MMC #9 REUNION 22.11
+2
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/142...

Laiks atkal tikties ar MOCA METAL CREW nu jau 9. MMC pasākumā!
Šoreiz kopā ar MMC veterāniem REBEL RIOT, PŪĶA GARU un THE FACTOR uz skatuves kāps arī grupas CROW MOTHER, COLLIDE un ART OF KEEPING SECRETS, taču par īpašu pārsteigumu parūpējušies grupa THE BLACKOUT, kas, pēc vairāku gadu klusēšanas, ir apsolījuši atkal apvienoties un nokapāt vienu kārtīgu setu.

Nemainīga MMC tradīcija ir bijusi koverversiju sagatavošana no kāda iepriekš norunāta aizjūru mākslinieka dziesmu vāceles. Šoreiz pasākuma organizatori ir nolēmuši šo tradīciju pārveidot grupu konkursā ar visai interesantu uzdevumu - labākā Lady Gaga metāla koverversija.

Visa pasākuma garumā pie DJ pults plosīsies burvīgais DUBSISTERS duo.

PASĀKUMA VIETNE FACEBOOK:
www.facebook.com/events/137455608611...

DRAUGIEM.LV:
www.draugiem.lv/ev/18569558/...

------------------------------------...
www.draugiem.lv/rebelriot/...
www.draugiem.lv/pukagars/
www.draugiem.lv/the-blackout/...
www.draugiem.lv/collide/
www.draugiem.lv/crow_mother/...
www.draugiem.lv/thefactor/...
www.draugiem.lv/aoks/
+
www.facebook.com/DUBSISTERS?fref=ts...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+14
Pēc tik koša apraksta datumam, vietai un biļetes cenai vairs nav nozīmes! :D
0
:)

vieta: MELNĀ PIEKTDIENA
datums: 22.11.2013
ieeja: 3LS
+1
Sīkums, bet patīkami :D
+1
A skuķi arī būs?
0
^ Tev ar misteru Putnā nepietiek? :)
0
Galvenais, ka Valdis zina gan datumu un norises vietu (kā nekā paša klubā vien tas pasāciens notiek!), bet nepalaidīs garām iespēju piekasīties! ;)
+3
^ viņš vnk pirmais paspēja. Laikam jau pārāk liels saviļņojums bijis pie afišas likšanas :P
0
Kas te notiek? Kas par Mr.Putnā ?! Intrigas te pin, a es neko nezinu ....
0
Mr. Putnā ir visīstākā grūpija, tā lūk...
0
Skuķi ar laktozes nepanesamību varētu arī mest līkumu, bet citādi man liekas, ka MMC pasākumos meiteņu parasti nav trūcis;)
-1
Pagaidām grupu secība izskatās šāda:
21:00 Crow Mother
22:00 AOKS
23:00 Pūķa Gars
00:00 The Factor
01:00 The Blackout
02:00 Rebel Riot
03:00 Collide
-1
Tad sak, jāiet klausīties kas šitāds? >:)

www.youtube.com/watch?v=M-haYrpmPqk...
0
Btw reku vēl pāris dienas atlikušas, lai pretendētu uz bezmaksas laktozi ar šmigu :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=6172...
0
Collide 3:00, wut ?
-1
vismaz tādu sarakstu Robis Bobis ielicis - www.munidraugi.lv/rebelriot/#/user/52...
-2
Collide nebūs.
+1
T.i., būs, bet šaipus skatuvei ap to laiku jau vārtīsies pārpālī? :P
+8
Sakarā ar vakardienas notikumiem Zolitūdē, pasākumu pārceļam! Datums tiks precizēts ...
+2
^ Pareizi, cienījami!
+5
Saistībā ar Zolitūdes traģēdiju klubs "Melnā piektdiena" pārceļ pasākumu; darbu atsāks ar Children of Bodom koncertu trešdien

Jūtot līdzi Zolitūdes traģēdijas upuriem, cietušajiem un viņu piederīgajiem, klubs "Melnā Piektdiena" pārcels šovakar — piektdien, 22.novembrī — paredzēto "Moca Metal Crew" sērijas smagās mūzikas koncertu. Tajā bija plānots piedalīties septiņām dažādu metāla žanru grupām, to skaitā tādām komandām kā "Rebel Riot", "Pūķa Gars", "The Factor", "Collide" u.c.

"Sakarā ar vakardienas traģiskajiem notikumiem Zolitūdē uzskatām, ka šovakar noturēt mūsu pasākumu nebūtu pareizi, tāpēc pārceļam to uz kādu citu no tuvākajām nedēļas nogalēm. Datums tiks izziņots tuvākajā laikā. Izsakām visdziļāko līdzjūtību nelaimē iekļuvušajiem un viņu piederīgajiem!" — šādu kopīgu lēmumu pieņēmušas grupas un koncerta rīkotāji.

"Melnā Piektdiena", pieskaņojoties Latvijā izsludinātajām sērām, paliks slēgta līdz pat trešdienai, kad uz skatuves kāps Somijas grupa "Children of Bodom".

Publicēta: 22.11.2013 16:32
Preses relīze, LETA
+2


MMC pasākums pārcelts uz 14.decembri. Sākums 20:00. Ieejas maksa 2ls

Grupas:

www.draugiem.lv/rebelriot/...
www.draugiem.lv/pukagars/
www.draugiem.lv/the-blackout/...
www.draugiem.lv/crow_mother/...
www.draugiem.lv/thefactor/...
www.draugiem.lv/aoks/
+
Dj Dāvis Balodis

Pasākums FB:
www.facebook.com/events/228385680673...

Spread the word!
+2
Kā ar Collide — viņi netika uz iepriekšējo datumu, šajā varbūt spēlēs? Cerams? :)
0


LINEUPs

20:00 DJs
21:00 CROW MOTHER
21:50 AOKS
22:40 PŪĶA GARS
23:30 THE FACTOR
00:20 THE BLACKOUT
01:10 REBEL RIOT
02:00 DJs...

IEEJA 2ls

0
kāds būs ar, jeb visi ir viļņā?
0
b ļe, Pūķa Gars! Tad jau gan būs jāaizrāpo!
0
Viss būs. Puikas sadzersies (jau sāk) un močīs Lady Gaga, cīnoties par to, kurš pēc tam sadzersies vēl vairāk. Can't miss that :)
+3
Vārnu mātīte izrādījās ļoti labs vokāls + labs smagais rokenrols, četrinieks labi saspēlējies, gluži kā Ozoliņa maiņa mazākumā. Albums jamiem iznācis, un dzīvais izpildījums pavilka, kā rezultātā CD arī nopirkās pa trīnīti. Obligātais Gāgas kavers tika nospēlēts, bet Crow Mother pašu gabali, protams, bija daudz interesantāki :)

Art of Keeping Secrets dzirdēju pirmo reizi, atceros — bija labas atsauksmes kaut kur lasītas pirms tam, bet tas noteikti nebija Trūmetālā, jo Art of Keeping Secrets izrādījās tāda Prāta Vētra plus mīnus, tikai uz britpopa pusi. Tomēr dažas dziesmas bija pilnas ar oriģinālām skaņām. Gāgas dziesmu šie «izpildīja» šādi: nospēlēja kaut ko, kas pašiem patīk, un pāris vietās pa vidu demonstratīvi nobļāvās — «rā, rā, uļļaļļļa-ā!»

Par Pūķa garu sakāms tikai viens: KUR BĻE ALBUMS JAUNAIS?! Citādi — to, kas par jamiem sakāms, uzrakstīju kaut kur ap Jāņiem: karametals.lv/zinas/ar-ko-atskira...

Atvainojos pārējiem, ka nevarēju palikt ilgāk, tāpēc pārējos nedzirdēju. Pirmā grupa sāka močīt tikai pēc 21, tā kā pasākums velkas vēl šobrīd. Tauta apmēram uz pusi mazāk nekā vakar ap šito laiku — acīmredzot apmeklētājos robu bija iesitis fakts, ka šis koncerts tika pārcelts par 3 nedēļām Zolitūdes traģēdijas sakarā.
+4
Tā, es laikam papildināšu augstāk minēto :D
Ierodoties 19:45, izrādijās ka klubs vispar vēl ir ciet. Neko, tā vietā pārtikas uzņemšana, apmēram pēc stundas viss jau bija vaļā un pat vairāk par 3 cilvēkiem iekšā. Kafija ar moku bija tīri garšīga un pirmā grupa sāka spēlē tikai pusstundu vēlāk kā rakstīts.
Crow Mother bija dzirdēti tik, cik 3 dziesmas vakar, lai saprastu kas tas vispār ir. Izrādījās ka dzīvajā ir krietni labāk kā ierakstā - enerģija ir, attieksme ir, talants arī. Vokālists šķiet iedvesmojies no viena londonieša, bet tur pilnam komplektam vajadzētu cepuri novākt. Vārdu sakot, varu ieķeksēt kā vēl vienu grupu, kuras koncertus ir vērts apmeklēt.
Par AOKS dāma izteicās šķiet ļoti trāpīgi: "nu šitie jau taisni kā no positivus" :D Tā apmēram arī izskatījās un izklausījās. Atmiņā īpaši nepalika, diez vai īpaši ir vēlme koncertā vēlreiz redzēt.
Pūķa Gars bija visnotaļ jauki (viedoklis subjektīvais), beidzot iekustināja arī vairāk publikas. Bet skaņa, vismaz pa manam, šoreiz garām - nu pilnīgs rosols. Novērst to, izdot jauno albumu un varēs kustināt publiku arī lielākos apjomos.
The Factor izklaidēja publiku un izklaidējās arī paši. Skaņa bieza un jauka, dziesmas par tēmu un ar attieksmi. Fanu pulciņš skatuves priekšā rūpējās par aktivitāti visas uzstāšanās laikā. Pa lielam, varēja pat vēl spēlēt, bet tad jau viss nu dikti ievilktos.
The Blackout pēdējo reizi tika dzirdēti šķiet Depo, pālī un ar briesmīgu skaņu, tapēc salīdzināt nebūs korekti. Šitā uzstāšanās lika nožēlot to, ka šamie pārtraukuši aktīvo darbību. Noteikti vakara labākais priekšnesums - nogrieza meistarīgi un patiesi. Un ar neiztrūkstošu humora devu starp dziesmām.
Tā kā tad jau bija 2:00 un Rebel Riot šogad dzirdēti pietiekami, izlēmu ka laikam pietiks un devos mājās. Kopumā - pa 2lvl ļoti ok pasākums, bija ko dzirdēt. Tautas mēreni maz - max 150 cilvēki bija.
+2
ājā, par Art of Keeping the Fucking Mouth Shut arī vienubrīd nodomāju — daži gabali skanēja tā kā no R.A.P. (a.k.a. «putnrāpuļi») pēdējā CD «Maize», bet tas nav slikti, jo kopš R.A.P. tāda sakarīgā grupa tekstu ziņā, kuru varētu arī laist pa komercradio, valstī diezgan lielā mērā pietrūkst.

Par Crow Mother pilnīgi piekrītu — vokālists dziedāja nopietni, pārējie spēlēja atzīstami, bet vizuāli viņus nav iespējams ņemt nopietni, ja dziedonim galvā ir šļobene no multfilmas «Ed, Edd and Eddy».
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas