MP 10. jubilejas koncerti 13.-14./05
+12
13. un 14. maijā ar lielkoncertu tiks atzīmēta kluba "Melnā Piektdiena" 10 gadu jubileja!

Dalību pasākumā jau apstiprinājušas grupas:
Sanctimony, Frailty, Rūsa, Eschatos, Green Novice, Catalepsia, Trendkill Method, Protean, Nycticorax, Chaosact.

Grupu saraksts tiks papildināts, informācija sekos.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Kodiens vairāku dienu garumā! \m/
+1
jau laicigi apsveicu virtuali!
zhel ka nebushu ari klatiene :(
+9
Būs kur telti uzcelt ?
+5
+ NEGLECTED FIELDS
+ PRETERNATURAL
+2
Nu tik trūkst tikai Skyforger. :D
+3
Un Sanctimoni (ar old-school programmu) :)
+1
Biļešu iepriekšpārdošana no 4. marta vietnē www.ticketshop.lv
Pirmo 100 biļešu cena (abām pasākuma dienām) - 13€, vēlāk to cena pieaugs.
Vienas dienas biļetes varēs nopirkt tikai pasākuma dienā, kluba kasē.
www.facebook.com/events/166850914341...
+4
13. maijā:
SANCTIMONY, FRAILTY, RŪSA, GREEN NOVICE, CATALEPSIA, NYCTICORAX, LAST DECLINE.

14. maijā:
NEGLECTED FIELDS, PRETERNATURAL, TRENDKILL METHOD, ESCHATOS, OCEANPATH, CHAOSACT, THE MASCARON un citi.
+1
Obļe, Niktiķengarags! Kur tie gadi kā nav redzēts dzīvajā! Un… Last Decline?! Tas projekts vispār kkur ir uz kādas skatuves redzēts?
+1
Last Decline šis būs debijas koncerts uz skatuves.

www.youtube.com/watch?v=Eal7MWAP90I...
+2
Last Decline šis būs debijas koncerts uz skatuves.

www.youtube.com/watch?v=Eal7MWAP90I...
+3
Grupu uzstāšanās secība piektdien, 13. maijā:
LAST DECLINE
NYCTICORAX
CATALEPSIA
GREEN NOVICE
FRAILTY
SANCTIMONY
RŪSA
Koncerta sākums precīzi pl. 20.00!
Biļetes šeit: www.ticketshop.lv/site/events/view/17...
0
Cik viendiennieks maksās ?
+2
9
+3
+ Smēķētājiem, sauļotājiem - pie kluba darbosies iežogota āra terase, ar galdiņiem.
Sporta cienītājiem turpat - lielais ekrāns ar translāciju, surdotulkojums jānodrošina pašiem savs, bārā jābūt.

Īpaši vēlīgi metālisti var droši nest kluba darbiniekiem vai personālam dāvanas - dāmām ziedus, dāmeniem saldējumu. Vai otrādi. Un laba vēlējumus.
0
Ā, būs hokeja bildes? Tad pat varētu štukot par iešandomas svēršanu.
+2
he, hokeja bildes - vērtīga ideja. Tipa, uztaisa pāris skrīnšotus un pēc katra perioda izdrukātus izlīmē pīpētavā.
0
-ESCHATOS
+1
Sporta spēles - ja viss iet pa diegu un labi, tad āŗā, iežogotā terasē lielais smukais ekrāns un tiešais ēteris. Klāt vēl galdiņš un krēsliņš. Savu alkoholu ienest aizliegts, tāpat nūjas un ripas.

Idejiski, gan jau var paprovēt arī palaist translāciju, kā video projekciju pa virsu kādai grupai ar.

Jā, no sastāva mīnus Eschatos.
+1
Bet slidas, pautsargus un pārējo ekipējumu ienest aizliegts nav? Tikai nūjas un ripas tiek diskriminētas, ja?
0
Bet slidas, pautsargus un pārējo ekipējumu ienest aizliegts nav? Tikai nūjas un ripas tiek diskriminētas, ja?
+3
var jau paķert arī vārtus līdzi, korpspeintā
+3
Man būs līdzi zilā līnija.
+2
Pie kluba ieejas būs norobežota teritorija ar bufeti, bāru, galdiem / soliem un lielformāta TV hokeja čempionāta vērošanai.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā abām pasākuma dienām - 13€, pirms pasākuma to cena pieaugs.
www.ticketshop.lv/site/events/view/17...

Vienas dienas biļete (tikai kluba kasē) maksās 9 €.

- Eschatos
+Yomi
+7
Lielais gāziens ir sācies! Tiekamies šovakar atkal! :D

Last Decline debija uz skatuves iznāca pie izretinātām rindām, jo viena daļa lejā blenza kasti, kā mūsējie zaudē bullīšos. Last Decline spēlēja divatā — ģitāra, bass, divi vokāli un saprogrammēts bungu celiņš. Normāls ļaunbleķis, pie kam krekli lēti mercha kaktā.

Niktiķengarags bija nobiris beidzamajā brīdī veselības stāvokļa dēļ. Ļoti žēl, jo šī banda pēdējoreiz dzīvajā spēlēja pirms 6 gadiem. Nekas, gan jau atveseļosies!

Katalepsija — majestātiski drūmi un monumentāli. Pie kam spēlēja Īpaši Drūmos Gabalus™, bet nevis to Eirovīzijas trīsminūti. Viena grupa, par kuru jācer, ka jami nesāks mocīties ar sastāva maiņām, emigrāciju un citām huiņām, kas sajājušas citas perspektīvas komandas…

Green Novice — perfekti ietresīja pa vidu Katalepsijai un Frailty. Latgaļi vienmēr kapā ar tādu ugāru, ka tas vienkārši nevar nepāriet uz klausītājiem!

Frailty — kā arvien, drupina galvaskausu ar triecienurbjmašīnu! Pie kam beigās bija arī pavisam jauna dziesma, un tika solīts albums jau šogad. Ja tā padomā — jau četri gadi kopš «Melpomenes» pagājuši!

Sanctimony spēlēja, protams, jauno albumu «Unholy Five». Lai arī esmu, kā jau visi citi šejienieši, viņu sākotnējās brutālās desas posma piekritējs, ir jāsaka — jaunajā albumā ir vismaz puse no gabaliem, kas lēnām pielec un aizķeras.

Rūsai atkal nomainījies ģitarasts — tagad uz ģitāras vareni močī viens čuvaks no Rebel Riot. Polikarps bija lieliskā formā (t.i., nebija pielicies pirms koncerta) un priecēja visus ar piemērotu setlisti. Diemžēl Rūsa nepavilkās uz ierosinājumu fiksi nomainīt beidzamās dziesmas nosaukumu uz «Lai dzīvo 16. marts!»
0
+5
^^ Dethecrator, pie tevis tie CD un krekli tagad būs pastāvīgi pieejami, vai arī tā bija tikai tāda koncertakcija?

Bet par konci-divdienieku....

Piektdien koncis kā jau parasti un kā tika teikts sākās precīzi 20:00 :) Pirmajā brīdī laicīgi ierodoties uz konci likās, ka pāris stundas par agru esmu ieradies :D Bet nu labi, viss pie lietas...

Last Decline - iemesls, kāpēc centos laicīgi ierasties uz konci, jo gribējās dzirdēt, kā tas skanēs dzīvajā... Un jāsaka, ka bija tāda vilšanās sajūta. It kā jau neko pārāk daudz arī negaidīju, jo pirmā atrādīšanās dzīvajā, un jūs jau ziniet, kā ar tiem pirmajiem kucēniem... Piem., bungas - ierakstā to automātu var tā kā pieciest, bet dzīvajā ļoti jutās dzīvo bungu iztrūkums. Negaidīju jau gan arī, ka koncī pēkšņi būs uzradušās īstas bungas... Bet vislielākā vilšanās, ka albuma lielākais hīts tā arī netika nospēlēts... Man tā vilšanās pat mazliet mazāka, kā diviem blakussēdošiem cilvēkiem... Bet visādi citādi, atbalstāmi, ka ir parādījies kaut kas jauns un interesants uz pašmāju skatuves. Gan jau arī prasmes un koncertpieredze augs....

Catalepsia - bija ok, nesen jau bija manīti koncertā... bet ja viņi aizies tajā virzienā, kur jurovīzija, būs skumji.

Green Novice - ja ieraksts vēl tā, tad dzīvajā enerģija plūda pāri malām. Latgaļu temperaments kā reiz piemērots priekš dzīvās uzstāšanās...

Frailty - mūsu kompānijas hedlaineri piektdienas koncī. Nu un bija ar'! Nekāda koķetērija ar kaut kādām gotiskām popsām - naturāla trve dūmdesa īsti latviešu gaumē. Ar nepacietību gaidu jauno albumu un ceru, ka tā iznākšana tiks atzīmēta ar kārtīgu konci! (p.s. A kad vispār gaidāms jaunais albis? Ir vispār kāda nojausma?)

Sanctimony - nu, protams, 20+ gadi uz skatuves nepaiet bez sekām - lai arī neesmu šābrīža santiku noviržu fans (svaigajā albumā gan ir šis tas, kas gandrīz vai varētu patikt, bet nu nesalīdzināt ar to, kas bija pirms 20 gadiem...), performance uz skatuves ir līmenī. Eh, gribēšu veco labo demuci CD formātā! Un, cerams, sanāks to noklausīties arī dzīvajā ZuL!

Rūsa - vecums un mazgulēšana dara savu, šo nesagaidījām, devāmies pa mājām...

Divdiennieka turpinājumā bija vilšanās par Eschatos nebūšanu, mazāk satrauca The Mascaron nebūšana, pavisam neuzbudināja Sidechain Retreat parādīšanās, un paredzot, ka koncis noteikti sāksies laicīgi, ieradāmies kā reiz uz otrā dalībnieka skaņošanos, kas laikam jau kādu krietnu brīdi bija turpinājusies...

Oceanpath - mūzikas stils nav mans iecienītākais, arī uzstāšanās īpaši nepārliecināja, bet meitenei balss gan smuka. Laikam viena no retajām grupām, ja ne vienīgā, kas spēlē kaut ko smagāku par pilnīgi popsu, kurā lielākā daļa ir meičas...

Chaosact - uzstāšanās pārliecinoša un enerģiska, bet man kaut kā ne tā...

Trendkill Method - sk. iepriekšējo

Preternatural - mazliet besī ārā tās starpspēlītes starp dziesmām, bet visādi citādi smeķīga melodesa.

Neglected Fields - pāris cilvēkiem nomainoties no iepriekšējās grupas sastāva, un uztaisot mazu rokādīti, pie lietas varēja ķerties no pelniem atdzimušais Fēnikss... Neņemot vērā ļoti svarīgus blakusapstākļus, muzikālā ziņā šis laikam galvenais arguments, lai dotos pasvinēt MP desmitgadi. Eh, nostaļģija! Gandrīz vai varēju kādu asariņu no aizkustinājuma nobirdināt...

Yomi - lai arī gribējās paklausīties, kā tas brīnums skan un izskatās dzīvajā, bet nu, nesagaidījām... Gan jau citreiz gadīsies vinu uz skatuves pamanīt.

Nu un, protams, pāri visam sveiciens MP jubilēumā!!! Nav ja mums Latvijā daudz tādu vietu, kur smaguci varētu paklausīties dzīvajā, un MP laikam ir visīpašākā. Long live rock'n'roll!
+1
^ "Laikam viena no retajām grupām, ja ne vienīgā, kas spēlē kaut ko smagāku par pilnīgi popsu, kurā lielākā daļa ir meičas..."

Ir vēl tāds pankroka grupājums Dead Rats (pieņemu, ka teikums bija tēmēts uz LV skatuvi)
+2
Dead Rats kaut kad pagājušogad likvidējās it kā.
+2
Nebija mums, Yomi, tas labākā uzstāšanas reize... Kaut arī prieks, ka kādi 10 cilvēki palika, paldies viņiem par to! Personīgi atvainojos, ka notika tā, kā notika... Laikam jau pienacis laiks piestrādāt pie topoša 2. ieraksta, ko arī darīsim.
+1
^^^ Intars, protams, ka par vietējo skatuvi. Tik skaļu apgalvojumu par visu plašo vispasaules mūzikas saimi būtu muļķīgi teikt :)

^ Nu jā, tauta pat no NF jau sāka pazust, noteikti pēdējie transporti, vai vienkārši bija jau par daudz. Bet tiešām būtu interesanti kādreiz dzirdēt Yomi no skatuves.
0
PainZ, bija tā, ka man piektdien fiksi paprasīja pastāvēt pie mercha galda, jo Pelikānam pašam bija jāsēž darbā, māsa šim aizņemta un tā. Krekli un diski visi bija no Randoma, savukārt ārpus Randoma tādi reti diski, kas man pašam ir vairākos eksemplāros, ir redzami manā Discogs sarakstā.

Kopumā mani patīkami izbrīnīja, ka tauta abas dienas vairāk pirka diskus, nevis kreklus vai suvenīrus. Es gan arī mudināju, lai pērk grupu merchu, kur nauda aiziet pēc tam mākslinieku atbalstam, nevis tos kreklus ar Bafometu un pentagrammu — ja nopērk tos, tad nauda aiziet pa taisno Sātanam.
0
^ Dethecrator, paldies par info! Ja kaut ko sagribēsies iepirkt, būs vien uz Randomu jāaizkāto...
0
Koncertos toties cenas zemākas: 10 līdz 15 eināri par kreklu, 5 līdz 10 par CD, jo nav jāuztur veikals un valsts. Arī naudu atdot grupām var pavisam vienkārši.
0
Ā, un Chaosact nogrieza kaveru Putnrāpuļu un Igo kopdziesmai «Dzīve bez apstājas», kuru es atpazinu tikai dziesmas beigu galā pēc teksta ritmiskā zīmējuma — tekstam ritms te ir tāds kā nevienai citai dziesmai :)

www.youtube.com/watch?v=_HeYytacJw8...

un Chaosact:

www.youtube.com/watch?v=bpxkEVOgJKo...

Ja kas, Prismas lielveikalos izklaides krāmu sadaļā vecie Sanctimony albumi un arī konkrētais R.A.P. albums «Maize» pa 3 — 4 EUR dabonami pašlaik.
0
^^^mazais Dvarionas var pieprasīlt lielu kompensāciju ;)
0
^^
Un tagad pie MP durvīm klauvē AKKA/ LAA, jo gan jau Dvarionas/ Igo ir viņu pārstāvēto autoru sarakstā :/
+2
pie durviim klauvee akka/laa
viss akkal salaists pakkalaa
0
Viņi jau sen klauvē, pidari. Grupām jāpilda anketas, klubam jānomaksā piķs, pārējais viņiem NEINTERESĒ.
0
Bļaģ! Nu nahuj te pieminēt mazo tirliņu a.k.a. Dvarionas????? Dzīve bija tik skaista!
0
Skaista un bez apstājas!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas