Banāni, parandžas un tā...
0
youtu.be/PiodZctX2TY...

Nēģeri un nabaga aborigēni no citām zemēm ir svarīgāki par...

Pa lielam, tas, ka manai jaunajai paaudzei no LV sanāk pabalsts:
par pirmo bērnu 11,38 euro
par otro bērnu 22,76 euro (11,38 euro x 2)
Tas ir mēnesī:)
man ir poxuj, jo tā ir mana vaina, ka izvēlējos tiem dzīvesvietu LV, bet kāda sūda pēc man būs jāuztur banānu cilvēki un visādi musli, pa 256E mēnesī na haļavu.
www.tvnet.lv/zinas/latvija/50663...



Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas zombijiem ierasts - izēst kaut ko.
0
O, forši. Es kaut kā biju iedomājies, ka tos pabalstus bēgļiem maksās no kaut kāda Eiropas fonda, nevis no mūsu budžeta.
0
Kāda starpība?
+1
Tad ir jāmeklē veids, kā var uz tiem bēgļiem uzvārīties.
+1
… teica Cosa Nostra un pirms 10 gadiem metās iekšā bēgļu transportēšanas biznesā. Nupat jau katru dienu izzvejo 100 līdz 1000 bēgļus vidēji — pat ja no katra paņem tikai štuku, tie ir 100 tūkstoši līdz ļems kontrabandistu kabatas DIENĀ!
0
Kaut kā gribētos ticēt, ka tie bēgļi, kuri pašlaik Latvijā uzturās - vēlāk notīsies uz kādu attīstītāku Eiropas valsti.
0
Kamēr Latvijā visi štuko kas nu būs, kā nu būs, Zviedrijā viss notiekas.

www.delfi.lv/news/world/other/zv...
+1
^^ aiztīsies jau, bet... Ja šādi turpinās to imigrantu politiku, tad drīz no EU un tajā skaitā LV diži nekas pāri nepaliks. Vai ta nu pirmā impērija ko barbari nogāzīs.
0
Cik jauki ir dzīvot Zviedrijā...

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/5712...
+1
Un cik reāli darbojas šeit aprakstītie procesi?

www.delfi.lv/news/comment/commen...
0
Šis ir labs rakstiņš, jā. Kaut vai tāpēc vien, ka autore zina, ko raksta — retums mūsu mediju vidē :)
0
^j ā jā, tur nākas piekrist :D
+1
"Bēgļa statusu persona var iegūt, ja tā pamatoti baidās no vajāšanas sakarā ar viņa rasi, reliģiju, tautību, piederību pie noteiktas sociālās grupas vai viņa politiskajiem uzskatiem. (..) Vajāšanai jābūt konkrēti pierādāmai, tāpat ir jāpierāda personas piederība konkrētai rasei, reliģijai, tautībai, sociālajai grupai vai politiskajiem uzskatiem. (..)"

Un turpat, pāris rindkopu augstāk ir minēts, ka saprotamu iemslu dēļ patvēruma meklāt'jam gandrīz nekad nav nekādu dokumentu. Tātad, lai pierādītu vajāšnas faktu, pie mūsu birokrātijas paies gadi desmit.... ja vispār.
-1
ja nevar pierādīt vajāšanas faktu, tad jau sūta atpakaļ. kādam ir arī kāds loģisks pamatojums tam, kāpēc tos bēgļus neuzņemt?
-3
un vēl uz Intara komentu. man tā saprast, ka mēs jau uzņemam tieši bēgļus, kuriem šis statuss ir piešķirts jau, tātad tā pierādīšana utt izpaliek.

''Kamēr Latvijā visi štuko kas nu būs, kā nu būs, Zviedrijā viss notiekas.''

Tiešām, tiešām, tiešām, bļeģ? Norgē kaut vai tas pats Breikvīks vai kā viņu tur sauc, noslaktē ntos bērnus. Un kas ir 2 cilvēki uz zviedru kopskaitu?
+4
Ko tu tur murgo par 2? Paskaties kas vispār notiek. Nepārtrauktas slepkavības, uzbrukumi, laupīšanas izvarošanas. Ne tikai Zviedrijā - Francijā, UK, utt - visur, kur tie mēsli masām sabraukuši.

Vai arī murgonis667 sapņo pieciem big black zulu dick savās atverēs ērtā veidā nekur no miesta neizejot?

Tas, ka pie mums pagaidām ir relatīvi sūdīgi problēmu atliks uz laiciņu.

www.liveleak.com/view?i=737_13437753...
-4
Kādas nepārtrauktas slepkavības, uzbrukumi? tu tiešām domā, ka baltie tādas lietas mazāk dara? un Francija bija okupējusi Sīriju,Uk Indiju, Austrāliju, daļu Āfrikas. kāds tad te iznāk loģisks secinājums? ķipa tur nebija slepkavību, izvarošanu un tādā garā? tak jābeidz tik jobani šauri skatīties. es nepazīstu nevienu melno, arābu vtml, kurš izturētos slikti vai netoleranti. gluži otrādi.
0
Murgoni, vai Tu būtu gatavs uzņemt savā ģimenē musulmāņu bēgļus, kādus 3 vīriešus vecumā no 20 - 40 gadiem, no kāda Āfrikas karstā punkta? Tas tak ir forši, cilvēkiem palīdzi, kultūras apmaiņu veicini. :)
+2
Kāpēc lielākā daļa noziegumu attīstītajās valstīs tiek pastrādāta tieši no tā saucamo bēgļu vidus? Viņus tak tur neviens nevajā, neapspiež, visu dod pa velti, izglīto, ārstē, baro, apčubina. Tas viss izslēdz bailes un frustrāciju, kas parasti ir par cēloni vardarbīgām atbildes reakcijām. Kāpēc tad jāvaro, jāslepkavo, jāzog? Varbūt, mežoņi nav tikai piedzīvojumu grāmatās no 19. gs, bet tomēr ir īsti?
-2
To, ka viņus nekādās ģimenēs neuzņems jau tu saproti, ne? otrkārt, ja cilvēks ir bezizejas situācijā, tad jā, uzņemtu!
-6
Atrodi tad kādu konkrētu statistiku, kur vispār kāds uzskaitītu, kura rase cik ko ir nogalinājusi. Domāju, ka baltie uzvarētu ar milzu pārsvaru.
0
Jā - baltie tādas lietas dara krietni mazāk.

Priekš kam tu piemini, kas bijis kaut kad senāk? Tipo, mēs jūs tur klapējām viendien, tad šodien nākat šu un klapējat mūs, mēs neko nedarīsim? Progress tas bija, bet tagad ir regress. Jo tie primāti tajās zemēs paši neko nespēja izdarīt.
-6
''Jā - baltie tādas lietas dara krietni mazāk''

Kurā galā??

jā, to pašu krievi par latviešiem saka. PSSR bija ahūnais progress un tagad ir regress. Labi, nav jēga runāt ar kaut kādiem emociju sakāpinātiem, nepamatotiem brēcieniem. Gribētu kaut vienu loģiski pamatotu iemeslu dzirdēt, kāpēc nevar bēgļus uzņemt.

+1
Nu un to pašu tagadējie imigranti saka par eiropu, līdzību redzi?

Tak bļa, googlē paskaties interesējošos materiālus. Piemēram, let me google that for you:
www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape...

Un statistika ir statistika. Tas nav nekāds noslēpums, ka imigrantu radītās problēmas tiek maksimāli slēptas, nosauktas citos vārdos, utmldz. Piemēram, otrās paaudzes mēsli jau skaitās natīvajā ciltī un vairs statistikā neparādās imigrantu stabiņā.
0
Es gan nezinu, kas bija neloģisks visā tajā, ko Tev te teica, bet noziedzības līmeņa dramatiska palielināšanās un terorisma draudi izklausās pietiekami ticami.
+8
+1
Paradokss - migrantus, kuri gatavi pelnīt iztiku strādājot(legāli vai nelegāli), paverdzina, maksā tiem mazas algas un visādi citādi čakarē. Turpretī visādiem noziedzīgi tendētiem izdzimteņiem neko nespēj padarīt, jo likumi strādā noziedznieku labā. Kam vēl ir jānotiek, lai vienreiz mīkstmiesīgā gEjrōpa nāktu pie prāta un sāktu tramdīt noziedzniekus no migrantu vides??? Ko domāt par zviedriem, vispār vairs nav skaidrs - kurā valstī vēl tiek tik izmisīgi attaisnotas grupveida izvarošanas?
+5
Lūk tādi pašmāju sarkani domājošie tolerantie liberasti, kā Murgonis un daudzi citi spilgti atbilst Despera ieliktajā klipiņā Zviedru kapteiņa tēlam. Kur tādi vispār rodas? Ģimenē ne bez defektiem tā sacīt. Vienmēr būs šie kosmopolīti, kas visus mīl, uzpīpē gandžu, Bobs Mārlejs, pasaule pieder visiem u.t.t blā blā. Par laimi, šo pseidoletiņu, kam vajadzēja patiesībā piedzimt kkur Karību salās vai Āfrikas savannā nav daudz.
Citādi- par zviedru problēmu- neredzu citu iespēju, kā visu šo varzu ievietot baržā un nogādāt pēc piederības. Jā, izklausās primitīvi un radikāli, bet vai ir citi varianti. Viņus nav iespējams integrēt.
-1
Nu tad jau super!
0
Jā, un nedaudz jau var arī Breivīku saprast.
-1
protams! sevišķi, ja mēs te par statistikām konstruktīvi runājam!
+1
Jebkurā gadījumā, ne bezdēšana interneta komentāros, ne pulcēšanās mītiņos uz bēgļu problēmu nekādu iespaidu neatstāj. Ir naivi cerēt, ka no tā varēs izvairīties.

Lapsa samērā precīzi izsakās par šo tēmu: www.pietiek.com/raksti/begli_bez_mu...
+7
lūk tādu pašmāju daiļdirsēju dēļ arī nevaram tikt galā ar dažsimtiem bēgļu.

psiedoletiņi... pastāsti, kāds tad ir īsts letiņš? tas, kas pret kaut ko protestē, lai maksimāli vienkāršākā veidā pierādītu pats sev savu identitāti? pie tam balstoties nevis argumentos, bet otru pusi nerespektējošā gvelšanā un apvainojumos? tad vienīgais veids, kā pierādīt, ka esi letiņš, ir skaļi pagvelzt pret bēgļiem, atsaucoties uz Despera video (kuram, spriežot pēc tupuma pakāpes, mērķauditorija ir ~ 13-15 gadīgi pusaudži ar rasistiskām nosliecēm)?

spilgts piemērs: zini, ka parīt Aleksandram Grīnam ir 120 gadu jubileja? tam pašam Grīnam, kuru "Dvēseļu puteni" lasot, daudziem ir mirdzējušas acis, un kas ir devis lielo artavu nacionālās apziņas un patriotisma veidošanā. kā būtu ar sava kultūras mantojuma godināšanu un uzturēšanu? ai, nē, es labāk pagvelzīšu forumā. nu un pateicoties, ble, tādiem dirsējiem par latvietību, kur visa enerģija ir aizņemta tupā gvelšanā, Grīns arī grimst aizmirstībā.

bet neuztraucies, neesi jau tāds vienīgais letiņš. latvietības garu uzturošā nacionālā apvienība jau neba labāka. ņemties par un ap bēgļiem - vēsi. pieminēt Grīnu kaut vai Facebook lapā, aicinot uz teju vienīgo atceres pasākumu Jēkabpilī - ta nu, mums te bēgļi aktuālāki. tipa:

noturēt dievkalpojumu Grīna piemiņai? meh.
"Dvēseļu puteņa" lasījumi Nāves salā jauniešiem? meh
(pasapņojam) Skyforger piedabūt nospēlēt "Latviešu strēlniekus" Ložmetējkalnā? meh.
protestēt pret bēgļiem, maksimāli ātri uzdzenot popularitāti un "atrādoties" vēlētājiem? UZ PRIEKŠU, pierādīsim visiem savu latvietības garu!

latvieši izmirst ne jau bēgļu dēļ, bet gan paši, bļaģ, nejēdzam kopt un lolot savu mantojumu un identitāti.

p.s. es noteikti neesmu imigrantu fans. bet latviešu nācijas ilgmūžībai ir simtiem citu smagāku problēmu par imigrantiem.
p.p.s. jūs te daudzi minat melnos un noziedzību. ir kāds aizdomājies, ka, piemēram, tādā Lielbritānijā daudziem vietējiem iedzīvotājiem "latvietis" ir tādi pati palama kā mums "melnais"? nemaz nešaubos, ka vietām, palūkojot statistikas datus, varētu iegūt stindzinošu informāciju, kā līdz ar letiņu ierašanos noziedzības un pagrimuma līknes aizšāvās debesīs.
+1
lai cik tas nebutu skumigi, piekritu "Lopa" rakstitajam ...
un runajot par UK - apmeram ir ta, tikai vietejiem "britiem" un "iriem" mes latvieshi (un ari lietuvieshi) pamata esam "krievi" un ta ir, ka mazakos ciemos - pilsetas vinju acis mes esam tas pats kas "melnais"...
to man ir stastijushi nevis "musu" veiksmes mekletaji, bet manis pieminetie vietejie "briti" un "iri" ...
+4
ah, ja un velviens piemers, par dzivi Irija, no personigi pazistamiem cilvekiem:
Vienas LV gjimenes 4 loceklji jau paris gadus strada Irija konservu fabrika, darbs pie konvejiera, pa 10h mainjam. Visa fabrika runa tikai krieviski, jo 99% stradnieku no bijusham PSRS republikam, mainju vecakie - "brigadieri" ir krievi. Dzivoshana notiek fabrikai piederosha daudzzivoklju eka, kur ir tikai musu "melnstradnieki". Kad ir brivais laiks, gandriz visi musu letinji, tai vieta, lai atpustos civilizeti, pabraukatu apkart utt - iet uz vietejiem krogiem, piedzeras lopa un izkaujas ar tadiem pashiem lietuvieshiem...
Lidz ar to visi vietejie, kas tai pilsetele dzivo, skatas uz "musejiem" ka uz kadas 3. shkjiras parstavjiem un censhas vispar nekontaktet ...
0
Lops, tātad tur domā, ka....
ehhh, gribēju kaut ko uz rakstīt, bet labāk papļāpāsim pie alus kausa. Slinkums tagad knibināties.
+3
^interesants un visnotaļ pesimistisks L.Lapsas skatījums (sk.Intara postu). Lūk tur ir tie pseidoletiņi, kuru bērni Īrijā vairs nerunā latviski.
^par Lopa emociju uzvirdumu. Pats vien tu esi tāds pats interneta daiļdirsējs, kā visi pārējie. Tas, ka A.Saksei 110, Fr.Bārdam 135, Veidenbaumam 150, Aspazijai 150...(sarakstu var turpināt) šogad, to tu zināji, ko ?
Kas ir Grīns, vari te neironizēt. Lasīju gan Dvēseļu puteni (jā, jā ar mirdzumu acīs), gan Saderinātos, gan Nameja gredzenu, Zemes atjaunotājus, Klusie ciemiņi un ko tur vēl... Ne par to ir stāsts. Cik lielā mērā esi latvietis, piemin vai nepiemin Grīnu jubilejā u.t.t. diemžēl neietekmēs to, cik, iespējams pēc 20-30 gadiem Rīga var atgtādināt Parīzi, Berlīni u.c. iedzīvotāju raibuma ziņā. Pirms 1.5 gada biju Londonā- uz ielas dominē āfrikāņi, arābi un aziāti. Baltie stipri mazakumā...tie paši tūristi vai gasterbaiteri.
Tad vēl Lopa pērle- `latvieši izmirst ne jau bēgļu dēļ, bet gan paši, bļaģ, nejēdzam kopt un lolot savu mantojumu un identitāti.` Kopsi, lolosi mantojumu, pārstāsim izmirt? Kamõn draudziņ :) Man ir trīs bērni- Latvijas pilsoņi. Cik pilsoņus esi savai valstij devis tu? Ja divi un vairāk, tad spiežu tev roku.
0
Sonnenmensch! Tev kā pašam Alpos iet — vietējie neuztver par nolādētu imigrantu, kurš atbraucis nestrādāt un dzīvot uz Austrijas trekno pabalstu rēķina? :)
0
Tiešām, Sonne, neesi tur viņiem `melnais`?
+2
lai cik tas nebutu - ne :)
1 - shiet ir tikai fermas un lauksaimnieki, a es ar bossu ciema centra irejam maju un nodarbojamies ar muzikas biznesu, vietejo intereses neaizskaam vispar :)
2 - no pasha sakuma vietejie pret mani izturejas draudzigi, jo lai cik nebutu divaini, kas ir Latvija lielaka tiesa zin, a par Lietuvu vispar maz sajegas, kapec - SS legjioni, par tiem austrieshi, parastie, ir labi izglitoti, kas un ka bija WW2
3 - agrak te maja, kur esam mes, dzivoja chalis ar masu no Vacijas (Sebnicas) - vietejie ar vinjiem pat nesveicinajas... vinjiem rieb vacieshi
4 - te ir lauki, dzilji lauki, kalni, fermas utt - te nav ta ka tai pasha Haleina, tuvaka pilseta no manis 12 km attaluma, kur ir reala "maza Istambula", vieni turki, baltos ar mokam var redzet... pilsetas viss ir savadak ...
+1
aaa - un par pabalstiem - es te nekadu pabalstu nevaru dabut - es esmu no EU valsts, man nekas nepienakas...
tapec man ir tikai 1 merkjis, pec 5 gadiem iegut Austrijas pilsonibu (to var gut, ja 10 gadus dzivo un strada oficiali te)
0
Rihtīgs mellais :)
0
Būsi dubultpilsonis?
-1
pietiks ar vienu, Austrijas pilsonibu :D
0
Nesen Saeima taču atļāva dubultpilsonību ar visām ES, NATO un vēl daudzām valstīm. Diemžēl Ukraina nav viņu vidū, citādi es jau dokumentus būtu iesniedzis, pamatojoties uz tēva radiem :)
+5
esmu dziļas vajadzības spiests daiļdirsējs. :D boks, bāc, ko tu īsti gaidīji, rakstot to jēlo komentāru murgonim? draudzīgu uzsitienu pa plecu par argumentētu un otru cienošu diskusiju?

mēs runājam par dažādām lietām, pat nezinu, kā to labāk izskaidrot. tā tēlaini: tas ir kā urbināt degunu un plānus galdiņus, nelikties ne zinis par draudzeni/sievu, gadu nespēt nomainīt vienu spuldzīti, bet nu tad, pirms praida, lepni sist dūri galdā "kurš te ir vecis? es esmu vecis! es ar vienu dūri varu simts gejus nolikt gar zemi" un doties sarakstīt simtiem komentāru zem atbilstošiem rakstiem, kur žurnālisti, reitingu dzīti, apskata no visām pusēm notikumus, kuriem tā reāli labi, ja vienu rindiņu vajadzētu veltīt. rezumējot - "tā kā esmu heteroseksuāls, tad esmu ieguldījis milzu artavu vispārējā vīrieša būšanā". tā pat arī ar letiņiem un būšanu letiņam.

p.s. Rainis īstenībā ir ļoti labs piemērs. piemiņas pasākumi malu malās, lai gan tā reāli man neviens no viņa darbiem nekādas patriotiskas izjūtas nav raisījis. faustu esot labi pārtulkojis, bet tur es netiku daudz tālāk par "es - pasual's netverama daļa..." tikmēr Grīnam, kuru, atšķirībā no Raiņa, okupācijas karaspēks izveda un noslepkavoja krievijā un kura darbus aizliedza, tikai atsevišķa pašvaldība ir sasparojusies piemiņas pasākumam. un arī ne jau pašā formālā piemiņas aktā ir visa sāls - tas drīzāk ir kā greizs spogulis, kurā raugoties gribas retoriski jautāt - vai tiešām "nekas nav aizmirsts"?
+1
Vidējā rindkopa — taisni kā pieminētais kulaks uz (geja) aci!

Par Raini — jamais autors neraisa patriotismu, jo viņš nebija patriotiskais rakstnieks mūsdienu nozīmē: lielāko daļu no sava darba mūža viņš pavadīja, kad Latvijas Republika nemaz neeksistēja. Pirmajā Republikā Rainis paspēja nodzīvot tikai savus pēdējos deviņus mūža gadus, un attiecīgi pirms tam nevarēja sludināt republiku, par kuru vēl 1915. gadā neviens neiedrīkstējās sapņot. Rainis ir normāls, kārtīgs to laiku modernists, kurš uz auditorijas zemapziņu strādāja caur simboliem, mazāk politiskiem lozungiem :) Grīns atkal vairāk pieturējās pie reālisma. Abi ir aizraujoši, jo katrs darbojās savādākā veidā: Rainis ir Bathory, Grīns — Biohazard!
+1
Tomēr dziesma ar Raiņa vārdiem visos pēdējā laika Dziesmusvētkos visvairāk uzpūš patriotismu. Vismaz tā man šķiet.
Sorry, offtopiks.
-4
Ineses Ejugbo sviestu nevajag lasīt. Viņa ir apprecējusies ar nēģeri no Somālijas.
+1
Murgonis: To, ka viņus nekādās ģimenēs neuzņems jau tu saproti, ne? otrkārt, ja cilvēks ir bezizejas situācijā, tad jā, uzņemtu!

^Piesakies!! Tā būs iespēja! :)

www.tvnet.lv/zinas/latvija/57155...
+1
Romiešu dzejnieks Aurēlijs Prudencijs Klements sacīja, ka „Dievs vēlējās apvienot ļaudis un valstības ar dažādām valodām un naidīgiem kultiem zem vienas impērijas un visiem kā vienam lika pieņemt viena harmoniska likuma saites.” Šis pats dzejnieks bija liecinieks tam, kā barbari noposta Romu.

Var vilkt paralēles ar mūsdienu Rietumu pasauli, kur uz Eiropu banānu laivās sabraukušie nēģeri un saracēņi siro, kačā savas tiesības un vairojas kā prusaki mežonīgā ātrumā, dzimstības ziņā pārspējot etniskos iezemiešus.
+2
Alariha vīri Romu ieņēma, bet tie jau ne sūda nenopostīja — tikai nodedzināja Senātu, jo turienes politiku uzskatīja par korupcijas perēkli. No kurienes droši vien arī tas pats Aurēlijs Prundentijs Rungainijs saņēma kādu denāriju par valdības politikas slavināšanu :)

Bet vispār respekts Schnizzelei: te dzen visskūtgalvaināko nacismu īpaši ņirdzīgā formā, te klasiskos dzejniekus citē!
0
Tajā laikā, kad goti un vēlāk arī vandaļi atnāca ciemos pie romiešiem, no impērijas tur bija palicis tikai nosaukums. Tā bija kā termītu sagrauzta būda, kas gatava krist pie pirmā spēriena. Tā ka faktiski "barbari" izdarīja svētīgu darbu, novācot to, kas savu laiku jau bija nokalpojis.
0
+1
Pārmetu savu tekstu no feisbuka par šo tēmu....
----------------
Par parandžas* (ne-)nēsāšanu Latvijā (mana Latvija 12.8.15.)

Mums jau kopš gada sākuma – ir lielais mediju “bubulis”: migranti no austrumu valstīm. Tagad, pēc visa spriežot, būs nākamais... par parandžas nēsāšanu.

Uz reizi teikšu, šis apģērba gabals ir tradicionāls austrumu zemēs un ar reliģisku piesitienu. BET, mums ir daudza ticības un reliģijas. Katrai ir arī savi vizuālie aksesuāri.
Izteikšos vienkārši- ir jāievēro konsekvence. Ja gribam aizliegt vienas reliģijas vienu aksesuāru, tad konsekventi būtu ... aizliegt nēsāt visu reliģiju visus visuālos atribūtus. Tostarp kristiešiem krustus ap kaklu, Jeviša piekritējiem melnās hūtes. Utt., utjpr. Taču tad uz pasaules fona mēs būsim tumsoņi (saku kā ir). Labāk jau otrādi, ļaujam nēsāt visu reliģiju visus atribūtus. Lai tad mēs izpelnāmies liberalizācijas slavu.

Man nekas nav pretī, ja kādai sievietei uz ielas ir paranža uz galvas. Visumā par šo esmu mierīgs- Latvija no Tuvo Austrumu bēgļu viedokļa nav galamērķis un pārskatāmajā nākotnē tāda nebūs. “Tranzītvalsts” gan... tiesa, arī ceļš caur Latviju šiem ceļotājiem arīdzan nav tas īsākais. Šie ceļotāji vairāk uzvēlas Dienvid-Eiropas zemes. Lai tiktu uz galamērķiem- Lielbritāniju, Vāciju, Zviedriju. Protams, tikko minētajās valstīs šie iebraucēji jau ir problēma, rodas savas kopienas, savu “musulmaņu” kvartāli. Palielinās nekārtību un vardarbību risks. Latvijai šī problēma vismaz patreiz nav. Šo rindu autoram ir uzskats- lai kādus reliģisko atribūtus nēsātu tie vai citi ļautiņi, “sarkanā līnija”, aiz kuras ir jāvērš represijas pret dažiem- ir tad, ja uz religisko piederību bāzes rodas vardarbība un nekārtības....
--------
Rokoties tālākos gaņģos- konkrēti Latvijas valdīšanai ir jārīkojas, lai tā 1/6 mūsu tautieši, kas izkaisījušies pa pasauli pēdējās labās dzīves meklējumies, atgrieztos Daugavas krastos. Ir jau dažādu “palīdzību programmu” meklējumi un domājumi, bet netiek domāts par galveno motivāciju- mums pelnīt labas un dzīves mērenā līmeņa nodrošinošās algas.
Tas būtu sasniedzams, ja:
- Latgalē un dažos citos nomaļus nostūros izveidotu beznodokļu zonas uz 20 gadiem. Patreiz nenedziļinoties detaļās, saku: jūtamo atdzīvosies ekonomiskā darbība.
- jāsamazina skaitliski un kvalitatīvi šodien vēl aizvien uzblīdušā birokrātija, kas reāli traucē uzņēmējiem, jo sevišķi “jaunajiem” šajā jomā.
- ar Valsts atbalstu ir jāizsecina nākamā pasaules attīstība. Vienkāršāk: ir jāizdomā tāds, ko mēs vēlāk varēsim masīvi pārdot pasaulei. Piemēram, bezvadu elektrības pārraides ierīces. Iepriekš ieguldot Valsts investīcijas izpētē, pēc tam arī sērijvieda ražošanā.
- kopumā no “patēriņā sabiedrības” mums jāpāriet uz “ražojošo”.
Tas arī būs Latviju mobilizējošā lieta. Un nevajadzēs citu iebraucēju “palīdzība”, lai risinātu mūsu ekonomikas problēmas. Un parandžu nēsājošas sievietes Rīgas ielās aizvien būs retums.
----------
* - parandža, tā laikam ir gandrīz pilnīgi seju aizsedzoša galvassega, ko ikdienā sabiedriskās vietās nēsā musulmaņu sievietes.
0
nu uz beigām jau gluži kā deputāts pirmsvēlēšanu kampaņā nobēri :D
+2
Mūžamežam laikam jauns cikls jātaisa par parandžām un cita veida pieņemamiem un nepieņemamiem apģērbiem Zaubē, Latvijā, Visumā :) Joks.
Metode. Kad sastopam vismaz 5 parandžas dienā, tad gan ceļam trauksmi. Bet tikmēr- man domāt, nav ko cepties. Vairāk gan vajadzētu saprast pie kā tās austrumu kultūras sievietes dzīvo. Tos gan vajadzētu pastiprināti novērot. Savādāk palasot un paskatoties tos IS video report- daži labi CC garadarbi nobāl.
0
Pa lielam ir tā. Mani (un es domāju arī daudzus citus) īpaši pat neuztrauc tie bēgļi līdz tam brīdim, kamēr:
1. Tas neskar mani kā šīs valsts nodokļu maksātāju. Situācijā, ja šiem bēgļiem pabalsti tiktu izmaksāti no mūsu nodoķļu maksātāju naudas, tas būtu tikai godīgi, ja valstī pirms šo bēgļu uzņemšanas tiktu izsludināts referendums, kurā pilsoņi būtu tiesīgi lemt, vai bēgļim būtu iespēja atrasties šajā valstī.
2. Paskatoties, kas notiek Zviedrijā un citās attīstītākās valstīs, būtu lietderīgi izsludināt tādu likumu, kas noteiktu, ka bēgļi, kuri ir paveikuši kādu no likumpārkumiem, vai nepakļaujas konkrētās valsts kultūras normām (visādu dvieļu un parandžu (ne)nēsāšana), tiku izraidīti no valsts bez ierunām, bez iespējām jelkad atgriezties.
0
^ jā, bet tā nekad nebūs. Tādas valstis, kā Francija un Vācija nespēj ar viņiem tikt galā un saprot, ka ir dirsā, tad kur nu vēl Latvija :D
+2
Zin kā tas ir - ja grib, tad var.
0
^^
tieši Latvijai ir visas iespējas nepieļaut, lai notiktu tas pats kas Vācijā, Francijā, Zviedrijā un citur.
+3
Tiešām: Vācijai ir vērtīga pieredze, kā tikt galā ar jebko, ja tik labi pacenšas. Tiesa, vēl tagad ik pa laikam kāds par to nonāk uz apsūdzēto sola 90 gadu vecumā…
0
^^Latvijai nav nekādas iespējas - kā lielās valstis liks, tā darīs.
+2
Par tēmu no Čiekura :D

1.bp.blogspot.com/-8JViJITeR3M/VdGkdI...
0
Viņam bija vēl viena senāka karikatūra par šo pašu:

ciekurs.blogspot.com/2013/03/66-ivars-sv...
+2
Mana attieksme ir vienkārša - ja tu gribi bēgļus, tad izguldi pie sevis! Kā teica Tečere (tā kura Margarita) - nav tādas lietas kā valsts līdzekļi - ir tikai mūsu visu nodokļos samaksātā nauda.

Nu tad redz - bārdainus piderasus auklēt tikai par Ivetas Kažokas un viņai līdzīgo naudu. Punkts!
(plunkšķis ar kādu korāns iekrīt podā...)
+2
koranam nav nekadas vainas, viss ir atkarigs no ta, ka vinju lasa un kas un ka tulko...
tapat jau ir ari ar bibeli - katra konfesija censhas iegalvot ka vinji vienigi tikai pareizi izprot bibeli utt...
visa problema ir cilvekos (dotaja gadijuma "zombijos" ...)
0
Bet "zombiji" jau tieši arī rodas lasot bībeles un korānus :)
+2
pashi vinji nesaprot to, ko izlasa, - vinjiem kads gudrais ieskaidro "ka" ir jalasa un "kas" ir jasaprot :D
+4
Cehs svilina - jāuzņem tikai imigranti geji - www.delfi.lv/news/comment/commen...
0
^ Tad jāuzņem bēgļi no Ugandas...

www.skats.lv/zinas/uganda-notici...
+2
+2
Varžēdāji vēlas, lai visur ir kā Parīzē ...

BUDAPEŠTA, Aug 31, BNS/AFP – Ungārija svētdienas vakarā atbildēja uz Francijas ārlietu ministra Lorāna Fabiusa kritiskajiem izteikumiem par Ungārijas būvēto žogu nelegālo migrantu pieplūduma apturēšanai, apsūdzot viņu “šokējošu un nepamatotu” spriedumu izteikšanā.

Fabiuss intervijā Francijas radiostacijai “Europe 1” pirmdienas rītā sacīja, ka ar Ungārijas būvēto žogu uz 175 kilometrus garās robežas ar Serbiju “netiek respektētas Eiropas kopīgās vērtības”.

Fabiuss arī nosauca par “skandalozu” to, ka “zināms skaits Eiropas valstu, sevišķi austrumos, nepieņem kvotas” nelegālo migrantu sadalei, kuras šogad ierosināja Eiropas Komisija. Viņš gan nenosauca konkrētas valstis.

"Šokējošu un nepamatotu spriedumu vietā vajadzētu koncentrēties uz kopīgu risinājumu atrašanu Eiropai,” paziņoja Ungārijas ārlietu ministrs Pēters Sijārto.

Viņš piebilda, ka Francijas vēstniecības pārstāvis pirmdien tiks izsaukts uz Ungārijas Ārlietu ministriju saistībā ar Fabiusa izteikumiem.

“Izrādās, ka zināmi cilvēki Eiropā vēl arvien nespēj saprast, kādam pārsteidzošam un dramatiskam spiedienam ir pakļauta Ungārija migrācijas caur Balkānu rietumiem apstākļos,” sacīja Sijārto.

"Labs eiropietis ir tas, kurš ievēro Eiropas noteikumus,” teica Eiropas Savienības (ES) un Šengenas zonas dalībvalsts Ungārijas ārlietu ministrs.

"Šengenas noteikumi skaidri nosaka visām ES dalībvalstīm saistības aizsargāt savas robežas un ES ārējās robežas. Ungārija to dara un tādējādi arī pilda savas saistības pret savienību (ES),” uzsvēra Sijārto.

Ungārijas armija nedēļas nogalē pabeidza skandalozi vērtētās dzeloņstiepļu barjeras izveidošanu gar Serbijas robežu. Ungārija arī būvē četrus metrus augstu žogu gar šo robežu un plāno pastiprināt sodus par nelegālu ierašanos valstī.

Ungārija šādi rīkojas laikā, kad tai jātiek galā ar rekordlielu migrantu skaitu, kas mēģina šķērsot šo valsti, lai nokļūtu turīgākās ES dalībvalstīs Rietumeiropā.

Ungārijā šogad jau ieradušies gandrīz 150 tūkstoši nelegālu migrantu, tai skaitā 50 tūkstoši augustā vien, kas lielākoties iekļuvuši valstī no Serbijas teritorijas.

VĪNE, Aug 31, BNS/AFP – Austrija ir pastiprinājusi kontroli uz autoceļiem pie Ungārijas robežas pēc tam, kad šajā rajonā pagājušonedēļ tika atrasta pamesta kravas automašīna ar 71 nelegāla migranta līķi tajā, pirmdien paziņoja policijas preses sekretārs.

Satiksmes kontroles pasākumi no svētdienas vakara ir pastiprināti Burgenlandes federālajā zemē un tiks īstenoti ciešā sadarbībā ar Ungārijas, Slovākijas un Vācijas varas iestādēm.

"Galvenais mērķis ir vērsties pret [cilvēku] kontrabandistu bandām. Šeit notiekošais ir kontrole, ko veic satiksmes policija un drošības spēki – tā nav robežas kontrole,” teica policijas preses sekretārs Helmuts Marbans.

Mēģinot notvert cilvēku kontrabandistus, policija aptur katru kravas automašīnu, mikroautobusu un automobili.

Drīz pēc šo kontroles pasākumu uzsākšanas svētdien pulksten 20.30 (21.30 pēc Latvijas laika) policisti atrada 12 migrantus – deviņus pieaugušos un trīs bērnus – mikroautobusā ar Francijas numurzīmēm.

Tiek uzskatīts, ka šie migranti lielākoties ir no Sīrijas. Mikroautobusa vadītājs, kura pavalstniecība vēl nav noskaidrota, tika aizturēts.

Jaunās drošības pārbaudes izraisīja milzīga satiksmes sastrēguma rašanos pirmdienas naktī. Līdz pirmdienas rītam uz automaģistrāles M1, kas savieno Budapeštu un Vīni, izveidojās mašīnu rindas līdz 30 kilometru garumā, ziņoja Ungārijas mediji.

Ungārija ir kļuvusi par tranzītvalsti rekordlielam migrantu skaitam, kas mēģina to šķērsot, lai nokļūtu turīgākās ES dalībvalstīs Rietumeiropā. Šogad Ungārijā no Serbijas teritorijas ieradušies vairāk nekā 140 tūkstoši migrantu.

Tā kā Eiropas Savienības (ES) dalībvalsts Ungārija ir arī Šengenas zonā, no turienes nokļūt citās šīs zonas valstīs ir bijis relatīvi viegli.

Daudzi no Austrijā aizturētajiem migrantiem ir ieradušies tur no Ungārijas, kur cilvēku kontrabandisti sabāzuši viņus automašīnās, solot aizvest uz turīgām ES valstīm – kā Vāciju vai Zviedriju.

Domājams, ka Austrijas pastiprinātā robežapsardze un drošības pārbaudes uz ceļiem ievērojami apgrūtinās nelegālu ieceļošanu šai valstī.

Policija Augšaustrijas federālajā zemē šogad vien ir aizturējusi 83 cilvēku kontrabandistus, kas veda pavisam 1630 nelegālus migrantus.
+1
Islandes iedzīvotāji paši labprātīgi paraksta sev spriedumu?

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/574...
+5
Autore raksta, ka bēgļi var piedāvāt Islandei nepieciešamu pieredzi un zināšanas, kas galu galā nāktu par labu visai sabiedrībai. «Viņi ir mūsu nākotnes laulātie draugi, labākie draugi.. Bēglis var būt nākamais dvēseļu radinieks, bundzinieks jūsu bērna mūzikas grupā, nākamais kolēģis, miss Islande 2022, galdnieks, kurš beidzot pabeigs darbus jūsu vannasistabā, pavārs kafetērijā, ugunsdzēsējs vai TV personība,» viņa raksta..

Nezinu, ko te vēl piekomentēt. Plānprātība sit augstu vilni. Laikam dzīvojot izolācijā uz salas, neprāts piezogas nemanot.
0
Tie salinieki jau vienmēr tādi dīvaini bijuši. Veikli izmanto iespēju tikt pie big black zulu cock iekdienišķai, iekšķīgai lietošanai.
+1
Pastāv reāla iespēja, ka islandiešiem būs vien pašiem jābeidz darbi vannasistabā, jo bēgošie Sīrijas un Afganistānas galdnieki nebūs ar mieru dzīvot un strādāt tik skarbos laika apstākļos. Tie bēgļi ir pieraduši pie svelmes un Islandes klimats tos galīgi nesajūsminās. Tā teikt, šie apzinās, ka aukstums tos nogalinās. Citādi Islandē jau sen būtu pilns ar tiem melnajiem "dvēseļu bundziniekiem".
Un vispābā, kāpēc tie bēgļi neizvēlas Krieviju par galamērķi...?
0
^ tāpēc, ka tur ir sūdīgi. pavisam sūdīgi.
+1
bet viens lieks bundzinieks jau nekad par skādi nenāk :D
+1
Vokāls — Helga Sigurdsdottira, ģitāras — Eriks Leifsons, bass — Olavs Olavsons, bungas — Kvambe Mudžāhedīnsons?
0
īstenībā šie cer uz gariem niggām, kas varētu palīdzēt Islandes izlasei tikt pie čempionu titula basī ;)
0
Vai basā?
0
Nu neies tak saukt lietas īstajos vārdos. Uzkrita stikliem. Nejauši. 50 reizes :E
apollo.tvnet.lv/zinas/sokejosi-noti...
0
Nu re, sākas. Tālāk tikai no kalna lejā...
0
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...

NEBIJA NEKĀDU INDIEŠU!!!! vīīīī! bija skrienoši jaunieši!!! dauzījās un ak, vai...!
0
Ja tā bilde, kas tvnetā ir no nozieguma vietas - kā var netīšam ieskriet virtuves logā!? Kuram priekšā galds :D
+1
Tur apakšā diezgan skaidri ir uzrakstīts "Ilustratīvs attēls. Foto: RIA-NOVOSTI/"
+4
Re, franču meitenēm ir laba dziesma par tēmu:

www.youtube.com/watch?v=GPzvcBFHnI0...
0
normali, ibio:

This video is not available in your country.
0
Austriešiem nepatīk franču nacionālistesm, kā izskatās.
+2
Otrādi - franči izdomāja, ka nav ko tiem antifašistiem rādīt :)
0
^^^^ pat ļoti laba
0
Sonne - pamēgini šito:

vimeo.com/120369750
0
Apdirsīsies ar savām evrōpas vērtībām:
apollo.tvnet.lv/zinas/maskejoties-k...
+2
skaidrs, tagad zinu, kapec tas klips man bija blokjets - kalni izskatas tieshi tadi pashi ka mana derevnja :D
+1
Vismaz igaunijā kāds domā. Bet tāpēc jau viņš, laikam, arī ir bijušais:
apollo.tvnet.lv/zinas/bijusais-igau...

Tajā pat laikā, vakar pa LR1 bars daunīšu aprēca ziņu, ka nu kā ta tā nu nav tak neviens kaujenēks ieradies te ieradies, visi dauņi, kas tā domā. Drošības iestādes tak viņus būtu aizturējušas, bla bla bla. Jāķeras visus samīļot :E
0
^tos daunīšus vajadzētu nolikt par darbiniekiem tā saucamo "bēgļu" nometnēs. Ātri vien mainītu domas.
0
Ņemot vērā, kādi bari nelegāli ir no Turcijas/Vidusjūras tikuši Grieķijā (skaidrs, ka to robežu ir grūti nokontrolēt), pēc tam arī vēsi caur Maķedoniju Serbijā (tur laikam grieķi laiž cauri, jo pofig, ka tik pie viņiem nepaliek) un tad šturmē Ungārija, kura tagad žogu cels. Kad uzcels, tad laikam caur Bulgāriju/Rumāniju Ungāriju šturmēs. Pēc tam jau marša solī visu piediršot, eskorta pavadībā soļo tālāk.

Kurš ta tos visus ir pārbaudījis ? Tam viņus vajadzētu aigādāt visus uz menteni personības noskaidrošanai.
+2
Dzīvoju Ērgļos - pārtikas veikalā cūkgaļa, visur cūkgaļa, visi vietējie ēd tikai cūkgaļu jo tā ir lētāka. Liellopa gaļas veikalā vienkārši nav. Vienīgais kur izdevās atrast liellopu gaļu bija kautkādas igauņu servelādes sagrieztā veidā. (Vismaz virsū bija rakstīts.) Domāju, ka varbūt manā miestā visi bomži - ok. Madonas RIMI - tas pats - liellopu gaļas nav NEKUR.

Domāju, ka tie bēgļi apdirsīsies šeit nonākot un ieraugot cūkgaļu visur vai arī kļūs par veģetāriešiem.
+4
varbūt uz robežas būtu lietderīgi nevis celt mega žogu, bet gan sadzīt mietus ar saspraustu cūkgaļu...? Nu tur, galvas piem.?
0
^^ Pats reālākais - tie "bēgļi" sāks sūdzēties par necilvēcīgiem apstākļiem un bļaustīsies par viņu tiesību ierobežošanu.
Par tēmu.
www.kasjauns.lv/lv/zinas/203217/val...
0
^^Tā gaļa bojāsies, būs jāmaina, mušu mākoņi, nebūs diez ko higiēniski. Varbūt labāk cūkaudzēšanas kompleksus izvietot pie robežos. Smaķels būtu normāls pie attiecīgajiem vējiem, pa vasaru cūkas varētu ganīties pie robežas pārejas punktiem.
0
Bet vispār jau tā Eiropas Komisija arvien vairāk atgādina PSRS laiku Politbiroju.
Obligāti un bez dzejas. Iestāšanās laikā viņi pavisam citas dziesmas dziedāja.

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/5751...
0
Kāpēc tas fašisiskais raksts nav izdzēsts??? Tie tak ir cilvēki! Kas tad mums pensijas maksās nākotnē???
0
Krievija gan zinātu, kur tos bēgļus izsūtīt.
0
Bet es zinu, ko no viņiem varētu uzražot.
+5
Toties poļi ir gatavi imigrantiem:

www.chamsko.pl/demot/0_1_67649_Pol...
+1
Sen nav būts Salaspilī (tieši tajā), bet gan jau tur ar daža laba lieta vēl ir darba stāvoklī ;)
+1
Baigi šaubos. Es tur pirmo un vienīgo reizi biju kā pionieris skolas laikā un neatceros, ka tur vispār kaut kas būtu bijis darba kārtībā. Atmiņā palikušas tikai tās milzīgās statujas un kaut kāds dīķītis, ko pēc gida stāstītā nometnes iemītnieki pēc uzraugošā personāla pavēles esot rakuši ar rokām un karotēm.
0
Ar pimpjiem izraka un pašiem vēl jāpiečurā bij?
0
Vienīgā WW2 koncentrācijas nometne, kas joprojām ir saglabājusies autentiska, ir Gulaga nometne pie Permas. Nesen Putins pavēlēja slēgt staļinisma upuriem veltīto muzeju un nometni pārtaisīt par slavinājumu Gulagam.
0
Atvēra -*** zvaigšņu hoteli ?
0
To tik Liepājā māk izdarīt — cara laika obizjaņņikā hoteli ierīkot! ;)
+3
Tajā salaspils nometnē arī letiņi diezgan daudzi sēdēja. Bet protams viss kredīts tiek žīdiem.
+3
Britu komiķis John Cleese:

ALERTS TO THREATS IN 2015 EUROPE
From JOHN CLEESE

The English are feeling the pinch in relation to recent events in Syria and have therefore raised their security level from "Miffed" to "Peeved." Soon, though, security levels may be raised yet again to "Irritated" or even "A Bit Cross." The English have not been "A Bit Cross" since the blitz in 1940 when tea supplies nearly ran out. Terrorists have been re-categorised from "Tiresome" to "A Bloody Nuisance." The last time the British issued a "Bloody Nuisance" warning level was in 1588, when threatened by the Spanish Armada.

The Scots have raised their threat level from "Pissed Off" to "Let's get the Bastards." They don't have any other levels. This is the reason they have been used on the front line of the British army for the last 300 years.

The French government announced yesterday that it has raised its terror alert level from "Run" to "Hide." The only two higher levels in France are "Collaborate" and "Surrender." The rise was precipitated by a recent fire that destroyed France 's white flag factory, effectively paralysing the country's military capability.

Italy has increased the alert level from "Shout Loudly and Excitedly" to "Elaborate Military Posturing." Two more levels remain: "Ineffective Combat Operations" and "Change Sides."

The Germans have increased their alert state from "Disdainful Arrogance" to "Dress in Uniform and Sing Marching Songs." They also have two higher levels: "Invade a Neighbour" and "Lose."

Belgians, on the other hand, are all on holiday as usual; the only threat they are worried about is NATO pulling out of Brussels.

The Spanish are all excited to see their new submarines ready to deploy. These beautifully designed subs have glass bottoms so the new Spanish navy can get a really good look at the old Spanish navy.

Australia, meanwhile, has raised its security level from "No worries" to "She'll be right, Mate." Two more escalation levels remain: "Crikey! I think we'll need to cancel the barbie this weekend!" and "The barbie is cancelled." So far no situation has ever warranted use of the last final escalation level.

Regards,
John Cleese ,
British writer, actor and tall person

And as a final thought - Greece is collapsing, the Iranians are getting aggressive, and Rome is in disarray. Welcome back to 430 BC.
0
-1
Rinkēvičs jau kārtējo reizi atkārto ko viņam kāds cits saka.
+1
tu savukārt jau ļoti ilgi vāries par to, par ko varētu arī mierīgi nevārīties. un tad, kad to saka tāds rūdīts spameris kā es, tad varbūt ir vērts ieklausīties. Latvija nav spējīga sevi pati aizsargāt, tātad Latvijai ir nepieciešams NATO un ES atbalsts. visas ES valstis pieņem bēgļus, tātad tos pieņems arī Latvija. mēs dzīvojam globālā sabiedrībā, kurā tādas latviešu nacionālās vērtības eiropiešus interesē, iespējams, vairāk nekā brālīgos krievus, pie kuriem tu, cik noprotu, vēlies atgriezties, bet tomēr ne pietiekami, lai ļaunā ES ļautu Latvijai kopt NA politiku ar tikumības mācībiņām skolās un visādiem citādiem moderno āriešu prikoliņiem. vienkārši gribu norādīt, ka šobrīd jau ir brīdis, kurā ir skaidrs, ka te šie cilvēki būs un šobrīd tā ir Latvijas problēma - piemēram, panākt, ka viņi mācīsies latviešu nevis krievu valodu, panākt vismaz minimālu 'integrāciju', utt. tavs ārieša sapnis ir beidzies un, ja baltie cilvēki vēlas saglabāt savu pasaules karaļu pozīciju, tad diemžēl viņiem vajadzētu arī pisties trīsreiz vairāk. pīs :*
0
(bez kontracepcijas)
+4
^^ nu pamēģini panākt, ka kāds mācīsies valodiņu un integrēsies :> Es domāju, ka tu ātrāk sāksi buldurēt arābu dialektā vai kādā āfrikas cilts buldurā, nekā kāds no viņiem te sāks kaut ko mācīsies un pelnīs tev penziju. Principā, ar šādu politiku Eiropa ir nolemta, tas arī galvenais, ko gribu pateikt. Un jā, ja aizies tiktālu, es labāk dzīvojos viens pats sibīrijā ar brūnajiem lāčiem nekā starp tiem brūnajiem mēsliem, kā, piemēram, parīzē, londonā, helsinkos, utt.
+1
''Tajā salaspils nometnē arī letiņi diezgan daudzi sēdēja. Bet protams viss kredīts tiek žīdiem.''

Tāpat kā ar latviešiem. Sibīrijā ir tik nenormāli daudz tautu un pat krievi bijuši izsūtīti, bet viss kredīts tiek latviešiem. :) bišku vispār te darbojās gan žīdisms, gan rasisms. nez vai, piem, tāds E. saprot, ka par viņa izteikumiem draud kriminālatbildība.
+1
un par linkiem? man arī katru dienu likt iekšā ziņas, kur baltie un latvieši ir noziegumus pastrādājuši? nopietni? reāli lielākā daļa cilvēku te ir neattīsti, aprobežoti, debīli idioti. nav vairāk ko teikt.
+4
Es nu galīgi neesmu, ne rasists, ne nacionālists, bet šajā bēgļu un imigrantu jautājumā runa jau nav par to. Tie ir cilvēki no pavisam citas civilizācijas, ar pilnīgi citiem pasaules uzskatiem, viņus nav iespējams integrēt Eiropā, jo nav gandrīz nekādu saskares punktu, ja neskaita, ka ģenētiski tā ir tā pati suga.
Tas būtu apmēram tas pats, kas mācīt zvirbuli dziedāt lakstīgalas dziesmu. Nav jau zvirbulis sliktāks, tāpēc, ka viņš nemāk dziedāt, bet viņš ir savādāks un nekad nedziedās. Tā ir vai nu utopija, vai kaut kāds nesaprotams stulbums, ja kāds uzskata savādāk.
Šādas kļūdas, kad netiek ņemtas vērā tautu etnogrāfiskās, kulturālās, reliģiskās u.c. atšķirības varēja saprast 18. un 19.gadsimtā kad eiropieši uzskatīja, ka viņu civilizācija ir vispareizākā un pārējā pasaule ir jāmāca dzīvot tādā pašā veidā. Mūsu dienās jau nu tā kā vajadzētu saprast, ka muslimi nekad neintegrēsies Eiropas civilizācijā un drīzāk, ja šis process turpināsies tādā pašā garā, kā Bigijs minēja, mūsu bērniem un bērnu bērniem būs jāintegrējas viņu vērtību sistēmā nevis otrādi.
+1
"nu pamēģini panākt, ka kāds mācīsies valodiņu un integrēsies :>"

ņu tas mums jādara kopīgiem spēkiem :3 varam vadīt lekcijas sīriešiem par dūmmetāla vēsturi. esmu gatavs uzsākt lowfi blekmetāla projektu "Melnais Bēglis". tas gan arī laikam viss, ko esmu gatavs darīt. atzīstu - man labāk patīk sēdēt vientulībā pie kompīša, klausīties mdb un lēni grauzt cūkas šašliku nekā piedalīties brīvprātīgo programmās. bet hei, neizturēsimies pret brīvprātīgajiem ar nicinājumu, jo šobrīd mums viņi ir ļoti vajadzīgi ;-)
+2
Viss izskatās drūmās krāsās. Mēs te Latvijā visdrīzāk vēl nesaskarsimies ar problēmām, ko rada nēģeru un arābu imigrantu pūžņi lielākajās Eiropas pilsētās, bet mūsu bērni, mazbērni- ļoti iespējams. Labāk lai ir krievisks Ķengarags, ar tiem aprasts, vismaz ģīmji un kultūrvēsturiskie, un morālētiskie principi +/- līdzīgi. Bet ne to pusmežoņu kopienas. Protams, jācenšas būt kritiskiem un akli ticēt mediju ziņām, bildēm, viedokļiem u.t.t. nevajadzētu. Klāt nebiju, neredzēju, nezinu- kā tad tur īsti Sīrijā vai Eritejā ir. Un kāpēc dodas tieši šurp, nevis uz kaimiņu bagātajiem Ap.Ar.Emirātiem u.c. Bet pēc tās informācijas, kas man tiek pasniegta- nē, paldies. Tiešām, kā Lembergs saka- ASV šo putru ievārīja, lai paši tagad streb. (un atkal- ja vispār ASV ievārīja?)
0
Ne jau ASV vien tur pie vainas, Lībijas gadījumā, kas bija viens no liktenīgajiem, jo Lībija bija kā buferis, kas aizkavēja migrantus no Subsahāras Āfrikas, arī Francija u.c. Rietumeiropas valstis deva būtisku ieguldījumu. Kamēr Kadafi bija pie varas, bija problēmas iekļūt Lībijas teritorijā, nerunājot jau par regulāru laiviņu tranzītu uz Itāliju.
Jautājums par to, kāpēc migranti nedodas uz bagātajām Persijas līča valstīm, mani arī interesē. Visādā ziņā tās taču ir tuvākas viņu pasaules uztverei. Ja runājam par imigrantiem no Sīrijas, tad jau vispār - gan vieni ir arābi, gan otri. Kaut kur nesen bija labs raksts par iemesliem internetā, slinkums tagad meklēt. Sīkumos neatceros, bet galvenā doma bija - neviens viņus tur nelaiž un negaida. Sīrijas arābi Persijas līča arābiem skaitās kaut kāda zemāka kasta, nekādus pabalstus tur viņiem neviens nedotu, par pilsonībām vispār nevar iet runa. Kā nesen bija izteicies kaut kāds šiška no Sauda Arābijas - naudu mošejām Eiropā sūtīsim labprāt, bet kaut kādiem bēgļu centriem savās valstīs - nekādā gadījumā!
0
Par sīriešiem un migrāciju:
www.delfi.lv/news/world/other/4-...
0
Murgonis rakstīja: nez vai, piem, tāds E. saprot, ka par viņa izteikumiem draud kriminālatbildība.

Man, tādam E., šeit, ieskaitot šo te, ir 10 komentāri. Par kuru tieši man kaut kas draud? Pēc kādiem kritērijiem to nosaki? Vai vienkārši randomā izvēlējies mani kā grēkāzi savām dusmām?
0
"Labāk lai ir krievisks Ķengarags, ar tiem aprasts, vismaz ģīmji un kultūrvēsturiskie, un morālētiskie principi +/- līdzīgi."

Redzi, šis jau ir gaumes jautājums. Kad es dzīvojos pa Rietumiem, man bija pāris draugi no Irānas, ar kuriem normāli ietusējām, aizgājām uz Saturnus, runājām angliski. Viņi gan no Irānas bija bēguši tieši tāpēc, ka nemusulmanim tur dzīvot esot bijis grūti. Par šiem sīriešiem es neko nezinu, man grūti spriest. Savukārt ar ķengaragiešiem vienīgās pieredzes man ir bijušas a) man mēģina atņemt kameru b) man mēģina sadot pa muti tāpat vien c) mani apsaukā man nesaprotamā valodā. Kopējas valodas ar ķengaragiešiem man tāpat nav, jo vienīgo valodu, ko zina viņi, nezinu es. Ja uz tā pamata, ka paņem 500 no Sīrijas, varētu repatriēt 550 no Ķengaraga, tad es būtu 100% PAR.
0
nu nez, kaut vai šitas?

''Autore raksta, ka bēgļi var piedāvāt Islandei nepieciešamu pieredzi un zināšanas, kas galu galā nāktu par labu visai sabiedrībai. «Viņi ir mūsu nākotnes laulātie draugi, labākie draugi.. Bēglis var būt nākamais dvēseļu radinieks, bundzinieks jūsu bērna mūzikas grupā, nākamais kolēģis, miss Islande 2022, galdnieks, kurš beidzot pabeigs darbus jūsu vannasistabā, pavārs kafetērijā, ugunsdzēsējs vai TV personība,» viņa raksta..

Nezinu, ko te vēl piekomentēt. Plānprātība sit augstu vilni. Laikam dzīvojot izolācijā uz salas, neprāts piezogas nemanot. ''
0
^ Tātad, uzskatīt kādu citu viedokli par traku un neprātīgu, ir kriminālnoziegums? Vai es saprotu pareizi?
+1
demokrātijā pastrādāt noziegumu ir vieglāk nekā jūs domājat ;)
0
^ :)
0
Es zināmā mērā piekrītu, ka vulgaritāte nav tā labākā viedokļa pozicionēšana, kaut gan atsevišķās situācijās ar to var panākt krietni vairāk. Bet, labi, pārformulēsim to tā, no vulgārā uz korekto: es uzskatu, ka iedomāties, ka iebraucēji Islandē būs labi, likumpaklausīgi, iecietīgi un kārtīgi sabiedrības locekļi, kuri ideāli integrēsies, ir ārkārtīgi pārsteidzīgi un pat potenciāli bīstami, ņemot vērā lielās kultūras atšķirības starp etnosiem. Uzskatu, ka cilvēki, kuri domā savādāk, nespēj, iespējams, adekvāti novērtēt visus šīs problēmas aspektus, jo viņu rīcībā visdrīzāk nav pietiekošas informācijas par norisēm pasaulē un par kultūru vēsturiskajām attiecībām, kuru dinamika ir aktuāla arī mūsdienās, un kas uzdod vairāk jautājumu, nekā spēj sniegt atbildes.

Pēc būtības tas ir tieši tas pats, ko es teicu krietni vienkāršāk un tiešāk. Tagad ir labāk?
0
''jo viņu rīcībā visdrīzāk nav pietiekošas informācijas par norisēm pasaulē un par kultūru vēsturiskajām attiecībām''

Un Tu esi tiešām tik pārliecināts par savu informācijas pietiekamību? Pāris linki no kaut kādiem apšaubāmiem linkiem un fotošopos taisītām bildēm neskaitās.
-3
Labi, pārformulēsim. Pats esi redzējis savām acīm kādu arābu teroristu vtml? Es, piemēram, nē. Toties esmu redzējis pietiekami daudz teroristu tepat. Kāda ir īsti tā atšķirība, kurš izdara noziegumu vtml? Kāpēc lai kāds nevarētu kaut kur integrēties? Kad tad tas nav bijis? Nēģeri ļoti ok ir integrējušies ASV un to neviens nevar noliegt. Tāpat kā ķīnieši utt.
0
ASV jau ir cits stāsts - tur īsti nevar runāt par integrāciju tādā kontekstā kā Eiropā, jo pamatnācija ir praktiski iznīdēta un pašreiz turpinās jaunas nācijas veidošanās no ... raibu raibā kontingenta, teiksim tā.

Un ir acīmredzami, ka līdzīga modeļa realizācija tagad noris arī Eiropā, neatkarīgi no tā, vai tas tiek apzināti vadīts, vai notiek stihiski.
0
o, rekur par fočenēm. šitas ir toč true story no bbc jaunākajām ziņām:

www.facebook.com/christiansagainstdr...
0
0
^^ tas ir riktīgi trū storī :D :D :D
0
ā, atradu vēl komentu e.

''^tos daunīšus vajadzētu nolikt par darbiniekiem tā saucamo "bēgļu" nometnēs. Ātri vien mainītu domas.''
0
tikai ņem vērā, ka par daunīšiem viņus BigUgga nosauca :)
+1
Ugga tikai netā tēlo skarbo, dzīvajā tāds mīļumiņš, rumkoliņu pa taisno aknā lej. Ar mani toties pretēji :3
+3
Bet pincīts ir parastākais fašists un dzer vairāk par mani manu strongkolu :))
+1
Pincītim^- tie 500 ar Ķengaraga krieviem apmainītie Sīrieši arī runās tev nesaprotamā mēlē, gribēs tev iedot bietē, atņemt naudu + izmīlēt tavu draudzeni, ja drēbītes būs paknapākas :) Kā zināms, lielākais viņu vairums ir jauni, spēcīgi vīrieši.
E.^ satrūcies par Murgoņa pieminēto kriminālatbildību, ka sāki taisnoties? :) Kamõn. Kā tās lietas ir, tā tās jāsauc pareizos vārdos.
-1
kā tās lietas ir?
0
^skatīt iepriekšējus postus, komunistiski noskanotais latvieti.
+3
^^ tās lietas saucas big black zulu cokk you won't love that much.
Bet, kā vienmēr, tu vari mēģināt TO samīļot.
0
Uggam trekns +.
0
bigg blakk zulu kokk straight from da woods of ZIMBABWE
+3
Un te tad nu arī atklājas patiesais bēgļu neieredzēšanas iemesls - visa pamatā, kā parasti, ir izmēra jautājums :D
+1
^eiropiešu (to sk.pašmāju līgām, ievām, ilzēm u.t.t.) sievietēm šis jautājums, protams, izskatāms atsevišķi. Kā zināms, labai daļai nekas nav pret nosmeķēt savvaļas melno zuti. Uzkurinās tik papildus ibio :DD Bet kā redzams- dažam labam `antifā` te tas absolūti nav neieredzēsanas iemesls, tieši otrādi :)
0
Vācija laikam sākusi nopietni risināt bēgļu problēmu :D

Vācijā patvēruma meklētājus izmitina bijušās koncentrācijas nometnes teritorijā.

www.delfi.lv/news/world/other/va...
+1
^^kurš tad te ir antifā?
+1
piem., Murgonis ir antifā noskaņu paudējs..., bet nu labi- dohlijs bazars. Katrs jūk prātā pa savam.
0
Es sākumā nesapratu, kāpēc caur Maķedoniju, Serbiju un tad uz Ungāriju šie speras, bet ne caur Bulgāriju: joinfo.ua/sociaty/1119429_Bez...
+1
Latvija jau bieži vien daudzos parametros ir tur pat kur Bulgārija :>
0
^tikai neesam tik karstasinīgi, kā bulgāru pipari. Domāju, ka pie mums līdz fiziskai migrantu ietekmēšanai diezinvai nonāktu.
+1
Urāli gan jau ka neatturētos.
0
un uralizējušies letiņi- tādi jau ar ir >) Tā sacīt `с волками жить по волчьи выть`.
0
Es jau nekur tautību nepieminēju - urāls paliek urāls.
0
Bulgāri gadus 500 ar musulmaņiem sitās un ar Alcheimeru neslimo - viņi zina, ko darīt, kad parādās musulmaņi lielākā skaita pie robežas - SIST!
Starp citu, šaja brīdī prasās arī Vladu Tepešu modināt no miroņiem - viņa metode ar mietiem bija ļoti efektīva nelegalās imigrācijas kontrolei.
+1
ai politkorektais Intar :) Visi mēs zinām, ka urāla izcelsme ir un paliek pamatā krievu.
0
Kā tad...
0
^^ pats tač tikko ko citu teici.
0
Vēl deva melnā humora par bēgļiem :D

imgur.com/WmZTDBB
+2
^lai cik esmu cinisks un neiecietīgs pret visu to muslim āfrikāņu sērgu, bet tā sīriešu puikas priekš šādu for fun rullīšu vai komiksu izmantošana- man šķiet tomēr būtu perebors. Nu kkā tā..
0
Izejmateriālu vācis Daily Mail, bet šoreiz ir uzvārdi un bildes, tā kā izskatās arvien interesantāka bilde:

www.kasjauns.lv/lv/zinas/203973/jau...
0
www.youtube.com/watch?v=JB5nBFHwAj8...

Tā nav zombiju apokalipse, tā ir ES kultūras bagātināšana. Būsim politkorekti :)
0
Kā teica Taivāns 1pret1 vakar LTV1 - 20 miljoni gaida zemo startu un tālāk Subsahāras Āfrikā jau esot 230M purnu.

Principā tas ir pizdjets.
0
Izskatās, ka tikai ar armijas palīdzību būtu iespējams visu šo lietu izbeigt un/vai apturēt.
+1
pisec, man aiz Salzburgas, uz Austrijas-Vacijas robezhas, kur iet cauri celji un shosejas visiem parbauda pases... ka izteicas mans boss, ta pedejo reizi "robezha" ir bijusi 1997. gada ...
0
Vācijā jau savulaik bija labs piemērs, kā ar šitiem salašņām varētu ātri un ērti tik galā, vien pati Vācija to piemēru ne visai piemin :)
Bet nu citādi variantu nav. Lai administrē savu Etiopiju vai to citu visuma pakaļas caurumu, no kurienes nākuši.
+1
Kas tai Vācijā darās — iesaku izlasīt līdz pēdējai rindkopai:

www.la.lv/nelegalais-imigrant...
+1
Bet dažiem jau dikti patiktos tos mēslus šurp un mīļot. Kamēr pats ar mačeti pa ribām nedabūs tikmēr jau var tēlot sazinkādus demokrātus, cilvēktiesību aktīvistus un tamldz. hipijus.
0
Vēl nav tikuši iekšā un jau "protestē" un taisa grautiņus:
apollo.tvnet.lv/zinas/ungarijas-pol...
0
vispārējā kontekstā var vilkt paralēles ar II p.k., kad faktiski bez militāras pretestības Latvijā ienāca krievu armija, tātad lielisks piemērs, kas notiek ar tautu, kuras zemi vienkārši anektē, zemi, kuru vienkārši atdod bez cīņas, ielaiž svešinieku, it kā būtu šiem ko parādā!..toreiz tā bija ideoloģiju cīņa, šoreiz globalizācijas sākums...the end is near
0
nu un īstenībā jau šitā:

www.delfi.lv/news/national/polit...
0
Globalizācijas sākums jau nu gan tas nav. Gobalizācija sākās jau pirms vairākiem tūkstošiem gadu.
0
^^ jā, ir tāda lieta. Tas E. ieliktas RT jau arī ir ar vienu mērķi (varbūt diviem).
Un tātad secinājums - viss ir kārtībā. Nākat vēl šurpu.
-3
nu varbūt vnk jāpieņem fakts, ka visi tie superlinki ir vnk meli?
0
Vismaz Ungārijā tiem "Bēgļiem" ir jautri pēc bildēm spriežot www.delfi.lt/news/daily/world/mi...
0
Saprotams. Viss tas ir tikai propaganda. Un saprotams - nacistu, ksenofobu, aprobežoto un aizspriedumaino.
0
nē, krievu. Tātad tev patīk krievu propoganda? Esi prokremliskais džeks? Ukrainas jautājumā gan citu dziesmu dziedāji.
0
piekrītu, tie bēgļi ir daudz, tā notiek. Principā ļoti bieži pasaulē kāda tauta brauc uz citu zemi labākas dzīves meklējumos, to jau neviens nenoliedz. Vai visi jāsauc noniecinājošos vārdos, jāizdomā kaut kādas neesošas huiņas? Kāda jēga? Bet nav jau slikti, var internetā izgāzt žulti, lai pēc tam ir vieglāk, ja ir kaut kādas iekšējas problēmas.

0
Tb, kremlis nav nacisti, ksenofobi, aprobežotie un aizspriedumainie? :D
Un pričom te Ukraina? Tikpat labi es citu dziesmu dziedāju par PHP4.
Toties tavi "argumenti" ir precīzi vietējā (es domāju Eiropas un vietējo liberastu) propogandas rezultāts apvienojumā ar "psihologa" skatījumu. Tipiskā atbilde - tev kaut kas nepatīk, značit iekšējās problēmas, bērnībā esi sists un dirsā pists :>
Sūdi ir daudz - tā notiek. Tātad - metamies sūdu vannā. Neesošas huiņas, viņš saka. Paver acis biki platāk, noņem liberasta brilli, paskaties, cik priecīgi ir tie, kam šī problēma jau gadiem pastāv.
0
Nu? Esmu runājis ar daudziem. Jā, anglijā ir tie ciemati, kur dzīvo tikai imigranti, bet so what? viņi tajā brīdī nevienam netraucē. Un, kur tad citur man skatīties? Kur apkārt? Baltijas valstīs viņu vispār nav, polijā arī nekas daudz nav. Uz Vāciju pēdējā laikā nav nācies doties, gan jau, ka viņi tur ir daudz, bet tur ir tikpat daudz latviešu, kuri pa īstam ir tie politiskie bēgļi. Pašam ieteiktu apkārt paskatīties.
0
tfu, finansiālie bēgļi.
0
Nevienam netraucē. Acīmredzot, tu apgrozies tādu pašu liberastu sabiedrībā. Nu izdari kaut ko viņiem ne pa prātam uzreiz grautiņi. Mēsls var izpist, sadurt - nekas viņam par to nav - parasts huligānisms, par to runāt un rakstīt nedrīkst. Mēslu nosauc par mēslu - ūu skandāls, jāliek cietumā.
Pagaidi vēl vienu paaudzi, kad būsi mazākumā un tad vēlreiz parunāsim.
0
nu labi, pagaidīsim. Un, ja kādam netraucē, tas nozīme, ka netraucē, nevis, ka visiem traucē, neskaitot to vienu indivīdu. tu pats redzi, kādi Latvijā noziegumi notiek? Te tak regulāri visādas slepkavības, laupīšanas, huligānismi, tā ir VISUR. Nav VIENA BALTĀ RASE, kura nekad neizdara noziegumus. Saņemies!
0
Kur tu izlasīji kaut ko par balto vai melno rasi? Es par mēsliem runāju :)
0
nu ja. :D
+2

sūdi mēdz būt dažādās krāsās.
0
Arī balti.
Tu tiešām uzskati jebšu vienkārši troļļo, ka mēsls, kam jau defaultā ir ka viņiem "pienākas", kāds ir "parādā", ar "dod šurp" attieksmi, kaut ko labu kādreiz ir izdarījis? :alga_5000Eur_goņi:
0
Jā, es uzskatu, ka cilvēki ir kaut ko labu darījuši! Nē, es neuzskatu, ka labi cilvēki ir tie, kuri visur iet ar attieskmi, ka viņam viss pienākas un visiem jāklanās viņu priekšā! Kāpēc tāds jautājums?
0
Tu tiešām ceri, ka es vienā brīdī salūzīšu un pateikšu, piedrāzt visu, nogalināt visus? Jo tu visu laiku man centies pierādīt kaut kādas sazvērestības un to, ka patiešām tūlīt pasaule beigsies tikai dēļ bēgļiem.
0
Diemžēl es nevaru palīdzēt, ja tu nesaprati. Tāpat arī par mēsliem nesaprati/pārprati.
0
Nu tad jau viss ir super!
0
^^ Acīmredzot, tu ceri, ka es ceru. Tu šo buldurēšnu šajā tēma uzskati par centību? Vai ka es "cenšos" kādu salauzt? Labs :)
0
bb.vesti.lv/news/mini-svarki-ai...

murgoni, beidz spēlēt metālu - kādam tas var šķist amorāli.
+1
Behead those who insult Islam! :D
+3
ieliku Facebooka bildes, ko shorit nofocheju uz Austrijas-Vacijas robezhas, aiz Salzburgas...
lai tiktu pari robezhai bija stundu jastav rinda, jo visas mashinas parbauda ...

www.facebook.com/juris.silders/posts...
0
Mazliet kaitina termins "bēgļi", kas visur tiek pieminēts, tai pašā laikā tāds termins kā "sociālo pabalstu mednieks" nepavīd itin nekur. Un pat ja viņi tiešām bēg no kādas nelāgas vietas, kur karo, tad lai protas pazemību, nevis ienāk un paģēr, ka "viņiem pienākas".
Dethecrator minētajā rakstā bija pat minēts, ka tulks skaidri norādījis, ka šis Sīrijas pilsonis ieradies no vietas, kur nenotiek nekādas darbības, kā rezultātā nāktos pamest valsti, uz ko friču žurnāliste atbildēja ar gudru pamācību...

0
njā, palasot Uggas un kosmopolīta Murgoņa dialogu, secinu- nu kur var būt tik ietiepīgs, no kurienes viņam šis pašdestrukcijas gēns, kas tagad manifistējies (R-Eiropā šī programma sen jau palaista). Apies jebkuru argumentu (dirsīs- latvieši paši ir/bijuši bēgļi, veic ārzemēs noziegumus, arābu zemēs jau bija rakstība, kad mēs vēl kokos sēdējām u.t.t.), sprēgās pret, kaut tu nosities ibio. Man ir daži paziņas, kas ar veiksmīgi ieslēguši pašīznīcināšanās programmu, tas ir pipec kkāds. Un nepārliecināsi ne par ko.
+1
^ viņi vienkārši domā sugas, nevis rases vai tautas kategorijās.
+1
džeki... drīz mūs tie arābi pakaļās pisīs... es jau to jūtu... dirsā ir... atvainojos par jebkādiem antifašistiskiem komentāriem, ko esmu izteicis... HAHA... eju apbruņoties ar banāniem (tas tā kā šausmenītē)
-1
Man kautkā neticas ka tie ir bēgļi. Neticu arī ka viņi ir kautkādi pabalstu un labumu meklētāji. Man tuvāka šķiet teorija par to ka šitie "bēgļi" ir speciāli organizēti lai ieviestu nemierus un haosu europā. Kas aiz tā visa stāv? Hujzinkastāv. Bet pārāk daudz visādu momentu kas duras acīs, tai skaitā lielo čiekuru pārlieka mīkstmiesība attiecībā pret "bēgļiem" lai nesaredzētu ka tas ir drauds europai nevis kautkāda cilvēkmīlestība. Par mūsu valdošajiem spēkiem nemaz nerunājot, teiks 100 štukas uzņemt, nolieks vēl dziļāk muguriņu un uzņems, un visur galotnēs ka ja neuzņems, mums pašiem būs sliktāk. vpizdunahujbļa.
+1
Āboltiņa, droši vien.
-5
''Man ir daži paziņas, kas ar veiksmīgi ieslēguši pašīznīcināšanās programmu, tas ir pipec kkāds. Un nepārliecināsi ne par ko.''

Man prieks, ka tev ir domājoši draugi, nevis masu psihozes apgaroti propogandu izplatītāji.
0
Saki, Murgoni, kā būtu, ja es aizietu tagad pie Tevis, paziņotu, ka ģimenē notiek nekārtības un es tur vairs nevēlos atgriezties? Vēlos dzīvot Tavā dzīvoklī (vēlams, lai Tevis tur nebūtu), lai ledusskapis allaž pilns, lai ir kabatas nauda (a ko lai dara bez tās?) un uz nakti arī Tava beibe derētu - cilvēkam ir cilvēktiesības. Ak jā, mašīnu arī vajag, jo man ir pārvietošanās brīvību (vēlams jaunu un ne jau kaut kādu proletariāta auto, saprotams).
Ja jau Tu atbalsti "bēgļu" uzņemšanu, tad manis piedāvātajam variantam arī Tev, progresīvi domājošam cilvēkam, vajadzētu patikt.
-1
Nu tāds piedāvājums jau ir diezgan vispārnesalīdzināms ar situāciju. Tu uzskati, ka tev pieder visa Latvija? Pluss, tevis piedāvātajā situācijā aiziet varētu bērns. Es vispār nezinu kā tu saskati līdzību.
0
Manuprāt, tas ir taisni tas pats. Nepatīk tur, atnāks tur, kur patīk un pie dirsas, ka īpašniekam nepatīk.
Es varētu saprast reālus bēgļus no neapskaužamas situācijas, vien:
1) manuprāt, tādi te ierodas kā absolūtā minoritāte. Pārējie ir laimīgāku dzīvi griboši salašņas.
2) bēglim te jāierodas ar zemu nolaistu galvu. Tam jābūt laimīgam, ka kāds vispār ir šo gatavs pieciest, nevis jādiktē noteikumi.

Bet nu strīdēties laikam nav jēgas. Domāju, te pie vainas jaunībai raksturīgie paradumi - brīvību Tibetai, nost ar kažokzvēru rūpniecību, glābsim Āfrikas homo u.tml. Sasniedzot zināmu vecumu tādi saukļi vairs neatskan. ;)
+2
murgonis667, šodien, plkst. 08:57

"nu varbūt vnk jāpieņem fakts, ka visi tie superlinki ir vnk meli?"

Tātad minētajā rakstā apskatītas piecas ziņas, kas atzītas par nepatiesām. Divas ir nepārbaudāmas - tas, ka ziņa ilustrēta ar nesaistītu fotogrāfiju, nepierāda ziņas nepatiesumu (tiesa gan, dod būtisku iemeslu to apsāubīt). Tāpat nepārbaudāma ir pēdējā no piecām - par 4000 ISIS kaujiniekiem Eiropā.

Pārejam pie pārējām trim. Pirmajā, kā izrādās nav attēlots ISIS karogs šodienas bēgļu rokās, bet gan islāma fundamentālistu sadursmes (sic!) ar vietējiem Bonnā pirms 3 gadiem. Kādā veidā tas maina lietas būtību? Komentārs pie bildes neadekvāts, bet tas nemaina faktu, ka Eiropā netrūkst islāma fundamentālistu.

Islāma kaujinieks, kas kā izrādās, ir nevis ISIS, bet "Brīvās Sīrijas armijas" pārstāvis. Labi, bet ko viņš dara pie bēgļiem? Kāpeč viņš neliek to automātu lietā pret ienaidniekiem?

Trešā - musulmaņi dedzina Zviedrijas karogu. Tas, ka tas nenotiek Zviedrijā, nemaina faktu, ka tiek dedzināts valsts karogs pāris fotogrāfiju dēļ. Tā, protams ir īsteni cēla un atbalstāma rīcība.

Tāpat kā visi video ar musulmaņu veiktiem grautiņiem, gan pēdējās pāris nedēļās Ungārijā un citviet, gan pēdējo 15 gadu laikā Francijā un citur - nav sevišķas nozīmes, kur un kad tie patiesībā nofilmēti, svarīgi ir tas, ka tie notiek!
0
^^ karikatūru, ne fotogrāfiju
+2
Kristiešiem kā kaut kas nav saskaņā ar viņu dogmām tā ragana un sātanisms.
Liberastiem kā kaut kas nav saskaņā ar viņu dogmām tā nacists un propaganda.
Turpini atmurgot savējo - liberastu - propagandu :)
+1
"Es vispār nezinu kā tu saskati līdzību." - tu kārtējo reizi demonstrē nesaprašanu :>
+1
Latvija (un europa) noteiki pieder ieceļotājiem. Tik cik un kā tik viņi grib.
0
Tas ka Latvija (un europa) pieder zionistu žurkam sen ir skaidrs.
skaidrs man nav viens, Cik Ilgi mēs to visu pacietīsim?
+1
Gadu simtiem un tūkstošiem - nu kā jau parasti :)
0
laiks lauzt šo tradīciju.
kamēr tradīcija nav salauzusi mūs.
0
Re ku vēlviens, manuprāt, labs viedoklis. Tiem "bēgļiem" ir jābūt pateicīgiem, ka viņus vispār uzņem kāda valsts. Ja tie uzskata, ka tiem te kaut kas "pienākas", lai vācās atpakaļ uz turieni, no kurienes ir atvilkušies.

apollo.tvnet.lv/zinas/profesore-par...
0
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/576...

Laikam, kāds (lasi - dzīves īstenība) ir ielējis eļļu, un ierūsējušie zobratiņi sāk kustēties palēnām...
0
Te vēl:
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/576...

Tomēr tik un tā tas viss izskatās kā muļķīgs mēģinājums izstrēbt šķīvi verdošas zupas 2 minūtēs...
0
Vai arī, visticamāk, mēģinājums demonstrēt - mēs strādājam, mēs centāmies. Tas nekas, ka nekas nesanāca(-ks).
+2
Somi parāda savu dabīgo šarmu:

libertygb.org.uk/v1/index.php/news-l...
+4
Labs termins - Aifōna bēgļi...
0
Ungāri arī sāk parādīt šarmu. Metīs ar, iesākumā, gumijas lodēm un, ja nelīdzēs, tad skatīs ko neelastīgāku :D
0
Ar golfa bumbiņām :D
+3
Šitais smērē ārā "...One such lot of Iraqis left their accommodation in a Suolahti refugee camp on Friday because the standard was too low for them. "
Bļin, ja jau tu tiešām mūc no kara un nāves briesmām, tad tu esi pateicīgs, ka tev ir, kur gulēt un kaut kas, ko likt uz zoba. A ja tu vēl pieprasi kaut kādas ekstras un "standartus", tad neko vairāk par beduīna pimpi zobos ar neesi pelnījis.
0
^beduīna pimpi vēl kā nebūt. Kristieša pimpi viņiem būtu lielāks negods.
0
rakstsīts pirms 4 mēnešiem - www.tvnet.lv/zinas/latvija/55968...
-2
''Somi parāda savu dabīgo šarmu:''

super! man tieši viens draugs mācās Somijā. To, ka bildēm nav nekāda sakara ar jebko jau nevienu neinteresē. Tur nenotiek nekādi protesti!
0
^ Pasaki, kas ir tavs draugs, es pateikšu, kas esi tu!

Neinteresē gan.
jo es personīgi pazīstu 5cus Somus, ar kuriem +/- diezgan regulāri uzturu kontaktus.
Un protesti tur notiek.
nezinu kas konkrēti ar tām bildēm ,
bet to, ka " Tur nenotiek nekādi protesti!" , ir tāda pati diršana, kā tas, ka šodien protesta akcijā pie mums, bij vien pāris 100 cilvēku.
-1
un cik tad bija? Kur tad notiek tie protesti?
0
kur ir kaut viens argumentēts pamatojums šitai visai lietai? es piekrītu - slitki ir lauzt robežas, zagt, izvarot utt. Bet kāds sakars jebkam ar jebko ir šitajā visā diskusijā? te ir tikai un vienīgi kaut kādi rasistiski saukļi ar propogandiskiem linkiem. Beidziet dirst!
+2
Es ar vienu somu katru dienu sarunājos, viņš tieca, ka tās lapiņas tiešam esot izlīmētas un Sarkanā krusta darbinieki spējot tik feispalmot šausmās :D Un protestētāji ar ir patiesība. Viņš gan pagaidām vēl ir tas pozitīvi noskaņotais cilvēks, bet tas var mainīties, tiklīdz viņam beigās kādu čupiņu izmitinās.

Un par masu dezinformācijas līdzekļiem runājot - šodien bija lielisks piemērs ar tvnetu - no sākuma teica, ka sanākuši 200, tad 300, tad 500. Tas nekas ka pasākumu apmeklēja apmēram 2000, ja ne vairāk. Re, viena bilde piemēram:
scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0...
Lielie "ziņu' avoti darbojas tieši ta pat kā PSRS laikā, nekas nav mainījies.

Un Murgoni, biju domājis, ka esi normāls cilvēks, bet kā rādās, neesi vilcis cepuri ziemas salā un smadzenes atsaldējis. Vēsturi ar neesi mācījies, pat to, kas tikai 20 gadus veca. Kad 1987ajā gadā sākās protesti pret Rīgas metro un Daugavpils HES, kad sākās Atmoda, tad ar visus, kas uzdrošinājās iznākt, par ko tik nesauca - nacionālisti, imperiālistu spiegi un roklaižas, nodevēji, fašisti utt - jo negribēja vēl vairāk brālīgo PSRS republiku strādniekus redzēt Latvijā.

Multikulturālisma un tautu jaukšanas laiks iet uz beigām.
0
^^ tu vnk esi debīliķis - tas arī viss :)
Neko nekad nesaprot.
0
eh bļed vienos vārtos. Pārāk daudz uzmanības Murgonim. Moš tas viņa mērķis? Tu beigsi, kā šajā tostā, ja nepārtrauksi tēlot brīvdomātāju liberdarastu. Bet izskatās- neatgriezeniski. www.youtube.com/watch?v=dYMfGDRUYiA...
+1
drošvien ka murgons šeit ir iesūtīts ar mērķi destabilizēt trūmetāla mierīgo ikdienu.
+4
ok, ok. Nebiju tur. Piekrītu, ir protesti utt. Bet tas nemaina, cik nenormāli tas pierāda mūsu sīkumu un nebeidzamo baidīšanos no pilnīgi visa! Par katru lietu, kas šeit notiek, tiek rīkotas protesta akcija, cilvēki baidās vienkārši. Tas viss ir saprotams! Pierādiet tālāk, cik ļoti neesat gatavi jebkam, kas notiek!

Man šķiet,ka šeit slēpjās lielāka problēma par manu nesapratni. To, ka notiek saruna par divām dažādām lietām. Terorisms, izvarošanas, noziegumi? NĒ! tam piekrītu! Vai bēgļu uzņemšana to nozīmē? Nē!
+2
''Multikulturālisma un tautu jaukšanas laiks iet uz beigām.'''

Kāpēc tad visu laiku latvieši kaut kur brauc? Un tad saka, ka sūdi ir Latvijā. Kāpēc tiek šitāda atšķirība noteikta?
0
''Un Murgoni, biju domājis, ka esi normāls cilvēks, bet kā rādās, neesi vilcis cepuri ziemas salā un smadzenes atsaldējis. Vēsturi ar neesi mācījies, pat to, kas tikai 20 gadus veca. Kad 1987ajā gadā sākās protesti pret Rīgas metro un Daugavpils HES, kad sākās Atmoda, tad ar visus, kas uzdrošinājās iznākt, par ko tik nesauca - nacionālisti, imperiālistu spiegi un roklaižas, nodevēji, fašisti utt - jo negribēja vēl vairāk brālīgo PSRS republiku strādniekus redzēt Latvijā.''

Vēsturi tīri labi mācījos. Un šim būtu sakars ar bēgļu uzņemšanu tāds, ka ----------?

+1
Jā, vispār jau forši, esmu smadzenes atsaldējis, jo man nav tāds viedoklis kā tev. Redz, šito sauc par debīlismu, ja nu kas. Esi super foršais!
-1
Re, nabaga bēģļi Dānijā pieprasa halifātu:

www.liveleak.com/view?i=ae6_14427131...
+2
Par katru lietu, kas šeit notiek, tiek rīkotas protesta akcija
===================
Un valdībai vienmēr ir pilnīgi pohuj tie protesti. Protestanti arī - pamuld, paburkšķ un izšķīst pa mājām aliņus sūkt. :-)
0
Ukrainā arī bija pohuj... līdz vienam brīdim...
0
Bez atļaujas no Briseles te nekam neļaus notikt. Un par cik mūsēja valdība vienmēr apzinīgi izpild Briseles pavēles un svārstās precīzi kopā ar "partijas līniju", tad pat ja paliks pavisam čābīgi un visi protestanti pekšņi pārstās sūkt mājās aliņus un iznāks uz mūsu Majdanu, tad te kaut vai ar ložmetējiem aktīvākos atšaus un iesēdinās ķurķī, bet publikai visā pasaulē pasniegs, ka novērsa pretvalstiskā apvērsuma mēģinājumu. Un neviens suns pēc tam pakaļ neuzdrošināsies riet. Tā kā varam atslābt un gūt baudu. :-)
+1

Eight miles deep the well forgotten by mortals
Oh, I drank it empty in one single sip
Eight miles wide the valley beyond all hope
Oh, I filled the whole with one single fist

Five million Christians on a ride towards us
Oh, I slaughtered the bunch with one single hit (with my spear)
Five million women so alone in the night
Oh, I had them all satisfied profusely (every night by myself)

Ten thousand trolls hard as rock cold as ice
Oh, they ran when I rose to face them
Ten hungry waves they swallowed my ship
Oh, I steadily walked home (and I only got wet on my feet)

No single book were beholden by me
Oh, no question I cannot do answer
Only one single lamp do show me this way
And that is the eye of Satan
0
I waving my dick in the wind

www.youtube.com/watch?v=_F39uC9IlI0...
+1
murgonis667, šodien, plkst. 11:59

"Man šķiet,ka šeit slēpjās lielāka problēma par manu nesapratni. To, ka notiek saruna par divām dažādām lietām. Terorisms, izvarošanas, noziegumi? NĒ! tam piekrītu! Vai bēgļu uzņemšana to nozīmē? Nē!"

Šeit lieliski redzams, ka problēma ir tieši tavā nesapratnē. Vai varbūt vienkārši naivumā. Precīzāk, tajā, ka tu tici, ka tas, par ko še ir runa, nozīmē tikai bēgļu uzņemšanu. Visai šai ņemtnei ar bēgļiem ir visai virspusējs un attāls sakars.
+1
Nu ko, vakar bija labs iesildījiens pirms Entrhroned. Vispār bija tāda deja vu sajūta: šo melodisko folkroku no līdzīgas skatuves, šīs runas par to, ka «tautai jāņem lietas savās rokās», ka «valdība ir stulba un rīkojas pret tautas skaidri izteiktiem nosacījumiem», «valstsnācija to nedrīkst pieļaut!», šos tautastērpus utt. man jau bija gadījies redzēt un dzirdēt pirms gada pusotra. Tikai toreiz bija mīnus padsmit grādu sals, un runas beidzās ar frāzēm «bandu heķ!» un «herojem slava!»
+1
Nebūs te nekāds Majdans, liekaties mierā. Ne dēļ bēgļiem, ne dēļ jebkāda cita valdības lēmuma. Mūsu revolūcijas līmenis ir 2009.gada janvārī izdemolēts "Latvijas Balzāma" veikals Vecrīgā. Gan cilvēki ir citi, gan apstākļi ir citi, gan arī mūsu ārzemju saimnieku attieksme ir cita, nekā bija Ukrainas gadījumā. Peace, gatavojamies uzņemt melnos un brūnos draugus. :-)
0
Gatavojamies mācīties arābu bulduri un celt dirsas pret sauli!
+2
Nu kāpēc uzreiz tā - viņi taču ienesīs apgaismību. Uzreiz cita kultūra, varēsim apgūt ko jaunu. Viņi tak nedzerot arī - nebūs nodzērušos purnu. Viņi neēdot cūkas gaļu - varēsim saudzēt cūku veselību, tādējādi rūpējoties par vides pirmatnējumu. Līksmība būs jo liela un visi varēs laimē diet.

Skat:
www.lsm.lv/lv/raksts/cilveksta...

Tikai cilvēkam ar akmens sirdi asara nesaskries acē...
+3
Varbūt esmu naivs, taču gribētos cerēt, ka tā saujiņa bēgļu, kura te Latvijā paliks (ja vispār paliks) uz visiem laikiem, būs tikpat nekaitīga un integrēsies mūsu sabiedrībā, kā citas mazākumtautības, kuras Latvijā jau uzturās gadiem ilgi, kā piemēram : čečeni, tatāri, čigāni, ebreji u.c.
+1
Kamēr mums dzīves līmenis būtiski necelsies, tikmār jau vēl var cerēt, ka tā būs saujiņa. Jo vairāk dzīve ies uz augšu šeit, jo vairāk no tās labumiem gribēs arī citi - un nav nekādu pazīmju, ka migrācija uz Eiropu no Āzijas un Āfrikas varētu samazināties.
0
Man šķiet, ka Eiropas attīstītākām valstīm vienkārši vajadzētu pārskatīt savu sociālo politiku, kas līdz šim ir bijusi pārlieku "humāna" pret imigrantiem no Āfrikas valstīm un pabalsti ir tikuši šķiesti pa labi un pa kriesi. Tobiš - nonākt visiem pie slēdziena, ka pa velti te nekas nenotiek.
+3
''Multikulturālisma un tautu jaukšanas laiks iet uz beigām.'''

Eu, veči, tad jau steidziet nogriezt matus un sadedzināt keriņus. Multikulturālisms ir galvenais iemesls, kādēļ ne vienmēr var dabūt pa muti, izejot no sava dzīvokļa.

Un, ja tautu jaukšanas laiks iet uz beigām (vsipār jau notiek tieši pretējais, bet nu par sīkumiem šoreiz ne), tad jau drīz latviešu tautu vajadzētu pasludināta ārpus likuma. (Mājasdarbs: kā veidojusies latviešu tauta? Papilduzdevums - cietais rieksts: vai tavas dzimumšūnas ir tautas īpašums? )

Par bēgļiem man sakāmas divas lietas:

1) Neprecīzi citējos Šlāpinu, man arī nepatīk, ka ir bēgļi, man nepatīk, ka cilvēkiem jāpamet savas mājas un dzimtene, jo tur vairs nav droši dzīvot.

2) Par tiem, kas te atbrauks un visu demolēs un izvaros: liekam cietumā. Tāpat, kā mēs liekam cietumā ne-bēgļus, kuri visu demolē un izvaro. Par tiem, kas te atbrauks, lai dzīvoti mierīgi - tad ļaujiet arī viņiem dzīvot mierīgi, nav jau nu gluži tā, ka mums Latvijā būtu pārapdzīvotība.
0
Bēgļi, bēgļi. Visur tikai bēgļi. A kas tajā Ukrainā notiek? Joprojām karo? Vai tur viss beidzies? Labu laiku par to vispār vairs neraksta. Pirms pavisam neilga laika visi mēdiji rakstīja tikai un vienīgi par Ukrainu, visi komentāros un forumos gānīja Putinu un Krieviju. Nu visi pārmetušies uz bēgļiem, ziņās gandrīz par neko citu nerunā. Tēma cita, bet nu pilnīgi viens un tas pats. Kas diez būs nākamā tēma?
0
Sīrijā jau tagad arī krievs diezgan dūšīgi karo - un rādās, ka savu klātbūtni taisās vēl palielināt: apollo.tvnet.lv/zinas/eksperti-krie...
+2
^ "Par tiem, kas te atbrauks un visu demolēs un izvaros: liekam cietumā."

Kā tad tā nu uzreiz var cietumā likt. Viņi taču vienkārši nezina mūsu paražas, jābūt iecietīgiem.
+2
Ukrainā beidzot vatņiki sākuši ievērot pamieru. Vakar bija pirmā diena pusotra gada laikā, kad neatskanēja NEVIENS šāviens! Tāpēc Ukrainas gadījumā ziņu trūkums patiesībā ir laba ziņa :)
+1
"Kā tad tā nu uzreiz var cietumā likt. Viņi taču vienkārši nezina mūsu paražas, jābūt iecietīgiem."

Ir taču patīkami izlikties, ka oponenti ir tik dumji. :)
0
^^^^ Vai ta tur i atrasts kāds apspiests krievs?
+1
Cietumā? Viņu tak visi mīļoja un slavināja. Par mēģinājumu aizturēt - palika bez darba un publiska kaunināšana.

apollo.tvnet.lv/zinas/uzpeld-nepati...
+2
"Par mēģinājumu aizturēt"

Varonīgā žurnāliste mēģina aizturēt sīriešu teroristu, meistarīgi veicot manevru, pazīstamu kā "padnoška". :D

Nepaliksim nu smieklīgi, žurnāliste taču nezināja, ka tas tieši ir terorists.

Un tālāk - vai kaut kur tiek apgalvots, ka viņu tagad netiesās (un eventuāli neliks cietumā) par viņa teroristiskajiem nodarījumiem?
0
Nu tak acīmredzami - zināja. Ja arī nezināja, tad no varbūtības teorijas izriet, ka tādi tur ir biezā slānī.

Mhm, un kas tad tos pārējos simtus tūkstošos un nāktonē miljonus pārbaudīs? Liks cietumā kamikadzes?
+2
"Nu tak acīmredzami - zināja."
Kur tas ir acīmredzami?

"Ja arī nezināja, tad no varbūtības teorijas izriet, ka tādi tur ir biezā slānī."
Neizriet gan. Ja žurnāliste būtu paklupinājusi, teiksim, 100 bēgļus, no kuriem liela daļa izrādītos teroristi, tad varētu sākt runāt par varbūtību un bieziem slāņiem, pagaidām tā ir tikai haosa diktēta sakritība. Protams, tad arī būtu jāskatās, cik randomizēti tikuši izvēlēti paklupināmie bēgļi - ja no vienas grupas, tad joprojām ir iespējama sakritība, ka žurnāliste paklupinaja vienīgo teroristisko grupējumu, kas cieši viens otram līdzās mēģināja iekļūt Eiropā.

Bet nu tagad nopietnāk. Ja, es tev piekrītu, ka nav jau iespējams 100% nodrošināties pret to, ka starp bēgļiem arī pie mums varētu ierasties ekstrēmisti un teroristi, diemžēl. Taču šobrīd mani vairāk par šādu iespējamību baida tas, cik ātri un viegli Latvijas publiskajā telpā ir ienākusi agresīva un dehumanizējoša polemika. Atšķirībā no terorisma iespējamības, jau pierādījies ir fakts, ka Latvijas sabiedrību ir ļoti viegli mobilizēt uz naidu pret kādu cilvēku grupu, un tas ir ļoti bīstami.
0
Acīmredzami - nu tak lika kāju priekšā nelietim? Lika.

Laba sakritība. Tieši viņam no tā bara. Kaut loterijās tā laimētos.

Kad latvieši ir bijuši kādam bīstami? :>
0
"Acīmredzami - nu tak lika kāju priekšā nelietim? Lika."

..bet pēc tam publiski atvainojoties aizmirsās viņai pieminēt, ka to kāju lika priekšā, jo atpazina bīstamo teroristu?

Sakritība laba, nudien. Tā nu ar tām sakritībām ir - viens nospēlē laimes spēlēs visu savu iedzīvi ar sievu un jorkšīras terjeru piedevām, otrs pirmo reizi joka pēc nokasa sudrabotos kvadrātiņus un tiek uz Kanāriju salām.

"Kad latvieši ir bijuši kādam bīstami?"

5.-tajā gadā. Un vēl nesen logus Saeimas ēkai un LB veikalam izdauzīja. Laikam latviešiem uz arhitektūru ir lielāks naids nekā uz cilvēkiem. :D
+1
Nomierinošās zāles beidzās?
0
^^ neaizmirsa. Gan jau izcenzēja :>

Stikliņus dauzīt 1x simts gados - briesmas :D Un atvērts paliek jautājums cik tur īsti latviešu bi.
0
^^ bik iedevu baldrijāni. Ja nelīdzēs, tad vajadzēs ziedot sātanam :D
0
kāds sakars nemieram ar kopī peistošanu, resnais idiņ?
0
kādu rītu, kad bēgļi ir jau ieradušies Latvijā, DJ Deathperado pamostas ar... asiņojošu tūpli, kurā iestrēdzis melns, sulīgs sīrieša pimpis. ap viņa tualetes galdiņu stāv 5 melnie džeki ar kalašņikoviem un ēd viņa pelmeņus ar maskarpone mērci. visas Hitlera bildītes ir aizvietotas ar onanējošu Muhamedu un Nazi Vācijas karogi ar kaut kādiem ISIS karogiem. plazmas televizorā rēgojas spīdīgas, gliterainas mošejas. jau pēc gada šī būs vienkārši sadzīviska ainiņa, un man par to liels prieks :))))))
+1
Ja nu kas, 1905ajā gadā tā bija strādājošo revolūcija pret valdošajiem, kas Latvijas gadījumā pie reizes bija latvieši vs vācieši, strādnieki/zemnieki vs muižnieki. Un jā, svilināja muižas, ja varēja, jo pretī lika kazaku soda ekspedīcijas un armiju. Un tie, kurus nenošāva un neizsūtīja uz Sibīriju, protams, ka pārgāja profesijā - atriebības kāri revolucionāri, kuriem nebija problēmas aplaupīt bankas un juvilierveikalus un uzlaist gaisā kādu ierēdni ar bumbu. Laikam vēsturniekiem šito laika posmu neskaidro.

Un kā man piedur termins "dehumanizācija". Pret barbariem, kas dedzina, izvaro, izlaupa, tirgojas ar vegiem un spļauj virsū mūsu izslavētajam humānismam? Lūsi, aizbrauc ar savu humānismu uz Sīriju un Irāku, pastāsti viņiem, laikam nav dzirdējuši prieka vēsti, ka visiem jābūt draugiem.

Humānisti hipertrofētie, nolādēts ar ārā.
0
kad viņi būs Latvijā, mēs viņiem izsludināsim prieka vēsti, un tad viss būs ok. turklāt viņiem visa infa jau ir angļu valodā priekavests.lv/en/

tā kā viss ok, varēsim pieņemt bēgļus, pisties ar bēgļiem, spridzināties kopā ar bēgļiem, lūgt jēzu (un NEVIS MUHAMEDU, TE IR LATVIJA, TE IR EIROPA, TE IR JĒZUS KRISTUS, BĻEĢ)
0
OUBĻE, ŠITAS DEATHPERADO PATIX

news.vice.com/article/over-200-pi...
0
Jā, tas man patika, tieši tā pat, kad ceļamkrāns uzgāzās virsū. Pieprasu nelielu asteroīdu pa Meku Ramadana laikā.
0
tad bija tikai 107 nosprāgušie, tagad ir 310, moar holy muslim grindcore
0
VISMAZ 310
+1
Despis feisītī bija nesliktu kādas LV žurnālistes(laikam) rakstu par bēgļu krīzi - nra.lv/viedokli/anita-dauk...

Es šai sakarā varu tik piebilst, ka šobrīd Ukrainā notiek pilsoņu karš, Dienvidslāvijā arī notika - tas ir tepat Eiropā, bet nekādi bēgļi apkārt neskraidīja. Tagad no 1000km attālām vietām bariem nesas ...
0
''Šeit lieliski redzams, ka problēma ir tieši tavā nesapratnē. Vai varbūt vienkārši naivumā. Precīzāk, tajā, ka tu tici, ka tas, par ko še ir runa, nozīmē tikai bēgļu uzņemšanu. Visai šai ņemtnei ar bēgļiem ir visai virspusējs un attāls sakars.''

Automobiļu izgudrošanai arī bija tikai virspusējs skatījums. Patiesībā apakšā ir milardiem slepkavību!
0
Tas murgonis taču ir viens tups radījums :)
0
LielaisGurķis arī. Totāls tupenis. Bet vai tad tā nav? mašīnas ir pimpji!
+1
"Laikam vēsturniekiem šito laika posmu neskaidro."

Viena no svarīgākajām lietām, ko jaunajiem vēstures studentiņiem cenšas skaidrot jau I kursā, ir tas, ka vēstures notikumu glorifikācija ir kaitīga kritiskās domāšanas veselībai. Ja par 5.-to gadu, tad ne notikumu cēloņi, ne sekas neatceļ faktu, ka tas, kas vēlāk tika cēli par revolūciju nodēvēts, bija barbariskas demolēšanas, brutālas slepkavības, un, jā, arī ciniskas izvarošanas. (Nevaru atminēties, par kādu tēmu runājot šo komplektu pēdējā laikā bieži piesauc?) Īsumā - ne piederība kādai etniskajai grupai, un pat ne ģenētiskā izcelsme nav nekāds garants, ka cilvēki nebūs spējīgi uz reālu vardarbību, ja prātus pietiekami sapiš ar vardarbīgu ideoloģiju.
Bet vispār jau, aicinu neiespringt, 5.-to gadu pieminēju tikai kā ne-da-nopietnu atbildi uz ne-da-nopietnu jautājumu. :)

"Lūsi, aizbrauc ar savu humānismu uz Sīriju un Irāku .. "

Paldies, bet nē paldies. Kādēļ lai es brauktu uz reģionu, no kura paši pamatiedzīvotāji masveidā bēg?
Es labāk pabraukāšu tepat pa Eiropu, kur viss krietni mierīgāk. Starp citu, paciemošanās pārtikušajās metropolēs arī palīdz ielikt realitātes kontekstā to selektīvo info, ko mums piedāvā interneti. Piem., pirms mēneša paciemojos pie draudzenes, kas jau vairākus gadus dzīvo Londonā, tieši muslimu rajonā, starp citu. Zini, kaut arī viņas iemīļotākais apģērba gabals ir ādas miņuki, nav viņai bijuši precedenti ar virsū skrienošiem ereģētiem locekļiem vai uzstājīgiem aicinājumiem ietērpties hidžābā.
0
^^ nēnu psc salīdzinājums. Staigāt arī ir slepkava. Iepirkties veikalā - slepkava. Piedzimt - slepkava. Izpausties tm - slepkava >:)
+2
"Stikliņus dauzīt 1x simts gados - briesmas :D Un atvērts paliek jautājums cik tur īsti latviešu bi"

Pat latviešu lamuvārdi atgādina kokles skaņas! Tādēļ, kad sanāk lielā dusma un rokā nez no kurienes bruģakmens gadījies, tad nākas vien ķerties pie kaimiņtautas krāšņās lamu vācelītes. Atklāts paliek jautājums, cik tur īsti no latvieša ir latvietī, kad pār lūpām nāk skanīgs bļaģ. :)
+3
Labāk bļaģ nekā akbar :)
0
Bļaģ vismaz tādā pašā krāsā kā velns-gar-stenderi! :D
+2
Un nelielam humora brīdim, lai ar joku izietu no saspringtās situācijas - islams un mūzika:

www.facebook.com/photo.php?fbid=6262...
0
nepisat mani, bļaģ jau sen ir latviski
0
Bomb Bon Jovi skan labāk, nekā Bomb Jovi :D
0
-1
Un jau 717 beigti musļiki. Vakarā būs jāiedzer Allaham netīkams dzēriens tam par godu.
+1
Te pāris teicieni jāatceras no šīs diskusijas: «Labāk bļaģ nekā akbar» un «Latvieši dedzināja muižas Piektajā gadā un sita Balzāma veikalu 2009. — mūsējiem lielāks naids pret arhitektūru nekā cilvēkiem»!

Tā ielinkotā raksta autore ir Anita Daukšte — NRA galvenā redaktore, kura ļoti labi orientējas ģeopolitikā. Bieži braukā līdzi dažādām Latvijas delegācijām uz ārzemēm, intervējusi daudzus prezidentus utt. Vienīgā sieviete pasaulē, ar kuru kopā esmu sēdējis uz apsūdzēto sola >:)
nra.lv/viedokli/anita-dauk...

Atpakaļ pie tēmas — citāts: «An Arab pilgrim who did not want to give his name said he had hoped to perform the stoning ritual later on Thursday afternoon but was now too frightened to risk doing so.» Jēzim bija taisnība: kas otram metīs akmeni, tas pats agri vai vēlu atrausies…
+2
pisīs mani nepisīs
bēglis mani nepisīs
tam ir rokas pilnas darba
tam ir priekšā dzīve skarba

es kas sen jau ārietis
dzīvoju bez bēdam te
pisīs mani nepisīs
tas man sen vienalga, bļe

man ir kredīts esemes
kabatā man semenes
mājai blakus jaunais poršs
pats es esmu blonds un foršs

bet ja nu kāds bēglis melnais
uz randiņu lūgs mani ass
tad fakjū nāks no manas delnas
jo neesmu nekāds pidarass
-2
sorz, biedri fašistu pidari, nepārlasīju :(
+2
pincītis un baldriāns
0
#include<stdlib.h>

int main()
{
system("C:\\Windows\\System32\\ipcon...

return 0;
}
0
Risinājums visai labs. Tikai neticās, ka Zviedrijā to pieļaus.
apollo.tvnet.lv/zinas/zviedrija-beg...
0
Putins cīnīsies pret ISIS - www.express.co.uk/news/world/608121/P...
0
ka tik nesanak Afganistana Nr.2 ...
0
Izskatās, ka drīzāk būs Vjetnamas variants. Protams, ja pa starpu sagraus ISIS, neviens neraudās.
0
starp citu, šovakar es beidzot sapratu Putinu, viņš ir džeks, kas vienkārši grib tā LAI NAV GARLAICĪGI un LAI VAR NORMĀLI MOČĪT
0
Ja Putins cīnītos pret ISIS, būtu izcili. Aizdomas, ka faktiski cīnīsies ne viņš, bet parastie krievu zaldātiņi…
+2
bet ISIS jau it kā normāla banda. Pats dzīvajā reiz redzēju. Čehijā arī normāli atmočīja. Putins pidars, atkal mūziku piš.
+2
Putins reiz vienā intervijā izteicās, ka Panopticon jau nu ļoti labs albums, bet Oceanic dēļ gan viņš ir visus ISIS dalībniekus gatavs nomušīt...
+1
šī kā reiz tāda asinsmēnesim piemērota dziesma
www.youtube.com/watch?v=oKB2ZfmL-Ts...
0
starp citu, 2004. gada vasarā arī bija pilnīgi sarkans mēness jāņu naktī. diršana par to, ka reizi 30 gados. atkal Putins un Obama. un Laimdota.
0
... kā arī bēgļi un velosipēdisti...
0
пидари волосатые ...
0
0
Sekojot Putina muzikālajai gaumei, arī Krievijas policijai, prokuratūrai, tiesām un gandrīz visiem krievu masu medijiem ir parādījies jauns mīļākais albums:

www.youtube.com/watch?v=atCKkDusJkc...
+2
zināms visu ISIS dalībnieku izskats - loudwire.com/files/2014/08/isis....
0
Visi trūmetālisti ir dzirdējuši to stāstu no dzīves par Luiju Fonteinu, FBI, dvieļagalvām un rokudzelžiem? :)
0
nē, pastāsti.
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/57781...

Kā izrādās, tad pabalsti bēgļiem tikšot maksāti no pašu budžeta...
0
Turpat tajā rakstā ir video "Imigrantiem Eiropā paliek auksti". Jā, ziema palēnām tuvojas un lai arī ne visur klimats ir tik skarbs kā Latvijā, tomēr smilšu dēliem arī tāda Ungārijas ziema var likties baiss pārbaudījums.
Sāksies atrakcijas...
+3
Luijam Fonteinam pirms 15 gadiem bija viena no kārtējām grupām, kura spēlēja tādu industriālo roku, kādu nu 90-tajos daudzi mēdza spēlēt. www.discogs.com/Louie-Fontaine-Soul...

Spēlēja ar bungmašīnu, pie kam Fonteins to bungmašīnu bija ņēmis vairāk nekā nopietni — uztaisījis tonnu smagu, ar lampiņām un citiem izskatīgiem elementiem aprīkotu stīmpankveidīgu mehānismu, kurš ar svirām un vālēm sita pa bungām fiziski (nevis vnk aparātiņš vai softs, kurš izdveš skaņas). Fonteins ar visu to uzparikti esot spēlējis 2000. gada Liepājas Dzintarā. Varbūt kāds ir bijis konkrētajā Dzintarā un ir redzējis?

Gadu vēlāk, 11. septembrī, Fonteins ar visu savu Mašīnu bija aiztūrējies līdz Dienvidu štatiem un patlaban bija kaut kur Luiziānā, kad pēc dvieļagalvu uzlidojuma Ņujorkai nākamās nedēļas garumā FBI rīkoja lielo tīrīšanu visās Amerikā, lai meklētu, vai kaut kur neslēpjas nākamie dvieļagalvas ar nākamajiem terora plāniem. (Visiem zināms, ka džihādisti bieži vien rīko uzbrukumu sērijas.) Dabiski, Fonteins, būdams bariņā ar citiem vīriešiem apkārt braukājošs ārzemnieks, pie kam pēc pases īstajā vārdā Stīns Lorencs vai kaut kā tamlīdzīgi, bija pārbaudāmo skaitā.

Viss bija labi līdz brīdim, kad FBI tika līdz Mašīnai. Kaut kāds nesaprotams verķis, kuram pēc iepriekš saprogrammētiem ritmiem cilājas kaut kādas sviras, visriņķī vadi, spīd lampiņas, uz lieliem sarkaniem displejiem rādās cipari — tas vienkārši nevar nebūt spridzeklis!

Iznākumā FBI konfiscēja Fonteinam viņa Mašīnu, tūre apstājās, šovs pajuka. Fonteins, cik zinu, tā arī neatguva savu bunguverķi. Grupai pajūkot, viņš atcerējās Liepāju, atbrauca šeit un uztaisīja savu biznesu. Tā kā visas grupas, kas kopš tā laika spēlējušas Fonteina klubā vai festā, var apzināties: tāds koncerts nebūtu iespējams, ja sen atpakaļ aptrakuši dvieļagalvji nebūtu sarīkojuši 9/11!
+1
0
0
^^ biju toreiz klātienē. Verķis interesants. Nez, vai tas ir tas pats, vai jauns uztaisīts.
0
30 štukas par vienu gab :D Tādi mazi zelta gabaliņi.
apollo.tvnet.lv/zinas/531-begla-uzn...
0
Tie mēsli savā starpā nevar sadzīvot, kur nu vēl eiropā integrēsies:
apollo.tvnet.lv/zinas/vacijas-polic...

Arī savos svētceļojumos uzvedas kā aptrakuši Spānijas buļļi.
0
Jāuzdāvina savai sievietei kerzas, jo šis ieteikums mežoņiem būs pilnīgi bezjēdzīgs. www.kasjauns.lv/lv/zinas/205164/lat...
0
Varētu piedāvāt kādu samērā lētu variantu "integrācijai", vien, kā runā, ir institūcijas, kas par to sloga būrī, tāpēc labāk nepiedāvāšu...

Un vai tad nebija teikts, ka pie mums braukšot Latvijai piemērotākie un inteliģentākie babaji? Nu galīgi neiet kopā ar pēdējo linku, nu galīgi ne ;)
0
normāl normāl, padomā pats, cik no tām 30 štukām aizies ottos, tā ka beigās vēl būs pa īsu.
0
"otkatos"
0
Būs man jābeidz maksāt nodokļi, jo tie tāpat iet ellē dirsā.
0
''Jāuzdāvina savai sievietei kerzas, jo šis ieteikums mežoņiem būs pilnīgi bezjēdzīgs.''
Manu māsu arī sita vīrs. Pie tam, latvietis. Kāda tam saistība ar šiem ''mežoņiem''? vai tiešām neviens nesaskata kaut kādu sakaru ar to, ka nav nozīme ''bēglis''. ''prandža'' vai ''banāns''?
0
^ tādi arī gadās, bet tāpēc mums te neviens neorganizē seminārus, ka tā neklājas. Tas tāpat zināms un ja kāds to neievēro, tad uz kopējā fona tie tomēr ir izņēmuma gadījumi.
Tiem tur jāveic plānveida informēšanas....Murgoni, vai nešķiet, ka viņiem tā gluži pieņemama lieta, nevis atsevišķi gadījumi? Mežoņi...

P.S. Jā, saprotu, ka esmu tumsonīgs un galīgi ne progresīvi domājošs.
0
Protams , idioti ir visur , arī starp savējiem.
Bet savs ir savs .
Kā saka
savs idiots labāks par svešu.
+1
^^^ brauc uz sviedriju - izbaudi "labumus" :>
0
Jautri ies tad, ja šie ieceļotāji sāks savu "kultūru " uzspiest visai Eiropai.
0
viņi jau to uzspiež. :D
+3
Ir jāatļauj sist pseido bēgļus.
+1
daļēji tematiskais video, ja kāds vēl nav redzējis
southpark.cc.com/full-episodes/s19e0...
0
^ šos vairs nav vērts skatīties. Kā šķiet, inerces pēc ražots tiek, bet jo tālāk, jo garlaicīgāk.
0
Tā vis nav, reizēm kas labs sanāk arī pēdējās sezonās. Aizvien mazāk gan, tas tiesa.
Jaunās sezonas pirmās divas sērijas ir jāskatās kopā, bet otrajā aizmigu, tāpēc grūti komentēt par kvalitāti. Likās, ka ideja laba, bet ne īpaši veiksmīgi realizēta.
0
Iesākums bija labs, otrā sērijā jau aizlaists visnotaļ garām.
Bet nu jāpiekrīt, pēdējās trijās sezonās (15-18) tā pamaz spēcīgu gabalu.
-1
"Jāuzdāvina savai sievietei kerzas, jo šis ieteikums mežoņiem būs pilnīgi bezjēdzīgs. www.kasjauns.lv/lv/zinas/205164/lat....

ū, tev ir SAVA sieviete? kur nopirki?
0
bet man prieks, ka lasi kasjauns, tā jau tā īstā hitleristu avīzīte :) privāto arī pērc?
+1
Ko ta mums te pincītis pēkšņi ir kļuvis par antifa, vai vienk ākstās? :)
+2
ntv.livejournal.com/414928.html... jaunie "geiropieši"
+1
Gaidam Mūrgoņa komentāru par šo.
Droši vien teiks, ka tas ir fotošops, vai ka tie nav vieni un tie paši cilvēki :)
+2
Viņam jau visi migranti ir bēgļi un ir jāsamīļo. Tu jau esi izbrīvējis savu dzīvokli/māju?
+5
"Ko ta mums te pincītis pēkšņi ir kļuvis par antifa, vai vienk ākstās? :)"

mēģināšana jebkuru, kuram riebjas idioti un wannabe nacisti, nosaukt par "antifu", ir vēl kaitinošāka nekā agresīvo liberāļu visu saukāšana par nacistiem.
0
Mediji ņemas mūs skolot, lai pierodam laikus, kas ir kas islāma modes pasaulē:

www.kasjauns.lv/lv/zinas/205323/hid...
-2
''Viņam jau visi migranti ir bēgļi un ir jāsamīļo. Tu jau esi izbrīvējis savu dzīvokli/māju?''

cik jau esi nošāvis? gaidu no tevis tādu rīcību.
+1
Nošaut? Slims esi? Kad eiropā sāksies pilsoņu karš, tad varbūt. Bet pagaidām neviens tev neliedz viņus uzņemt savā mājoklī.
+2
murgonim būs grūti viņus pie sevis turēt, jo musulmaņi taču nedzer un vēl viņam neļaus. :-)
-1
jā, vispār. pats sāku redzēt melnās puses tam visam.a mooš zem parandžām litri slēpjas?
-3
''Nošaut? Slims esi?''

hahahaha.
+3
Zobens un Lemess XIII, 2027. gads. Pie ieejas Werwolfs pārbauda apmeklētājus:

— Biļetes ir? Redzu, ir. Ņemiet šīs aproces… Pag, kas tur zem tā vannas halāta pabāzts?
— Tas nav halāts, rasist, tas ir nikābs! Mācies atšķirību! Un vispār grābstīties gar apmeklētājiem ir harām!
— Vajadzēs pacelt un parādīt, kas zem viņa! Reku noteikumi izdrukāti skaidrā farsi valodā: šmigu ienest nedrīkst, arī pabāžot zem nikāba! Ā, jums tur nav pudeles pabāztas, bet josta ar dinamītu? Viss kārtībā, paldies, varat iet! Inš-allā!
-4
hahaaaaaaaaaaaa, kaza allahhalātu :DDDDDDDDDDDDDD
0
Murgoni, cikiem tu sniedzi patvērumu pie sevis?
apollo.tvnet.lv/zinas/pieaug-nelega...
+4
+2
Kas pirmais šitam pieliks motoriņu, tas būs izgudrojis svastopēdu… 
0
''Murgoni, cikiem tu sniedzi patvērumu pie sevis?''

BigUgga, kāpēc man kādam jāsniedz patvērums pie sevis?

Cik esi nošaāvis?
0
Nu man ir radies priekšstats, ka tu ļooooti viņus vēlies šeit. Tā nav?
Vai tev ir radies priekšstats, ka es kādu vēlos šaut?
+1
Ideja, kā noturēt agresīvā veida dvieļagalvjus ārpus LV. Trīs vienkārši soļi!

1. Iedodam Murgonim dafiga šmigu un pasakam, ka viņam jādzirda visi citi pēc kārtas arī.

2. Ielaižam pie Murgoņa visus sīriešus, sakot, ka viņiem tagad tur būs jādzīvo.

3. Skatāmies, kā pēc nedēļas viņi brēkdami nesas ārā no Murgoņa dzīvokļa un kājām metas prom uz Sīriju!
0
^jā, jo katreiz, kad nocirta Murgonim galvu, vietā izauga jauna. Tas viņiem likās pretstatā korānā rakstītajam. Sajutuši ko nelabu- tiešām muka prom.
-2
Murgonis deviņgalvis. vai deviņdvieļgalvis.

''Nu man ir radies priekšstats, ka tu ļooooti viņus vēlies šeit. Tā nav?
Vai tev ir radies priekšstats, ka es kādu vēlos šaut?''

Jā, ir gan. Vai es ''viņus'' vēlos šeit? Ko tu dēvē par ''viņiem''?
0
Tups kas tups :)
0
Ar kādu attieksmi pa pilsētu pastaigātjoties ar sīrieti saskaries Tu?
0
Liedo viena melna vārna, otra uz ziemeļiem. Cik maksā klgrams kāpostu?
0
12 sīrieši. Cik tagad esi nopelnījis?
+1
Ja šī bēgtu, tad es domāju NOTEIKTI jāuzņem

www.youtube.com/watch?v=_VDehzGDbQA...
0
^^ vairāk.
-2
Viss par "bēgļiem" divās bildēs speciāli priekš Murgoņa.

www.bestgore.com/wp-content/uploads/...
-1
The owner of this website (www.bestgore.com) does not allow hotlinking to that resource (/wp-content/uploads/2015/09/refugee...
-2
No cita hostinga:
imgur.com/XlEYm54
+1
Divas bildes, kas absolūti neko nepierāda.
0
0
ahmeds bļa...
0
^arī Tavas rokas ir aptraipītas!
+1
^^^ atvēru, ieraudzīju raksta autoru, un vēru ciet. Tā kvakste tak neko normālu nav spējīga uzrakstīt.
0
^^ meli un propaganda
+2
Klimovičam = Klizmovičš galvā.
kādreiz gan likās adekvāts , bet nu aizgājis neCeļos.
+2
Kas ta nu?
apollo.tvnet.lv/zinas/es-gatavojas-...

FAŠISTI!!!!
0
^o bļe! Slikta ziņa plakātu ``Welcome refugees``turētājiem.
0
neredzu progresīvu domāšanu, nediskriminējot nevienu...
-1
Šādi izskatās īstie bēgļi.
apollo.tvnet.lv/zinas/islama-valsts...
Pievērsiet uzmanību, ka tie atrodas Irakā, nevis Vācijā.
+1
Jā, Klimovičs bij kārtīgs cilvēks! Nacistisku herņu dzina pa Radio Naba! Bet tagad par ko kļuvis? Kaaaaaaauns! :D
0
Kas viņš tāds ir bijis pirms tam, un kāpēc aizgāja pa pieskari?
0
Priekš Klimoviča būt par musulmani ir kļuvis trendīgi ;)
+1
Man bija Klimovičam līdzīgs paziņa - ko tikai neizmēģināja - bija sātanists, tad nacists, tad kristietis, tad vegāns. Sen nav redzēts, varbūt jau arī musulmanis :D
+4
Vai pidars.
0
musulmaņu pidars
+2
musulmaņu pidars hiphoperis
+2
www.youtube.com/watch?v=LLeFfiYgcro...

daži vārdi Merkelei un Olandam
+2
karogs roka UK, lai tas referendums vinjiem izdodas!
0
Nu, ja izdosies, tad EU sabruks un atkal būs jautri laiki :)
0
Ugga - a kur ta vel jautrak / trakak ...
isteniba kautkam ir janotiek, atrak vai velak...
0
Nu tagad jau ir relatīvi mierīgi un "garlaicīgi".
0
Ellē ES, lai dzīvo Trīsjūru Alianse - no Baltijas jūras līdz Melnajai jūrai un Adrijas jūrai, balti ar centrālslāviem!
+4
Desper - ne to viskiju esi ieravis? :D:D:D
0
Vakar pa rādiō dzirdēju intervijas ierakstu ar vācu profesoru, kurš bijis Austrumvācijas disidents un aktīvists mūra kršanas laikā. Šie esot sapņojuši, ka pēc PSRS sabrukuma viss austrumu bloks - Centrāl- un Austrumeiropas, t.sk. Baltijas valstis, turpinās tāpat draudzēties kā līdz šim un uzcels jaunu, labāku Eiropu. Bet nekā - kā PSRS izputēja, tā visi katrs uz savu pusi.
0
Jā, tā bija domāta Divjūru savienība.
0
Desper, Azovu aizmirsi!
-1
Man ir personīgais fans tiekš tm, kā izskatās :D
+1
Desperam ir slepenie sekotāji? :D:D
+2
Tie dvieļagalvas pavisam ohreņeļi. Bet gan jau, kad būs pasēdējuši kādu nedēļu uz ūdens diētas i kapus kops, i cūku fermās strādās.

www.delfi.lv/news/national/polit...
+2
Es nesen izlasīju iespaidīgo Alvydas Šlepikas grāmatu "Mans vārds ir Marīte", kurā stāstīts par t.s. "vilku bērniem" - vācu bērniem, kas bēga no Austrumprūsijas uz Lietuvu, kur bija cerības dabūt kaut ko paēst. Par pazemojošiem darbiem tur neviens nesūdzējās, galvenais bija nenomirt badā un nenosalt kaut kur ceļmalā. Tie tiešām bija bēgļi, nevis šitie bezģeļņiki, kam mērķis dabūt pabalstu un kačāt pravas.
+3
Gribēju ko iekomentēt, bet patiesībā nav ko teikt. Vnk, dusmas un neizpratne, kāda hā pēc mums mūsu zemē jāuzņem vesels bars šādu, pa Klizomoviča modei, domājošu indivīdu, kuri pie pirmās izdevības metīsies postīt un darīt pāri citiem cilvēkiem, jo redz, tā grib un ir pavēlējis Mēness dievs...

0
Tāpat islamticīgajiem "pavēlēts nojaukt krustus, bet šajā darbā jānodrošina to kopšana un tiem jāizrāda cieņa

www.youtube.com/watch?v=QVrrpkgdT4U...

skatīt no 10:14. Ilustrē situāciju. ;)
+1
Es pat sāku just līdzi dvieļiniekiem. Ne par to, ka viņi mūk no Vidējiem Austrumiem (paši vainīgi, ka nemāk dzīvot savā valstī — lai tad klīst riņķī kā čigāni), bet par to, ka viņi nonāks Latvijā, kur galvenais rijamais ir cūkgaļa visādās kombinācijās, kur visi dzer alkoholu, bet nacionālās kultūras unikālā sastāvdaļa — kapu svētki…
+1
nemīz, ja brisele ieteiks aizliegt cūku un šņabi, nešaubies ne mirkli, mūsējie būs vieni no pirmajiem kuri ieviesīs izmaiņas gaļas un alkahola patērēšanā.
+1
Piekrītu Tontoonam. Ne tik ļoti Brisele pieprasa, kā pārcentīgie vietēji darboņi. Ja tur aizliegs ēst cūkgaļu, tad te vēl pieķers arī govis un aitas gaļu pa brīvdienām tai skaitā.
+2
Un, par šitiem čučmekiem - gaļas neēdājiem, stāstīja kolēģi, kas PSRS armijā dienējuši. Tur kalnu dēlu trūcis neesot un iesākumā šie tiešām cūkgaļu nav ēduši. Diemžēl neviens neesot bijis progresīvi domājošs un bija divi varianti - ēd to gaļu vai neēd. Uz beigām ēduši tā, ka prieks.
+2
Gan jau viņiem ir arī kāds diskleimeris, kas nosaka, ka ja nu citādi nevar, tad tomēr drīkst. Nu vismaz pa nakti, kamēr Allahs neskatās.
+2
uztaisa cūkai abrezāņiju un sukā iekšā ...
+1
Kad apgraiza ahmediem galvas, visi pārējie var mieīgi gan cūceni ēst, gan uz tepikjos neitītās sievietēs lūkoties.
0
+3
Ļoti labs apkopojums par islamu, Murgonim derētu palasīt, varbūt vēl nav par vēlu:

www.pietiek.com/raksti/ista_patiesi...
0
^^ te nedaudz vairāk par tēmu:

youtu.be/y1tEpjmFH9g...

Vismaz tur kāds ir arī dabūjis pasēdēt. Nedaudz gan.

Un tie mēsli tikai uz visu kviec propoganda, meli, izvairās no jautājumiem.

youtu.be/q0FpDCZdvHk...

Islāma Gudrības Māja, hahaha
+3
Vissmiekligākais šajā traģiskajā farsā ar islāmu un bēgļiem, ir tas, ka visvairāk iekšās saņems tie paši tolerances, demokrātijas un iecietības sludinātāji, jo islāma kultūra nav savienojama ar Reitumu civilizācijas moderno izpratni par demokrātiju. Utopiska domāšana, kas slavina kaut kādu tur daudzveidību nevar pastāvēt pretī gaužām reālai un skarbai fanātiķu doktrīnai. Tā kā lielāki konflikti un trakas dienas EU ir tikai laika jautājums.
-5
Kāpēc te neviens neraksta par to, ka vjetnamieši aumaļām nelegāli plūst no Krievijas? Laikam tāpēc, ka visi dievina Putinu. jo viņš visu pilnīgi pareizi dara un saka tagad. tāpat kā Raivis!
-3
Tāpēc ka vjetnamieši vienmēr ir plūduši, šajā jautājumā nekas jau nav mainījies. :-)
-3
un musulmaņi nav? vajadzētu atzīt, ka šobrīd uz cilvēkiem darbojas tikai un vienīgi mediji.
-3
no kuriem lielākā daļa ir blogi. (vai pat visi? )
+1
Blogs ir tā kā lamuvārds vai kas?
+3
blogas - slikts, ļauns, slims (lietuv. val.)
+4
Nav manīts, ka vjetnamieši kviektu akbār vai censtos ieviest šariātu.
+4
Murgonim:

1. Parādi kaut vienu nelegālo vjetnamieti Latvijā.

2. Vjetnamieši nav muslimi, nevienam negriež galvas nost un ir diezgan ražīgi strādnieki, var strādāt gan cūku fermā, gan kapos. eredzu problēmu.

3. Mucenieku sievietes teic, ka vairs neiet skriet vakaros, jo tie "bēgļi" mēģina ar mūsu sievietēm iepazīties. Sievietēm ir bail. Ierosinu latviešu patruļas Muceniekos. Pats arī esmu gatavs piedalīties un patrulēt.
+4
Tiem muslimiem izvarot neticīgās saucas par "iepazīšanos".
-5
Nav, nav. Putin akbar!!!
+1
Laikam jau tas tā ir allaž. Visos forumos allaž atrodas kāds viens oponents, kas spītē vispārības ieskatiem. Te kādreiz bija leģendārais Vārdā Nemināmais, tagad ir Murgonis.
+1
Ashat — tev gan uzskati: iestājies pret lopu turēšanu cirkā krātiņos, tiem jādzīvo savā vaļā. Bet, kad cilvēki (lai arī bēgļi, bet tomēr cilvēki) staigā brīvi pa Garkalnes novadu, iešot patrulēt!
-6
''Laikam jau tas tā ir allaž. Visos forumos allaž atrodas kāds viens oponents, kas spītē vispārības ieskatiem. Te kādreiz bija leģendārais Vārdā Nemināmais, tagad ir Murgonis.''

Vispārības ieskatiem? šie jau nu galīgi pēc vispārības neizskatās. vairāk pēc 90o gadu trešinieku saieta, kur apspriež ļoti šauru viedokli par kaut ko.
+2
Un viedoklis, kur pausts atbalstīts agresīvai imigrācijai, pēķšņi kļūst plats?
-7
ko? es godīgi pateikšu. šeit ir 20 cilvēki, kuri aktīvi pauž savu nostāju PRET. pat tajā ''superkoncī'' vai kā tur sauca bija nezinu cik cilvēki. Kaut vai 2000, bet tā nav lielākā sabiedrības daļa. domāja, ka jāsāk domāt ar galvu.
+1
To, cik ir par, cik pret, pēc šādiem pasākumiem jau nu nevar pateikt. Kaut kāds zemnieks no Bārtas vai Liepnas, kurš ir pret, neskries speciāli uz Rīgu iet gājienā, ja lauki jāapar vai vēl kādi rudens darbi jādara.
Un gribētu redzēt, cik cilvēku piedalītos, ja tiktu rīkots tusiņš tiem, kas par?
0
Tak bija uztaisīts - sanāca veseli 100 pajoliņi pie Raiņa pieminekļa ar "welcome" plakātiem. SIMTS, KARL!!!
0
Ne tikai Latvijā un ES, bet arī Krievijā ir cilvēki, kuri ir gatavi uzņemt un izmitināt pie sevis nabaga jauniešus no Āfrikas : www.sport-express.ru/chronicle/news/9276...
+3
" ko? es godīgi pateikšu. šeit ir 20 cilvēki, kuri aktīvi pauž savu nostāju PRET. pat tajā ''superkoncī'' vai kā tur sauca bija nezinu cik cilvēki. Kaut vai 2000, bet tā nav lielākā sabiedrības daļa. domāja, ka jāsāk domāt ar galvu. " - lielākā sabiedrības daļa nekur nepiedalās, bet tas nenozīmē, ka viņi ir pasākumam pretējā nometnē. Vismaz man apkārt tādu atbalstītāju nav, ne mājās, ne darbā, ne draugu vidū, lai gan visi šie cilvēki pārstāv samērā plašu sabiedrību - sākot no tādiem pusstudentiem, beidzot ar vecīšiem.
Tā ka, Murgoni, manuprāt, par/pret attiecība sabiedrībā droši vien ir tāda pati kā trūmetālā - 20 pret, 1 hipsters par (nu tā, +/-. Tas 20 grābts no zila gaisa, bet ideja skaidra).
+1
Visādi tieši un mazāk tieši saistīti notikumi gadās. Tālo distanču šaušanas entuziasti no Latvijas gribēja piedalīties kādā pasācienā panu zemē, bet nu tur šiem tagad tāds paziņojums:

Ladies and Gentlemen I regret to inform you that you have been revoked for one-time permission to stay in Traverse Nowa Deba, because of this can not come to the games. We did not receive reasons for the decision, but we believe that this is due to the preparation of the object to the adoption of emigrants which created a range of accommodation at the training ground.
We are very sorry that we can not host such an honorable shooters on our competition. Please also note that the money will be returned to your bank account.

Yours faithfully

0
murgonis667: plānprātiņi jau sevi var tā mierināt :>
0
Man īstenībā jūs visus žēl. Jāiet dzert vīns, lai izpirktu tautas grēkus.

UN

''Ne tikai Latvijā un ES, bet arī Krievijā ir cilvēki, kuri ir gatavi uzņemt un izmitināt pie sevis nabaga jauniešus no Āfrikas''

Tūkstošiem un miljoniem jauniešu no Krievijas visu laiku diedelē eiropā. tas ir tā kā labāk?
0
Un vispār, jebkurš saits, kurš beidzas ar .ru ir simt procentu falsifikācija. Šodien viņu ziņās teica, ka Krievija taču grib tikai mieru sīrijā. un Amerikas miers esot sliktāks par viņējo.
+2
> Man īstenībā jūs visus žēl. Jāiet dzert vīns, lai izpirktu tautas grēkus.
> UN
> Tūkstošiem un miljoniem jauniešu no Krievijas visu laiku diedelē eiropā. tas ir tā kā labāk?

Murgoni, man šķiet, ka Tu visu šo fleimu pārāk nopietni ņem pie sirds. :-) Mēs te varam dirst viens otram pretī da jebko, bet tāpat būs tā, ka Brisele teiks. Un visos mēdijos aizies masveida propaganda tam, ko lielie vīri nolems. Es domāju, ka ja viņi pēkšni izdomātu, ka pist līķus ir ļoti toleranti un eiropejiski, tad momentāli visas mūsu avīzes un TV būtu pilnas ar zinātnieku un ārstu liecībām un aģitēšanas materiāliem, cik tas ir veselīgi un ka mēs īstenībā tikai priekš tā esam savulaik iestājušies ESā.

Ta kā vīns ir jāiet dzert po-ljubomu, bet nejau lai izpirktu kaut kādus grēkus. :-)
+4
> Un vispār, jebkurš saits, kurš beidzas ar .ru ir simt procentu falsifikācija.

Nu nez, vismaz sport-express.ru futbola, hokeja un basketbola spēļu rezultātus man parasti pareizi rāda. :-)
+1
^ tūū kreivu trollis, visiem skaidrs, ka tur ir tīrākā propaganda :D
Un vispār visi, kas nav liberasti, ir krievu spiegi, troļļi, putleristi.
+2
Vahhh, kā tu mani atmaskoji... Iešu aiz bēdām iedzeršu litriņu "Putinkas" un atskaitīšos savam FSB kuratoram par misijas izgāšanos. :-D
+1
Voblas neaizmirstam :D
+3
jūs stulbie fašisti, jūs stulbie nigeri - rasisti, jūs stulbie žīdi, jūs stulbie liberastu eņģeļi, jūs stulbie padomju teokrāti, jūs stulbie latviešu zemnieki - geji, jūs stulbie lunahoti, jūs stulbie jēzuliņa pielūdzēji, jūs patiesībā sātanu no kolbas augšāmceļat, pidarasi
+1
Skoll, prozit, prieka, na zdorovje!
+1
Jūties patriotiski? Dzer šmigu un uzkod cūkas karbonādi!
-4
paga, no tēmas neatkāpjas, es jau 14o paķēru. joprojām neesmu nevienu nopietni vērā ņemamu argumentu bēgļu neuzņemšanai dzirdējis. (izņemot, bksfjļaaaaaaaaaa, latvju tauta, ikkkkk, iet zudumā, ikkkkkkkkkk, IKKI!!!, mēs tik dzimstam, a visi pazūd dēļ musulmaņiem)
0
Tev jau ber priekšā, bet, ja nespēj uztvert, tad nespēj.
Gēņij, labāk vispirmāmkārtām argumentus kāpēc tas būtu jādara? Kur viņi nākt tur apkārt ir gana smilšu, kur pašiem būtu ierastāk.
+4
Murgoni, vai tad tu pats kādu nopietni ņemamu argumentu imigrantu uzņemšanai esi minējis? Uzsveru, imigrantu, jo cilvēku, kas uzskatītu ka ir liela problēma dažus simtus izmisušu cilvēku izmitināt, tiešām nav daudz.

Pats te maķenīt augstāk paudi satraukumu par vjetnamiešu ieplūšanu; tie par bēgļiem nav uzskatāmi, gluži tāpat kā 90 procenti no tiem 600 vai cik tur tūkstošiem, kas šī gada laikā ir ieceļojuši Eiropā no Tuvajiem Austrumiem un Ziemeļāfrikas. Vairums Sīrijas bēgļu mīt kaimiņvalstīs - Turcijā un Jordānijā, jo tiem, kā bēgļiem raksturīgi, nav nedz līdzekļu lai apmaksātu mafiozajiem cilvēku kontrabandistiem ceļojumu uz piena upēm ķīseļa krastos, nedz vēlmes pamest dzimteni.
-3
Labi, es piekrītu!
+4
Centrālāfrikas kanibālu ciltis ar prieku uzņems jebkuru bēgļu daudzumu. ;)
+1
Murgoni, nepadodies!
+2
murgonim akumulators nosēdies
+6
Murgoni! Kāpēc bēgļi nemūk uz Saūda Arābiju, kur ir uzbūvēta telšu pilsēta ārkārtas gadījumiem? Tāpēc, ka tur nav haļava! Tur ir 7.gadsimts joprojām un vienīgais, kas liecina par pretējo ir tas, ka kāds atrada naftu. Ja naftas nebūtu, tur būtu super 7.gadsimts! Dejot (kratīt pačku) nedrīkst! Malkot padzērienu (triekt alu) nedrīkst! Mūziku (metālu) klausīties nedrīkst! Saūda karaļnams pret grupu Al-Namrood ir izsludinājis fatwah (nāvessods)! Lai paēstu, tur ir jāstrādā! Bet tā testosterona pārpildītā tēvaiņu orda, kas siro pa Eiropu zem bēgļa maskas, nav ieinteresēta strādāt! Viņa ir ieinteresēta apsēklot mūsu zeltenes, kamēr mūsu vikingi kļūst impotenti no nodzeršanās! Jebkuram, kurš te d*rš par to, ka viņi arī ir cilvēki un jāpieņem un bla bla bla, AIZEJIET NAFIG UZ JĀŅA ROZES GRĀMATNĪCU UN NOPĒRCIET HANTINGTONA "CIVILIZĀCIJU SADURSMI"! Varbūt atvērsies acis.
www.youtube.com/watch?v=ZDFVqS2h37U...
0
Tas, ka musulmaņi ir izsludinājuši fatvu šai grupai diži nepārsteidz. Nevajag aizmirst, ka Irānas ajatolla (tātad valsts vadītājs(!!), nevis kaut kāds margināls terorists) ir pasludinājis fatvu maģiskā reālisma klasiķim, Bukera prēmijas laureātam, vienam no manuprāt inteliģentākajiem un erudītākajiem mūsdienu rakstniekiem Salmanam Rušdi, kurš pats ir dzimis musulmaņu ģimenē un vismaz jaunībā piekopis neradikālu islamu. Fatva pastāv no 1989.ā gada un joprojām nav atcelta, tā ka principā rakstniekam jādzīvo pastāvīgās nāves briesmās, jo jebkura īstena musulmaņa svēts pienākums ir viņu nogalināt.
Eiropieša skatījumā tas ir vienkārši slimi pasludināt nāvessodu par literāru darbu, bet islamistiem tas ir pats par sevi saprotams.
-2
Man aknu dakteris ieteica vairs neiesaistīties šajā diskusijā.
0
Atsevišķos Londonas musulmaņu rajonos neticīgais ( tobiš nemusulmanis) nemaz nevar brīvi tur pastaigāties. Murgoni, iesaku Tev kā ekskursantam turp aizbraukt
0
Vainamoinen, Ajatolla ir garīgais līderis nevis valsts vadītājs. Viņu neviens neievēl un vispār - Irānā persiešu aprindās vīns ir lielā cieņā, jo zoroastrisma saknes nav iznīdētas par spīti tūkstots gadu islamizācijai un muļķīgajai rīcībai 1979.gadā. Starp citu, Islāma kultūras centrs (Rīgas Mošeja) pārcelsies drīz uz lāčplēša ielas blakus Sapņu Fabrikai. Tas tā, ja kādam metaļōram pēc konča gribas pārbaudīt stiklu izturību.
+4
www.aprinkis.lv/sabiedriba/dzive-un...

Mazliet par ekonomiskajiem islamofašistu dērgļiem.
+1
Irānā oficiāli ir 0,03% zoroastriešu. Es tur neesmu bijis, bet par palikušajām saknēm dziļi šaubos. Par vīna lietošanu nezinu. Esmu lasījis, ka Teherānā viskaut ko var dabūt. Lauku apvidos domāju vairāk par ķēves pienu nedabūsi.
Par ajatollu - es zinu, ka viņš ir garīgais līderis, taču Irāna faktiski ir teokrātiska valsts. Nezinu kā tur ir tagad, bet 1989.ajā gadā prezidents bija peška. Pretēji ajatollas uzskatam tur būtiskos jautājumos neviens neko neuzdrošinājās pīkstēt. Iespējams prezidentam mūsdienās ir lielāka reālā vara nekā toreiz.
+1
viena utaina sūdaina vatņika "viedoklis un ieikums"

rus.tvnet.lv/novosti/obschjestvo...

nākas gan pēdējā laikā secināt , daudzi ir tā apsēsti ar banānu rijējiem, ka par utaino varzu aizmirsuši.
Lai gan utainajam jau tas mērķis identisks, iznīdēt Latvieti.
0
^^^ pē, meli un propaganda. Neiecietība un rasisms. Un islamofobija.
Vajne, murgoni? :D
+1
^^ domāju, ka tādos žirinovski-wannabijos neviens neklausīsies.
No otras puses, humanitārā krīze arī ir jārisina :D
:E
+1
"NOPĒRCIET HANTINGTONA "CIVILIZĀCIJU SADURSMI""

jēzus pistus dēļ, nelasiet to mēslu
0
reku latviete, kas dzīvo Itālijā, stāsta par musulmanīšu uzvedībiņu tur, mca mca :* - www.aprinkis.lv/sabiedriba/dzive-un...
-2
^ reku pincītis, ielicis linku uz www.aprinkis.lv/sabiedriba/dzive-un...

iesaku izlasīt mcaca :*
0
kāpēc tu mani mīnuso, zaķīt? ļauj minēt, tas links kaut kur jau ir bijis ielikts, un man tas, protams, būtu bijis jāpamana, lai nepiespamotu šo spamam domātu forumu! tad šovakar randiņš dušā tiek atcelts? :(
+1
paga, vai tu domā, ka es neizlasīju? es izlasīju, zach! wiss jau normux! ps ēdu cūkgaļu šobrīd. a moš es tomēr no isis, TAGAD JAU NEVAR VAIRS ZINĀT, HAHAHHA, VARBŪT ES SPECIĀLI TĒLOJU, BĻE
+1
vai arī ja tu domā, ka man kaut kad ir patikuši musulmaņi vai plāns par eiropas islamizāciju, tu smagi kļūdies, mans agrīnais komentārs trīs vārdos: WE ARE DOOMED
-1
apollo.tvnet.lv/zinas/zviedrijas-sk...

kāds zviedrs aizrāvies ar zobenu cīņām!
-5
Domāju, ka šeit viss ir konkrēti pateikts:

www.youtube.com/watch?v=WvFukrb0QGE...
+1
^^ pēc bildēs redzamajiem noģīmjiem spriežot, varētu būt kāds Breivīka pēdās iet gribētājs.
0
Ja reiz netiek atklāts kas tas tāds ir, pieļauju, ka tas ir imigrants.
+4
pofig, galvenais, ko es gribu, lai sākas normāla karadarbība. lai var iziet uz ielas normāli pavicināties ar nazi. varbūt pats varētu iziet kaut kur uzspridzināties. citādi šī bezjēdzīgā eksistence ir tik garlaicīga, visi mēģina slēpt savu agresiju, kaut gan reāli gribētu viens otram pārgriezt rīkli. kapitālisma bulšits joprojām baro mums iekšā smaidīgās sejiņas, jauko dzīvi kalnu mājiņā, kaut gan nupat jau gaisā ir jūtams, ka beigas ir klāt. es nevaru sagaidīt. es tā gribu redzēt visu to destrukciju, kas notiks! es negribu redzēt tikai musulmaņu iznīcību, es gribu redzēt visas šīs dirsā izpistās planētas destrukciju. labi, jāiet krāsot radiotoru, bļe
0
un kur ir tās sūda atombumbas, kad viņas vajag? kam ir tā pults? kāpēc viņš vēl mums liek ciest?
0
Nahuj tev atombumbas. Paņem žileti, jēpt.
+3
"Круче счастья в мире нет,
Чем, бля, замочить весь свет!
И не кнопкой красной, слышь,
и не бомбой на Париж,
Или, там, на Белый Дом -
А простым, братан, пером!"
+2
"Nahuj tev atombumbas. Paņem žileti, jēpt."

paga, paga, es ienīstu apkārtni vēl vairāk nekā sevi :)))))
+3
Par zoben massacre Zviedrijā - laikam mana versija būs tuvāk patiesībai:
www.bbc.com/news/world-europe-3...
+1
^^^^^^^^^ nepareizā bosniešu mūzika!
Pareizā ir šī:
www.youtube.com/watch?v=jLPyNDlERzo...
+2
Bet fakts paliek fakts - imigranti veicina noziedzību :>
0
yup, vēl vairāk nekā testosterons!
-3
BigUgga:

Kāda ir tava perfektā pasaules uzbūve? Kam būtu jābūt pareizi pasaulē, lai tu spētu eksistēt bez diršanās par pilnīgi visu?
+1
Nezināju, ka zombiji uzrādās termokamerās (t.i. izstaro siltumenerģiju...) o_O

youtu.be/ObKhXu6NVMk...
+2
^^ tikko pamanīju :D
Tu gribi pafilozōfēt? Man nav nemazākās jēgas te izklāstīt savu skatījumu uz lietām. Varu tikai konkrētās tēmas ietvaros divos vārdos pateikt: iesākumam būtu labi, ja visādi liberasti tik agresīvi neuzspiestu savu pasaules uzbūvi un vēlmo attieksmi pret to.
-5
Paga, paga, kādi liberasti? man šķiet, ka Latvijā savu viedokli uzspiež nekā neatbalstītāji. Kāda ir lieta, ko tu mainītu, ja nāktu pie varas? nu, tu vienā citā tēmā minēji, ka akcīze par lielu, tas par lielu, naudas nav utt. šeit nevar uzņemt bēgļus, lai gan tas ir jādara tāpat kā citām ES valstīm, jo viņi mums dod naudu nto gadu garumā un vēl visādas lietas. Kāda būtu tava rīcība šajā gadījumā, ja tu būtu pie varas? (un tagad nesāc teikt, ka mums neviens naudu nedod, jo tās būtu muļķības, meli utt)

0
Ja es nāktu pie varas, tad es nokrāsotu sliedes zaļā krāsā un atlaistu valdību!!! :)
0
Man patīk. Iespējams, ka Desperam arī patiks. :)
Vēl tomēr ir arī normāli zviedri.

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/581...
0
haha, es to zombiku video arī biju pamanījis. normāls kvantumiņš, ghe ghe.
0
Zviedri pamodušies
+1
murgoni kā nekā nedarītāji kaut ko var uzspiest? Viņi tak nekā nedara.
Es nāktu pie varas pirmkārt tikai un vienīgi kā diktators (Eiropas, nevis Latvijas guberņas). Piselēties, debitē (debilizēt) vai citādi dalīt varu ar visādiem jefiņiem tā tas nebūtu. Noteikti aiztaisītu ārējās robežas un hipijus deportētu uz smilšu zemēm - lai dzīvojas ar saviem draugiem. Daudz ko taisītu savādāk, bet vai ir jēga tev to uzskaitīt?
Es neminēju, ka akcīze par lielu. Taisni otrādi - alko un tabakai un narkotikām varētu tik celt. Degvielai - vispār atcelt.
Kas ir utt un tas par lielu?
0
^ jucis neesi? Alko un tabakai celt?! Tas jau tāpat kā maizi un pienu aplikt ar papildus nodokli.
0
Dzen un audzē pats :>
+2
Degvielu/enerģiju tak ar var iegūt pats.
-3
Tu saproti, ka tavs variants automātiski nostāda mūs Krievu gūstā? Ja tu esi maza valsts, tad nav iespēju izdzīvot vienam. Kāda robežu aiztaisīšana? Šeit jau parādās lohisms. Pielaiž šitādus mazos raivīšus pie varas un aiziet - slava staļinam!
0
sorry, nepamanīju EIROPAS. Mēs runājam par Latviju šobrīd.
0
^^^ tas nav diezko efektīvi.

^ Tikpatlabi var prasīt ko tu darītu kā rīgas mērs. Daudz jau tu vari izdarīt, mhm.
0
Nu var nebūt krievs. :D
-1
Kāpēc tad tu saki, ka visi visu dara slikti, ja pats nemāki labāk?
+2
Tā nu atkal reiz ir muļķīga nostāja. Kā bij tas slavenais teiciens - savā mūžā neesmu izdējis nevienu olu, tomēr uzskatu, ka par omletes kvalitāti varu spriest labāk nekā jebkura vista. Vai arī - vai tu māki uzbūvēt labāku veikalu, nekā Zolitūdes Maxima? Nemāki? nu tad nesaki, ka sūdīga ēka bija.
+1
^^ nemāk? Visu māku :>
Labāk atbildi beidzot kāpēc tu viņus gribi laist mums tik tuvu?
+1
Piekrītu Intaram, tas ir līdzīgi kā nostāja, ka nedrīksti kritizēt nevienu pašu mūzikas ierakstu, kamēr pats neko neesi ierakstījis.
+1
Var kritizēt korektu rāmju ietvaros, ne tā, ka nekas cits nav labs, atskaitot manējo.
0
:D :D :D
Psc, murgoni.. A tu zini, ka tevī guļ mazais fašists? Un tie rāmji, protams, ir tavējie definētie
:D :D :D
0
Kā tad tā?
+1
Un uz iepriekšminēto - kāpēc jāuzņem bēgļi, to jau minēju. Kāpēc neuzņemt, joprojām nesaprotu, jo, visi, ko esmu redzējis, ir pieklājīgi studenti un cilvēki, kuri zin, ko dara, nevis tā kā dažs labs, kurš tēlo mērkaķi un tikai bļauj par kaut ko.
-1
Līdzīgi bija Austrālijā - ažiotāža par latviešu uzņemšanu bija līdzīga sacelta. Kad saprata, ka kulturālāki cilvēki ir iebraucēji, viss tika notušēts.
0
Neko tu neatbildēji. Tikai uzdevi pretjautājāmu (atkal).
Kulturāli... Kulturālāki... Khem...
-1
Nē, es atbildēju vienīgo īsto iemeslu.
+1
Tu atbildēji iemeslu? Kā tas ir?

Nolādētie mēsli atkal kaprīzo:
apollo.tvnet.lv/zinas/patveruma-mek...
0
+2
"Migrācijas pārvaldes preses sekretāre Šarlote Jākobsone paskaidroja, ka šie 30 bēgļi nav jutušies komfortabli mežu ieskautā vietā."

Nav viegli aprast ar jauno dzīves vietu, kur smilšainu tuksnešu vietā ieskauj meži :)
+2
Vai ta kāds teica, ka būs viegli? Ja no meža baidies, uz Zviedriju pēc pabalstiem netriecies :D
+1
Ja to mežu kokos būtu sakarinātas kronas, viņus no turienes ārā nedabūt!
+4
Mežā zaibis. Mežs atsijās īstu vīru no puišeļa. Īstens ziemeļu mežs, pilns ar jodiem un vilkiem pats ir viena liela NOGO zona ar kuru salīdzinot nobāl to allaha smerdeļu rajoni piepilsētās. Mežā tev neviens pabalstus nemaksās. Mežā tu vari uzticēties vienīgi savam nazim un kājām. Latvija - zeme kas dzied, 50% klāj meži un purvi, pārējā daļa ļaudis liec muguras smagos darbos, jo pabalstu faktiski nav nekādu un brīvdienās mielojas ar cūkgaļu. Laipni lūgti pie mūsu kopgalda.

^ apmēram šādi būtu jābūt rakstītam tajās špargalkās ko izdala laivās, ar pabalstu lielumiem.
+1
nra.lv/latvija/153995-latv...

bez kometnaariem...
+1
Komentārs: "nosoda jebkuras teroristiskas darbības (jo visas mūsējās darbības absolūti nav terrroristiskas) un noliedz jebkādu nepamatotu vardarbību (visas mūsu vardarbības ir stingri pamatotas, papras manam mullam, bļe)"
+1
"R.Klimovičš, kurš vēlreiz uzsver – islāms ir miera reliģija, un ticīgie tikai vēlās to mierīgi praktizēt."

Nu kā tā var saukties par miera reliģiju, ja islāms kā reliģija, sevi uzskata pārāku par citām?
Kļimovičs tak toč sagājis sviestā....
+1
nra.lv/latvija/154002-latv...

kad beidzot tolerasti sapratiis ka šo kultūru līdzpastāvēšana nav iespējama - tas ko mēs šobrīd ar bēgļu uzņemšanu & "iecietību" daram - mēs palielinam to kritisko masu svešas kultūras fanātiķu kas Latvijā veiks teroraktus (jo kā - apspiesti taču) un ļoti iespējams vienā brīdī uzsāks atklātu konfliktu pilsoņu kara līmenī

fakts ir ka viņi cūku neēdīs, un mēs bez cūkas nedzīvosim, kāds tiks sadzīts daugavā, jautājums tikai - kad un vai idioti būs atļāvuši sanākt (savairoties) pietiekami daudz dvieļagalvām ka šie sadzīs mūs :(
0
" Kļimovičs tak toč sagājis sviestā.... " - tad ta jaunums :)
+1
diemžēl "latvijas islamticigo kopiena" ja tā to var nosaukt (tie kas dzīvo Latvijā un kas praktizē/pieskaita sevi pie musulmaņiem) ir izraudzijusies šo acīm redzami jukušo un fanātisko cilvēku savai reprezentācijai....

tātad 1. vai nu viņš vislabāk atspoguļo arī viņu ticības izpratni un to ko nozīmē būt islamticīgajam
2. vai arī viņi ir tik neorganizēti ka jebkurš jampampiņš kurš skaļāk bļauj var iztaisīties citiem par līderi...

karoč abi gadījumi ir vienlīdz traģiski - visbīstamākas visā šajā situācijā ir tas ka islams kā reliģija (un islāmticīgie kā sabiedrība) nav nobrieduši tādā līmenī lai varētu sevi pieskatīt, un tad arī mēs brīnamies kā civilizētās pārtikušās valstīs spridzina kafiriem nost galvas un pārdod seksa verdzībā - paši islamticīgie, visas pasaules, kā sabiedrība to pieļauj un atbalsta.... un nespēj viņi savākties un skaidri izteikt nosodījumu tai pašai islama valstij vai boko haram vai kādam citam ekstrēmistam

risinājums ir viens - aizliegt islamu tūlīt pat, pirms asinsizliešanas, imho būs lielāka ķēpa kā ar nacīšiem/komunismiem, un tos tak beigu beigās aizliedza
0
Nosodījumu jau izsaka, pat ar pirkstu pakrata. Tikai tā sīkā nianse, ka tiem ekstrēmistiem uz to ir dziļi pajāt. Viņi jau saprot tikai vienu valodu - vardarbību. Savukārt, ja sāks viņus masveidā močīt, tad šie varēs teikt - "nu re, mēs tak teicām, ka tie neticīgie visi ir nešķīsteņi un iznīcināmi ienaidnieki", un viņu atbalstītāju skaits pieaugtu. Un tad, lai tiktu no tādiem ambīļiem vaļā, atliek tikai genocīds.
0
Nu par vienu gan var pateikties muslimu bēgļiem, sargājot viņu jūtas, Zviedrijā no baznīcām rosina noņemt krustus. Cerams šis ar līdz Latvijai nonāks.
+1
Ak, nu kas tā par ticību, ja Tas Kungs nespēj pat krustus baznīcu galos nosargāt (to pašu allaž domāju, kad redzu tos piesietos krustus)...
0
^^Zviedrijā , ja nemaldos,tas bija tikai vienā gadījumā, un to ierosināja ultraliberāla lesbiete-mācītāja. Protams, tam nav nekāda sakara ar cilvēka orientāciju un citiem uzskatiem, ni ni ni.
0
^^^ khhh, kā tad. Jau pašam faktam vien, ka mēsli diktēs noteikumu, vajadzētu raisīt vēlmi piekārt papildus krustus :E
0
Jums dēļ šī migrantu jautājuma sāk uzrasties vēlme doties uz Aglonu ar krustu rokās? :D
+2
Nē, bet dirsā sadzīt krustus dažiem labiem.
+1
Kāda atšķirība starp galvas nogriešanu un krusta sadzīšanu dirsā? Un par krustu noņemšanu pajāt, kas to ierosina lesbiete vai pedopāvests - apsveicama lieta. Brīnos kamdēļ vēl Latvijā par ziedojumiem baznīcai no valsts var dabūt piķi atpakaļ. Tā tak muslimi, "ziedojot" mošejai, no valsts kases varēs izshēmot nereālo piķi.
0
Tāda, ka pēc krusta dirsā pats nāk. Vai tiešām tas ir tik grūti saprotams?
0
^^ Brīnos kamdēļ vēl Latvijā par ziedojumiem baznīcai no valsts var dabūt piķi atpakaļ.

^lūdzu, precedentu. Vai likumdošanā tas ir paredzēts? Neesmu neko par to dzirdējis. Teorētiski, LV baznīca ir šķirta no valsts, līdz ar to, tādai opcijai nevajadzētu būt.
0
Tieši otrādi — tāpēc, ka baznīca ir šķirta no valsts, tad valstij nepienākas nekādi nodokļi no baznīcas :)
+2
Fiziskās personas, kas guvušas ienākumus, no kuriem ir maksāts ienākuma nodoklis, un gada laikā ir ziedojušas biedrībām, nodibinājumiem un reliģiskajām organizācijām vai to iestādēm, kurām ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss brīdi, kad veikts ziedojums, sastādot un iesniedzot Valsts ieņēmumu dienestā gada ienākumu deklarāciju, var saņemt no valsts atpakaļ daļu no ziedotās summas. Ja ziedotā summa nepārsniedz 20 procentus no gada laikā kopējā gūtā un ar ienākuma nodokli (25%) apliekamā ienākuma, tad no valsts atpakaļ var prasīt un saņemt 25% no ziedotās summas.
+1
Tie teksti par krustu dirsā nedaudz atgādina MARDUK EP 1991 "Fuck Me Jesus" diska noformējuma attēlu :)))
en.wikipedia.org/wiki/Fuck_Me_Jesus...
0
Vienīgi tas vāciņš ir simpātisks, bet piedāvātais risinājums diezi. Lai gan - kā nu kuram.
0
Bļin, tak sen pat ezim ir sazīmējama tendence, ka lielākie pērtiķmīļi un dirsgaisāslienošo kazdrāžu glābēji ir tie, kas nekad nav pavadījuši kādu garāku laika sprīdi ar viņiem vienā vidē. Vai arī viņu pieredze aprobežojas ar dažiem mēnešiem kādas universitātes kojās. Vēl labāk - "mans astoņdesmitās pakāpes tēvabrāļdēls no baltās ķēves septītā ceļa teic, ka nav viņam nekādu problēmu ar viņiem dzīvot." Nu ok, līdz gadiem 20-22 vēl būtu saprotams un piedodams jaunības maksimālisms un vēlme izmīlēt pasauli uz labu, bet pēc tam tas jau ož pēc klīniska naivuma.
Un nestāst te man neviens par "islama jūgu nometušajiem, deradikalizētajiem un eiropeizētajiem" eksemplāriem, kamēr nav vismaz gadu nodzīvojis tai multikulturālisma idillē, kas sastāv no cilvēcības esences diarejas - poļu, leišu, letiņu utt. urlu, britu balto nigeru un nenosakamās brūndzeltenbēšigās masas.
-2
''Bļin, tak sen pat ezim ir sazīmējama tendence, ka lielākie pērtiķmīļi un dirsgaisāslienošo kazdrāžu glābēji ir tie, kas nekad nav pavadījuši kādu garāku laika sprīdi ar viņiem vienā vidē. Vai arī viņu pieredze aprobežojas ar dažiem mēnešiem kādas universitātes kojās. Vēl labāk - "mans astoņdesmitās pakāpes tēvabrāļdēls no baltās ķēves septītā ceļa teic, ka nav viņam nekādu problēmu ar viņiem dzīvot." Nu ok, līdz gadiem 20-22 vēl būtu saprotams un piedodams jaunības maksimālisms un vēlme izmīlēt pasauli uz labu, bet pēc tam tas jau ož pēc klīniska naivuma.''

Kāda ir tava pieredze?
0
Kopsummā turpat pieci gadi. Gan normālas kojas, gan relatīvas mazpilsētas DK un UK, gan "rajončiks" Londonā.
0
Un kā ir?
+2
^^ galvenais ir nocitēt 6 rindas un pašam iepļūtīt 4 vārdus.
0
Galvenais ir nocitēt linku un pašam ieļupīt divus simbolus un vienu vārdu.
+1
No mana iepriekšēja komentāra gara nenojaut? Ne jau velti atgriezos Latvijā, negribu tai sūdu zupā varīties, lai cik vairāk var tur pelnīt.
+1
tātad atzīsti, ka esi brīdi bijis ekonomiskais bēglis? un no tā komentāra nevarēja saprast neko vairāk kā parastā pensionāra : ''a mēs tak nebijām nēģeri, tāpēc bēgām''
+1
Nevis ekonomiskais bēglis, bet gribējas macīties lietas, ko pie mums tolaik nekur nepasniedza. Un pēc tam paprovēt padzīvot tur, papētīt, kā tas ir. Nevis dzīt tolerastisku sviestu, kaut neesi no dzimtās sētas talāk par pieciem soļeim bijis.
0
''tātad atzīsti, ka esi brīdi bijis ekonomiskais bēglis?''

šis bija nepamatots uzbrauciens, bet doma, ka tagad daudzi latvieši tagad UK sēžu uz pabalstiem un dirš, ka londonas iedzīvotājus apdraudz ieceļotāji.
+2
Manas domas par pabalstniekiem arī bija izlasāmas manā pirmajā komentā. "...poļu, leišu, letiņu utt. urlu..."
+2
murgoni, kā tu loģiski nesaproti, ka skujrunci, izvaroja, sadedzināja dzīvu, nocirta galvu, nogrieza klitoru, saņēma kā ķīlnieku, pārdeva verdzībā šo piecu gadu laikā.
0
a ko tu rakstītu, ja tev nebūtu ne galvas, ne klitora, ne brīvības?
+4
^ to pašu ko tu raksti :D
+1
^^^ nē, Pusslirza (vai kā nu tas niks tev tur tulkojas), neesmu ticis ne izvarots, ne aplaupīts ne nabags mājās pārmucis, asti kājstarpē iežmiedzis. Padzīvoju, sapratu, ka man tas nav pienemami un aizbraucu mājās. Nevis sāku brēkt pilnā kaklā, kapēc te viss nav man pa prātam iekārtots un pieprasīt sev nez kādas tiesības svešā mājā, kā tie utu sūdi
0
shift + 6. tā tevi vajadzētu saukt, jo nekādi citi argumenti tev pagaidām nav bijuši.
0
skujruncis:

Kas nav pieņemami?
+1
Visa tā skaļā, netīrā un uzbāzīgā pļecka, kas tagad skaitās moderna, daudzkulturāla sabiedriba.
-1
Un ko tu ar to gribi teikt? Ko tieši musulmaņi tev nodarīja?
0
mežā aug dažādi zvēri, dažādi koki un dažādas ogas, sēnes utt. Tad mežs ir daudz sliktāks par mauriņu mājas pagalmā?
+3
Dalbajobs. Jā, mežā dirš lācis. Negribu, lai šis lācis dirš manā mauriņā.
-4
atbildēšu kā parasti jūs te to darat. ^^^ lohs, bļe, palasi krievu ziņas, sapratīsi, ka dirsā ir.
+1
Specifiski lēnai pielekšanai morāles kondensāts: Nepatīk svešā valstī - pūkainu taciņu. Nevis īdi un vaidi par nez kādām tiesībam
-2
Nu? tā dara arī latvieši. kur ir tieši saistība ar musulmaņiem? mēs šobrīd par vienu tēmu runājam, bet tu par kaut ko citu mēģini bīdīt.
0
NU bet protams - tak kurinu rasu naidu >:
0
^ idiots. Kur latvieši prasa kaut ko svešā zemē? Pat savā nav īsti kas kaut ko prasītu.
-2
nu man šobrīd šķiet, ka idiots esi tu pats, jo paskaties, ko tu pats raksti.
-2
un svešā zemē arī visu laiku visi kaut ko dara, rosās. kurā pilsētā nav latviešu centri? nu, kur mēs esam emigrējuši.
+4
Jē, aptrakuši letiņu fanātiķi ar saukli "Aļāku-Akā-Dar!" iet spridzināties pie katras sētas, kurā Jāņos nav iekurts ugunskurs
+3
Un cik valstīs tie centri pierpasa skolās visiem valkāt prievīti un aizstāt krustus ar auseklīšiem, jampampiņ?
+7
Pag. Vai tiešām tikko kāds vienā kontekstā savilka tautas kultūras kopienu dibināšanu svešā valstī ar savu pravu kačāšanu valstiskā līmenī, pretējā gadījumā draudot izrēķināties?

Tātad "liku bēdu zem akmeņa" uzdziedāšana 15 cilvēku bariņā (ievietot UK pilsētas nosaukumu šeit) izīrētā 30 kvadrātmetru telpā, murgoņaprāt, ir principā tas pats, kas "ja jūs ar likumu neaizliegsiet dzert un turpināsiet ēst nepareizi nokautu lopu, tad dirsā jums būs un kafiri mirs"? Mjā... Grandiozi.
-4
Domāju, ka procentuāli sanāk tas pats, jā. Un neesmu nevienu musulmani saticis, kurš teiktu, ka visi mirs, ja kkas nenotiks pēc viņu prāta. beidziet te izdomāt huiņu. (jebkura linka ievietošana ar terraktiem būs atspēkojama ar miljoniem rakstu par mūsu izraisītām slepkavībām)
+1
Uzreiz var redzēt cik plašs ir tavs redzes loks un spēja prognozēt. Neko neesmu redzējis - tātad problēma nepastāv.
-8
Bļe, pimpi, tu pats saproti, ko raksti? Ar ko pagānisms atšķiras no kādas citas ticības? vispār saproti, ko nozīmē ''vikingi'' utt? Tev ir vispār sajēga par to, ka mūsu latvju bāliņi siroja pa eiropas pilsētām? un joprojām to dara? beidz dirst par kaut kādu huiņu!
+1
noderīgs raksts priekš murgoņa:

www.laikmetazimes.lv/2010/04/19/pusmenes...
0
Jūs vispār paši esat skaitījuši, cik te daudz ir tādu izteikumu? nu, neviens cits, neskaitot baltos, nedrīkst šeit neko darīt? smadzenes rodas?
+4
^^^^ "Neesmu nevienu kupenu redzējusi, kur būtu auksti", teica spalis, pa āni tusēdams.
+2
Tas nabags toč ir kādas pāris skrūves pazaudējis/nodzēris :D
+3
Nu kādi grami 400 tur točna trūkst
+11
Ok, murgoni. Lai tu pats neizveidotu kaut kādu greizu priekšskatu par maniem uzskatiem (jo, kā redzu, citu argumentus tu mēdz pamatīgi pārprast), sākšu ar to, ka es, piemēram, neesmu rasists. Melns, balts vai zaļš - nepiš. Tāpat arī aizrādīju savam labam čomam, kurš feisbuka komentāros par patvēruma meklētājiem izteicās no sērijas "visus gāzes kamerās". Tur bija gara diskusija, bet in a nutshell aicināju neuzkurināt cilvēkiem asinis ar linkiem par izvarotām meitenēm utt., bet gan labāk padomāt jau tagad, kā katrs pats savus tuviniekus spēs pasargāt un ko darīs, ja nu tiešām te reiz sāktu molotovi lidot. Nevis bļaut internetā, jo augsto kungu lēmumus par uzņemšanu vai neuzņemšanu ar feisbuka komentāru tāpat neizmainīsi.

Tāpat mani vienlīdz nerausta visas organizētās reliģijas. Man arī geji per se nerada vēlmi viņus sist un cept, es neeju praidistus apmētāt ar olām. Es vienkārši no tā visa ieturu komfortablu distanci.

Un te ir BET - man ar visiem augstākminētajiem nav problēmu pie nosacījuma, ja viņi respektē manu privāto telpu un vismaz galvenās līnijās arī tās valsts un sabiedrības spēles noteikumus, kurā viņi atrodas. Murgoni, domāju, tu pats saproti, ka man galvu droši vien neglaudītu, ja es, piemēram, Saūda Arābijā nolemtu viegli iereibis "tūristiņā" apskatīt pilsētu, nesteidzīgi publiski malkojot no kakliņa viskiju. Man tas būtu jāņem vērā, ja es uz turieni dotos. Un es to ņemtu vērā manis paša labā. Tāpat arī ar geju būtu problēma tikai tad, ja viņam ar pirmo reizi nepielektu pēc skaidra "vecīt, man patīk pežas un ciči." Ja turpina līst virsū, tad nu gan var nākties iesnuķēt pa šnobeli. Un būs brēka par "homofobiju". Ne vella, vienkārši vajag saprast un prasties.

Tāpēc viss stāsts ir par cilvēkiem, kuri ciemos (ne savās mājās) spēles noteikumus negrib saprast, bet grib ieviest savus.

Tā, lai nu nesanāktu tukša "huiņas izdomāšana" no manas un tavas puses, sarunāts -

citēju - "beidziet te izdomāt huiņu. (jebkura linka ievietošana ar terraktiem būs atspēkojama ar miljoniem rakstu par mūsu izraisītām slepkavībām)"

Tātad te būs links ar teroraktu (jā, totāls meinstrīms, zinu) - www.bbc.com/news/world-europe-3...

Tagad es vēlos miljons linkus ar atspēkojošu informāciju. Vēlams, lai vismaz 50 no tiem ir par pēdējos piecos gados notikušām brutālām slepkavībām ar pagānisku motivāciju (piemēram, zemnieks uzšķērsts ar cirvi pēc tam, kad atteicies upurēt 10 kazas Odinam) un 50 linkus ar ateistu noripināšanu pa kalnu dzelzs jaunavā vai sadedzināšanu uz ķecerīgu, lamuvārdiem pilnu un visādi citādi netikumisku dzejas krājumu sārta.

P.S. - protams, saprotu, ka "miljoniem rakstu" ir apzināts pārspīlējums. Es vienkārši nespēju atturēties no pakaitināšanas, jo tu, kā izskatās komentāros, šausmīgi ātri aizsvilsties, teju vai netipiski tik ļoti iecietīgu un tolerantu uzskatu paudējam :)
P.P.S. - nē, nopietni, aizvien gaidu tos visus linkus.

+4
es te nesen par vienu pizdabolu izteicos /forum/123075-p%C4%93rku-vec%C4%81s-kasetes?hl=fridvalds#comment262200 Murgons ir taisni šīs sugas pārstāvis. Tikai Fridvalds jau ķipa ģeds, bet Murgons vēl pūtītēm klāts ar zaļu puņķa burbuli no nāss. Nu gluži, kā Bobijsxxx, jupis viņu rāvis. Tas ar ķēra orgasmus no pastiprinātas uzmanības viņa personai virtuālajā vidē. Bobijs tikai muldēja kaitinošā manierē, bet citādi bija nekaitīgs tārps. Savukārt Murgonis nu jau ir kā pelējums un tas nav labi.
Bigij- bano kaitēkli ārā. Metālista uzplečus nost, lai iet darboties liberālpederastu marksistu sektā, kur viņam īstā vieta :D
+3
Quorthons: «…labāk padomāt jau tagad, kā katrs pats savus tuviniekus spēs pasargāt un ko darīs, ja nu tiešām te reiz sāktu molotovi lidot.»

Cik esmu savām acīm redzējis, vislabākā metode ir — jau laicīgi lidināt kaut ko pretī, piemēram, bruģakmeņus… >:)
+3
^tieši tā- pēc visa spriežot, šie pusmežoņi tikai spēka valodu saprot.
+2
Quorthon, traks esi? Tagad murgonim vajadzēs trīs mēnešus, lai tavu tekstu izlasītu, bet par tā uztveršanu vispār vari aizmirst. Lūdzu raksti trīs-četru vārdu teikumus, un vēlams, ne vairāk kā divus.
+2
Salīdzinājums ar bobbi vietā, vienīgi bobbis spēja bik jēdzīgāk izteikties (neskaitot absolūtu pieturzīmju nelietošanu).
+2
^^ Es vienkārši cerēju sagaidīt no murgoņa uz sevi vērstu 3-4 vārdu uzbraucienu ar pamatdomu "Quorthon pimpis, bļe, nacists!". Tas mani ļoti uzjautrinātu un lieku reizi apstiprinātu džeka nespēju vai nevēlēšanos uztvert citu argumentāciju.
-1
Quorthon:

Es tev pilnīgi piekrītu, bāšana virsū nav nekas labs un baigi slikts, tam es piekrītu un biju arī šeit to minējis. Un terorisms vispār ir vāks, ko arī ne brīdi neesmu noliedzis. Bet, varam paskaitīt, cik terorakti un uzbrukumi eiropā notiek no balto cilvēku puses un procentuāli izrēķināt, kuri tādus veic vairāk.

Re, pat diena nepagāja, kamēr izlasīju. Pat ar visu angļu tekstu. (lasīju gan ar akcentu)
-1
Un pagānisma veiktie kulta darbi nav, jo pagānisms vispār nav sevišķi populārs. Ja būtu, tad gan jau būtu padaudz ziedošanu Pērkonam un vēl visādas lietas. Un, ja par kristietību, kas ir izplatītākā reliģija, arī tiek samērā bieži veikti dažādi ''brīnumdarbi'', kur cilvēki upurējas,tiek upurēti un tādā garā.

0
Jautājums.

Vai tādiem kā Bigijs, Murgons, E. un dažiem labiem citiem, kuri gadiem močī doom metālu, ir liela jēga sprēgāt tagad, kad tas doooooooms ir Eiropai vienreiz klāt — bēgļu, dvieļagalvu, zombiju vai jebkādā citā izskatā? We're all doomed!
0
atbrīvot Andersu!!!
0
Uz jautājumu ko darīt atbildēsu - nokārtojiet saujamā atlauju, iepērciet pistoli un vai gludstobra Wincheter pumpi, maksimālo munīcijas daudzumu un nopulējat ar cūkas speki dunci. Var noderēt.
+1
Ja nejausi nopirksies machate pret nezālēm ar nebūs slikti.
+1
ja negrib tērēties priekš šaujamā, var jau arī no vītināta cūkas speķa uzmeistarot durkli.
0
Nevis doom bet gore, doh :D
-3
reku Bigija un Boka draugus atradu:

runabildes.lv/video-muceniekos-vi...
+1
Nu bezgala kruts esi. Detektīvs Caps!
0
Tavējie draugi vēl tusējas pie Eiropas robežām, bet nekas - gan jau :>
0
Drīz nāks visi un tevi sitīs. jo tā parasti dara. tak puse latviešu jau nokilloti bēgļu dēļ. jāsauc lietas īstajos vārdos beidzot. un nekad neaizmirsīšu to 9. maiju, kur musulmaņi gāja pie uzvaras pieminekļa.
0
Ā, pareizi, delfos tak taisnība rakstīta:

www.delfi.lv/news/world/other/is...
0
Izlasi rakstu līdz galam, jampamp! :D Ja būs sišanās, tad būs un liela daļa piedalīsies, bet tādus pusdauņus kā tevi tie arābi uzreiz padarīs par einuhiem priekš saviem kamieļiem >:)
-3
Es jau izlasu gan, tu varbūt sākumā izlasi līdz galam, kāpēc te uzņem bēgļus, jampamp.

''Ja būs sišanās, tad būs un liela daļa piedalīsies, bet tādus pusdauņus kā tevi tie arābi uzreiz padarīs par einuhiem priekš saviem kamieļiem >:)''

Kāda sišanās?
+2
Tā babene bij laba, domāju, ja kāds matainis vazātos pa Muceniekiem, tad būtu teksts - narkomāni, sātanisti un ļaunu garu apsēstie te vazājas, bet te taču CILVĒKI dzīvo ;)
+3
Murgoņa "loģika" ir vienkārši fenomenāla: "sliktās lietas, ko dara musulmaņi, nav sliktas, jo arī latvieši dara sliktas lietas".
0
Kāda kāda sišanās?
-3
''Murgoņa "loģika" ir vienkārši fenomenāla: "sliktās lietas, ko dara musulmaņi, nav sliktas, jo arī latvieši dara sliktas lietas".''

Ko tu tur nesaproti? Loģika, ka ''baltie dara labi, tāpēc var izdarīt noziegumus vairāk'' ir labāka?
0
Vispār atļaušos ļoti rupji pateikt, kā man šodien ieteica. Laikam tas tāds lauķu sindroms ir - ierodas ciemā kāds, jāiet sist par savādāku viedokli. citādi atņems vecenes, ko paši gribam drāzt. jeb kāds tad ir tas trakais iemesls? gaidu joprojām atbildi.
+2
Tu, dauni, pirms gaidīt atbildi, vispirms pats atbildi uz tev uzdotajiem jautājumiem.
0
'Tu dauni, kurš tad šeit sāka to tēmu? Beidz tēlot, ka esi kaut kāds zinātājs. Tieši tāpat kā man, tev arī ir viedoklis, kāpēc manējais ir sliktāks? Tāpēc, ka tu uztaisi forumu un tad visi, kuri saka kaut ko ne tā ka'tev patīk, ir dauņi, debīliķi, jampampi utt? Neskan biš pēc PSSR? Sāc saprast lietas, DAUNI!!!
0
Mīļie brāļi iekš Antikristus, nu gan pietiek lamāties, te jau vairs nav jēga it nemaz :) Diršana pat vairs nav kreatīva un jautra! Murgoni, ņem čellu un uzraksti «Pusmēnesnīcas sonāti»!
0
Paskaties, kurš sāka. Bet kāds tam sakars? Kāds teica, ka tav viedais oklis ir sliktāks? Tas vienkārši joprojām nav pamatots kā tikai ar to "kāpēc neuzņemt?" uz ko jau te čupām doti iemesli kādēļ ne, bet tos jau tu nespēj uztvert un tie visi ir, citēju: "lielākā daļa cilvēku te ir neattīsti, aprobežoti, debīli idioti". Tātad, tu visus nosauc par idiotiem, bet pats savā virzienā raidītus skarbākus vārdus redzot, mīz kurpē?
0
Kurā vietā es mīžu kurpē? Es esmu pateicis, kāpēc ir jāuzņem. Pie tam vairākas reizes. Tavs viedoklis ir balstīts uz ļoti mazu procentu iespejamību, ka notiks terorakti, kas, protams, nav izslēgts, taču arī daudzi citi cilvēki veic noziegumus, tāpēc nevar pateikt: ''šitos neņemam, jo pastāv noziedzības risks''.

Es respektētu tavu viedokli, ja tu katra teikuma sākuma' neteiktu ''dolbajob, jampamp, dauni'' utt, ko esmu praktizējis, protams, bet, saprotamu iemeslu dēļ, ja man dirš, tad es arī.
+1
Jā, nudien vietā tas labais citāts - nebija vēl saule uzlēkusi, kad Muļķu Zemē jau valdīja liela rosība!

Nē, nu labi, tēma jau nopietna, vien faktiski nenopietna tā diskusija. Viss TM ir PRET, Murgonis ir PAR. Kāpēc, kas to lai zina. Varbūt babaji dikti tīk, varbūt vajag uzmanības, kas zina. Vien vai ir vērts polemizēt? Tas pats, kas tiem jēziņa sludinātājiem mēģināt kaut ko pateikt. Viņi tik spīdošām actiņām maļ savu.
Puika paaugsies, gan jau nomierināsies.
-8
Stipri apšaubu, ka viss tm ir pret. Vairāk šķiet, ka tieši uzmanības trūkums ir tiem, kuri ir PRET, jo jums tak neviens pabalstus tāpat vien nedod. ir jāstrādā, viss ir slikti, visu laiku cenas kāpj, eiropa grib mūs nogalināt, visa nauda, ko dod, ir par mazu, ceļi tiek remontēti ne tā kā paši gribam. Jāstājas Krievijā, jo tur viss ir labāk! GO RAIVI!!!
0
Infantils plānprātiņš nudien. Kurš te ir apgalvojis, ka vajag stāties Krievijā? Tu viens pats...
-2
Nē, infantils prātiņš ir tiem, kuri ir pret kaut kādām izmaiņām, kas mūs attālina no postpadomju sistēmas un domāšanas. varbūt vajag mazliet plašāk domāt.
+2
Šī te plašākā domāšana nozīmē vai nu multikulturālisma vai ne-eiropiešu dominances akceptēšanu Eiropā, un ar postpadomju sistēmu te nav liela sakara.

Multikulturālisms ir nereāla utopija un praksē nestrādā, ko ne jau gluži vakar atzinuši ir arī tādu migrantiem draudzīgu valstu kā Vācijas, Francijas, Lielbritānijas vadītāji
www.theguardian.com/world/2010/oct/17/a...
www.bbc.com/news/uk-politics-12...
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/euro...

Atliek variants ar ne-eiropiešu dominanci Eiropā. Un jā, tas ir principā neizbēgami, ja migrācijas politika turpinās attīstīties kā līdz šim. Migrantu paliek arvien vairāk; tā kā pietiekami atšķirīgu kultūru mierīga līdzās pastāvēšana (multi-kulti) nav reāla, atliek integrācija. Tas savukārt ir pietiekami sarežģīts, darb- reusrsu- un, galvenais - laikietilpīgs process. Tā kā migrācijas plūsmas pēc pašreizējā modeļa tikai turpinās pieaugt, tās sāks pārsniegt integrācijas kapacitāti arī tur, kur tā vēl šobrīd nav pārsniegta. Rezultāts - ne-eiropiešu dominance, vai karš. Izvēlies, kurš tev vairāk tīk.

+8
šito tēmu nemaz nelasu, jo zb, tāpat kā flūdi feisītī, tā ka gan jau kāda teikto atkārtošu, bet LV dzīvojot tak vajadzētu saprast, kāds suņa sūds ir ''integrācija'' - paši labi zināt, cik veiksmīgi ir integrējušies daudzi brālīgās tautas pārstāvji, ar kuriem dzeram to pašu šņabi, piekožam mazsālītu gurķi ar rasolu un uzēdam pelmeni ar aliņu [šogad mainīju ūdens skaitītāju - masķers latviski nespēja parunāt]. Cik veiksmīgi integrēsies dvieļagalvas vai džungļu dēlieši var labi redzēt Francijā vai vēl labāk ASV kur pēdējie mitinās jau gadsimtiem, bet integrācija izpaužas kā melno kvartāli, kur policija baidās iebraukt.

Redzot ziņās, kā visādi apgaroti radījumu bariem lien pāri žogiem, taisa grautiņus un visu piedirš, pieprasot Džērmoney u.c. labumus, rodas iespaids, ka tieši šos nelegālos robežpārkāpējus [LV tādiem cietums pienākas] pie mums sūtīs, nevis kādu kristīgo Sīrijas dakteri Akbaru, kas ar ģimeni mūk no galvugriezējiem un pēc 3mēn jau latviski intervijas sniegs no jaunās darbavietas Bērnu slimnīcā ...
0
Šiem liberastiem ir ierasts regulāri izspēlēt Krievijas Kārti, ne tikai šajā forumā kā to dara murgonis. Kā kaut kas pret imigrantiem, tā nosaukt visus par putleristiem (un pie reizes par nacistiem, rasistiem, fašistiem un šaurpierītēm). Tač kaut kur šai tendencei ir sēkla iesēta.
-1
māt, es esmu liberasts, māt, es esmu liberasts, māt, es esmu liberasts, MĀĀĀĀĀĀĀĀĀT

www.youtube.com/watch?v=3WwAlMHbmgQ...
0
^Bleids ģelu runā- ieklausies Murgon un iegaumē.
+3
Ultraliberāļiem ir uzjautrinoša īpašība ārkārtīgi neiecietīgi brēkt par citu cilvēku neiecietību.
0
^ Nu tak. Liberālim būtu jābūt pieņemamiem visiem ieskatiem, arī radikālajiem. Ja nav, tad viņi nav nekādi liberāļi. Tad šamējie nav neko savādāki par jebkuru diktatoru, kam pieņemami vien savi ieskati, bet par citādiem sloga būrī.
-2
''Multikulturālisms ir nereāla utopija un praksē nestrādā''

Tad kāpēc viņa pastāv visā pasaulē?

''ASV kur pēdējie mitinās jau gadsimtiem, bet integrācija izpaužas kā melno kvartāli, kur policija baidās iebraukt.''

Nu dikti apšaubu, ka tā ir. Cik melnie nav nogalināti, jo viņi ir melni? Varbūt, ja kāds mēdz skatīties dienvidparku, tad saprastu, ka lieta nav tik vienkārša. No kādiem cilvēkiem sastāv pamatā visas NBA komandas? Baltajiem? Un kāda ir ASV pamatnācija? Sāksim varbūt ar to.

Un iesaku noklausīties šodienas krustpunkta atkārtojumu (rl1). Tur ir diezgan skaidri pateikts, kas jums šobrīd ir un, kurš pa īstam ''mīž kurpē''
+3
Tak nošaujies ar lāpstu
0
Asv jau nu točno nav melno getto!!! :D
-1
Ok, varbūt neskaidri pateicu. Jā, tur ir melno kvartāli. Bet kāpēc viņi ir? Jo baltie ļoti akurāti izturējās pret viņiem? Reāli, totālā diskriminācija beidzās kaut kad ap 90o gadu, ja ne vēl vēlāk. (nu, kad nedzina ārā no transportiem par to, ka tev nav balta ādas krāsa)
0
Viņš stripri apšauba :D
Ō, NBA!! Viss ir pateikts :D
+2
Āhahaha, tieši to es gaidīju - kad kāds izvilks laukā ASV kārti multikulturālisma sakarā.

"Un kāda ir ASV pamatnācija? Sāksim varbūt ar to."

Jā tieši tā - sāksim ar to. Nu kur tad ir tagad tā ASV pamatnācija? 3-5 miljoni no kopējiem ~320 miljoniem, kas sastāda 1-1.6% no visiem iedzīvotājiem.

0
Rīt atbildēšu, esmu pārāk piedzēries. Bet jau tavs jautājums vien rosina domāt.
+1
ASV pamatnācija bij briti :D
0
nu man liekas, ka piesaukt ASV šajā gadījumā ir nevietā, jo tur tomēr tā situācija ir nedaudz savādāka. Tur melnie joprojām nespēj norīt verdzības krupi un viņiem asinīs ir principā nedarīt to, ko baltais vēlās.
0
Nu jā, ko tad baltais vēlas?
0
integrēt
0
Izrādē skan necenzēta leksika! Līdz 16 gadiem neiesakām!
www.bezrindas.lv/lv/teatris/gertrude...
0
^ izskatās, ka galvenais akcents šai izrādē tiek likts nevis uz saturisku lugu un aktierisku meistarību, bet gan uz necenzētu vārdu caureju ...
+4
"Varbūt, ja kāds mēdz skatīties dienvidparku, tad saprastu, ka lieta nav tik vienkārša." - nopietni?

Jā, South Park ir laba multene, kas ar pārspīlējumiem un jokiem izgaismo un iesmej par dažādām sabiedrībā valdošajām nejēdzībām un absurdiem, bet pamatot savu viedokli diskusijā ar "varbūt kāds ir redzējis Dienvidparku", it kā tas būtu kaut kāds akadēmisks pētījums... Vispaŗ gribētu redzēt studentu bakalaura darba aizstāvēšanā cietsejainu profesoru komisijas priekšā "un kā par viendzimuma laulībām izteicās Gerisona kungs (kundze?) 15 sezonas 7 sērijā..." :)
0
Neaizmirsti arī NBA :>
+3
kāds tam visam sakars ar sportu ?! ķip, melnie no Āfrikas stiprinās LV basketbola izlasi ?

par ASV pamatnāciju gan labi pacēli - sākās jau viss rožaini: mēs neesam daudz, mums būs pāris tirdzniecības apmetnes, kur atpūsties pēc ceļa. Jūsu elkdievu tēlus mēs tomēr malkā izlietosim, tas gan
+4
Nu Bleid, tu tak neko nesaproti! Amerikas kontinentu no pirmlaikiem apdzīvojusi augsti inteliģenta nīgūžu civilizācija, kas caurām dienām to vien darīja, kā dupsējās uz jaunām zināšanām un iecietības austumiem. Vajadzēja skolā uzmanīgāk klausīties, Putlerists tāds :D
0
nīgūži! FTW!!!
+1
^ ķip tumsnējas nīkulīgas cilvēkveidīgas būtnes?
+2
^nē, vai tad nelasīji, ka superattīstīta rase, ķipa, kā atlanti un lemūrieši, tikai vēl krutāk.
+1
Melnie spēkavīri, iespējams, teorētiski varētu pacelt letiņu basketbola līmeni… Tikmēr reālā statistika ir tāda: letiņu Porziņģis (arīdzan pāris gadus Biedriņš) aizbrauc uz Ameriku un apspēlē visus turienes melnos meistarus!
+3
un pēc tam nodzerās.
+1
Savukārt par metodi naturalizēt ārzemniekus, lai tie spēlētu Eiropā, pirms pāris gadiem Ukrainā bija anekdote — tolaik Ahmetovs savam «Šahtaram» bija sapircies visādus ārzemniekus:

Ogļracis pēc savas mīļotās komandas zaudējuma pārdzer jēgu, un dzēruma murgos viņam rādās Lobanovskis (leģendārs Kijivas Dinamo un izlases treneris — viņa vārdā tagad nosaukts stadions un parks), kurš nokāpj no debesīm. Fans prasa Lobanovskim:

— Ko jūs domājat par Doņeckas «Šahtar» spēli?
— Nezinu… Es vispār maz ko saprotu no brazīliešu futbola!
+1
Šķiet, ka potenciālo imigrantu izcelsmes valstis gan nav tās, kuras izceļas ar augstu basketbola līmeni. Ja nu vienīgi serbi un horvāti nesalūzt zem spiediena un paši nesāk mukt šurp.
0
toties futbola bumbu gan mīl pa tuksnešainajām smiltīm padzenāt.
0
būt atvaļinātam pēc dzīves profesionālajā sportā, manuprāt, varētu būt kaut kas līdzīgs kā atgriezties izdzīvojušam pēc dienesta traumatizējošas karadarbības laikā - tipa, reku ir tā parastā ikdienas dzīve, bet ko ar to lai iesāk īsti nojēgas vairs nav. tad jau arī tā stiprāk sāk iedzert. (man gan nav ne sportista, ne armijnieka pieredzes)
0
Tikai iedzērāja pieredze? :>
0
NĒ, NE TIKAI :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@...
0
Priecīgus Ziemassvētkus murgonim!
10news.dk/?p=1207
0
Tikai sods nav pieminēts. Gan jau tā blondā dabūs gadus 5 par rasismu :E
0
Asinis uzvārās lasot šitādus rakstus. Nekas jau viņiem nebūs. Sliktākajā gadījumā dabūs kādus dažus gadus padzīvoties pa Dānijas kūrortcietumu, paspēlēt xbox utt.
0
Pietam tie jau vairs neskaitās imigranti, bet Dāņi.
+1
Diez vai viņi ir pilsoņi. Cik palasīju, tad kļūt par Dānijas pilsoni naturalizējoties var nodzīvojot Dānijā vismaz 9 gadus. Bēglim 8. Turklāt viens no nosacījumiem ir nesaņemt no valsts nekādus pabalstus pēdējā gada laikā, turklāt 5 gadus pirms dokumentu iesniegšanas tev jābūt strādājošam 4 gadus un 6 mēnešus. vienvārdsakot muslimiem pārāk liels čakars tas ir.

www.justlanded.com/english/Denmark/Den...
0
re kur 2 saiti par tēmu:

www.jihadwatch.org/

creepingsharia.wordpress.com/

protams ka tendenciozi utt, bet par vienu otru ziņu ko tur var atrast tiešām rodās jautājumi kā mūsu mediji to ir palaiduši garām - kāpēc mēs, piemēram, nezinam, ka kopenhāgenā draudzīgie integranti rīko demonstrācijas.... neba jau nejauši mūsu liberālie mediji to garām palaidusi....
+4
SHOCKING! Islam Terrorist Death Metal Band Releases Another Anti-Christian Video.

www.youtube.com/watch?v=97fiImWsQY0...

Kas ir, vecās pīzdas?!
-4
mana pīzdiņa vēl makten svaiga, Faunuci :*
0
"Bēgļiem'' nemaz nevajag naudas pabalstus, galvenais, lai būtu pieejams PS.
apollo.tvnet.lv/zinas/migranti-kada...
0
Aizdomas, ka tur vainīgi murgoņa baltādainie - nedod nabaga cilvēkiem pamata izklaidi. Garlaicība un aukstums ir naids!

news.yahoo.com/finlands-no-good-di...
+2
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/583...

Murgoni, kāpēc tā notiek?
0
Es jau domāju, ka Murgonis tev atbildēs - kāpēc notika 13. janvāris? Policijai nācās likt lietā asaru gāzi un ūdens metējus, lai savaldītu nelegālos imigrantus, kuri apsaukāja likumsargus un apmētāja ar dažādiem priekšmetiem. Es domāju, ka neviens īpaši nevēlas dzīvot maskačkā, jo tur tāpat, kā Kalē, mantas tiek bez atļaujas paņemtas :) Man jau šķiet, ka galvenais ir katram sagatavot savu bozi vai legāli iegādātu ieroci, bet nu baidīties no migrantiem un sēt paniku nav jēgas.
0
Viņi mums nedo monni! Nedo dzīvot norrrrmal!!!

Pirmkārt jau neviens tev nedos to atļauju. Otrkārt legāli iegādāts ierocis mazko tev palīdzēs. Sāksies sacelšanās pret valdību un aģenti būs uzreiz klāt un konfiscēs :)
+1
Nu nogalināt aizstāvoties vēl neviens nav aizliedzis, vismaz Eiropas savienībā.
+2
Vispirms Tu dabūsi pataisnoties N gadus, ka nebiji pārkāpis pietiekamas pašaizsardzības robežas. :-)
+1
^ + bet vai dēļ tā ir vērts ļaut pazemot sevi vai ģimeni?
+5
Serzh patiesi runā - nav tā lieta tik vienkārša. Tā jau teorijā skaisti skan - ienāk burlaka ar cirvi, tu izvelc no skapja bisi un nolaid šo no kātiem. Praktiski ir savādāk. Savulaik tieši par šo mednieku žurnālā lasīju, ko jurists komentēja.
Idejiski tur ir daudz absurda. Piemēram, nošaujot to ar cirvi bruņoto iznākot tā, ka šis ir kritis nevienlīdzīgā cīņā un to bandīta advokāti izmantos. Tas nekas, ka neizmantojot bisi mazāk aizsargāts būsi tu.
Vajagot brīdinājuma šāvienu. Diemžēl ne vienmēr tādai atrakcijai būs laiks, jo viss var notikt dažu sekunžu laikā, turklāt ne visas vietas ir piemērotas, lai tā šaudītos - logi, plānas sienas u.tml. - saprotam paši.
Uz ielas aizstāvoties pret bandu - vienu nošausi, bet tur atkal esot liecinieku problēma. Lai cik korekti būtu rīkojies (brīdinājis uzbrucēju, šāvis gaisā), pārējie liecinās, ka cietušais bezmaz pats uzbrucis.

Tā ka teorētiski ir varenas iespējas, bet praktiski beigās ir lielas iespējas pamatīgi ieberzties. Te nav Teksasa... nu un ja pēc pāris gadiem nošausi babaju, sanāks slepkavība aiz ksenofobiskiem apsvērumiem.
0
Risinājums - gāzene.
+1
Gāzene = risinājms caur dirsu :D
0
Brīdinājuma šāvienu parasti raida pēc tam. Pirmais šāviens — bandītam purnā, otrais — brīdinājuma šāviens gaisā! Vismaz tā man mācīja veci vīri.
0
Kādreiz zāle esot bijusi zaļāka.... mjā....
+1
Vēl viens risinājums - brīdinājuma šāviens galvā.
Ja nopietni, tad tiem veciem vīriem taisnība, Dethecratōr!
+3
Taisnība....
Taisnība ir tam, kam ir teikšana.
+1
Gaidu Murgoņa tekstus, ka Parīzes notikumos vainīgi bija paši bojā gājušie un ja turpināsiet iebilst, tad jūs likumīgi sagaida tas pats.
Ahmeds Klimovičs noteikti tagad ievelk prieka kaļanu par godu Allaham.
Inchallah, moterfuckers....
0
Viš tak nemāk skaitīt līdz simtam.
+2
^^ Vispār jā, man interesē, kas Klimovičam sakāms saistībā ar notikušo. Gribu zināt, cik tālu viņš ir sakūlies sviestā. Ja jebkādā veidā, kaut pusteikumā, mēģinātu attaisnot slepkavošanu, domāju, drošības dienestiem būtu pēdējais laiks pastiprināti sākt šamo pieskatīt.
0
deošības dienesti jau pilda liberastiskās valdības uzstādijumus, nost ar straujumu, atlaist saimu!

kad beidzot liberastiem acis atvērsies?!
0
^^ gan jau kā parasti - viss ir meli un izdomājums. Islāms neatbalsta nepamatotu vardarbību utt.
+3
Nuja. Atslēgvārds - nepamatotu. Islāmā pamatojumu vardarbībai var atrast vieglāk nekā hipsteru Kalnciema kvartālā.
0
Tas ir vienkārši vāks. A ko darīt tagad? Močīt visus muslimus? Visi jau viņi nav ekstrēmi. Gan jau, ka starp bojāgājušajiem arī ir normālie muslimi.
0
Bet mēs to vairs neuzzināsim, un vispār jau ir pohuj. Ir pienācis laiks, kad viņus vr močīt visus. Bostonas traģēdija jau parādīja, ka muslimi no normāliem var pārtapt par galvā pistiem ar interneta palīdzību.
0
Kkad būs jāiet sist logus mošejā.
-1
Un kārtējo reizi specdienesti izrādīja savu bezspēcību....
+2
Ai, ko nu tie specdienesti var izdarīt. Nav jau Bonda filma.
0
"Kalifornijas rokgrupa «Eagles of Death Metal» vēl atradās uz skatuves, kad sākās teroristu uzbrukums «Bataclan» koncertzālē Parīzes austrumos, vēsta ārvalstu prese."

cik zīmīgi...
www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/5840...
0
^^ iespējams, ka kādu Bonda / Die Hard filmu uzņems, jo 3 gab. uzsprāga netālu no Stad de France stadiona, kur notika Francijas - Vācijas spēle ar 80 000 skatītājiem, premjeru ieskaitot

Ko tad specdienesti var izdarīt, ja šitādi pūļi pofigā pār robežu pārgāž ...
0
^precīzāk, spēli vēroja Francijas prezidents.
0
www.delfi.lv/news/national/polit...

Klizmoviča komentārs.
0
"LIKC nosoda jebkuras teroristiskas darbības un *nepamatotu* vardarbību" :D :D
"es esmu pilnībā pārliecināts, ka tie nav islāmticīgie" :D :D
0
"Francijas pilsētā Lillē sākušies pret islāmistiem vērsta demonstrācija.Protestētaji izgājuši ielās ar plakātiem "Izdzīt islāmistus!" "

Nu tad beidzot pamodās...
+3
Nekas nebūs. Eirokrāti neļaus neko izdzīt. Ta ka elpojiet dziļi, sēdiet mierīgi. Ir atļauts uz dažām dienām pārkrāsot savus purnus Facebookā franču karoga krāsās un papūkstēt twitterī. Viss pārējais - aj-jai-jai, netoleranti.
+2
Jā, Klimovičs "labs"...

"Viņš gan arī sacīja, ka "protams, es nevaru apgalvot to, ko nezinu, neesmu redzējis un kam man nav pierādījumu, bet es esmu pilnībā pārliecināts, ka tie nav islāmticīgie" = nevaru apgalvot, bet apgalvoju.
0
^ nu tipiski. Vispirms piedirst palagus un tad teikt, ka es jau nezinu...

^^ man šķiet, ka to demonstrāciju jau aizliedza :D
+2
Sarkanās rasistu cūkas!!!
youtu.be/cBLGaFkwT9Y...
-2
1) Es nekur neesmu atbalstījis terorismu. PILNĪGI NEVIENĀ TEIKUMĀ
2) Ja jau linkus liekam, tad šitā labāk?

www.youtube.com/watch?v=B-8VgksGlpw...

www.youtube.com/watch?v=rf1Swv6Tij8...

www.youtube.com/watch?v=g35g8pYZPuY...

www.youtube.com/watch?v=debev9aCCso...
0
Karoče. Ja viņi drīkst, tad mēs arī drīkstam.
0
Vel kas. Franši ir traki. Charlie Hebdo viņi vel pacieta, bet šo gan vairs nē. Tā kā drīz viņi sāks rīkoties un radīs piemēru parējiem.
0
Kas tie par video vispār? Tur kāds svešā zemē ārdās? Tādiem skiniem par mutes palaišanu vien dod kriminālo, kamēr pie mums aizstāvēties pret iebraucējmēsliem nedrīkst - uzreiz rasisms. Tu neatbalsti terorismu, tāpāt kā neviens mulla nav atbalstījis nepamatotu vardabību, pareiz? Tu gribi, lai viņi te (eiropā) vēl vairāk sabrauc, savairojas un tad sauc šo zemi par savu (ko pēc pēc tagadējiem likumiem viņi varēs arī darīt) un ievieš savus likumus (piemēram, slapjo šariāta sapni??). To tu atbalsti, daunis tāds, ja. Terrorismu, gan nē. Librastu Idiņš.
+1
Pēdējais video - malači.
-2
labi, pieiesim no citas puses. Tu jobanais slepkava un zagli! nahuj tu vispār te esi, kāpēc anglijā atkal latvieši zog? pimpi, atdod naudu!!!
0
''Vel kas. Franši ir traki. Charlie Hebdo viņi vel pacieta, bet šo gan vairs nē. Tā kā drīz viņi sāks rīkoties un radīs piemēru parējiem.''

Kā tad viņi rīkosies? papildinās savus spēkus tuvajos austrumos?
+4
Ble, murgoni, atdod manu naudu un pis atpakaļ uz saviem laukiem pie cūkām aizgaldā spēlēt :D Nah tu atpisies uz pasaules lielpilsētu Rīgu? Nopelnīt lielo piķi, neko nedarot, sagribējās? :D
0
nē, tas tak ir savādāk, es neesmu imigrants, es esmu iebraucējs.
+2
Poh, novada robežu esi šķērsojis nelegāli. Bez manas piekrišanas.
0
bet Bigugga un Boks taču atļāva, viņiem it kā Latvija pieder. Vai es kļūdos?
+1
Tāds cūkgans var vēsi pirst prom audzēt lielopu.
0
iemācies rakstīt, lauķi.
+3
Vai vai vai, burtiņš neuzrakstījās. Labāk sāc kalt korānu un pareizi rakstīt allahu akbāru, hehe.
-2
jau kaļu, kaļu. a kas?
0
Nekas. Kal cītīgāk.
0
murgonis moš islāmam pievērsies :)
-2
Kurrat sātanismam pievērsies. CIk baznīcu tavā kontā? cik cilvēkus jau noslaktēji, cik sektas uztaisīji?
0
apollo.tvnet.lv/zinas/junkers-pec-p...

Ja šitādi idioti ir pie stūres, tad jāpiekrīt profesoram Taivānam, ka cīņā ar islamu Eiropai izredžu nav.
+3
linkis.com/www.theatlantic.com...

Izlasiet. Apdomājiet.
0
Citāts no teksta:
But Muslims who call the Islamic State un-Islamic are typically, as the Princeton scholar Bernard Haykel, the leading expert on the group’s theology, told me, “embarrassed and politically correct, with a cotton-candy view of their own religion” that neglects “what their religion has historically and legally required.” Many denials of the Islamic State’s religious nature, he said, are rooted in an “interfaith-Christian-nonsense tradition.”
0
''Kā arī Ozoliņš norāda, ka Latvijā nav pamata runāt par lielo zīdītāju migrāciju. No zīdītājiem pār Krievijas robežu migrē tikai sikspārņi un cilvēki''

www.delfi.lv/news/national/polit...
-2
Viens cilvēks Facebookā iepostēja interesantu tekstu par "liberālismu" :

"Специально для невежественных фейсбучан – справка от историка: либерализм – это французский термин конца 18-го века (либерал – термин начала 19-го), в нем на километры нет одобрения принятия в свой дом армии оккупантов с ненавистью и с религиозной идеологией смерти.
Либерализм подразумевает свободу личности в рамках национального общества (при этом всех цивилизованных людей с визами – ждем, любим и обожаем – как, например, Россини, Шопена и т.д., всех разделяющих ценности нашей цивилизации личностей – спасаем, награждаем – например, Бунина, Бродского).
Главный тезис либерализма: свобода личности от прессинга общества, религии и государства, свободный рынок, конкуренция, капитализм.
То есть либерализм ЗАПРЕЩАЕТ высокие налоги (на которые кормят дикарей), либерализм позволяет ЛИЧНОСТИ говорить ВСЁ, что личность желает сказать про пришлых варваров.
А тут 80% невежд – которые путают либерализм с левацким фашизмом.
Учитесь сами – и перепащивайте: просвещайте темных френдов.""

Man arī liekas, ka mēs bieži vien nepareizi izprotam un līdz ar to arī nepareizi ikdienā pielietojām dažus jēdzienus.
0
Pie pašnāvnieka, kurš uzsprīdzināja sevi kafūzī Comptoir Voltaire, tika atrasta sīrijas pase ar Grieķijas robežkontroles zīmogu un bēgļa statusu, kas ir saņemts 2015. gada oktobrī.

Kādas atmazkas tiks izdomātas saistībā ar šo?
0
Nu kā to ņem. Mūsdienās jau tomēr tas nacionālais elements mazu lomu spēlē šajā terminā. Bet nu tāpēc, ka ir indivīdi, kas liberālismu paceļ fanātiskā līmenī, ir ieviests tāds termins kā liberasts :>

Vēl jau arī ir libertisms, tās pašas saknes vārds, bet ar citu fišku.
0
www.breitbart.com/london/2015/11/11/w...

Murgoni, kāpēc tā notiek?
-3
wtf, kāpēc tika izdzēsts mans veltījums Faunam?
-2
un, piemēram, netiek izdzēsts ieraksts, kas vienkārši sastāv no ķeburiem, nu - "ализма: свобода личности от пресс..." kas par lietu?
-1
Nu karoč visi sen zināja, ka pasaulē ir aptrakuši džihādisti, kas Korānā grib atrast pamatojumu slepkavošanai, cītīgi lasa un arī atrod. Ik pa laikam terors, kur dvieļagalvas vainīgas. Visi to zina, bet turpina problēmu ielaist, necīnoties ar sekām. Līdz ar to vienīgais, kas mani visā šajā konkrētajā gadījumā personiski izbrīnīja, ieraugot līķu ciparu tajā koncertzāles apšaudē — ka Eagles of Death Metal ir bijuši veseli 80 fani…
+1
Ir vēl trakāk - bija rakstīts, ka zālē bija pusotrs tūkstotis skatītāju.
0
Miss Wilson, 49, originally from New Orleans, also told how she witnessed the gunmen deliberately targeting concert-goers in wheelchairs. The gunmen hunted down disabled people who were sat in an area specially set aside for wheelchair users.
+2
Tak aizdodies pie fauna un nodod viņam to prieka vēsti, notupies uz ceļiem.
0
es labprāt to izdarītu, bet es īsti nezinu, kur viņš ir. tu esi veiklāks zēns pie kompjiem, no kurienes Faunucis ir ielicis to savu vienīgo postu?
-4
Man arī īsti nav skaidrs, kā var automātus ienest koncertzālē, kur nevar pat 0.2 šņabi iestiept.
0
ok, izlasīju, ka laikam vnk ieņēmuši tie ēku. vēl arī nesaprotu, kā policija var atbraukt uz vietu 3 stundu laikā. ja tas ir netālu no pilsētas centra.
+6
Murgoni, piedāvāju tev divus iespējamo atbilžu variantus:

1) Teroristi ieradās laicīgi, lai nenokavētu konci un iesildītājus, un tev neizprotamā kārtā ienesa koncertzālē kalašus. Tad ar baudu noklausījās Eagles of Death Metal konci līdz teju beigām, kad izlēma, ka nu gan ir pēdējais laiks sākt šaut, jo džeki citur Parīzē jau sāk.

Vai arī:

2) Viņi ieradās tad, kad koncerts jau notika un pie ieejas stāvēja kādi pāris iekšā laidēji/apsargi, bruņoti maksimums ar stekiem un piparu gāzes baloniņu, pabāza šiem vīriem zem deguna kalašņikovu un laipni palūdza ielaist iekšā.

Es vairāk sliecos uz otro (vai līdzīga satura) atbildi, ne pirmo, bet tev ļaušu minēt trīs reizes.
+1
^^ ā, nu re. Kamēr rakstīju komentāru, tu pats veici izpēti vai aizgāji uz randiņu ar loģisko domāšanu un nonāci pie secinājuma. Ar to arī apsveicu.
-4
visi šie jūsu minējumi par kaut kādu huiņu, kas notiek neatkarīgi no jums, ir 100x nevērtīgāki nekā mans dzejolītis Faunam, kuru savā noutpedā nesaglabāju, tāpēc, mīļais Milzu Lempi, laipni lūdzu tevi atgriezt manu komentāru, esmu ĻOTI DUSMĪGS
-1
Uztaisi pats sev dzejas stūrīti. Šajā stūrītī mēs par banāniem.
-1
murgonis kā parasti kaut ko nesaprot un nav skaidrs.
-1
+1
0
Nu i nafig to liberastu propu Jāni Oliveru

tādi garā vājie kā murgonis šitādus komiķus saskatoties arī noformē savu pasaules uztveri bez nevienas patstāvīgas domas - absolūtais politiskais hipsterisms, tikai iedomājoties ka liberālisms & multikulturālisms ir labs, moderns un stilīgs viņi nodara daudz lielāku skādi nekā sākot valkāt rūtainas bikses un brilles bez stikliem - par hipsterismu viņi var pa muti dabūt bet savā naivumā ierakstoties pie liberastiem viņi pretendē uz politisku viedokli kas jau ietekmē arī pārējos.... nemaz nerunājot ka piedirš forumu & droši vien patērē to pašu liberastu propogandu tā vien lejot ūdeni uz tā dzirnavām...

FYI amīši jau sāk durteles vērt ciet tuksneša dēliem: www.jihadwatch.org/2015/11/13-governor...

Otra lieta, Ļoti labs raksts, iesaku izlasīt:

raisingupastandard.ning.com/profiles/blog/show?...

domāju ka reti kurš līdz tam ir pats aizdomājies, priecājos ka man to norādija
+2
Labs: "Of course, Japan achieved this by some super effective integration policy, through using the most advanced technologies and assigning billions of yen on the building of thousands of mosques and Islamic schools all over Japan, banning pork in all public places, introducing separate hours for boys and girls in swimming pools in all public schools, and Japanese male doctors do not dare touch their female patients, Muslim women get immense social aid each time they have a child, Shari´a courts were introduced in the judicial system of Japan, and the Koran is considered a Holy Book in Japan…"

Wikipēdijā gan minēts, ka ticamākais esot ~70000 (0.05%)

Netolerantie japoškas šķībjači. Konkrēti lauķi.
+4
Satan Akbar
+3
Vēlviens neliels kopsavilkums:
youtu.be/44vzMNG2fZc...

murgoni, iepostē vēl kādu vietējo huligānu video.
0
^ bet bet bet... Andžons pālī Īrijā izsita pabam stiklu, bet Eģiks nosita čomu ar ķebli! :(
0
^ jā.... ņemu ārā to video un aicinu draugus vēl :E
+1
"es labprāt to izdarītu, bet es īsti nezinu, kur viņš ir. tu esi veiklāks zēns pie kompjiem, no kurienes Faunucis ir ielicis to savu vienīgo postu? "

Eszinbetneteiks. Gan jau viņš rūpīgi slēpjas no tādām trakām mauķelēm :>
-4
-4
šie arī ir muslimu teroristi?

www.youtube.com/watch?v=NmRuuAEtW2c...
-3
īpaši daudz nēģeru black zulu cock neredzu":

www.youtube.com/watch?v=xCcXsRvro1k...
+8
Kā vispār var ienākt prātā salīdzināt grieķu vai aptrakušu studentu ārdīšanos ("rioti" un "rebeļi") demolējot bankas, veikalus, padedzinot automāšīnas ar brutāliem islāmistu slaktiņiem apšaujot, uzspridzinot vai kā citādi iznīcinot cilvēkus VAIRUMĀ?!
+6
murgoni, paldies par video. Kaut ko tamldz jau no tevi kā reiz gaidīju :D Ir arī kaut kas jaunāks?
Labi, es (varbūt) beigšu ņirgāties par tevi. Ja nesaprot, kādas sekas šai (i)migrācijas politikai būs, tad nesaprot un, acīmredzot, arī nav lemts.
-7
Pārsvarā visi tie video par bēgļu skriešanu kkur, kas te ir, ir tieši tādi paši kā tās studentu ārdīšanās. Nebija plāns ar teroraktu salīdzināt.
+3
Nu nav. Nav, murgoni. Tur nevar likt = zīmi.
Ok, salīdzinājums droši vien ne pats veiksmīgākais, bet domu, cerams, uztversi.

Iedomājies, ka tu savam bērnam kaut ko neļauj, piemēram, datoru spēlēt, pirms nav izmācījies. Sīkais uzmet lūpu un sāk brēkt, čīkstēt, apgāž tavu Ķīnas porcelāna vāzi - tu par to uzliec mājas arestu uz divām dienām, papildus sods (Grieķijas studenti plosās, menti viņus nedaudz iesteko, lai aprimpst).

Un tagad iedomājies, ka pie tevis ienāk pieci blakus mājas Genas sīkie, pasaka "no moņi? no kompjūter?" un arī apgāž tavu Ķīnas porcelāna vāzi, bonusā iesper tavam kaķim. Ko tu darīsi?

Saproti, lai kā tu gribētu lolot ideju par pilnīgi visas cilvēces dzīvošanu hipiju idillē ap lielu, draudzīgu ugunskuru, ir liela atšķirība, vai to tavu vāzi (kaut reizēm nenoliedzami stulbu motīvu dēļ) saplēš tavs paša bērns, vai kaimiņu Genas sīcis, jo viņam kaut kas nepatika tavā mājā, un tu Genu tā īsti nemaz personīgi nepazīsti.
0
Tātad, parasts musulmaņu šeihs par parastajiem musulmaņiem:

www.youtube.com/watch?v=EYAcLudBbhg...
0
savu māsu drīksti sist tikai tu pats
+3
Vakar satiku Murgoni uz ielas stūra. Izskatījās un runāja pilnīgi normāli. Varbūt viņam tādas lēkmes tikai tad, kad apsēžas ar aliņu rokā pie kompi?
0
PSC, Deftones varēja būt teroristu slaktiņa upuru vidū, jo vairāki no viņiem atradās koncertzālē, kurā nākamos divus vakarus vajadzēja spēlēt viņiem:

www.blabbermouth.net/news/deftones-cance...
0
Kārtējais kristiešu pamuļķis: ‘If you attend a death metal concert, you deserve to get killed’.

deadstate.org/christian-pastor-sl...
0
Lai mēs neaizmirstu, ka ir musulmaņi, kas staigā bez spridzekļu vestēm, nenēsā pat dvieli ap galvu un arī no savas tēvzemes prom nemūk, lai arī spiesti skatīties, kā Izraēla to bumbo katru nedēļu: www.theguardian.com/cities/video/2015/m...
0
0
Kādi vecāki - tādi bērni. Ksenofobiskie lauķi :>
-8
''Cīņai sveiks!!!!'' Teica Raivis, lēnām noraušot putas no lūpām. '' Es taču teicu, ka baltā rase uzvarēs! Tā nu mēs šeit visi dzīvojam, bez melnajiem! Mēs esam labākie! Svinēsim svētkus! Hail Hitler!'' Iededz svecīti svastikā, ko pats rūpīgi veidojis no Pērkona krūts, bet tomēr ieposto vēl kādu linku. (Šī taču nav svastika, tas ir UGUNSKRUSTS!!!)
+3
Nosaukt visus tos, kuri negrib savā valstī imigrantu masas, par nacistiem un Hitlera sekotājiem ir tikpat šaurpieraini kā nosaukt visus musulmaņu imigrantus par teroristiem.
+3
Nu tak, tiklīdz nav argumentu, jāķeras pie personīgiem apvainojumiem. Nepatīk babaji un vispārējais multikulturālisms, tā esi tāds un tāds un, protams, Putina aģents :)
0
^^ OK, potenciālie teroristi. Galu galā, pats speciāli izdalīji musulmaņu imigrantus no pārējiem imigrantiem.
+3
Pienāks tas brīdis - negribi iet uz darbu, uzraksti - esmuslims. Katrs darba devējs lai sadala kā viņam labpatīkas.
+1
Tāpēc jau Ahmedu Robertu neviens kārtīgā darbā neņem >:)
0
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/584...

Murgoni, kāpēc tā?
+3
protams Uggas komentāram par to, ka drīz mums visiem būs jāmācās arābiski ir viens labs arguments - ja jau tagad, lai dabūtu darbu Rīgā pakalpojumu nozarē, ir jāprot runāt krieviski (kamēr oficiāli LV jau kādu laiku vairs nav PSRS un jau 11 gadus ir Eiropas Savienībā), tad gan jau tiešām tuvā nākotnē LV divas obligātās valodas varētu būt krievu un arābu. kāpēc tā? nu laikam jau tāpēc, ka latvieši ir vāja, kusla un pakaļas laizoša tauta, kas ir spējīga uz riešanu visādos interneta komentāros, bet uz reālu, konstruktīvu rīcību mūsdienās vairs spējīga īsti nav.
0
''Nu tak, tiklīdz nav argumentu, jāķeras pie personīgiem apvainojumiem. Nepatīk babaji un vispārējais multikulturālisms, tā esi tāds un tāds un, protams, Putina aģents :)''

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Personīgie apvainojumi.
-2
''Nosaukt visus tos, kuri negrib savā valstī imigrantu masas, par nacistiem un Hitlera sekotājiem ir tikpat šaurpieraini kā nosaukt visus musulmaņu imigrantus par teroristiem.''

Kāpēc tad tā notiek?
+3
Jā. Nu, to tu pasaki man - kāpēc tie, kas ir pret migrantu masveida ieplūšanu, tavuprāt, automātiski klasificējami kā "Raivji ar putām uz lūpām, kas skandē Hail Hitler"? :)

-2
E., kāpēc tā notiek?

www.youtube.com/watch?v=-sdJmqWMT_M...
-2
''Jā. Nu, to tu pasaki man - kāpēc tie, kas ir pret migrantu masveida ieplūšanu, tavuprāt, automātiski klasificējami kā "Raivji ar putām uz lūpām, kas skandē Hail Hitler"? :) ''

Kāpēc visi bēgļi klasificējami kā ''teroristi''?
0
Agrāk teica — tu nu gan esi baigais džeks, tagad teiks — tu nu gan esi baigais raivis?
0
^^ ne jau obligāti teroristi, bet apdraudējums ierastai kārtībai gan. Bet tev jau to nesaprast, trolli. Manni, gif as or manni!!!!

Un par tiem visi, vairākums, mazākums, ne jau visi bla bla bla, lūk ir labs komentārs, labāk pateikt būtu grūti:
youtu.be/Ry3NzkAOo3s...
+2
Murgoni, kurā vietā es visus migrantus klasificēju kā teroristus? Turklāt šajā teikumā gan ir viena detaļa, kas jāprecizē. "Kāpēc visi bēgļi klasificējami kā ''teroristi''?". Proti, ne visi migranti ir klasificējami kā bēgļi.
0
^ šo atšķirību murgonis un citi līdzīgu uzskatu paudēji spītīgi atsakās saskatīt.
0
+2
-3
''Murgoni, kurā vietā es visus migrantus klasificēju kā teroristus?'' Tu neklasificē, bet vairums tā dara. Un jā, piekrītu, visi migranti nav klasificējami kā bēģļi. Par to atšķirību arī runāju. Kurā brīdī tad es to neesmu minējis? Par ko šī tēma ir? Par migrantiem? (latviešiem, poļiem, leišiem utt?) Ja cilvēks ir valstī, kur nonāk karadarbība, viņš izvēlēsies palikt karot pret to, ko pat superkrievu armija nevar uzvarēt, jeb, tomeŗ, izdomās glābt savu un ģimenes dzīvību un braukt, kur nenotiek karš?
+1
"Un ģimenes dzīvību." Nu jā, tas ir teorijā. Bet praksē ir tikai vīrieši. Viņiem ir pohuj uz savām ģimenēm. Sievietes un bērni ļoti mazā skaitā ir paņemti līdzi, lai būtu ko parādīt medijiem, kā piemēram pizode ar puiku, kuram uzl;eja ūdeni virsū, lai tēlo baigo raudāšanu.

youtu.be/3t7wypDW0jY?t=2m35s...
0
Idiot, kur tu runā par atšķirību? Kur tu to esi minējis? Ambālis. Pareiz, lai par tēvzemi citi karo, nah man karot, es braucu kur siers biezāks un pīzda šaurāka, ne? Tā pat kā tu to darīsi, vai ne?
+3
Šito tēmu lasot, būšu apēdis neskaitāmus kilogramus popkorna.
0
United in Hate: the Ultimate Deathmatch — Murgonis vs the Metal Underworld!
0
"kur siers biezāks un pīzda šaurāka" varens teiciens ;) ar tavu atļauju piesavināšos
0
Murgonis galīgi apmurgojies? "superkrievu armija"? Kas tas tāds? Nesen lasīju, ka viņiem puse lidmašīnu Sīrijā regulāri stāv uz zemes, jo ir tehniskas problēmas.
+1
Ar ko tad viņi tur var ko uzvarēt? Metot virs pilsētu rajoniem čupām dumjās bumbas, kā to darīja 2. pasaules karā?
0
neroc tik dziļi - var Grozniju atcerēties
+1
No Groznijas laikiem ir biki progesējuši, tomēr šādās tādas profu vienības ir utt, bet tāpat nekāda superarmija tur nav.
0
Pag, vaitta šittā tēma nebij par dvieļagalvām, nevis vates jupķiem?
+2
Šis tak trūmetāls, pēdējais laiks vispār pāriet uz pupiem.
+1
0
''Pareiz, lai par tēvzemi citi karo'' Vai tu jau savu sertifikātu dabūji, lai vari bruņotajos spēkos iestāties? tev vispār ir sajēga, kas ir karš? tas nav 1. p.k.
]
''Idiot, kur tu runā par atšķirību? Kur tu to esi minējis?''

Kur es nerunāju par atšķirību? es visu laiku runāju par bēgļiem, atšķirībā no tevis.
+2
bļeģ, par tēvzemi karot. beidz savās odina pasakās dzīvot.
0
Viņš ir vnk ģeniāls :D
-2
labi. tavs modelis - tu dzīvo, esi nacionālists, riebj tev visādi iebraucēji, , audz, uzaudzini ģimeni, viss kūl, tad ir karš un tu ej atdot savu dzīvību vienai lodei, lai tava ģimene paliek bez tevis? tā būs? jeb tomēr tu atstāsi karošanu profesionālu karavīru ziņā, kuri var izdarīt 10 cilvēku sastāvā kā 100000 nemācītu ''karavīru''?
+3
Šoreiz gan norādīšu, ka pēdējie 2 gadi Donbasā un Krimā pierādījuši — profesionālā dienesta karavīri (kontraktnieki) tupa sēž un kasa dirsu, kamēr vatņiki ieņem pilsētas pie viņu armijas bāzēm. Brīvprātīgo korpuss un Nacionālā gvarde pēc tam tās pilsētas atkaro. Nebrīnītos, ja līdzīgi gadījumi notiktu arī cīņā pret Islāma Valsti…
0
^^ tipo cīnītāji 1. un 2. pas. karos bija lohi, pareizi sapratu? 11. nov. piemiņas diena arī ir izveidota lohiem, ja? Viņi karoja, lai tagad šeit varētu ierasties visādi pasaules blandoņas un mēsli ar savām prasībām un pretenzijām, tie, kuri negrib savu zemi aizstāvēt? To mēslu ierašanos tu cītīgi aizstāvi un atbalsti? Murgoņprātiņ - tak nāc beidzot mājās.
0
Es nepiekritīšu gan. Zinu, ka tu esi tur bijis un visu redzējis, bet man šķiet, ka donbasu neieņēma vitējie vatņiki, bet gan krievu specdienesti ar Putinu vadībā. Un iespējas atkarot, visticamāk, ir saistītas ar tām falšajām vēlēšanām. Bet es tiešām galīgi nezinu tik sīki, šito varētu kkad pie kāda alus krūka papļāpāt vēl.
0
''tipo cīnītāji 1. un 2. pas. karos bija lohi, pareizi sapratu? 11. nov. piemiņas diena arī ir izveidota lohiem, ja?''

Nē, es, pirmkārt pieminēju 1.karu, kur cīņas notika ar durkļiem vai neuzasinātām lodēm, bet, ja jau pieminēji, tad otrajā labs piemērs ir tā pati krievija - sūta cilvēkus bez ieročiem pa priekšu, jo masa - tēvzeme jāaizstāv! Kāds bija rezultāts? Uzvarēja! Ar kādiem zaudējumiem? Apsties līķu skaitu pret leģionāriem. (kas bija profesionāli izveidota kara vienība( savādāk gan kā būtu mūsdienās, jo arī tad būtu bija pilnīgi atšķirīgs attīstības līmenis))
+2
Waffen SS leģionāri galīgi nebija profesionālā armija, tie bija mobilizēti parasti cilvēki + nedaudz brīvprātīgie, kas pēc pamata apmācības tika sūtīti pa taisno frontē. Mūsdienu analogs būtu OMD.
-4
Karavīri ir parasti mobilizēti cilvēki, jā. Tāpat kā policija, specdienesti utt.
+6
^ es tavā vietā turpinātu dzert alu
+2
Jā, točna, dzer alu, neblamējies!
+3
"jeb tomēr tu atstāsi karošanu profesionālu karavīru ziņā, kuri var izdarīt 10 cilvēku sastāvā kā 100000 nemācītu ''karavīru''"

Jā, profesionālu karavīru ziņā lai paliek misijas Hujviņzinstānā, ja augstie kungi nolemj viņus uz turieni sūtīt - jēdzīgi vai bezjēdzīgi, tas cits stāsts, bet ar šādu scenāriju džekiem jārēķinās, stājoties profdienestā.

Savas zemes aizstāvība savukārt ir ne tikai profdienesta karavīru, bet visu to pilsoņu ziņā, kuriem šeit ir mājas, ģimene, draugi, darbs utt. - ir ko zaudēt. Tieši tāpēc reizēm karavīri, kas nav profesionāļi, bet kuriem ir ko zaudēt, sadod pa dirsu tiem it kā profiem, kuri viņu zemē ienākuši tikai tāpēc, ka ir šeit nosūtīti karot, bet viņu potenciālie ieguvumi ir neskaidri (lasīt - tādu nav, ja vien lodi pierē kkādā svešā zemē, kas tev visādi citādi pilnīgi nepiš, neuzskata par ieguvumu).

Piemērus šim, murgoni, domāju, tu vari pats saskaitīt n-tos.
0
murgoņprāt zemesardze arī ir lohu un dauņu veidojums?
0
murgonis667, šodien, plkst. 00:51
''un tu ej atdot savu dzīvību vienai lodei, lai tava ģimene paliek bez tevis? tā būs? ''
Viņi jau tāpat ģimenes ir pametuši pie kaujas lauka ...

''Karavīri ir parasti mobilizēti cilvēki, jā. Tāpat kā policija, specdienesti utt.''

Nu gan tu samurgoji ... Nejauc ar kādu apsardzes dienesta naktsdežurantu, kas atsēž ķeksīša pēc (un viņam tāpat vajadzīgs sertifikāts, kas apliecina izieto apmācības kursu) ?!
-1
Labi, jums tagad iedos rokās automātus un jūs automātiski būsiet iet gatavi cīnīties pret apmācītiem karavīriem?
-1
''murgoņprāt zemesardze arī ir lohu un dauņu veidojums?''

Zemessardzē arī notiek apmācības un viss tas, tikai viņiem par to nemaksā, cik zinu. Ja mājās remonts jātaisa, jāaicina profesionāli amatnieki, jeb kaimiņš Vasja, kurš var arī bezfilmā sataisīt krānu? (es nesaku, ka kaimiņš vasja ir slikts variants, tikai parasti viņa darbi izjūk pēc max nedēļas)
0
Vispār te ir daži profesionāli karavīri arī, būtu foršāk dzirdēt viņu viedokļus tieši šādā jautājumā. (nu, kāda ir iespēja, ka Vasjam iedodot ieroci rokās, tiks nošauts nevis kaimiņš Koļa, bet Sīriešu teroristi)
+1
Lūk, ko par Islāma Valsti (Halīfātu) un nepieciešamību to nekavējoties iznīdēt teica Mechina pirms pieciem gadiem — tas ir, vēl pirms Sīrijā bija sācies tas briesmīgais sausums, kurš izraisīja nabadzību, badu un iedzīvotāju radikalizēšanos par labu džhādistiem:

Failure to execute the Caliphate
Condemning half the world of apostasy
Allah is dead to all

Sanctify the abject slave
A self-inflicted genocide
Allah is dead to all

Erase the flaw
That plagues us all
Allah is dead to all

Righteous indignation
Condemning all to immolation
Allah is dead to all

www.youtube.com/watch?v=qGNSKNX-Vr0...

Nez vai vēl ir bijis gadījums, kad mākslinieki raksta sci-fi konceptu, kur darbība norisinās nez cik gadu tūkstošu nākotnē, bet stāsts vēl nav līdz galam uzrakstīts, kad sāk jau piepildīties… Azimovs stāv pie ratiem! Mechina laiž tā kā Viljams Gibsons!
+3
Murgoni, neaizmirsti arī, ka atbalstīt karavīrus iebrukuma gadījumā var ne tikai ar automātu rokās. Krīzes situācijās būtu kur pielikt roku arī tev, ja vien tu to gribētu.

Katrā gadījumā mudīga noziepēšanās no Latvijas nav tas labākais veids, kā palīdzēt karavīram, kas aizstāv dzimteni.
-6
Par to es pilnīgi piekrītu. Ne velti vairākas reizes zināmi mākslinieki ir piedalījušies demostrācijās utt ar savu mākslu. Bet, ja man uzbrūk apmācīti cilvēki ar automātiem, tad ar savu mākslu maz ko varu izdarīt. Piekrītu, ka nepareizi domāju par to bēgšanu.
+2
Es biju vairāk domājis - kaut vai ar prastu fizisko darbu aizmugurē vari palīdzēt. Karš nesastāv tikai no šaušanas.
+6
Bļeģ, Murgoni, tevis dēļ man mīnusu limits beidzies!!!
+4
ā, izrādās, ka tas viss ir komentārs no "mākslinieka skatpunkta". bvhhahahahahahahaha. jā, Murgoni, tu varētu aizkavēt Latvijā iekšā brūkošus krievus, stāvot pie robežas ar molbertu un ļoti lēni pa vienam zīmējot viņu portretiņus. blakus, protams, ziedojumu kastīte ar lapiņu "palīdziet nabadzīgam latviešu māksliniekam". vēl kādu sirsniņu piezīmē klāt.
+4
Murgonim (kurš, rodas iespaids, te morāli un varbūt arī fiziski pašapmierinās) derētu zināt, ka kara gadījumā notiek vispārēja mobilizācija. Un, ja tu, kretīn, centīsies izvairīties, tiksi saukts pie kriminālatbildības. Un domā atsēsēdies kara laiku tuptūzī? Atceries to tautasdziesmu- labāk mani karā kāva, ne kā suni sētmalē. Nu tad lūk- tavā gadījumā tev spīdētu tas otrs variants. Āmen.
-10
Nu tad ejiet un karojiet! Bēgļi jau sen ir klāt, neredzu jūsu aktivitāti!
+2
^ es tavā vietā turpinātu dzert alu
+3
^^ kad izmitināsi pie sevis bēgļu ģimeni (~15 mužikus), tad varēsi norādīt ko man darīt.
+5
Bāc, murgoni. Tu to pasniedz tā, it kā kāds te aicināja karot tieši pret migrantiem. Tu centies argumentēti diskutēt, bet tad, kad ir par īsu pamatotai atbildei, atkal aizvainoti izsper kaut ko no pamatskolnieka līmeņa "pac stūlps! ja jau tavs tētis ir policists, kāpēc viņš mani nenošauj, ko?"

Tava problēma pat varbūt ir nevis tavā viedoklī (atceramies, ka viedokļi ir kā dirsas caurums - katram ir savs), bet tajā, ka tu to pat nemāki pamatot tā, lai totāli neizblamētos.
+1
Kā reiz izteicās kāds cilvēks - ja viedokļi ir kā dirsas caurums, tad mans ir tīrs un smaržīgs, bet tavējais - pieķepis ar ziemas ķiršiem un ož pēc pohu kluča.
0
^nu var jau oponenta dirsas caurumu ar kādreiz atzīt par tīru un smaržīgu :D
0
^kompleksu pilns cilvēks to uzreiz pielīdzina oponenta dirsas laizīšanai un nekad to neatļausies izdarīt :-)
+2
Vieni vienīgi pidori...
0
Pirmā tēma, kas tikai pēc astoņsimtā posta nogāja nost no topika. Toties uzreiz kompensācija — ja normāla tēma pārvēršas par pupiem un dzeršanu, tad šajā iet vaļā Murgoņa dirscaurums!
0
Vismaz šajā forumā viss novirzās uz pupiem. Piemēram, bmwpowerā tēmas praktiski vienmēr aiziet par sēklu, brūnumu un kurš lielāks zīdējs :D
+5
Tā kā t.s. bēglus 80-90% sastāda jauni, veselīgi vīrieši, un ir vesela virkne vietējo pacifistu humānistu (t.sk. Murgonis), kuri ne tikai piekrīt, bet arī alkst te pieñemt šo karstasinīgo parazītu ordas- rodas aizdomas par patiesajām pašmāju liberastu vēlmēm. Vietā krievu prikols 'а не пидарок ли ты часом?'.
0
nu ja atslēdz skaņu, var noskatīties šo. ejot uz pludmali neaizmirstiet savas augstpapēdenes -

www.youtube.com/watch?v=prUYSYMmRq8...
0
Vardīte uz matrača :D
+3
labāk jau tādas vardītes apspriest, nekā dirscaurumu smaržu vai vietējo pidaru izsalkumu pēc karstasinīgiem bēgļiem :-D
0
Citētie avoti ir komentāri Korānam, kas 6 reizes pārsniedz paša Korāna garumu, bet tāpat katram īstenticīgajam jāievēro — tā kā Talmuds jūdaistam. (Pēdējais teikums ir papildus motivācija dzīvot tā, lai pēc nāves nonāktu ellē.)

[Abu Dawud 11, 2142] Muhameds sacīja: Vīram netiks pat jautāts, kamdēl viņš dauza savu sievu.

[Bukhari 7,62,132] Pravietis sacīja: «Nevienam no jums nevajadzētu pātagot sievu tā, kā pātago vergu, un pēc tam gulēt ar viņu atlikušajā dienas daļā.» Vairākums no tiem, kas nokļūs Ellē, tāpat būs sievietes.
+2
Sen nav kustināta mēslu tēma:
apollo.tvnet.lv/zinas/begli-italija...

Reāli zajebaļi tie kundziņi :E
-1
"Šie cilvēki ir bijuši ellē, pēc tam bīstamos apstākļos šķērsojuši jūru, un tagad atkal tiek ierobežota viņu brīvība,» norādīts cilvēktiesību aģentūras «Arci» ziņojumā."

Mellie mērkatas var uzvesties brīvi savā Āfrikā - savas valstis, savi (ne)tikumi. Lai kauču tie itāļi tāpat plukatas vien ir, ceru, ka mazliet mellajiem dzīvi pabojās.
+9
A Muslim woman gets on a bus with her baby. The bus driver says: “That’s the ugliest baby that I’ve ever seen. Ugh!”

The woman goes to the rear of the bus and sits down, fuming. She says to a man next to her: “The driver just insulted me!”

The man says: “You go right up there and tell him off – go ahead, I’ll hold your monkey for you.”

Pakistan launches a rocket onto Moon.

News on Pakistani news channel, “Water and fishes found on Moon”.

News on BBC,”Pakistani satellite found in Arabian Sea”.

Arab scientists have invented a time-travel device that can transport an entire country back to the middle ages.

They’re calling it ‘Islam’.

Jesus and God are sitting in a room discussing an important issue. Somebody knocks on the door. Jesus opens and see’s Allah. Jesus turns to God and asks “Father, did you order a shawarma?”

Q. What do you call a Muslim who owns a camel and a goat?

A. Bisexual.

Q. How do Muslims practice safe sex?

A. They mark the camels that kick.

Q. What do Tehran and Hiroshima have in common?

A. Nothing, yet.

Q. What do you call a Muslim who owns 6 goats?

A. A pimp.

Q: What’s the difference between Dar al-islam and Dannon yogurt?

A: The yogurt has a living culture.

+1
Scientists have invented a time-travel device that can transport an entire country back to the middle ages.

They’re calling it "Religion".

Arī darbojas :)
+2
Šorīt klausījos Pītera Stīla Carnivore otro albumu Retaliation. Tur ir tāda feina dziesma pa tēmu - Race War.

This is the United States of America
And you got a right to hate who you want
So lets start busting heads

Black against white
Yellow versus red
The fighting won't stop
Until we're dead
Until we're all dead

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skin, your skin's an ugly color

Moslems against Christians
And the Arabs versus Jews
The Catholics and Protestants
No one wins - we all lose

Xenophobic tendencies instilled in us at birth
Are mislabeled racism, hostilities getting worse
Accept the fact my distant cousin we cannot live in peace
Isolated environments may just be the key

Human beings suspicious, soon fear grows to hate
We'll have each other by the throat when forced to integrate
Mothers watch their children die at each other's hand
Cain and Abel set the course, ethnocentric command
0
Viss. Klusums. Bēgļu tēma no mediju redzesloka pazudusi.
+2
Vajag tikai ticamu pasaciņu izdomāt:

bb.vesti.lv/news/veiksmes-stast...
0
Var gadīties, ka tas raksts arī ir pasaciņa.
-1
Cидит Мухаммед на корточках в Берлине и плюет на землю через дырку в зубах. Вдруг появляется фея и говорит:

— Я социалистическая социальная либеральная фея! Я прилетела, чтобы исполнить три желания!



— Посмотри, какая у меня дырка во рту! Я хочу, чтобы мне вылечили и вставили все зубы!



Не успел Мухаммед произнести эти слова, как тотчас вышел закон о бесплатном лечении и протезировании зубов для социальных иностранцев, и его рот засиял белоснежной голливудской улыбкой.



— Я очень скучаю по своим четырем женам и пятнадцати детишкам, а также по родителям, братьям и сестрам, родителям-братьям-сестрам моих жен! Я хочу, чтобы мы все жили на роскошной вилле, и чтобы денег всегда много было!



Не успел Мухаммед договорить, как оказался в прекрасной вилле! На столе — текст закона о воссоединении семей для социальных иностранцев, а также банковские распечатки со сведениями о поступивших пособиях. Дом полностью меблирован и оснащен электроприборами в соответствии с законом о помощи в приобретении мебели и бытовой техники для социальных иностранцев.



Счастливый Мухаммед просто не знает, чего бы ему еще попросить, ведь одно желание еще осталось. И он попросил:



— Хочу стать настоящим немцем. Не только по гражданству. Хочу быть голубоглазым блондином, и чтоб меня звали Фриц Шульц!



Не успел он закончить фразу, как все исчезло, и он обнаружил себя вновь сидящим на корточках и плюющим на землю сквозь дырку в зубах.



— Что случилось? — спросил он у феи.



— Как не стыдно, господин Шульц, клянчить у государства! Вы должны заботиться о себе сами! Идите и ищите работу!
0
Tikmēr pāri Baltijas jūrai Tolerances zemē:

www.dailymail.co.uk/news/article-336435...
+1
Maika Koljera analoģija par to, kā Latvija reiz jau kaut ko līdzīgu džihādam piedzīvojusi:

www.lsm.lv/en/article/features...
+2
Sievietes, bērni un sirmgalvji trako...pagaidiet, tomēr nē:

www.focus.lv/pasaule/eiropa/murg...
+3
Murgonim noteikti būs kāds racionāls un ļoti loģisks izskaidrojums šai nabaga imigrantu nepatiesajai apsūdzēšanai!
+3
cilvēki aktīvi integrējas Eiropas kultūrvidē
-6
es noskatījos līdz 6 minūtei, pēc tam tā ik pa laikam patinot uz priekšu. Kur tieši tajā video ir ''izvarošanas, kaušanās utt''? Lūk, šādi arī strādā tā naida kurināšnaa utt - kaut kāds vispār ne pa tēmu jaungada uguņošanas video tiek tādā veidā noskauts.
0
eu, Murgons tiešām ir pacēlis cimdu? :D

Lūk, statistika par dvieļagalvām leišu vidū: pirmie 300 gadi ir grūtākie, pēc tam jau pamazām integrējas.

www.focus.lv/pasaule/eiropa/eiro...
+1
^^ tu laikam arī tīsi uz priekšu, kad tevi pašu bakstīs brūns zars :>
+1
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/590...

Komentēšanas iespēja atslēgta. Nez vai tā būtu, ja mūsu sabiedrība, kā te viens otrs iepriekš teica, būtu tik pretimnākoša babajiem.
0
^^^Nu tie jau ir pavisam cita tipa dvieļagalvas. Viņu senči piedalījās Polijas-Lietuvas pusē Žalgires kaujā, tā ka godam nopelnīja tiesības tur apmesties uz dzīvi. Pabalstu diedelētāju, domājams, viņu vidū nav.
0
kāpēc mūsu hiperātrās info sabiedrībā ziņa par noziegumiem Jaunā Gada vakarā nonāk līdz LV mediju fokusam 5. janvārī?
+1
tāpēc, ka šodien nonāca tikai līdz pašu vācu medijiem…
+1
Vot vot. Tas jau nav nekāds jaunums, ka šāda tipa izklaides tiek slēptas. Vnk šoreiz bik pa lielu pūlis. Vēl tie piderasi taisa sapulci, lai izlemtu savu reakciju :E
+1
Karolīna izskatās dikti priecīga, Maksis gan tāds nekāds - laikam smaga nakts bijusi:

tracks.unhcr.org/2015/12/the-germans...
+4
^ Ibrahims, kas ieperinājies pie mazohistiem liberastiem vācu žurnālistiem pāra Karolīnas un Makša... skatos un brīnos. Da bļe uz tā Ibrahima arklu vilkt par maz būtu. Tāds proteīnu tēviņš, ka tik turies, sēž vidū apmierināts. Un tas ir bēglis? Nevaru saprast un laikam nesapratīšu šo rietumnieku (un atsevišķu vietējo ķipa Murgonis & Co) psiholoģiju. Vai tiešām viņi tik ļoti `с жиру беситься` (krievu), ka gatavi šos maskulīnos tēviņus mitināt savā dzīvoklī, izguldināt, paēdināt, spēlēt kopā play station u.t.t. Esmu pārliecināts, ka tas Ibrahims acīm aprij to Karolīnu un, ka Maksis to rietumnieciski liberastiskā garā, būdams tolerants, varonīgi piecieš.
Vāciešiem ir nepieciešams jauns Hitlers, es citas izejas neredzu. Vismaz tik daudz, lai iztīrītu savu valsti no šīs sērgas un vismaz pusei saviem tautiešīem iebīdītu atpakaļ smadzenes. Un beidzot taču tikt vaļā no ieaudzinātās vainas apziņas par WW2.
0
Manis pēc viņi to savu vainas sajūtu pēc WW2 var izkopt kaut gadsimtiem, vien būtu ļoti krietni, ja viņiem nebūtu tā vēlme to uztiept arī citiem.
+1
Esmu pārliecināts, ka tas Ibrahims acīm aprij to Karolīnu un, ka Maksis to rietumnieciski liberastiskā garā, būdams tolerants, varonīgi piecieš.

^kāpēc Tu domā, ka tikai Karolīnu (kura acīmredzami ir dikti priecīga ;) )? Un kāpēc tikai ar acīm? :D
0
Vācu padauzas pašas vainīgas, ka melnie šīm uzmācās - nepratās uzvesties un paskaidrot nabadziņiem svētku nozīmi:

The Mayor of Cologne said today that women should adopt a “code of conduct” to prevent future assault at a crisis meeting following the sexual attack of women by 1000 men on New Year’s eve.

Mayor Reker also said a “better explanation” to asylum seekers was needed about the meaning of the annual carnivals.

www.independent.co.uk/news/world/europe/m...

pat nezinu, ko te vēl lai komentē.
0
šariātiski būtu viņam mēli nogriezt
+1
Godīgi sakot, tiešām nav, ko piebilst. Tas viss parāda cik lielā tūtā ir liberastu smadzenes, jo vienā vietā viņi saka, ka sievietes nekad nav vainīgas pie vardarbības pret sevi (tiesa gan ar smalku norādi - ja vardarbīgs ir baltais vīrietis), un šeit - ka pašas vainīgas, jo nerubī, ka tie ir kultūras (ne miesas) badā dzīvojuši nabadziņi, kurus vajag mīļi pamācīt. Sick, sick world.

Murgoni, kas ir, davai, gatavo dzīvokli, Ali un Dodi jau nocietušies gaida! ;)
0
Eu, kur palika feministes??????
Īstais laiks feministēm bļaut par to, ka eiropa dēļ bēgļiem neuzskata sievietes par cilvēkiem.
0
^^^ tā ir viņa
0
ā, tad OK, tā var teikt - zina lietu
0
^murgonim bez dzīvokla vēl jāsabazarē ar māsu un/vai savu draudzeni (ja tādas ir) ,lai neatsaka Ali un Dodi, kad šie sāks grābstīties gar dirsu un buferiem- pretējā gadījumā viñas skaitīsies rasistes un ksenofobes.
0
Man izskatās, ka maksim tā pavairāk ticis, tākā, murgoni - gādā arī brālēnus.
+1
^^^^^vispār feministes ir par šo viskautkur rakstījušas. šeit viedoklis, kas nāk no privāta bloga -

"saistībā ar ķelni pie komentāriem par sabiedrībām, kas sievietes uzskata par otršķirīgām radībām, man visu laiku jāsit pa pirkstiem, lai neierakstītu, ka Viesturs Rudzītis un NA sievietes arī uzskata par otršķirīgām radībām. ja tik ļoti gribas nostādīties mēs vs. viņi, tad vismaz var prasties noformulēt savas atšķirības precīzāk, piemēram, ''mēs arī sievietes uzskatām par otršķirīgām radībām, bet mēs vismaz viņas publiski neaizskaram. vai aizskaram tikai alkohola reibumā.''"
0
Ibrahims droši vien kādu laiciņu padzīvos un tā ieteiksies - zini, Karolīna, man te ļoti patīk u.t.t., bet es te kā vientuļš vīrietis un man bez sievietes nu galīgi tā lieta neiet. Vai nevar kaut ko sarunāt?
Maksis: Kaunējies būtu, tā taču ir mana sieva!
Karolīna: Pats kaunējies būtu! Dzīvo pie visa gatava, bet viņam - nabadziņam, dzīvē skarbi gājis. Vai tad grūti padalīties? Ibrahim, ņem mani!
Maksis (koši nosarcis): Es nepadomāju. Ļoti nožēloju (iet klāt gultu).
+1
lash, tu jau te kautkādu franču 60 gadu romantiku zīmē.
Īsts vīrs paņem, to, kas viņam pienākas.
0
Es no sapujušajiem rietumiem, kā māku, tā maunu :)
0
Lūdzu, Murgoņa māsu neaiztikt un nepieminēt.
Paldies!
0
Murgonim trūkst argumentu.
+1
"Ibrahims droši vien kādu laiciņu padzīvos un tā ieteiksies - zini, Karolīna, man te ļoti patīk u.t.t., bet es te kā vientuļš vīrietis un man bez sievietes nu galīgi tā lieta neiet. Vai nevar kaut ko sarunāt?"

Tas gan galīgi nesakrīt ar rakstā minēto, ka viņam bija vajadzīga pagaidu vieta, kur palikt, jo Vācijā vajag jobcenter atļauju, un viņš izvāksies tiklīdz kā atradīs darbu, ko aktīvi meklē. Viņš arī pats ir uzstājis, ka vietu viņam vajadzēs ne vairāk kā mēnesi.

"Da bļe uz tā Ibrahima arklu vilkt par maz būtu. Tāds proteīnu tēviņš, ka tik turies, sēž vidū apmierināts. Un tas ir bēglis?"

Tas forši, ka tev skauž viņa masa, bet es īsti neizprotu, kāpēc bēglis, kurš pats atzīst, ka viņam iepriekš bijusi laba dzīve, piemēram, pēc savu radinieku vai dzīvesvietas zaudēšanas uzreiz nokristos svarā? Tas, vai viņš ir 'bēglis' vai 'ekonomiskais migrants', manuprāt, nav nosakāms pēc viņa svara, bet viss tajā rakstā liecina par to, ka šie konkrēti ir cilvēki, kas nav varējuši turpināt dzīvi Sīrijā.
+2
^^ tā esi tu ?

parādi pupus !
0
^ tas Murgoņa māsai
-1
Rezumē - jūs vienmēr varat mēģināt attaisnot savu rasismu (un tas, ka ievērojama daļa šī portāla lietotāju ir rasisti, nav nekāds jaunums un bija zināms jau sen pirms bēgļu tēmas) ar to, cik ļauni pret jums kāds izturas vai potenciāli izturēsies. Šajā gadījumā kaut kādi urlmigranti, kas uzbrūk sievietēm (un kurus es arī gribētu deportēt atpakaļ uz Āziju) jums izdara lielu pakalpojumu, jo jūsu sprēgāšanai beidzot ir argumenti. Vēl lielāku pakalpojumu izdara Daesh un citi teroristi, no kuriem, kā mēs visi (cerams) zinām, musulmaņi cieš DAUDZ vairāk nekā līdz šim ir cietuši eiropieši. Teroristi uztaisa pāris teroraktus, kas vērsti arī pret musulmaņiem, bet, tā kā cilvēkiem, kuriem viens musulmanis iemieso visus, tas ir dziļi vienalga, tad viņi ar to arī nopelna jūsu naidu pret cilvēkiem, kuri mēģina no šiem teroristiem bēgt. Jo, ja tu bēdz no teroristiem, bet tava āda ir līdzīgā krāsā, tad, visticamākais, tu esi terorists, un tas, lūk, beidzot ir ARGUMENTS. Sak, nē, es jau nemaz neienīstu tos arābus, bet viņi ir TERORISTI! Es jau nemaz neienīstu tos žīdus, bet VIŅIEM IR VAIRĀK NAUDAS! Es jau nemaz neienīstu tos nēģerus, bet VIŅIEM TAK IR ZEMS IQ!

Diezgan neglīti gan tas paliek brīdī, kad jūs komentējat Ēdenbīsta ievietoto rakstu. Kāpēc?

1) Berlīne jau kādu laiciņu ir multikulturāla lielpilsēta. Kad esmu tur bijis un runājis ar vāciešiem, nekādi neesmu novērojis kaut kādu WW2 traumu - viņi vienkārši apzinās, ka ir cilvēki, kas tur dzīvos, un viņi mēģina viņiem palīdzēt.

2) Raksts kā reiz ir par labajiem piemēriem. Ti, tas ir normāli, ja jūs velkat visādus 'pakārt aiz olām' apzīmējumus, kad nosodāt uzbrucējus sievietēm. Bet šeit ir piemērs par to, ka lai INTEGRĒTOS, kas nozīmē - dabūt kādus kontaktus, draugus, mācīties valodu, mācīties vietējo kultūru, vislabākais veids arī ir pirmo mēnesi padzīvot pie kāda berlīnieša. Šis arī ir piemērams tam konceptam "integrācija", par ko te visi ierēc. Un nestāstiet, ka, ja jums te nebūtu ģimenes vai sakņu, jūs neapsvērtu iespēju, piemēram, dzīvot Berlīnē. Tas, protams, ja starp komentētājiem te nav kādu jauno īru ;)

Tāpēc nevajag jebkuru, kas kādu no jums nosauc par rasistu, saukt par liberastu, jo, piemēram, es tik tiešām neesmu liberasts, es vienkārši neesmu Homo Sovieticus. Nevajag arī jaukt visus, kas nav līdzīgos uzskatos, ar tādiem pajoliņiem kā Murgonis. Pirmkārt, ir skaidrs, ka daudziem te ir bail no JEBKĀDĀM pārmaiņām. Kad es šeit kaut ko postoju par to, ka man riebjas, ka, ja gribētu pastrādāt veicī, man vajadzētu mācīties krievu valodu, tad nekādu īpašo atbalstu negūstu, jo "īpaši jau nepatīk, bet krievu valodu jau te zina, un tā tas ir iegājies". Tā ir mūžīgā PSRS atbalss. Realitātē te daudziem ar stabiliem principiem ir diezgan švaki, un rasisms tiek izrādīts uz āru tad, kad pašiem tas liekas izdevīgi. Piemēram, tā pati pakaļā līšana krieviem, kas ienīst Latviju. Bet no viņiem var dabūt naudiņu, viņi mums ir izdevīgi! A priekš kam mums te nabadzīgus migrantus? Tātad, atkārtošos - šādus cilvēkus sauc par rasistiem, jo VIŅI VIENKĀRŠI IR RASISTI. Tas ir normāli - saukt lietas īstajos vārdos, tāpat kā te daudziem liekas, ka viņš sauc lietas īstajos vārdos, kad atklāj kādu jaunu patiesību par veselu tautību vai pat veselu rasi, neaizdomājoties par to, ko parasti stāsta pamatskolas vēsturē, ka viss jebkurā gadījumā beigās nonāk pie INDIVĪDA. Šādā ziņā pat jāsāk cienīt tādus kā Deathperado vai Werwolf, kas tā arī pasaka, ka ir rasisti un (gribētu būt) nacisti. Toties visi šie 'Es jau neesmu rasists, BET" gan sāk izbesīt. Es nezinu, kādas ir šo cilvēku problēmas vai bērnības traumas, varbūt tās mainītos tad, ja, piemēram, kāds nēģeris jums izglābtu dzīvību vai kaut kas līdzīgs, kas droši vien nekad nenotiks. Stulbākais ir tas, ka, par spīti visai mums pieejamajai informācijai, cilvēki joprojām nevis pielieto smadzenes, lai racionāli izanalizētu situāciju, bet pa taisno mauc kaut kādas pirmās idejas. Kas, kā jau teicu, ir tieši tas, ko vēlas, piemēram, tie Daesh.
-3
Bet šeit pirms NY bija viens labs raksts, man īpaši patīk otrā rindkopa, ko iepeistošu - www.satori.lv/raksts/10538/Ivars_...

"Kas šajā jomā notiks nākamgad, ir grūti prognozējams. Latvijas spēja patstāvīgi ietekmēt šādus procesus ir ļoti ierobežota. Taču viena lieta, kā māca stoiķi, tomēr ir mūsu pašu ziņā – tā ir mūsu attieksme. Mēs varam uztvert kā nepieciešamību uzņemt bēgļus kā skaudru un arī riskantu realitāti, ko no mums prasa mūsu piederība solidārai Eiropas Savienības telpai – galu galā, Latvijas pieci vai septiņi simti iepretim pusotram miljonam ir vienīgi simbolisks atbalsts. Taču mēs varam izmantot bēgļu krīzi kā iespēju, lai paši sāktu pakāpeniski dreifēt prom no netīkami kosmopolītiskās un liberālās Eiropas, kas pie mums jau tā tradicionāli nav diez ko populāra. Mūsu politiskā elite šajā attieksmes jautājumā ir bijusi visai dalīta – par spīti tam, ka līdz šim lielākā daļa ir jutusies gana komfortabli, sēžot uz sētas un neformulējot nekādu skaidru attieksmi. Sak', zinām jau, ka vāciešiem jāklausa, bet nekādus melnos gan pie sevis negribam – labāk lai patur paši. Taču nākamais gads var atnest arī tādus jaunumus, kas liek izdarīt ļoti nepatīkamas un kategoriskas izvēles.

Taču Dievs, kā zināms, ciena ironiju, un var izrādīties, ka nekāda bēgļu invāzija mūs nākamgad negaida pat kvotu apmēros. Cik noprotams, bēgļus nemaz tā īsti nevar pārvietot piespiedu kārtā, un Latvija, gluži kā pārējās Baltijas valstis, nebūt nav viņu sapņu galamērķis. Tas gan būtu gana komiski: visas debatēs iesaistītās puses būtu kārtīgi parādījušas savas labākās rakstura īpašības, lai beigās mēs te paliktu vientulībā paši ar sevi."
+4
Pats tu esi uzsēdies uz rasismu. Pēc tevis sacītā sanāk, ka padomju iebraucējus arī vajadzēja sagaidīt atplestām rokām? Tikai kā lai šeit iesprauž rasismu? Jo vairums šo eiropas bēgļu nav vis bēgļi, bet tādi paši labākas dzīves meklētāji un politiskais instruments kā tie paši mīļie nesenie iebraucēji, tikai tumšā krāsā - ļoti izdevīgi tādiem idejas aizstāvjiem kā tu, kas PRET nometnē esošos vnk nosauc par rasistiem un ksenofobiem; tie tāpat kā tu sekojošā komentā uzsver, ka tas jau ir tikai bišķi, nekas jau nākamgad Latvijā nenotiks - runā par dalību Eiropā, bet uzsver Latviju. Jā, nākamgad Latvijā absolūti nekas nenotiks, bet tomēr, ja reiz runā par Eiropu, tad kā būs Eiropā? Jā - nakamgad arī Eiropā nekas bez dažiem pārsimts uzbrukumiem nenotiks, bet kā būs pēc 20 gadiem?

Integrācija? Mums jau te ir integrācija, kur, lai arī ~1/3 ir +/- integrējusies un var te mierīgi dzīvot, tomēr 2/3 joprojām nav, un pie mazākām vai lielākām svārstībām pats zini uz kuru pusi pavērsīs durkli. Kas tev liek domāt, ka ar šiem "bēgļiem", kas ir pavisam tāli un pavisam savādāki, kā lielā brāļu tauta un ar kuriem mums nekādas saskarsme vispār nav bijusi, būs labāki rādītāji?

Pēc 15-25 gadiem pats varēsi sākt integrēties - mācīties arābu, katru rītu sešos sākt stutēt pakaļu pret debesīm un atdot neticīgo savu māsu, māsīcu vai sievu ticīgam cilvēkam izklaidei.
+2
^``Tas forši, ka tev skauž viņa masa, bet es īsti neizprotu, kāpēc bēglis, kurš pats atzīst, ka viņam iepriekš bijusi laba dzīve, piemēram, pēc savu radinieku vai dzīvesvietas zaudēšanas uzreiz nokristos svarā? Tas, vai viņš ir 'bēglis' vai 'ekonomiskais migrants', manuprāt, nav nosakāms pēc viņa svara, bet viss tajā rakstā liecina par to, ka šie konkrēti ir cilvēki, kas nav varējuši turpināt dzīvi Sīrijā. ``
Mans ķermeņa masas indekss varētu būt līdzīgs, ja ne lielāks (pieļauju, ka Ibrahims nav garāks par 1.8m), līdz ar to man neskauž. Stresa apstākļos, pie nepilnvērtīgas barošanās (kas kara apstākļos laikam ir raksturīgi, ne ?) cilvēks novājē strauji, tāka nedirs. Šis tēviņš, kuram, kā viņš muld, gājuši bojā radinieki, zaudējis mājas, pat ļoti labi barots un omulīgs izskatās. Tā vietā, lai šis Ibrahims ar ieroci rokā aizstāvētu savā dzimtenē sievietes un bērnus, kas tur palikuši (izklausās populistiski, bet runājam vnk valodu), viņš atmucis uz Vāciju, kur lielākie pabalsti.
p.s.mož konkrēti Ibrahims tiešām ir labs čoms u.t.t., bet šādu ibrahimu ir 100-ti tūkstoši. Un viens 1000 jau labi sagaidīja JG Ķelnes stacijā.
+3
Ar to aizstāvēšanu ar ieročiem rokās gan Sīrijā ir tā kā ir. Tur nav tā, ka ir savējie, naidnieki, fronte, tver ieroci, rindā stājies, par savu dzimteni dzīvību atdot būs jāiet.
Ir valdības spēki, kaut kādi opozīcijas grupējumi, kas vienu dienu karo kopā, otru dienu jau viens pret otru. Vienīgais spēks ar puslīdz skaidru vīziju un ideoloģiju ir kurdi, kas, izmantojot palīdzību no Irākas un Turcijas kurdiem, cīnās par savu autonomiju.
Ja es iedomājos sevi tajā situācijā un pieņemu, ka neesmu ne kurds, ne kaut kāds slimais islamists,
tad grūti saprast par ko un pret ko man būtu jācīnās. Nu vienīgi kaut kādu bandu nodibināt, lai savas mājas aizstāvētu, bet tā jau tālu netiksi.
0
^es to, protams, ņēmu vērā, bet kāds pret kādu taču karo. Un noteikti tam Ibrahimam ir savs viedoklis, vai kādas simpātijas kādai no pozicijām. Varbūt viņš ir pacifists, nav nevienā pusē un grib vnk normāli dzīvot, aizbēgot tieši uz Vāciju. Ok, lai arī kā tur nebūtu, kopumā es skeptiski skatos uz šiem armijas iesaukuma veselīgajiem puišiem, kas kuplā skaitā plūst uz Eiropu un prasa ēst, daudz eiro un lai internets ir ātrs. Un vēl viņiem nepatīk Ziemassvētki, aukstais laiks un vietējās meitenes uzskata par maukām.
Par sevi es varu teikt sekojošu- ja, piem. Latvijā sāktos haoss, kari, nav skaidrs, kas ar ko karo u.t.t. es pirmkārt parūpētos par savas ģimenes drošību, nevis pamestu visu un muktu.
0
Es gan sapakotu ģimeni un tītos prom no šejienes, jo jebkurā gadījumā, tas nebūtu mans karš.
+1
Uz kurieni tad tu tītu? :>
Un pēc tam uz kurieni?
+2
Nē nu reāla plāna jau man nav, es tomēr ceru, ka kara nebūs.
+6
Ja tavā valstī kaut kādi teroristi taisa Islāma Valsti, Ostlandi, Ņedarossiju, LPSR vai HVZ ko, tu cīnies pretī. Bez kompromisiem. Došanās bēgļu gaitās uz laiku ir tikai instruments, lai varētu savākties un sagatavoties prettriecienam tam spēkam (šinī gadījumā — džihādistiem un teroristiem), un pēc tam dušītu šos nost. Nevis ierasties Rietumos, līst klāt pie pilniem galdiem un sievietēm zem brunčiem. Ukrainas iedzīvotāji ir labs piemērs — no Krimas un Donbasa izbraukušie pamatā apmetas paši savā zemē, iekārtojas par jaunu brīvajā daļā, un tad sāk lēnām «voloņķorīt», lai palīdzētu Donbasam vai nobloķētu Krimu. Pats pazīstu tikai vienu ukrainieti, kura pārcēlusies uz Rīgu, pie kam tikai tapēc, ka apprecējās ar rīdzinieku (kurš arī ir dzimis Ukrainā un runā abās valodās). Bet šitie, kuri negrib cīnīties pret Islāma Valsti, toties grib pozēt kopā ar vāciešiem viņu mājokļos — tie nav bēgļi, tie ir lupatas. Kāds ieguvums no viņiem varētu būt Eiropas sabiedrībai?
-7
A kā ir - tagad bēgļi ir vairāk kā bija tikai novembrī/decembrī? jo ziņas taču nebija. tad viss bija labāk?
+2
"Kāds ieguvums no viņiem varētu būt Eiropas sabiedrībai? " - nekāds, toties viņiem ir ieguvums no Eiropas.
+4
^Desekrātors ģēlu runā. Ieklausieties Pincīti un Murgoni.
p.s. murgon, atvaino, bet tu toč esi dalbajobs, goda vārds :)
+2
Re, smuks un korekts rakstiņš par tēmu:

nra.lv/viedokli/anita-dauk...
+2
bet varbūt šis integrācijas paraugs ir labāks - kā beidzās vienai zviedru ģimenei līdzcietīas izrādīšana pret nabaga bēglīti:

whitegenocideproject.com/eritrean-refugee-mo...
+1
Starp konfliktu Ukrainā un Sīrijas situāciju nevar likt vienlīdzības zīmi. Ukrainā bariņš separātistu ar Krievijas atbalstu ir okupējuši daļu teritorijas. Attiecīgi, ja tu neesi vatņiks, tu pret to cīnies.
Sīrija ir visnotaļ mākslīga valsts, kas izveidota pēc II Pasaules kara. Līdz tam tas bija Francijas protektorāts. Tur ir šīiti, sunnīti, alavīti, drūzi, kurdi, Islama valsts un vēl velns viņ' zin kas. Asads, ja pareizi atceros, atbalstīja alvītus un šīitus.
Ja esmu kurds, man nepatīk Asads, man nepatīk Islama valsts, es cīnos par neatkarīgām kurdu provincēm.
Bet, ja es, teiksim, esmu kaut kāds mērenais sunnīts, man nepatīk Asads, man nepatīk šīiti, es neatbalstu Islama valsti, kurdi man ir PO. Beigās man vispār viss ir PO, es savācu mantiņas un ģimeni un tinos kaut kur, kur ir mierīgāk, jo reāli man nav par ko cīnīties Sīrijā.
Tā vismaz es to saprotu.
+3
^ neliels precizējums - tinos nevis vienkārši kur mierīgāk, bet kur lielāka haļava.

(Protams, ir vairāki miljoni bēgļu, kas ir notinušies tikai, kur mierīgāk, t.i. tuvējās zemēs, kā Turcijā un Jordānijā, bet ne jau par tiem ir šī tēma)
+1
Big Ugga - varbūt es arī esmu vienkārši cita veida rasists, un es nenoliedzami esmu agresīvs. Manam komentāram var likt cik daudz mīnusus grib, tas vispār nenorādīja, vai es personīgi gribētu imigrantu plūdus. Mans komentārs ir adresēts uz reālo situāciju, kurā tie bēgļi jau ir ieradušies, un tev reku parāda vienu piemēru, par to, ka reku džeks reāli cenšas uzsākt dzīvi Berlīnē. Tā vietā, lai novērtētu viņa centību vai izdarītu tik vienkāršu lietu, kā ignorētu šādu rakstu, pret viņu sāk sprēgāt pamatskolas līmeņa apvainojumi. Tās izjūtas arī varētu būt līdzīgas kā tad, kad pamatskolā nomaini klasi, tev ir grūti apgūt jauno mācību vielu un paralēli tevi sit un apceļ jaunie klasesbiedri. Daļēji viņi to dara, jo tu nāc no sūdīgas bļauru skolas, kurā tevi apcēla, jo biji inteliģentāks par vidējo. Man arī skolā prasīja, vai esmu puisītis vai meitenīte un mēģināja pazemot pie katras izdevības. Tāpat kā PSRS metālistiem dzina nost matus. Tāpēc varētu sagaidīt, ka, piem., metālisti mēģinātu domāt plašāk, nevis uz 60 gadu vecumu būtu tādi paši kā vecie sovjeti, kas šausminās par 'mūsdienu degradēto jaunatni'.
+1
"Par sevi es varu teikt sekojošu- ja, piem. Latvijā sāktos haoss, kari, nav skaidrs, kas ar ko karo u.t.t. es pirmkārt parūpētos par savas ģimenes drošību, nevis pamestu visu un muktu."

Aha, tas ir tāpēc, ka
1) Latvieši ir +/- vienota kopiena, ko nevar teikt par Sīrijas iedzīvotājiem.
2) Tava ģimene nav JAU nogalināta vai paņemta verdzībā pie Daesh.

Savukārt, pēc tā, kādus sūdus tur visur ir taisījuši baltie cilvēki, nav nekāds brīnums, ka daudziem no viņiem nav baigās simpātijas pret baltajiem. Vainamonen minētais par Francijas protektorātu aprakstīts šeit - en.wikipedia.org/wiki/French_Mandate... un ir laba doma iepazīties ar informāciju par šo valsti, kas ir pietiekami sarežģīta, pirms izdarīt savus secinājumus par bēgļu motivācijām, kas paņemti no zila gaisa.

PS - es, protams, nezinu par info precizitāti, bet gūgl mapos uz fikso paņēmu Riga -> Dublin: lidojums ilgšot 3h 20min, bet Riga -> Istanbul ilgšot 3h 5 min. Tā kā ekonomēsim laiku, tās sēnes arī jau apnicis ēst. Ā, un vēl, ja kas, Sīrija ir ĀZIJA nevis ĀFRIKA.
0
Pincīts īstenībā pameta labu psiholoģisko pavedienu. Varētu tā būt, ka mūsdienu liberāļi ir tie, kuri bērnībā piedzīvoja pazemošanu dēļ kaut kādām izdomātām nejēdzībām (vienalga, matu garuma, drēbju izvēles, intereses par neīsto mūziku, dēļ tieksmes lasīt grāmatas utt.), un izaugot viņi kļūst par vairāk vai mazāk liberālu uzskatu piekopējiem. Tas ir saprotami, un tam tā zināmā mērā pat jābūt.

Liberāļu dīvainība ir tāda, ka viņi automātiski pieņem — ja reiz kāds ir no kaut kurienes atskrējis, tad tam cilvēkam ir jāpalīdz, jo viņš noteikti ir ticis vajāts. Redz, bēglis apstiprinoši pamāja ar galvu, kad viņam to pajautāja! Pasaules lāpītāju galviņās neiet iekšā varbūtība, ka bēgļi patiesībā ir salašņas, kam ubi bene, ibi patria — spēkpilni vīrieši, kas ērtas dzīves dēļ gatavi pamest sievas, bērnus, vecākus terora draudu zonā un maksāt štukas kontrabandistiem, lai tiktu Eiropā. Piedirst to tēvzemi!
+1
Par PSRS - nu, viņi jau saka, ka Ulmanis viņus te ir ielaidis atplestām rokām, tāpēc arī neko nemaksā. tass.ru/en/opinions/834547...

"In Russia, the chairman of the presidential council for human rights, Mikhail Fedotov, was one of the first to have responded to the Baltic countries’ latest move. "I believe that this initiative, quite an old one, has no international or legal chances to succeed," he said. "But for me the moral aspect of this idea is far more important. Russia was a victim of the totalitarian regime, and not the culprit. A demand for a compensation from Russia for the crimes of the totalitarian regime would be equivalent to a collective lawsuit from the inmates of the Auschwitz concentration camp against the former inmates of another concentration camp, say Buchenwald," Fedotov said."

Haha. bet, ja nopietni, Krievijai vajadzētu nedaudz pasteigties ar kompensāciju maksāšanu Baltijas valstīm, jo cilvēki, kas lielāko daļu savas dzīves pavadījuši Krievijas okupācijā, pārsvarā jau tuvojas savas dzīves nobeigumam. to, kādēļ Krievija nebija nekāds upuris, padziļināti ir pētījis Gatis Krūmiņš - nra.lv/latvija/138988-gati...

Tātad, kāpēc krievus nevajadzēja sagaidīt ar atplestām rokām - jo viņi tik tiešām bija OKUPANTI un labākas dzīves meklējumos. Es nevienā vietā neesmu teicis, kas tos bēgļus vajadzētu sagaidīt atplestām rokām. Viņiem visiem ir jānoskaidro personības un vēsture. Pasākumi, kas tiek īstenoti - "Nīderlande: imigrantiem kas grib dabūt uzturēšanās atļauju ir jānoskatās DVD ar vīriešiem kas skūpstās, sauļojas topless sievietes, utt. Viņiem ir pilnībā jāpieņem uzturēšanās valsts kārtība. Kas negrib pieņemt - lai tinas citur (piemēram, uz Zviedrijas ziemeļiem). Norvēģija imigrantus apmāca kā izturēties pret sievietēm. Jo tiem cilvēkiem absolūti nav nekādas izpratnes par to kas ir labs/slikts, kas ir pareizi/nepareizi."
+1
Aha: bēgļus nevajag saņemt atplestām rokām, bet atplestām kājām?
+2
uz 60 gadu vecumu būtu tādi paši kā vecie sovjeti, kas šausminās par 'mūsdienu degradēto jaunatni'
====================
visi tādi būsim, tāda ir cilvēka daba, novecojot. :-)
0
^^tātad, tu saki, ka visi tie džeki, kas ir te iebraukuši, patiesībā nav cietuši un pametuši savas ģimenes. tādā gadījumā, un ja tas tiešām tā ir (es par to nevaru būt drošs) jums tiešām ir jāvēršas tiesās Eiropas līmenī, jo tas nav normāli, ka Eiropa šito neizkontrolē, un visi tie stāsti "manu māti nogalināja, manu brāli apcietināja, manu māsu pārdeva" patiesībā ir vienkārši izdomājums, lai tiktu pie ātrāka interneta un garšīgākiem burgeriem. labi, ka ne tikai pie ātrāka interneta, jo Vācijā ir sūdīgs internets - ja gadījumā ir cilvēki, kas pārvācas tieši interneta ātruma dēļ - tie nu tik tiešām varētu gribēt močīt uz Latviju!

Problēma jau tāda, ka šeit, kā beigās izrādās, nevienam nepatīk ne Tuvie Austrumi, ne Geiropa ar savu stulbo liberālismu, ne senais naidnieks totalitārā Krievija (mana personīgā meidžor antipātija). Beigās sanāk, ka Latvijai jākļūst par valsti ar savu neatkarīgu ideoloģiju, migrācijas noteikumiem, utt. Vienīgie sūdi tajā, ka Latvija nav pašpietiekama - ne te baigi vērtīgie izrakteņi, ne te kaut ko baigajos apmēros ražo, kultūras dzīve - diezgan bagāta, bet pašreizējā valsts iekārta dara visu, lai to iznīcinātu. Nu, internets ir ātrs, tas gan. Varbūt vēl tad viņiem varētu patikt šis info - twitter.com/Liepkalns/status/68...
+2
Pincīt, es tieši saku, ka visi tie bēgļu džeki IR pametuši savas ģimenes! Pametuši ģimenes trūkumā un nāves briesmās, lai paši maksātu štukas cilvēku kontrabandistiem, kas viņus aizvedīs uz laimīgo zemi, arābiski — Ha Ļavu.
+6
Man ir pie dirsas, cietuši vai nav. Tie atsaldeņi atbrauc uz Eiropu "ar savu bībeli svešā baznīcā" - pieprasa, lai vietejie piemērojas viņiem, nevis otrādi.
Man pie kājas, ja kāds mani uzskata par rasistu - es nediskriminēju, es ienīstu visus pēc kārtas, pie kam ne tik ļoti krasas dēļ cik uzvedības, reliģisku un kulturāliem motīviem. Man ir pie kājas, ka Āfrikā ir pieņemts kaut kas - šeit nav Āfrika un te tiem sūdiem nav vietas.
Risinājums problēmām a ļa Ķelne utml - copy paste 1905ā gada 13. janvāra Rīga, armija vs civilsti, tikai mūsdienās var mierīgi kaut vai no 50mm ložmetējiem pa tiem atsaldeņu pūļiem, lai policija pēc tam izdzīvojušos savāc un bloķē geto rajonus., kurus pēc tam a la Izraēla vs Gaza ar buldozeriem un tankiem izbraukāt, bet neapmierinātos, kas izdzīvo, aidzīt nah ārā no Eiropas.
Ja jau viņi grib džihadu, tad lai atceras, ka dejas var uzdejot divatā, lai atceras 1683ā gada Vīni un 1099ā Jeruzālemi.
Un par liberastu tēmu - es visus skolas gadus esmu bijis frīks un outsaiders, nez kāpēc man nav šitādu libero-tolerosūdu galvā kā Murgonim.
+2
+1 es ar biju frīks un autsaiders un arī neizjūtu liberismu.
0
^nu tava pieeja ir domāt, ka 'viņi visi ir vienādi', kaut gan šajā gadījumā daudzi no viņiem tieši bēg no islāma fundamentālistiem, ekstrēmistiem un teroristiem, kas tajā galā iznīcina viņus, bet šajā galā mēģina viņus nomelnot un ar saviem terora aktiem dabūt, ka tu ienīsti arī miermīlīgus cilvēkus no jaunās paaudzes. šajā ziņā varētu arī potenciāli iedomāties, ka viņi grib nevis tikai tikt šeit, jo te ir labāki dzīves apstākļi, bet arī aizpist max. prom no turienes. turklāt viņu vienojošā pazīme ir tieši ārējais izskats, es, dzīvojot Dānijā, iepazinos ar vairākiem cilvēkiem no Irānas un Irākas, kas ir ateisti, bēga no turienes nahuj prom, lai varētu dzīvot civilizētā valstī, studēt filozofiju un strādāt normālu darbu.
+1
tā autsaiders -> liberālis teorija pieder Dethecrator nevis man.
+3
Ja viņi ir ateisti, kristieši vai tamlīzīgi, tad viņi jau tā pat nedzīvos tajos geto un turēsies talāk no saviem sugas brāļiem jebkurā gadījumā - te es runāju par tiem kropļu bariem, kas pa ielām vazājas un terorizē visus apkārt.
Un ja jau tie "mērenie" islamisti būtu tik prātīgi un zolīdi - tad kādēļ viņi paši necīnās pret "radikāļiem"? Tādēļ, ka nav tādu mēreno islamistu - ja dzīvo zem tām sunnām utt, tad viņu pienākums ir ieviest visur islamu, šariatu utt.

Bet jebkurā kadījumā - nu jau ir pie dirsas. Ja jau karš, tad karš. Tikai mūsdienās tie kari savādāki iraid.
0
Ja irānis (vienalga, šiīts vai ateists) atbrauc studēt uz Eiropu, iesakņojas te, sāk strādāt un nodarbojas ar sabiedriski derīgām štellēm, tas ir viena lieta. Daudzi no mums kādā dzīves posmā ir padzīvojuši citās valstīs — bet mūsu mērķis nav sēdēt tur kādam uz kakla!

Ja ierodas trīsdesmitgadīgi, fiziski veseli tēviņi, pieprasot pabalstus, patvērumu, līdzjūtību, dzīvokļus un eiropietes miesu, bet atsakās cīnīties pret teroru pašu zemē, lai viņiem būtu tikpat laba dzīve savā dzimtenē — kā lai to nosauc?

Desper, Sīrijas likumīgi ievēlētais daudzpartiju parlaments un likumīgā valdība pamatā sastāv no tādiem mēreniem, normāliem patriotiem, kuri vienlaikus ir islāmticīgi.
+1
Man netraucē ne Assads, ne viņa parlaments - viņi nebrauc uz šejieni un mums dzīvi nemaitā. Es sekoju jau ilgi Sīrijas karam, tur pēdējie normālie arābi sitas ar nenormālajiem, pie mums ir sabraukuši principā dezertieri, marodiedi un tie paši nenormālie, pievienojoties pūlim.
Kā mēs redzam, kad esi jauks un draudzīgs un cilvēcīgs - tad tas tiek uztverts kā vājums. Jāatgādina viņiem, kādi var būt eiropieši un ko izdarīt, akd beidzot izies ārā no šitā stulba stupora.
+2
Vācieši laikam iedomājās, ka tagad sabrauks kas līdzīgs materiālistiem turkiem, kuri kārtīgi rukā un sapelnīto sūta uz dzimteni radiem (kad kārtīgāk iekrāj, atvelk ģimeni uz savu māju / dzīvokli), bet dzīvot uz pabalstiem uzskata par negodu (Stambulā ubagus nemanīju).

pincītim jau ir taisnība - visi nav teroristi un diedelnieki, bet šķiet, ka tādu ir laba daļa, ja ne vairums un nekāds kārtīgs atlases / pārbaudes process nemaz netiek veikts, lai atsijātu graudus no pelavām.

Un ārā no ES tos tēvaiņus tagad izdabūt ir visai bezcerīgi (ar ES metodēm).
+1
Interesanti, kāpēc Barselonā neviens musļiks netrako, netaisa grautiņus, bet uzvedas mierīgi un strādā. Pat nelegālie, tie uz ielām tirgo suvenīrus un gaida, kad paies tie 5 vai cik tur gadi, lai viņi varētu legalizēties un dabūt legālu darbu. Tur vienīgi ir jāuzmanās no čigāniem Barri Gotic rajonā vakaros.
0
Varbūt ar Vāciju viss vēl nav zaudēts :) www.bbc.com/news/world-europe-3...
0
Zinu, ka atkal nolamās par rasistu, bet:

www.delfi.lv/news/arzemes/helsin...
0
^^ vācieši ilgojas... :D
+2
Toties slovākiem ir prātīga valdība.. ne tā kā Latvijā...

alternativsmedijs.wordpress.com/2016/01/07/slovakij...
0
Tā Cīņa jau ir faktiski izvarota, ar "pareizajiem" komentāriem :)
0
Gaidam Murgoņa reakciju uz šo:

apollo.tvnet.lv/zinas/pie-imigranti...
0
Murgonis laikam gaidīt gaida Latvijā šādus skatus:

puls-planeta.ru/blog/43330867606/Ky...
0
Kultūras apmaiņa, jauna pieredze, ārsti un inžinieri, nākamie Stīvi Džobsi...
0
Nu un kur tad palikuši visi nacionāļi, lielie bļāvēji, kuri agrāk visus mīlēja baidīt ar lozungu "krievi nāk". Kāpēc tad tagad neko no šamiem nedzird ?
-1
Nu tiem blavejiem laikam ir pohuj - kaut melnie/brunie/dzeltenie, ka tik ne krievi un pasiem pie eironaudas siles palikt. :-/
+1
Tie jau gatavo ieročus.
Bet kur palika Murgonis? Viņam tak jāsaka, ka fakti ir sagrozīti un tas video ir fotošops.
+2
A Murgoni tikām kāds melnais arābs jau ņem priekšā,... ;)
+2
Starp citu, zin, kas ir dīvaini? Tas, ka Erebs šo tēmu uzsāka, bet vairs nav rādījies. Velk uz provokāciju no sērijas - nu davai pacepieties, paskatīsimies, kuri mums te interesantus komentārus raksta...
0
It kā jau pirms tam nebija skaidrs, ko te domā par šito tēmu, te lielākā daļa tautas ir ar tā sauktajiem "ekstrēmiskajiem uzskatiem" šādā vai tādā ziņā.
0
Bet, piekritīsi, Murgoņa wellkōmisms tomēr bija pārsteigums!
+2
Murgonis ir truemetāla ekstrēmists!
0
+2
netikai Murgonis pārsteidz. Piemēram, vatāns Nerve /forum/124194-04-04-15-kypck-meln%C4%81-piektdiena?hl=nerve#comment257130 vēl nesenā pagātnē. Pincītis ar labais- kautkad sačomojās ar studentiem irāņiem, vsjo- viedoklis strikts. Ar Murgoni ļoti vienkārši- kamēr viņam/ vai viņam tuvam cilvēkam kāds Abdula vai Džamals neiedos bietē, pagrābstīs kājstarpē, atņems mobilo, tikmēr viedokli nemainīs ne pa kam. Līdz šim laikam cietis tikai no latviešu gasterbaiteriem.
+1
Super! Policija Ķelnē Jaungada naktī «baidījusies no nāves briesmām»

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/591...
0
Kas viņiem par policistiem kaut kādi skolnieki bez ieročiem?
+1
P.S. Jābrauc pieredzes apmaiņā pie amīšiem - tie melnos uzreiz bliež nost, ja kaut kas ne tā.
0
Policija Ķelnē turpina pārsteigt:

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/591...
+3
Izcēlusies vardarbība:
apollo.tvnet.lv/zinas/foto-policija...

Sieviešu varošana un aplaupīšana nav vardarbība :>
+1
Protams, protams! Savējos droši var izklīdināt. Pasarg allahs musulmaņus izgaiņāt.
+4
Policistus tak saukā par «cūkām» un «suņiem», ne? Tamdēļ viņi negrib aizvainot islāmistus un tiem nemaz netuvojas.
+1
"Šobrīd ne tikai youtube, bet arī sociālajos tīklos ir atrodami daudzi aculiecinieku video, kas parāda, kas īsti notika dažādās Vācijas pilsētās Jaungada svinību laikā. Šajā video redzams, kā svinību dalībnieki šaudās, par laimi, ne ar īstiem ieročiem, klaigā, demolē un visādi citādi dīvainā veidā izrāda prieku par svinībām. Kāds komentētājs sacīja, ka viss jau saprotams – viņiem pietrūkstot savās mājās esošās kara šausmas, tad nu viņi tās sarīko paši.. " (c) Runā Bildes

www.youtube.com/watch?v=tlpdD7wIYaw... Arī šis video, pieļauju, ka murgoņaprāt, ir klaji meli, safabricējums un teātris.
0
^ "kā tu vari zināt, ka tie ir bēgļi? tas video ir tik miglains, ka tie tikpat labi varētu būt latviešu viesstrādnieki"
:D
+2
mūsdienu viedtālruņi, arī lētie, video ieraksta tomēr salīdzinoši sakarīgā kvalitātē. Lielā daļā šo video rodas priekšstats, ka filmēts ar veciem sūdiem..hvz, saprast tiešām grūti. Vai tas, ka diennakts tumšā laikā + dūmi, haoss u.t.t. to bildi pasliktina. Rezumējums tāds, ka ej nu zin- kad tas un kur ir filmēts.
+8
Kuram mēslam patika argumentēt par otrā pasaules kara bēgļiem? Lūk kā tas varētu izskatīties vizuāli:
s16.postimg.org/dv1cctvxx/12310512_...
0
Vēl atšķirības starp "bēgļiem":
apollo.tvnet.lv/zinas/zviedrijas-sk...
0
Sakarā ar Ķelni parādījās - Beteiligt waren Flüchtlinge aus Afghanistan, Tunesien, Syrien und Russland. Pieļauju, ka no Russland bija "ļico kavkazkoj nacionaļnostji".
0
cunarefi? :D
0
Nohčas.
0
Tā ir spēle, tā saucas taharušs:

www.dailymail.co.uk/news/article-339539...

0
Kultūras tradīcija; piekopj pa lieliem svētkiem, festivāliem, visur, kur ir dudz cilvēku un liels troksnis. Pirmais Rietumos zināmais gadījums bija tieši tā saucamā Arābu pavasara laikā Ēģiptē, kad cieta žurnāliste no ASV. Burkas, parandžas un tamlīdzīgi paltraki, kā arī sieviešu reliģiskā piederība islāmam, no taharuša nepasargā.

en.wikipedia.org/wiki/Taharrush_game...
0
Tur nekur gan nav minēts, ka tā būtu spēle (kaut gan droši vien lielākā daļa tajā iesaistīto tā arī varētu uzskatīt).
+6
baltu tautām savukārt vajadzētu upgrādēt bluķa vilkšanas tradīciju, un ieviest biežāk kā reizi gadā. Tas izkatītos apm. šādi:

Vakars parasti sākas ar musulmaņa vilkšanu. Visi ķeras pie virves un dziedādami velk musulmani ap ēkām 3 reizes, lai salasītu visu ļauno, kas gada laikā ir sakrājies. Pirms metam musulmani ugunskurā, ar cirvi tajā iecērtam katrs savas nelaimes, un beigās visu sadedzinām. Pēc ugunskura dodamies siltajā ēkā, kur gaida gards svētku mielasts, dziesmas, rotaļas, nākotnes zīlēšana, laimes liešana un dāvaniņas bērniem.
0
^nu bet kad visā tajā jampadracī lai izmīlē melnīgsnējās meičas hidžabās un burkās?
+1
^ vari pēc laimes liešanas klasiski izmīlēt kādu balto jo spriežot pēc mediju pasniegtā, melnīgsnējās meičas nemaz uz šo galu tā neraujas kā melnīgsnējie puiši.
+1
Gan atbrauks arī šīs, kur ta liksies. Nu vot te jau uz principu būtu jāiet- šie baltās meičas mīlē pat ļoti naski (pa vienam, barā, ar/bez piekrišanas u.t.t.). Tāka- kā krievs saka «око за око, зуб за зуб» :)
+5
Kāpēc kamieļi ienīst cilvēkus un jebkurā izdevīgā brīdī cenšās tiem uzspļaut? Tāpēc, ka viņi aug starp musulmaņiem.
+1
^^ ja jūs tiešām tā domājat darīt, kā šeit izrakstāties, tad finālā nebūsiet labāki par tiem, kurus mēs te tik dikti apspriežam un nosodām. Stājoties pretī zvēriem, nav pašiem par tādiem jāpaliek. >:(
0
Kad biju Turcijā, tad viens turks teica, ka tās dienvidnieces caurām naktīm par tādiem Ziemeļeiropas džekiem, kā mēs, sapņojot. :)
+1
Nu ar apkampieniem trakus suņus nesavaldīs. Tādus mēs špricē nost naher.
+2
viņi saprot tikai spēka valodu un ciena/baidās tos, kas stiprāki. karstasinīgajām dienvidu tautām tas vienmēr ir bijis raksturīgi..., par krieviem, starpcitu, to pašu var teikt.
0
kā ta pēc E. domām, kamēr mellie puikas taharušu spēlē, tikām baltie puikas ar nosodošu skatienu malā stāvot pirkstu krata? fašizm ņepraiģot :D
0
Laid tik iekšā ...

''Turcijas lielākās pilsētas Stambulas vēsturiskajā centrā, kuru ir iecienījuši tūristi, otrdien notika sprādziens, kurā gājuši bojā 10 un ievainoti 15 cilvēki, ziņoja Turcijas televīzija.

Eksplozija notika Sultanahmetas laukumā netālu no Teodosija obeliska.

Vairāki Turcijas plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka līdzās ārzemju tūristu grupai uzspridzinājies terorists pašnāvnieks, un ka ievainoto vidū ir vairāki tūristi no Vācijas.

Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdoans vēlāk paziņoja, ka ir noticis terorakts, kuru sarīkojis sīriešu izcelsmes spridzinātājs pašnāvnieks.''

www.kasjauns.lv/lv/zinas/212739/spe...
+3
jā interesanta parādība- Taharuš. Musulmaņu vīriešu flešmobs ar seksuālu pieskaņu, lielāka grupa veču burtiskā nozīmē uzbrūk dāmai uz ielas, grābsta to, pazemo, aplaupa un beigās laikam, ja iespējams, izdrāž. Tas ir tas, kas noticis Ķelnē u.c. Pie viņiem šī parādība ķipa nosodāma, bet, ja tiek veikta- tad parasti, viņuprāt, sieviete pati uz to izprovocē un tas nav nekas slikts. Vārdu sakot- nedod Dievs piedzimt musulmaņu zemē par sievieti.
+2
Interesanti, ko teiks Murgonis par taharušu? Laikam, ka mums tagad arī tas jāspēlē, lai atbalstītu bēgļus.
+3
Būtu interesanti tāds sieviešu Taharuš. Iedomājaties, eja mierīgi pa bulvāri un pēkšņi virsū uzbrūk bars burkās tērptas musulmanietes un seksuāli piesmej.
+3
0
^domāju, ka izraēlieši kko tādu varētu izstrādāt. Pat ļoti ticams, ka tikai tas varētu būt efektīvi. Pāris postus augstāk jau minēju par to.
+1
Reku sūdainie mēsltiesību aizstāvju uzreiz kviec, kad mēsliem neļauj pļūtīt:
apollo.tvnet.lv/zinas/bars-pazino-k...
+4
Dāvana merkelei no Bavārijas:
www.la.lv/uz-merkeles-biroju-...
0
Kad free speach ir hate speach.

www.delfi.lv/news/arzemes/facebo...
+2
Vācijai ir vajadzīgs jauns līderis ar stingru roku. Nu apmēram tāds, kāds jau sen atpakaļ bija, bet nu protams bez ekstrēmisma un koncentrācijas nometnēm utt.
+4
Tādu, kurš visiem vienreiz pateiktu visu, kā nākas.

www.youtube.com/watch?v=G2U20jsClTA...
+1
Varētu gan būt, ka bez ekstrēmisma tukša diršana vien sanāktu. Extreme conditions demand extreme responses, kā teica Brutal Truth.
+4
Brutālākā un smieklīgākā bilde par Merkeli un "bēgļiem", ko esmu līdz šim redzējis. Interesanti, cik ātri feisbuks izbanos šīs bildes šērotājus.

ateo.cz/f/images/a/AngelaWi...
+1
nra.lv/latvija/161077-latv... Sen jau vajadzēja parevidēt, ja nejēdz apgriezt, tad lai vāc nost :)
+2
Nē, tagad par spīti varētu visur likt krustus, lai bēgļiem butthurt.

Vispār, kad, beidzot, kāds palaidīs kapmaņu veikalos, kafūžos u.t.t. - mēs musulmaņus neapkalpojam?
Tā, kā bija ar "mēs nepārdodam Kīnas preces"
+2
"Agrāk biju antikristietis un dedzināju baznīcas, bet tagad, tā kā esmu kļuvis par galvenokārt antimusulamani, katrā Rīgas rajona stūrī būvēju pa krucifiksam. Ja kādam ir lieki materiāli, lūdzu zvanīt uz 25638279"
+1
antimusulamani, vispār labi skan
+2
^^ Bij čoms, kurš pirms gadiem pieciem kādā ziemas sestdienā ar draugu aizlēja mūļus un no slapja sniega kkādā stojankā saķepināja zikurātu.
0
dzeltenu ?
+4
Cilvēks vnk grib dzīvot, a jūs te...
www.focus.lv/pasaule/eiropa/soma...
+3
tas man atgādināja teicienu - Kāpēc tu strādā? Lai par mērkaķi nepaliktu!
+1
+1
Savulaik es uzskatīju, ka kardinālam Pujātam nav visi mājās un nav apšaubāms, ka zināmas garīgās novirzes uz vecumu viņam ir. Tomēr, ja salīdzina ar šo lielmuftiju, tad Pujāts ir ellīgi sakarīgs cilvēks. Jo par šādiem izteikumiem rietumu valstī vismaz psihiatra konsultācija pacientam tiktu nozīmēta.

www.delfi.lv/news/arzemes/sauda-...
+2
"liek izmantot smadzenes, un tas ir kaitīgi" <- nu tas jau ir gan kristietībā gan islāmā. Zināšanas ir grēks un kaitīgi.
+3
+3
Metās kā prusaki uz gaismu :>
youtu.be/fA6XcyXsxXU...
+1
Allāha mīlestība ir brīnišķīga....

Vai drīz būs "Allāh, svētī Latviju!", "Palīdzi, Allāh, visai Latvijas tautai!", "Pie Allāha gari galdi" utt..?

apollo.tvnet.lv/zinas/skola-izmaina...
0
Principā jau nav starpības, vai tur rakstīts "Dievs" vai "Allāhs". Atšķiras tikai to uzvedība, kuri dod priekšroku vienam vai otram variantam.
+3
Vēl vieni slimnieki. Vai tāpēc 1571.ajā viņu senči sita osmaņus pie Lepanto, lai tagad tie varētu līst dupsī bez ziepēm katram bārdainim ar turbānu galvā. Markatonio Kolonna tādus pie pirmā staba pākārtu.
Ar Eiropu laikam tiešām ir cauri.

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/593...
+6
www.youtube.com/watch?v=aG0RL2Njd3U...

nu re, neveiksmīte sanāca bēglītim...
+2
Psc ku laps :D Lay fukking down, BĻAĢ!
+2
> Principā jau nav starpības, vai tur rakstīts "Dievs" vai "Allāhs". Atšķiras tikai to uzvedība, kuri dod priekšroku vienam vai otram variantam.

"Dievs" latviešu valodā uzreiz obligāti nenozīmē saikni ar kristietību, tas ir plašāks jēdziens.
0
^ Pareizi teikts. Lai iztulkotu latviski savu Gott un latīņu Deus (senebreju YHWH), sludinātāji šim nolūkam pārņēma senlatviešu Debesu Dievu un «pielāgoja» savam saturam. Šodien daudzi to pamazām uzzina un ņem vērā, piem., motoklubs «Dieva Suņi» savu nosaukumu ņēmis no senlatviešu Dieviņa (kura «suņi» ir domāti vilki), nevis žīdkristiešu elka.
0
Tas vienalga nemaina lietas būtību - dievs ir dievs, neatkarīgi no tā, kurš tieši viņu izdomājis, un vai viņam ir arī famīlija vai nav.
0
Nē, tu neko nesaproti. Dievs ir viens (un varens), bet tie neticīgie ir jāsit nost pie visiem velliem.
+1
Nē tu neko nesaproti. Dievs ir miris. Sātans dzīvs.
www.youtube.com/watch?v=Eyt3GO7DpSo...
0

Fano par operu? Gaidi ciemos policiju!

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/593...
0
Pirms saites atvēršanas jau sabijos, ka kāds kaut kur būs apsūdzēts naida kurināšanās par Vāgnera klausīšanos.
+3
Njā, vispār jau man bija doma šo saiti citā topikā ievietot, bet nesanāca. Tā gadās, ja alus "Brālis" ir atnācis ciemos.
+2
Tumšais Brālis? :D
+3
Superīgs kopsavilkums, kāpēc islams ir pilnīgs draņķis:
www.pietiek.com/raksti/ista_patiesi...

Un te ir interesants raksts, kādēļ muslimi ir tik debīli - vainīga ir pišanās radu starpā un rezultējošā ģenētiskā deģenerācija:

joemiller.us/2015/09/muslim-inbr...
+4
Šito Valdis izdomāja, bet laikam pats jau paspēja aizmirst :D

Terorist, atpisies! Terorist, atpisies!

Mums nevajag tavu ALLĀH un AKBAR,
Mums nevajag jūsu ramadanu un džihādu,
Visu jūsu «taharušu»,
Jūsu uzvaras ir — nāve!

Mums nevajag jūsu bēgļu vilni,
Mums nevajag Korānu,
Jūsu Muhameds ir NESMUKS!
0
^^ jā, labs raksts pietiek.com, atkārtot ir vērts :)
0
Principā, ko tas Nikolā saka ir, ka visi NAV vienādi un ir tikai viens Risinājums. Bet tas jau tikai kaut kāds zinātnieks, fakti un statistika. Pfffff...
+2
Desper, starp citu, vai zini, kurš ir autors tam īstās patiesības rakstam? :)
0
Tak ne jau Putins!
0
^ Sliktāk! :)
+2
Tad jau būs pats Šnicele.
+1
^ 1000. :D
Tūkstototrais!
+7
www.kasjauns.lv/lv/zinas/214197/dra...

Frustrācija un apjukums metro - topošo inžinieru komanda visu dienu rāvās ar jaunām, progresīvām idejām tiltu un mašīnbūves jautājumos, bet viņu projektus noraidīja. Sāpīgi, vai ne? Gribēja nomierināties, noņemt stresu, iepazīties ar meiteni romantiskām attiecībām. Bet atkal vilšanās. Tajā brīdī nervu sistēma neizturēja, turklāt viņiem vēl piesējās divi veci rasisti. Mēs visi esam tik trausli...

+3
Nu ko jāiet pievienoties cīņā pret neticīgajiem tā kunga Kristus vārdā >:) www.youtube.com/watch?v=Hakb6S0IpgY...
+2
kristīts neesmu, uz baznīcu neeju, bet Dieva vai kādas citas ārpasaulīgas varas eksistenci ar gluži nenoliedzu, respektīvi sevi pie ateistiem nepieskaitu. Bet nu te mēs redzam poļu katoļu vienotību un izskatās tāds reāls spēks. Muslimiem labāk nelīst pie šiem kristiešīem. Viela pārdomām.
kristīts esmu, iesvētīts arī (bērnībā gāju uz skoliņu arī svētdienās ;)), ārpasaulīgas varas eksistenci drīzāk noliedzu, bet, ja nu kļūdos, tad nu i nafig mums to vardarbīgo, psihopātisko, ļauno dievu. par reālu spēku - tam nu gan es piekrītu: būšana kopīgā reliģiskā sektā (ieskaitīt jebkādu reliģiju) vieno daudz stiprāk un ilgtermiņā noturīgāk nekā kopīga mūzikas gaume (mainās, nav pietiekama ideoloģiskā balsta, utt.) vai sporta komanda (citā komandā piesolīja maksāt vairāk, utt.).
nu tad tik atliek gaidit jaunu "krusta karu" polju (un citu eiropas katolju) izpildijuma ...
ja godigi, tas viss var beigties ljoti asinjaini ...
+5
Es īsti neredzu eiropiešiem labvēlīgu iznākumu bez asinsizliešanas.
pret to islamizācijas vājprātu, kas notiek Eiropā spēs pretoties tikai nacionālisms, kristietisms (nepārklausījāties) un bruņota pretestība. Es gan ceru, ka līdz tam nekad nenonāks. Vācieši ar Merķeli, kas šo putru savārījā, varbūt paši arī sastrebs.
+6
Atkal jāizvēlas mazākais no sūdiem? Manuprāt sen ir laiks pielikt treknu punktu reliģiju pārspīlētajai nozīmei un pret tām pārlieko toleranci.
^^^^^^ Tos, kuri nenoliedz, ka dievs varētu būt sauc par agnostiķiem. Es ar sevi pie tādiem pieskaitu.
+1
Vai citplanētiešus, kas spēj radīt planetārās sistēmas un izveidot/izvietot tajās dzīvību, drīkst saukt par dieviem ?
Atkarīgs no tā, kādu definīciju dievam izmanto. Principā droši vien varētu.
Protams, ka drīkst.
+1
Bet tikai līdz tam brīdim, kamēr tev blakus nestāv Abdulla un nebļauj, ka tas aizskar viņa reliģisko pārliecību…
+3
Intar — ja neredzi eiropiešiem labvēlīgu iznākumu bez asinsizliešanas, tad sensenie senči gan identiskā situācijā nenokāra degunu. Proti, senprūši savulaik viņiem apriebušos vienīgās īstenās ticības sludinātājus (tātad krustnešu garīdzniekus tolaik) nožņaudza, iespiežot šiem kaklus starp diviem dēļiem, vienlaikus bļaudami: «Svētā vīra asinis neklājas izliet — tad nu mēs to arī nedarīsim!»
+1
Nu principā mērkaķi savā izpratnē cilvēku arī varēt saukt par dieviem, lai gan DNS atšķiras par 1 vai 2%. Tad iedomājas nedaudz krutāku gomo-krutaks, kas ir ar par 2% "krutāku" DNS kā gomo-sapiens. Viņi tak mūs uzskatītu par tārpiem, bet mēs viņus - par dieviem.
^Prūši varbūt nenokāra degunu, bet pēc tam vācieši ātri vien un uz visiem laikiem nokāra viņus. Arī kristītos.
(mans koments bija domāts Dethecrator'am)
Tik ātri tas nemaz nebija. Pagāja 4-5 gadsimti. Un beigu beigās vāciešiem tās zemēs pašiem nācās pamest, turklāt ne visiem paveicās to izdarīt. Uz visiem laikiem tur vāciešu palika vairāk nekā prūšu.
Nu jā, man jau ar liekas, ka prūši vnk tos kristiešus žņaudza par maz…
+3
Ar tādām sarežģītām mahinācijām kā kaut kādiem dēļiem n šit var nodarboties inkvizitori, kam tas ir sports, nevis izdzīvošanas jautājums. Nezin cik lielas izredzes tev būtu kaujā, ja pretinieku tu mēģinātu nožņaugt ar diviem dēļiem.
Tas skaitās rasisms, ja es, ejot pa ielu garām latvietei, kura stumj ratiņos karameļkrāsas bēbi, pasaku: "Atkal kārtējā nēģeru drāzēja..."?
+1
Jā.
+3
Nē, tā ir mērkaķu diskriminācija :>
+3
^^^ manuprāt, tā skaitās dedukcija, Vatson. Vienīgais ''nēģera apsēklotā'' būtu loģiskāks secinājums - einu sazini, kurš kuru drāza ...
+1
Tēlnieks Drulle par tēmu: www.diena.lv/kd/eksperti-blogeri...
+1
Ideāls un patiess nobeigums: "Vienīgi žēl, ka pilnvērtīgi apjēgt notiekošo vismaz man nav iespējams." :D
Irānā metālistus nemīl. www.metalinjection.net/metal-crimes/irania...
+1
^ A tev kāda starpība, tie tak mērkaķi?
+1
Dīviani skatīties, kā savulaik visu varenā Persijas impērija ir degradējusies līdz tādam līmenim...
+3
Dīvaini skatīties arī uz faktu, ka Islāma Valsts šauj ar krievu ieročiem, propagandējas caur amerikāņu soctīkliem, filmē galvu griešanas ar Ķīnā ražotām kamerām, brauc ar baltām japāņu toijotām un bļauj, ka Allāhs esot visuvarens.
+1
^saziņai izmantojot aifōnu
+1
^^ ja tā padomā, tad nozīmīgākais Islāma ieguldījums Pasaules kultūrā ir spirta destilēšanas izgudrošana + šis tas matemātikā un astronomijā ...
+1
Pēc Wikipēdijas ziņām, kas apmēram saskan ar to, kas manā atmiņā izgulsnējies, nav īsti ziņu, ka arābi būtu šmigu destilējuši. Pirmie, par ko zināms, ka atklājuši destilācijas procesu kā tādu, ir grieķi ap ēru miju, arābi to no šiem pārņēmuši, bet pirmās ziņas par šmigas destilāciju ir no 12 gs. Itālijas.
en.wikipedia.org/wiki/Distillation#H...
Apskats par to, no kurienes Islāma Valsts ņem naudu un tā:

www.la.lv/finanse-islama-vals...
^^ laikam precīzāk ir procesa attīstīšana un ''atdošana'' atpakaļ eiropiešiem
+3
Viņš [ASV valsts sekretārs Džons Kerijs] uzslavēja Vācijas kancleri Angelu Merkeli par «lielas drosmes izrādīšanu, palīdzot tik daudziem, kuriem vajag tik daudz»

tas beidzamais palīgteikums.... :D
+1
pardon, saiti piemirsu, nav labs stils. Lasīt gan tur nav ko. apollo.tvnet.lv/zinas/beglu-krize-i...
+1
+1
Nez, sākumā likās, ka rakstīts ar baiso sarkasmu, bet, laikam jau, tomēr nē.... o_O
+1
Es gan domāju, ka tas ir sarkasms, vai vienkārši feiks. Lapa, kurā tas publicēts, jau nu neizskatās pēc objektīvas informācijas atspoguļotāja.
es nesaprotu, kāpēc šejienes ventspilnieki nav šo iepostējuši! :)

www.youtube.com/watch?v=SdVtdUrujv4...
+1
Austrija deportē islāma garīdznieku: «Saņem naudu no ārzemēm? Pis atpakaļ pie sava kamieļa!»

www.delfi.lv/news/arzemes/austri...

Nākamie 90 uz strīpas!
Robertam Ahmedam un pārējai šlakai gan neiet:

www.delfi.lv/news/national/polit...
Kangars sasodītais.
+2
Dedz naidā kvēlā, dedz mana sirds
Tver roka ciešāk zobena spalu
Jau mežmalā svešu arābu bulduru dzird -
Tur kāds peld meklēt šai zemē sev galu
Drīz asiņu upes tecēs un daudziem neredzēt vairs sauli...

Vēl mežā dziļš guļ klusums
Un tumsa kokus sedz
Tur iphoniem rotāti vīri
Tie guļ, ne ko dzird, ne ko redz

Tie neredz, kur biezokņa dzīlēs
Kā ugunis acis spīd
Un nejūt kā Veļu māte
Nāves elpu tiem uzpūš šobrīd

- Laiks mosties, laiks mosties -
Sauc klusu kāda draudīga balss
Tur kokā ķērc krauklis melns:
"Šeit visiem jums pienāks gals!"

Te pāršķeļ klusumu kaujas sauciens
Tur cauri biezoknim zemgaļi nāk
Kā melna nāves ēna pret mēsliem velties tie sāk
Tie ietriecas migrantu rindās
Un piešķīst ar asinīm sniegs
Dzird vaidus un zobenus šķindam
Jau daudzas acis ver nāves miegs

Un beidzot liecas un sašķīst viss migrantu bars -
Nav pārspējams šodien tiem zemgaļu niknums un kaujas spars!

Ei, kraukļi, uz Zemgali nesiet ziņu:
"Pie Garozas silā sakauts guļ ienaidnieks!"
+1

Nespēju kaut kā iedomāties mošeju Rīgas centra rajonā.
+1
Nespēju kaut ko iedomāties ir vienkārši labot - vajag vien pārvēst neiedomājamo par realitāti. Vai tas uz labu, vai uz sliktu - tas kā nu kurā gadījumā.
^^ viena tak ir - aiz Vidzemes tirgus
Kurrrat jau droši vien domāja tādu klasisku mošeju - ar minaretiem, bumbuļiem n šit.
Un taurītes rītos neaizmirstam.
+2
Stulbie rasistiskie baltie žurnālisti uzmācas nabaga imigrantiem. Sākas no 5 min. Interesanti, ka apkārt pilns ar cilvēkiem un vienīgais, kas nāca palīgā bija kāds invalīds ratiņkrēslā. (varbūt jau ne invalīds, bet nu tajos elektriskajos ratiņos.)

www.youtube.com/watch?v=42jpuXJPk0w...
www.youtube.com/watch?v=5FPXXHknv0g...

problem down there... emergency...

www.youtube.com/watch?v=C4ZjodXY1DE...

ātrākais 14gadnieks Zviedrijā... 14gadnieks, ftff!!!! Un visi citi mūsu šī brīža labumi.
Pagarš lasāmais, bet šejieniešiem taisni kā reiz pa zobam un pa prātam: islāmistu plāns, kā iefiltrēties Rietumos un tos pārtaisīt pēc sava prāta.

archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?AR...

Par teksta autentiskumu mani samērā pārliecina fakts, ka pieminēts Jūsufs Nada stāvam kūmās pie šī plāna. Tas ir sen pazīstams riebeklis islāmistu finansu pasaulē.
+1
Vācija apmāca migrantus, kā pareizi veikt dzimumaktus ar baltajiem eiropiešiem!

www.runabildes.lv/vacija-apmaca-migra...
www.youtube.com/watch?v=CARqFBWopRM...

Kāpēc vieni dvieļi močī citus dvieļus
+1
Šariāta patruļas Kopenhāgenā - www.rt.com/news/342718-copenha...
+7
Pirmā skolas diena pēc vasaras brīvlaika.
Piektā klase, Rīga. Skolotāja pārbauda sarakstu.
- Mustafa Ekh El Zeri...
- Te!
- Ahmeds El Kabul...
-Te!
- Kastāsti Sel Olrmi...
-Te!
- Muhameds End Arta...
- Te!
- Jan lslam Berts..,
Klusums klasē.
-Jan lslam Berts...
Neviens neatbild.
- Pēdējo reizi jautāju. - Jan lslam Berts...
Pēkšņi puisis no pēdējā sola atbild:
- lespējams tas esmu es, bet manu vārdu izrunā Jānis Lamberts!
+2
Pārmaiņus pēc arī žīdu supremāsisti sevi atgādina :D

www.youtube.com/watch?v=ne4CanBJbzw...
+1
^labs blekmetāla vokāls
+1
Mūsdienīgāka cūkas Pepes versija :D

www.youtube.com/watch?v=l7qZg3zOkpw...
+3
Apči - taisnību saku!
apollo.tvnet.lv/zinas/orbans-migran...
+2
Alkoholu Akbar!
+2
Atmatu Apar!!
+6
Vācijas policija seko Zaļās Partijas aicinājumam pievērsties nevardarbīgai islāma ekstrēmistu neitralizēšanai: youtu.be/bzaZTEc0p7Q...
Re, vēl vienam širmis uz vecumu aizvēries: apollo.tvnet.lv/zinas/australijas-b...

Varbūt kāds te vēl vēlas sekot piemēram?
A ko, labprāt samainītos vietām ar šo vīreli: knightstemplarinternational.com/2016/09/syrian-man-...
+2
Ko tu darīs ar 20 bērniem :D
Pofig, toties 3 sievas :D
+1
Ja viņam ir 3 sievas un 20 sīči, es pieļauju, ka viņa teiktais par «nerviem čupā», kuru dēļ jams nav spējīgs strādāt un mācīties valodu, varētu pat būt patiesība…
+1
Trīs sievas, trīs sievasmātes un 20 bērni. Neko sev komplekts.
Labāks komplekts nav vnk 3 mīļākās? :>
+2
^^ vērškaks - darbā no ģimenītes tak varētu atpūsties
+9
Kaimiņš, leitis, atvilcis mājās mellu brūti. Reiz ar šo skuķi vakaru nopļāpāju - šī tūdaļ sāka klāstīt, kā viņu 7 gadu vecumā izvarojis brālis, kā viņas brāļus pēc tam izvarojuši brālēni, bet viņas tēvs šos par to uzslavējis. Pēcāk tas pats tēvs šai salauzis roku, bet citam no brāļiem (šie tur ģimenē, protams, nav uz vienas rokas pirkstiem skaitami) ielauzis galvaskausu, ar bagātīgu izdomu "sodījis" un spīdzinājis, kad bijis nelāgā omā. (Kā arī ieguvu lērumu citas interesantas informācijas par to, kā viņās valstī joprojām skaitās normāli uz ielas nolaupīt skuķus, izvarot un pēcāk padarīt par sievām, nomētāt cilvēkus ar akmeņiem, piekaut un aplaupīt publiskās vietās utt., par ko citreiz)
Un šī pat nav no kādas pagrimušas bomžu saimes - Somālijā viņas tēvam piederot 34 bodes, kuras nesot ap 65000€ ienākumu gadā, ģimene esot tuva rada prezidentam (par ko viņus Eindhovenā mellie bračkas arī varot piežmiegt).
Ko es ar šo penteri gribu teikt... Musulmanis būdams, es allaž zinātu, kā izklaidēties bērnu un radu lokā :)
+2
Izklausās pēc plāna :D
+3
resp., no vardarbības pret radiniekiem tevi attur tikai nepiederība attiecīgai reliģijai?
+2
Gan jau radinieku trūkums - nav kur izvērsties :>
+4
mani šūlē klasesbiedrs apskauda: ''Forši, tev ir vecākā māsa, kuru sist, bet man savējā uz poda jāsēdinā - īsti nepasītīsi .... ''
+1
No vardarbības galvenokārt attur tas, ka daudz jāstrādā un jāmaksā nodokļi, lai iespēja izvērsties netrūktu viesiem no saulainās Āfrikas. Statistika vēsta, ka no miljons Vācijā sabraukušajiem frau Merkeles viesiem tikai 54 ir darbs. Neesmu speciāli interesējies par situāciju Holandē, bet no kaimiņos dzīvojošajiem marokāņiem nestrādā neviens.
Nu un vēl tādi sīkumi kā latviskā vide un tradīcijas, kurās tiku audzināts.
+1
Oi aprakstītais keiss pat uzskatāms par ārpus rindas izejošu. Jo tipiski ir otrādi- melnais velns muslims pajem par sievu balto aitu eiropieti. Neskatoties uz to, ka baltās sievieties viņi uzskata par prostitūtām, ļoti labprāt lenc tās un pat prec. Savējās ar kopā saaugušajām uzacīm un ūsām brāķē.
+1
Tur ārpus rindas esošais ir tāds 1,65 m mutesbajārs, kurš neaizveras ne uz minūti diennaktī, spējot varen pašapzinīgi diskutēt par jūtūbē redzēto un vikipēdijā lasīto diennakšu garumā, bet gada laikā ārpus interneta nekur neizkust ne reizi, ja neskaita aiz stūra esošo supermārketu, kurp šis dodas tais pašās nošļukušajās trenūzenēs, kurās guļ. Kā pats definē draudzenes izvēli - "I have chosen the path of righteousness that many people wouldn't even dare to take". Tā arī ir - tagad pie virtuves galda par rasismu un pasaules netaisnību muti brūķē un uz veikalu sweatbiksēs staigā divas izcilas un vidusmēru nicinošas personības vienas vietā.
vnk tas ir ahujeķ!!!! ''no vardarbības pret radiniekiem attur darbs'' AHUJEĶ!!!! HAHAHAHAHA vnk tādi AHUJEĶ!!!!
Darbs cilvēku vispār no daudz kā spēj atturēt - no alkohola, narkotikām, laulības pārkāpšanas, politiskā ekstrēmisma u.c., turpiniet pēc vēlēšanās. Citu no tā visa attur izglītība un domātspēja. Ja indivīds galīgi primitīvs - pēdējā cerība, ka vismaz Diestēs liks noraustīties.
Ne visās kultūrās, protams. Ir tādi, kuriem pienākas, un viss, un visi ir vainīgi. Pāris paaudžu laikā arī Eiropā tādi būs vairākumā.
Vardarbībai it kā nevajadzētu būt lietai no kā speciāli jāattur. Darbs varbūt var atturēt tik tādā veidā, ka ir ienākumi, tāpēc nevajag nokillot naudas vārdā.
^^ Interesanti, kā izglītība un domātspēja spēj atturēt no tā visa?
+2
^^ Murgonis: «Vardarbībai it kā nevajadzētu būt lietai, no kā speciāli jāattur.»

Nu davai, tad speciāli neatturamies no vardarbības kādas pāris nedēļas — redzēs, kas sanāks! >:)
^ o, yē!!! :D
Dethecrator apzināti jauc jāattur un jāatturās? :>
''^^ Interesanti, kā izglītība un domātspēja spēj atturēt no tā visa?'' izglītība un domātspēja arī no tā neattur. tas ir instinkts, ko var uzskatīt par psihisku novirzi. jebkurš superizglītots cilvēks var būt arī slepkava, tikai viņu droši vien nenoķers, jo izglītība palīdz atrast veidu kā no soda izvairīties. ja cilvēks jūtas garā vājš un nevar lietas atristināt bez vardarbības (nav runa par ekstrēmām situācijām, piem, ja kādam nepatīk deicide), tā nav noteiktas rases vai reliģijas problēma. un to var attiecina't uz visiem kontinentiem, reliģijām, rasēm. tas Oi mednieku stāstiņš jau tāda bābu klača ir, tāpat kā viss pārējais, kas tiek rakstīts šajā diskusijā. ''man Oļa teica, ka Dašas vīra dēls Krubaks pazīst vienu čurku, kura sievas tēvs ir sitis māsas drauga meitu''
-3
to pašu var teikt arī par cilvēkiem, kas bļauj uz bērniem (nav runa par runāšanu stingrā balsī). ja cilvēkam ir kompleksi un bailes par to, ka bērns neieklausīsies viņu ārkārtīgi svarīgajā sakāmā, tiek pacelta balss, lai sadzirdētu viņa sakāmo.
+3
^ «jebkurš superizglītots cilvēks var būt arī slepkava, tikai viņu droši vien nenoķers, jo izglītība palīdz atrast veidu kā no soda izvairīties.» 

Amats rokā! Jācenšas tikt vismaz pie maģistra grāda. Tad varēs nesodīts slepkavot.
+1
^Murgon, tev bērni pašam ir ?
nav, citādi jau nevarētu tik gudri runāt. bet esmu redzējis pietiekami daudz piemēru, kur bļaušana nav devusi pilnīgi neko. un nekāds attaisnojums nav par iemeslu bļaušanai.
+3
Bet ja nu bērns ir aizgājis uz metāla koncertu un vokālists bļauj viņam virsū?
+2
Murgonis iebrauca lauciņā, par kuru viņam nav nekādas sajēgas.
Tātad, a.god. Murgoni, izaudzini vismaz vienu sīci (vai vēl labāk divus) līdz kādu 7-8 gadu vecumam un tad atnāc pakomentē atkal.
-1
Labi!
+1
Un ieraksti gopro kā tu nebļauj :)
+7
Murgonis: "ja cilvēks jūtas garā vājš un nevar lietas atristināt bez vardarbības (nav runa par ekstrēmām situācijām, piem, ja kādam nepatīk deicide), tā nav noteiktas rases vai reliģijas problēma. un to var attiecina't uz visiem kontinentiem, reliģijām, rasēm."
Raksturīgi, ka ik dienas, kad Eiropā tiek masveidā brutāli izvarotas sievietes (vienā pilsētā, Ķelnē, pāri 1000 gadījumiem šovasar), tiek apmētāti degbumbām auotbusi un āra kafejnīcas ar neko nenojautošiem ļaudīm, garīdzniekiem vai stāvoklī esošām sievietēm tiek nogrieztas galvas, masveida slepkavas triecas ar auto pūlī, mošejās tiek atrasti veseli kaujas arsenāli utt, u.t.jpr., prese ziņo, ka tie bijuši atsevišķi gadījumi, pie kuriem vainīgas psihiski nestabilas personas, un, ja kaut kur biuši dzirdami kliedzieni "Allahu Akbar!", tā ir tīra sakritība, un, kā Murgonis teic, visi kontinenti, rases un rekigījas ir vienādas.
Un visi tie ir "mednieku stāstiņi" - kā manējais, iz paša upura mutes nākušais, no tās pašas personas, kura cietusi un kuras vistuvākie radi gājuši bojā mežonīgā nāvē pašu tautas tradīciju dēļ.
-5
diršana, diršana, diršana. nav citu vārdu. ka'Intars vakar teica: ''taisnība ir, bet nemāki pamatot''. vnk Tu reāli dirs, Tu melo, ņem neesošu informāciju. Mans telefona numurs ir 20249393, vārds Reinis Melbārdis, zvani, raksti, es gribu parunāt ar to cietušo meiteni!
+3
Dvieļagalvas, kas uzskata islāmu par vienīgo īsto reliģiju, man vienmēr bija likušies tikpat smieklīgi kā tie, kas uzskata, ka vienīgā īstā rase ir baltā rase. Bet pēdējo 2 gadu laikā nevar nepamanīt, ka:

— Daži no visaptrakušākajiem džihādistiem draud pa labi un kreisi, ka vajag lietot vardarbību Allāha vārdā, ka ir jāapspiež sievietes un jānoslīcina visi žīdi, un agri vai vēlu kāds no viņiem tiešām ķeras arī pie visādiem varasdarbiem.

— Tajā pašā laikā baltās rases pārākuma sludinātāji, visādi White Resistori, White Power un pašpasludināti ārieši, jautri un bezbēdīgi piemuld pilnu internetu, ka tūlīt sitīs visus mellos čurkas, pakļaus visas sievietes un sagrūdīs krāsnī tos žīdus, kurus nebūs paspējuši noslīcināt džihādisti, bet iznākums — baltie Eiropas rasisti pie reāliem varasdarbiem NEĶERAS.

Jāsecina, ka vienai no galējībām tomēr ir iebūvēta kāda mikroshēma, kas ļauj saprast, kurā brīdī jāapstājas un jāļauj saviem uzskatiem izplatīties ar vārdu, nevis dūru palīdzību.
+4
Melbārdis..Melbiksis...Melbārdis... Mel.... vot bļe no kurienes vējš pūš, skaidrs.
+3
Jā, Murgoni, nupat parunāju ar Fatimu - viņa ir gatava intervijai. No savas puses jāsaka - naivs, bet jauks meitēns, arī par tik sāpīgām tēmām gatava runāt ar pilnīgiem svešiniekiem. Ceru, tas sniegs atvieglojumu tavam ego? Lai gan neesmu pārliecināts, ka pēc zvana nesāksi atkal par to, ka esmu vienkārši kādu noalgojis, lai apstiprinātu savas melu teorijas :)
Dirsējs viens no mums noteikti ir, taču ne es - nevienu nedokumentētu faktu šeit neesmu minējis. Ir gan ziņu raksti internetā no mainstream masu medijiem par visiem uzskaitītajiem gadījumiem, gan protokoli policijā par Fatimas likstām.
+3
Dethecrator - ja dvieļi tā turpinās, tad vienā brīdī izrādīsies, ka ir noveduši eiropiešus līdz tai stadijai, kad ir piedrāzt visu. Un tajā brīdī neko nenozīmēs viņu skaitliskais pārsvars, kad eiropieši izdomās sarīkot genocīdu a la 19gs - 20gs sākums, tikai pielietojot 21.gs tehnoloģijas. Btw, arābi neražo ieročus, tikai iepērk.... no Eiropas.
Ja kādam tas liekas neiedomājams, tad es gribu piezīmēt, ka vēl 2013.gadā neiedomājams bija karš Eiropas vidū starp UA un RU, tāpat kā vēl 1987ajā neiedomājams bija 1991ais gads, ka PSRS pēkšņi beigsies.
+8
Ik pa reizei iegriežoties Hāgā, Amsterdamā, Roterdamā, Nijmegenā, uz ielas redzami 40% afrikāņu, 30% turku, vietējie, ar krietnu austrumeiropiešu viesstrādnieku piejaukumu, krietnā mazākumā. izkāpjot no vilciena Eindhovenas stacijā, kāds mellais bļauj virsū no skolas mierīgi mājup ejošām holandiešu meitenēm, zākājot tās par maukām. (Tās nav pat uzkrītoši ģērbtas. Tāpat kā skolnieces, kuras tika izvarotas manā ārēji klusajā kvartālā šovasar)
Cits mellais musulmaņu micē, garām ejot, demonstratīvi nospļaujas man pie kājām, kad mierīgi sēžu, snauduļojot, gaidot autobusu mājup. Acīmredzot, esmu viņam kaut ko palicis parādā. Kā parasti, droši vien, par verdzības laikiem - kurus latvieši pacietuši 3X ilgāk, pat nevienam nelūdzot reparācijas.
Statistika liecina: uz augusta sākumu 2016.g. bij notikuši 1371 islāmistu uzbrukumi 50 pasaules valstīs, 12441 nāves gadījumi un 15234 ievainotie.
Jautājums - kā vārdā mums tas viss jāpacieš? Lai, guļot uz nāves gultas, piesmieti un pazemoti, mēs varētu teikt - vismaz esam bijuši toleranti, lai arī pār mēru?
Neesmu manījis nevienu baltās rases intereses aizstāvošu organizāciju, kura nodarbotos ar publisku vardarbības sludināšanu, kā to novērojis Dethecrator. Ko komentāros raksta interneta kareivji, tā ir cita opera.
Runa nav par balto rasi kā "vienīgo pareizo". Runa ir par to, ka Japānā ir 98% aziātu, Āfrikā ir 96% afrikāņu, bet Eiropā visiem jāsaplūst kopējā masā vienādi brūniem, bez savas dzīves telpas, identitātes, kultūras, tradīcijām, dzīvojot pēc šeit ieklīdušo uzstādītajiem svešajiem likumiem.
Viss, klusēju. Tiekamies FemMe metal festā :)
+1
diršana, diršana, diršana.
na na na na na nā.
+1
Cik saprotu, atbildi uz jautājumu, kā izglītība un domātspēja spēj atturēt no nosauktajām lietām, man nesagaidīt. Izskatās, ka šādu uzskatu piekritēji, kas sevi noteikti pieskaita pie izglītotiem un domātspējīgiem, neko citu izdomāt nespēj, kā ielikt mīnusiņu, bet tas, savukārt, neko labu par viņu izglītību un domātspēju neliecina....
-4
Kur tad ir tas zvans?
-6
''Statistika liecina: uz augusta sākumu 2016.g. bij notikuši 1371 islāmistu uzbrukumi 50 pasaules valstīs, 12441 nāves gadījumi un 15234 ievainotie.''

no kura krievu saita tu ņēmi šādus faktus?
+5
Lielākā daļa no tiem uzbrukumiem notiek islāma valstīs, par ko mūsu presē pat ja uzraksta, tad neviens uzmanību nepievērš.
+1
P.S. Es neteicu, ka tev ir taisnība, es teicu, ka tevi nodirš par to, ka nemāki savu viedokli pamatot.
+3
Lūdzu Murgoni, saraksts par islama teroru 2016ajā gadā, uzskaitīs katrs gadījums:

www.thereligionofpeace.com/terror-2016.htm...
+1
Jemenā robokopi laikam tiek likti lietā: "Six police officers are disassembled by an ISIS bomber."
+4
Murgoni, aizrakstīju e-pastā, kā sazināties. Lai gan saprotu, ka nekas labs no tā nesanāks. Ja ar Fatimu Skype tiktos, teiksim, Dethecrator, kura rakstus esmu lasījis un par kura analītiskajām spējām nešaubos, varētu sanākt diezgan interesanta diskusija par to, kā šī novērsās no Islama, kāds ir viņas viedoklis par pašas tautas kultūru, utt. Meitēns ir vēl ir aplam jauns, bet apdāvināts - runā angliski, vāciski, franciski, holandiski, spēj citēt Korāna fragmentus arābiski. Daudz mētāta apkārt pa pasauli, daudz pieredzējusi. Tagad tiek atdota saplosīšanai alus metālistam parastajam.
PainZ - nomierinies, nevienu mīnusu tev licis neesmu, un par sevi teicu, ka esmu strādnieks, ne domatājs, nomierinies :) Uz jautājumu atbildēšu ar pretjautājumu - ko tu uzskati par izglītību, prasmi veikt grāmatvedības aprēķinus vai spēju analizēt Gētes un Nīčes daiļradi? Humanitāri izglītoti vai pašizglītojušies cilvēki reti nolaižas līdz spontānai vardarbībai. Ja cilvēka iekšējā pasaule ir temats, kura izpētei veltīts daudz laika, rodas norteiktas empātijas spējas.
+4
Man gan šķiet, ka no spontānas vardarbības attur galvenokārt audzināšana, nevis izglītība. Savukārt tendenci, ka uz tādu vardarbību biežāk tomēr ir tendēti maziglītotāki ļautiņi, visdrīzāk var skaidrot ar to, ka audzināšanas trūkums tiem arī ir bijis par iemeslu negribēšanai sevi apgrūtināt ar izglītošanos.
+1
^^ nu lai viņa tad nopublicē sarunu ar murgoni :>
+2
Oi, nesaku, ka tu, bet kāds pacentās ar mīnusu :)

Patiesībā jautājums par izglītību un domātspēju ir pie tevis, visdrīzākais tas arī būtu sekojis. Izglītība var būt četru klašu, un ir zināmi cilvēki ar šādu izglītības līmeni, kuru gudrību var tikai apbrīnot, vai arī doktora grāds, un ir tādi manīti pilnīgi cirvji... Tāpat arī par domātspēju. Jo domāt spēj jebkurš indivīds. Ir gadījies diezgan daudz pabūt ar cilvēciņiem, kuriem ir mentāla rakstura problēmas, bet kādas shēmas viņi māk sadomāt, var tikai pabrīnīties. Tātad tavs teiktais pirmkārt jau ir pārāk neviennozīmīgs...

Otrkārt, šis teiciens pēc būtības ir aplams, jo ir manīti cilvēki ar diezgan augstu izglītabas līmeni un attīstītu domātspēju, un tajā pašā laikā darījuši briesmu lietas!

Nu un attiecīgais secinājums ir, ja jau viena tava izteiktā doma ir aplama, arī par visu pārējo ir jāšaubās... Nesaku, ka tas uzreiz kļūst aplams.
+3
Mazāk melnbalts slovēņu filosofa skatījums uz visu šito bēgļu/migrantu būšanu:

“The left tries to ignore the problem—for example they try to underreport problems with immigrants,” Žižek told Quartz. [..]"The left’s silence, Žižek believes, originates in a mistaken belief. “I never liked this humanitarian approach that if you really talk with them you discover we are all the same people,” he explains. “No, we are not—we have fundamental differences, and true solidarity is in spite of all these differences.”"

"Another problem with the left, the philosopher writes in his book, is a dangerous tendency to mythologize refugees as especially noble because of their suffering: “I don’t like this romantic false idea that suffering purifies you, that it makes you a noble person. It does not!” On the contrary, he says, “it makes you do anything to survive.”"

“It’s easy to be humanitarian if your principle is that the others whom we are helping are good warm guys, friendly,” he says. “What if they are not? My point is that even in that case we should be helping them.”

“Those who are pro-refugees say ‘we should be open, democratic,'” notes the philosopher, “but what do they exactly mean by democracy? The majority of people are clearly against immigrants.”

Viss raksts šeit: qz.com/767751/marxist-phil...
Pa lielam izglītība tāpat ir tikai kungu stūrēta kalpa ievirzīšana vajadzīgajās sliedēs.
-3
Beidzot migranti sagādājuši arī kādas labas ziņas!

bb.vesti.lv//news/klosteri-izmi...
+3
Ir arī labākas anekdotes lasītas.
+1
Mērkaķi pārlēkuši pāri žogam un priekiem nu nav gala
apollo.tvnet.lv/zinas/seutas-anklav...
+4
Tā notiek, kad sūdiem dod pārāk daudz tiesību:
youtu.be/bO1agIlLlhg...
+1
Pa ko ta nu cepās? Ar varu visus sadzina studēt? atpizģīja ar fizikas grāmatu?
Tie mēsli savās ķieģelgalvās bi izdomājuši rīkot demonstrāciju, kurā pieprasīja baltos atstāt universitāti uz to dienu. Kad *baltais* prosfesors iebilda, tad panesās banāndanči.
+1
Ja acis man nekļūdās, tad šur tur starp negroīdās rases pārstāvjiem, kā arī dažādas pakāpes mulatiem, pavīdēja pa kādam eiropeīdās rases indivīdiem. Jādomā- no tiem subjektiem, kurus mēs, ar veselīgu etnonacionālo pašapziņu apveltītie, dēvējam par tolerastiem, kreisajiem u.t.t. (Murgonis un vēl daži neskaitās).
*verdzību ASV atcēla pilsoņu kara laikā (19.gs vidū). Rasu segregācija, protams, vēl turpinājās. Tāds pa īstam atkusnis sākās laikam tikai pēc M.L.Kinga runas `I have a Dream` 60`to vidū. Pēdējos 50 gadus nēģeru tiesības ne tikai tiek ievērotas, bet bieži izvirzītas kā prioritāras. Un ja esi ne tikai nēģeris, bet arī gejs un ar lieko svaru- tad kanonizējams svēto kārtā. Ir jēdziens- baltais, pareizāk, balto genocīds (white genocide). Šodien tā ir realitāte. Baltie maksā par verdzības, kolonizācijas laikiem.
*āfrikāņu izcelsmes pilsoņi nesaprot, ka bez viņu senču paverdzināšanas 300 gadus atpakaļ, viņi šodien turpinātu dzīvot `plaukstošajās` Āfrikas kontineta repiblikās, kur plosās AIDS un virkne citu eksotisku slimību, meitenēm griež klitorus nost u.c. jaukas lietas. Proti, neredz medaļas otru pusi.
+3
rETORISKAIS JAUTĀJUMS - KAS NĒĢERUS PĀRDEVA VERDZĪBĀ ?

CITI NĒĢERI ....

(slinkums pārrakstīt)
+1
jauns.lv/raksts/arzemes/2437...

Rekur jau atbilde mērkaķiem.
+1
Nu viņu paņems un sašņorēs par naidmēli, pēc kā cietumā viņam pašam apgriezīs visu, kas karājas.
+1
te viens krievs vienkāršā valodā iztirzā problēmu. Principā neko jaunu nepasaka, bet pasniegts konkrēti un tieši. Absolūti piekrītu. Slinkākajiem skatīties no 4.40 min. www.youtube.com/watch?v=WF-wuMxd-SY...
+1
Austrālijas musulmaņi pieprasa drošas vietas musinošām runām

Sidneja, 8.jūn., LETA--AFP. Austrālijas Islāma padome aicinājusi izveidot nodokļu maksātāju finansētas vietas, kur viņi varētu paust musinošus uzskatus, nebaidoties par sekām, lai arī amatpersonas šādu rosinājumu nosaukušas par satraucošu un aplamu.

Viktorijas štata Islāma padome šādu priekšlikumu iesniegusi štata parlamentam, prasot, lai terorisma un ekstrēmisma apkarošanai domātais finansējums tiktu novirzīts šādu vietu izveidošanai. "Pašreizējā (..) finansējuma novirzīšana, lai radītu drošas vietas, ir steidzami vajadzīga musulmaņu jauniešiem, lai tie tiktos un emocionāli runātu par dažādiem jautājumiem," paziņoja padome.

Viktorijas štata premjerministrs Daniels Endrjūss atzina, ka ir "ļoti nobažījies" par ikvienu priekšlikumu veidot vietas, kur musulmaņu jaunieši "varētu būt radikāli".

"Es esmu ļoti nobažījies par rosinājumu, ka mums varētu būt vietas, kur cilvēki varētu būt radikāli deradikalizācijas programmas ietvaros. Tas man nepavisam nešķiet loģiski," uzsvēra Endrjūss. Viņš arī izslēdza jebkādu iespēju piešķirt šādai vajadzībai finansējumu.

Viktorijas Islāma padome savā pieteikumā norādīja, ka labējā spārna ekstrēmistu retorikas pieaugums ir radījis "mūsu ģimeņu uzraudzības kultūru". "Musulmaņu jaunieši īpaši tiek uzraudzīti visur, katru dienu, un šī 24 stundu dienā, septiņu dienu nedēļā uzraudzība tiek uzsūkta un daudziem musulmaņiem izraisa nopietnas garīgās veselības problēmas un palielina spriedzi ģimenē," skaidroja padome.

Jau vēstīts, ka otrdien Melburnā apšaudē ar policiju gāja bojā kāds somāliešu izcelsmes vīrietis, kurš bija sagrābis ķīlnieci un pirms tam nogalinājis kādu vīrieti. Vēlāk kļuva zināms, ka slepkava iepriekš ticis tiesāts par uzbrukuma plānošanu armijas bāzei Sidnejā.
Kas ta nu? 8 gadi? Rasisti!!!
www.nydailynews.com/newswires/news/worl...
+3
Pētījums: Vācu mediji nav godīgi atspoguļojuši migrācijas krīzi

Berlīne, 21.jūl., LETA--THE LOCAL. Otto Brennera fonds, izanalizējot tūkstošiem rakstu, kurus tā dēvētās bēgļu krīzes laikā publicējuši vācu dienas laikraksti, konstatējis, ka žurnālisti atteikušies no objektivitātes un veicinājuši šķelšanos sabiedrībā, vēsta laikraksts "Die Zeit".

Kamēr 2015.gadā un 2016.gada sākumā Vācijā nekontrolēti ieplūda simtiem tūkstošiem nelegālo imigrantu, dienas laikraksti uzņēmās "sabiedrības izglītotāju" lomu, atsakoties no publiskās politikas objektīvas kritikas, secinājuši pētījuma autori.

Pētnieku grupa bijušā "Die Zeit" redaktora Mihaela Hallera vadībā izanalizējusi tūkstošiem rakstu, kas publicēti laikā no 2015.gada februāra līdz 2016.gada martam vadošajos dienas laikrakstos, tostarp "Bild", "Die Welt", "Süddeutsche Zeitung" un "Frankfurter Allgemeine Zeitung".

Pētījumā, kas tiks publicēts pirmdien, tā dēvētie tradicionālie mediji kritizēti par kancleres Angelas Merkeles "atvērto durvju" politikas aizstāvēšanu un par nekritisku "politiskā elites lozungu" pārņemšanu.
Žurnālisti izmantojuši saukli "Willkommenskultur" ("viesmīlības kultūra"), lai izdarītu morālo spiedienu uz pilsoņiem un panāktu atbalstu par bēgļiem pasludinātajiem nelegālajiem imigrantiem, secinājuši pētnieki.
Savukārt pret ļaudīm, kas kritizēja valdības politiku, žurnālisti izturējās ar aizdomām kā pret iespējamiem rasistiem. Vienlaikus laikraksti uzņēmās izglītotāju lomu, pretendējot uzlabot cilvēka dabu, teikts pētījumā.

"Vairums žurnālistu nodeva savu arodu, kas prasa lasītājiem objektīvi izskaidrot pasauli," sarunā ar "Die Zeit norādīja Hallers.

Ziņas bieži tika piesātinātas ar žurnālistu viedokļiem, kamēr pilsoņu, ekspertu un pašu patvēruma meklētāju domas bieži tika ignorētas, piebilda Hallers.

Pētnieki secinājuši, ka moralizējošās ziņas lielākajos laikrakstos lielā mērā veicinājušas uzticības zudumu tradicionālajiem medijiem un sašķēlušas Vācijas sabiedrību.

Tajā pašā laikā pilsoņu vidū pieaugošu popularitāti ieguva termins "Lügenpresse" (melojošā prese).
Laikraksti un lielākās raidorganizācijas izpelnījās īpaši asu kritiku 2016.gada sākumā, kad Ķelnē un vairākās citās Vācijas pilsētas vecgada vakarā simtiem sieviešu piedzīvoja seksuālus uzbrukumus un laupīšanas, ko pastrādāja agresīvu imigrantu vīriešu grupas.

Nacionālie mediji par notikušo vairākas dienas klusēja, un kritiķi norādīja, ka žurnālisti baidījušies parādīt patvēruma meklētājus nelabvēlīgā gaismā.

Publicēta: 21.07.2017 17:06
LETA
+3
Nepietika viņiem ar Kataloniju:

www.telegraph.co.uk/news/2017/08/19/fin...

"Finnish police say the suspect, from Morocco, entered the country last year and was going through the asylum process."

Šahs un mats, Murgoni!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas