Paldies Sonnenmenscham!
+3
Tikko piefiksēju vienu nesaprotamu lietu.

Katrs no mums caur citiem cilvēkiem atrod jaunu mūziku, no kuras varbūt daži procenti laika gaitā kļūst par sirdij tuvu mūziku. Paldies visiem, kas iepostē Trūmetālā jauniznākušus gabalus/albumus vai veco klasiku, vai kādu īpatnēju gabalu, vai kaveru: noklausos visas jūsu postētās grupas, pat ja tas ir powermetāls!

Bet ir viena neizskaidrojama lieta. Kopš deviņdesmito beigām ir bijusi viena personība, no kuras ieteiktās mūzikas agrāk vai vēlāk "pielīp" vairāk nekā puse ieteiktās mūzikas, un tas ir Sonnenmensch!

Deviņdesmito beigās klausījos Onto Long Glory kasetes, un izrādījās, ka tur bija saliktas priekš tiem laikiem ļoti sakarīgas grupas, no kurām lielākā daļa atzīmējusies ar paliekošiem darbiem arī vēlāk, līdz pat šiem laikiem. Vēlāk, kojās dzīvojot, klausījāmies Beverīnas raidījumu Radio KNZ, nereti to ar istabas biedriem ierakstot kasetē, lai pārklausītos vēlāk - tik labs tas bija!

Ir pagājuši precīzi 20 gadi, nomainītas daudzas darbavietas, apmeklētas nez cik valstis, mainītas 9 dzīvesvietas, izveidota ģimene utt., bet es JOPROJĀM iepazīstu klausīšanās un atcerēšanās vērtu mūziku ar Sonnenmenscha starpniecību, pie kam žanri ir nomainījušies uz diametrāli pretējiem (no zvērīga sātanistu pagrīdes bleķa un NSBM uz akustisku neofolku), pie kam proporcija arvien paliek nemainīga: >50% no Sonnenmenscha ieteiktās mūzikas ir tāda, kas šķiet klausāma atkārtoti, un ir interesanta arī pēc gadiem!

www.youtube.com/watch?v=sT6Mn8EKIpk...

Un man nav nekāds izskaidrojums, kāpēc tā tas notiek jau 20 gadus!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Man gan ir izskaidrojums: līdzīgas gaumes.
0
Tas varētu būt rezultāts, bet ne cēlonis. Un cēlonis šeit ir tas, ko es nesaprotu.
0
heh. Cēlonis. Es arī nesaprotu, kas ir cēlonis tam, ka es klausos metālu, nevis Reiniku vai Gacho. Bet pārlieku arī neineteresē to noskaidrot.
+6
Karoč te kāds ir samīlējies :)
0
Get a room! :D
0
kā var medu no ausīm iztīrīt ? neviens nezin ?
+1
Cēlonis varētu būt agrajā jaunībā, vēl nenobriedušajā psihē, izveidojusies tāda izteikta cieņas un bijības nabas saite attiecībā uz Sonni, kā uz autoritatīvu personu. Tai saitei bija jāpārtrūkst apmēram 3 gadu laikā, bet, izskatās pārāk cieša un saglabā saikni līdz pat šodienai.
Sonne bez šaubām ir pelnījis cieņu un atdzinību, bet par kultu laikam par šerpu būtu dēvēt ;DD
0
eeeee..... kas, kur, kad?
моя хата с лева :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas