Misery Index (?)
+3
Sociālā aptauja -
Vai kādam ir interese skatīt Misery Index (ASV) dzīvajā, pilsētā 50km no Rīgas, ar ieejas maksu apt. 15-20e?
www.youtube.com/watch?v=9Q4rkgnNQYE...
www.youtube.com/watch?v=NsgXqiK0VcU...
Vai kādam ir interese skatīt Misery Index (ASV) dzīvajā, pilsētā 50km no Rīgas, ar ieejas maksu apt. 15-20e?
www.youtube.com/watch?v=9Q4rkgnNQYE...
www.youtube.com/watch?v=NsgXqiK0VcU...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ta jau Bigijam balsošana jāuztaisa.
Ne reizi nav radusies vēlme šos skatīt.
Ne reizi nav radusies vēlme šos skatīt.
0
Man ar ne, bet tā jau bijis ar daudzām grupām: kad beidzot atbrauc, tad gariem zobiem aizvelkas un mājās pēc koncerta iet ar jaunu kreklu mugurā.
0
Man tā tikai ar Horricane gadījās - dzīvajā iespārdīja un CD nopirku, ko vēlāk atdāvināju. Nākamās reizes dzīvajā bija OK, labākajā gadījienā.
0
Man būtu interese redzēt Carcass kaut vai 200 km attālumā no Rīgas kaut vai par 100 eur. Uz Misery index laikam pat uz MP neaizvilktos.
0
Davaj sametamies visi Carcass koncertam, lai PeterisP beidz vienreiz īdēt par Carcass!
0
Misery Index nebūt nav zemē metams. Ir pa divi lāgi skatīts; pirmoreiz WOA 2004 iepurināja pamatīgi, beigās bija personīgajā top 3; otrreiz pirms dažiem gadiem Bruķikā - tad likās tāds prastāks, uz vienkāršāku kačku tendēts, bet tāpat baudāms. Šogad arī bija BA, bet neskatījos; Estriks an arī atzinīgi izteicās.
Albums viens (2003 laikam) plauktā mētājas, sen nav klausīts, bet arī nelikās slikts.
Albums viens (2003 laikam) plauktā mētājas, sen nav klausīts, bet arī nelikās slikts.
+3
Bet nu tā reālistiski - uz šiem vieniem pašiem diez vai vairāk par 40 ģīmjiem arī Rīgā atnāktu.
-1
Depo, pa 3/4 eināri - būtu pagrabs pilns.
0
Depo vai ta nav pagrabs tik pilns, cik viņš vidēji pilns mēdz būt pa 3/4 eināri, neatkarīgi no tā, kas uzstājas?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!