Rumānijas fests!
+4
Es atradu vienu 3 dienu festu Rumānijā-Bukarestē, kur biljeshu cenas ir apbriinojami leetas, njemot kaadas grupas piedalās-pa 1 dienu leetaakaas var dabuut pa apm. 10 latiem,bet pa 3 dienām tikai nieka 16 Ls. www.projectevents.ro/concerte/detalii/OS... www.biletoo.ro/eveniment.php?e=420...

Piedalās Motorhead, Motley Crue, WASP, Europe, Manowar, Megadeth, Saxon u.c.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Virinam uz Čigāniju?
0
Davai!
0
Tur viss itkā esot sasodīti lēts.
+3
tikai jārēķinās, ka var aptīrīt, un tad tik lēti nemaz nesanāks
0
Bet kaa var buut tik leeti, vai tie pashi organizatori lielaako dalju piemaksaa honoraariem!?
0
^ ar to jārēķinās jebkur, arī Vakenā.

Uz Bruķiku jau sanāk pa nieka Ls40 un ar baigais sastāvs
-3
Kad vienreiz bus shada tipa FESTS BALTIJAS VALSTIS???
+3
tāds kas pēc diviem gadiem ir izputējis?
0
da kaut vai uz vienu gadu uztaisit savu mini Sweden Rock vai Hellfest...
+3
Nu tak uzorganizē, tad ta nu problēma...
-3
bet no Jums te tadas baigas intereses nav,lai shada veida festivals notiktos..?
0
Ko? Nav saprast ko tu saki.
0
Tāds, kur ir Motley Crue, WASP un Pedowar? Nē, nav gan interese, lai tāds te būtu.
+2
ko nozīme "savu mini Sweden Rock vai Hellfest"? Line Up tāds pats, cenas tādas pašas un cilvēku 10 reiz mazāk? ;)
+1
Vai tad cilvēki nebrauc uz Wacken'iem, Sweden Rock'iem un Hellfest'iem tikai naudas vai attālumā dēļ? Ja tevi kkas pa tiešam interesē laiks un nauda atradīsies un attālums nebūs šķērslis. Pretēja gadījumā paliek tikai atrunas...
-1
nu tada Bukarestes festa lainapu es apziimeeju ka mini mini Hellfest utt:)

vienk.,butu labi,ka roka sfeeraa ari buutu taads fests Baltijaa,kaads popsaa ir Positivus,kuru saukaa par mini Glastonberiju

0
^ nu, karogs tev rokā un bungas kaklā.
0
… un būtu labi, ja pie mutes attaisīšanas cepts balodītis pats ieskrietu rīklē. PSC vārguļi, nevar uz kaimiņvalsti aizbraukt, lai redzētu kādu iepatikušos grupu. Vai pāris. Nav brīnums, ka Latvija izmirst!
+1
Acīmredzot ir cilvēki, kas nesaprot, ka liela (kur nu liela, arī maza) mēroga festivāls nevar notikt tīri aiz kādu cilvēku entuziasma, kā pagrīdes koncerts kādā nelielā klubiņā. Nevar arī uzreiz rāviena uztaisīt mega festu no nulles, pat ja bagātais tēvocis atstāj miljonus mantojumā, un cerēt, ka tā nu visi uzreiz gāzīsies no visām malām peisakus purināt. Visi vērā ņemamie festivāli, t.sk. tas pats Positivus, tomēr sākuši pamazām un ar laiku atļāvušies augt.

Un kur šādai mūzikai ir tā izaugsmes robeža mūsu valstīs, var ļoti skaidri redzēt - Kilkim Žaibu, Hard Rock Lager, kas ir nu jau ilggadēji festi, pulcē 1000-2000 cilvēku, un vairāk arī neiznāk. Žanriski plašākais Rabarock, kur parasti arī pa kādiem pāris pasaules līmeņa stāriem - nu tā ap 3000-5000, uz aci. (vai vispār tas arī nav nosprādzis? jau pāris gadus nekas nav dzirdēts)
0
Nevajag jau mini Sweden Rock vai Hellfest, labi, ja Blomes līmenī kas būtu ar 3-4 hedlaineriem :)
0
+1
baltijā ir HRL un Devilstone. Ar to par maz? Uz brālīgajām kaimiņrepublikām aizbraukt var par stundu ilgāk, kā līdz Blomei.
0
Kā no kurā gala - no Liepājas vai Ventspils līdz Blomei nebūs ātrāk, kā no Rīgas līdz Vana Vigala.
0
Es joprojām šito nesaprotu. Manā jaunībā lepojās un atstāstīja draugiem, kā bija ar stopiem vai pa zaķi vilcienā aizbraukts līdz tam vai citam pasākumam (vienalga — bija fests vai vienkārši koncerts kādā tālākā vietā), ka bija kaut bez biļetes ielīsts iekšā, ja nebija nauda, kā pēc tam pa nakti bija jādrebinās, kamēr sagaidīja pirmo autobusu vai čomu vāģi, kas gāja uz māju pusi. Un nevis gnīdoja internetā par to, ka tas nepatīk un šitas trūkst. Un tad, kad beidzot ir kāds stingri tīkams fests, tad pīkst, ka biļete (iedomājies tik!) maksā iepriekšpārdošanā veselus 19 einārus!

Vispār šitais man atgādina tādus, kas uzskaita iemeslus, kāpēc tas vai cits albums «varēja skanēt labāk», a paši nepērk ne albumu, ne kreklu, neko. Un vēl mēģina nosist citiem gribēšanu.
0
Internets nebija, problēmu nebija.
+1
Palielināsies cilvēku maksātspēja, būs arī krutāki festi. Somijā Hammer Open Air zem 1000 cilvēkiem, bet hedlaino Venom un Candlemass, jo biļetes 75 EUR.
+1
Mums jau arii rokfestinsh Kuldiga- 30 einari par 1 dienu pret Positivus 35 eiro:D

google.lv

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
kudars
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas