KORPIKLAANI, SKALMOLD @ MP, 23.10.2016.
+1
Sīkāka informācija sekos: scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14067534_1...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Svētdien, 2016. gada 23. oktobrī klubā "Melnā Piektdiena"
uzstāsies somu folk metal grupa "Korpiklaani"

unity.lv/lv/news/1647673-Okt...
+1
SKÁLMÖLD - Niðavellir
dziesma no jauna albuma, kas iznaks 30. septembri

www.youtube.com/watch?v=fzRy-H_HIF8...
+2
KORPIKLAANI / Skálmöld / Lightless Moor + support

Svētdien, 2016. gada 23. oktobrī klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies somu folk metal grupa "Korpiklaani" (tulkojumā - Meža ļaudis), prezentējot albumu "Noita” un paziņojot par live DVD un CD albuma iznākšanu 2016.gadā beigās, portālu informēja koncerta rīkotāji.

"Korpiklaani" izveidojās 2002. gadā, kad izjuka grupa "Shaman", un kopš tā laika ir jau spējuši izlaist 12 studijas albumus, piesātinātus ar enerģētisku, impulsīvu rokmūziku kombinācijā ar somu folkmūzikas melodijām. Ievērības cienīgs ir fakts, ka "Korpiklaani" sastāvā ir dalībnieki, kas spēlē tradicionālos somu folk instrumentus kā, piemēram, "yokel", stabules, akordeonu, kā arī vijoli. Pēdējos gados "Korpiklaani" ir uzstājušies daudzos Eiropas smagas mūzikas festivālos, kur ieguvuši nedalītas publikas simpātijas ar savu dzīvespriecīgo skanējumu. Grupai šī būs otrā viesošanās Latvijā savā karjeras laikā.

Koncertā vēl uzstāsies islandiešu folk/pagan metal apvienība "Skalmöld". Kopš savas izveides, grupa ir izdevusi trīs studijas albumus gadā aprīlī "Skalmöld" noslēdza vienošanos ar Austrijas leiblu Napalm Records un pārrakstīja savu albumu Baldur. Vienošanos ar Napalm Records palīdzēja grupai tikt uz Wacken Open Air festivālu 2013. gadā. Tajā pašā gadā novembrī grupa vairākkārt uzstājās kopā ar Islandes valsts simfonisko orķestri. Šogad "Skalmöld" jau otro reizi spēlēs vietējai publikai.

Ieeja no 19.00, koncerta sākums: 20.00.

Biļetes no €18 - www.ticketshop.lv/site/events/view/18...
0
+ Yomi (LV)

Ieeja no 18.00, koncerta sākums: 19.00.
+1
Uzmanību!
Tehnisku iemeslu dēļ Korpiklaani / Skálmöld /Lightless Moor - Melna Piektdiena, Riga koncerts tiek pārcelts uz koncertszāli Concert hall Godvil.(5 minūšu gājiena attālumā.)
Adrese: Brīvības gatve 214B
Sākums 19.00, durvis 18.00.
Biļetes būs iespējams iegadāties arī kluba kasē vai vietnē ticketshop.lv.
Biļešu cena pie ieejas 25 EUR!
Visas iegādātās biļetes ir derīgas!!!
0
Labi, ka ir cita vieta tik tuvu.

Lightless Moor besīga ņaudētāja pie vokāla
www.youtube.com/watch?v=zOrOYbE21ZA...
+3
kartejais leiblu marketinga triks, pielikt klat galigo sudu pie zinamam grupam, lai pec tam lielitu preses relizes, ka bijusi tures kopa ar to un to ...
tapat bez maz ka popsa, lai izsistos uz augshu vajag ar kadu pargulet vai ...
+4
Sāk besīt tā laicīgā sākšana - atmauc 21:00 un Skalmold priekšpēdējo dziesmu sāk rukāt ... (labi, pēdējā ir 10min gara). Varbūt atkal 30-35min tik nospēlēja, kā pagājšgad, bet tad 21:10 tikai otrā dziesma sākās ... Tas ko dzirtdēju, bija gaidīti labs, bet secināju, ka pie tumbas stāvot nav tā labākā skaņa.

Neatceros, kādā sakarā pēdējo reizi biju Godvilā (ar kāds metālisks pasākums, bet nevaru atcerēties). Cenas tur priecēja aci - nezinu, vai par šņabjveidīgo 40ml €4-5 ir daudz, bet par 0.33L Heineken €4 nelikās adekvāti - to dzēra laikam tikai biedri ar lielo pohu un leiši (viens autobuss bija atbraucis). Corona pat €5 maksāja un lētākaā šmiga bija LB - €3. Daudzi priecājās par kristāla diskolampu pie griestiem ;) Bet iekārojums klubam patīkams, tik skatuves priekša šaura, bet ir labi plata.

Kropļukrāni sāka 21:50 un 100min nomauca. Sākumā un dažos fragmentos nebija pārliecinoši, bet pārsvarā bija labi un ugārīgi - kārtīgs mošs un neredzēts skaits sērfotāju (vienu mazāku meiču kādas 5min lieda pa rokām ;) Skaņa, pašā pults priekšā, bija ļoti laba, normālā skaļumā. Sānos gan švakāka. Beigās uz ''biss'' nomauca tandēmu ''Vodka, vodka'' un "Beer, beer".

Tautas bija visai daudz un MP liktos kārtīgi pilna. Cik dzirdēju, tur reperi ir grīdu ielauzuši :D
0
4 EUR par 0,33 ir dārgāk kā Londonas klubos, kur nesen biju, kur pa 4-5 GBP pintē visi ali nāk.
+4
Kas gan ir Londona attiecībā pret Mazo Šveici :D
+1
Londonas klubos cenas jau ar atšķirīgas. Šopavasar, kad sanāca aizlaist uz vienu sladža stoner festivālu iekš Londonas, konkrētā klubā, kur tas notika- alus 6 GBP. Alus bija neslikts, ja ņemam vērā, ka tas varētu būt bijis vietējais klubu širpotrebs izlejamais, kautkāds IPA veidīgais.
0
6GBP jau mūsdienais praktiski tas pat EUR vien ir :)
0
^njā, tas būtu 6.72 euro. Bet vienalga- LV vidusšķiras pilsonim dahuja par 0.5 aliņu ;D
0
Anglijā nelej 0,5, bet gan 0,568. :) Pabos var dabūt pa ~ 3,50 GBP, veikalos pa ~ 1,50 GBP. Bet Londona ir Londona, tur uzreiz jārēķinās, ka viss ir dārgs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas