BIFACIAL 1ST OFFICIAL MUSIC VIDEO IS OUT
+11
BIFACIAL 1ST OFFICIAL MUSIC VIDEO IS OUT

Sveiciens visiem Latvijas metalhēdiem, mūsu faniem un atbalstītājiem!
Esam lepni informēt, ka šodien (22.05.2013.), mēs publicējām klipu otrajam singlam no debijas albūma, kurš iznāks jau pavisam drīz!
Paldies visiem, kuri piedalījās klipa tapšanā, atbalstīja mūs, palīdzēja realizēt mūsu iedomas un kratīja pačkas mūsu koncertos – bez jūsu atbalsta Mēs netiktu tur, kur mēs esam tagad!
Atsevišķs paldies Ivaram Utinānam – šī brīnuma rādītājam.
Klips sanāca... interesants
Aicinām visus ievērtēt:

www.youtube.com/watch?v=QJ2c9qXDtrw...

Atbalstiet un sekojiet Mums arī te:
www.facebook.com/SacramentalBand...
www.facebook.com/SacramentalBand...
twitter.com/SACRAMENTALband...

HEADBANG until you die or... PUKE!!!

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Secinājums viens — šito jāaizsūta Ņūstedam, lai tas ar visu savu jauno projektu pamācās, kā īstenībā ir jātresī…
+1
Ņūsteds jau savu ir iztresījis...
+1
manupŗat viens no labākajiem klipiem Latvijas metālscēnas vēsturē. varbūt arī pats labākais.
+2
Muzikālā ziņā gabals stāv pāri jebkurai kritikai.
Taču ar šādu vokālu tālu netiksiet. Vismaz ne tik tālu, cik būtu pelnījuši.
Drausmīgs akcents, neizteiksmīgs tīrais dziedājums un tāds pats groulings (ne tā ka slikts, bet vienkārši nelec un rīklē neiekožas tā, kā varen plēsīgā mūzika).
Vēl arī tie teksti līdz šim traucēja baudīt kopainu. Rēzeknē ielās pilns ar urlām, bet šie tik par kaut kādiem eņģeļiem un mesijām - ak, šis komfortablais heavy metal bērnudārzs...
Nē, nu šai gabalā jau, protams, tekstuālā koncepcija visnotaļ mainījusies uz labo pusi :)
Bet vispār - būtu jums pie mikrofona kas līdzīgs Randy Blythe vai Jamey Jasta, kas zin, kur jūs tagad tūrētu. Mūsu muhosranskā jau nu noteikti nesēdētu.
Es te necenšos nevienu noniecināt. Tikai pārdomas - palasiet žanra gigantu tekstus, pakalusieties... Katrs jūsu grupā savu uzdevumu jau tāpat veic 100% lieliski. Varbūt nav vērts censties uzlekt pāri savai pēcpusei, pūloties izpildīt vēl vairāk, bet der padomāt par vietas radīšanu vēl 1 dalībniekam, kurš varētu pietušēt sīkās nepilnības, un padarīt grupas skanējumu par 100% spožu?
Galu galā - nebūtu jūs tik kruti, es te nemaz neceptos...
+4
Es jau sapriecājos, ka jauna grupa Bifacial uzradusies ...

Neesmu pārliecināts, vai Oi to pašu klipu skatījies - Thrash kā Thrash, labi ka modernisko fīču šeit nav. Growlingu nemanīju, vienā vietā pustīrais takā pavīdēja. Ja sāk dziedāt par ''fuck you'' tad teksti uzlabojušies ? :D Nuja, žanra grandiem ar par šo tēmu ir dziesmiņas ... un kā var nodirst vokālu, bet nākamā teikumā minēt, ka visi par 100% savu uzdevumu veic lieliski... (laikam uzdevums - kretinēt Oi).
+1
Es personīgi ļoti priecāšos, ja Sacramental mūzika neies Hatebreed utml. koristu taciņas virzienā. Līdz ar to Jamey Jasta utml. "žanra gigantiem" līdzināties nevajag. Latvijā tāpat ir stipri par daudz korščiku, IMHO. :-)
+2
Man patīk ka brigāde ir tikusi pāri novadam - urlas klipā pohuj, bet labi ka nedzied par pirtiņu vai bērzu birztaliņu - nevis kā piemēram sovvaļņīks, kurš it kā grib, bet baidās.

^^^ Man solists liekas ok - katrs tiešām savā vietā. Bet tieši tekstos gribētos ko vairāk dzirdēt par fakjūfakjū. Viena dziesma vēl ciešama, bet klausīties 10 tādas īsti nebūšu ar mieru. Sūdainās metālkores protams ka laiza sviedrus no miroņu pautiem, bet šeit viņi kautkā forši apstājušies foršā treša robežās. Apsolu nopirkt albumu, kad iznāks!
+1
ar to jau viņi ir normāli džeki, riktīgs trū pasākums- trijatā taisa lielu troksni, bez liekiem vijeboniem :)
Es viņiem ieteiktu turēties tajā zepelīniskajā smagajā grūvā ar pankroka elementiem. Tas viņiem labi padodās, kā skatuviski, tā arī muzikāli.
Te gan aizgājuši tādā desīgā trešā, neizpaliek arī bez labas devas iestarpinājumiem, kur tā tik trūkst ķērcoša vanabija tīrā vokālā ar emo pričeni. Bet nu tas viņiem nedraud.
Vokāls varētu būt niknāks..un jā- nekas man nebūtu pretī valsts valodai. Kam tie teksti angliski? Tik un tā tālāk par vietēju klausītāju nebūs. Un arī nevajag. Tepat labi :))
-2
Serzh,
Latvijā nekad nav bijis neviena normāla korčika kopš Gust Of Anger laikiem (vai Tu pats, gadījumā, tanī blicē nespēlēji? :)

BladeOfDarkness,
ar uzdevumu veikšanu biju domājis, ka puiši ir izcili instrumentālisti, kas āķīgus rifus puļī laukā ar tik apskaužamu vieglumu, ka 99% Rietumu jaunuļu jākož elkoņos.
Bet vokālista Sacramental tomēr tikpat kā nav.

Mans skatījums uz thrash - ja neskaita lielo četrinieku, vairumam pārējo ir tik atbaidoši tizli vokāli, ka pilnīgi atsit jebkuru vēlmi iedziļināties. Pats visu dzīvi esmu mētājies pa dažādiem oldskūlā metāla žanriem, taču pašlaik gauži iepaticies tas virziens, kurā iet atsevišķas t.s. "modernā" thrash grupas - nikns, primitīvs, taču tādēļ jo izteiksmīgs vokāls, tādi paši teksti, kas viss robežojas ar hardcore.
Paklausoties pēdējo Lamb Of God albumu ("Resolution"), nonācu pie secinājuma, ka tādi gabali kā "Ghost Walking" vai "Desolation" pašlaik ir žanra virsotne - Marks Mortons ir nereāla rifu mašīna, Randy Blythe - sasodīti tiešu un iedarbīgu tekstu autors.
Un reku pilnīgi ideāls muzikāli vokāli tekstuālās vardarbības paraugs - vai trakāk par veco detuhu :)
youtu.be/rI3JHhk_wiE...
Vārdsakot, nē - es nevienu nemācu dzīvot, taču modernismi - ne sliktākais virziens, kurā lūkoties. Rēķinoties ar to, ka Sacramental paši sevi nesen vēl dēvēja par modernā thrash grupu. Neticu, ka no šiem pašlaik varētu sanākt melodiskais metāls vai izsmalcinātais, ar progresīvo roku robežojošies muzons vidējā perioda Metallica garā. Tā būtu talanta izšķiešana. Kačka - tātad kačka.

Bet vokālu tam vajag niknāku, ārpus vietējā klausītāju loka izlauzīsies mierīgi. Ar ko šie sliktāki par kādiem Five Finger Deth Punch?
Pardon par caureju, ja kas.
+3
Nu jau gan - imho vairums labāko vokālu thrashā ir kāreiz ārpus lielā četrinieka (diezgan loģiski, jo tajā ietilpst tikai četras bandas, no kurām divām ir vairāk vai mazāk tizli vokāli) - Overkill, Testament, Sodom kā pirmie prātā nākošie piemēri, bet par Masteinu un Belladonnu jaudīgākus vokālus sameklēt nebūs pārāk grūti. Ar to es gan akurāt negribu teikt, ka nepanesu Masteina vokālu - savs piedūriens tur ir/bija, bet tā tīri obejektīvi par labu vokālistu viņu visai grūti nosaukt. Belladonna gan nekad nav paticis. Protams, neņemos noliegt, ka ir daudz thrash bandu ar visai nepanesamiem vokāliem, bet tas nav iemesls, lai visus viendimensionālos brēcējus celtu debesīs. Vismaz man ne.
0
Man ar Masteins nešķiet nekāds paraugs un izcilnieks, tāpat Hetfīlds - nebija kas dzied - nu i sāka maut kā māk ...
0
ja jau par thrash vokālistiem panesās, varbūt uztaisam savu topiņu?

Manējais ir šāds:

1. Chuck Billy (Testament)
2. Bobby 'Blitz' Ellsworth (Overkill)
3. Steve Souza (Exodus, Testament)
4. John Cyriis (Agent Steel)

P.S.

Hetfīlda vokāls līdz melnajam albumam bija klausāms.
0
Hetfīldam bija labs vokāls periodā no RtL līdz melnajam (ieskaitot). Pēc tam sāka pārāk censties dziedāt un visu sapisa.
0
"Viendimensionālie brēcēji" - tas vairāk raksturīgs skandināvu galam, The Haunted, Terror 2000 u.tml. Iekš "New Wave Of American Heavy Metal" viss ir diezgan jauki :) Rau, pat Sacramental ģitāristam ir Trivium krekls :)
No oldskūlniekiem kādreiz klausījos visu, kas vien nonāca redzeslokā - Artillery, Assassin, Hellwitch, Death Angel, Forbidden, Exciter, Vendetta u.tml. mellais tūkstotis grupu, kuru albumi gan bieži pleijerī pabijuši, bet ausis asiņojušas tā, ka joprojām nav ne jausmas, kas tanī galā notiek. Vokāla dēļ nekas neaizķeras.
Labāk cepī dažādi thrash robežžanri ar ekstrēmāko smagās mūzikas galu, kā Aura Noir, vai to pašu hardcore.
Bet nu neviens jau neapgalvo, ka var iedzimt kleina kāja, bet tizla auss vai mīnusaina gaume - ne, tādēļ ne uz kādu patiesību galīgi nepretendēju :)
+2
O, šitais nebija appisiens, kā pagājušais video.

Runājot par dziesmu, nu jā, es labāk klausītos bez vokāla vispār, jo pats gabals ir riktīgi kruts. Parasti vokāls vai nu padara visu labāk, nesabojā neko, vai nolaiž pa ateju un uzmet raugu virsū.
+2
Tak pohuj tas vokāls. Labāk par kaut kādu sanctimony ir, tad viss kārtībā.
0
a kāda vaina Sanctimony ?
+3
Nez nepatīk. Smieklīga tā balss. Brīžiem liekas ka neiet kopā ar pašu mūziku. Bet tas nenozīmē ka man tas baigi traucētu šamos paklausīties pa retam. Koncertos jau vispār ir tīri normāli.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas