jostas [resp. aksesuāru apakšrubrika nu vai zin]
+1
pēc duča gadu kalpošanas gandrīz ikdienā, nokalpojusi mana ādas siksne. Kur pēc jaunas lūkoties? Rīgā. Tād rihtig ād, ar bleķi un kvalitatīvu sprādzēšanas uzparikti.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
ja atmiņa mani pavisam nav pievīlusi, mana josta pirms gadiem 7 tika iegādāta te: www.stampa.lv/
kārtīga āda, nopietna uzparikte. tolaik maksāja 12 Ls, bet tagad īsti tur neatrodu jostas pārdošanā.
+1
danke. algas dienā būs tāpat jāaiziet, kazi, moš būs ar.
0
man šitā lieta arī aktuāla, jo tagadējā josta sāk sadalīties pa sastāvdaļām

Tai Slampā arī nemanīju
0
Osinsh, a kā tev ar dzīvokli beidzās?
+5
Kā reiz vakar atradu. Tikai vakar. Ja arī bija varianti pirms tam, tad nepamatoti dārgi. Pāris bija nokavēti, uzzinot pāris stundas par vēlu. Nu tagad caurstaigājamā istabā gan, bet tā liela, ierubīs kādu starpsienu vēlāk. Čaka/Tallinas par 40 ls+kom. Nu nekas spīdošs tajā dzīvoklī, bet man tā pa lielam pohuj jau. Tagad bez stresa līdz aprīlim tur var dzīvot un tad jau redzēs. Paldies par apvaicāšanos.
+1
Man liekas, ka patriotos bi arī jostas. Šķiet, ka savu tur arī iepirku, bet kas zin.
+1
es savējo šovasar iepirku arsenal-lv.com/amunae-cija-ekipae-...
+4
To trešo no augšas?

Vispār kāpēc metālistiem ir patronjostas, bet vēl neviens nav ieviesis normālu uzkabes jostu ar lielākiem slotiem, kas der nevis patronām, bet 0.5 alus pudelēm?
0
skatos, trū & īīīvl piekritējiem - mednieku siksna varētu būt tīri labi piemērota:)
arsenal-lv.com/images/uploads/0330...
+1
no arsenāla tā pirmā izskatās lab - tīk tas double pasākums.

reku, te adrians pieminēja, esot veikals uz matīsa ielas, netālu no bērnu pasaules. šodien pa ceļam ieskatīšu un noziņošu, kas un kā.
+1
0
^ es tādu sūdu pagājšgad Bruķikā nopirku. Varbūt tā leišu labāk nostrādāta, bet čehu versijai tie bleķa sūdi birst ārā viens pēc otra, atlokās vaļā un plēš bikses un rokas. Bleķi caurumos ar laba štelle, bet, kopš man izlidoja tas ārā, siksna ir gandrīz pārplīsusi tajā posmā ... Bildēs nevar redzēt, bet ja iekšpuse nav nošūta / nostrādāta, tad šitādas labāk nepirkt.

Matīsenes bode uz Čakenes pusi ir ?
0
jap, uz čakenes tip.
+3
Vēl ir variants brangāk ēst, lai to biks' nekrīt nost.
0
komentārs iz sērijas "nebrauc ar tramvaju, skrien tam līdzi", "kādēļ lidot, ja var stopēt" etc.
+1
Šeit taču ir trūmetāls galu galā. 50% topikk - 50% offtopikk. Normāl.
0
Iegāju tajā bodē (ķip baikeru) - Matīsa iela 28a. Pa Ls10 normālas siksnas. Jāpaskatās tik precīzi garumi, jo tās ar kniedēm nevar normāli saīsināt, jo kniedējums visā garumā
0
vo! super, arī iečekošu.

Manējo varēja mierīgi īsināt no sprādzes [vai kā to uzparikti sauc] gala. Atskrūvē skrūvi un noņem uzparikti un nogriež cik vajag, nu pajobīties ar kniediēm vienu minūti max [ja ir skrūvspīles].
+2
mājas lapa spārda pakaļu un ar lāpstu grābj dizaina balvas.
0
Tas baikeru veicis labs, pirms gadiem 3 paņēmu jaku ādas, it kā klasiskais variants tikai garāka, man perfekti, jo pats garš un parastās ādinieces par īsu. Tā jaka joprojām ir kā jauna. Džemperi ar tur paņēmu, tam tāpat ne vainas. Uz jostām skatījos, vēl nav sanācis tur ņemt, bet gan jau arī tās nebūs nekādi brāķi.
0
Pirmā josta, ko ieraudzīju, bija mana. Tikai jauna. Tā kā kvalitāti vismaz vienam modelim varu garantēt.
0
Ādas jostu pirku pirms gadiem 7 Camel Active bodē, joprojām kalpo godam un izskatās, ka kalpos vēl ilgi.
+2
Pērc patronjostu, tā tev godam kalpos ilgi !! :)
0
Stacijas tunelī gadā 2006. kā nopirku siksnu, tā iet vēl joprojām. Tikai pārtrūkušo kniedi, kas sprādzi kopā saturēja, vajadzēja nomainīt. Diemžēl to, ka siksna ir DIESEL ražojuma, pamanīju tikai pēc nopirkšanas. :( Bet tā — kalpo normāli.
0
A kas vainas Diesel siksnām?
0
Tehniski — kā jau minēju, nekas. Izturīga iraid. Bet ideoloģiski riebjas tāpēc, ka tai ir virsū uzraksts DIESEL.
+3
Izvēlies benzīna motorus?
+1
Pērku produkciju vai nu bez nekādiem logo, vai nu merchu ar grupu logo. Ja procents no mana pirkuma aiziet Shining vai Soulfly, vai jebkuras citas kabatā, tad no tā ir lielāka jēga, nekā ja tas pats procents pabalsta DIESEL vai kaut kādus Samsonite, vai Armani īpašniekus — miljonārus. Nav pelnījuši! :D
+2
Tur nu es Tev pilnībā piebiedrojos. :)
+7
^^ tu vari sevi mierināt ar domu, ka tas ir ķīniešu viltojums (visdrīzāk jau ir arī).
0
+1
^^^
pirmkārt stacijas tunelī pirkta ķipa Diesel siksna jau pēc definīcijas būs krūmu štampovka.
otrkārt- kas vainas Diesel brendam? Kvalitatīvi un gaumīgi izstrādājumi. Nav tas lētākais brends, bet nav arī no dārgā gala.
Pats 5 gadus nēsāju Levi`s siksnu. Kārtīga gruntīga siksna ar labu ādu un dzelzi. Un nēsāšu vēl gadus 10 kamēr apniks :)
p.s. a par to merču logo būšanu...nu nez. Patiesībā jau pa lielam visiem poh, kas tev uz maikas vai zeķēm uzmālēts, lai kā arī gribētos parādīt pasaulei, par kādu tad nu bandu fano.
Bet atzīšos- dažu mīļāko bandu logoti t-krekli man ir. Bet tā- neaizraujos.
0
^ Bok, ne jau man vajag to apziņu, ka es esmu palīdzējis Niklasam Kvarfortham nenosprāgt badā vai no lomkām — viņš patiesībā to grib un aktīvi propagandē savā mūzikā! Sūds par to labo darbu. Ne jau man vajag to pašpārliecību — nē, runa ir par to, ka viņam noderēs tā mana nauda vairāk, nekā tam DIESEL īpašniekam! Pie tam pats ļoti labi zinu, kāda ir sajūta, kad vēl nedēļa jāizvelk līdz algai, un tad tieši caurbraucot Rīgā uzrodas kaut kādi krievu kolekcionāri, kuri no tevis nopērk kaut kādas Southern Lord plates par 70 latiem, kuras tu pats esi dabūjis no leibla pa taisno par puscenu :) Tāpēc — ne jau man labāk paliks, no tā valkāšu Huskvarnas T-kreklu, bet gan dažiem jelgavniekiem… ;)
0
Par Kvarfoth'u runājot, kā izteicās kāds citā forumā, "for a suicidal BM band the singer sure fucking loves himself." :D
0
Savu biezo ādas jostu ar kārtīgu furnitūru (sk. piramīdām) pirku kārtējā Vērmanīša gadatirgū no viena leišu onkuļa pirms gadiem trim, maksāja 12 vai 15 ls. Tā ka, ja bikses galīgi nost nekrīt, var mēģināt šo lietu sameklēt kādā no gadatirgiem.
0
Tāda ņemšanās, ka varētu padomāt nez kam tā josta domāta. Nu nopirks divreiz lētāku, nu izjuks pēc trim gadiem, nu un?
+1
Intar^^^
skopais maksā 2x.
+1
Naah, Intar - disagreed. Riktīga ādas izturīga ādas štelle vajadzīga, kas festus tur, slānīšanu un alus kastes vilkšanu pa zemi. Nevajag nekādus lētos puņķus.
+1
Tu Dethecrator paiku arī pērc pēc principa iepriekš pārliecinoties cik pēc Taviem kritērijiem atbilstoši un simpātiski ļauži strādā uzņēmumā?
0
Mans galvenais princips - lai ir labs / atbilstošs priece / performance. Tāpēc piem. sierus, bieži pērku Leišos ražotos, jo lētāki un garšīgāki. Mūsu piensaimnieki var iet ieskrieties ar savu presēto, sāļo biezpienu pa Ls5 kklogramā.
+1
Vienā pārtikas ražošanas uznēmumā pats strādāju pirms padsmit gadiem. Kopš tā laika nekad neņemu vairāk viņu ražoto paiku!
+3
^ kas Tev liek domāt, ka citur ražošanas process būtu savādāks? :D
0
vo vo, man a viens čoms strādāja pirms daudziem gadiem miesniekā un spļaudīdamies klāstija ka šito produkciju vairs ni un ni. un ko es redzu pēcāk? tie paši miesnieka ražojumi tiek locīti iekšā ka prieks. Tā tāda pārejoša trauma manuprāt.
+1
vēl pirms daudzākiem gadiem attiecīgai ļaužu grupai bij principāla nostāja par ražotāju etnisko izcelsmi. no sērijas: "šito nepirks, tie jau tie krievi, labāk ņems no mūspaša letiņa". A "mūspaš letiņš" uzskrūvē tādu cenu ka prieks, ij ta ej un pērc par dažkārt trīskārt lielāku cenu tik aiz dumjiem principiem. To protams nevar attiecināt uz visu produkciju, jo daža laba tiešām garšas ziņā i krietni pārāka un tās naudas vērta. Bet tas jau vairs nav principa jautājums bet garšas.
0
skaidrs, ka no kāda zināma paņemt ir viena lieta, bet principa pēc pirk Ķekavas vistas (lasi "Ķekavas ievestās") - nuinax
+1
^^ nu tas jau sen zināms, ka bizness bez 10x garantētas peļņas un nodokļu "optimizācijas" nav bizness letiņu izpratnē >:)
+1
boks, šodien, plkst. 09:13

Intar^^^
skopais maksā 2x.

Bet katru reizi 2x mazāk. Ja ekspluatācijā nav starpības, tikai kalpošanas ilgumā, kas tāpat ir mērāms gados, tad neredzu starpību.
0
ne reizi vien bijis tā, ka tirgū pirktais ķīniešu noneims nokalpo 5.gadus, bet kautkāda firma (gan jau uz blakus konveijera štopēta), labi ja 2 ...
0
ja jau te aizgāja runa par ekspluatācijas ilgumiem, brendiem un to cenām, tad Latvijā arī tajos pašos ūber-trūber brendu veikalos var pamatīgi ieberzties uz kvalitātes rēķina. Tāpēc es nemaz nebrīnītos, ja Latvijā tās pašas Levis firmas džinsas, jostas un citas preces - tirgus babenēm un firmas veikaliem - tiek piegādātas no vienas un tās pašas noliktavas...Un tad kāda starpība, vai es pērku to vai citu preci 2 X lētāk uz tirgus vai 2 X dārgāk firmas bodē ja kvalitāte tā pati... Tāpēc es tiešām labāk braucu uz to pašu Vāciju šopingot, jo es zinu, ka kvalitāte tai vai citai precei būs procentuāli lielāka, nekā Latvijā pirktai precei...
0
Pāris gadi atpakaļ pirku jostu pie amatnieka, kas dzīvo netālu no Rēzeknes. Cena - 8 līdz padsmit lati ( atkarībā no sarežģītības), manīju arī tādas stilīgākas ( metālistam ). Ja kāds dzīvo tanī pusē, painteresējies.
+4
tas jau izsenis ir zināms ka uz Latviju sūta trešās pasaules valstīm paredzēto produkciju. kautvai nez, salīdzinājumam saldētā pārtika. iekš UK tu vari nopirkt itin glaunus saldētus puķkāpostus, lielus un prīmā iekš 1kg iepakojuma. Šite patās tā paka, kuras svars nepārsniedz 400g i piebērta ar kautkādām sīkām pabirām kuras visticamāk ir savāktas no konvejera kā atkritumi.
+1
^ zemē blakus no konveijera

Ar bikšturiem tak ar varētu alus kastes bīdīt, ne?
+2
ok, reports:

nopirku tādu pašu, kādu man uzdāvināja 12+ gadus atpakaļ.
Josta un kniedes - same quality;
garums - no savas vecās bija nogriezti kādi 20cm, taču jaunā isrādījās vēl pa kādiem 5 cm īsāka. tough times arī ādiniekiem, kā saka;
sprādze - jaunajam variantam tāds plānāks, švakāks metāls [vizuāli vismaz]. nomainīju pret vecās jostas sprādzi, bet jaunā ganjau arī gerai kalpotu.

Nākamās jostas iegāde 45 gadu vecumā sanāk, mmmhe.
0
^^
tu davai ražotāju nosauc
0
nav tāda. noname. bet tajā veicī, imo, visas kniedētās jostas nāk no viena ražotāja. tur tik trīs/četri varianti vien ir.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas