Rammstain ausweis
0
Vai kādam nav pārdodama biļete uz Rammstain konci?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+7
Nav.
0
ja ir, man ar' var 1gab. piedāvāt
+3
Man var 2, maksāšu piecīti par abām. :D
0
Nu bet vēl jau ir atvērtas pāris papildu zonas uz koncertu. Tā, ka biļetes ir pieejamas bilesuservisa kasēs.
+1
Papildus zonas - koridorā, vai otrais stāvs zālē - uz pleciem?
0
Kamēr nācās jaku nodot ģērbtuvē , tīri labi varēja dzirdēt combichrist spēlējam. Tas tā... :D
+5
mjaaa, nu pagalam kruts šovs. Gan uz skatuves gan arī skatītājos ar visu mordaboju un asiņainiem ģīmjiem. Deathstar laikam baisi īsi nospēlēja jo ap 20 kad ietipināju arēnā stafs jau krāmēja dažas parpalas nost. Nu a Rammstein... nu ko tur daudz, Rammstein ir un paliek Rammstein. Uguņi, putas, konfeti un visu laiku labākie hīti. megalabs otrdienas vakars.
0


^kas par mordoboju bija?
0
Kādas dziesmas īsti spēlēja? Tas tikai tā, lai vairāk nožēlotu, ka neaizgāju.
+4
Negaidīts, negaidīts šovs ar pavērsieniem. Dedzināšanu un smirdināšanu sagaidījām, un tā arīdzan bija Rammšteiniskos mērogos, kā tam jābūt. Kā jau «vecajam» fanam (no paša pirmā albuma), varen gāja pie sirds lielā loma, kas bija atvēlēta deviņdesmito gadu gabaliem — Asche zu Asche, Sehnsucht, Rammstein, Du hast…

Minētais pavērsiens bija grupas pārvākšanās uz mazu skatuvīti pašā arēnas vidū, pie skaņotāju/gaismotāju aizgalda. Saspiedušies uz autobusa jumta izmēra otrās skatuvītes, vīri priecēja ar draudzīgu, enerģisku un biedrisku saspēlēšanos Mann gegen Mann un Ohne Dich laikā. Ar Rudaku pēc tam vienojāmies kopīgā labsajūtā, ka tāds skats nesa līdzi īstu pagrīdes auru — draudzīga saspiestība un jauneklīga enerģija apmēram kā Depo pagrabiņā!

Koncerts aizlidoja vienā pūtienā — nospēlēja it kā 2 stundas, bet mazuma piegarša palika :) Amerika, Engel, Pussy, Mutter, Links 2-3-4 utt.: ika nosplēlēti praktiski visi zināmākie gabali, tāpēc vieglāk uzskaitīt tos, kuri nebija — pietrūka Rosenrot, Reise Reise, Benzin, Stripped kavers un Seemann (kaut arī šī dziesma tik nojāta visādās versijās, ka varbūt arī nepietrūka ar nemaz). Taustiņnieks brauca laivā pie Haifisch un tika vārīts katlā Mein Teil laikā, kamēr pārējie pirotehniķoja un meta liesmas. Die anderen Gruppen spielen, aber Rammstein brennt!
0
^ Iepriekšējo reizi biji uz Rammstein ? Bija līdzīgs iepriekšējam koncim ?

Iepriekšējais koncis bija lielisks un , godīgi sakot, pažēloju naudiņu, jo pietika ar vienu grandiozu koncertu. Teorētiski varētu vēl un vēl, bet ir labi, ja vismaz vienreiz to visu redz. :)
0
^^ Mann Gegen Mann "draudzīga saspiestība" vien ir kaut kas vērā ņemams :D
+1
Šis koncerts bija līdzīgs visām iepriekšējām Rammstein tūrēm reizē — spriežot gan pēc dzīvajā redzētā, gan DVD noskatītā. Tā kā šī ir tipa labāko dziesmu izlases tūre, tad tiek izmantotas dekorācijas un pirotehnikas numuri no visām tūrēm pēc kārtas: degošie mikrofonu statīvi pie Asche zu Asche ir no Live aus Berlin laikiem ('98), kanibāla Meivesa inspirētās ainas ar Lorenca vārīšanu katlā — no Volkerball skatāmās tūres (divtūkstošo vidus), bet miesaskrāsas sniega lielgabals, kas ejakulē CO2 putas — attiecīgi no beidzamā (re, kur atbilstošs vārdiņš!) perioda.

Tā kā līdzīgs iepriekšējam koncim bija šis… hmm… kulminācijas moments, bet no dziesmām ar iepriekšējo praktiski sakrita vienīgi Haifisch, Pussy un Engel, ja nemaldos. 2001. gada koncertu neatceros tik labi, lai salīdzinātu…
+6
atbilde Gizis:

mordabojs klasiskais:
divi latvju bāliņi, jau krietnā dūšā pirms konča un attiecīgi arī konča laikā, bija tik priecīgi par pasākumu ka šamiem īstā vieta būtu bijusi pirmajās rindās nevis sēžamsektorā, par ko jamie attiecīgi arī tika informēti. Bet bāliņiem prieka bij vairāk kā saprāta, tapēc loģiski ka ne viens ne otrs necēla ne ausu. Kulminācija tika sasniegta kad vīri no lielās skatuves pārvācās uz mazo jo te nu bāliņi palika pavisam priecīgi jo tas tak ir bez maz ar roku aizsniedzams. Apkārtējie sēžamvietās to attiecīgi arī novērtēja un pieklajīgā palūgšana piesēst lai citi ar dabon redzēt jau pārvērtās dusmīgos izsaucienos ar mājienu. Bet sakarsušos bāliņus arī tas nespēja aizkustināt, līdz vienā brīdī neliela auguma puiškāns uzsāka nelielu bet asu diskusiju, laikam jau par patērētāju tiesībām sēdvietu īpašniekiem. Nepamanīju kurš kuru īsti pirmais fiziski aizskāra, bet pēc tam kad necilais puiškāns bija pāris reizes iezvetējis vienam no bāliņiem, šamie atbildi parādā nepalika. Tajā brīdī kad likās ka puiškāns viens pret jamiem nenoturēsies, pieslēdzās klāt divi pabrangas miesasbūves tēvoči kuri, kā sākumā novēroju, ar diezgan pieklajīgi un ar zināmu regularitāti bij bāliņiem aizrādijuši par pārmērīgu traucēšanu vērot uz skatuves notiekošo. Te nu arī stāstam gals jo šajā brīdī bāliņi atrāvās diezgan krietni, un kamēr viens jau tā kā savu dabūjis šūpojās malā, otrs vēl tika 5m garumā gar benķu rindu pa grīdu izsmērēts. Beigās tomēr kautkā pašu spēkiem šamie tika līdz izejai lai pēc brīža viens atgrieztos ar dažu apsargu pavadībā. Asiņais, kā pēc pamatīga slaktiņa, jams pieveda apsargus pie abiem tēvočiem un ar pirkstu norādija: "šitas un šitas". Pēc mazas diskusijas ar apsargiem tēvoči tomēr izgāja ārā un laikam jau pēc situācijas izskaidrojuma pēc neilga laika atgriezās atpakaļ.
Tā ka konkrētais sektors tai skatā arī es varu pateikt lielu paldies šiem diviem bāliņiem par papildus šovu dziesmas Mann gegen Mann laikā, jo kā novēroju teju viss sektors tajā brīdī pārslēdzās no skatuves uz pasākumu tribīnēs.
Nu kautkā tā.
+1
Nejūtos saspiests, ka neaizgāju.
0
tas ko viņi spēlēs jau iepriekš bija zināms - kā nekā izlases prezentācijas tūre, bet izlasē iekļautas;

1. "Engel" (Angel) Sehnsucht 4:23
2. "Links 2-3-4" (Left 2-3-4) Mutter 3:40
3. "Keine Lust" (No Desire) Reise, Reise 3:42
4. "Mein Teil" (My Part/Penis) Reise, Reise 4:38
5. "Du Hast" (You Have) Sehnsucht 3:54
6. "Du Riechst So Gut" (You Smell So Good) Herzeleid 4:32
7. "Ich Will" (I Want) Mutter 3:37
8. "Mein Herz Brennt" (My Heart Burns) Mutter 4:40
9. "Mutter" (Mother) Mutter 4:28
10. "Pussy" Liebe ist Für Alle da 3:58
11. "Rosenrot" (Rose-red) Rosenrot 3:52
12. "Haifisch" (Shark) Liebe ist Für Alle da 3:42
13. "Amerika" (America) Reise, Reise 3:47
14. "Sonne" (Sun) Mutter 4:05
15. "Ohne Dich" (Without You) Reise, Reise 4:30
16. "Mein Land" (My Country) Made in Germany 1995–2011 3:53

Cik sapratu no pāris Twitter ierakstiem, tad stāvvietās bija tikpat pārbāzts kā pagājušo reizi.

Bet 2001.gadā spēlēja pa lielam to pašu / ar tādu pat šovu (degošie miķi, laiviņa, taustiņnieka drātēšana utt.) kā ''Live aus Berlin'' tik vēl klāt gandrīz viss ''Mutter'' albums ;)
+1
pēc apollo setlists kautkā tā arī bij:
1. Sonne
2. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen
3. Keine Lust
4. Sehnsucht
5. Asche zu Asche
6. Feuer frei!
7. Mutter
8. Mein Teil
9. Du riechst so gut
10. Links 2-3-4
11. Du hast
12. Haifisch
13. Bück Dich
14. Mann gegen Mann
15. Ohne dich
---
16. Mein Herz brennt
17. Amerika
18. Ich will
---
19. Engel
20. Pussy
+1
Komentāros aktīvi apdirš FBI:

Fans
Pirms 1 stundas un 48 min

Sliktākais koncis mana mūžā!!! Ne jau tadeļ, ka Rammstein nebija līmenī, bet domājot par organizētājiem FBI nekas cits, kā rupji lamuvārdi nenāk atmiņā. Nopirku biļetes 113 sektora, bet par nelaimi pirmas sedvietas no ieejas. Rezultātā visu koncertu skatījos uz kāpnēm sastājušos apmēklētāju mugurām. Gāju sūdzēties organizētāju pārstāvjiem, tie man piedāvāja pus koncertu pavadīt strīdos ar viņu vadību, griezos pie apsardzes, tā man beigās pasūtīja. Tādi kā es, kas neko neredzēja bija daudz. Citi nervozāki, kādam kas atteicās paiet malā no kāpnēm uzšāva pa muti. Protams var arī tā darīt. Bet jautājums, kāpēc FBI pārdod vairāk biļetes nekā ir vietas Arēnā un kāpēc ielaiz pie sēdvietām cilvēkus kuriem nav tur biļetes?

Antons » Fans
Pirms 50 min

Es arii biju 113 pa labi 4 rindaa . Man arii sastaajas kaut kaadi mutanti, kas vispaar nesaprata, kur atrodas. Bet peec iesildiitaajiem atnaaca apsargi visus izdzenaaja. taa kaa no 4 rindas vareeja redzeet. nezinu kaa Jums, bet ticu ka augstaak bija probleemas. ja taa tad domaju ka jaaraksta suudziba uz FBI un jaapieprasa atliidziiba. Jo mees billetes pirkaam pirmajaas tirdznieciibas dienaas, lai garanteetu sev kvalitatiivu pasaakumu un maksaajaam daargaak. Nav piellaujams, ka ka shajaa sektoraa tiek ielaisti cilveeki ar stavvietu billeteem. ja sadomaasiet rakstiit suudziibu varu naakt par liecinieku. mans mails zed@zednet.lv

L » Fans
Pirms 35 min

Bijām krietni augstu un no turienes vērojot man arī likās, ka pārdoto stāvvietu skaits smagi pārsniedz to, ko spēj šī arēna uzņemt. Organizētājiem jau atkārtoti gribas veltīt daudz skarbu vārdu, ne Igaunijā, ne Vācijā tāda situācija nav piedzīvota, bet šeit esmu spiesta izvēlēties sēdvietu, jo stāvvietas ir ar garantiju ir izmesta nauda.

Un jā, kamēr mēs 2010.gadā bijām savās stāvvietās saspiesti līdz elpas trūkumam, draugi ar savām stāvvietu biļetēm bija tikuši novirzīti...uz sēdvietām un priecīgi noskatījušies konci visā krāšņumā, stāvot sēdvietās sēdošajiem priekšā.
Atkārtoti pārliecinos, ka lai koncertus baudītu, ir vismaz līdz EE jāsaņemas aizbraukt.
0
es nez cik tur šoreiz kāds apzināti ko novirzīja bet tas gan fakts ka sākoties koncim daļa tautas vienk. rausās pāri nožogojumam un saplūda uz kāpnēm. kultūra ibjom. Viena daļa pēc dažiem aizrādijumiem gan piesēda, cits nepaklausīgāks gan dabūja pa ausi. A tos puisīšus baltos kreklos kas ar vietām palīdzēja vispār neņēma par pilnu un apsargus tuvumā ar kautkā nemanīja.
Man domt ka tiem kas sarausās uz kāpnēm vienk. ar elementāru audzināšanu dzīvē nav paveicies, a pie ļaužu pārpilnības daļēji varētu vainot arīdzan "organizēto spekulantu grupējumu" :D
Kā novēroju pie ieejas, ta šamie tur itin rosīgi ņēmās un dīvainākais šķita tas ka cilvēks dabūjis savu printēto lapu tika novirzīts uz pāris speciālām durvīm pa kurām ietikt.
0
Delfos recenzija no purna, kurš lupījis no zāles vidus un apraksta savus iespaidus tā, ka pat sāk likties — varbūt labi vien ir, ka nedabūju stāvvietas biļeti un dabūju sēdēt augšā: izklaide.delfi.lv/popmuzika/melomanij...
+1
Koncerts bija tieši tikpat lielisks, kā divi iepriekšējie. Tomēr par organizatorisko pusi - baiss fuj.

1. moments - kamēr dzīvesbiedrs gatavojas bildēt, ieslīdu parterā, pašās beigās, lai pēkšņi attaptos iespiesta totālā vafelē esošu speķacūku vidū. Tā, ka ne uz priekšu, ne atpakaļ, un šie vēl turklāt izdomā, ka jālec pa gaisu. Bļ, būtu vilkušies uz priekšu, ja jau tik ļoti dancāt gribas. Es, mazais napaciņš jau sāku apcerēt apokaliptiskās vīzijas par to, kā mani nones treknu urlātu bars. Kaut kā izkļuvu no tā ārprāta, bet, kamon, dzīves laikā ir būts ļoooti daudz koncertos, arī ar ļoooti dulnu publiku, bet šitā, ka vārda tiešajā nozīmē ar kulakiem ir jāizcīna sev ceļš līdz vietai, kur var elpot, vēl nebija bijis. Biju nenormāli nikna un gatava doties mā, lai arī viena no mīļākajām grupām, bet nu uzpīpēju, nomierinājos, sagaidīju vīru un iešmaucām zālē no citas puses.
Pozitīvais šajā - vēl, pirms sākās cūķu uzbrukums, biju apmēram pusmetra attālumā no izbrīvētās takas, pa kuru Rammstein iesoļoja zālē, ar visu nokvēpušo LV karogu.

2.moments - pašās beigās aptrūkās skābeklis. Tā, ka gandrīz noģību - arī šitas man pirmo reizi gadās visā koncertu apmeklēšanas karjerā. Ventilācija sūkāja, bet vēl arī tā visa prirotehnika elpojamo gaisu bija dikti jau izdedzinājusi.

Viss pārējais bija labi. Pat ļoti labi. Bet FBI tomēr varēja nedaudz pārrēķināt un padomāt, vai šīs grupas koncertā laist iekšā visus 12 tūkstošus. Nauda, protams, un tā, bet vispār bija krietni par traku.
Nēnu, vienmēr jau ir arī versija, ka es esmu palikusi vnk par vecu šitādiem končiem :D
0
^ Dethecrator
Stundiņš samērā precīzi apraksta. Es tik gribētu piebilst, ka, ja tika līdz zāles labajai pusei, tur bija samērā daudz vietas. Tik brīvi, ka, ieraugot rosību uz podesta un saprotot, ka tūlīt viss ekšns būs tur, varējām pagūt mierīgi aizstaigāt līdz podesta iežogojumam, lai pavisam tuvu R+ redzētu.
0
^ BladeOfDarkness
Main Land nebija. Noslēgumā bija Engel un Pussy.
0
Tad divas dziesmas izņēmuši - laikam pamaina nedaudz setlistu ar
0
Pasākums bija lielisks, man jau vispār visādas dedzināšanas un spridzināšanas iet pie sirds, tā ka Rammstein šovs man kā radīts.
Par cik ierados laicīgi ap pusseptiņiem tad vietu atradu netālu no skatuves bez kādas spiešanās vai laušanās caur pūli, vēlāk gan kļuva mazliet saspiesti, bet man tas pārāk netraucēja. Tiem kas ieradās kad Deathstars jau spēlēja gan labu vietu pie skatuves atrast vairs nebij reāli. Skatuve vienīgi varēja būt par kādu metru vai diviem augstāka, jo tiem kas augumā mazi bija grūti redzēt, kas tur notiek.

Scinājums: Arēna Rīga sādam pasākumam par mazu ir.
0
Smogs beigās tiešām bija tik zvērīgs tā kā degošā izgāztuvē :) Lielāka arēna, protams, nebūtu pa skādi… vienīgi dažu grupu dēļ tādu neatmaksājas būvēt… un ziemas laikā cita norises vieta nav reāla. Atkal daudzas biļetes bija izķēruši cittautieši: dzirdēju igauņu, somu, vācu un itāļu mēli. Ak jā, krievu arī ;) Nākamreiz varētu mēgināt 2 koncertus pēc kārtas sarīkot.
0
^ vienreiz jau mēģināja
0
^
Rammstein x2 nav mēģināts, mēģināja Metallica & izgāzās.
0
to jau ar biju domājis, nevis konkrētu bandu bet končus kā tādus.
0
^Paldies!Varen jauks un sakarīgs kautiņa izklāsts!
0
Kautiņa apraksts bija tik garšīgs, ka pašam uzreiz gribējās izvicināt dūres! ;)

Uz Korn koncertu arī gadījās nonākt identiskā situācijā, bet baidos, ka toreiz es biju tas, kurš stāvēja kājās un maitāja citiem skatu, hehe…
0
...un attiecīgi dabūji šņukurā? (ja jau saki, ka identiska situācija) :D
0
un pēc tam "šis un šis" "to un šo un šādi" :D
+3
^^ Nē, toreiz bija tāda pagrūstīšanās tikai. Atrisinājām tādējādi, ka es notinos uz citu vietu kratīt frizūru.

Ne par Rammstein, bet par kaušanos — pirms gada apmēram, spēlējot kaut kādā mazā klubiņā skaistā mazpilsētā kalnos uz poļu robežas, vietējā jaunatnes zieda pārstāvji publikā drausmīgi sakāvās — dūres gāja pa gaisu un asinis šķīda platā amplitūdā, esot arī kāds nazis ticis izvilkts. Es no tā lielu estētisku baudījumu neguvu (par cik bez brillēm redzu tikai to, uz kuru pusi publika atrodas un uz kuru — bungas aizmugurē), bet Vovčiks gan satraucās ne pa jokam.

Tā kā viņam ir ģitāra bez vada, šis no skatuves, nepārtraucot spēlēt, devās iekšā publikā (kura bija starā, protams) un aizgāja līdz ārdurvīm paskatīt, ar ko lieta beigusies. Atgriezies ziņoja pirms nākamā gabala — ārā uz trotuāra asiņu lāmā guļot ķermenis, nevar pateikt — dzīvs vai beigts. Bet, tā kā vietējie nelikās ne zinis, tad turpinājām spēlēt. Pēc koncerta beigām ķermenis bija pazudis, palikusi tikai asiņu peļķe, kas lēnām sarecēja — it kā čoms esot aizvedis cietušo mājās, tā kluba īpašnieks mūs mierināja.

Aprakstītie notikumi gadījās dziesmas «Temptation of Mankind» laikā, kur cita starpā tiek apcerēts vardarbības kaitīgums veselībai.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas