Wacken Metal Battle 1.pusfināls 18.05.13
+8
Skatos, Estriks atkal slinko un neinformē, ka

Sestdien, 18.maijā, klubā “Melnā Piektdiena” notiks Latvijas „Wacken Metal Battle 2013” konkursa pirmais pusfināls.

Šajā vakarā uz skatuves kāps grupas:
Deodium www.deodium.bandcamp.com/
Rebel Riot www.rebelriot.com/
Slivers Cross www.facebook.com/SliversCross...
Nighttales www.facebook.com/NightTales...
Amelia the Murderer www.facebook.com/AmeliaTheM...
Asthma www.reverbnation.com/asthmaofficial...

Kā viesi pasākumā uzstāsies pašmāju Dry Decay www.facebook.com/DryDecay

Grupu sniegumu vērtēs neatkarīga žūrija, kuras sastāvā ir iekļautas personas, kas darbojas Latvijas smagās mūzikas lauciņā.

Izņemot žūrijas vērtējumu visiem skatītājiem būs iespēja izteikt savu viedokli par grupu, kurai ir jāpārstāv Latvija konkursa starptautiskajā finālā. Visiem skatītājiem tiks dota iespēja piedalīties balsošanā. Balsošanas rezultātu kopsavilkums tiks uzskatīts, kā viena žūrijas locekļa balsojums.

Pēc žūrijas locekļu balsojuma rezultātiem trīs grupas tiks konkursa nākamajā kārtā un spēlēs finālā, par kura norises datumu tiks ziņots atsevišķi.

Reģionālā fināla uzvarētājs dosies cīņā uz lielāko Heavy Metal festivālu Wacken Open Air, kurā Tā konkurēs ar grupām no 30 pasaules valstīm par iespēju parakstīt kontraktu ar vienu no lielākajām ierakstu kompānijām Nuclear Blast Records!

Koncerta sākums: 19:25
Ieeja no: 19:00

Biļetes varēs nopirkt kluba kasē. Biļešu cena: 2 Ls.

Informācija par pasākumu: www.melnapiektdiena.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Katrai grupai būs noteikts spēlēšanas laiks ?

Uzstāšanās secība kā rakstīts augstāk ?
+4
No šī pusfināla finālā iekļuva Rebel Riot, Asthma un NightTales.
Otrais pusfināls notiks 31. maijā, un tajā piedalīsies Malduguns, Legacy ID, Eschatos, Blinded Memory, Burned in Blizzard un Once Upon.
+15
DEODIUM - plānoti nokavēju un nācās ciest tikai 1min.

REBEL RIOT - enerģiskais smagnējais alusroks. Ar aliņu ir OK. Pirmie divi un pēdējais gabals bija normāli ducinātāji. Nekas atmiņā paliekošs un unikāls, bet enerģiski. Pa vidu mēģināja iespraukties hipsterroka lauciņā. Savā ziņā neslikti, kautkāda pārmaiņa, bet minimālistiski instrumentālais sākums stipri pārstiepts.

SLIVER CROSS - muzikāli viss kā pie cilvēkiem - grūvīgs modernais Thrash (uz SIA Radikal pusi, bet ''modernāks'') ar dažām korīgām iezīmēm, ir interesantas vietas un soliņi, bet vokāls galīgi nevelk. Vienkārši ausīm sāpīgi, kā cilvēks mokās. Atsauca atmiņā pirmos redzētos Frailty končus, kur E. kungs ar mocijās - viņam labāk sanāca.

NIGHTTALES - skatuviski pārdomātākais tēls, arī muzikāli labs līmenis, bet par vairākiem gabaliem varu piekrist, ka paliels bezsakars. Stilistiski sākumā atgādināja Tristania . Trail of Tears, pa vidam uz The Gathering pusi. Reāli patika tikai trešais gabals un arī pēdējais bija OK. Priekšā skaņa bija viuesai sūdīga - dominēja ģitāra.

AMELIA THE MURDERER - būšu politkorekts - ir arī lielāki sūdi klausīti. Absolūti bezpersonisks un nodrtāzts Metalkors. Muzicēšanas / vokalizēšanas aspekts līmenī. Pašiem ar patīk, tas ko spēlē. Lai tik turpina mocīt radu loku.

ASTHMA - no sērijas ''atbrauca kautkādi no D-pils un parādīja, kā jāmauc Metāls''. Kolhoznieku Thrash, kas atsauca atmiņā pārsvarā agrīno Anthrax / Nuclear Assault, bet arī Exodus un Slayertētiņš reizēm pamāja ar roku (rifa veidolā). Kratīja pakas, tipināja pa skatuvi, vokālists enerģijas pieplūdumā saplēsa smagi nolietotu Chaos A.D. krekliņu - vokāli jaudīgs, bet seksuāli norūpējies čalis - ja uz skatuves būtu sirseņu pūznis, tas tiktu izlaizīts un izdrāzts. Galvenais, ka kādi 3 gabali labi paķēra un tos arī nākamā koncī varēs uzreiz atsaukt atmiņā ''ā, šitas tas labais buldozerētājs''. Vismaz nebija jādomā, par ko lai balso, jo pirms tam nebija īsti skaidrs - RR vai NT.
+2
koncertā nebiju, bet Dainītis tik kodolīgi ir noraksturojis, ka jūtos dzirdējusi- pārsmējos par radu loka mocīšanu un seksuālo čali no D-pils :D
+2
mikrofona statīvs tika piesmiets, tas tiesa :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas