Ta jau būs jāpaklausās vecie hiti "Super Trooper" no albuma "Battles in the North" un "Knowing Me, Knowing You" no debijnieka "Blizzard Beasts"! Protams, vienmēr labs arī "Pure Holocaust" gabals "Chiquitita".
Atdošu biļeti par brīvu tam, kurš pastāvēs blakus mazgadīgajai biļetes skenēšanas laikā, jo sīkos nelaiž vienus iekšā :D
Ja interesē, raksti man sms uz 27500900
nu es biju uzrakstījis, ka varu ielaist to bērnu, ja jau ir lieka biļete, gan jau samaksātu pārtērētā alkoholā enivei (nezinu, kādi ir reālie noteikumi šai procedūrai). izrādījās, ka tas ir nevis kāds no vecākiem (kā biju to sapratis no ieraksta), kurš negrib stāvēt meitai blakus, bet gan pati sīkā. nedaudz sabijos, jo iedomājos, ka varbūt man ar viņu būs jāpavada viss koncerts. nebūs gan, jo kaut kad nesen man uzrakstīja sms, ka brīvbiļetes tomēr nebūs, haha.
Šovakar,
Biļetes būs iespējams iegādāties kasē!
Biļešu cena: 30 eiro
!!!Draudzīgs brīdinājums no administrācijas: ja šovakar apmeklējums nebūs iepriecinošs, black metal mūzika vēl ilgi neskanes Melnās Piektdienas sienās!
Pirmās 35min jau likās, ka varētu būt gandrīz tikpat labs koncis kā Battle Beast, bet pēc ''Tyrants'' palaida kautkādu garlaicīgo gabalu, kam skaņu uzgriez tizli skaļāk, lai aiziet putrā un tā bija arī 3-4 nākamajiem gabaliem. Pāris beidzamie atkal labāk, bet ko nu vairs ...
Pēc 70min konča ļāva tautai pabļaut 5min un ieslēdza gaismu + fona muzonu ...
Nākamais koncis šim Pēteburgā, bet bija par agru 3x teik ''spasjiba'' ...
Nja, ar to "spasibo" sapisa man visu garīgo un konča baudīšanu. Pēc konča sanāca nedaudz parunāt ar otru gičistu, tas teica, ka uzreiz sapratis, ka tas "spasibo" nebija labs gājiens no Abatnieka puses.