30. marts - Wagars, Malduguns, uc @NabaKlab
+5
Sestdien, 30. martā klubā „Nabaklab” notiks alternatīvās mūzikas koncertu sērijas „U mad bro?” gada jubilejas koncerts ar grupām „Malduguns”, „Legacy ID”, „Breaking the waves” un „Wagars”.

„Malduguns” klausītājiem jau pazīstama, kā vecās skolas death metal grupa, kuras sastāvā darbojas jau iepriekš citos muzikālos projektos pieredzi guvuši mūziķi. 2011. gadā tika izdots „Malduguns” debijas albums „Pēddzinis”, kurā iekļautas 8 kompozīcijas, apvienojot tehnisku un progresīvu death metal ar tekstiem latviešu valodā. Šī gada sākumā klausītajiem tika piedāvāta apvienībai ne tik raksturīga kompozīcija „Nekrodisko”, kā ierakstīšana arī pašiem grupas dalībniekiem bijis izaicinājums.

www.youtube.com/watch?feature=playe...

„Legacy ID” izpilda progressive metal, apvienības dalībnieku muzikālo gaitu pirmsākumi meklējami 2004. gadā, taču šī brīža grupas sastāvs izveidots šī gada sākumā. Neilgi pēc jaunā sastāva nokomplektēšanas, jau tika ierakstīta un publicēta dziesma „Razor blades”, paralēli aktīvi turpinot strādāt pie jauna materiāla sagatavošanas.

www.youtube.com/watch?v=coXDpPHRIkE...

Grupa „Breaking the waves” izveidota 2011. gadā un pārstāv metalcore. Pagājušā gada nogalē klausītāju vērtējumam tika nodots pirmais EP „Hate Us As Number One”, kur, atsakoties no clean vokāla izmantošanas dziesmās, grupas skanējums, salīdzot ar sākotnējo, kļuvis dinamiskāks un smagāks.

www.youtube.com/watch?v=582i1vg_O6o...

Grupa „Wagars” dibināta pagājušā gada nogalē un ir šobrīd vienīgā crust stila grupa, kas savā skanējumā apvieno hardcore punk un black metal, piedāvājot klausītājiem Latvijā vēl nebijušu mūzikas stilu savienojumu, kas papildināts ar dziesmu tekstiem dzimtajā valodā. Šī gada sākumā klausītājiem jau tika piedāvāts grupas debijas EP. Koncertā varēs iegādāties arī grupas t-kreklus!!!

www.youtube.com/watch?v=jtpw7hgA-zc...

„U mad bro?” iecerēts, kā sērijveida pasākums, kas ar koncertiem sniegtu ieskatu alternatīvās mūzikas aktualitātēs Latvijā vai pavisam vienkārši – šādas mūzikas cienītājiem piedāvātu iespēju to baudīt klātienē.

Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja 1Ls.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
To Legacy ID kaut kad nesen uzgāju, tīri labs izklausās. Kas tiem sērfotājiem te meklējams, gan hvz.
+4
bļe nu kāpēc tiem koristiem tik debils tas imidžs... Galvenais, ka viņi prot spēlēt un dara to gana tehniski un agresīvi- viņiem nebūtu nemazāko problēmu močīt smuku desiņu.. Nu nezinu. Man laikam pat vairāk traucē tas vizuālais tēls, ne tik cik muzons.
Tas ir tāpat, kā, ja neglīta meiča (lasi krokodils) taisa tev minetu tumsā. Subjektīvi ir pat patīkami (viņa jau to var darīt meistarīgi) , līdz tu ieslēdz gaismu.
+13
Nākamā vietējā Metalkores grupa sauksies ''Minets Tumsā''
+2
Te piemērojama klasiskā generic metalcore formula: 2 solisti + obligātie breikdauni + krabju gājieni = paldies, neskatīšos.
+1
Zin, tam Breaking the Waves imidžs klipā vairāk atgādina divas diezgan plaši zināmas krievu popserītes/wannabe lezbietes
+1
tfubļ,sen nebij tik pretīgu klipu redzējis... :D ķipa storijs apakšā?:
+ kā var uz Vecrīgas pusi ejot krastmalā nonākt,tas laikam lai uzsvērtu ka džeks baisā hlamā atrodas?
0
Tie viļņu lauzēji īsts lolkors. Ar smieklīgu klipu mūsdienās var tālu tikt.
0
Nē, klipa doma ir tāda: ja tev ir švaka veselība un drudzis nāk virsū, tad attopies un izdzer sauju ar C vitamīna tabletēm — uzreiz paliks labāk!

;)

Izrādās, tiem Sešiem Maziem Bīberēniem jau pusgadu EP ārā, bet šie par to skaļi neziņo. Nekas, nekas, redzēsiet, kur vēži ziemo, kad Karametāls to jūsu EP sadzīs rokā!
+1
doma vajag?
+1
^ Tas ir tas pats, ja Abvērs uz tādu problēmu kā «Krievu spiegus izķert vajag!» atbildētu ar pretjautājumu: «A domā — vajag»?
+2
Kāpēc vispār Karametālam jārecenzē kori? Kas tālāk? Hiphops, šlāgeri, Džastins Bībers?
0
^ Internets pacieš visu. Izņemot naida runu. Bet es jau nerosinu taču tev Metālhronikā drillēt šito viļņlauzi :)

Vispār neesmu īpaši slēpis, ka man ar' kādreiz bija 20+, un es arī -kōru drebināju pa kaktiem :)
+4
^ kad tev bija 20, koristi vismaz neizskatījās pēc pidarasiem. Bet tas laikam ir otršķirīgi galu galā...
+1
Tumsā gaykorš čabināts. Ko tas tur čabinās? Atliek vienīgi minets!
0
Zināma līdzība ar ABBA - tiem koristiem tur tā spīd gaismas, ka izskatās, ka kājās abiem ir kļošenes.
0
OMFG - 2:05 - basists apmet ģitāru kā Yngwie Malmsteen. Spēks!
+3
^^ bet patiesībā ir zeķbikses.
+1
UZMANĪBU! Sakarā ar Nabaklabam blakus atvērto viesnīcu koncerts sāksies jau 20:00!
0
būtu biksām zemāka stakle, uz hipsterkori vilktu
+1
— Listening to metalcore? Oh, give me a fuckin break!
— Indeed…
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas