13.07.2020 AMON AMARTH @ Palladium
+3
Mūsdienu smagā metāla meistari un viena no pieprasītākajām Zviedrijas grupām Amon Amarth pirmo reizi viesosies Latvijā un šovasar uzstāsies koncertzālē Palladium 13. jūlijā. Grupa uzstāsies Rīgā sava jaunākā albuma “Berserker” turnejas ietvaros.

Biļetes publiskajā tirdzniecībā “Biļešu Serviss” tīklā nonāks pirmdien, 10. februārī no plkst. 10:00, bet jau no rītdienas plkst. 10:00 tikai FBI un Positivus klubu biedriem būs ekskluzīva iespēja iegādāties biļetes pirmajiem izmantojot īpašo kodu: BERSERKER

Amon Amarth debijas albums “Once Sent from the Golden Hall” iznāca 1998. gadā un kopš tā laika grupa ir izlaidusi kopā jau 11 albumus, devusies tūrēs starptautiskā mērogā un spēlējuši lielākajos pasaules metāla mūzikas festivālos kā “Wacken Open Air”, “Hellfest”, “Download Festival”, “Sweden Rock Festival” un “Mayhem Festival”.

Savu pirmo lielo slavas mirkli un atpazīstamību globālā mērogā grupa izpelnījās ar “Twilight of the Thunder God” 2008. gadā izdoto albumu, kas tika iekļauts 50. vietā “Billboard” albumu topā, 11. vietā Zviedrijas albumu topā un 6. vietā ietekmīgā mūzikas izdevuma “Metal Hammer” albumu topā. Arī nākamie grupas albumi tika augsti novērtēti mūzikas kritiķu vidū un iekaroja albumu topus.

Pērnā gada maijā tika izlaists Amon Amarth jaunākais, vienpadsmitais studijas albums “Berserker”, kas sastāv no 12 dziesmām par mitoloģiskām un vēsturiskām vikingu tēmām ar neatvairāmiem melodiskā metāla elementiem. Tajā ir iekļauts viss, kas faniem patīk un tajā pašā laikā drosmīgi iezīmēts jauns, radošs grupas rokraksts, kas padara “Berserker” par visu laiku labāko albumu grupas karjerā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+10
"jauns, radošs grupas rokraksts" = triviāls power metal bez dziedātspējīga vokālista
+6
nu tas vokāls jau vēl neko , bet man kaut kā šitie vikingu apdziedātāji + arī Sabatons mūžīgie karevji liekas vienmuļi pārāk melodiski, kā agrāk teica A.Mūrnieks melodiskais hārdroks , bet tas laikam zviedriem raksturīgs - Arch Enemy vecenes bļauj kā nenormālas bet muzik sūds , nu vismaz man .
Jā bij laiki vecie labie zviedri ar Left Hand path un Indecent & Obscene , ja atmiņa neviļ pirmie In Flames ar nebija zemē metami.
Bet laikam jau esmu vecs un neko nesaprotu vairs
+2
Paskatījos pāris video - es šo kategorizētu kā šlāgermetālu.
+2
es te svulaik sūtiju jaku no Nuclear Blast , šie ja ir pāri 100 evrikiem dod disku iepriekš vislaik ņēmu treššu , šoreiz paņemšu hevīti un štukoju bļa ka tik nebutu kaut kāds Sabbatons ,un še tev Carolus Rex . Tā ar vairāk par diviem pirmiem gabaliem neesu ticis , ja kādam vajag par pāris baušķiniekiem atdošu.
+4
Ak dies, nu neliek tak neviens pirkt biļetes un apmeklēt, ja tik ļoti nepatīk.
Būtu labāk priecājušies ka pie mums vispār kāda grupa brauc, ar tik štruntīgiem biļešu pārdošanas rādītājiem.
0
^ 2019. koncerti tik tukši nemaz nelikās...
0
^^ ne jau gupa maksa no savas kabatas :D:D:D
0
grupa
+3
Pateicoties Sabaton un Behemoth, Nuclear Blast var bīdīt pārējās 100 bandas (OK, ir šiem arī Kreator, Testament un vēl 10, kas dot labu artavu).

Metal Blade līdzīgu funkciju pilda Amon Amarth un Canibal Corpse. Century Media - Lacuna Coil, Arch Enemy un Caliban.
0
piekritīšu Tolx - protams labi ka brauc vismaz kaut kas.
+1
neviens jau nesaka, ka slikti, ka brauc. labi arī tas, ka cilvēki joprojām izsaka savu patieso viedokli paplašinātos teikumos. ir daļa pasaules, kas saziņai spēj izmantot tikai bildītes vai emoudžī. par mūziku runājot - nu ir tas smagais šlāgers :)
0
Pieļauju, ka orgiem vismaz ar šāda līmeņa grupām (popularitātes ziņā) mazāk stresa, jo biļetes tirgosies gana naski.
0
13.jūlijs gan nav pateicīgākais datums koncim
+3
^ nav gan :o
0
varbūt 2021. gadā
0
Interesanti ka Rīga vispār nav sarakstā.
www.songkick.com/artists/216859-amon...
+3
Bilesuserviss.lv:

Saistībā ar Covid-19 pandēmiju un ar to ieviestajiem drošības pasākumiem Amon Amarth 13. jūlija paredzētais koncerts koncertzālē Palladium tiks pārcelts.
Lūdzam būt saprotošiem un sekot līdzi aktuālajai informācijai par jauno koncerta datumu, kurš tiks paziņots drīzumā. Iegādātās biļetes būs derīgas uz jaunā koncerta datumu.
+1
Update no bilesuserviss.lv:

Informējam, ka pasākums Amon Amarth, kas sākotnēji bija paredzēts 13.07.2020. Palladium Rīga, un tika pārcelts uz 12.07.2021, tiek ATCELTS.

Informācija par biļešu naudas atgriešanas procesu biļešu īpašniekiem tiks precizēta viena mēneša laikā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas