Metal All Stars @ Arēna Rīga 05.04.2014
+3
Kādam ir kaut kas vairāk zināms par šo brīnumpasākumu? www.youtube.com/watch?v=uZ8PORNbAWM...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
+1
palaidu garām. Nu tad būs tagad atsevišķs temats...
0
Latvijā vispār ir tik daudz tautas, kas gribētu un vienlaicīgi arī varētu atļauties apmeklēt šo pasākumu? Arēna Rīga nozīmē cenu 30+ Ls - (un tas vēl piedevām tieši pēc apkures sezonas beigām).
0
Te jau leiši ar varētu atšaut un kāda daļa igauņu (no Tallinas gan laikam Helsinki ir ērtāk, lai gan Rīgā atkal dzert lētāk), jo Baltijā vienīgais.
0
^^ un kas tad ir, ka pēc apkures sezonas beigām (aprīļa sākumā gan parasti tā vēl nav beigusies)? Tak labāk, nekā apkures sezonas laikā, jo tad citkārt par apkuri tērējamos līdzekļus var novirzīt citur - piemēram, koncerta apmeklējumam.
+2
Atrubī uz mēnesi apkuri un miers.
+1
izskatās pēc Shadows Fall + guests. Un tie Megadeth divi "dalībnieki" 15 gadus kā tur nespēlē ...
+3
Kaut kā māc milzīgs Skepticisms par šī pasākuma vērtību :) Tiešām interesanti, kādu setlisti stādīs priekšā.

Par apkuri runājot, šogad slēpošanas sezona man noslēdzās ap 15. aprīli ;) Īsi pēc tam gan iestājās vasara.
-5
Tur tak dafiga grupu! Visu dienu bliezīs? maz vai.
0
Minēts bija, ka pa 4-5 dziesmām katrs no sava repertuāra, bet arī tad garš setlists iznāk.
0
Es īsti necērtu iemeslu, kāpēc piem. tāds Arājs vai Halfords parakstās uz šādu tūri.
+1
pēdējā laikā neko jēdzīgu nav uzražojuši / grupas biedru purni noriebušies / bet parukāt gribas / un sadzert ar Halfordu un UDO arī gribās ...
0
Anselmo būs pierunājis, labdarības vārdā.
0
uz vecumdienām cilvēciņi paliek nedaudz kreizī :))))
+3
Man viss šitais izkatās ļoti nenopietni. Ļoti apšaubu pasākuma kvalitāti. Ja es gribu kaut ko dzirdēt no grupas tad tikai nospēlētu standarta repertuāru ar pilnu grupas sastāvu, nevis blenzt uz atsevišķiem grupu stāriem vai pus-stāriem un fanot ar slapām biksēm. Labāk pautaupīt naudu kādam vasaras mega festam.
0
METAL ALL STARS ‏@metalallstars 15h
Europe dates are going to be announced this week. Also there are going to be major additions to the Metal All Stars line up! Stay tuned!

twitter.com/metalallstars...
0
Sliecos piekrist velnsparaavis. Vēl arī neiedvesmo organizatoru nemākulība The Killers koncertā, kur šie neesot spējuši nodrošināt nepieciešamo skatuves tehnikas līmeni. BS raksta:

Cenas būs no LVL 21 (Stāvvietas) līdz LVL 40 (Fanu zona).
Pirmās dienas pārdošanā ar 10% atlaidi.

Pasākums ap trim stundām.

www.bilesuserviss.lv/lat/zinas/metall-al...
0
Dream Theater ar shie pashi riiko...
-3
Vispaar var teikt visus peedeejos rokkoncertus, kas Baltijaa notikushi
0
Ja pasākums būs normāli noorganizēts, tad jau pa dvacāru varētu aiziet. Protams, ka labāk būtu konkrētas grupas normāls koncerts, tomēr bieži jau šitādi pie mums nebrauc. Teorētiski var sanākt arī kāda interesanta kaver-kombinācija.
+4
es vienreiz dzīvē esmu bijis uz all-stars hokeja spēli un redzējis nba all-stars pa tv, un all stars mūziķu uzstāšanos arī. nedomāju, ka pasākums būs izdevies. atnāks katrs kaut ko paļurinās ierēks visi kopā i sjo.
0
Atkarīgs no setlista un kas ko izpildīs.
+2

20 Ls galiigi nav nekas shaada lieluma pasaakumam
0
^^^ Nu ja, zem jēdziena "all-stars" slēpjas vienkārša draugu dzersma pa pasauli ar iespēju uzvārīties.
0
Interesanti, kuru veel piespeelees klaat lainapam!
-1
^ Ja reiz pasākums saucas — «metal all stars», tad bez Dimebaga un Cliff Burton šis pasākums neskaitās atbilstošs savam nosaukumam! :)))))
+1
^^droshi ka kadu no KORN :)
0
Vismaz vārdos tiek minēts, ka daļa nopelnītā tiks Dimebega vārdā nosauktam labdarības fondam. Kā būs patiesībā, kas to lai zin, bet nedomāju, ka lielākā daļa no šiem onkuļiem būtu trūcīgi.
+2
Tak ko var cepties,būtu labāk priecājušies ka pie mums arī kaut kas atbrauc beidzot, nevis tikai met līkumu. Šis noteikti nav sūdīgākais pasākums, kas var notikt.
0
Protams:)
+3
Es priecājos, ka pie mums brauc Sepultura un Soulfly, nevis viņu viens veterāns kā «visa zvaigzne».
+4
nu ja, ja šitas pasākums būtu izsludināts piem. Tallinā kā vienīgais baltijā ta visi īdētu kapēc mēs ir atkal apdalīti :D
-1
PSC perles - apkure - AAAA - ja nav naudas jadzivo Brasa, varu paradi kur LOL
+1
Šovakar, garām braucot, redzēju pirmo plakātu, tā kā šis ir oficiāli. Protams, redzēt katru no šīm grupām atsevišķi būtu vēl lielāka laime, bet šis pasākums ir apmeklējams kaut vai savas unikalitātes dēļ, jo vai maz kāds iepriekš iedomājās, ka varēs reiz šīs leģendas vienkopus vērot uz vienas skatuves kopīgi koncertējot? Jā, šī ir tīrākā krievu (a la Jaunais Vilnis) formula (mēs Jums maksājam un Jūs mums nospēlējat savus slavenākos gabalus), bet šie vīri to noteikti mācēs to apiet.

P.S. Ja nekļūdos, tad plakātā bija 6. aprīlis
+5
Tas ka kaut kādas afišas ir izlīmētas ne vella neko nenozīmē.

FOR IMMEDIATE RELEASE
Inaccurate and unconfirmed reports were published yesterday on various Internet outlets regarding the upcoming Metal All Stars European tour and its talent lineup, in particular, Slayer's Tom Araya. None of this information was issued by Gabe Reed Productions, Kendra Helms Media or the Metal All Stars organization.

Mr. Araya is not performing with the Metal All Stars - he and Slayer have nothing to do with this tour and the use of Slayer's logo as well as the logos of other artists in the fraudulent advertisement was wholly unauthorized. The bands listed have nothing to do with this or any Metal All Stars tour that features metal legends performing outside their individual bands.

The internet reports also contained information about the Metal All Stars line up and European dates that are not confirmed and still being negotiated.

The producers of Metal All Stars very much look forward to bringing a great Metal All Stars line up to European metal fans and will announce the correct line up, dates and other information on the tour's official website - www.metalallstars.com - when it all has been confirmed.

An official announcement of the line up and confirmed dates will be officially announced shortly and exclusively at www.metalallstars.com and at the official Metal All Stars Twitter (@metalallstars) and Facebook (Metalallstarsofficial)pages.

www.scribd.com/doc/178606703/Final...
+3
tas jau ir interesanti, redzes, kas tur vispar beigas bus, kaur personigi man, nav nekadas ticibas shim pasakumam ...
+1
Vispār es par to arī biju aizdomājies - ka attiecīgo grupu logo lietošana ir patērētāju maldināšana.
+9
Jautrības turpinās - no Marty Friedman ieraksta feisbukā:

My mailbox blew up this morning with people asking about a European tour called Metal All Stars, in which my name was listed. Although this looks like a fantastic tour, I know nothing about this tour at all, I do not know who the promoter is, or why he is using my name. I am not involved in this tour whatsoever.
+8
Karoče - mūs rusņas kantories vienkārši centās appist. Izklīstam!
+2
aizdfomas sāk apstiprināties ... tas pats frīdmans bija slavens pirms pievienojās Megadesai un tie logo toš bij WTF - tie kam tāds pasākums interesētu tīri labi zin, kur spēlē Araya, Halfords u.c. a par kuriem nezina - tātad tie nafig neinteresē ...
+7
Uz skatuves kāps krievu zvaigznes, kas pārģērbušās par Araiju, Halfordu un pārām zvaigznēm, kurām nav ne jausmas, ka viņiem tur jāpiedalās :D
+3
Kirkorovs ādās un ar pātadziņu ;)
+3
cenšas appist vismaz ar sastāvu - beigās atbrauks džeki no Shinedown un Shadows Fall, no kuriem viens arī ANthraxā skaitās i būs tev ōl stārs.
+10
— To, ka tas nav īstais Halfords, mēs sapratām tikai tad, kad viņš atteicās stāties ar mums dzimumsakaros, — aģentūrai LETA pastāstīja viens no Halforda faniem, Maigurs Vaigurs, kurš kopā ar savu partneri Maigoni Ādiņu bija iekļuvis beksteidžā.
0
Aha, pasākums sāk ost pēc koncepcijas kad savācas kautkādi rūķi kuri kautkad ar kautko no bandām sadzēruši vai blakus stāvējuši, cerībā a vosj provincē kāds samaksā
+6
Neizslēdzu gan variantu, ka organizatori ir vienkārši slīpie. Sak, piesolīsim kādus labus mūziķus, beigās kādus arī dabūsim — ja ne taisni tos, tad citus, tūre būs un koncerti arī, bet beigās uzmetīsim māksliniekus. Nesamaksāsim viņiem neko vairāk par avansu. Nav jau vietējie, nav jau krievi, gan jau Kobzons pēc tam nezvanīs un nelamāsies!

Diez, kas notiktu, ja tiem «organizatoriem» pastāstītu, kā tas ir pie mums, Eiropā — ārpus Krievijas: pie mums nezina nekādus Shinedown, lai arī cik viņi nebūtu augstu Billboard 200-niekā, toties pie mums nacionālā autoritāte skaitās Dailes teātra santehniķis! Uz ko biļetes vienmēr izķer. (Un toreiz, kad spēlēja akustisko folku «Alā», tad kādi 30 purni vēl uz ielas palika.)
+1
Nu pag, tūri tak neorganizē krievi. Tas krievu kantoris organizē šo un moš vēl kādu koncertu kaimiņos.
-8
Metālmūzikas grandu
koncertā nepiedalīsies
daudzi izziņotie
dalībnieki.Tikai dienu pēc tam, kad tika
izziņota biļešu pārdošana uz
nākamā gada 5. aprīlī "Arēnā
Rīga" paredzēto metālmūzikas visu laiku
lielāko grandu rokkoncertu "Metal All Stars", atklājies, ka
nemaz visi pasākuma
organizatoru "EM Concert"
reklāmās minētie dalībnieki
tajā nepiedalīsies. Grupas "Slayer" dalībnieks
Toms Araija par gaidāmo
Eiropas turneju, kur viņš esot
viena no galvenajām
zvaigznēm uzzinājis no fanu
un žurnālistu vēstulēm, kuras īsā laikā pārpildījušas viņa
elektronisko pastkastīti. Atklājies, ka gan viņa vārds,
gan "Slayer" logo, kā arī citu
grupu zīmoli ir ne tikai viltīgi
izmantoti fanu pievilināšani,
bet izmantoti, pārkāpjot
elementāras autortiesības, ziņo mūzikas portāls
"blabbermouth.net" Iepriekš tika ziņots, ka
koncertā apvienosies dažādi
mūziķi no pasaules
slavenākajām metālmūzikas
grupām: Phil Anselmo
("Pantera"), Joey Belladonna ("Anthrax"), Udo ("Accept &
Udo"), Nick Menza
("Megadeth"), Marty Friedman
("Megadeth"), Chris Poland
("Megadeth"), Brian Fair
("Shadows Fall"), Max Cavalera ("Sepultura"), Ross
the Boss ("Manowar"), Tom
Araya ("Slayer"), Rob Halford
("Judas Priest"), Jon Daniels
("Anthrax"), Jasin Todd
("Shinedown"), Aaron Rossi ("Ministry") un Matt Banchard
("Shadows Fall"). Saraksts gan būs daudz īsāks
un nebūt ne tik kārdinošs -
Phil Anselmo ("Pantera"), Joey
Belladonna ("Anthrax"), Nick
Menza ("Megadeth"), Max
Cavalera ("Sepultura"), Brian Fair ("Shadows Fall"), Jon
Daniels ("Anthrax"), Matt
Banchard ("Shadows Fall"),
Jasin Todd ("Shinedown"),
Ross the Boss ("Manowar") un
Aaron Rossi ("Ministry"). Biļetes uz pasākumu joprojām
ir pieejamas "Biļešu serviss"
tirdzniecības vietās un internetā.
0
^
Nu labi Cronos vismaz būs? Aj un vispār te vēl desmitrez viss izmainīsies , ja vēl galu galā tas koncis būs. Bet tas ka nebūs visi tie kas minēti uz postera 100%.
0
Cronos nav apstiprināto sarakstā, tāpat kā Halfords.
+2
^^
izlasi no
sākuma, vai
tas, blje, nav
jau uzrakstīts
Diskusijā Pirmīt ("Bitītmatos"),
un Cieni ("Citus Tās Lasītājus"),
pirms akli
Crtl+C/Crtl+V
+1
pagaidām ir tā ka nezin kam ticēt vairāk-1. Konča posteram,2. osinsh, 3. Vai tomēr savam čujam?
Karoče nav ko te ņemties gudri, pienāks nakamāgada aprīlis tad ar redzēs kas būs .
0
Paga, ta Haalfordu izdomaaja krievu orgi, ka vinsh buus?
0
Posterim ticēt nevar. Gaidam turpmāku oficiālu info no projekta (nevis koncerta) organizatoriem.
+2
Un Vilnjaa droshvien buus nevis Dream Theater bet Nightmare Theater:D
+7
Viļņā būs Dream Theater pirmā skaņotāja un tā džeka, kas končos gičas padod, otrais projects.
+1
siena vnk dzeju bīdīt mēģina :P
+4
vot es tik vienu tomēr nesaprotu ibio it kā metālu klausos kopš 1981.g. bet tādu Shadows fall un Shinedown nezinu. Kas pa metāla dieviem nakuj?
+4
Es ari tieshi to gribeju prasit, kopsh kura laika Shadows Fall tiek pieskaititi pie stariem...
A par Shinedawn jau Dethecrator ieprieksh izteicas :)
Un ka jau es mineju pirms kadiem postiem, kur tad Korn, vai ta tie ari nav lielakiem metala stari, ja jau Shadowi skaitas? :):):)
Da nu nah, es reali ieteiktu neiespringt no shita pasakuma, labak pietaupiet savu naudu kadam vienas grupas pasakumam, nevis shitajam mistiskajam "pionieru utrennikam".
Nezinu, man liekas tas viss ir ar domu, ka Austrumieropa joprojam dzivo iditi un pa ielam lachi uz velospediem parvietojas.
Ja te pie manis Austrija, ko tadu izreklametu, domaju, ka nakoshaja rita butu dauzi tiesa iesudzeti.
+2
3. septembrī izplatītajās ziņās par šito tūri ir minēts, ka novembrī tā ceļos pa D-ameriku. Novembris jau gandrīz pie durvīm, bet arī par D-ameriku nekur neatrodu neviena konkrēta datuma.
+1
nu tas viss ir reals 1. aprilja appisiens :)
+5
Vai tik nebūs tā, ka blēži izmeklējuši dažādus miera mikas no visādām grupām, kas traci diez vai cels, un tad salikuši uz plakātiem. «No Slayer tak Arājs vienīgais zināms kā miermīlīgs kristietis — nu tad ieliks to uz plakāta! No Megadeth nevar likt Masteinu, tas uzreiz sacels nenormālāko trobeli un vēl sataisīs reālus sūdus caur tiesu vai kā, tad ieliks dažādus bijušos. Ņūsteds? Nē, to nevar likt uz afišas: tam tikko iznāca varen labs soloalbums, un trakums būs tāds, ka viņš tiešām gribēs braukt tajā tūrē un popularizēt jauno albumu, a mums tas neder! Kavalera ir vecs un noēdies resns, tas mums nevarēs pakaļ paskriet, to var. Bet mēs, SIA «Divpadsmit Krēsli», iekasēsim par pirmajām biļetēm piķi un fiksi pazudīsim! Ieguldījums — pāris video, mājaslapa, 30 plakāti. Pārējais — tīrā peļņa!»

Ja jokus pie malas, tad šovakar par šo jebatoriju būs arī sižets radio 101. frekvencē pēc 18:00, kad Nedēļas Notikumu Kopsavilkums skanēs. Atkārtojums 20:00, kā arī sestdien un svētdien. Dzirdēšana vienlaikus arī FM 93,5 (Kurzeme), FM 103 līdz 104,7 (Vidzeme) un www.1br.lv.
0
Skandinaavijas konchus pat arii urlieshi riiko!

www.emconcert.ru/index.php?option=co...
0
^^ mājas lapā arī nav sevišķi daudz darba ieguldīts - logo un meila adrese :D
0
Ar officiaaljajiem tuures datumiem un daliibnieku pilno sastaavu atveers...
+5
brīnums, ka Šuldinera vārds uz plakāta neparādījās
+3
Mazliet nomierinājos. Lasīju par tiem 2 - Shadows Fall un Shinedown un domāju, ka esmu viens tāds atpalicis, kas šīs grupas nezina...
0
www.emoconcert.ru ...
0
^Nu un, vismaz pie kaut kaadiem lielaakiem rokkoncertiem tiekam
+5
velku paralēles ar pirms pāris gadiem Ogres estrādē notiekušajiem koncertiem. Tā piemēram 2006.g. tur uzstājās Pink Floyd, kas izrādījās kkāda kovergrupa. Ir bijuši Whitesnake, kas izrādījās Classic Whitesnake M3, ko veido ex dalībnieki bez Koverdeila...
vārdusakot- parodija.
0
^ha!! funny as shit :D
+1
Ogres estrāde savulaik šajā sakarā tika konkrēti apsmieta, dēļ visādiem Fink Ployd un tamlīdzīgiem «māksliniekiem»:

www.diena.lv/blogi/ogres-estrade...
0
Šodien dzirdēju pa SWH Cock kaismīgu šī pasākuma reklāmu, bija gan Judas priest pieminēti, gan Araija un pārējie, kuri bola acis par savu piedalīšanos :D Pēc cik ilga laika vietējie orgi paši atčoknīsies un uztaisīs jaunu reklāmu?
+1
ooooo. ja nav žēl acis: www.ogresestrade.lv/
+2
Bet nu M3 nebij ne vainas

Zheel, ka aizklapeejaas, forshi jau bija aiziet uz Nazareth pa 3 Lashiem
+1
^^^Prieksh kam vinjiem jaamaina, jo pasaaciens taa vai taa notiks.Taga tik kaut kas "skalsh" jaaizzino,taa teikt nodroshinaashanaas pret feiluru, ja nu beigaas buus kaadi shtruntu metaal staari savaakti.
0
Karoč, no 18:00 sižets radio par šo uzmetienu (nedēļas notikumu kopsavilkuma ietvaros)!
+1
^^ Pat ja pasākums kā tāds notiks (uz ko es gan arī varis īpaši nepaļautos), reklāma ir jāmaina tālab, ka tajā pieminēti tie, kas točna tur nebūs. Patērētāja maldināšana, jeb "false advertising" ir sodāms pārkāpums. Vot paņems viņus Slayer un Judas Priest menedžments iesūdzēs tiesā, varēs gadiem ilgi maksāt.
0
METAL ALL STARS ‏@metalallstars 7h
The following dates are confirmed:
Stockholm April 3rd
Riga April 5th
Helsinki-April 6th
St.Petersburg-April 8th
Moscow-April 9th

twitter.com/metalallstars...
+1
Nu vinji var updeitot ko vien grib, tapat skaidrs, ka tas pasakums ir appisiens un nav jegas te pat diskutet talak.
0
Shii projekta jenkju autorus tev gan nav par ko apvainot
+4
mēs esam trūmetālisti - ko gribam, to apvainojam :p un pohuj veņiki
+1
kapitālistu cūkas!
+3
Bet Halfords gan varētu tos krievus uzraut uz desas. Burtiskā nozīmē.
+2
Pareiz Bleid, mums bļed atšķirībā no citām maukām un pidariem nahuj nav ko slēpt un cenzēt, kapiets viņu rāvis ibjom!
+1
jobans vobans, apkopojums par notiekošu huiņu šeitan sacūkots:

karametals.lv/zinas/smagas-muzika...

Šis pats teksts izskanēja arī pa radio.
+2
"leģendārais ģitārists" Pols Spekmans nekad nevienā no grupām, kurās ir piedalījies, nav spēlējis ģitāru - viņa ampluā ir bass un vokāls.
0
Iz www.facebook.com/metalallstarsoffici...

In regards to the Metal All Stars European Tour 2014, we are confirming the following shows :

Stockholm- April 3rd-2014
Riga- April 5th-2014
Helsinki-April 6th-2014
St.Petersburg-April 8th-2014
Moscow-April 9th-2014

More to come soon!!
------------------------------

Hail to all European Metal-heads ! Thank you all for the great response ! The Interest Media is the sole agent for Europe, somehow there has a been a leak in the line of communication that ignited all sorts of comments and rants; this is fuel to our fire, because that's what we are currently working on: the best Metal All Stars show on earth.
Sorry everyone for the mishap, but thank you again for all for the feedback, we're finalizing the process also according to your latest suggestions….the best part of this is yet to come!
While thanking EM Booking and Gabe Reed Productions for their professionalism and understanding , we would like to reassure all the fans that we are all working together on the best line-up from hell.
Official up-dates, more confirmed shows and line-up additions, will be available shortly on the official Metal All Stars channels and FB.
As per today, sat Oct 26th , 2013, this is the official line up of the Metal All Stars Euro Tour 2014.
Stay tuned, more Metal Mega Stars will be announced very soon……keep sending your dream-team names, we need you guys !....it's only the beginning….

Phill Anselmo (Pantera, Down)
Joey Belladonna (Anthrax)
Cronos (Venom)
Max Cavalera (Sepultura, Soulfy)
Ross The Boss (Manowar)
Udo (Accept.Udo)
Blasko (Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Danzig)
Brian Fair (Shadows Fall)
Jasin Todd (Shinedown)
Elias Bones (Rock of Ages)
Jon Donais (Anthrax,Shadows Fall)
Aaron Rossi (Ministry)
Matt Bachard (Shadows Fall)
Nick Menza (Megadeth)
+4
Vispār kas tas par zvēru The Interest Media? Facebook pievienoti dažas stundas atpakaļ, netā par viņiem vairāk arī nekā nav.

Gribās jau sākt domāt ka ne tikai emconcert ir uzmetēji bet arī viss tas projekts no amerikāņu puses ir kaut kāds SIA "Рога-капыта".
+1
Gabe Reed Productions pēc mājas lapas arī izskatās pēc tipa SIA "Ogres estrāde". www.gabereed.com/
0
Viss šis pasākums, pat ja viņš beigās notiks un ja tiešām tajā «All Stars» tūrē dosies Phil Anselmo un vēl kādi, patlaban pēc sava organizatoriskā procesa vairāk atgādina tādu feļetonu kā apmēram šitais te pastāstiņš:

tyrannyoftradition.com/2013/10/25/comedian...
+1
Alternative.lv džeks turpina apskatīt šo te Ogres estrādes pasākumu:

www.alternative.lv/zinas/metal-all-sta...
+4
Izmantoju izdevību uzjautāt Arēnas pasākumu koordinatoram par šo lietu: secinājām, ka, visticamāk, orgi ir krievu jaunbagātnieki, kam nafta (vai kāds cits svarīgs pārdodamais resurss) ir beidzies, bet, tā kā ļimonus nav kur likt, tad metas šovbiznesā. Pieredzes un spēju šādiem ļautiņiem praktiski nav, toties ir daudz skanošā. Lai vai kā, beigās saņēmu siltu ieteikumu biļetes uz pasākumu nepirkt.
-8
Krievi normaali dzeki-riiko Alice Cooper,Dream Theter un citas roka veertiibas, kameer vieteejie orgi tikpat kaa neko
+3
^ varbūt tāpēc, ka normālā veidā (t.i. bez uzmetieniem) ko tādu sarīkot pie mums, lai nepaliktu mīnusos, šobrīd ir gandrīz nereāli?
-5
Par ko miinusi?! Par to ka aicina uz Baltiju Alice Cooper,Dream Theater?
+2
Mīnusi par nekritisku slavas dziesmu postēšanu kādiem mistiskiem krievu šovbiznesa darboņiem, pēc kuriem — pie nosacījuma, ka viņiem izdodas kaut ko tiešām noorganizēt līdz galam! — praktiski nekad nav lasāmas pozitīvas atsauksmes.

Kūpers jau bija Arēnā Rīga bez nekādiem krieviem. Dream Theater būs citu reizi gan jau arī bez uzmetēju starpniecības!
0
Nesen tikai kaa ienaakushi....
Reku pa Skorpioniem,Kuuperiem Tallinaa tikai pozitiivais.
Nu jaa ar Metaljugaam taa nesmuki izdariijaas, bet kur rakstiits,ka varbuut tas pats Halfords vai kaut kaada cita tml. liimenja legjenda buus beigu beigaas.

Taa kaa es nesaskatu neko sliktu, ja vinji ir bagaati promouteri un ja sheit ieintereseeti riikot Baltijaa augsta liimenja lielkoncertus, pat ja sheit ir lielaaks risks iedziivoties zaudeejumos.

Interesanti kaa ta shitie amatieri tikushi riikot arii koncertus Somijaa un Zviedrijaa?
+1
Zviedrijā vēl nevienu koncertu viņi nav sarīkojuši. Par Somiju hvz, varbūt Pīķera tuvums kādu lomu spēlē, un nav jau tā, ka krievi ar savu piķi necenstos par visām varītēm arī Somijā ielīst (sk. Jokerit @ KHL).

Var jau pieņemt, ka līdzšinējās lažas ir pieredzes un pareizo kontaktu un kadru trūkuma dēļ, laiks rādīs. Tomēr ir samanāma tendence orientēties galvenokārt uz visādiem penšiem un all-stars variantiem; no līdz šim rīkotajiem bezmaz vai kā vienīgie izņēmumi būtu tie paši The Killers un ....Džastins Bībers :D
+1
Scorpions svētdien šie arī rīkoja
0
Tie nav pie izņēmumiem pieskaitāmi :)
0
> un nav jau tā, ka krievi ar savu piķi necenstos par visām varītēm arī Somijā ielīst (sk. Jokerit @ KHL).

"Jokerit @ KHL", laikam, nozīmē tieši pretējo - somi ielīduši Krievijā. :-)
-3
Vinji jau riiko no 2008. Krievijaa.(Motorhead,Whitesnake,ZZ TOp,Satriani,Uriah Heep,Malmsteen,Moore,Nazareth, ,Slayer,Megadeth,Priest,Rea,Rammstei...
Un shogad saakushi riikot ariI Baltijaa un Skandaa
0
^ Vēl mīnusus parasti dabon par nesalasāmību!
0
Sorry:D
Paskaties arhiivu vinju maajas lapaa
0
Nekā vecāka par šī gada februāri tur neatradu, jau iepriekš skatījos.

Serzh, kā izskatās, kurš kuir cenšas ielīst?

“We’ll play in the Finnish league this season, and will join the KHL for the 2014/2015 season,” Harkimo said in a press conference.

“I’ve been in charge of Jokerit for 20 years. We’ve played in the Hartwall Areena for 17 of them. It’s been a fantastic, but also draining time,” he said.

He also announced that the arena has been sold to a company owned by Gennadi Timchenko, the chairman of the board of the KHL, and SKA St. Petersburg president – ranked 62nd in the 2013 edition of the Forbes magazine billionaires list, with an estimated fortune of $14.1 billion – and Boris Rotenberg, and his brother Arkadi Rotenberg.

Boris is a co-owner of SKA, Arkadi the chairman of Dynamo Moscow. They were represented in the press conference by Roman Rotenberg, SKA’s Vice President of Marketing and Business Development.

The new owners of the arena that hosted the IIHF Ice Hockey World Championship in 1997, 2003, 2012 and 2013 also have an option to acquire shares in the hockey club next year."
www.iihf.com/home-of-hockey/news...
0
www.emconcert.ru/index.php?option=co...

Blakus "Submit" ir izveelne ar visiem gadiem
+1
^^ Būs offtopiks par hokeja ekonomiku, bet… Viss ir ļoti aizdomīgi, jo Timčenko jau labu laiku ir Krievijas bagātnieku topa trijniekā, tā kā 62. vieta pasaulē ir visai pieticīgs un konservatīvs cipars. Timčenko ir Putina labā roka naftas biznesā — iespējams, biznesa jautājumos pat «vecākais brālis». Jamais jau daudzus gadus pamatā dzīvo Somijā un uz Krieviju praktiski nebrauc, lai varētu apgalvot, ka viņam tur nav jāmaksā nodokļi, jo viņš dzīvojot Somijā un darbinot savu Glencore caur Šveici. (Protams, draudzība ar Putinu visu atrisina šā kā tā, bet šis negrib mest ēnu uz savām attiecībām ar Kremli, jo tēlot «labo investoru» vienmēr ir izdevīgāk… paprasiet Savickim, ja kādam šaubas!)

Savukārt ITERA ir otrs VDK atzars, tikai gāzes biznesā. Šis spekulantu kantoris deviņdesmitajos nebija īpaši ieredzēts Kremlī, bet ko tu padarīsi, ja valsts oficiāli skaitās brīvā tirgus spekulantu ekonomika, un padzīt nevienu īsti nevar. Bet Putina varas gados ITERAI jau pavilkās visas lielās iespējas: kā nekā ITERAS dibinātāja labākais draugs Savickis reiz astoņdesmitajos vadīja VDK rezidentūras tīklu Austrumeiropā, kur viņa pakļautībā tolaik Austrumvācijā dienēja kāds pajauns un perspektīvs VDK izlūks, vārdā Vladimirs Putins :)
0
0
Confirmed artists include:

Phil Anselmo (PANTERA, DOWN)
Joey Belladonna (ANTHRAX)
Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY)
Udo Dirkschneider (U.D.O., ex-ACCEPT)
Cronos (VENOM)
Max Cavalera (SEPULTURA, SOULFLY)
Brian Fair (SHADOWS FALL)
Ross The Boss (ex - MANOWAR)
Rob "Blasko" Nicholson (OZZY OSBOURNE)
Nick Menza (ex-MEGADETH)
Jasin Todd (ex-SHINEDOWN)
Matt Bachand (SHADOWS FALL)
Kobra Paige (Gene Simmons Records artists KOBRA AND THE LOTUS)
Jon Donais (ANTHRAX)
Jesse Billson (LEVEL ZERO)
Aaron Rossi (MINISTRY, PRONG)
Bones Elias (DEAD BY SUNRISE)
+4
nu re no visām mega zvaigznēm palika tikai artisti kas ir ar mieru nopelnit nedaudz $ da ar jebkādu pasākumu un jebkur. Reāli ir kādas personas 4., pārejie izņemot Kobru P. (kas laikam paliks te no Erota'14) , tīri katra gaumes lieta.
+3
Aha, lielākā daļa lielo un skaļo vārdu kaut kur noplauka, to vietā parādījās jauni ex-kaut kas un Ko... kas, pie velna, tā par kobras pežu?
+2
baumo, kak Phil Anselmo vietā būšot Phil Duscato (ex-GORGUTURAL VOMITS) un Max Cavalera vietā būs Ricchie Pedroza (Incestual Corpse)
+4
un Udo Dirschneider vietā būs Udo Jürgens.
0
Briest gadsimta uzmetiens :D
+1
^^ drīzāk Peter Dirkschneider - www.youtube.com/watch?v=_ZYBwMd23lM...
0
acīmredzot, ko "rīkotājiem" uzreiz var ieteikt, t.i. atteikties no rīkošanas Arēnā Rīga. Lētāk būs
+1
Un pārcelt uz MP
+1
Nez, ko darīs tauta, kas bija sasapņojušies par Arājiem un Halfordiem?
Bezkaunīgs abjebons! :D
+1
^ & nopirkuši biļetes, gribēju teikt ^
0
Lai tik iet pa taisnu taku uz Oges estrādi.
0
Šitais koncerts jau tagad izskatās tāds, ka pat Nice Place nepievilks pilnu ar publonu. Vispār tas pasākums līdzinās tādam krietni iesmakušam zombijam: ar katru nedēļu arvien vairāk gaļa nokrīt no kauliem. Līdz aprīlim nepaliks pāri nekas.
0
nekas, pieaicinās kādu Krievijas estrādes zvaigzni kas māk pantāru graizīt un saijģot.
0
^^ paliks. Būs Metal All Stars latvian edition - uzstāsies Mūžamežs, Diseim, RelicSeed, Darrva un Wagars.

Eschatos un Frailty diemžēl nevalificēsies tik augsta līmeņa Metal All Stars pasākumam.
+5
^^ Pa Uku? :D
-1
Protams jo tās grupeles ko nosauci...tālāk par ogres kakstrādi tālāk netiek.^^

Eschatos un Frailty?A viņiem tak pohuj!!! ^^
+5
^^ paga, tas jau neatbilst formātam. Latvian Metal All Stars būtu apmēram Mūžamežs, Urbix, Goblins un izlase no no grupām, kas Wacken metal Battlā apstājās pusfinālā.
0
Rekas varētu Ogres estrādē uzrukāt - DEATH ''Human'' piespēlētāju sastāvs - www.relapse.com/label/death-dta-ann...
+1
kaut vai ogrē,bet dzirdēt droši vien būtu interesanti.
0
METAL ALL STARS ‏@metalallstars 18 Dec

The legendary @TheVinceNeil of @MotleyCrue will be the special guest at the @metalallstars shows in Sweden, Latvia, Finland and Russia!
+1
^ Man tā šķiet, nebūt ne pēdējā "zamanuha", lai kaut kādā veidā padarītu interesentāku to "metāla zvaigžņu" sastāvu. Taču nebrīnīšos, ja arī Vince Neil būs no tiem, kurš pašlaik par savu "īpašā viesa" statusu neko nezin :)
0
Ta jau jāgaida, ka resnais Rožu Axls ar parādīsies :D
0
Alternative.lv tikuši līdz Belladonnam uzjautāt par šito brīnumu:

www.alternative.lv/intervijas/anthrax-...
0
^ Ja pareizi noprotu, tad pasākums būs kolektīva, oldskūlīga drope uz skatuves... un kaut kādas dziesmas kādā brīdī arī tiks uzdziedātas :)

Tāds priekšstats no intervijas radās, ka repertuārs būs tāds... nekonkrēts.
0
nu ko - jauni plakātiņi ielās ! Le grandioso zvaigžņu šovs var sākties. Kurš iet ?
+1
Pag,a kāds koncerts no šitās sērijas vispār ir noticis? Es te kaut kur lasīju, ka polija ir atcelta.
+3
Jauni plakātiņi jau ir kādu laiku. Bet lainaps gan būtiska atšķiras no sākotnējā.
0
Halforda tik nav, bet toties ir Nīls
+1
Bulgārijas koncerta video iespējams ievērtēt šeit:

www.blabbermouth.net/news/metal-all-star...
+1
Metal Old Farts :D
0
Viena studente, kas piestrādā Arēnā, ļoti safanojās, ka dabūšot redzēt Megadeth. Nācās apbēdināt — tūrē bija sākotnēji pieteikti 2 bijušie dalībnieki, kas tur nespēlē jau 10+ gadus. Bet izrādās, ka nebūs arī tie paši:

www.alternative.lv/zinas/metal-all-sta...
+2
jūtu ka arēnā varēs spēlēt paslēpes pa tukšajiem koridoriem un krēslu rindām. Neviens normāls cilvēks uz šo biļeti nav pircis un nepirks, un, iespējams, aiz gara laika aizies līdz arēnai un ja iekšā kaut kas grabēs, tad nopirks biļeti uz vietas. un jā, bez cronos un anselmo jau tā pavājo sastāvu, tagad par "metal all stars" var nosaukt tikai un vienīgi kāds prātā pavieglāks.
+1
^ No sākotnējos reklāmplakātos solītā tiešām vairs tikpat kā nekas īpašs tai "metal all stars" komplektācijā nav palicis.

Atliek vien cerēt, ka Arēna Rīga uzstādīs rekordu vismazāk apmeklētā koncertbalagāna disciplīnā.
Līdzjūtība tiem, kuri nopirka biļetes iepriekšpārdošanā 2013. gada nogalē.
+3
Es aiziešu apskatīties, kā ir.
Cerams, ka tukšā arēnā varēšu pavisam netraucēti un tuvu apskatīt Metal Old Farts.

Es, kā "normāls" cilvēks, protams, ka biļeti nepirku, bet man divas uzdāvināja uz Ziemassvētkiem, jo, dāvinātāji nopirka uzreiz kā afišas parādījās. Viņi redzēja, ka tur Slayer un vēl nezin kas būšot, kas man patīkot.
Tā kā maldinošā affiša nostrādāja vismaz šajā gadījumā.
0
pēc šitā raksta izskatās, ka žīdu blēdis (Gabe Reed) ir notirgojis pasākuma rīkošanas «paku» vairumapjomā krieveļu blēžiem (EM Concert), kuri tagad nevar nerīkot pasākumus, pat ja daži tūres datumi būs acīmredzama finansiāla izgāšanās: nra.lv/izklaide/muzika/114...
+2
pofig par šo veco perdekļu balagānu, labāki vērsiet savas domas un pēc tam arī fizisko pusi uz šo te:

Anthithesis IV = Devilstone 2014 BEZMAKSAS - JĀ!

Jebkurš, kurš iegādājies biļeti un apmeklē 18. aprīļa pasākumu
"Antithesis IV" , klubā "Melnā Piektdiena" , Rīgā, ( spēlēs -
Esoteric, Isole, Procession, Doomed, Frailty, Sinisters, Scarons) ,
neatkarīgi, iepriekšpārdošanā ticketshop.lv vai koncerta dienā, kluba
kasē - tiek "Devilstone" festivālā BEZMAKSAS.

Biļetes uz Antithesis iepriekšpārdošanā šobrīd jau 20.50 eur te:
www.ticketshop.lv/site/events/view/72...
Koncerta dienā, kluba kasē - 28eur.

Kā tas darbojas - piem. Haris Strapāns no Lielpisāniem, pat ja tas
neklausās doom metal, bet visparastāko hi-fi-lo-fi fartcore, koncerta
dienā, klubā, pie ieejas, uzrāda derīgu "Antithesis" biļeti (nopirktu
internetā iepriekšpārdošanā vai koncerta dienā kluba kasē, dārgāk,
saņem Devilstone Promo Kode - taustāma papīra gabala, uz kura
attiecīgi ir kods un instrukcija, kas, kur un kā jānodara - 5 dienu
laikā jānodeklarē kods un bezmaksas ieeja "Devilstone" festivālā
garantēta, jā, visām trim dienām.

"Devilstone 2014" -
sesto gadu pēc kārtas, Lietuvā, 17 - 20. jūlijam,
šobrīd izziņotās grupas - "Arch Enemy" , "Vader" , "Church Of Misery"
(Japānas doom metal) , "Inquisition" , "In Solitude" , "Jimmy Glitschy
.." , "Necroriser" , "Obscure Sphinx" , "Blues Pills" , "Shining"
(Norvēģu jazz roks) , 3 skatuves, 40 vai vairāk grupas, dažādi žanri
un izklaides.

"Antithesis IV" apmeklētājs šobrīd ietaupa ieejas maksu - 23 eur
(šībrīža fesyivāla biļešu cena)
Bildes, info: www.devilstone.net / www.facebook.com/velnioakmuo...

Uz festivālu no Rīgas brauc "EstralchocholgonBuss665+1" - laicīgi
pierezervēt sēdvietu, stāvvietu, vip vietu bagāžas nodalījumā vai
piekabē var te: estragons@inbox.lv
0
Bet to Kobru ar lotosiem tūrē paņēma droši vien tāpēc, ka viņai nav jāmaksā honorārs, savādāk ko šādā tūrē darīs vecene no nezināmas grupas, kura pastāv tikai 4 gadus?
0
Vince Neil ‏@TheVinceNeil 6h
So sorry to all the fans in Europe. Got screwed over by promoters. Again! Looking forward to seeing you all with Crüe soon! Not my fault!

twitter.com/TheVinceNeil...
0
to Kobru drīzāk izbīdīja Simmons no Kiss, jo viņš viņai tāds kā menedžeris vai kas.
0
Vakar čomaks Stokholmā esot bijis uz to allfarts šovu. Teica ka kopējais iespaids diezgan pašvaks un principā pēc kautkādām koverbandām tas viss esot izklausījies.
+5
Paklausījos to Kobru. Diezgan liels mēsls. Es tā skatos, ka pēdējā laikā tas, kas tiek pasniegts kā metālmūzika ir nekas vairāk kā vien bezdvēseliska, pārproducēta, wannabē pophujop herņa, kas paredzēta nekam citam kā vien moneymaking. Kur esam nonākuši? Patērētāju sabiedrībā, kur visiem būs spēlēt pēc vieniem noteikumiem.
+1
Uz Baltkrievijas koncertu bija iespēja iegādāties VIP biļetes, dārgākā no tām solīja iespēju pat piedalīties kopīgās vakariņās ar metāla zvaigznēm :)

afisha.tut.by/concert.php?cid=129...
+2
Un patiesībā trakākais ir tas, ka cilvēkiem tas viss sāk asociēties ar smago mūziku. Nekāda tumsa, depresija un tamlīdzīgas lietas, nekāds spēks, nekāds no klišējām brīvs viedoklis, nekāda brīvība galu galā, tikai mūzikas bizness un izklaides industrija. Tāpēc grupām, kas vēl domā vecajās paradigmās nākotne zīmējas tikai un vienīgi iekš underground un koncertos mazām auditorijām. Bet tas jau nav nekas traģisks, pēc būtības. Traģisks ir tas, ka par metālu uzskata to, kam ar to nav nekādas saistības vai šī saistība jau sen kā zaudēta.
0
Es tikko iedomājos, ka tas viss pamazām uz mietpilsoņiem atstāj iespaidu, ka metāls nav maniaku un šausmu mūzika. Mošk tie pamazām sāks klausīties underground grupas?
0
^^ "Traģisks ir tas, ka par metālu uzskata to, kam ar to nav nekādas saistības vai šī saistība jau sen kā zaudēta. "

Aplam tas ir, jā, bet nekā traģiska pēc būtības jau tur nav.
+1
^ tā nu gluž nevarētu teikt, jo kādam tas ir traģiski, citam bēdīgi, vēl kādam pagalam priecīgi.
Bet tā "traģiskā" tendance manuprāt jau gadus 5 ja ne vairāk sekmīgi virzās uz priekšu.
+2
es varbūt pārāk dramatizēju, bet patīkami tas nav.
0
Ņemot vērā E. pārstāvēto apakšžanru, nav brīnums, ka viņam izdodas dramatizēt un saskatīt traģisko pusi :) Droši vien dāma ar liru, Melpomene, joprojām diktē priekšā, kas jāraksta!
0
^humors ir laba lieta, bet to, kas jāraksta, priekšā diktē realitāte.
+5
Mūza, vārdā Melpomene — traģiskās literatūras un mākslu aizgādne. Ierodas ar liru.
Mūza, vārdā Realitāte — dokumentālo filmu un ne-fikcijas mūza, ierodas pie autora ar litru.
+1
Labrīt, E., tikpat labi, tu šitā sūkstīties varēji kādā 1987.gadā, par visādiem Motley Crue, Europe, Whitesnake ... Celtic Frost ar komerciāli palikuši utt.
+1
Laikam tomēr garām ,pietika ka paskatījos Sofijas konci. Kautkāda lētuma piegarša (ar cieņu pret atsevisķiem izpildītājiem Udo, Joey).Šlaks! Neesu ne Zaka , ne tagadējā Cavaleras fans , pārejie vsp tirliņi. Atceros Rigas Metallica konci ka pie skonto īsi pirms paša sākuma biļetes lūdza lai nopērk pa 5-10ls (spekulanti).
+1
^^1987. gadā man bija kādi 4 gadi, un vairāk par Europe vai Celtic Frost man pašsaprotamu iemeslu dēļ interesēja Miedziņš nāk. Sūkstīties - es nesūkstos, bet vienkārši paužu savas domas par to, kas tagad ir. Tas taču ir ok, es ceru?
+1
Manuprāt, neviens no pašreizējā metāla zvaigžņu sastāva nav pelnījis nosodījumu par to, ka viņi šādā tūrē izmanto iespēju nopelnīt kādu grasi.
Uzskatu, ka visas ar pasākumu saistītās nejēdzības radušās koncerttūres organizatoru neizdarības vai arī apzinātas patērētāju (biļešu pircēju) maldināšanas dēļ. Un šādā veidā gūta peļņa galīgi neiet kopsolī ar biznesa ētiku.
+2
^
nee nosodijumu protams ka nav pelnījis ,tacu organizatori ir maukas:)
+3
^ Maukas dod par velti. Tie organizatori ir alkatīgi uzmetēji-pidarasi.
+2
Ehh, labi, ka rīt tas viss būs aiz muguras.

youtu.be/PF-UlDFp7Tk...
+2
^^ to ko smagi jauc - tieši maukas nedod par velti. Un tieši tāpēc viņas IR maukas
+2
Varat mani te gānīt, bet tā kā na haļavu ir ienākušās biļetes, es uz šo "šoveli" aiziešu. Tāpat bija plāniņš mazliet palietot alkoholiskos dzērienus, tad kāpēc lai to nedarītu klausoties ausij un sirdij tīkamu mūziku. Un pluss vēl tam izskatās, ka spēlēs "vienīgi Jums", jo, spriežot pēc vispārējās attieksmes, arēnā būšu es un vēl pāris cilvēki :). Organizātori, protams, ir totāli krāni, taču- labāk aiziet un nožēlot, nekā neaiziet un nožēlot.
Par redzēto un cik ilgi tika izturēts, padalīšos rīt. Lai visiem smaga diena!
0
Vince Neil ‏@TheVinceNeil 13h
Promoters lying to cover there own asses! They lied to you and to me! Fuck them!
0
Diez, kādi spekulatīvie piedāvājumi ar lētajām biļetēm pie ieejas varētu būt gaidāmi?
+1
^tas ir iemesls, lai klātienē apskatītos tirdznecības specifiku stresa situācijās :):):)
0
Man stāv prātā, ka arēnā nekas no alkoko nav (cēsu? haha) vai ir par nejēdzīgām cenām (stiprie).
0
arēnā i aldara monopols, arēnas narvesenā kautkāds carlsberg un aldara dūmaks, visur citur kautkādi luksi un vēl kautkas prasts. krc, arēnā dzert - sevi nežēlot.
0
kolēģis, uz Arēnu ejot, parasti sīci ar ratiņiem ņēma līdz - tur varēja ērti aļākus sakrāmēt :)
0
Arēnā zīdaiņus ienest vaitta var? Tīri tehniski tad sanāk, ka ienes iekšā vienu maziņo!
0
Zīdaiņu ratos jau var pārdesmit litrus iekraut :D
+1
Hehe, skanošie rateļi - stumj atgāzies un patīkami džinkst :D
0
te nu skaipa reportāža no arēnas (rakstītāja smago klausās tikai pusgadu, pirms tam izaugusi ar hiphopu):

[4/5/14 11:17:17 PM] Mucenieka_Meita:
sākās ap septiņiem un laikam līdz vienpadsmitiem. nepaliku līdz beigām
Viena blonda čiksa dziedāja megadeth - manu mīļāko simphony of destruction. Ļoooti labi [izrādījās, ka te domāta Kobra paige — D.]

Tad vēl bija maziņš , sirms onkulītis, kurš mēdās — spaiki uz ādas jakas, apm 1,65, viņš ņerkstēja spalgi (noskaidrojām, ka tas bijis udo — D.)
bija čalis ar drediem līdz zemei utt.
es ielīdu fonu zonā, pilnībā pie skatuves ērti iekārtojos, dabūju aproces
tauta bija tikai 2000
[4/5/14 11:18:02 PM] Mucenieka_Meita: izskatījās, ka Arēna pat ietaupija, jo bija EVOR apsardze un man likās, ka esmu stiprāka par to apsargu. :D
[4/5/14 11:19:04 PM] Mucenieka_Meita: Esmu šokā par latviešiem, jo uz kkādu LMFAO, vai kā tur bija
savācās kkur virs 5000!
+5
šitais viss pasākums jaur tāds LMFAO ir.
0
Kas ir LMFAO?
0
Laughing My Fucking Ass Off, kā arī popsas ansamblis ar tādu nosaukumu.
0
Dethecrator, sīčus ratiņos vanckā apkārt līdz 1.5-2 gadiem
+1
Nu tā jau ir konkrēta izlaidība ilgāk pa gadu un pāris mēnešiem pa ratiem vazāt.
0
Atkarīgs arī no veicamā attāluma - cik nu tāds pusotrgadīgs sīcis ātri un tālu var aiziet.

Bet atgriežoties pie tēmas - kāds bija ar? Redzēju te vienu mošpita video FB no šitā pasāciena, nemaz tik maz tautas neizskatījās.
0
^^^^Paldies Intar.Mazliet palaidu garām šīs faking abreviatūras...
+7
Cilvēku bija negaidīti daudz.

Priekš manis pasākumā bijā pārmērīgi daudz heavy metal.
Pilnīgi visu neredzēju, piem., iesildītājus un Shadows Fall (no šiem tikai Raining Blood, kur piedalījās arī Kavalera).

Kobra nepatika, lai gan viņa ļoti centās. Viņas izpildījumā "Symphony of Destruction" man nepatika.

UDO uzstāšanās, manuprāt, bija ļoti iespaidīga. Te uzreiz varēja redzēt - leģenda!
Konstatēju, ka publikai ļoti patīk Bēthovena "Elīzei" (dziesmā "Metal Heart") - sajutos, kā dziesmu svētkos.

Patika Kavaleras uzstāšanās - te bija arī pirmais un vienīgais mošpits. Beidzot nebija klasiskais heavy metal un labi iekačāja. :)

Belladonna man uzdzina miegu, jo viņa programma man likās garlaicīga un priekš manis ar pārāk daudz heavy metal stila dziedāšanu. Viņam labi izdevās nomierināt Kavaleras satracināto publiku.

Beigās Zaks Vailds ar savu, kā man šķita, bezgalīgo un vienveidīgo pusstundas ģitāras solo, kuram pa vidu bija arī nedaudz no Black Sabbath un BLS dziesmām, iedzina mani patīkamā transā. Black Sabbath viņam ļoti labi sanāk izpildīt. Kopumā labi.

Tātad patika šādā secībā - Kavalera, UDO, Vailds.

Tā kā biļeti nepirku, ar pasākumu esmu apmierināts.
-2
Par Neil kaut ko piemineja,ka vinsh nebuus?
+1
A kas tur ko pieminēt - pats vēl citēji viņa tvītus, kur šis saka, ka promoteri šo piekāsuši.
0
Nu,bet lielakaa dalja jau tapat nezinaja,ka vins beigas nemaz nebus

Kursh ta tur seko vinjam Titterii..nekur jau citur nebija publicets
0
Nedomāju gan, ka no tiem, kas gāja klausīties, tāds Vince Nail bija pirmā numura skatāmais ārtists. Cik noprotu, reālie gājēji bija Kavaleras, vācu klasiskā hevīša un Vailda fani.
0
„Koncerts visu izbojāja, bez tā pasākums arēnā būtu bijis daudz jaukāks”

nra.lv/izklaide/muzika/114...
+3
''Pēc tam gan pamazām sāka sarasties arī nopietnāka vecuma klausītāji (pat ar tādu rokazauru kā „Uriah Heep” T-krekliem – ak, kungs, vai tiešām vēl kāds klausās arī tos?!)''

lohs

''Klausītājus nedaudz nomierināja Džoijs Beladonna no „Anthrax”, kurš no savas leģendārās grupas repertuāra nez kāpēc bija izvēlējies „Madhouse” un „Medussa” no tālajā 1985. gadā izdotā CD „Spreading The Disease”, bet „iespridzināja” ar „AC/DC” slaveno „TNT”, kā arī Ronija Džeimsa Dio „Man On A Silver Mountain”. ''

to gan labprāt redzētu. „Spreading The Disease” tak labākais albums ar Belladonu. ''Gung-Ho'' vēl varēja iebliezt.
+9
^^ Reālie gājēji uz šādiem pasākumiem ir šie tipi: fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/024/d/7...

Pats redzēju FB postus no pāris cilvēkiem, kuri "mīl metālu, hell yeahzZzZ!", bet uz koncertu aiziet reizi vairākos gados. Ja atbrauc tur Ozijs vai vēl kāds "must see". Nu tā, lai varētu citiem pateikt, ka viņš redzējis Oziju. :)
0
Daži punkti man atbilst :)
0
^^ vai ta konču apmeklējums kāds rādītājs ? Tāpat lielākā daļa tur iet dzert (vai vanckarēt jau sarūpētā pālī).
+2
"Gets confused and frightened when Battery comes on" :D
+3
^^ Domu saprati. Es runāju par cilvēkiem, kas saka, ka ir metālisti (jo varbūt jaunībā kaut ko klausījās), bet tagad ir vidusslāņa turīgākā gala 40-something gadnieki un sen vairs ikdienā metālu neklausās. Izņemot Metaļikas Black Albumu mašīnā reizi pa reizei. Kā arī uzskata, ka Metallica pēdējais albums ir tūkstošgades lielākais notikums smagajā mūzikā. Tāpēc, ka tas ir pēdējais fakts, ko viņš par metālmūzikas pasauli ir dzirdējis. Un arī tikai tāpēc, ka par to uzrakstīja Tvnets, Delfi, paziņoja Panorāma, BBC un Malienas Ziņas. Un par šo es no personīgās pieredzes runāju. Ar vairākiem, nevis vienu-diviem piemēriem.

Man šitādi šovi atgādina rokmūzikas versiju Jaunajam vilnim. "Davai sametam čupā visādus vecus stārus un būs zašebisj!"

Jā, jā,bet vispār man vienkārši riktīgi skauž, ka es nebiju :(
0
Tūres menedžers sucks, apsardze sucks, man tie puiši galīgi nepatika. Es ar viņiem cīnijos katru dienu, mēs ļoti nesapratāmies, jo viņi mūs nerespektēja kā māksliniekus, lai gan viņiem to vajadzētu darīt, un viņi strādā mūsu labā, bet viņi to nedarīja. Man tas viss bija apnicis līdz kaklam, es pateicu atbildīgajam, kurš to visu izdomāja, viņu sauc Geibs, amerikānis...

... ja tu gribi, lai es piedalos vēl vienā, tev vajadzēs citu komandu! Es to nedarīšu ar tiem pašiem, kuri bija šajā Metal All Stars. Viņi suck, un viņi ir briesmīgi ļaudis.

www.alternative.lv/intervijas/makss-ka...
-2
www.metalallstars.com/

DAUDZ IESPAIDIIGAAKS JAUNAIS LAINAPS!
+1
p'ec lainapa ir redzams, kam iepriekšējo reizi samaksāja un kam nē. Tāpat lainaps ir švaks, lai to sauktu par "all stars"
0
nez.. moš div trīs purni atbilst allstaaram, kuri visticamāk laikam ejot no saraksta pazudīs un paliks kautkādi random noname džeki ar EX- bļitkām.
0
tur gadījumā Šarona nemēģina piķīti iesist, kamēr Ozijs pa gultu vārtās ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Intars
BigUgga
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas