JĀNIS BUKUMS piedāvā albuma UGUNSLIETUS prezentācijas koncer
-4
JĀNIS BUKUMS izdod otro albumu “Ugunslietus” un rīko tā prezentāciju un koncerttūri

Rokmūziķa Jāņa Bukuma dibinātā grupa “JĀNIS BUKUMS” izdod jaunu albumu “Ugunslietus”. 7. aprīlī muzikālajā atpūtas klubā “9. VILNIS” notiks albuma prezentācija un koncerts, kuram sekos koncertu sērija Rīgā un vairākās Latvijas pilsētās.

Grupa “JĀNIS BUKUMS” pie jaunā albuma tapšanas ir strādājusi ļoti intensīvi - kopš pirmā albuma izdošanas ir pagājis tieši gads! Pirmais albums “Dzīvs un Savādāks” bija grupas pieteikums un rokmūziķa Jāņa Bukuma atgriešanās aktīvajā mūzikas apritē, savukārt, jaunais albums rāda grupas muzikālo potenciālu, spēku un enerģiju.

Pats Jānis Bukums par jauno albumu “Ugunslietus” stāsta šādi:
“Tas ir mūsu mūzikas kvalitatīvs, konceptuāli tīrs un stilistiski vienots turpinājums: enerģisks, inteliģents un spēcīgs “stadiona” roks. Albumā ir 10 jaunas dziesmas, kuru mūzikas un vārdu autori esam mēs paši. Turpinot tradīciju, ir arī viena provokācija - koverversija īru grupas “Snow Patrol” dziesmai “Chasing Cars”. Albumā ir dziesmas par meliem, mīlestību, izdomu un realitāti, kā arī pārdomas un “stāsti” par dzīvi un Latviju. Un ir arī viena ļoti personiska un sen izauklēta dziesma, kas veltīta manam tēvam. Tajā esmu mēģinājis pateikt visu to, ko nepaspēju pateikt viņam dzīves laikā, un domāju, ka tā varētu būt visu Latvijas vīriešu dziesma saviem tēviem. Esmu ļoti pateicīgs saviem grupas biedriem par ieguldīto darbu, laiku un talantu!
Uzskatu, ka albums “Ugunslietus” ir labākais veikums manā mūziķa karjerā!
Joprojām mūsu devīze ir - Latvija var!”. 


Prezentācijas koncertā muzikālajā atpūtas klubā “9. VILNIS” 7. aprīlī plkst. 21:00 rokmūzikas fani varēs dzirdēt visas dziesmas no jaunā albuma.

Pasākuma lapa facebook:
www.facebook.com/events/166571005364...

Biļetes:
www.bilesuparadize.lv/events/perf/11259...

Iepazīšanās dziesma no jaunā albuma:
soundcloud.com/janisbukums/ugunsli...

Jaunā albuma “Ugunslietus” prezentācijas ietvaros ir paredzēta aktīva koncertdarbība:

· 7. aprīlī – prezentācijas koncerts - klubs “9.VILNIS” (Rīga),

· 8. aprīlī - klubs “Jelgavas Krekli” (Jelgava),

· 15. aprīlī – klubs “Četri Balti Krekli” (Rīga),

· 16. aprīlī – “Nabaklab” (Rīga),

· 29.aprīlī – “Karakums” – unplugged (Rīga),

· 6. maijā – “Fontaine Palace” (Liepāja),

· 14. maijā – “Rockiklubi” (Valga),

· 20. maijā “Melnā Piektdiena” (Rīga).




Jaunais grupas “JĀNIS BUKUMS” albums “Ugunslietus” no 7. aprīļa būs nopērkams mūzikas tirdzniecības vietās, izplatītājs “Pasadena Group Promotion”. Albuma digitālais formāts būs pieejams lielākajos internetveikalos: iTunes, Spotify, Deezer u.c.

Projekta draugi un atbalstītāji: draugiem.lv, LR2, Mūzikas Video kanāls, RīgaTV24, alus darītava “Brālis” un alus krogs “Brālis”. Albuma skaņu inženieris ir Tālis Timrots, ieraksts veikts ierakstu studijā “Mints Studio”. Albuma izdevējs – JĀNIS BUKUMS. Producenti - Jānis Bukums un Tālis Timrots, CD dizains - Mairita Timrote. Fotogrāfs – Aigars Endzelis.
Albums ir ierakstīts arī angļu valodā, tekstu autore un atdzejotāja - Diāna Lasinska.

JĀNIS BUKUMS:
vokāls - Jānis Bukums,
ģitāra - Artūrs Račinskis,
bass - Andrjus Jaņuns,
ģitāra - Artūrs Liede,
bungas - Filips Batarags.

Grupas vokālists un dibinātājs ir viens no smagā roka pionieriem Latvijā Jānis Bukums. Viņš aktīvi un pamanāmi darbojas rokmūzikā kopš 1989. gada, kad sāka solista gaitas grupā „Monro”, pēc tam dziedot arī tādās grupās kā „Miss America” un “Dr.Blue&Dinamo”. Populārākās Jāņa Bukuma dziedātās dziesmas – “To piedodu es tev” un “Lūgšana” - jau ir kļuvušas par Latvijas roka klasiku.

Sīkāka informācija:
www.janisbukums.com/
www.draugiem.lv/janisbukums/
www.facebook.com/janisbukumsband/...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
grupa "Jānis Bukums"...
+1
:D
+2
Interesanti, kas notiku tad, ja nu grupas pārējie memberi izdomātu, ka Jānis Bukums ir no kolektīva jāizslēdz, bet nosaukums jāsaglabā tā pirmatnējā spožumā?
+5
Nāktos pārsaukties par brukumu.
+1
Haha, piemēram basists pa kluso treidmārko nosaukumu "Jānis Bukums" :D
+2
Latvijā varbūt nav tik ierasta prakse, bet pasaulē taču pilns ar tādām grupām - Alice Cooper, Blaze Bayley utt. Ok, tie ir pseidonīmi, bet tas īpaši lietas būtību nemaina.
0
Visi tavi nosauktie, taču nav grupas, bet solomākslinieki ar savu grupu - tāpat, kā Ozzijs. Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins vai Normunds Rutulis taču arī nav grupu nosaukumi.
+1
^ nu ja gribam būt precīzi, Blaze bija grupa, Blaze Bayley skaitītos kā solomākslinieks. Alice Cooper savukārt piesavinājās grupas nosaukumu kā savu pseidonīmu. en.wikipedia.org/wiki/Alice_Cooper_%...

Ja ir viens džeks, kas pats saraksta muzonu un tikai uz studijas ierakstu un live končiem piesaista kādus palīgus, tad tas ir solomākslinieks. Ja visa grupa (vai vismaz vairāk nekā viens dalībnieks) sēž studijā un sacer gabalus, ko pēc tam arī kopā ieraksta un izpilda dzīvajā, tad tā ir grupa. Tādējādi minētais Ozzy Osbourne arī ir grupas nosaukums.
+1
Nu teorētiski jau ir tā, kā tu saki, bet reāli jau neviens nesaka grupa Ozzy Osbourne. Pat Meat Loaf neviens nesauc par grupu, lai gan tas tesmenis vispār komponēšanā nepiedalās.
0
Es jau tikai norādu uz to, ka tādas grupas, kuras ir nosauktas to atpazīstamākā dalībnieka vārdā, nav sevišķs retums.
+2
Meat loaf vispār ir ēdiens. Latviski to sauc par viltoto zaķi.
+2
kā ta nesaka - saka gan (-Kādas grupas skatīsies ? -Oziju, Alice Cooper, King Diamond.)
0
JĀNIS BUKUMS Latvijas valsts svētku ietvaros dāvina sava albuma UGUNSLIETUS neierobežotas bezmaksas lejupielādes!

Albums "Ugunslietus" būs pieejams bez maksas no 08.11. līdz 19.11. mūsu mājaslapā www.janisbukums.com/latviski !

Ilgu mūžu Latvijai!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas