4.oktobrī MP U.D.O.
+9
Rīgā koncertēs vācu smagā metāla leģenda «U.D.O.».

Šoruden 4. oktobrī Rīgā, klubā «Melnā Piektdiena», spēlēs vācu smagā metāla meistari «U.D.O.», kuri šīgada tūrē popularizē savu tikko iznākušo jauno albumu «Steelhammer».

«U.D.O.» kā atsevišķu kolektīvu 1987. gadā nodibināja dziedātājs Udo Dirkšneiders pēc aiziešanas no smagās mūzikas patriarhiem «Accept», paņemot līdzi krietnu daļu fanu. Atšķirībā no «Accept» Dirkšneidera soloprojekts, drīz vien pāraudzis pilnvērtīgā grupā, nekad nav nodarbojies ne ar kādiem radošajiem meklējumiem vai eksperimentēšanu — vienmēr tas ir bijis klasisks, tipisks teitoņu smagais metāls. Grupa ir bijusi ārkārtīgi ražīga gan albumu izlaišanā, gan koncertēšanā, izņemot vienīgi piecus gadus deviņdesmito sākumā, kad Dirkšneiders uz laiku atgriezās pie mikrofona «Accept» rindās.

Laika gaitā caur «U.D.O.» rindām izgājuši gandrīz divdesmit dažādi mūziķi — pašreizējais sastāvs veidojas no Udo Dirkšneidera, ģitāristiem Andreja Smirnova un Kasperi Heikkinena, basista/fona vokālista Fitija Vīnholda un bundzinieka Frančesko Jovino. «U.D.O.» grupas sastāvs ir pierādījis sevi kā muzikāli pat aktīvāku nekā «Accept» — pavisam «U.D.O.» ir izlaiduši 14 studijas albumus, četrus koncertalbumus un tikpat EP, trīs kompilācijas un četrus DVD (tātad vidēji katru gadu pa oficiālam ierakstam).

Jaunākais albums «Steelhammer» iznāca šī gada 24. maijā vienā no galvenajām vācu smagās/ekstrēmās mūzikas izdevniecībām — «AFM Records». Taču sagaidāms, ka Rīgas koncertā uzsvars nebūs tikai uz jaunā albuma dziesmām vai iepriekšējiem «U.D.O.» gabaliem — grupa bieži spēlē arī tās vecās «Accept» dziesmas, kuru sarakstīšanā savulaik piedalījies Dirkšneiders. Tātad skanēs arī daudzas no klasikas pērlēm — «Metal Heart», «Balls to the Wall», «Fast as a Shark», «Restless and Wild» u.c.

Biļetes iepriekšpārdošanā no 7. jūnija ”Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un internetā: www.bilesuparadize.lv
Pirmās 100 biļetes maksās Ls 12, pēc tam dārgāk.

Grupa: www.udo-online.com/
Klubs: www.melnapiektdiena.lv/
Jaunais albums: shop.afm-records.de/index.php?mp=produc...

Video dziesmai «Metal Machine» no jaunā albuma: www.youtube.com/watch?v=_sMIQToKF8I...

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-9
šejieniešu alus brāļiem varētu patikt,man gan tikai black patīk.
+9
Nu tad pis nahuj! :D
0
Uh, cik strauji!! Atgādina kara cirvja mešanas sacensības :D
-1
Tas tak pa jokam, tik nevajag satraukties! :)
0
Tas tak pa jokam, tik nevajag satraukties! :)
+1
Jā, no Valda puses tā būtu nedaudz nepārdomāta biznesa stratēģija — ar kara cirvi apdauzīt potenciālos biļešu pircējus.
0
Sorry, laukos mobilais nets šad tad gļuko :)
-2
Maza nianse. Es "graff" neesmu neko licis, a kas un par ko ir licis "-" laikam nekad neatzīsies. Neredzu iemeslu likt "-", bet, vienmēr par TRUE!! ;-)
0
nu atšķirībā no accept, u.d.o. neuzskatu par ignorējamu pasākumu. 1988. gada "Mean Machine" vēl šad un tad tiek pat uzlikts (kaut arī esmu bleķa fans pa lielām šaibām)
+5
Uzskatu ka Valdim bija pareiza un adekvata reakcija.
Shitos trolljus tieshi ar cirvi vajag apslaktete, nevis aukleties, un te nav nekada biznesa strategjija, shodi idinji uz koncertiem neiet, tikai smird.
+1
Taks, es arī neklausos UDO, bet nevienam nesūkāju un ne1u neapsaukāju :P
+1
nu es arī UDO neklausos, esmu trū ACCEPT fans!
+3
runa jau nav par to, cik kurš ir trū, bet par to, ka vajag, redz, iet un smirdēt ar savu trūismu nevietā. Tas tikpat labi attiecas uz visu citu žanru nolicējiem (tipa " bleks sūkā, un es to nepaguris atkārtošu pie katras mazākās iespējas", tāpat ir arī dažas grupas, kas piesaista tādus "īpašus" fanus (kā pirmie spilgtākie piemēri nāk prātā Maanowar, Pantera, arī Slayer).
0
PeterisP - Akcepts palādiumā nodeva tādus uguņus, ka maz nelikās. Abi ir dirsas aizvilkšanas vērti.
+1
Esmu atpalicis no dzīves, bet paldies Intaram, par skaidrojumu :D
+2
ja jāizdomā, kurš labāk patīk, tad baigi jāskaitļo. Man arī ''Eat the Heat'' ļoti patīk, tā ka, galvenais, kas dziesmas raksta, nevis mikrofonā sēc. Accept ''jaunais'' vokāls jau godam rukā.
0
Special Guest: LAZY BONES
Support: Pike´s Edge
0
Vispār jau grupu sauc LAZY BONEZ. Sastāvā ir trīs Tarot kakli:

LAZY BONEZ - First To Go - Last to Know (ft. Udo & Marco Hietala)
youtu.be/SVsK1tci-iA...

PIKE´S EDGE - Nameless
www.youtube.com/watch?v=0CdnkWvEGAs...
+1
Sildītājus laim;igi noskipoju, jo 21:40 otrie tieši bija beiguši spēlēt (ķip bija labi). 22:00 ar astīti maestro rāpās uz skatuves un nograbināja meistara cienīgas 2h. No biksēm ārā nelēcu, bet solīdi mauca. Kārtīgi sāka pērt ''enkurā'' - Holly, Metal Heart, Balls to the Wall, Fast as a Shark. Tad gāja spalvas pa gaisu.

Skaņa - zajibis. Tautas ar necerēti daudz - praktiski pilna MP. Nez, varbūt 400 kakli savācās - pārsvarā solīdi cilvēki, nevis puskoka lēkātāji.
+1
Ekselenti labs koncerts :) Krietni labāks kā iepriekšējo reizi Sapņu Fabrikā....
0
Nē nu koncis jau nebija slikts, bet, manuprāt, atskaitot varbūt skaņu, pirms septiņiem gadiem Sapņu Fabrikā bija daudz labāk, nekā vakar MP, kaut vai setlistes ziņā.
0
nu nez, setlistes varbūt, jo toreiz šamie ja pareizi atceros tūrēja ar Man and Machine ietvaros, bet izdarību ziņā šoreiz bija skatāmāki uz skatuves, kaut vai abu ģitāristu izdarības, katra dalībnieka soliņi utt, kaut kā pārdomātāk, bet....
+1
Grūti jau atcerēties, kā bija tad, bet setlis laikam ka bija labāks

P.S. vispār, toreiz bija vienkārši zvērīgi labs setlists - /article/286-u-d-o-rīgā!

vakar bija laikam tas pats kas šeit - www.setlist.fm/setlist/udo/2013/rk... - tik pēdējā gabala vietā ''Fast as a Shark''
0
Nē, tā bija Mission No. X tūre.
0
P.S. viena lieta, kuru neizcirtu - nafig šiem tas kadrs labajā malā ir vajadzīgs - kratījās un tirināpresējot uz reālās. Ka tas dēlis dveš kādu skaņu varēja dzirdēt tik vienā gabalā (Devils Bite - www.youtube.com/watch?v=Y4YUWrKkHl8... )
+2
Kāds beidzot varēs sev nomainīt profilbildi:

www.tvnet.lv/muzika/koncertu_aps...
+2
tvnet skribents kaut kur ''Restless and Wild" sadzirdēja? Tas laikam bij hidden track viņam vienam:)

Setlists jā, gribējās jau to pašu Restless vai Princess of the Dawn, bet par cik jaunā albuma tūre no kura bija liekas kādi septiņi gabali tad ar to arī jāsamierinās. Vismaz man jaunais albis baigi labi iet iekšā, tikai tas klavieru gabals liekas neciešams.

Iesildītājiem arī nebija ne vainas, merčam cenas gan bija stipri neadekvātas.
0
mellbaltais T-krekls bija smuks, bet ne jau par Ls20 ...
0
Mellbaltais bij pa 25, tur bildē tā 20 cena ir šortiem.
+1
cryout, skribents ir bez domāšanas pārņēmis dziesmu nosaukumus no relīzes, kas tika izsūtīta pirms koncerta, un kur bija prognozēts, apmēram kādus no vecajiem gabaliem U.D.O. varētu uzraut. Visus, dabiski, neuzrāva, toties skribents uzrāvās…
0
"Setlists jā, gribējās jau to pašu Restless vai Princess of the Dawn"

Pag, jūs tā kā uz U.D.O. gājāt vai uz Accept? Es varbūt kļūdos, bet man tomēr liekas, ka tā nav viena un tā pati grupa.
0
Intar, viss bumbās, grupas neesmu sajaucis :) Vienkārši minētie gabali asociējās arī lielā mērā ar UDO balsi. Kā arī tiek spēlētas grupas izpildījumā. Pagājušogad Krievijas tūre pat 8 Accept gabali bija listē www.setlist.fm/setlist/udo/2012/dv...
0
Princesi es arī gaidīju (nebiju aplūrējis pirms konča šīs tūres setlistes), toreiz "Sapņu Fabrikā" spēlēja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas