Sports
+3
Lai neštancētu entās tēmas.

Krievi atkal apdirsušies ar Sočiem: Krievu bobslejists Zubkovs neveiksmēs Sočos vaino latviešus

''Krievijas labākais bobsleja pilots Aleksandrs Zubkovs, kurš sestdien Pasaules kausa pēdējā posmā savās mājās Soču trasē nespēja iekļūt labāko trijniekā, neveiksmē vainoja Latvijas speciālistus, kuri bija atbraukuši palīdzēt sagatavot trasi.

Atgādinām, ka pirms Pasaules kausa pēdējā posma bobslejā un skeletonā daudzi ārvalstu sportisti asi kritizēja Soču trases ledus kvalitāti. Lai glābtu situāciju un "nenorautu" sacensības, uz Soču trasi palīdzībā devās Siguldas trases darbinieki un arī daži citu valstu tehniskie darbinieki. Pateicoties papildspēkiem, Soču trases ledus kvalitāti izdevās uzlabot un sportisti augsti novērtēja uzlabojumus.

Tomēr ļoti neapmierināts ar notikušajām izmaiņām bija Zubkovs.

"Rīkotājiem ir jāsaprot, ka mēs esam mājinieki, mēs esam mājās, un tāpēc mums tagad jādomā, kā tālāk gatavoties Soču Olimpiādei," krievu medijiem pēc sacensībām teica Zubkovs. "Pēc trases palaišanas uzaicināja latviešu strādniekus, mūsu konkurentu pārstāvju, un nodeva visas shēmas, kuras mēs bijām izstrādājuši. Iznāk, ka tiešie konkurenti izdarīju visu par labu savējiem. Tas ir šausmīgi."

"Jebkurā olimpiskajā objektā darbus ir jāvada tai valstij, kur notiek sacensības. No drošības viedokļa, trase atbilst visām prasībām. Gribētos, lai trase ir nedaudz ātrāka un grūtāka. Savādāk tagad sanāk, ka pilotu meistarībai ir sekundāra nozīme," piebilda krievu sportists.''

www.delfi.lv/sports/news/winter_...

Divniekos labs rezultāts - otrie PK

''Soču jaunajā olimpisko spēļu trasē sestdien pēdējais pasaules kausa izcīņas posms bobslejā divniekiem. Pirmajā braucienā startēja 33 labākās ekipāžas, Oskaram Melbārdim ar Daumantu Dreiškenu izlozē trāpījās sestais starta numurs, Oskars Ķibermanis kopā ar Raivi Zīrupu startēja 23.

Pēc pirmā brauciena Melbārdis/Dreiškens dala otro trešo vietu ar vācu pilotu Floršucu, par 0.16 sekundēm atpaliekot no šveicieša Beāta Hefti ekipāžas. Mūsējiem jauns starta rekords un ļoti labs brauciens arī trasē. Kibermanis/Zīrups trasē devās pēc Lihtenšteinas ekipāžas kritiena, krietnas pauzes un sasniedza 20.rezultātu, kas ļāva kvalificēties otrajam braucienam.

Otrajā braucienā atkal Melbārža duets labākais startā un finišā trešais laiks, kas deva gana stabilu trešo vietu arī šajā posmā. Labs pieteikums pirms olimpiskajiem Sočiem! Pasaules kausa kopvērtējumā Oskars ieguva otro vietu aiz kanādieša Lindona Raša. Sočos uzvarēja Beāts Hefti, otrais bija Tomass Floršucs. Ķibermaņa duets 20.vietā.''

13:15 četrinieku otro braucienu pa LTV7 rādīs. Pagaidām Trešā un desmitā vieta.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
LETA | 16. februāris 2013 13:52

Latvijas skeletonists Martins Dukurs, kurš piektdien ceturto gadu pēc kārtas kļuva par Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētāju, ar tādu sporta veida saimes atbalstu, kādu izjuta noslēdzošajās sacīkstēs Sočos, nebija saskāries pat olimpiskajās spēlēs, sportists atzina intervijā ar Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālu.

Sezonas pēdējā posmā olimpiskajā Soču trasē M.Dukurs izcīnīja uzvaru, summā par 0,17 sekundēm apsteidzot mājinieku Aleksandru Tretjakovu. Uzvarot sezonas pēdējos trijos posmos, viņš tika arī pie 100 000 eiro lielas prēmijas.

"Šodien uz dzīvi skats ir pavisam cits. Vakardiena man bija milzīgs pārbaudījums, jo ļoti daudzi gaidīja, lai tieku pie naudas balvas," izteicās M.Dukurs. "Jutu, ka daudzi bija aizvainoti ar nepatīkamajiem notikumiem treniņos. Tādu atbalstu nebiju jutis pat olimpiskajās spēlēs."

Gatavojoties sacensībām Sočos, Latvijas skeletona un bobsleja delegācija saskārās ar nopietnām organizatoriskajām grūtībām un vietējo sportistu izteiktu lobēšanu. Ledus kvalitāte vēl nedēļas vidū neatbilda nekādām starptautiskajām prasībām, bet trases darbinieki nievājoši izturējās pret sportistu un treneru izteiktajām pretenzijām. Latvijas skeletona komanda nosacītu progresu trases uzlabošanā panāca vien pēc draudiem atteikties no dalības sacensībās.

"Biju ļoti pārsteigts, ka mani atbalstīja pat vācieši. Centos nedomāt par naudas balvu, taču likme bija augsta. Atbalsts mani uzkurināja," atzina M.Dukurs, kura bralis Tomass sezonu noslēdza kopvērtējuma otrajā vietā. "Visu iepriekšējos nedēļu cītīgi gatavojāmies fiziskajā ziņā, jo startā nedrīkstēju atpalikt no Tretjakova. Priecājos, ka labi sanāca arī otrais brauciens, jo tajā es nedrīkstēju kļūdīties. Jebkurš misēklis neļautu man izcīnīt pirmo vietu."

"Tretjakovam uzstādījums bija uzvarēt Eiropas un pasaules čempionātos, kā arī mājas trasē. Viņš bija ļoti sarūgtināts," atklāja latvietis. "Neesmu naivs un neloloju cerības, ka tik labi man klāsies arī olimpiskajās spēlēs. Būs jāuzlabo pašu sniegums un tehnika. Iekšēji jutu, ka man Soču trase patīk, lai arī treniņos mocījos. Pēc sacensībām varu droši teikt, ka trase man tiešām patīk."

Šosezon M.Dukurs uzvarēja astoņos no deviņiem Pasaules kausa posmiem. Viņš ir pirmais sportists, kurš sezonas gaitā spējis uzvarēt astoņos posmos. Savukārt T.Dukurs uz goda pjedestāla kāpa četras reizes.

Pagājušajā gadā M.Dukurs uzvarēja deviņās no 11 sacensībām (Pasaules kausa posmiem un pasaules čempionāta), kurās piedalījās. Tas ir vien nedaudz mazāk iespaidīgi nekā 2011.gadā, kad viņš bija labākais pilnīgi visās sacensībās.

Kopumā kopš 2012.gada sākuma M.Dukurs triumfējis 21 no 24 Pasaules kausa un pasaules čempionāta ietvaros notikušajām sacīkstēm.

Pasaules kausa izcīņa skeletonā notiek kopš 1986.gada, un līdz šim trīs gadus pēc kārtas kopvērtējumā bija triumfējis vienīgi austrietis Kristians Auers, kurš bija labākais no 1992./1993. līdz 1994./1995.gada sezonai. Pēc gada pārtraukuma Auers triumfēja vēl divas reizes un pašlaik ir vienīgais pieckārtējais Pasaules kausa ieguvējs.

Savukārt M.Dukurs tagad ir vienīgais, kurš uzvarējis četrus gadus pēc kārtas.
+2
Ne par šo, bet par krievvalodīgo cīkstēšanu.

Vel jau bija Krikunovs, kas sūdzējās, ka kazahi nav tikuši uz OS tikai un vienīgi dēļ tiesnešiem. Un Rīgā vispār ir vāks, te mafija valda! rus.delfi.lv/news/sport/latvians...
Bet tikām pašu Krikunovu Krievijā apvaino nesmukās lietās. www.sports.ru/tribuna/blogs/trakt...
+2
Fuck yeah!

Čaļi paņēma zeltu četriniekos (starta rekordu uzstādīja), bet Zubkovs tikai trešais ! PK kopvērtējumā mūsūji tika pie otrās vietas.
+1
^ plus kombinācijā (divnieki + četrnieki) mūsējie ir pirmie PK ieskaitē. Ir reāls pamats cerībām uz bļembām Soču olimpiādē.
+1
Āāāā - izlasīju: "alus kombinācijā (divnieki + četrnieki)"
:D :D
0
^^ bobslejā jau nav kā svarcelšanā, kur par to galveno medāli dod, bet patīkami :)

Ja mums Sočos nebūs bļembu, tad to varēs par katastrofu uzskatīt, jo skeletonā tā kā vajadzētu vismaz vienai būt. Bet vēl gandrīz gads jāgaida.
+1
Nu skeletonā jau noteikti, es to biju tieši uz boblseju tēmējis. Ja vēl kamaniņnieki saņemtos, tad vispār būtu mūsu renes šļūcējiem pačots.

Silovs ātrslidošanā arī progresē, kas zin, varbūt nākamā sezonā arī jau varēs kandidēt uz kādu bļembu...

Nē nu tas, ka kohejisti masēs visus pēc kārtas, tāpat skaidrs :D
+2
Šorīt tādas pozitīvas ziņas par mūsējiem var salasīties. Rīgs Dināmō, kā rādās, vismaz lūzeru kausā ir sasparojušies - divas spēles pēc kārtas 7 goli - kad vispār kas tāds ir bijis?

Tikmēr Ernests Gulbis rādās apņēmības pilns par savu bazaru atbildēt (atmetu dzeršanu un pīpēšanu, līdz sezonas beigām būšu top 20niekā, pirmajā simtniekā vispār dažs labs tenisu spēlēt nejēdzot) - 11 uzvaras pēc kārtas 13 dienu laikā, t.sk. pret top 20 špīleriem, pēc uzvarēta turnīra lēciens rangā no 109. uz 67. vietu, un jau tagad skaidrs, ka nākamnedēļ vēl pakāpsies.

Un arī biatlonā mums atkal ir vismaz viens tipāžs, kas ir spējīgs nodot uguņus - Rastorgujevs kārtējā PK posmā ceturtais 20km. Slēpotājs viens no ātrākajiem, ja vien roka mazāk trīcētu...

Jācer, ka arī Briežu Mairis mācēs šovakar turkam pareizā vietā ar cimdu uzšaut un tikt pie cīņām ar kādiem jēdzīgākiem pretiniekiem.
0
"sasparojušies - divas spēles pēc kārtas 7 goli - kad vispār kas tāds ir bijis? " - režisors pateica, ka publonam vajag šovu, savādāk pilets drīz vairs nepirkšot...
+1
Vakar arēnā bija ap 3200 skatītājiem, no kuriem laba daļa (kā mēs) bijām ar brīvbiļetēm… Piķi maksāt par Lūzeru Kausa spēlēm jau nu nav diez ko idejiski pareizi!
0
man tā lūzeru kausa ideja pati pa sevi nav izprotama ... uzvarētājam baigais piķis būs ?!
0
pusmiljons $.
0
Un kas iegūst lūzeru kausu?? Tas kurš uzvar, vai tas kurš zaudē, kip tas uzvar, vai kā????
0
Heh, Gulbis močī, Gulbis bliež - pasaules ranga 9. numuru pazemoja kā tādu amatieri - 6:2, 6:0 nieka 47 minūtēs.
+1
gribi teikt, ka mums ar dzeršana jāatmet ?!
+1
Ja vēlies ietērpties tenisa mini svārciņos, tad jā.
+4
+2
Sieviešu masu starta laikā kāds atrāda mantību

Norvēģu biatlonists Emīls Helge Svendsens atzinies, ka viņš ir bijis tas, kurš redzams ar novilktām biksēm sieviešu masu starta sacensībās Hantimansijskā...

"Jā, tur bija visa mūsu komanda. Martins un Simons Furkadi arī piedalījās. Viņi arī novilka bikses, bet netika nofilmēti," atzīstas Svendsens. "Patiesībā tā ir tāda tradīcija. Viss sākās 2010. gadā, kad es izcīnīju Pasaules kausu. Toreiz pēdējo sacīkšu laikā kāda no sieviešu komandas biatlonistēm man parādīja krūti. Kad šogad Tūra Bergere uzvarēja kopējā sieviešu ieskaitē, mēs nevarējam palikt atbildi parādā. Pēc tam gribējām paslēpties mežā, bet neizdevās: operators nofilmēja."

Izmantotie resursi: sovsport.ru.

www.youtube.com/watch?v=l-OZUAcxrZo...

sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/190...
+1
Žēl austriešus - no 3.vietas pēc pirmā brauciena palikt pēdējiem, bet prieks par Sūdabrāļiem :D
0
viss normali, kadreiz tak ari musejiem kautkur ir japaveicas!
0
Ārzemju komentētāji lielākoties viņus sauc par Slimajiem, vāciskais variants Ziks.
0
Nu bļaa... Andrejam tik labi gāja vēl pēc 3. šautuves, 1 kļūda un te hujakš, 4. šautuvē 2 klūdas. :((
0
Gāja jau neslikti, bet tāpat knapi desmitnieks spīdēja, kas, protams, arī būtu ļoti labi. Vismaz Bjorndālenam ielika ;)

Leitim ar nervi neizturēja - pēc 3. šautuves laikam medālis sāka rēgoties...
0
No sākuma tevi nesapratu, bet tagad skatos datus, tiešām, tieši priekšā ir. :D Kaut arī Bjērndālenam ir 40 gadi, tomēr viņš slēpo ahūni labi, un ja rēķinam, ka slēpoja 20km, un Bjērndālens aizpisa pa 1 vairāk, tad Andrejs tīri solīdi tomēr noslēpoja. Tomēr šeit vairs nav EČ, kur piedalās tikai līdz 26 gadu vecuma sportisti (ja nemaldos Toļiks tā šodien teica).
0
Juhū, otrā bļemba! Malači kamaniņnieki!
0
pohuj, latviešiem jau 6 bronzas :)
0
^^ Pēc starpfinišu laikiem izskatās, ka pēc neveiksmes pēdējā šautuvē Rastijs bišķi atlaida - uz pēdējiem 4 km zaudējis gandrīz 40 sekundes. Tā vispār viņš ir viens no visātrākajiem slēpotājiem šobrīd biatlonā - piem., iedzīšanā viņam bija 4. ātrākais slēpojums.
0
Par to Eiropas čempi - tas ir tiesa, ka tur piedalās tikai līdz 26 gadu vecumam, bet tas neko nenozīmē. 26 vai mazāk gadu ir lielākajai daļai no elites braucējiem, ieskaitot 5 no pirmajiem 6 šodienas sacīkstē (visiem 25, tāpat kā Rastijam, izņemot austrieti Ederu; un Garaņičevam tieši šodien palika 26).
0
Ticēšu uz vārda, likās, ka Furkadi, Eders u.c. , kas bija 10niekā, ir vecāki. Taču viņu tik un tā nebija čempī. :D
0
Ederam ir 30, vēl tur kādam bija ap tricāru, bet vairumam 25. Redz, tas nozīmē, ka viņi EČ nebija nevis tāpēc, ka viņiem neļautu, bet tāpēc, ka neuzskatīja par vajadzīgu.
0
ar trim māzeļiem uz desmitnieku nav ko cerēt, masu startā vieta nodrošināta - pazuda azarts kapāt ....
0
Varbūt azarts, varbūt "pietaupīja" spēkus, tiesa neskatījos, kad masu starts būs.
0
Vot, no tā es baidījos.
krievs treniņos rādīja, rādīja štrunta rezultātus, iznāca uz 1. braucienu un aizgāja garām Mārtinam ar trases rekordu...
0
Tretjakovam starts bija ahujennijs, brauciens praktiski bez kļūdām, lūk arī rezultāts. Martins tik, cik zaudē, zaudē tīri uz starta rēķina.
+1
krieviem noteikti ir sava žulīšanās shēma, savādāk Tretjakovu izsūtīs uz Sibīriju ja paņems ko zemāku par zeltu.
tas pats gan jau ka būs jebkurā gadījumā ja krievi nesavāks visvairāk medaļu. :D
reku, Plūšenko jau var sākt kravāt čumadānus, dižais vadonis to nepiedos.
0
Mjā, sāk nelāgi izskatīties. Tretjakovs laikam pēdējo gadu ir šai trasē dzīvojis.
0
^^ A kāda vaina sibīrijai. Vairāki khl klubi nāk no sibīrijas. Cīnās par kausu pusfinālā/finālā katru gadu. :)
0
šķiet, ka tas ko man teica, ka Dukurs šai trasē ir braucis 40x, bet krievs 400x, nav nemaz joks
0
^^ nevar saprast, tu esi stulbs, vai izliecies :)
+1
Kamēr sniega un ledus speciālisti ārdās pa sarkano pļavu, tikmēr Ernests Gulbis Roterdamā ATP 500 turnīrā arī rādās labu tempu uzņēmis - 1/4 finālā ATP ranga ceturtais numurs (un konkrētā turnīra pirmais numurs) H.M. del Potro tapis pārspēts visai pārliecinoši (6:3, 6:4), kas nozīmē pusfinālu un, turpinot tādā garā, tīri labas izredzes arī uz ko vairāk.
0
vot vot, lūk arī kanādietis ko aizdomīgu saodis www.apollo.lv/zinas/kanadas-kaman...
+1
Bet cienījamais kanādieti Volfgang Štaudinger - saki, lūdzams, kā tev tāda doma ienāca prātā? Vai tik ne tāpēc,ka līdzīgā veidā tu savus medāļus varenās Vācijas izlases rindās esi vācis, vai varbūt pirms četriem gadiem olimiādē, kas, starp citu, norisinājās Kanādā, tika piekopta līdzīga prakse? m?
+1
to jau sauc par laukuma priekšrocību, tas pats jau hoķī, kur laukums ir max atļautajā lielumā, kādā samērā reti būvē, cik sapratu
0
pēc trešā brauciena liekas ka Tretjakovs varētu arī kūleni apmest, un vienalga būtu ātrāks par Dukuru
0
o labais!
bullishi beigas bija vnk konfete, krievu superstariem nesanaca tas, ko viens amishu "tineidzeris" izdarija :)
0
Amītim jau 27 gadi un labs sniegums NHL. Par pastarīti negribētos viņu saukt. :)
0
es jau tapec liku pedinjas :)
uz krievu superstaru fona vinhs ir tinis :)
+2
Kā jums šķiet, runām par krievu šmaukšanos Tretjakova sakarā ir pamats?

(mSPW drīkst neatbildēt)

Huizin. šaubu nav, ka Tretjakovs ir kruts braucējs, un ka šie mači bija prioritāte jau sen, attiecīgi nepārsteidz viņa labais sniegums. Tas, ka mājinieku velk visiem iespējamiem līdzekļiem, arī skaidrs. Bet 4 reizes pēc kārtas uzstumt vienādu startu? Martins arī stūma, cik spēja, tomēr 2-3 simtdaļu robežās tas rezultāts staigāja.

Nekas, ir tā kā ir. Bija te kaut kur kaut kad pirms olimpiādes rakstu gali, ka Martins būs neapmierināts, ja neizdosies parādīt savu labāko sniegumu un tādēļ paliks otrais. Rādīja visu, ko spēja, tuvākajiem sekotājiem bija priekšā kā parasti, ja ne vairāk. Skābais ģīmis ir saprotams, bet izdarīts tika maksimums.
0
nu, krietni pirms OS kad tai trasē kaučkādi treniņi vai kasnutur notikās, jau bij burkšķis par to ka laiks esot piekruķīts lai Dukuram būtu mazāk. Te nu i rezultāts, toreiz tik testi vien bij.
Es jau nu teiktu ka gana ticami ka kautko krievam piekruķīja, bet nu hren ko pierādīsi, visi softi ūdenī un krievs mielojas ar zeltu, kruķītājs ar kaviāru.
Bet vispār interesanti būtu paskatīties, cik sportos krievi paņems zeltu un salīdzināt ar potenciālām, iespējām kaučko nošmaukt.
0
reka vakar polis un holandietis 1500m slidojumā identiskus laikus uzrādīja, bet tur ir iespēja tūkstošdaļas precizēt un polis palika pirmais.

par kruķīšanu nav ne jausmas - tūkstošdaļas varbūt, bet vairāk jau var no malas piefiksēt, turklāt nav ne jausmas, kas reāli kontrolē mērījumus - mājinieku tehniķi, vai Federācijas pārstāvji.
0
Šite netā LTV7 rāda - www.lsm.lv/lv/sochi/
0
Man radies tāds priekšstats, ka krievijai sporta spēles vispār ir dzīvības un nāves jautājums, tas pats kas vinnēt tēvijas karā. Ja krievi nevinnē, tad tā vienmēr ir provokācija. Pilnīgi nešaubos, ka tur daudzkas ir sakruķīts.
0
Mož, ka krievi arī kaut ko kruķī, bet nedomāju, ka uz kruķīšanu vien krievu skeletonists vinnēja. Tomēr viņš visu laiku pa pirmo trijnieku ir ganījies. Sava trase, protams, bija zināmas priekšrocības, ko viņs arī izmantoja. Turklāt skeletons globāli skatoties nav baigais topa sporta veids. Nav liela jēga tur pārāk brutāli kaut ko šmaukties. Cik esmu skatījies krievu portālos, galvenais jau tomer ir hokejs. Par uzvaru hokejā krievi pusi savu medaļu pārējos veidos citiem būtu gatavi atdot.
0
Biatlona masenieks uz 18:00 pārcelts. Rastargujevs 21.
0
Miglas dēļ atcēla vispār. Būs rīt 8:00.
0
^^ nau jau runa ka Tretjakovs būtu sūdīgs vai kā, bet nu, drusku piepalīdzot jams var būt labāks par citiem, komandas darbs tā teikt.
Neies jau brutāli kautkādam mīkstpēdam no lejas gala piekruķīt, tas pat krievam būtu pārāk aizdomīgi.
+2
hehe, rekomendēju pārlasīt šīs tēmas pirmo ierakstu :D
0
biatlonu atkal pārcēla dēļ ahūnās miglas - uz 13:30.

bobslejā 3-ais brauciens 16:30 un ir reāli par sudrabu pakapāt
0
Migla tur ir uzklupusi nepajokam. Nebūs brīnums, ja šodien vispār tikai kērlings notiks.
+1
A kas, slabō miglā šaut? Reku olimpiskais čempions loka šaušanā vispār ir praktiski neredzīgs.
0
kautkā nestādos priekšā - var jau pa rukšķošu ruksi klajā laukā uz dzirdi šaut, bet pa statisku mērķi ...
0
Varētu jau mēģināt šaut. Tie tomēr ir 30 labākie, visi čiekuru šāvēji jau ir atbiruši. Lai rādā ko māk. Bet, cik saprotu, tur pašlaik ir tāda migla, ka ne tikai nevar labi saskatīt mērķus, bet pat īsti saprast, uz kuru pusi viņi ir.
0
Kad no rīta cerēju paskatīt biatlonu, pašu sākumu nokavēju un citādas figņas rādīja, līdz pamēģināja sniegadēļu nobraucienu parādāt, bet arī tas tika pārcelts, jo ''redzamība'' bija tāda, ka no finiša zonas nevarēja saskatīt finiša vārtus - blāvi kontūri, pašu trasi nemaz neredzēja. Pieņemu, ka biatlona mērķus nemaz nevarēja redzēt.

Reku, tomēr pārcelts uz rītdienu biatlons:

www.lsm.lv/lv/raksts/biatlons/...
+1
Bet vispār olimpiadi tiešām tauta uztver slimīgi nopietni. Un ne tikai Krievijā. Lūk, kādas norvēģu slēpotāja mātes slēdziens par dēlu pēc neveiksmīga starta.

uk.eurosport.yahoo.com/blogs/thesochinetwo...
0
šobrīd biatlona masoviks - Rastargujevs pēc pirmās šautuves 13. - www.lsm.lv/lv/sochi/
0
eh, viens māzelis otrajā un +29s, bet 11.vieta
0
pieairēja jau klāt uz 6-10.vietu, bet atkal māzelis un atkal 13.vieta, jau +39s un bļemba vairs nespīd :(
0
Uz bļembu jau te bija baigi mazā šance. Desmitnieks būtu labi, sešnieks izcili.
0
laikam nevajadzēja tā vilkt klāt, jo +30s, bet atkal māzels, paliek 12.vietā, bet var desmitniekā iebliezt
0
beigās spēka nedaudz pietrūka pēc divām pakaļskriešanām un palika 14-tais
+1
reku vietējo malaču strīmu kanāls - tvid.us/
+1
kadeiz, pirms gadiem 3, es lietoju vinju piedavajumu, bet pec tam kautkas tur vinjiem nojuka - prieks, ka atkal tie censonji darbojas :)

Isteniba, es visu skatos tagad par maksu - ja kadam ir interese tad ozo.tv/online/
Cena ir 15 eur menesi, ja tas nav "na haljavu", bet - ar tiem brivajiem strimiem ir ta, ka vinji medz ik pa laikam aiziet pa pieskari, kanalu vairs nav utt - a es maksaju to naudinju un man ir garantija ka es redzu visu un jebkura laika un laba kvalitate, kopa 220+ kanalu.
+1
Reakcija - žīdi, masoni un pederasti uzbrūk! :)
www.apollo.lv/zinas/zvana-general...
0
nuko - mūsējie pēc pirmā braucienu startējot kā 7. uzrādīja 5. labāko laiku, par 0.23 atpaliekot no krieviem, bet otrajā braucienā nobrauca labāk un jau 1. laiku (kas gan bija par 0.03 sliktāks par 1.brauciena, jo ledus sūdīgāks). Tagad ir 2.vieta un tikai 0.04 no krieviem atpaliek. Friči ar Amīšiem 0.12 aiz mums, tā ka rīt var arī par zeltu iekapāt, jo krieviem otrajā braucienā tikai 4. laiks - bez smēres vairs neslīd ...
+2
trešajam starts bišku sūdīgāks, bet nobrauca vislabā tīri trases izbraukšanas ziņā. Zubkovs nedaudz vairāk priekšā - 0.17, bet amīši aiz mums jau 0.28. Friči gandrīz apmetās un uz 5.vietu noslīdēja.

Ja mūsējie startēs savā līmenī (pieder starta rekords) un nobrauks kā trešajā, tad var arī zeltu paņemt, bet nu trase būs izdangāta un visādi var gadīties - šobrīd gaisa temp. jau +13C.

Vakar otrajā braucienā kanādieši (8.vieta pēc pirmā) aplikās apkārt, turklāt samērā netipiski - jau ieejot virāžā ieblieza ''pa taisno un virāžu ar sāniem izņēma ...
0
Nobrauca jau labi, bet mazliet nepietika, tuvāk pienāca, tomēr beigās +0.09 un sudrabs. Eh, tas pirmais brauciens...
+1
nesanāca tik labi kā trešo nobraukt, citādi pie zelta tiktu, jo Zubkovs tikai 6. rezultātu uzrādīja (mums 3.). Bet tāpat lielisks rezultāts un pirmā olimpiskā medaļā bobslejā Latvijas vēsturē ! Ķibermanis 14.vietā, bet tikai pirmo sezonu kausā startē un 20 gadi čalim ...
+1
Tikmēr Gulbis ir pamanījies izcīnīt karjerā piekto ATP 250 titulu Marseļā, pa ceļam pieveicot 2 Top 10 spēlētājus (Gaskē (9.) un Tsonga (10.)), un nākamnedēļ pirmo reizi būs rangā iekš Top 20.
0
prieks dzirdēt, tik jācer, ka nesanāks bedre, kā pēc iepriekšējiem panākumiem
0
Kopš šitā - /forum/123693-sports#comment235346 - kritienu nav bijis, ja neskaita +- pāris vietas. Vienīgi tuvākajās nedēļās čupa punktu jāaizstāv.
+4
"Agrāk es atdarināju Roju Džonsu, bet tagad bokseri atdarina mani. Rojs man ļoti patika, bet līdz tam mans elks bija Maiks Taisons. Es visu laiku domāju, ka viņš ir ukrainis, bet, kad uzzināju, ka tomēr amerikānis, ļoti pārdzīvoju," atceras Lomačenko." sportacentrs.com/bokss/01032014-vai_...

Es saprotu, ka talantīgiem sportistiem komplicētas zinātniskas problēmas ne vienmēr ir pa zobam, tomēr.... tiešām? Taisons ukrainis. espisespis :D
0
Lomačenko brīnumus neparādīja - šitā viņam bija otrā cīņa profos un jau par vienu 4 galvenām jostām; ja vinnētu, būtu superkruts, bet nevinnēja. Pret džaku, kam pieiest pār cīņs profiņos i - neko daudz nevarēj.
+2
Rekā galda teniss jārukā: www.youtube.com/watch?v=ZS3O0OOn0a0...
+4
Game, Set, Match Gulbis!

Pieci seti augstākās raudzes tenisa pret vienu no visu laiku labākajiem tenisistiem - Rodžeru Federeru - beidzās ar latvieša uzvaru. Atliek vien novēlēt, lai sanāk arī triumfs!
+2
Ne paša pirmā svaiguma, tomēr lieliska intervija ar Gulbi (bija jau arī latviski tulkota, bet, kā jau tas daždien gadās, tulkojumā šis tas bija pazudis).
tennis.si.com/2014/05/20/ernests-...

tl;dr versija: Ērnijam besī selfiji, atslodzei viņš klausās Filipu Glāsu un Kanje Westu, un lasa Dostojevski oriģinālā.
+1
Gulbis piesmēja arī pasaules ranga 6. numuru čehu Berdihu (6:3, 6:2, 6:4) un ir karjeras pirmajā Grand Slam pusfinālā. Līdz triumfam palikuši divi šobrīd nepastrīdami spicākie čaļi - Džokovičs un Nadals (ja vien tas nepaklups pusfinālā, bet tas maz ticams).
0
Teniss? personīgi uzskatu par kaut kādu snobu un uzpūtīgu ļautiņu nodarbošanos ( kopā ar golfu). Atliek vien paskatīties kas sēž tribīnēs lai varētu pārslēgt kanālu. Nu bet lai Gulbim veicas , vienkārši jau tas protams nav.
+4
Lai nodarbotos prasmēm un kaut kādam raksturiņam tomēr jābūt. Lai skatītos un dotu gudrus padomus... nu tas cits stāsts, protams.
0
Tā viš i. Viena lieta ir uzvilkt baltus šortus un iet vakarā kortā pabumbot, kaut kas gluži cits - būt starp pasaules 10 labākajiem, un tas attiecināms uz jebkuru sporta veidu.
+1
Starp citu, Rietumos golfs ir vidusšķiras un kvalificēto strādnieku šķiras spēle lielākoties. Viņiem ir piemērots tāds sports, kur var sarunāties spēlējot, kur nav jāskrien pretī un jāsabļaujas, un kur nevar iedzīvoties traumās, kas liek kavēt bez vajadzības darbu. Bet izlaistajiem bagātnieku dēliņiem nav pa zobam sports, kur stundām ilgi pacietīgi jāstaigā pa lauku un jānodarbojas ar precizitātes trenēšanu :) Puče vienreiz teica — par bagātniekiem ilūzija rodas arī tāpēc, ka daudzi no vidusšķeras pārstāvjiem ar laiku kļūst veiksmīgi biznesā, sapelna naudu, bet golfa spēlēšanas paradumu negrib taču tāpēc atmest!
0
www.youtube.com/watch?v=HiA5l3kMp9I...

nu te bišķi pa sportu ar ir .
+2
Gulbis pēc lidojuma ir piezemējies, bet tenisa tēmu var paturpināt, iepinot arī vienu no obligātajām trūmetāla tēmām - pupi!

Šī paša French Open sieviešu turnīra finālā spēlēs Maša Šarapova, kas jau ir gana plaši pazīstama, ar rumānieti Simonu Halepu. Halepa ar savu pēdējā gada laikā uzņemto tempu - kāpums no ranga sestā desmita uz pašreiz ceturto vietu (trešo nākamnedēļ, neatkarīgi no sekmēm šodienas finālā) šai laikā novinnējot 7 turnīrus, - pasaules uzmanību ir izpelnījusies otro reizi.

Pirmā reize bija dažus gadus atpakaļ, kad viņa bija jauniņa spēlētāja ranga pirmā simtnieka lejas galā. Toreiz visādus internetus un arī cita veida presi saviļņoja viņas lēmums taisīt pupu samazināšanas operāciju, jo toreizējās (jāatzīst, visai iespaidīgās) melones (34 DD) viņai traucējot spēlēt un dzīvot. Par to šaubu laikam īsti nevar būt, bet pupu cienītāji visā pasaulē bija sašutuši par šitādu dabas dotumu samaitāšanu sporta karjeras labā, par kuru vēl nav zināms, vai tur maz kas prātīgs sanāks - a īstos cičus ta vairs neatgūs.

rekur var salīdzināt.
Pirms:

ilarge.listal.com/image/1472596/936fu...
images2.gazzettaobjects.it/methode_image/2013/...
www.stars-plastic-surgery.com/wp-content/uploads/...

Pēc:

www.stars-plastic-surgery.com/wp-content/uploads/...
purplebrain.us/wp-content/uploads/...
www.pix123.com/bettingpro-au/20140...

Sāk izskatīties, ka šis solis ir atmaksājies. Un galu galā, nenogrieza jau arī pavism nost.
0
Tagad jau izskatās daudz okejāk.
0
0
Šūmis šodien augšāmcēlās un devās nezināmā virzienā: www.mirror.co.uk/news/world-news/liv...
+3
Paturpinot par autosportu - mūsējais Reinis Nitišs nedēļas nogalē izcīnija savu pirmo uzvaru Pasaules rallijkrosa čempionāta krutākajā "Super Car" klasē un izvirzījās arī kopvērtējuma vadībā. Aiz jēkabpilieša uz goda pjedestāla tika tādi vīri kā Petter Solberg (2003. gada pasaules čempions un vēl trīskārtējs pasaules vicečempions autoralljā) un Ken Block ( www.youtube.com/watch?v=WUO-lPubXeI... )
0
Nu skaisti, ko tur vairāk lai saka. Kurš tur beigās slayer pielicis? :D
+1
Reinis Nitišs trešais labākais rallijkrosists Pasaulē

ānis Grīnhofs speciāli iauto | 29.novembris 2014 23:50

Argentīnā noslēdzies vēsturē pirmais Pasaules čempionāts rallijkrosā. Par trešās vietas ieguvēju kļuva latvietis - Reinis Nitišs.

Jau pēc pirmās sacensību dienas bija redzams, ka Reinis Nitišs noskaņojies sīvai cīņai par vietu uz pjedestāla. Vakar sasniegto ātrumu Reinis demonstrēja arī šodienas kvalifikācijas turpinājumā. Trešajā braucienā gan iznāca mazs misēklis ar riepām. Reinis ar Solbergu vienīgie izbrauca uz starta ar slikiem. Tūlīt pēc starta sāka līt. Bija kā bija, Reinis noturējās tīri labi. Sērijā tika sasniegts sestais rezultāts.

Pēdējā kvalifikācijas braucienā ļoti smagā un sīvā Reinis izcīnija pirmo vietu. Taču šajā cīņā tika zaudēts daudz laika. Rezultātā pēdējā kvalifikācijas sērījā Reinis piektais. Tomēr konkurentiem negāja vieglāk un jēkabpilietis saglabāja otro vietu kopvērtējumā, kas nodrošināja pirmo starta vietu pusfinālā.

Pusfinālā Reinis nodemonstrēja savu meistarību, pārliecinoši apsteidzot sāncenšus un nodrošinot pirmo starta rindu finālā, blakus Petteram Solbergam. Tā trešo vietu čempionātā Reinis jau bija nodrošinājis pirms fināla, jo galvenie konkurenti visu sacensību garumā bija aiz jēkabpilieša. Fināls jau bez lieka saspringuma. Aizvadot stabilu braucienu, Reinis finišēja otrais aiz Solberga. Argentīnas trase bija kā radīta bijušajam rallistam. Norvēģis nebija apturams.

Latvijai nu ir savs pirmā Pasaules rallijkrosa čempionāta laureāts. Trešā vieta Reiņa Nitiša īpašumā. Urā!

www.iauto.lv/sports/kross/18479-...
+4
Sveicam Lauru Ikaunieci-Admidiņu ar bronzu pasaules čempionātā, kā arī Mairi Briedi ar līdz šim nozīmīgāko uzvaru karjerā!
www.youtube.com/watch?v=XvVPIKv_lPg...

Komentārs arī slāna:

"Pat latvenergo par nesamaksātu rēķinu tik ātri neatslēdz gaismu"
0
Pa, kā tu šito paspēj iepostēt? No Juoda phone? Mēs tak vakar dzērām...
0
Nevermind... o_O
0
Izrādās, ka tagan bobsleju netā tiešraidē mauc - drīz otrais brauciens: www.ibsf.org/en/
0
Pagājušā sezona bija pirmā, kurā to sāka darīt. Esot Ukrainā, nevarēju dabūt strīmošanai LTV7 signālu («This content is unavailable on your current location due to rights issues»), tamdēļ atradu FIBT oficiālo kanālu un kopš tā laika skatos to, jo man lielā mērā ZB latviski gaudulīgie komentāri pa LTV7. Rīmenis komentē kā pusaizmidzis, noņemot nost sportam visu drāmu un intrigu. Tad jau labāk angliski paklausīties. Skeletonistiem Lelde Priedulēna baigi progresējusi — pagājušogad močīja pa padsmitajām vietām, šogad jau pa ceturtajām — sestajām, ar tendenci iet vēl uz augšu.
+1
Turklāt vēl ir juniores vecumā (22) un progresu ar labāku tehniku attaisno ;)
+1
Biatlons atkal paliek interesantāks latviešu līdzjutējiem.
Rastorgujevs pēc pavāja sezonas sākuma nu ir sasniedzis labu formu un jau otro posmu pēc kārtas distancē ir starp priekšējiem, tikai atkal ir šis tas pietrūcis līdz pirmajām bļembām - iepriekšējā posmā Kanādā masu startā pēdējā aplī nolūza, atkrītot no otrās uz piekto vietu finišā; šajā nedēļā ASV sprintā pēdējā aplī norāva uz mutes un rezultātā atkrītot no 2-3 vietas uz 7. Iedzīšanā pēc pirmajām divām šautuvēm arī ap vadošo trijnieku, bet tad laikam vējš vai hvz kas un pēdējās divās šautuvēs septiņi māzeļi no desmit šāvieniem... tiesa, ar visu to 21. pleķis. Kaut kad jau ir jābūt, cik ta var.

Tikmēr negaidīti strauju progresu nodemonstrējusi Baiba Bendika, kam vēl pāris nedēļas atpakaļ karjeras rekords bija 41. vieta, un kas arī jau likās itin priecējošs progress. Toties pēdējos dievos posmos ir 5. sprintā (visu laiku labākais sasniegums Latvijas sieviešiem), 22. masu startā Kanādā, šajā nedēļa savukārt 15. sprintā, 13. iedzīšanā. Pirms gada viņas karjeras rekords PK posmos bija 79. vieta...

Ja vēl būtu kaut cik daudzološa aizmugure aiz šiem, tad jau būtu pavisam prīmā. Cerams, ka Bricim ne pārāk gribas vēlreiz uz olimpiādi, un veltīs visus spēkus, lai vismaz solīda stafetes komanda sanāktu uz 2018.
0
Par biatlonu runājot, SS te nesen studijas viesis bija Oļegs Maļuhins - www.youtube.com/watch?v=G9z1OTTLBAs... .
0
Ceru, ka visi Arēnas skatītāji piedzīvos vilšanos, un Mairis uzvarēs pirmajā raundā :)

sportacentrs.com/bokss/11012016-brie...

Nezinu vai vietējie translēs, bet Матч ТВ būšot tiešraide.
0
Es pat novēlētu uzvaru tuvu beigām vai pēc punktiem - Briedim reti sanācis noboksēt visus raundus, bet to jāvar, ja grib čempions būt.
+1
Elīzai Caucei (ex Tīrumai) sudrabmedālis EČ kamaniņās - sportacentrs.com/ziemas_sports/kaman...
0
Šosezon četriniekos iet visai viduvēji, bet šodiem Oskara Melbārža ekipāža uzlaboja vakardienas rezultātus un kļuva par Pasaules čempioniem !!!

sportacentrs.com/ziemas_sports/bobsl...
0
jā, neskatijos, bed zinot, ka pēc otrā brauciena bija septītā vieta, kaut ar ne diži lielu atpalikšanu, tomēr - seši priekšā un vēl pāris pakaļā... iznākums ir patīkams pārsteigums!

Tas laikam aktieirem bij, ka uz izdošanos novēlēja kāju salauzt? :D
0
Smejies vai nē, bet treneris Sandis Prūsis starp divnieku un četrinieku sačiem kā reiz potīti salauza :D
0
par to jau arī runa :)

Eh, Sevastova tomēr beigās pagrūda Bušārai, bet nu cīnījās ilgi.
0
Ekmanis rekur pirms čempja jau plānoja - twitter.com/Sportacentrs/status... . :)
0
Nu šitais gan bija PČ — intriga līdz pēdējai virāžai :)

Melbārdis pie kam visu sezonu mocījās ar savainojumiem, vairākos posmos decembrī un janvārī nemaz neizgāja uz starta.

Sonnenmenscham arī droši vien prieks — Austrija absolūti pārsteidzoši izrāva bronzu komandu kopvērtējumā :) (Mūsējie tajā disciplīnā nepiedalījās, jo mums nav dāmu boba divnieks.)
+1
Toties boksā bez lielām intrigām, pat divus pilnus raundus Briedim nevajadzēja, lai pretinieka treneris dvieli izmestu.
0
Nu Mairis zvērs, tik pārliecinošu uzvaru pat negaidīju.
+2
Briedis uzvarēja otrajā raundā, gandrīz neinteresanti, intriga izpalika :) bet par Mairi tomēr prieks!
0
Tagad jācer, ka dabūs vēl kādu nopietnāku pretinieku no top 20, un tad jau uzvaras gadījumā var sākt uz pašām augšām raudzīties.
+1
Boksā, cik saprotu, nepietiek ar to, ka tu esi krutais sportists, lai tiktu līdz augšām, jo tajā sporta veidā ļoti daudz ko nosaka iespējas cīņām piesaistīt piķi. Ja tu esi no kaut kādas Amerikas, Meksikas, Anglijas utml, kas boksa pasaulē ir pazīstamas un, kur grozās liela potenciālo sponsoru nauda, tikt līdz augšām ir daudz vieglāk nekā no kaut kādas Latvijas, par kuru liela daļa potenciālo sponsoru vispār nav dzirdējuši. Sabīdīt cīņu tur manuprāt ir tikpat liela māka kā to pēc tam sekmīgi aizvadīt.
0
Profesionālajā boksā tā neapšaubāmi ir. Pamazām jau arī Briedim būtu jākļūst interesantākam pretiniekam, kaut gan viņa svara kategorija šobrīd vispār ir salīdzinoši nepopulāra. Jau pirms šīs cīņas viņš drusku pīāru preses konferencē pabīdīja, sakot, ka abi krievu putniņi (ranga Nr. 1 un 2. - Drozds un Ļebeģevs) no viņa allaž aizlaižoties, uz ko Drozds uzskatīja par vajadzīgu atbildēt. Tā ka varētu domāt, ka ar viņu sāk vismaz drusku rēķināties, kā ar potenciāli interesantu pretinieku.
0
Ja Kličko brāļi trakajos deviņdesmitajos varēja izsisties no tolaik vidusmērā ahujenna nabadzīgās Ukrainas, kur tirgus sponsoru acīs bija pilnīgi nekāds, tad gan jau arī mūsējais ments to pamazām izdarīs :)
0
Tā neko sev kiborgs tas Karro:

"Pagājušajās brīvdienās Matīss startēja sacensībās Francijā, kur sportists demonstrēja labu ātrumu. Diemžēl pēdējā braucienā Matīss ar taisnu kāju atsitās pret zemi, un, lai lieki neriskētu, tika nolemts izstāties. (...)

Pēc vizītes pie ārsta tika konstatēts, ka kreisajam celim ir pārrautas krusteniskās saites, kā arī ir meniska un apakšējā kaula lūzums."
sportacentrs.com/motoru_sports/moto/...

Bet nu galīgi neveicas viņam ar tām traumām. Šogad turklāt bija labas iespējas sezonas sākumā iekrāt vērtīgus punktus kopvērtējumā, jo traumējušies ir arī vesels bars no potenciālajiem līderiem.
0
Ozo cik tur sezonas nokapāja bez tām krusteniskajām saitēm, kamēr kāds pamanīja. :)
+1
Mairis lielā tempā ticis pie nākamās cīņas - 14.05.2016., tepat Rīgā! Ja viņš pieveiks Olanrewaju Durodola, tad ir lielas iespējas kļūt par obligāto pretendentu uz titulcīņu.
+4
Ņemts no sportacentrs.com/ziemas_sports/12052...

Vairāki Krievijas sportisti, ieskaitot vismaz 15 medaļu ieguvējus, 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs, bijuši daļa no valsts pārvaldītas dopinga programmas, kas gadiem tikusi rūpīgi plānota, lai nodrošinātu Krievijas atlētu dominēšanu olimpiādē, atsaucoties uz tā laika Krievijas Antidopinga laboratorijas direktoru, raksta "The New York Times".

Laboratorijas direktors Grigorijs Rodčenkovs, kurš vadīja laboratoriju, kurā tika veiktas pārbaudes tūkstošiem olimpiešu, atklājis, ka viņš radījis trīs aizliegto vielu kokteili, kas ticis sajaukts ar šķidrumu. Ar to tikuši apgādāti dučiem Krievijas sportistu, tādējādi radot vienu no vislabāk izstrādātajiem un veiksmīgākajiem dopingiem sporta vēsturē.

Apgādājamo sportistu vidū bijušais dažas no spožākajām spēļu zvaigznēm, ieskaitot 14 distanču slēpotājus un divus bobsleja veterānus, kuri izcīnīja divas zelta godalgas. Laikrakstā pieminēti bobslejists Aleksandrs Zubkovs, kurš izcīnīja divas zelta medaļas, distanču slēpotājs Aleksandrs Ļegkovs (zelts un sudrabs), kā arī skeletonists Aleksandrs Tretjakovs (zelts). Kā zināms, bobsleja četrinieku sacensībās Oskara Melbārža pilotētais kvartets zaudēja tikai Zubkovam, bet skeletonā aiz Tretjakova otrais palika Martins Dukurs, savukārt ceturtais bija Tomass Dukurs.

Nakts melnumā veiktajās operācijās Krievijas antidopinga eksperti un izlūkdienestu pārstāvji slepeni aizvietoja sniegumu uzlabojošas vielas saturošos urīna paraugus ar "tīriem", kuri ņemti pirms vairākiem mēnešiem, kaut kādā veidā iekļūstot starptautiskajiem standartiem atbilstošajās it kā drošajās paraugu pudelēs, stāsta Rodčenkovs. Katru nakti vairāku stundu garumā viņi strādājuši laboratorijā tikai vienas lampiņas apgaismojumā, urīna paraugus nododot pa rokas izmēra caurumu sienā, lai apmainītās pudeles būtu gatavas nākamās dienas pārbaudēm.

Rodčenkovs paredz, ka tādējādi līdz spēļu beigām tikuši likvidēti aptuveni simts urīna paraugu, kuri saturējuši aizliegtās vielas. Taču olimpiādē neviens Krievijas sportists netika pieķerts dopinga lietošanā, bet Krievija uzvarēja medaļu ieskaitē.

Uz "New York Times" aicinājumu Krievijas sporta amatpersonām komentēt šos izteikumus, Krievijas Sporta ministrs Vitālijs Mutko izplatīja paziņojumu, nodēvējot atklāsmes par "turpinājumu informatīvajam uzbrukumam Krievijas sportam".

Rodčenkovs trīs dienu laikā amerikāņu režisoram Braienam Fogelam, kurš strādā pie dokumentālās filmas, kurā pieminēts arī Rodčenkovs, atklājis dažādas operācijas detaļas. Rodčenkova atskaites nevar objektīvi izvērtēt, taču tās atbilst vispārējiem secinājumiem, kurus pagājušajā gadā publicēja Pasaules antidopinga aģentūra (WADA). Viņš apgādāja laikrakstu ar epastiem, kurus viņam sūtījusi Krievijas Sporta ministrija pirms Soču olimpiskajām spēlēm. Tajos nosaukti dopinga programmā iekļauto sportistu vārdi.

"Mēs bijām pilnībā aprīkoti, zinoši, pieredzējuši un perfekti sagatavoti Soču spēlēm kā nekad agrāk. Viss strādāja kā Šveices pulkstenis," norādījis Rodčenkovs. Pēc Soču olimpiādes Rodčenkovs no Krievijas prezidenta Vladimira Putina rokām saņēma prestižo Draudzības ordeni.

Taču pērnā gada novembrī WADA atzina Rodčenkovu par atslēgas personāžu, tā dēvētajā, valsts sponsorētajā dopinga programmā. Viņš tika apsūdzēts naudas izspiešanā no sportistiem, kā arī pozitīvo dopinga analīžu piesegšanā un urīna paraugu iznīcināšanā. No šīm apsūdzībām Rodčenkovs noraidījis tikai pirmo - par naudas izspiešanu no sportistiem.

Kad WADA paziņojums tika izplatīts, Krievijas amatpersonas piespieda viņu atkāpties no amata. Bailēs par savu drošību viņš ar režisora Fogela palīdzību pārcēlās uz Losandželosu. Tikmēr Krievijā divi no Rodčenkova tuviem kolēģiem ar dažu nedēļu starpību februārī negaidīti nomira. Abi bija bijušās antidopinga amatpersonas, viens no kuriem atkāpās no amata drīz pēc tam, kad Rodčenkovs pameta Krieviju. Lai gan novembrī izplatītais paziņojums koncentrējās uz vieglatlētiku, Rodčenkovs norādījis, ka visā Krievijas sportā tiek pieļauta aizliegto vielu lietošana.

Vairāk šeit:
www.nytimes.com/2016/05/13/sports/r...
0
Šādi "skandāli", šķiet, tiek speciāli radīti, lai pievērstu plašākas publikas uzmanību sportam. Tikai galēji neinformētais vai naivais šodien vēl nezin, ka olimpiāde ir farmācijas speciālistu sacensību laukums.
Ja visu brīvo laiku aizņēmusi mūzika - itin visur var novilkt kaut vai Jurija Bombelas grāmatu "Анаболик Ревю". Tur pēdējā nodaļa speciāli veltīta dopinga kontroles apiešanai, pāris lappusēs īsi un kodolīgi pastāstot, kā tas notiek visur, ne tikai Krievijā :)
0
Kāds gadījumā nezin vai un kur netā varēs redzēt šīvakara Brieža klopi?
0
Ja nu kādam interesē, tad tiešraide Lattelecom ITV kanālā Best4Sport TV
0
a ne-lattelecomistiem kur lūrāt?
0
es kā lattelecomists tālāk neinteresējos :D Cīņa vēl nav sākusies, ja kas.
0
Var abonēt uz mēnesi lattelecom interneta tv, ja citu variantu nav.
+1
aha, shas, lai lattelecoms sūkā resnu desu. laikam atradu
www.online-match.tv/live/
0
nu re, un Mairis arī
+2
Briedis!!! TKO!!! Ņigeram pzc!
0
Bij labs!
+1
Vienīgi Justam nepaveicās :D
+2
Justs arī dabūja tehnisko nokautu?
+1
Bet mellajam mello gājieni - ka tik kaut ko ieķeksēt, iebakstīt, appist.
+1
Biju arēnā. Publika bija lieliska, Mairis vienkārši neatvairāms :)
+1
^^ reku Briedis saka to pašu:
apollo.tvnet.lv/zinas/briedis-negri...
0
Turēšana aiz rokām, par ko Briedim punktu noņēma, arī nav gluži atļauts paņēmiens. Tomēr nav arī tik tizli izgājieni, kā sitieni pa pakausi vai pēc cīņas apstādināšanas.
+3
Viņi tur manuprāt lielākā daļa pielieto dažādus ne pārāk atļautus paņēmienus, lai cīņas laikā mēģinātu izprovocēt pretinieku uz kādu kļūdu, pats varētu lieku reizi atvilkt elpu utml.
Bet kaut kādā citā intervijā lasīju, ka šis Durodols bija gribējis boksēties ar kaut kādiem savējiem nestandarta cimdiem, jo oficiālajos redz roka neejot iekšā. Kad Brieža pārstāvji bija lūguši nodemonstrēt to dzīvajā, atklājies, ka viņš iepriekš biezā slānī noteipo plaukstu un tad to bāž cimdā. Kad teipa slānis ticis samazināts, roka oficiālajā cimdā gājusi iekšā kā mīļā.
Vot tas jau ir reāļs mellā gājiens.
+1
Nigēriešu princis no emaila, ebal…
+2
Apsveicam Valmieru ar pirmo zeltu LBL, un laikam jau jāapsveic visa līga, jo, ir pienācis laiks, kad ir nevis divas superkomandas un pārējie cīkstas par trešo vietu, bet kad ir daudzmaz līdzvērtīgs spēku samērs vairākām vadošām komandām.
+1
Par šķēpmešanas tēmu sportacentrs.com/vieglatletika/21062...

"Jūnija sākumā Slovēnijas vesera metēja Barbara Špilera it kā debitēja IAAF šķēpmešanas sacensībās un ar 65.61m kļuva par sezonas vicelīderi, taču tagad viņa ir izņemta no šī topa, jo minēto rezultātu viņa uzrādīja vesera mešanā."

WTF? :D

komentārs arī iespārda:

"Runā, ka arī Staņislavam Olijaram atņemšot pasaules un Latvijas rekordu šķēpa mešanā, jo 110 metrus viņš esot nevis aizmetis, bet gan noskrējis."
0
"404 Pieprasītā lapa nav atrasta"
+2
Zigismunds Sirmais kļuvis par Eiropas čempionu ar smuku rezultātu, kas ir otrais labākais Latvijas šķēpmešanā - 86,66 m.

www.lsm.lv/lv/raksts/vieglatle...

Zigim pieder arī Pasaules rekords junioriem - 84,69 m
0
Pareizajā sezonā sāk šim pa ilgiem laikiem atkal rezultāti parādīties, tas vieš nelielu, piesardzīgu optimismu. Rio gan varētu vajadzēt kādus 88+, ja grib ko spīdīgu, bet var jau gadīties arī, ka pietiek arī ar pieticīgāku rezultātu, kā jau dažkārt ir bijis.
0
Krievi netraucēs — tas vēl viens pozitīvs faktors!
0
Nu ko, Olimpiskās spēles mūsējiem sākas tāpat kā parasti: pirmajā nedēļā — iešūpošanās, bet medaļas iekritīs pašās beigās! Ir jau pazīmes: Rebeka Koha vareni uzcēla ceturto vietu, kaut arī ir tik jauna, ka laikam pat vidusskolu beigusi vēl nav. Diez ko parādīs otrs ventspilnieks — Plēsnieks? Tam dažus no galvenajiem konkurentiem noņēma par dopingu.

Tikmēr līdz septembra beigām var pieteikties par brīvprātīgajiem (neapmaksātajiem) palīgiem uz 18. gada februāra Ziemas spēlēm Korejā: vol.pyeongchang2018.com/en/index
-2
Runājot par OS, rekur jauks video, kas diezgan precīzi (un smieklīgi, bļe) raksturo visu pēkšņo apsēstību ar tām: www.youtube.com/watch?v=_Y9z_8fBF5U...
+1
Tikmēr Lempberks ārdās ārā, ka Koha netiek ne ziņās pieminēta ne tiešraidē raidīta.
0
Jā, šitajam video pāris dienu laikā bija jau 50 000 skatījumi.

www.youtube.com/watch?v=VTIrRlhlycE...
+2
Ja šķēpmešanā kvalifikācijā poliete varēja par trim (!) metriem labot personisko rekordu, tad varam arī cerēt, ka Madara Palameika arī varētu nu vismaz kādu metriņu finālā pielikt savam rekordam klāt?

/optimists sranais
+2
Starp citu, ir jau saprotams, kādēl no mūsu abiem BMX braucējiem vairāk tiek pieminēts Štrombis, bet Edžus tak ar nebūt nav nekāds iesācējs. Kāpēc gan nevarētu būt uzreiz divi spīdīgie?

/optimists sranais
+2
Nu BMX manuprāt ir baigā laimes spēle. Tur ir kādi 10 normāli braucēji, pasākums ir atkarīgs no neprognozējamiem faktoriem, citu izraisītā kritienā var iekļūt utml. Pēc manas prognozes var būt gan divi spīdīgīe, gan vispār fināls bez mūsejiem.
To pašu daļēji var teikt par šķēpmešanu. Kādreiz bija Špotakova un pārējās, tagad čehiete ir jau pirmspensijas vecumā (pēc sporta mērogiem) un nepārprotama favorīta nav. Cik nav bijis tā, ka tas, kas uzvar kvalifikācijā, finālā ir nekāds un otrādi, tas, kas knapi iekļūst finālā, tur dabū medāli.
0
Tas tiesa, ka pēc parastā cūcības likuma (vai varbūt arī zināmas likumsakarības) ir ticams variants, ka poliete finālā uzmetīs 59 vai paliks bez rezultāta, kamēr medaļas sadalīs rezultāti, kas nebūs ne tuvu tiem 67.
0
Par BMX taisnība, bet tur tāpēc ir svarīga labā starta vieta, kas dod iespēju pirmajam ieiet pagriezienā un, ja esi labs, tad maukt pirmajam, par kritušajiem nebēdājot.
0
Ja nemaldos, Štrombis izgājušā reizē arī no teorētiski sūdīgākās vietas veiksmīgi apbrauca burzmu.
0
19:25 BMX riteņbraukšana. 1/4 fināli
0
Fiasko arī šeit - gan Treimanis, gan Štrombergs paliek piektie savos 1/4 finālos un tālāk netiek.
0
Njā, BMX smagi. Labāk būtu uzmanīgāk sekojis līdzi sieviešu volejbolam. Tur spraigs pusfināls Serbija-ASV. Serbietes ir smukas, dažas amerikānietes arī tīri neko.
Manuprāt reālākā cerība ir, ka Grigorjeva polieti un pēc tam krievieti pamīcīs pa paklāju un tad dabūs bronzu.
Šķēpam es kaut kā neticu.
+1
Pavēroju uzmanīgāk volejbolu. Nē, smuka tomēr ir tikai viena serbiete, bet amerikānietes vairākas tā neko. Bet mačs ir krimināls- pirmajā setā amerikānietes vinnēja, tad serbietes viņas divos pēc kārtas brutāli izdupsēja, bet ceturtajā amerikānietes atdzīvojās un sagrāva serbietes. Tagad taibreiks. Ja būtu jājūt kādam līdzi, tad bez šņabja nevarētu skatīties, savādāk nervi čupā. Par laimi Latvijā šis sporta veids nav attīstīts
-1
ierauj vēl - varbūt arī ķīnietes iepatīkas :D

njā, BMX ir vēl krutāks par Latvijas izlases spēlēm ...

šķēpā visādi brīnumi notiek - var noraut zeltu vai arī palikt pēdējā (no finālistēm)
+1
Taibreiks pēc sižeta neatpalika. Amerikānietes bija priekšā 12:8 un likās, ka viss ir beidzies, bet serbietes pievilka un pēc dažām amerikāniešu kļūdām vinnēja maču. Uz amerikāņu treneri, leģendāro volejbolistu Kērču Kiraji, žēl bija skatīities, bet serbietes spiedza tā it kā it jau būtu čempiones. Lieki minēt, ka serbietēm šī ir pirmā olimpiāde.
0
Diemžēl ar mīcīšanos pa paklāju nekas labs neiznāca. Paliek tikai cerība uz brīnumu šķēpā.
0
Brīnumi šķēpā tiešām notika. Uzvarēja kaut kāda mazpazīstama horvātiete, Špotakova trešā. Latvija kā parasti šajā Rio.
0
Nu tad rādās, ka būs pa ilgiem laikiem vasaras OS bez medaļām Latvijai.
0
Tas nav pārsteigums no olimpiskās komandas, kur 2/3 no delegācijas sastāva izrādās funkcionāri.
+2
1.septembrī sākas turnīrs hokejā par ceļazīmi uz Olimpiādi D-Korejā
+2
...biļetes jau nopirktas.
Nevaru tikai saprast, vai vajadzētu iegādāt beidzot jauno izlases formu, citādi "kā lohs" jau 10. gadu staigāju vienā un tai pašā jau padilušajā kreklā, kas atsauc atmiņā vēl Maticina pēdējos gadus izlasē :P
0
Nu bet kruta, padoma par to, cik ilgi Maticins speleja ar savu veco padomju kjiveri galva :D
+1
Līdz uzvarošajām beigām! (.i.e., bullīti pret, šķiet, Ukrainu)
0
ja, atceros ka vinjam "prezenteja" bulliti izpildit, bet pret kuru komandu tas bija - to gan vairs neatceros ...
0
jaa bij laiki 7:2 vinējām un Maticins to sodiņu forši iemeta, kaut pirms metiena bij lielas bažas.
0
30.08.2016. 19:30 Latvija - Dānija Arēna Rīga (pārbaudes spēle)

01.09.2016. 15:30 Vācija - Japāna
01.09.2016. 19:30 Austrija - Latvija

02.09.2016. 15:30 Vācija - Austrija
02.09.2016. 19:30 Latvija - Japāna

04.09.2016. 14:00 Japāna - Austrija
04.09.2016. 18:00 Latvija - Vācija
0
ai-ja-jai-ja ....
kapec man liekas ka mes Japanai pakasisim?
0
Gan jau būs viss kārtībā, uz OS mēs kaut kā parasti tiekam pēdējās pāris reizes.
0
Vispār otrajā septembrī divi megamači gandrīz paralēli - pret Luksemburgu futbolā un pret Japānu hokejā. :)
0
Pret Vāciju var pakāst, smaga cīņa būs. Austrija arī nekādu vieglo uzvaru nedos. Domāju, ka būs ļoti grūti mūsējiem. Japāņus gan nepieklājīgi vajadzētu mēģināt samasēt :D
-1
Redz, diemžēl tipiski lielai daļai mūsu atlētu: kā nav OS, PČ vai EČ, tad rezultāti spīdoši, kā atbildīgie starti, tā čiks. Tas saistībā ar Palameikas kārtējo uzvaru Dimanta līgas posmā ar metienu pāri 65 metriem.
0
Un volejbolistiem 3 uzvaras pēc kārtas, un pirmā vieta grupā Pasaules tūrē. Tiešām šķiet, ka OS bija bedre, kur mūsējie visi iekrita. :D
0
kārta BMXistiem paspārdīt konkurentus ? ;)
0
Rīt ap 21.25 Mairis Briedis vs Simon Vallily. Rāda viaplay.lv, viasat baltic sport, Sky Sport 2HD.
0
netā ar rāda (bez maksas) ?
+1
Dezinformācija - tomēr bija astoņos. TKO trijos raundos, apmēram kā varēja gaidīt. Pirmais bija vēl diezgan līdzīgs, bet kā Briedis iegāja ritmā, tā britam vairs nebija variantu - noslānīja kā maisu.
+1
Pirmais bija - eu, a kas te notiek - tak nepapisīs ...

Pēc tam - nu, cik ilga tas anglis izvilks ....
0
Priekš tiem no mums, kas par boksu neinteresējas, Briedis liek šim sportam izskatīties netipiski vieglam un vienkāršam >:)
0
nav nekā vieglākā kā piepist mūli
0
Interesanti, vai Mairim arī tas bija pārsteigums, ka sākās astoņos :) Es ieslēdzu tv kasti astoņos un biju šokā, trāpīju pirmā raunda vidū...
0
Nekāds pārsteigums viņam tas nevarēja būt. Vienmēr svarīgākās cīņas ir vakara beigās, ne tik svarīgās sākumā. Šeit svarīgākā bija angļa T.Beljū (ar ko pēc idejas Briedim drīzumā būtu jācīnās par jostu, bet vai tā būs nekur nav zvanīts, jo boksā ļoti daudz ko izšķir nauda nevis reitingi) cīņa par čempiona jostu ar kaut kādu amerikāņu maisu. Savukārt Maira cīņa bija faktiski tikai tāda iesildīšanās.
0
Lai gan sākotnēji Brieža cīņa ar Valiliju bija ieplānots kā reitinga duelis desmit raundu garumā, pasākuma rīkotāji pēkšņi nolēma to samazināt līdz astoņiem raundiem.

"Briti mums sarūpēja pēdējā brīža pārsteigumu. Divus mēnešus gatavojāmies 10-12 raundus ilgai cīņai, bet pēkšņi jāboksē astoņi raundi. Šādās cīņās ir jābūt pavisam citam ātrumam," izteicās Briedis. "Pirmais raunds līdz ar to man bija nedaudz stresains, turklāt cīņas sākums tika pārcelts par vairākām stundām ātrāk. Jā, pirmais raunds varbūt nebija pārāk veiksmīgs, bet pēc tam izlaboju visas nianses."

"Biju pārsteigts, cik braši Valilijs turējās uz kājām. Treneris teica, ka viņš nekad savās cīņās nav bijis nokdaunā. Bijām no viņa gaidījuši nekaunību, taču ne tik traku. No Valilija puses bija sitieni pa pakausi, agresija," sacīja Briedis, kurš, atceroties otrā raunda noslēgumu, kad pretinieks viņu centās iebiedēt, salīdzināja Valilija rīcību ar ielas huligāniem. "Nācās viņu par to sodīt."

Briedis arī pateicās Latvijas līdzjutējiem, kuri bija ieradušies Liverpūlē viņu atbalstīt klātienē. Tā kā rīkotāji cīņas sākumu bija pārcēluši krietni agrāk, daudzi nemaz dueli neesot paspējuši redzēt.

"Ja cīņa būtu notikusi plānotajā laikā, man būtu vēl lielāks atbalsts. Tomēr tik un tā tas bija pārsteidzoši labs," uzsvēra Briedis.
0
vainamoinen, šodien, plkst. 17:31[#193] [Profils] [–] [+] 0

"Nekāds pārsteigums viņam tas nevarēja būt. Vienmēr svarīgākās cīņas ir vakara beigās, ne tik svarīgās sākumā."

Protams, bet šeit to cīņu bija padaudz - vismaz kādas 8, ja nemaldos. No vakara vidus, kā bija plānots, pārcēla uz pašu pirmo. Pati nesvarīgākā tā idejiski nevarēja būt, ņemot vērā Brieža obligātā titula pretendenta statusu un vietu reitingā.
0
Beljū, izskatās, ir dilemmas priekšā- cīnīties ar Briedi par mazu naudu un, iespējams, dabūt bietē vai cīnīties ar Ļebedevu vai Heju par lielu naudu un ļoti iespējams dabūt bietē.

www.tvnet.lv/sports/dazadi/63099...
0
Tas jau skaidrs, ka viņš tagad grib pēc iespējas vairāk nopelnīt. Turklāt, ja viņš dabū iekšā no Ļebeģeva, tad tas prestižu mazāk grauj, un vēl ir gana labas iespējas sarunāt kādu naudīgu maču. Dabūt iekšā no Brieža, kurš tomēr ir salīdzinoši maz zināms pasaulē - tas savukārt viņa (Beljū) cenu tirgū droši vien nogremdētu. Iespējams viņš apzinās, ka spicē ilgi nespēs noturēties, un tādēļ jāmēģina izžmiegt maksimumu, kamēr viņš tur ir.

Bet nu ja viņam izdodas sarunāt pirms tam cīņu ar Ļebeģevu, tad visnotaļ var gadīties, ka ar Briedi viņam pēc tam vairs nenāksies cīnīties :) Un vēl jau ir scenārijs, ka tai visā var iejaukties Drozds, kuram, cik saprotu, pēc traumas izārstēšanas pienākas priekšroka uz titula atgūšanu.
0
Šonakt sākas jaunā bobsleja un skeletona sezona. Pirmajos trijos posmos Ziemeļamerikā startēs mūsu Dukuri un Priedulēna, savukārt bobslejisti tikmēr ārdās pa Eiropas kausu — Melbārdim mugura čupā, būs gatavs startēt pēc Jaunā gada, ragavas brīvas, un tikmēr jaunie piloti izmanto iespēju Eiropas kausā. Aizpagājušajā sezonā mūsējie bobslejisti ieguva pasaules kausu, pagājušosezon kļuva par pasaules čempioniem — ko iespēs šajā?

www.youtube.com/watch?v=DEhvfepb370...
0
Šajā sezonā, cik zinu, uz lieliem sasniegumiem kopvērtējumā netiek tēmēts, galvenais ir gatavošanās process pirms nākamās - olimpiskās - sezonas.
+3
Te laikam komentāri lieki.
sportacentrs.com/ziemas_sports/skele...
0
Jā, tur atliek tikai noplātīt rokas.
0
Bet tik labs tomēr :)
0
Izdukurēs uz vella paraušanu par tādiem izteicieniem
0
Kas ta viņu izdukurēs? Tikai tas dukurs, kam vairāk piķis kā viņam :>
0
Verbāli izdukurēs un apdukurēs. Neba nu kā citādi - skarbo realitāti precīzi aprakstīji :D
0
Tak kam tā verbālā dukurēšana vispār piš? :>
Re, LOK, tenisa federācija, ministrs - visi klusē, neko nekomentē, neko neētisku nesaskata :>
0
Ieņem nogaidošu pozu
0
Nogaidošā poza rakom? :D
Bobslejisti arī kaut ko nogaida :D
+1
Skaidrs ir viens — Savickis laikam grib aizbaidīt tos pēdējos 3000 apmeklētājus, kas viņam uz Dinamo spēli ir. Tauta kopš 2013../2014. gada sezonas beigām instinktīvi sāka neiet uz Dinamo, tagad varētu iet vēl mazāk.
0
Jā, es klusībā spriedu janvārī uz kādu mājas spēli beidzot aiziet, bet... kaut kā apskrējās dūša. Nu i nafig.
0
0
0
Biedrs sajuta, ka pielaidis pārāk daudz sū vagā (bet tik un tā mēģina spuroties - "mēs taču jums kultūru atnesām"! )
www.diena.lv/raksts/latvija/vied...
+2
Labāk lai atceras, kas krieviem iemācīja hokeju spēlēt ...
0
Čekists turpina spridzināt:
apollo.tvnet.lv/zinas/savickis-mums...
0
^ Nu, vēl jau 21 spēle un tīri "teorētiski" ir iespējas iekļūt, praktiski gan nav iespējams :D
+3
Jaunumi pa Maira Brieža līniju: tā kā Beljū ir sarunājis piķi iesist cīņā ar Heju, un noteiktajā laikā titula aizstāvēšanu pret Briedi nevarēs veikt, tad... WBC ir izdomājuši, ka Briedis ar nākamo ranga numuru - Marko Huku cīnīsies par pagaidu titulu. sportacentrs.com/bokss/14122016-wbc_...

Kā es to saprotu, tas atkal ir apjājiens, jo:

- tā kā Beljū vs. Hejs notiek citā svara kategorijā, tad uz Beljū piederošo titulu tā nekādi nevar attiekties;
- Beljū kā titula īpašniekam pretiniekos ir nozīmēts obligātais titula pretendents (Briedis), pret kuru noteiktā termiņā cīņu neaizvadot, tituls tiek atņemts (bet automātā pie pretendenta nepāriet);
- šādā gadījumā par vakanto tiulu cīnās obligātais pretendents ar nākamo ranga numuru (vai nākamo rangā, kurš piekrīt). Tas būtu Briedis pret Huku. Taču šai cīņai jābūt par vakanto titulu, nevis par sazin kādu pagaidu nosaukumu.
- rezultātā, ja Briedis Huku vinnē, viņam tik un tā pēc tam jācīnās ar Beljū, lai skaitītos riktīgais čempions. Ja zaudē, tad acīmredzot var pūst ļipā.
- principā sanāk, ka Beljū ir iedots termiņa pagarinājums titula aizstāvēšanai + cerība uz pretinieka maiņu.

Vienīgais potenciāli pozitīvais (bet nav teikts) faktors varbūt ir tāds, ka uzvarot Huku, Briedis sev varētu uzsist cenu. Cerībām gan nav liela pamata, redzot, kā viņu visu laiku apjāj. Par to, ka Huks "uz papīra" ir spēcīgāks pretinieks par Beljū, sevišķi spriest nav jēgas, jo ja grib būt īstens čempions, tad ir jāvar vinnēt jebkuru. Tiesa, tā kā cīņa droši vien notiks Vācijā, tad jāvinnē būs pārliecinoši.
0
Pirms pāris gadiem W:O:A noskatījos kārtējo reizi Judas Priest konci un cieši secināju, ka tieši JUDAS PRIEST ir labākā metāla blice !

Tagad, pēc divu New York Knicks / Milwaukie Bucks spēļu noskatījieniem (notika ar dienas pauzi, mājās un viesos), jāsaka, ka basis ir cieši labākā komandu spēle!
+5
Labākā komandu spēle ir kveiks.
+2
Jauni apvāršņi arī autosportā:
sportacentrs.com/motoru_sports/07022...
Konstantīns Calko šogad pirmo reizi karjerā startēs leģendārajās Lemānas 24 stundu sacīkstēs, kļūstot par pirmo Latvijas sportistu, kurš tajās piedalījies.
------------
Daugavpilietis Konstantīns Calko savulaik kļuva par pasaules vicečempionu kartingā, guva panākumus Eiropas čempionātā "Radical" automašīnām, tāpat viņš kā pirmais sportists no Baltijas valstīm aizvadījis sacīkstes FIA WTCC čempionātā.
0
Fakts kā tāds labs, šaubu nav. Bet motosports viens no garlaicīgākajiem sportiem, ko lūrēt neklātienē IMHO. Kgan moš arī pavelk, ja sāk skatīties.
0
Lemāna toč garlaicīga, vienreiz mēģināju skatīties. Plakani, neglīti vāģi 24 stundas riņķo pa plakanu, neglītu trasi, turklāt avārijas nenotiek, visi cer uz citu kļūdām. Apdzīšana notiek pamatā tikai par apļa tiesu, kad apdzenamais labprātīgi pavācas malā.
0
Man tieši šķiet, ka motosportu un vairumu ziemas sportu tik neklātienē ir jēga lūrēt. Tribīnēs sēdot, tāpat sanāk uz ekrānu blenzt, pa lielam.
0
Ir tak dažādi motorsporta veidi. Skaidrs, ka rallijreidus vai F1, Lemānu utml. klātienē vērojot, ar to redzēšanu ir kā ir, klātbūtnes efektu dod vairāk skaņa un smaka, un cīņa notiek pamatā pret pulksteni. Taču eksistē gana daudz citu motorsporta veidu, kur sacensības notiek īsākās un labāk pārredzamās trasēs, un apdzīšanas u.c. interesantumi notiek bieži, ja ne nepārtraukti - motokross (īpaši superkrosa formātā), rallijkross, spīdvejs u.c.
0
tas gan - vēl arī mototriāls + lēkātāji
0
Krievijas čempionāta mačā bendijā (hokejā ar bumbiņu) abas komandas sākušas sacensties, kura vairāk golu smaetīs savos vārtos - abas gribējušas zaudēt, lai tiktu pie izdevigākiem pretiniekiem play-offos :D Mača rezultatīvākais spēlētājs sabliezis 11 golus savos vārtos.

--------------------------
Одна из самых позорных страниц в истории мирового спорта.

Архангельский «Водник» принимал «Байкал-Энергию» из Иркутска в заключительном матче второго этапа чемпионата России.

Команды без особого рвения гоняли по нулям до 68-й минуты, после чего принялись забрасывать мячи в собственные ворота. Хозяева оказались расторопнее и вырвали для соперника победу – 11:9. В матче определялась сетка плей-офф, и обе команды пытались выбрать более удобного соперника в четвертьфинале.

Лучшим бомбардиром матча стал Олег Пивоваров, который 11 раз поразил свои ворота.

Федерация хоккея с мячом России пока не прокомментировала инцидент.
«Байкал-Энергия» – вице-чемпион России-2015/16.
www.eurosport.ru/bandy/story_sto6073...
0
njā, pat nav īsti ko sacīt. Interesanti, ko šie basītī darītu - spraustu savā grozā, cik var saspraust puslaikā un nākamajā otra komanda mēģinātu pārspēt šo nerezultātu ?
0
^Basītim sekoju stipri virspusēji, bet kaut kur lasīju, ka basītī šādi numuri neiet cauri, jo tur noteikumos esot punkts, ka, ja iemet savā grozā, tad to neskaita. Nav iekāriena pārbaudīt, vai tā tiešām ir.
0
Regbijā jau arī laikam principā nav iespējams veikt piezemējumu savā ieskaites zonā.
0
Grūtim iedomāties, kāpēc šāds punkts būt. Varbūt teikts, ka punktus pieskaita par metienu pretinieka grozā. Spēlēs ''uz zemes'' jau ir pietiekami liela iespēja uz autogolu.

Amīšu futenē piezemējot bumbu savā ieskaites zonā pretiniekam ir +2
+1
Punkti 25.2.2. un 25.2.3. Ja netīšām iemet, tad grozu skaita pretiniekam, bet, ja tīšām, tad grozs neskaitās. Tā ka speciāli dankot nedrīkst, bet, ja cīnās par atlekušo un, negribot iebaksta, tad viss O.K.

valmierasbasketbolistes.wordpress.com/fiba-oficialie-bask...
+1
^Regbija gadījumā ir vai nu grupu cīņa 5m no vārtu līnijas vai atsitiens no vārtiem. Punkts 22.7. Automātiski uzbrūkošā komanda par to nekādus punktus nesaņem

laws.worldrugby.org/?section=9...
0
Laikam bijuši gadījumi ...

Reku dažas noteikumu izmaiņas, kuras izraisījušas spēlētāju aktivitātes: www.school-for-champions.com/sports/basketball_p...

Piem., nācās aizliegt ''spraust'' soda metienus ;)
+1
Nu bļin, ar to Rastorgujevu tak sirmus matus var dabūt. 4/5 no gonkas mauc pirmajā trijniekā, kādu gabalu arī kā līderis, un tad pēdējā šautuvē aizmauc trīs pēc piena.... 9. vietu vēl beigās izspieda. Slēpojumā visātrākais.
+2
Es šogad skatos visa New York Knicks spēles - var bezcerīgi pakāst LA Lakers u.c. lejasgala komandām, bet uzvilkt līgas labākās komandas. Var padirst 20p pārsvaru un var tādu arī atspēlēt. Pakāst 10 spēles ar pāris punktu starpību - mierīgi. Normāls New York Dinamo ;)
0
Vai tad tas nav mīļākāis Rastorgujeva gājiens - aizšaut čupiņu garām pēdējā šautuvē?
0
Nē, tas viņam nav tipiski. Viņš var aizšaut garām jebkurā, ne tikai pēdējā. Tajās, kur jāšauj guļus, parasti viss vairāk vai mazāk ir kārtībā, bet šaušanā stāvus diemžēl stabilitātes trūkst. Vai pareizāk - ir stabila šaušana garām.
+6
1.aprīlī Briedis - Huks. Man būs tas gods atbalstīt Mairi klātienē :)
0
2017. gada 29. aprīlī Vladimirs Kļičko cīnīsies ar Entoniju Džošua par trim smagsvaru tituliem, un dueli Vemblija stadionā varēs noraudzīties 90 tūkstoši līdzjutēju.

Entonijs Džošua ir 27 gadus vecs angļu bokseris, kurš par profesionāli kļuva 2013. gadā. Viņš aizvadījis 18 cīņas, visus pretiniekus uzvarot ar nokautu. 29. aprīlī viņš tiksies ar pieredzējušo Vladimiru Kļičko, un duelī tiks noskaidrots WBA un IBO smagsvaru titulu īpašnieks, kā arī Džošua cīnīsies par IBF titula aizstāvēšanu.

Duelis norisināsies Vemblija stadionā, kurā ierasti drīkst uzņemt 80 tūkstošus līdzjutēju transporta noslogotības dēļ. Tomēr panākta vienošanās ar Londonas mēru Sadiku Hanu, pielāgojot transporta grafikus, un tas ļaus boksa cīņu vērot 90 tūkstošiem fanu.

"Sadiks vēlējās, lai uz viņa vadīto pilsētu aizvedu lielākās cīņas, un esmu priecīgs paziņot, ka esam sarīkojuši lielāko cīņu Anglijas boksa vēsturē," sacīja promoteris Edijs Hērns. Rekords pašlaik ir 90 tūkstoši, kas arīdzan fiksēts Vemblija stadionā, kad 1939. gadā cīnījās Lens Hārvijs un Džons Makavojs.

Hērns bija promoteris arī revanša cīņai starp Karlu Frohu un Džordžu Grūvzu, kuru vēroja 80 tūkstoši, un tas kļuvu par pēckara laiku rekordu.

Kļičko, kuram martā paliks 41 gads, kopš 1996. gada aizvadījis 68 cīņas, izcīnot 64 uzvaras (53 – ar nokautu). Viņš 11 gadus bija nepārspēts, tomēr 2015. gada novembrī Diseldorfā zaudēja citam anglim Taisonam Fjūrijam.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
+2
Tikmēr paralēli - Pahars pēc 0-5 kauna Gruzijā atkāpies no futbola izlases trenera amata, Radeviča ievēlēta par vieglatlētikas federācijas vadītāju, bet Kurbads beidzot uzvar hokeja čempja finālsērijas mačā, panākot 1-3 sērijā.
+1
Kā praulu bluķis Deviņgalvis krīt! Atspēlējoties no 0-3 sērijā, panākot 4-3, "mūžīgi otrais" Kurbads beidzot Latvijas hokeja čempions! :)
+2
Jā, man visumā bija vienalga, kurš uzvar. Bet, ja piespiež pie sienas, tad es labāk par Kurbadu, lai vienreiz tie "otrie" ir "pirmie".
Un paskat, kā iekrita īsi pirms beigām.
0
droshi ka mani nometas ar akmenjiem vai shaibam - es redzeju 4 no LV hokeja finalspelem, vnk skatijos interneta, lai man fona kautkas vakara uz kompa ir, kamer te darbojos - nu sorry, totals UG tas LV pashmaju hokejs, mani tikai intereseja kursh kuru (kas, ko) nakoshais izrubis ar "tipo" speka panjemienu glava, celi vai tamlidzigi ...
0
Mēs te metālisti, vismaz tiem patiesākajiem UG būtu jābūt sirdij tuvam.
0
kas tas ?
0
Kas kas?
0
Tas tas!
0
UG
0
Tu ko, nezini kas ir UG?!
+2
BigUG
+1
Jautrās pohas? :>
+1
Ja zinātu, tad nejautātu
+1
Kas ir uņģiks arī nezini?
0
0
^^ nē
0
^^^ Viss, ko Eņģiks štīmī sagudro, jau arī nav katram jāzina ;)
0
Šī diskusija jau sāk vilkt uz Neciklopēdijas pusi :)

lv.neciklopedija.org/wiki/Mēnešreizes...
0
Ir versija, ka Levandovskis šovakar nespēlēs. Tad jau redzēs. Ja uz to brīdi nebūšu horizontāls.
0
Treniņbāzē miris 37 gadu vecumā atrasts bobsleja olimpiskais un pasaules čempions Holkombs :(((

nra.lv/sports/ziemas-sport...

Bet komentētāji zem raksta pārspējuši paši sevi šoreiz.
+2
Nu ko, Ostapenko ir nopelnījusi pirmo Grand Slam finālu Latvijai! 7:6 3:6 6:3 pret Timea Bačinsky iz Šveices. Sestdien laikam netipiski daudz Latvijas iedzīvotāju skatīsies tenisu.
0
Gulbis var nervozi uzpipot sturiti :)
0
Gulbim tagad citas prioritātes.
0
Laikam vairums letiņu fanos par Portugāli, ja pareizi sapratu? :>
+1
vairums letiņu pajāt futbolu
0
Tā viņš ir. Kaut gan, ja paskatās globālāk, būs stipri maz valstu uz pasaules, kur vairumam nav pajāt uz futbolu. Bērnus līdz kādam 5 g vecumam var atmest, lielāko daļu sieviešu arī. No tiem, kas paliek, tikai tādās futbola valstīs kā Brazīlīja, Anglija, Spānija, Argentīna u.c. lielākā daļa interesējas, bet tā vienalga nesanāk lielākā daļa no visiem.
0
Hmm, jā, ja parēķina, kur dzīvo vairums pasaules iedzīvotāju... ne Ķīnā, ne Indijā futene nav sevišķi populāra, a tur kopā ir ~1/3 no pasaules iedzīvotājiem. Valstis, kur tas ir cieņā... Eiropā, Latīņamerikā, Āfrikā, bet par pusotru miljardu vairāk nebūs. Un tas tikai tīrajos populācijas ciparos, neskaitot tos, kam nepiš.

No otras puses, pusotrs miljards tomēr ir ahujennākais tirgus.
0
Pamēģināju skatīties sieviešu tenisu. Ja tur nespēlētu mūsējā, diez vai ilgāk par pusstundu izturētu. Labāk pāriet uz regbiju Francija - DĀR ar sieviešu kaucieniem un komentētāju bļāvieniem fonā.
0
Nu ko. Izdevās! Šis manuprāt ir izcilākais panākums sportā Latvijā pēc neatkarības atgūšanas. Teniss tomēr ir ļoti populārs pasaulē un Grand Slam ir Grand Slam. Tur nekādi mūsu olimpiskie medaļnieki nestāv blakus.
0
Nepiekritīšu - Grand Slam ir kādi 40 pa 4 gadiem (?), bet olimpiskā medaļa tikai viena ... Skaidrs, ka ne blaķenes, ne skeletons vai bobslejs nevar sacensties popularitātē ar lielo penisu,. bet tas nemazina sportistu panākumus. Ja vērtē tīri pēc popularitātes (popsīguma), tad jau var teikt, ka Raimonds Pauls un Skyforger ir pilnīgs sūds uz Marijas Naumovas fona ...

Bet par meitenes panākumu prieks.
0
^sevišķi par viņas nopelnītajiem 2 ļimoniem par šo uzvaru ;)
0
Ienākumi par tenisu - ienākumi par olimpisko medaļu = ???

"bet tas nemazina sportistu panākumus" :>
0
^^Es jau nesaku, ka olimpiskā čempiona tituls ir nenozīmīgs, tomēr, ja paskatās, cik cilvēku pasaulē nordarbojas ar skeletonu un cik ar tenisu, salīdzinoši ir daudz grūtāk ielazuties tenisa neka skeletona elitē. Teniss turklāt ir sporta veids, kur olimpiskā medaļa nozīmē daudz mazāk nekā Grand Slam tituls.
+1
Dāmas turpina priecēt - Eiropas čempī basketbolistes pieveica iepriekšējās čempiones un RIO 2016 bronzas medaļas ieguvējas - Serbiju, iekļuva astotniekā un 22.jūnijā spēlēs pret Spāniju
+2
Šodien mūsējās pieveica Itāliju ļoti saspringtā spēlē un pirmoreiz vēsturē kvalificējās pasaules čempionātam. Jāpiezīmē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase nekad nav bijusi ne pasaules čempionātā, ne olimpiādē, lai gan tās dalībnieki tautā ir daudz populārāki. Tiesa popularitāte nav saistīta tikai ar veikumu laukumā, bet arī dažādam ārpuslaukuma aktivitātēm.
0
Varbūt Ņujorka sāks kārpīties no bedres laukā - izmete lohu Filu Džeksonu no menedžera posteņa: www.espn.com/nba/story/_/id/1975...
+1
Kāds nav lietas kursā, kur šonakt varēs pa pirātisko skatīties Mayweather vs Mcgregor klopi?
+1
"klope", nu gan skaļi vārdi
0
domā melnais jau pirmajā raundā īru izslēgs?
+1
Tas būtu pret šova noteikumiem. Bet tas, ka kaut kad izslēgs, ir viennozīmīgi.
0
Krievijas tv 1. kanālā: www.1tv.ru/news/2017-08-26/331...
0
Bij prieks skatīties. Viss notika tieši kā prognozēts: pirmajos raundos Mayweather nedara neko, vazā īru gaili aiz deguna, stiepjot kaķi aiz astes mietpilsoņu publikai un fenbojiem par patikšanu. Lūkojoties uz Mayweather ātrumu un tehniku 10. raundā, pilnīgi skaidrs, ka "gadsimta šovs" īstenībā varēja izbeigties jau 1. raundā.
+3
Skatoties LET-GBR basketbola maču tā vien prasījās uz beigu pusi teikt - lielība naudu nemaksā. No +29 gandrīz pagrūst maču ir jāmāk. Labs, kas labi beidzas, bet pēdējā ceturtdaļa bija pilnīga katastrofa.
0
īsti pagrūst spēli nebija reāli, bet šitā ''taupīties'' nākamajām spēlēm noteikti nevajadzēja - var visādi brīnumi notikt un var sanākt samestos punktus u.c. skaitīt - ir tomēr jūtama starpība, spēlēt pret Spāniju / Horvātiju, vai Maķedoniju / Čehiju ...
0
Var pacelt trauciņu par basketbolistu pārliecinošo sniegumu, laikam tik graujoša vinne EČ vēl nebija iepriekš izdevusies?

Par citām lietām runājot, boksu piemēram - Usiks diezgan droši piedauzīja Huku, tad nu Briedim savs darbs jāizdara, lai sanāktu, iespējams top cīņa kruizeriem šobrīd. Mairis neapšuabāmi ir stiprs, bet nu Usiks ar ir pizģec ku nasks. Tīti vai nereāli kustīgs priekš tāda diezgan augumā prāva čaļa. Bet nu ja mērķis ir būt vislabākajam, tad jāspēj paņemt jebkuru, variantu nav.
0
Labs krievu blogs par "skatu no iekšienes" uz krievu dopinga sērgu. Sākumā šķiet, ka krievs attaisnojas, bet beigās pavisam cits skats:

www.sports.ru/tribuna/blogs/allre...
+3
Noskatījos nupat biatlona PK sacīksti ar kopējo startu. Tā skatītajam vistīkamākā, jo tur - kur esi tur esi. Secinājumi? Ir jau prieks, ka viens tautietis ir labāko 30 pulciņā. Taču, ja 9 (deviņas! no divdesmit) lodes aizlaiž pēc piena, tad atliek tikai priecāties, ka ir 27. pleķis, nevis 30.
Mārtiņš Furkāts ir, iespējams, labākais biatlonists ever. Vismaz, cik es kaut ar pus ausi šim pasākumam sekoju līdz (kādi 25 gadi varētu būt), tāds meistars nav redzēts. Jā, arī leģendārais Bjorndālens tāds nebija nevienā brīdī, arī Rafaels Puarē ne. Tiem visiem gadījās sliktās dienas. Tak tas Furkāds nevienā šīs sezonas sacīkstē nav bijis zemāk par 3. vietu - kāpt uz pjedestāla jau kā iešana uz darbu. Ja nekļūdos, viņam ir 18 pjedestāli pēc kārtas. Pizģec kaut kāds.
Pizģec kaut kāds ir arī J.T. Boe. Šozezon viņš ir vienīgais, kas spēj konkurēt ar Furkādu, vinnes pat ir vairāk. Tikai viņam ir pāris reizes gadījušās sliktās dienas. Šodien arī, bet nu sestais pleķis ar 5 māzeļiem principā arī ir fantastika. Norvēģu astmātiķis kārtējais?
+3
Attiecībā uz Brieža cīņu ar Usiku atcerējos, ko vietējie man stāstīja dienu pirms Krimas referenduma izstrādājuma (negalvoju par atstāsta precizitāti, bet tāda bijusi jēga):

Kad "zaļie cilvēciņi" jau bija ieņēmuši Krimas svarīgākos objektus, ukraiņi turēja mītiņus pret okupāciju, un viens no oratoriem bija arī olimpiskais čempions Usiks: "Крим -- це Україна! Хеть всіх оккупантів! Не треба проводіти фейковій референдум!"

Mītiņu redzot, "zaļie cilvēciņi" bļāvuši: "Kas tas vispār tur tāds ir, kas uzstājas!"

Usiks: "Īstais jautājums ir: kas jūs tādi esat? Ar ieročiem, bez atpazīšanas zīmēm, kaut kādos kreisos formastērpos? Mēs jūs nepazīstam!"

Krievi: "Mēs esam vietējie Krimas opolčenci, Krimas pašaizsardzībnieki. Bet kas esi tu?!"

Usiks: "Nē, jūs esat okupanti no Krievijas. Jo, ja jūs būtu vietējie krimieši, tad jūs zinātu, kas esmu es!"
0
Saistībā ar to maču, cik skatījos jūtūbā nedaudz Usika cīņas - man liekas, ka Mairim draud pirmais zāģis. Ātrs tas Usiks ir.
0
Jā, Usiks ir ļoti izveicīgs, pie tam kreilis. Tiesa, nav viņš arī nekāds supermens, ar nopietnākiem pretiniekiem, kā Glovacki un Huku, jau viņam ar negāja tik viegli, un ar to pašu Venteru, ko Briedis vinnēja 4 raundos, noņēmās veselus 9. Domājasm, k a Peresu pirmajā kārtā Briedis izvēlējās tieši tāpēc, ka arī tas ir kreilis, jo viņam trūka pieredzes pret tem. Un labi, ka tā, jo tādā stilā pret Usiku viņam izredžu necik daudz nebūtu. Tagad var cerēt, ka būs šo to samācījies.
0
Nu tagad tikai jāpaņem konīts un jādod gudrus padomus caur teļļuku :>
0
Ja nu kādam interesē, tad Olybet šobrīd piedāvā akciju, ka, ja uzliek 10 EUR likmi, tad iedod bonusā par brīvu Viaplay Sports abonamentu uz mēnesi, kas dod iespēju noskatīties to cīņu caur turieni, kas citādi maksā 9,99 EUR. promo.olybet.lv/piedavajumi/briedis...
+1
Visu cieņu abiem mūsējiem - desmitnieks PK posmā ir ahujenna.

sportacentrs.com/ritenbrauksana/2705...

"Neskatoties uz visām ķibelēm, Pētersons svētdien nobrauca sensacionāli labi. Viņš sacensības iesāka tikai no 76. pozīcijas, tomēr nepārtraukti kāpa uz augšu - pēc starta apļa latvietis bija 60. vietā, pēc pirmā apļa 55. pozīcijā, pēc otrā apļa 38. vietā, bet pēc tam arī 33., 23., 11. un finišā astotā vieta. Jau otrajā aplī Pētersons uzrādīja devīto rezultātu, ceturtajā aplī bija trešais, bet pēdējos divos apļos sasniedza pašu ātrāko (!) rezultātu."

Es vienīgi nesaprotu, kā profesionālam sportistam var gadīties pārsteigums par savu labo fizisko formu. Tipa, nu trenējos, trenējos, un - hujakš! - ir pizģec kā iekšā pēkšņi!

0
^ trenējās un gatavojās starpsezonā, bet rezultāts ir redzams sezonas laikā. Pētersonam pašam pārsteigums, par cik izdevies uzlabot savu formu starpsezonā attiecībā pret pārējiem braucējiem.
0
Visi profesionāļi taču starpsezonā trenējas, lai sezonas laikā būtu formā - tas ir mērķis, kura sasniegšanai nevajadzētu pašu pārsteigt.
0
ričuks melns, tad jau truemetālists :)
0
Reku viens aizgāja dirst šodien - www.delfi.lv/sports/news/hockey/...
0
Kas nav skaidrs. Pētersons, malacis. Bet krata tas kas nav līguma. Ar ZZK all over. Cita līguma nav. Tāpēc motivācija rādīt max rezultātu. Un lekt pāri galvai. Malacis.
0
0
Kas nav skaidrs. Pētersons, malacis. Bet krata tas kas nav līguma. Ar ZZK all over. Cita līguma nav. Tāpēc motivācija rādīt max rezultātu. Un lekt pāri galvai. Malacis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas