Apstādināsim Eiropas islamizāciju!!!!!
-3
Eu, tauta!
Taisam šīs organizācijas Latvijas nodalījumu!
Info te: sioeengland.wordpress.com/sioes-slogan/...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Labāk portālā manabalss.lv parakstāmies par lata aizstāvēšanu un paturēšanu Latvijā! Un es parakstījos arī par izstāšanos no Eiropas Savienības. Nah tāda organizācija, kas rūpējas par baņķieru un aizdevēju interesēm, Latvijai pavēl iznīcināt cukurrūpniecību un sagriezt zvejas floti lūžņos, un nemaksā nevienam austrumeiropiešu zemniekam līdzvērtīgas subsīdijas kā rietumniekiem. Tad nav brīnums, ka lētā, subsidētā dāņu un holandiešu prece vienalga sanāk lētāka par LV produkciju, pat ja jāved tādu gabalu.

+6
Davai, izstājies. Varētu padomāt, ka mēs uz mēness dzīvojam. Tev nākamā dienā būs spēka paraugdemostrējums tādā mērā, ka maz neliksies. Nevari tu aimukt nekur šobrīd.

Un visiem raudātājiem par latu. Lats ir piesaistīts eiro jau nez cik ilgi un svārstās līdzi. Tākā mums jau sen ir eiro. Reāli mainīsies tikai faņķiki un uz maiņas rēķina daudzi piebāzīs kabatas.
+1
Jā, tas visiem Eiro fanātiem nu ir baigais arguments - tāpat jau lats sen piesaistīts, tāpat jau sanāk eiro, nekas jau nemainās un nemainīsies. Nu ja jau viss tāpat, nekas nemainīsies, tad davai neko nemainam??
+2
man nezkapēc šķiet ka vari brēkt vai nebrēkt, protestēt, dejot, da hoķ izģērbties uz saemas kāpnēm pie -20° tāpat jau nekas šai ziņā nemainīsies. Lielie onkuļi euro ieviesīs paļubomu, tiesa gan tikai tad kad paši būs sapratuši kādā vīzē uzvārīties pārejas sakarā. A mēs, prastu ļaužu, tikām varam visus krājumus pārvērst zeltā un norakt dārzā.
+1
^ jap, tieši tā pat kā ar iestāšanos EU, baloni un torte jau bija sagatavoti un cits variants netika izskatīts.
+3
Labu laiku atpakaļ, kad vēl mācījos vidusskolā un nebijām iestājušies ES, bija mums Jelgavā tāds politikas pulciņš, un vienu reizi ciemojās torerizējais ārlietu ministrs Indulis Bērziņš, lai parunātu par ES lietām. Kad stāstāmais tika izklāstīts un pienāca jautājumu laiks, tika viens zīmīgs naivs jautājums uzdots: "Ja nu gadījumā tauta nobalsos "pret iestāšanos ES", kāds ir valsts plāns "B""? Uz ko Indulis atbildēja, ka plāna "B" nav un viņš šajā gadījumā atstāsies no amata. Un viss. Tā kā nav jābūt ar augstu IQ, lai izsecinātu, ka neviens pat tās tautas balsis neskaitīja un neiestāšanās nebija opcija.
+1
Jā, mums nabagam nekā nav, tik lieliem kungiem svētki!

www.youtube.com/watch?v=hjqNnNqLs88...
+7
Nu, ar mošejām cīnīties ir vienkārši. Tajā vietā, kur muslimi grib būvēt savu būvi, vajag aprakt beigtu cūku. Problem solved.
+1
^ Cūkgaļa, ja to patērē lielos daudzumos, aizķepē asinsvadus, toties attīra no islāmistiem?
+3
Pret islamu palīdz pat cūkgaļa nelielos daudzumos. Pieļauju, ka mošejas būvbedrē iemesta karbonāde varētu arī būt efektīva. :D
0
^ Galvenais, lai tas ir publiski zināms.
+2
Iemet būvbedrē karbonādi — pretī izlido pusķieģelis!

Kad strādāju gaļas pārstrādes cehā sen atpakaļ, tad lielākā problēma bija — kur grūst speķi. Ēst viņu neviens negrib, pie citiem produktiem (desām, maltās gaļas, pīrādziņu pildījuma) piemalt var tikai līdz noteiktai konsistencei — jo speķis pamanāmāks, jo vairāk produkta vērtība krītas. Piegāzt mošejas būvbedri ar jēlu speķi — lūk, būtu arī speķim pielietojums!
+2
Nu tak kāreiz cūku mēris ir. Nav ko tās cūkas par velti iznīcināt. Ielikt saldētavā vai kur tur, pienāks laiks - būs pielietojums. :D
+2
Nu ja jau viss tāpat, nekas nemainīsies, tad davai neko nemainam??"
Nu a man pofig vnk kā saucas faņkiki. Kas cilvēkam no tā nosaukuma un apdrukātā papīra vieglāk? Gribas ilūziju saglabāt par kaut kādu valstiskumu, lūrot uz ozolu un mildu?
Mums kāds prasīja, kad ieviesa norēķinu kartes algu pārskaitīšanai. Tāda vot sūda dzīve, kurā vienīgais ko tu izlem pats priekš sevis, ir kādu alus šķirni dzert.

Atgriežoties pie OP tēmas.

Es nez, ko mums satraukties par muslimiem. Mums te radikālo kristiešu atliektiem galiem. Dzīvo vēl kaut kādā 16gs. savā prātiņā un bāžas virsū ar savu aprobežoto pasaules redzējumu citiem. Kaut vai tā LV himna. Nu sektantisms un misticisms jau pašā pirmajā rindiņā. Principā nejūtu saistību ar šādu tekstu un pieeju. Un tagad vēl tie zsvētki. Jēbāāāl, kā tas viss marasms ir apriebies. Kādā starpība vai tev bļauj alah akbar vai mēnesi visur skan tās šķebinošās saldās melodijas. Viss ir vienāds sūds.
+1
^ Hāāh, atcerējos kā ar čomiem Anglijā dzērām krogā eilus un čomam prikola pēc bija zvana melodija - allah akbar. Nav jau noslēpums, ka čurku tur daudz, tad nu viņam kā reiz zvanīja kaut kas un tā forši krogā kādi 10 purni uzreiz blenzt sāka izdzirdot allāāh akbāāār. :D
+2
Ja kādam šķiet diskutabla pirmā himnas rinda, tad tomēr jāatceras — arī senlatviešu dzīvesziņā tomēr bija ne tikai Pērkons, Laima, Māra, Veļu māte utt., bet arī Dieviņš kā pats galvenais. Tā kā himnas pirmā rinda vienlīdz sasaucas gan ar tiem, kuri sevi uzskatītu par kristiešiem, musulmaņiem, jūdaistiem — gan ar tiem, kuri ir bezpartejiski pagāni.

Vēl nesen vienam vācu blekmetālistam skaidrojām — latviešu tradīcijā nav bijusi raksturīga mērīšanās ar dieviem — «mans dievs krutāks par tavējo». Pie mums Dieviņš ir galvenais tāpēc, ka ir gudrākais un laipnākais, nevis tāpēc, ka agresīvākais un dusmīgākais :))))
+2
Pilnībā piekrītu Zyanide. Pat ja eiro fanātu galvenais arguments būtu lata piesaiste eiro, tad kādi ir galvenie pretargumenti? ES jau tāpat sabruks, bla bla bla. Spēcīgi. Otrkārt, šobrīd apstākļi ir tādi, ka sanākt sponsorēt visādas švedbankas un ko tik ne, jo, redz, ērikus es sev tik vienkārši dabūt nevaru, tie jākonvertē.

Treškārt, esmu arī par ES. Pietiekami daudz dažādu iespēju un labumu, lai būtu pret.
0
"Ja kādam šķiet diskutabla pirmā himnas rinda"

man tā nešķiet diskutabla. Jebkura reliģioza/misitiska pieeja ir atstojs. Un ja man šodien 2012. gadā par piemēru liek khm khm 1200 gadu. Nu sorry :D
Es neesmu ne pagāns ne nepagāns ne ateists. Priekš manis tas viss ir leibli ar kuriem mētājs viens otra virzienā tie, kuriem šķiet, ka šīs tēmas ir svarīgas un kuri kaut kā grib klasificēt oponentus. Un termins "dievs" un "svētī" ir morāli novecojis. Pilnīgi.
+3
^ Tu esi sorosīts, vai? Viss, kas bijis un noticis pirms tevis, ir sūds un nekam neder? :D
+2
Tagad no ES izstāties ir sen par vēlu. Kas tad mums paliek? Rūpniecība un lauksaimniecība pa lielam iznīcinātas. Kaut ko jaunu uzbūvēt, attīstīt? Naudas nav... Eiropa vairs nedod, pašiem nav - to pašu mazumiņu, ko saražo, nav kurp eksportēt, nodokļus puse nemaksā... atliek vien krievam pie stērbeles ķerties. Tas, zināms, palīdzību grūtā brīdī neatteiks...
+1
^^ Man būtu jātic māņiem tikai tāpēc, ka mani aizvēsturiskie senči ir tādiem ticējuši?
+2
pa lielam jau tiem kas pēdējā laikā ap to himnas padarīšanu i sašūmējušies ir dziļi pie dirsas kas tur kurā pantā cik un kā morāli novecojis. Vienk. kārtējais šūms lai novērstu uzmanību no lielākiem briestošiem sūdiem.
+1
Pēc eiro/eiras ieviešanas viesīsim arī jaunu himnu.
0
Vo, vo. Vēlāk brēks, ka Mildai ķepās trīs pentagrammas, tik vien esot, kā otrādi apmestas maskēšanās nolūkā
0
griez kā gribi, bet pentagramma paliek pentagramma
+1
Šitie Zyanide pus-boļševiskie spriedelējumi visiem sen zināmi.
Ja neesi kristiets - kāda huļi razņica islāms/kristietība?
Par eiro ieviešanu - tak kāda starpība kāda banknote ir šim 4. maija administratīvajam apgalamam zem šifrētā nosaukuma "Latvija" ? Pagaidām neuzskatu šo valsti par 18. novembra turpinājumu.
+3
Jūs visi man tikko pateicāt priekšā izcilu albuma vāka vai plakāta noformējuma ideju: Milda tur rokās trīs otrādi apgrieztas zvaigznes! :DDD

+1
Man šķiet, ka nupat nupat pieņēma likuma grozījumus, kas paredz bargākus sodus par valsts simbolu zaimošanu >:)
+2
^ Tu esi sorosīts, vai? Viss, kas bijis un noticis pirms tevis, ir sūds un nekam neder? :D

Nu re jau kārtējais leibls tiek sviests. Kas tur vēl bija? Boļševiks?

Jūs kad nomainat savu veco windows 3.11 uz 95 vai Linux vai vienalga, saglabājāt veco help failu un pārlasat to joprojām? Vai varbūt to novecojušo operātājsistēmu likāt plauktiņā goda vietā un sūrojāties, ka jaunā nu galīgi nav tas kas agrāk? Jeb varbūt tomēr evolucionējāt līdzi? Vēsturei ir vieta vēsturē nevis vilkt līdzi vecus pieņēmumus/principus/dz
+1
/dzīves uztveri, kuri vienkārši nav aktuāli šobrīd lai kā daži censtos zobus sakoduši.
Realitāte naminās no tā cik ļoti tev tā nepatīk. Nu eiro, nu ES. Nu un viss. Fakts. Tālāk domāt vajag. Tie pidari tur saeimā un viņu saimnieki uz to arī izbrauc, ka te visi cepas par pilnīgi neizbēgamām un nesvarīgām lietām.
+1
diez vai bankas ļoti ieinteresētas pārejā uz eiro - ja visā A-Eiropā būtu eiro, tad šiem mazāks navars no valūtu konvertācijas ieripotu
-1
Aiziet tavarišķi!!!! Noņemsim leiblus, darba tauta, mēs visi esam vienādi! Šķiru cīņa perjoot! Vēsturi metam malā - raugāmie spožajā nākotnē!
Vēsture atkārtojas. Protams, ar savādākiem saukļiem, bet doma tā pati ;)
0
Vēsture atkārtojas, jo cilvēki to nesaprot vai arī kāds pacenšas, lai neviens to nesaprot. :) Vēsture ir fakts. Vēstures skaidrojums ir politika.
0
^^^ txa. Tās kapeikas tak nav salīdzināmas ar bōnusu par paplašinātu kontroli pār "naudiņām" ;)
0
a kāda tur paplašinātā kontrole ?
0
Mani eiro, gribu dodu tev, gribu - nedodu.
+4
Šis nu tik izdevies blodziņš, ka nemaz nevar pateikt — realitāte vai The Onion stils:

German Muslims Angered at Insinuation that Muslims are Easily Angered

kevinwhiteman.com/2014/02/german-musl...
+1
Vai mēs varam apturēt šito?
www.islam.lv/lv/islam_in_latvia/...
+2
Jā, uzsākot svēto karu :)
+5
ja varēsi apturēt krievu propogandas mašīnu, tad šito apturēt jau būs div pirkst apčurāt
+9
Cūkas karbonāde dienā liek islamistam skriet sienā!
0
Jūs gan naivi vēl joprojām,domājiet ar plakātiem ko panākt? Tas ir tāpat kā attiecībā uz parašu,nekas nemainīsies nekad kamēr uz kremļa nebūs uzmesta atombumba...tur nav ko pārspriest nemaz.
0
Brīnums, ka tiem bērniem tajās mošeja telpās neredz kalašņikovus pie sāniem.
+3
Nu kko tādu viņi neliks bildēs.
+4
Dinamīta vesti jau zem drēbēm tā uzreiz nemanīsi...
-1
Nezinu dvieļgalvas nav manītas pēdējā laikā :)
-1
Man jau liekas ka dvieļgalvu auditorija ir krievvalodīgie.
Mājas lapā pirma valoda ir krievu..
Cilvēkam dzīvojot lv kaut kam ir smagi jāsaiet grīstē lai viņš pievērstos islamam.

Kāds ir pētījis vispār statistiku cik tad mums ir to islama piekritēju ?
Man lielas aizdomas ka nav viņu vairāk kā cečenu lv :)
Rezumē mākslīgi uzpūsta problēma.

Ja islāmisti lv domā ar galvu vini necels mošeju jo manuprāt viņi vēlas vnk dzīvot un kopt savu kultūru.
Un tas lielākā vai mazākā mērā ir pareizi.

Mums arī vajadzētu domāt kā kopt savējo.
Mazāk stresot par kaut kādiem cilvēkiem kas kaut ko it kā dara..
+2
+2
Gada spēle: Muhammad Sex Simulator 2015

www.vice.com/en_uk/read/an-idiot...
+2
+1
Nu kā tā var, nu kā tā drīkst. Skart jūūtas, kehmi tahdi!
+1
Man liekas k cilveki ir idiotic ja velas izstaties no EU, atgut latu un iztaties no NATO
velaties A Ukrainu? velaties krieviju , putuna zalos cilvecinus. Nav brinums ka puse no metalistiem un cilvekiem ir debili,
ar Latu maskava manipuleja, bez EU un NATO mes butu dirsa, apmeram ka egihjs hopermanis in jegorijs siskinoks, kas ir lielakie maskavas spiegi, ka visi wp un baldtie cilveki

Labak turki, kurdi, arabi ka vanka no celabinskjijas traktora rupnicas
+1
ietilpīgs un jaudīgs viedoklis no profesores.

www.la.lv/eiropa-neaptver-kop...
0
Diezko ietilpīgs nav - 3 puslapusītes visnotaļ haotiska teksta.
Jaudīgs arī ne - kur dedzināt? Kur sist?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas