Carpathian Alliance 2013 10-11.08 Ukraina
+2
Parasti uz Karpatu kalniem brauc uz sanatorijām, lauzt kājas, klāt arī festiņš kalnos, LR pilsoņiem vīzas uz Ukrainu nav vajadzīgas, salīdzinoši nedārgi tur arī ir dzīvot, alkohols ar lēts. vairāk info zemāk.

Carpathian Alliance 2013
10-11.08 Ukraina

Carpathian Forest
Dark Funeral
Arkona
Devilish Impressions
Alkonost
Bucovina
Inquisition
Molphar
Moonsorrow
TYR

The idea of organization and holding powerful extreme music festival on the hills of Carpathian Mountains was born pretty long ago, but only in 2011 we had a series of events and talks for its implementation. For this moment our festival embraces FOLK/PAGAN/BLACK METAL music styles and held not in a forest or a valley, but exactly on one of the most amazing mountains of Ukrainian Carpathian Mountains called “High Top”, on the height more than 1000m above the sea level, among primeval forest, mist and heavy clouds.
International festival CARPATHIAN ALLIANCE METAL FESTIVAL will be situated on the territory of tourist centre “Zakhar Berkut” in Volosyanka village, 6 km from Slavske village (well-known not only in Ukraine, but also abroad), where there is the longest in the Carpathians chair-lift - 2800 meters long, numerous ski trails and comfortable hotels and manors for every taste and budget. Using this chair-lift visitors will get up straight to the top of “High Top” mountain, where big number of interesting and high-powered European heavy scene bands and guests from other countries from all over the world will make a great shows.
You will be able to fully enjoy the crystal clear mountain air and the water sources, away from the bustle of cities and everyday life, to plunge into the world of music and mountains, where reigns the Eternity itself...

www.facebook.com/CarpathianAliance...
camf.globaleast.com.ua/en/news/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
laikam mazliet neprecīzi, copy peist vecā festa info,

te pilns 2013 plakāts un info:

26-27. jūlijs

Immortal, Kartupeļklāni, 1349, Eluveitija, Cruachan, Shining, Nocturnal Mortum, blah blah
gp-agency.com.ua/index.php?option=co...
+2
Pērn jau par šito biju aizdomājies. Šogad jau pavisam smuks line-up. Sākas jau pārdomas, vai tik BA nenomainīt pret šo. Nezinu kā tur ar to skanešanu būs, bet nu vieta smuka.
+1
Tad ir vispār kāds no LV, kas plāno turp doties ?

Papētīju netā, biļetes šķiet, ka ir palikušas nedaudz dārgākas:

qrickets.com/event/index.do?even...

Bet nu sorry, ar tādu bleķa stāru line-up arī 67$ par biļetenu nav dārgi.
+1
sāk plānoties nākamais gads:

Taake (Nor)
Preternatural (Lv)
Tharaphita (Est)
Balfor (Ukr)
Milliard (Ru)
0
Nu tā, šobrīd biļetes i pa 500 uah, kas mūsu sasodītajos eiro naudā iznāk ap 45. Nez, vai uz šito pasācienu varētu būt sarīkots kāds busiņš? Mjau!
0
Ui, un runa, protams, i par šo www.last.fm/festival/3684104+Ca...
0
atkape no temas, bet par temu - mani interese viena lieta, izejot no iepriekshejo festivalu apmekletaju skaita - kur organizators njem naudu, lai tam visam bandam honorarus apmaksatu... tur vajag vismaz 15k cilveku, lai fests atmaksatos ...
0
^ a kāpēc jāatmaksājas ? Man viens čoms MP teica, ka ja viņam pa normālu šmigu atnestu listi ar festu, ka tur piedalās Obituary, Entombed, Carcass un Enslaved, tad viņš parakstītu finansējuma pieejamību :D

un es tam ticu, jo piķis viņam ir pilnīgi pietiekami, tik vot skaidrā prātā tās paliek tikai vien fantāzijas, jo "racionālais kretīniskais prāts" visu nogriež, ka maz neliekas.
+1
tavam chomakam 20k eiro ir lieki? :)
+2
Kāda samaksa ? Skandināviem piesola kā samaksu - ceļanaudu + cik uz vietas var izdzert + kasti šņabja katram. Visi ahujenna laimīgi !
+4
hahahaha - rzhu nemogu :D:D:D

tad jau KZ katru gadu Mayhem un Darkthrone speletu :D:D:D:D
+1
tie gan jau vegāni-attūrībnieki
0
Darkthrone ir tādi straight edge, ka nespēlē ne klubos, ne festos, jo negrib izjust pretīgumu no tā, ka viņiem kāds pa gabalu varētu netīšām alus kausu parādīt! >:)
0
^^^^ kaut kāda daļa taisnības BoD teiktajā droši vien ir. Pārrēķinot, cik viena norvēģu banda var izlakt uz vietas + kaste šņabja katram Norvēģijas cenās, gan jau nebūs pārāk tālu no viņu honorāra apmēriem :D
+4
25-27.7.14

Finntroll
Belphegor
Watain
Tanzwut
Trollfest
Borknagar
Anaal Nathrakh
Taake
Behemoth
Impaled Nazarene
Nokturnal Mortum
Wardruna
Balfor
Troll Bends Fir
Znich
Nevidj
Preternatural
Tharaphita
Divahar
Riul Doamnei
Milliard
Morbus Dominium
+1
ņiherašsebje!!!
0
Ziņas par Carpathian Alliance šīgada versiju: norise plānojas galvaspilsētā, jo orgam apnika stiept augšā kalnos visu aparatūru, skatuvi, teltis utt. Transports dubultā sadārdzina izmaksu. Tā kā tas kopumā atvieglo transportu arī letiņiem, jo nupatās uz turieni sāks lidot jau trešā aviokompānija (divas lido uz Borispiļu KBP, trešā močīs uz Žuļjaniem IEV).
+7
tas nozime ka orgs ir atkal kartejos kilogramus kokaina notirgojis?
-2
Nea, sagūstījis frontē vergus un pārdevis Kolomoiskim.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas