SKYFORGER / METSATÖLL / ŽALVARINIS Vērmanītī
+19
4. maijs, Rīga, Vērmanes dārzs
20.00 - 23.00, ieeja bez maksas

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/271...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Nav jābūt pareģim, lai zinātu, ka būs baisākais ļembasts.
+1
Pateikšu Kuzinam, lai drošības pēc todien nerādās tuvumā! :D
+1
Tieši otrādi - pēc tam varēs šņukstēt. www.focus.lv/sites/default/files...
+9
Forši, beidzot arī tāds bomārs kā es dzirdēs kādu sakarīgu konci :]
+1
llabs afterpārtijs pēc leišu konča
0
Situ ruttu, karu tuleb.
+1
Skyforger un Metsatoll - iepriecinoši!
-7
Un pēc tam uz afterparty twitter.com/Par_Latviju/status/... 1. rokkafejnīcā ar Deodium
+4
Es labāk uz Šturmu Depo melnā, nevis Deodium Rokkafē dzeltenā.
0
Pēdējā laikā jau toč visi Šturma mākslinieki, pat kopā ņemti, uzstājas retāk nekā vieni paši Deodium. (Labi priekš Deodium, protams!)
0
diez, tas skaidrojams ar vēlmi ātrāk apnikt vai izmisīgs mēģinājums nopelnīt?
+4
vēl ir arī šāda alternatīva - www.facebook.com/events/132727450251...
0
Kur sildamies?
0
O, tā Malduguns alternatīva pat ir interesanta.

Es sildīšos kaut kur, kur hokejs. Gan jau SKĀbenē.
+1
Labs koncis!
Pirmo braļukas grupu neredzēju jo kaut kā tā nepiesaistīja, tālab labāk gāju iedzert kādu aliņu...
Lai arī iesildītāju lomā - METSATOLL nodeva uguņus tā ka nemetās. Patika šovs un izpildījums..Žetons par to, ka solists Markus centās no lapiņas nolasīt latviski:)
Vakara nagla - SkyForger mauca vaļā daudz veco gabalu, par ko bija liels prieks. Ei nu sazin, vai tas dūdu iztrūkums kopējam SF skanējumam ir nācis par labu vai nē, taču par šiem gadiem jau pie tām bija nedaudz pierasts, tālab šķita, ka kaut kas nedaudz vietām trūkst.
+1
Dūdu skaņējumu varēja baudīt Auļu koncertā, kas beidzās tieši tā, lai buņgieris no Auļu skatuves paspētu uz Skyforger! Tā kā arī es paspēju uz abiem! Un abi koncerti rāva nost jumtu.Esmu jau sen teicis,ka SKYFORGER un AUĻIEM ir jātaisa kopējs projekts.Tas vienkārši nonestu skatuves gan Latvijā, gan tālu aiz robežām.
+3
^^ Ar dūdām un folk štrumiem SF ir tāpat kā ar sāli zupā. Šķipsniņa ir ok, bet kilograms padara nebaudāmu. Ja uzliek kā piedevu - ir ok, bet ja dūdas zāģē tikpat daudz kā ģitāras, tad tas pilnībā pārmaina visu noskaņu, it īpaši vecajos gabalos, kur gribās bleķi nevis spiedzoņu.

^ pohuj būtu uz tādu projektu - gadatirgos varētu uzstāties.
0
biju uz Auļiem, pēc tam uz Skyforger. Auļu koncerts Palladiumā bija lielisks, kā jau to varēja gaidīt. divās daļās, ļoti spēcīgi rībināja, ar dažādiem viesu vokālistiem un mūziķiem (piemēram, džeku no Madagaskaras, načosiem nepatiktu), ļoti patika pirmās daļas dūdu solo nobeigums. no sākuma biju augšā, kur bija pakarsti, pēc tam uz otro daļu biju priekšā, un tur bija ļoti dzīvīgi. bija laba sajūta, kad visa publika ar kājām rībināja grīdu.

pēc tam arī aizgāju tieši uz Skyforger. protams, pēc tāda kārtīgāka pasākuma, no sākuma bija jāiesildās, bet kad uz beigām spēlēja Pērkoņkalves dziesmas, kas arī laikam gan 'pieejamākais', gan arī labākais Skyforger albums, tad bija tiešām teicami. dūdas gan riktīgi pietrūkst, piemēram, pirms noslēdzošās tautas dziesmas izpildītajā "Gada īsākā nakts" beigu vietās ļoti bija manāms dūdu iztrūkums. ar ģitārām ir ok, bet nav līdz galam. bet kopumā labs koncis arī no Skyforger puses. būtu gribējies arī apskatīt Metsatoll, bet visu jau nekad nevar. pēc tam pie kino Rīga ļoti forša Padomju kinohronikas ārā rādīja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas