27.10.16 / BLACK TONGUE/doomcore metal/UK, MAYLA/deathcore/LV
+1
palēkātājiem patiks

27. oktobrī Rīgā, klubā „Melnā piektdiena” ar koncertaģentūras „Circlepit Shows” un kluba „Nabaklab” gādību notiks smagās mūzikas grupas „Black Tongue” koncerts.

Apvienība „Black Tongue” tiek dēvēta par smagāko jauno mūzikas grupu Lielbritānijā, kā arī vienu no pēdējā laika oriģinālākajām un inovatīvākajām parādībām smagajā alternatīvajā mūzikā. Grupa radusies netālajā 2013. gadā un tās karjeras izaugsme bijusi ievērojama – grupas pirmais ieraksts „Falsifier” guva nedalītas uzslavas gan no žanra cienītājiem, gan metālmūzikas apskatniekiem un faniem kopumā un „Black Tongue” ātri vien tika uzņemti ietekmīgās smagās mūzikas izdevniecības „Century Media” paspārnē, vēlāk gan šo sadarbību pārtraucot un nonākot lielāleibla „Universal Music” redzeslokā. Grupa savu mūziku sauc par doom core, smagām un lēnām, sludge raksturīgām ģitāru partijām mijoties ar neticami zemu vokālu. Latvijā „Black Tongue” uzstāsies pirmoreiz.

www.youtube.com/watch?v=62i_6Byhf_c...

„Black Tongue” koncertu iesildīs pašmāju smagās mūzikas apvienība „Mayla” no Daugavpils.

www.youtube.com/watch?v=KdNrqmO-qfo...

Klubs „Melnā piektdiena” atrodas Brīvības ielā 193c. Ieeja no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00 un biļetes pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv. Kā ierasts, pirmās biļetes pieejamas par īpaši izdevīgu cenu, savukārt koncerta dienā to cena palielināsies.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Doomcore... now i've seen it all. Pizģec
0
leeeeeni pietupieni ...
+2
slow motion krabis :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas