Piektdien, 5. oktobrī, klubā "Melnā Piektdiena" DRŪMVAKAR, RĪGA! "Doomevening, Riga" koncertu sērijas otrais pasākums plašākam lokam.
SOVVAĻNĪKS - etno roks/metāls Ingara personā, kas galvenokārt fokusējas uz dzimto zemi un novadu. Unikāls veidojums, jo šobrīd īsti neiederas ne pop, ne rock, ne folk, ne īsti metal rāmjos. Šinī vakarā - akustiski
www.sovvalniks.lv
www.draugiem.lv/sovvalniks
PSILOCYBE LARVAE - ar savu jaunāko ierakstu "The Labyrinth Of Penumbra" (Buil2Kill/Nadir Music) atgriežas St.Pēterburgas melodic doom grupa "Psilocybe Larvae"
psilocybe-larvae.com
www.reverbnation.com/psilocybelarvae
RELICSEED - pašmāju enerģiskākā thrash metal grupa, kas savu jaunāko albumu ierakstījusi ASV, biežāk sastopama spēlējot ārzemēs, kā pašu mājās. Varētu teikt, arī šai grupai šis koncerts būs īpašs.
relicseed.com
www.draugiem.lv/relicseed
FRAILTY - spēlēs īpaši lēno XXXL dziesmu ciklu no visiem albumiem. Zināms, ka grupas jaunākais ieraksts "Melpomene" nupat izdots arī digipakas formātā un brīdi atpakaļ valkājis "Album Of The Month" godus angliski lasošu žanra cienītāju vietnē doom-metal.com.
www.facebook.com/FrailtyMetalOffi
www.draugiem.lv/frailty
ANTAGONIST ZERO - grupa no Somijas, kas savu spēlēšanas manieri nosaukuši par Catatonic metal – jeb doom, death/black un post metal sajaukums. Debijas albums tuvojas.
antagonistzero.com
biļešu cenas: no 3-7lv
vairāk info sekos, iespējami papildinājumi.
pasākuma lapa draugiem:
www.draugiem.lv/ev/18397569/
pasākuma lapa facebook:
www.facebook.com/events/405148029533842
www.melnapiektdiena.lv/uploads/posters/239...
I tože vremja kakto svēēžō!!!
Jālejuplādē.
"3-7 ls" nozīmē "piz**ts būs"!
Jauna reketa forma: uzliec "ādiņu" un par to vēl samaksā naudu!
www.draugiem.lv/skins/?t=4&skinid=5...
kultūras pasākumu "Drūmvakar, Rīga" , kurā spēlēs:
Sovvaļnīks, Psylocybe Larvae (St.Pēterburga) , Frailty, Relicseed,
Antagonist Zero (Somija)
Uzmanību,
no šodienas (7. septembra) līdz 20. septembrim biļešu cena - 3ls.
no 21. septembra, biļešu cenas - 5ls, koncerta dienā, kluba kasē - 7ls.
www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika...
25metri no MP durvīm, ieeja bezmaksas, ērts betona soliņš, tik alu un lietussargu paņem līdzi savu.
+ vienmēr jau ir arī altrnatīvas:
20. oktobrī, Skonto halle
Off The Wall, kura spēlē Pink Floyd mūziku
Arija - Krievijas grupa, kas uzstājas heavy-metal žanrā
Slot - Krievijas alternatīvā roka grupa no Maskavas
Louna - Krievijas roka grupa ar sieviešu vokālu.
Mara - Krievijas roka dziedātāja
Dzelzs Vilks ir latviešu roka grupa
Invasion
Cements ir leģendārā latviešu roka grupa
Kolt
Cenas: 10-35 Ls
utt
erghhh <:)
un pēc tam jāpalaiž mute melnajos jokos, kāpēc visādi Morbid Eindžel, Kreatori, Naiļi un jau pat arī kreidlfilt (pārējos pieminēt nav vērts, taupīt asaras 5.oktobrim, erghhh) met kliņģeri Lv teritorijai, kāpēc blakus var notikt labi / ne tik labi festi 9 gadus no vietas utt.
oi, pie rokas pagadījusies reņģe? erghhh
Doma bija par labo sajūtu svētkos, salūtiem, bezmaksas transportiem un tā, lielos un mazos svētkos, kas bezmaksas. ( Jo par visu jau tāpat samaksā kaut kādi tur nodokļu maksātāji)
xrrghh
www.tvnet.lv/muzika/intervijas/4...
No sabiedriskā liek ārā visus, kuri kontrolieriem kaut vai atbild "čo? drum i što?"
Nekā personīga svētdien pētīs, kas aiz tā visa stāv (klīst runas pat par Sorosa un Abdulmuslimova kopējām interesēm).
Prezidents Bērziņš atbalsta: "Čaļi, uz drūmvakar vajag iet, ja. Ilgi neesat melnajā bijuši, ja"
būtu man iemesls pakremt arī par to.
Pēc pasākuma dzīvās daļas, afterpārtijs - labākajās "Metalurģijas" tradīcijās - ar video, nedzīvo mūziku, kāršu spēli vai čalošanu mazās vai vienā lielā un labā kompānijā.
noteikumi tie paši -
jāuzvedas skaļi, bet pieklājīgi / nedrīkst ļaut bārmenim aizmigt no bezdarbības.
The Doors no 19:00
tikai bez Dž.Morisona, kurš zināmu iemeslu dēļ nevarēs ierasties ;)
melnapiektdiena.lv/events/05102012...
PL nospēlēja kvalitatīvu Progresīvo Desu - sākumā īsti neiespaidoja, bet tad panesās daudzveidīgāki un interesantāki gabali.
Relicseed bīdīja ugāru. Ko tur daudz stāstīt.
Frailty spieda uz vecajiem, lēnajiem gabaliem. Pa stundu ar kapeikām kādas 6-7 dziesmas laikam sanāca :) Spēks no tēviem, kā vienmēr. Edmunds tīros nomauca ļoti labi un ausīs arī soliņi iekriti - vai nu labāk skanēja, citādi aranžējumi, bet no albumiem tie tik labā atmiņā nebija palikuši.
Pēdējos Somaiņus nesagaidīju un 2:00 vilku uz nakstbusa pusi pa pretīgu lietu. Izmirku līdz apenēm un botās žļurga žļurgājās. Bet zajebišče !
p.s. ko tur Agnese Vārpiņa darīja.. iemaldījusies taj klubā. Ufo ar tusēja tur. Tas..tā likās interesanti.
No Sovvaļnīka akustiskās programmas manīju tikai beidzamo dziesmu, bet izklausījās tīri labi.
Sēņainie kāpuri no Pīķera bija varen labi, šiem arī skaņa bija pa pirmo. Muzona ziņā konkrētas paralēles novilkt pagrūti, jo mistrojums samērā interesants, bet man raisījās asociācijas ar tādām grupām kā Anathema, Green Carnation, Enslaved, Negura Bunget un arī kaut ko no grieķiem. Uz beigām gan piefiksēju, ka dziesmas, lai arī nereti visnotaļ avangardiski saprogresīvinātas, lielākoties seko kaut kādai vienai samērā stingrai shēmai, attiecīgi kļūstot paredzamas. Bet tā jau nokaplēja prīmā.
Relicseed šoreiz mani nepavilka. Kaut kā dīvaini, tā jau man lielākā daļa no viņu repertuāra patīk, bet koncertos ir 50/50 - citreiz pavelk, citreiz ne.
Frailty smacēja kā parasti, bet kaut kā nebija noskaņojums tos lēnos garos gablaus visus pēc kārtas klausīties. Droši vien, ka pamēģināt tādu programmu sataisīt bija vērts, bet man pārāk veiksmīgs šis variants nelikās.
Antagonist Zero spēlēja solīdi un profesionāli, bet nu tā ne pārāk interesanti un oriģināli. Publika jau arī bija krietni pašķidra ap to laiku.
No solītā āfterpārtija čiks vien sanāca, kā parasti vēl kādu stundu pēc koncerta beigām vēl atsevišķi kadri klubā uzkavējās, bet nu tas ar viss. Fakts, ka bija pa tīro izlakts viss kaut cik dzeramais alus un vienīgais bija palicis Ņevskoje čurūdens, arī diez vai veicināja afterpārtijošanas vēlmi.
Bet nu kopumā pasākums bij uz goda, gandrīz vai varētu teikt, kā vecos labos laikos, tikai nekas nebija sevišķi piecūkots vai salauzts.
It kā Intars un Dainis jau izteicās par šo pasākumu, tomēr es ar teikšu — bija baigi labi. Ļaužu tiešām bija daudz, un daudzi bija sen neredzēti cilvēki; johaidī — pat mana matemātikas pasniedzēja iz tehnikuma laikiem bija atnākusi izbaudīt šo koncertu.
Visām bandām bija ļoti labs skanējums, kas ļoti iepriecināja, jo parasti tā skaņa iegāza visu... Sovaļņiks patikās, dzirdēju to pirmo reizi. Sanktpēterburgas muzikanti no sākuma likās garlaicīgi, bet uz savu uzstāšanās finālu aizrāva... Relicseed arī labi nospēlēja, zinu, ka daudzi bija atnākuši tieši uz tiem...
Frailty — lūdzu, nākamreiz nospēlējiet Ariadni, mjau! Kopumā bija lēni, dūmīgi un forši!
Antagonist Zero izbaudīju tik pāris dziesmas, jo laiks jau bija baigi vēls un gribējās gulēt — mūzika ne priekš manis, bet labi bij' tāpat...
P. S. Imant — tā Jaunmārupes Sātaniskā dzira tiešām laba manta — nākamajā rītā nebija nedz paģiru, gan arī iesnas bija pazudušas.
varbūt mani pavilka arī tas, ka pēc pusgada pārtraukuma beidzot biju kādā saviesīgā pasākumā, bet enivei, Frailty uzstāšanos izbaudīju tā labi kārtīgi (neskatoies uz kuslajiem pirkstiņiem) :)
Kā par spīti, brāļi arī nebij mājās. Tomēr igauņi malači — pusstundas laikā atmūķēja durvis, ar kaut kādu pagalmā atrastu plastmasas sūdu caur durvju šķirbu no ārpuses iespieda šlepera mēlīti iekšā mehānismā, un vaļā bija!
a ko tev famīlija saka par šiem regulārajiem gastrolieriem pa nakti palicējiem?
Tautas bija patīkami daudz, reklāma laikam nostrādāja. Dekorācijas diezgan intresantas:D tie palagi uz tumbām izskatijās pēc agrotīkliem!
Sovvaļnīks nav gluži manā gaumē, izklausijās pēc šūpuļdziesmas pēc vakara pasacīņas.
Relicseed bija ok bet esmu dzirdējusi labāku uzstāšanos no viņiem.
Frailty, protams bija lieliski kā vienmēr, dziesmām skanējums likās savādāks nekā parasti. Varētu pat teikt ka nedaudz vilka uz funeral doom. Visa uzstāšanās bija kā stasts - sākums, kulmiācija un lielisks nobeigums:) The Shining protams patīk bet nevaru nepiekrist henesy, gribētos dzirdēt Ariadni tomēr sen nav dzirdēta dzīvajā:)
Paldies Frailty un pārējām grupām:)
No pašmāju slānītājiem pašam gan COLLIDE tīri labi patīk...
- čau, es atklāju ahueno black metal grupu !
- Nu, nu ?
- Cradle of Filth !
Nez kādu fenomenu neredzu - tika uz štatiem Metlas jubilejas sakarā - nu malači ! Kad kruti un pseidokruti buržuju izdevumi recenzijas par čaļiem ceps, tad varēs par fenomenu runāt.
Noklausieties «60 minūtes sapņa». Nopērciet CD iekš tās konservu bundžas, iekš kuras viņš nāk.
Par krutiem un pseidokrutiem buržuju izdevumiem — baigi kādam viņus vajg. Tāpat lasīs karametālu un dirsīs trūmetālā. Protams, ja man būtu iespēja iebīdīt tur kādu recenziju par mūsējiem, to darītu. Bet vēl svarīgāk ir sakopt mūsu vietējo pagalmu, lai neizskatās, ka tik tādi karametāllūžņi un trūmetāllūžņi mētājas. Lai būtu recenzijas, koncertu promo un apskati, kādreiz kāda intervija (pie nosacījuma, ja intervējamais māk runāt saliktos pakārtotos teikumos).
^ Vispābā viedokli es izteicu par konkrēto dziesmu, nevis albi, kā gan var izteikt viedokli par albi, kurš nemaz nav izgājis ? Un ja par tiem youtube gabaliem runājam, tad nu es tiešām nezinu kuros albjos, EP, Demo vai vēl kur tie bija. :) P.S es drauģeļos paklausījos "60 min. sapņa" un domas nemainījās vispār. Jāatzīst, ka biju ļoti patīkami pārsteigts par dziesmu "Queen". Tiešām likās kruts gabals, ja tikai tik ļoti neatgādinātu "vienkāršākas" versijas Gojiru un veco Exodus.
krutos buržuju izdevus izlaiž kādā 30 000 tirāžā - gan jau ka bomžiem pa velti izdala