Suicide silence
-7
vēl viena tumša diena Mitch Lucker 1984-2012 RIP.......
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
kas tas tads?
+2
...emo peģiku grupa!
Galīgi pohuj ,ka tas džeks nositās pālī ar moci :D
+4
Re kur ir suicide silence
www.facebook.com/photo.php?fbid=4740...
+3
Kam piš?
Ar vienreiz pievērtu tēmu nav gana?
0
sviets...
-8
No sākuma paklausies un tad runā.Un pēc frizūras mūsdienās toč nevar pateikt kādā stilā spēlē. Normāls dethcors sevišķi pēdējie divi albumi. Ne par velti Nuclearblast ar viņiem parakstīja multilīgumu. Jeb varbūt Nuclearblast arī nav nekas ?
+7
''Normāls dethcor'' - izklausās pēc oksimōrōņa
+4
es nesaprotu, 13mariz piereģistrējās lai to šeit pateiktu ? Ja tā, tad tā ir baigā huiņa
+5
^^ normāls - normai atbilstošs, nevis labs. Normālas mēdz būt arī sliktas lietas, piem., normāls karš - nu tip šauj cits citu nost, bumbo ēkas un tā (nevis močī ar atom- un bioloģiskiem ieročiem).

Tātad normāls deathcore - tāds deathcore, kas sūkā tāpat kā vairums deathcore :D Tāds deathcore, kas nesūkā, principā nav normāls.
-3
Es protams atvainojos jo nezināju ka ir atļautãs tēmas un ir arī neatļautās,toč to nezināju.
-1
Vai neviens vēl nav ievērojis ka tā robeža starp Death metal un deathcore brīžiem pazūd. Pat atzītas Death metal bandas brīžiem savos albumos iepin elementus no deathcore.
+2
Tas jau loģiski - arī robeža starp Death un Death-Doom vai Death-Thrash nav ar greideri betonēta
+9
+1
^^ ir arī kaut kas, kas ir ar greideri betonēts? :D
-1
cels!
0
^^^^^ Vienīgais elements, kas uz sitiena nāk prātā ir "breik-dauns" un tos izmantoja jau labu laiku iepriekš. Par super dropotajām gičām arī grūti spriest, neesmu 70s-80s tik padziļināti pētījis, bet varu derēt, ka arī tas nav nekas jauns, tad nu arī nesaprotu, kādi tad ir tie elementi ?
+3
Mersedesam jau arī ir daži moskviča elementi - riteņi, stūre...
0
nevaru tagad atcerēties, kur bija tā mode (kkur Āfrikā vai D-Āzijā), autiņam uz kapota merša zīmi likt - citādi par mašīnu nevar uzskatīt :D
+1
^ Kaukāzā.
+1
+1
šitais superīgais klipiņš, nenormāli kičīgi zombiji un glamūrīgas vapmīrbeibī, stilīgas un perspektīvas asiņu plūsmas, kā arī deskōrs

www.youtube.com/watch?v=E_Vez_aKIyI...

+1
^ baigi samākslots video
+2
nu nah tauta to pedinju muziku reklamet!
+1
Droši vien skanēs ciniski, bet… kad aiziet viņsaulē unikāls ģitārists, basists vai bungotājs (Randy Rhoads, Cliff Burton, galu galā arī Kurt Cobain), tad ir zaudējums — jo šiem cilvēkiem piemita unikāli dziesmu autoru talanti. Kad dzīvību zaudē -kōres vokālists, tad tur var ielikt vietā praktiski jebkuru, notetovēt, uztaisīt Bīberēna frizūru, pielikt pie kabatas čivavai domātu ķēdīti, un jaunais vokālists gatavs! Nu nebija jamais Suicide Silence vokālists nekāds Dio.

Bet vēlēsim labu veiksmi grupai turpināt darbību! Cik grupas nav pārdzīvojušas vokālista nāvi, un pēc tam turpinājušas iet uz priekšu? Gan AC/DC, gan Alice in Chains tā gadījies — un paskat, nekāda vaina! Jerry Cantrell vēl teica kādā intervijā: «Daži fani nez kāpēc domāja, ka mums nevajadzēja nemaz meklēt jauno dalībnieku, un visu mūžu sērot pēc Lane Stayley. Samierinieties, fani. Ņemiet un tieciet tam pāri — galu galā mēs paši tak tikām pāri šim bēdīgajam notikumam un laikam!»
-2
Nu lūk Bring me the horizon ir kaut kas uz emo pusi,ar deathcoru tur nav nekāda sakara.Un tāds kāds bija DIO vairs nebūs neviens un nekad. Uz pasaules ir simtiem visādu coru bandas taču ar Nuclear Blast līgumu parakstīja Suicide Silence,...tūrē ar Machine Head,Fear Factory un Testament arī aizbrauca Suicide Silence tā kā no ielas gluži tur arī nevarēs paņemt jaunu vokālistu.
+1
Tas Mitch Lucker ir tik pat nezinams ka vairums saja obitorijaa.
www.metal-archives.com/artist/rip...
0
vēzis grauž pamatīgi ... bet WTF ir ''Natural causes'' ? mira no vecuma ?!
0
^ «Jebkura nāve ir dabiska, nedabiska ir tikai nemirstība» (ķīniešu sakāmvārds)

Lāb, lāb. Būs mums laiks samierināties, ka jaunajai metaļoru paaudzei metalcore ir metāls, bet mums — nav :) Katrai paaudzei savs džampdafakaps. Droši vien glam rokeri 1991. gadā ar tādu pašu aci skatījās uz grunge. BTW, mēs jau te nesen nospriedām, ka Whitechapel tīri klausāms iraid.
0
^^Interesants jautājums par "natural causes". Cik paskatījos, daži ar to aizgājuši laika posmā no 45 līdz 60 gadiem. Priekš miršanas no vecuma tā kā par ātru.
+3
metalcore jau nav slikts, bet tas tak nav metaals. tas buutu taa pat kaa teikt, ka siers ir galja, jo arii naak no dziivniekiem.
+2
Uz pasaules ir simtiem visādu coru bandas taču ar Nuclear Blast līgumu parakstīja Suicide Silence
==========================
Arguments par NuclearBlast jau sen vairs nav izmantojams ka trvemetal kvalitates zime.
Piemeram, NB pedejos gados vairuma paraksta visadu gomosjatinu no serijas "Tasters" ( www.youtube.com/watch?v=ZgutVug_IOY... ) utml., jo, acimredzot, 15 gadu vecie eiropiesi to tagad labi klausas un perk. Man nav iebildumu pret to, it's just not my cup of tea.
+4
Nuclear Blast = gomosjatina :)
0
Protams jāatzīstas godīgi uz Nuclear Blast ir atrodami arī pilnīgi mēsli tāpat kā uz Roadrunner. Eh atceroties 90 tos ,tie tik bija laiki gan NB gan RR....
0
es tieši domāju RR kā antipiemēru minēt ''Official home of Slipknot, Nickelback, Theory of a Deadman, Lenny Kravitz, Young the Giant, Lynyrd Skynyrd, Trivium, Megadeth, Dream Theater''

Murgoni, a ko lai dara ar sieradesu ? :D
0
To pašu ko ar dūmdesu, tikai nedaudz savādāk.
+4
Ka Sonnenmensch saukā par gomosjatinu visus leiblus, kurus viņš nav dibinājis vai kur nestrādā patlaban, tas ir gan loģiski un saprotami :DDD
-4
Atceroties 90tos ,uz katra Nuclear Blast albuma bija uzraksts MUSIC TO MANGLE YOUR MIND....eh PUNGENT STENCH , BENEDICTION ....kur viņi velns ar ārā tagad ir visi ??????????????????????????
+2
A kur ir Suicide silence? Kur?????????????
+5
PUNGENT STENCH ir mana kaiminju miesta :)
+7
huļi viņi ir zem nuclear blast un nav metāls???? huļi???
+3
sorry, pašam nepatīk tas joks vairs, bet nu es vienkārši nespēju noturēties.
0
nu...kādreiz ir tā ka uz laba CD atskaņotāja uzliek kaut kādus metalcore vai deathcore un atnāk kāds ciemiņš... klausās ...ui labs ...kas tas ir??? kad parāda cd vāciņu ā nu tā jau domāju...tas jau nav metāls
+7
nu jā, dirs tālāk. tak pilnīgi elementāri ir pateikt vai ir core vai nav. ja cilvēkam nav ausu un viņš toč ddirš tikai diršanas pēc, tad ok, bet nu es pats aŗī esmu salīdzinājis un ir viegli pateikt starpību.
+4
Pag tavs kaimins spriez ir vai nav metals pec CD vaicina vai pec ta ko dzirdeja?

TRUUUU!!
+3
Pasaki kādi tev ir draugi un es pateikšu kāds esi tu >:)
+3
^^^
a ko, agrīnajos un netikai 90`tajos bieži nācās spriest par kasetes (vēl pirms/tikko iesākušās CD invāzijas) saturu pēc noformējuma, nosaukuma.
neviens jau tad kaseti veikalā neplēsa vaļā, lai paklausītos. un pats pārdevējs konultants ne vienmēr bija kompetents.
bet nu par tagadējiem kōristiem....nu ko lai saka- laiks iet, viss mainās. Bija taču slipknot un korn vilnis, kas skaitījās smagais metāls un konservatīvie metalhedi spļaudījās. Tagad tetovēti gejmetal koristi un atkal iemesls spļaudīties.
Personīgi man ar uzspļaut uz koristiem un citiem metāla mutantiem, strikti pieturos pie pārbaudītām vērtībām, ko klausījos 10-15 gadi atpakaļ, to klausos tagad un vēl uz priekšu.
+1
Ja tā ļoti vispārīgi, man mūzikā ir divi žanri - "Patīk" un "Nepatīk".
+2
^ Jū , savos 11-12 gados nebija nekādas poņas no metāla, biju tikai padzirdējis no tēvoča dažu grupu nosaukumus un ierodoties toreizējā randoms metāla pagrabiņā, es kā reizi vadījos pēc tevis minētā - vāciņa noformējuma. Jo ļaunāk izskatās, jo likās , ka smagāks būs. Patiesībā ar Cannibal Corpse un Napalm Death tas arī + - atbilda tam, ko es biju iedomājies, tieši tā arī sanāca atklāt Sodom , kuru vēlāk ilgu laiku non stop klausījos, tikai nieka stulba noformējuma dēļ. :)
+3
Vizuālajam baigais spēks, jā. Mani sīkie brālēni (7g.v.) uzrakāja pie vecmuteres noglabāto veco kasešu kasti. Prasīja, vai var paņemt dažas kasetes uz mājām. Es saku - droši!

Uzmin' nu, ko sīkie izvēlējās pašu pirmo. Obituary - Slowly We Rot :)
+1
^ Vispār viņi arī klausījās tās kasetes, ne tikai paņēma. Vecāki, šķiet, nebija sajūsmā. :)
+1
Savlaik ar Randomā pērkot kasetes bieži vadījos pēc noformējuma, protams, gadījās arī misēkļi, sevišķi jau iegādājoties Candlemasu, un konstatējot wtf, ir tas, vai pat sajaucot Cathedral ar kaut kādu krievu pop grupu Kathedral he he. Bet Sodom albūma vāciņš - 10 black years of Sodom, nelika vilties par kasetes dubultsaturu....! Lai gan tagad jau ir otra galējība, ja skatās pārāk uzkrītošu albūmu, tad visdrīzākais, ka var iegrābties kādā no Cora apakšžanriem, kā reiz Grinkorā vai kaut kā tamlīdzīgā, tā man veicās iepazīties ar Excrementālajiem Grindfuckeriem :)
0
Jūū 10 black years of sodom , tas ir spēks. Atcerējos, ka viens čoms šitā bija iegrābies ar to krievu grupas Krematorij kaseti. Vāciņš bija kruts, bet saturs...

Re kā, tēma novirzījās uz kudi labāku lasāmvielu.
0
^^ a kā var nomisēties ar Ca ndlemas ?! - www.candlemass.se/candlemass/discogra...
0
jā, jā tas krievu krematorijs galvu jauca savulaik (bet patiesībā, kā krievu roka pārstāvji nemaz nav slikti līdztekus DDT, Čaif, Kino u.c.)
0
Ar Candlemass? Nogrābt Nightfall, gaidot kaut kādu gootisku čaboņu ar dāmu vokāliem utt.? jeb cerēt uz poweri no Ancient Dreams?
+1
Pēc nosaukumiem jau var gadīties aplauzties, pēc vāciņa jau retāk, bet arī grupas bilde, ja tāda ir redzama, parasti diezgan daudz ko par muzonu pasaka.

Viens biedrs (Ķ. kungs, kam tas kaut ko izsaka) šitā uz dullo labu blici atklāja. Apskatījās vāciņu, ieraudzīja gaiši zilus pasteļtoņus, eņģeļus 'n' šit, gribēja jau labi ātri likt plauktā atpakaļ:

img7.imageshack.us/img7/9319/thanatosa...

...bet apgrieza diskam otru pusi, ieraudzīja šitādu skatu:

images.coveralia.com/audio/t/Thanatos-An...

...un nosprieda, ka tomēr jābūt labam, kā arī galu galā izrādījās.
0
^^ ja piefiksē, ka albums izlaist 80-tajos, tad skaidrs, ka uz Gōtisko čaboņu nav ko cerēt. Un Candlemass jau tāds Power Doom vien ir (un te neiet runa par ''Chapter IV'', kas IR Power Metal)

www.youtube.com/watch?v=kEwEZAZPRH8...
0
Jā jā, ja cer uz ko ātrāku un sooolīgāku :) www.youtube.com/watch?v=-3uvf0cn0jo...
0
nea, istais Candlemass bija tikai 1. Candlemass :):):)

www.youtube.com/watch?v=gLAnA47tGcw...
+4
topiks izvēršas par gejmetālistu pāraudzināšanas iestādi? :D

www.youtube.com/watch?v=EWUDNTlzhyQ...
+4
Saki NEE gomosjatinai!
+5
… un paklausies Judas Priest! :D
+7
... lai saprastu, ka īsts zilais sacer un izpilda kudi labāku muzonu nekā tie, kas par tādiem tikai izliekas? :D
0
reku ir pats trušnākais Candlemass:

www.youtube.com/watch?v=NerqCLUJC40...

:D

P.S. pag, Sonne, pirmais Candlemass ir šitas (proto-Doom / proto-Black):

www.youtube.com/watch?v=mg2JvsEqX-o...
0
Zinu-zinu, NEMESIS, tas bija pre-Candlemass :)
Bet zem nosaukuma Candlemas un ar to pashu Leifu Edlingu bija tikai Epicus albums, pec tam operdziedonis visu noraka :)
+1
un vispar, tapec iesaku ievertet Leifa Edlinga solo albumu, ja kads ir aizmirsis vai nezina :)

www.youtube.com/watch?v=_18mtwuAkdc...
0
A es ieteiktu Abstrakt Algebra / Krux ievērtēt. Un lai ieriebtu Sonnem - Mercy un Memento Mori ;)
0
Nu lai man ieriebtu, tu pierdava tos, kur Markolins ieopero :)
Es jau nesaku ka Markolins ir slikts, tachu man Candlemass vislabak patika bez vinja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas