslinieki, kā Pūķa Gars, The Velvet Supernova, Fēlikss Ķiģelis, John Henry un Kiss Of The Dolls. Starp un pēc grupu priekšnesumiem jūs izklaidēs DJ.

Durvis svinīgi tiks vērtas jau pulkstens 18:00, bet koncerta sākums būs 22:00. Ieeja no 18 gadu vecuma. Ieejas maksa 2Ls. Pirmajiem 50 apmeklētājiem pārsteigums no bāra.

www.draugiem.lv/ev/18374123/...

Konkrētā koncerta «mākslinieku» sastāvs nav diez ko interesi rosinošs, tomēr labā ziņa varētu būt tāda, ka parādījies vēl viens klubveidīgs iestādījums, kurš (vismaz vārdos) sola nevairīties arīdzan no smagā gala grupām!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vispār Velvet Supernova, cik pāris dziesmas dzirdētas, ir visai kvalitatīvs alt-roks. Ja nu kāds nezin, tad tur Sanctimony, SIA Radikal u.c. bundzinieks dzied.
+4
Ķip R'n'R citā kulītē ?
0
Tas jau mums ar Despi kaimiņos... Kur vēl ideālāk, lai tik labus končus taisa
+4
Esmu skeptisks, jo, kā noprotu, tas ir jaunais sapistais (Cēsu alum piederošais) RnR citā kulē.
0
Jep, šodien arī ienācās infa, ka DDC vietā Roc un Rīga citā veidolā.
0
nu tas iepriekšējais jau baigi uz Cēsūdeni spieda - pārreiz tik biju, pirms gada (pēc Terzana aiziešanas)
+2
Hipsterfests.
0
laikam jau būs paceļam uz mājām jāpiekāpj un jāaposta gaiss.
0
vakar,mājās braucot dzirdēju pa 101,kā orgi stāstīja par to,cik viss būs kruta.
kaut kā nepārliecināja.toties varēs iet arī dubstep klausīties.
+6
Dubstep? Klausīties? Kā tas ir iespējams?
+1
Kluba īpašnieku laikam sauc Zigis
+2
Intars pie Dubstep tikai dejo ...
+4
Nē, dejoju es tikai pie šlāgeriem.
-4
Tā nav dejošana - vnk līgana pārvietošanās
+4
Last night I was so drunk when I walked to the bar over the dance floor for another drink, I won the dance competition.
0
Kluba nosaukums man atsit šo video ar Ziggy
www.youtube.com/watch?v=Pf-kNUqEGcs...
+1
pizdunahujtoklubu, aizvilkos uz turieni ap vieniem cerībā veiksmīgi noslēgt sirojumu pa Rīgas korgiem... pie ieejas samaksāju 2 Ls, lai tiktu tur vispār iekšā. Nu labi domāju atklāšana, lai jau tiek, tak nē #^$& ar to laime nebeidzās... Tērvete/Bauska/Valmiermi
0
un pat te mans post tiek aprauts :D

meģināšu reanimēt :)

Tērvete/Bauska/Valmiermi 2 Ls... pazudu no turienes bānuža virzienā cerībā tur remdēt slāpi, tak nē tas lops ar tik līdz 23:00, atliek vien cerēt, ka rīt poha nenomocīs.
0
labi,dārgs alus,bet citādi ta kā? :D
+1
^ gan jau viss pārējais ar riebās, kā jau daždien izslāpušam.
0
citādāk bez izmaiņām, tas pats DDC vien ir.
+1
kas ir DDC?
+1
dirty deal cafe, iestādījums, kas tur bija pirmstam
+4
Pa divīti viņi paši alu var dzert.
+4
^ sev dirsā liet, tu laikam gribēji teikt?
+6
Ziņķāres dzīts pat sameklēju - kā šāda elitāra nodarbe izskatās... www.youtube.com/watch?v=G42ftEoMIn0...
0
^^ Tieši tā. :)
+8
Vakar ieslidoju tajā iestādē. Iepriekš DDC nebiju bijusi, tāpēc man šīs telpas nepielīdzinās vecajam klubam.
Tāpat kā Bibo, biju pārsteigta, ka pie ieejas plēš divīti. Kluba atvēršana tipa.
Pills ar hipseriem vai kā to tagad dēvē - džeki opīšu džemperos un apspiestās biksās. Dāmītes - daļa vasaras apģērbus savilkušas uz biezajām zeķbiksēm, daļā diezgan sievišķīgi ģērbtas, bet kārtu kārtām. Pa vidu kāda klubu dīva arī iemaldījusies. Ak jā, uz dāmu labiericībām rindas baisas, nākošreiz skriešu uz mājām, būs ātrāk :D
Ieskaitot Bibo, redzēju kādus pāris ieklīdušos matainos. Satiku Viesuli, vispār bija ar ko pļerkstēt un tā kā Pūķa garu jau biju nokavējusi, tad veiksmīgi laidu garām Kiss of the dolls un daļu Fēliksa Ķieģelīša, kaut gan nespēlēja šis slikti.
Nākošie pēc diezgan ilga starplaika spēlēja "neatceros nosaukumu" ar Jēkabu Z. pie mikrofona. Ja nebūtu viņa, tai grupai vispār vērību nepievērstu. Publikā mazie skuķīši slapināja biksītēs un mulsi smaidīja, bet es dabeidzu savu alu un izdomāju, ka savam stilam (hipserroks?) spēlē ok. Vismaz izdomāju to, ka man labāk patīk Jēkaba spēja solīdi komunicēt ar publiku un tā vienkārši pateikt paldies, nevis "fuck yeah, bļeģ, mūsu nākošā dziesma..." Noklausījos laikam 4 gabšus un tad tinu makšķeres.
Paralēli grupām, pie otra barčika dziesmas lika Bindemanis, nu tādu vieglu rociņu, dejotājas turējās visu laiku.
Skaņu klubā novērtēju tikai uz "neatceros nosaukumu" grupu, bija labi noregulēts vokāls un viss pārējais. Uz Ķiģeļa kunga kaut kas bišk buksēja, bet nepiegriezu tam sevišķu vērību.

Ak jā, alus. Pēc dzerienkartes gribēju Bauskas alu, bet nebija, tā kā bija vien jāņem sarkanā Tērvete pa 2 ls, pēc kura Cēsu nefiltrētais kaut kā negāja lejā...
+2
Nākamais koncerts ziņojas:

Piektdiena, 27. janvāris 22:00 – 22:00
Ziggy, Maskavas iela 14, Rīga, LV-1050, Latvija
Mūzika, Nakstklubi


27.janvārī pie mums viesos tādas grupas kā RŪSA, Pyro Trees un Burned in Blizzard.
Ieeja no 20:00.
Koncerta sākums 22:00. Ieeja par ziedojumiem 2Ls. Vairāk par māksliniekiem:
www.draugiem.lv/rusa/
www.draugiem.lv/pyrotrees/...
www.draugiem.lv/burnedinblizzard/...

Kā arī seko jaunumiem no ZIGGY: www.twitter.com/ziggy_rocks... www.facebook.com/pages/Ziggy/1539…... www.ziggy.lv/

Sākums solīts desmitos, pa divīti — tātad reāli sāks zāģēt ap pusvienpacntiem, beigs HVZ kad. Diemžēl jāsecina, ka klubs organizējas neprofesionāli.
+3
Tu sak, zāģet sāks ap diusnt diviem trīsnt?
0
Kas tur org non profesionāli?
0
UN atkal jau līdzīga rakstura ziņas. Šeit puse no solītās mūzikas ir draņķis, otra puse — arī draņķis, bet vismaz interesants draņķis.

Rokkafejnīca Rīgā svinēs muzikali jaudīgus ATKLĀŠANAS SVĒTKUS!
pirms 48 min
Jau ziņots, ka Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4 vēsturiskā ēkā – Reiterna namā - atvērta līdz šim tikai Liepājā esošā Latvijas 1. Rokkafejnīca. Jau šobrīd tās durvis ir atvērtas apmeklētājiem, taču 9.,10. un 11. februārī notiks vērienīgi atklāšanas pasākumi, kad nama viesiem tiks atklātas visas paredzētās telpas. 3 stāvos, uz 2 skatuvēm turpmāk tiks rakstīta Latvijas 1. Rokkafejnīcas vēsture arī galvaspilsētā.

Atklāšanas pasākumu sērija sāksies ceturtdien 9.februārī pulksten 22, kad uz Rokkafejnīcas Lielās skatuves muzicēs grupas The Soul Scouts un Screampiece no Rīgas, kā arī grupa Deep Silence no Liepājas.

Piektdien, 10.februārī muzikālo saturu veidos mūziķi, kuru vārdi cieši sasieti Liepājas pilsētu. Uz Reiterna nama Lielās skatuves notiks mūziķa Igo koncerts, savukārt, pēc tam atklāšanas svētku turpinājums uz šis skatuves tiks nodots grupas The Hobos rokās. Piektdienas naktī tukša nestāvēs arī Mazās skatuve Reiterna nama pagrabā, uz tās muzicēs vēl viens liepājnieks – Edijs Šnipke.

Latvijas 1. Rokkafejnīcas – Reiterna nama atklāšanas svētki kulmināciju sasniegs sestdien, 11.februārī, kad uz Lielās skatuves notiks Rokkafejnīcas draugu koncerts. Šobrīd zināms, ka tajā piedalīsies Aivars Brīze, Fēlikss Ķiģelis, Ainars Virga, Olga Rajecka, Aija Andrejeva un Putnu balles dalībnieki. Kārtīgu pasaules roka klasiku un labākās Latvijas roka dziesmas visas nakts garumā spēlēs Edijs šnipke un viņa grupa.

Uz Mazās skatuves, Reiterna nama pagrabā - tai pat laikā – muzicēs Ūdrītis un Ilona Balode.

Plašās un daudzveidīgās telpas, kuru interjeru veido Latvijas mūziķu, grupu un izpildītāju relikvijas, ļaus apmeklētājiem izbaudīt gan kārtīga rokkoncerta sajūtas, gan atrast romantiski klusu vietu, gan ļauties apcerei, nolūkojoties uz Vecrīgas šarmantajiem jumtiem pa kādu no ši unikālā nama logiem. Tāds arī turpmāk ir Rokkafejnīcas nosprausts ceļš – rīkot dažāda rakstura muzikālus pasākumus, kuros galveno šī stāsta varoni – mūziku - papildina citas mākslas, piemēram, kino, teātris un citas.

Šonedēļ pirmoreizi tiks ieskandināta jaunizveidotā skatuve Reiterna namā - Rokkafejnīcas Lielā skatuve. Piektdien, 2.februārīuz tās muzicēs grupa T-Band un Ufo, savukārt, sestdien 3.februārī – liepājnieku apvienība Stendera ielas zēni un mūziķis Edijs Šnipke.
+4
"Kārtīgu pasaules roka klasiku un labākās Latvijas roka dziesmas visas nakts garumā spēlēs Edijs šnipke un viņa grupa."
Šitais murgs būtu jāredz...
+5
Tādi rokkeri, bļagj! :O~
+5
Who the fuck is Edijs Šnipke?
+1
Rok'n'rollers!
+2
Biju piemirsis, ka jāatgādina, bet re Dethecrator izglāba vakaru:D
Gribēju tikai pateikt, ka šovakar tajā hipsteru rokklubā Ziggy spēlē Apēdājs.
Sākums ap 22:00, bet mēs laižam kaut kad īsi pēc 23jiem, jo ir vēl divas grupas, kaut ko varāk laikam var atrast te - ziggy.lv/
Būsim priecīgi redzēt arī kādu mataini!
+3
^jopik,man nav matu...Bušam ar nav:(
+1
Ok, ok der arī gludi skūtie:D
+4
Neonz nokritās par vismaz vienu Blekmetāla līmeni ...

''Lai arī nesaudzīgie komentāri internetā vēsta, ka Eirovīzijas nacionālā konkursa finālistus, projekta Konike dalībniekus - populāro dziedātāju Ediju Šnipki (attēlā pa labi) un sportistu Andri Konteru - saista homoseksuālas attiecības, abi puiši dievojas, ka viņi tomēr neesot geji.

"Mēs katrs esam precējies, un man ir septiņus gadus veca meita," noraidot izskanējušās baumas, sarunā ar izklaides portālu Mango taisnojas liepājnieks Edijs Šnipke, bet Andris Konters piebilst, ka viņš sievu apņēmis pirms pusotra gada.

Jautājums par abu puišu seksuālo orientāciju kļuva aktuāls, kad viņi izplatīja sava dueta Konike fotogrāfijas, kas paredzētas kā Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa dalībnieku reklāma. "Līdz galam kaili tajās bildēs mēs neesam. Mēs parādījām patiesumu, jo senās civilizācijas Konike ļaudīm nekā nebija," pārliecinoši stāsta Andris.''

izklaide.delfi.lv/slavenibas/muziki/e...

Es gan teiktu, ka sieva (+ māja, mašīna un piķis bankā) ir katra kārtīga latvju geja atribūts. Citādi tas tak parasts pidars sanāk ...
0
Bleid, ko tu tur dirs, tu tak neko nerubī par kakainā bleka līmeņiem.
+1
Nu kā ta, grim 'n' frostbitten geji nav vis tas pats kas pop-geji, ibionah!
+6
Jebalkulabs (no twitera):

''black_data
Uz rokkafejnīcas atklāšanu jāvelk rokeris Kaža. Vēlams ķēdē un pa asfaltu. Tas varētu būt visroķīgākais, kas tanī kafejnīcā varētu būt.
16 hours ago"
+2
Nu par to Ziggy un Rokkafejnīcu.
Piektdien biju abos divos paspējis pabūt.
Uz to Ziggy laikam nav vērts vairs iet. Cilvēku tur ir maz, Monro vispār spēlēja briesmīgi, alus dārgs un no pudelēm. Varbūt vienk neizdevies vakars...
Apskatīju to Rockkafe, tās telpas vairāk ir domātas kautkādām pieņemšanām, nevis klubam un tusiņiem. Tu viss ir pārāk grezni un skaisti. :D Vietas gan tur daudz. Šoti gan lēti- 0.6 Ls Ganjau būs ok vieta.
0
03.03.2012. SWH Rock Club, Tērbatas 73

rockclub.lv/
0
kas tas vēl par brīnumu?
0
Aizvelc sestdien 22:00 izlūkot ;)
+4
Kā Terzens aizgāja prom no SWH Rock, tā arī pārstāju klausīties to 30dziesmu radio. Piedodiet, tagad nezinu, kas tur notiek.
0
Vienīgā interesantā lieta rockclub.lv ir tas, ka facebook poga nez kāpēc ir krievu valodā.
0
Aha,noteikti iešu ;)
0
cieti, bļa, nevar jau vislaik Roks Cepurē tik dzerstīties līdz sausiem aluskrāniem ;)
0
Eh, kopš pārvākšanās laikam nav vairs ieks RC būts. Pēdējoreiz taisni nopriecājos, ka izlejamais bračka parādījies. Vaidzēs kādreiz atkal iegriezties.
0
ja tobrīd būs
0
Pēdējoreiz, kad biju, gaisā virmoja runas, ka RC drīzumā būs vēl jaunas alus šķirnes.
+2
"Aizvelc sestdien 22:00 izlūkot ;)" - skuju, anniņ! Sestdien MP jābūt, nevis pa krogiem jādzerstās ;)
+1
^ droši vien tāpēc gan šim ieteikumam, gan atbildei uz to ir tas viltīgais smīns beigās.
0
var jau atceļā no MP
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas