28.2.15 NARGAROTH Naba
+4
Svetdienas koncis
28.2.15 Nabaklab

NARGAROTH
un ko

info:
ticketshop.lv
nabaklab.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
. . . .
0
es čot datumu nesacirtu...
+6
2028. g. 15. februāris. Laicīgi čotta :>
+2
2028. gadā 15. februāris NAV svētdiena. Ko nu? Iespējams, paredzama kāda kalendāra reforma.

Bet ja nopietni, tad tas nav arī 28.12.15., kas ir 1diena. Visticamāk te būs misējies ar gadu, jo 2016. gada 28. februāris IR svētdiena.
+4
A ko jams nevarētu svētdienā močīt? Uz baznīcu takš nav jāiet.
0
28.febr, sveetdiena, 2016
dators, suka, sadzeeries bij
0
Aha aha, dators...
+1
nu ja
ruuc mazaak, ja ielej
+2
black metal ist krieg...vajag iet!
+1
Jau stāvu pie skatuves.
0
+1
28. februārī Rīgā, klubā „Nabaklab” uzstāsies vācu black metal mūzikas grandi „Nargaroth”. Šis būs pagaidām vienīgais apvienības koncerts Baltijas valstīs.

Grupas „Nargaroth” rašanās laiks ir pretrunīgs un savulaik ticis datēts pat ar 1989. gadu. Apvienības līderis un dibinātājs Renē Vagners (Rene Wagner) gan atzinis, ka par „Nargaroth” dzimšanas laiku var uzskatīt 1996. gadu, izbeidzot viņa iepriekšējās grupas „Exhuminenz” darbību. Kopš „Nargaroth” pirmā albuma „Herbstleyd” iznākšanas, grupas ieraksti iznāk izdevniecības „No Colours Records” paspārnē, kura, citu starpā, rūpējas arī par Latvijā 2015. gada sākumā koncertējošās autoritatīvās black metal grupas „Inquisition” ierakstu izdošanu.
„Nargaroth” ilgi sevi nav asociējuši ar black metal žanru, galvenokārt žanram bieži neatbilstošas tekstu tematikas dēļ, taču mūzikas apskatnieki un klausītāji domā citādi un līdz ar grupas otrā albuma „Black Metal Ist Krieg!” iznākšanu, „Nargaroth” spēcīgi sevi pieteikuši tumšās mūzikas skatuvē. Gadu gaitā, izdodot jaunus albumus, grupas mūzika ir attīstījusies un diversificējusies, brīžiem pievēršoties pārpārēm tehniskai instrumentu spēlei, brīžiem aizejot atpakaļ uz tumšajām un agresīvajām noskaņām, kādas bija vērojamas „Nargaroth” pirmajos darbības gados. Šobrīd grupa strādā pie sava astotā albuma un sola, ka tas būs tehniskākais un inovatīvākais ieraksts, kāds tapis „Nargaroth” teju divdesmit gadu ilgajā karjerā.

www.youtube.com/watch?v=N7piTcDllnY...

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Ieeja no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00. Biļetes pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv un pirmās piecdesmit biļetes pieejamas par īpaši izdevīgu cenu.
www.ticketshop.lv/site/events/view/16...
-1
kaut kā šķiet, ka telpas varētu būt par mazu .
+7
priekš 30 cilvēkiem būs ok :D
+1
iepriekshejo reizi, kad bija ieksh MP, nemaz tik daudz cilveku nebija, un salidzinot ar Vilnju, aptuveni 1/2 no tur apmeklejushiem ...
0
+ Velnezers
www.facebook.com/velnezers/...
beverina.bandcamp.com/album/velnezers-pag...

www.youtube.com/watch?v=i6dSiU0W1WE...

Koncerts sāksies un beigsies laicīgi, kā jau svētdienas skolās pienākas, tiem, kas raizējas vai paspēs uz Minskas atpakaļautobusu vai uz lokālo pēdējo sabiedrīti.

Biļetēns te, uz vietas dārgāk:
www.ticketshop.lv/site/events/view/16...
0
Es pēc Velnezera p0sta jau paspēju ahujēt, ka ieejas maksa 25 € un atmest ar roku pasākumam, bet izrādās, ka tomēr no 15 €, kā arī šis bija minējis, tad jau nav tik traki.
0
Koncerta sākums akurāt 20.00, lai var laicīgi uzgatavoties pirmdienai.
Biļetes iepriekšpārdošanā: www.ticketshop.lv/site/events/view/16...

www.youtube.com/watch?v=Em5Ceweg53k...
+4
Nu ko, tagad varbūt neapspriedīsim Nargaroth muzikalo vai idejisko ceļu, bet koncerts bija fantastisks! Neziki, kas darījās telpa otrā daļa, bet pie skatuves bija reāli labi! Skanēja tāds hitu apkopojums - Black Metal ist Krieg, Manchmal wenn Sie Schla, Sommer, Seven Tears... uc.
Nežēlīgi LIELS PALDIES organizatoriem par šito konci!
+1
^ sorry for pareizrakstības kļūdām :)
+3
Telpā otrā daļā bija patuukšs, bet arī tur skanēja labi.
Koncerts gan skaņas, gan ļaunuma ziņā bija pielīdzināms Inquisition koncim turpat.
Ja Nargaroth, Inquisition, Forgotten Tomb, Enthroned spēj izkustināt līdz Rīgai klausītājus no Baltkrievijas, Lietuvas un Igaunijas, mazu saujiņu vietējo (par ko feins paldies) tad ir skaidrs, ka tajā pusē šo mūziku novērtē vairāk. Atliek vien konstatēt, ka bleķim, kā reiz īstā vieta ir mazos klubiņos, pagrīdē.

Velnezers ar noslānīja labi.
Un koncerts sākās akkurāt laicīgi.

Reku Gints uzbildējās:
www.facebook.com/gints.albuzis/media...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas