Korn iekš to arēnu Rīga
+6
Labs rīts visiem :) Tā nu vakar bij izdevība beidzot vaigā skatīt slaveno nu Metal, tagad jau dubstepa/alectro hvz ko... Pats pasākums, kā jau parasti ievilkās neparasti ilgi, no tikšanas iekšā kvernēšana aptuveni stundu, līdz Trendkill Method, bet bija tā vērts, iesildītājiem sākot spēlēt publika jau visai ātri sāka iesildīties, tai skaitā ar dažiem labiem mošpitiem turpat netālu no skatuves, krievu panku izskatā :) Ja parasti Trendkill Method nepavilka, tad šoreiz norukāja ar 100% atdevi uz skatuves, labs kontaksts ar publiku utt... Tā kā šamo diskogrāfiju nezinu, tad ar nezinu ko spēlēja he he, bet bij labs.... Gan jau kāds zinošāks iekomentēs.....
Pats Korn, kā jau parasti, maksimāla atdeve, kontakts un labs skatuves šovs, kas nelika garlaikoties, protams, pie klasiskajiem gabaliem, nebija jēgas skatīties uz skatuves notiekošo, jo vismaz pirmās 6 rindas pie skatuves juka prātā, pie tādu hītisku gabalu, kā Blind, Freak on a Leash, Here to Stay un vēl dažiem. Protams, kā jau jaunā albūma koncerturneja, tad daudz jaunu gabalu no dubstepa plauktiņa tika atskaņoti, bet vienu reizi ir sanācis noklausīties šamo jauno albi, otreiz negribās. Patīkami pārsteigts biju par kvalitatīvo sniegumu it seviški divu labu kompozīciju sakarā - Another Brick in the Wall un One. Lai arī grupas Metallicas sava ziedu laika labākais grāvējs One tika izpildīts atbilstoši Korn ierastajam līmenim, protams, ka bez solo skecijas, aber Pink Floyd gabalu rukājot, gan bij prieks klausīt no Korn puses pilnu solo skeciju, kam sekoja pilns 7 minūšu solo partijas no Munky puses.
He, vismaz solists atgriezies normālā fiziskā kondīcijā un varēja visu 1,30 h pa skatuvi nomočīt, ka nemetās, plus vēl dūdas uzbliezt.. Katrā ziņā 12 Ls nav nodzerti vai izmesti nelietderīgi :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
paldies par recenziju. ja būtu Latvijā, tad gan jau būtu aizgājis beigās. pēc atsauksmēm šķiet, ka koncerts ir bijis ļoti labs. 1,30 h ir 1 stunda un 18 minūtes? :D
+2
:D Koncis tiešām labs bij, tik besīja krievu publika ar savu bravūru un dažš labs pimpis, kas uzskatīja, ka viņa draudzenes ir krutākas par citām un pelnījušas vietu pašā priekšā, utt.... bet tobiš oki koncis, kvalitātē būtu ko pamācīties arī pašmāju mūziķiem :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas