Oceanpath izdod pilnmetrāžas albumu No Man's Land
+5
Oceanpath joprojām turpina kopt Latvijas simfometāla lauciņu, un klajā nācis grupas pirmais pilnmetrāžas albums angļu mēlē - No Man's Land. Atšķirībā no debijas EP Elementi, šajā ierakstā dominē klasiskā simfoniskā metāla raksturlielumi.

Saites uz ierakstu te, oficiālā relīze zemāk:

SPOTIFY: open.spotify.com/album/6nhyGZ7Y3K2O2...

APPLE iTUNES: music.apple.com/us/album/no-mans-la...

Ir arī YT, Deezer, Tindal un visur citur.

____________________________________...

Latvijas Metālmūzikas gada balvas laureāti, Zelta Mikrofona nominanti, komponista, ģitārista un vokālista Artūra Šteinberga simfoniskā metāla projekts OCEANPATH nāk klajā ar pilnmetrāžas albumu NO MAN’S LAND. Jau tagad albums pieejams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify un iTunes.

Albums NO MAN’S LAND ir kā ceļojums cauri drūmai fantāzijas valstībai, kurā sastopas maģija, teiksmaini tēli, tiek radītas leģendas… un pašu rokām tās sadragātas.

“Mūzika atnāca pati, taču tai bija nepieciešams piešķirt veidolu. Ar melodijām un dziesmu tekstiem radot iespaidīgus tēlus un ainas, albums NO MAN’S LAND ļauj tā klausītājam piedzīvot kādas pasaules iznīcību, un, sekojot pulksteņa rādītāju ritējumam atpakaļgaitā, atklāt tās agrāko godību… lai tomēr beigās viss sabirztu putekļos,” par albuma tapšanu stāsta Artūrs Šteinbergs. Visas dziesmas tapušas kā Artūra un Džeinas Šteinbergu kopdarbs.

“Artūra mūzika pati ir pilnasinīga un dzīvotspējīga, un nepieciešams atrast vien īstos vārdus, lai piešķirtu tai elpu un dvēseli. Albums NO MAN’S LAND ir tumšu pasaku apkopojums labākajās simfoniskā metāla tradīcijās, un esmu pārliecināta, ka tas aizpildīs šobrīd patukšo šī žanra plauktiņu Latvijas metālmūzikas scēnā,” atklāj Džeina Šteinberga.

Albuma ierakstā piedalījās Artūrs Šteinbergs (vokāls, soloģitāra, ritma ģitāra), Džeina Šteinberga (taustiņi), Laima Krīgere (vokāls), Elīna Zeiliņa (bungas), Roberts Bernis (bungas), Liene Veidemane (basģitāra), kā arī Lelde Sēklīte (runātais vārds). Ierakstīts studijā KS Records. Albuma dizainu veidoja Juris Mežeckis un Valdis Bērzvads. Informatīvais atbalstītājs – Radio SWH Rock.

Artūra Šteinberga projekts OCEANPATH ir viens no retajiem simfoniskā metāla žanra pārstāvjiem Latvijas mūzikas scēnā. 2018.gadā ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu izdotais debijas albums simfoniskā folkmetāla garā ELEMENTI tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai Zelta Mikrofons roka vai metāla kategorijā, savukārt OCEANPATH saņēma Latvijas Metālmūzikas Gada balvu kā labākā koncertgrupa.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas