AUTHOR & PUNISHER 14. aprīlī!
0
Koncertdarbība pēc 2 gadu piespiedu pārtraukuma atsākas, un ar krutāko avangardu.

Sejasgrāmatā ziņo, ka 14. aprīlī, tātad tieši pirms Lieldienu brīvdienām, MP močīs AUTHOR & PUNISHER — viena cilvēka industrial doom metal projekts no ASV:
www.facebook.com/events/495382905360...

Šis mākslinieks ir unikāls ar to, ka no visādiem dzelžiem gatavo lielus, smagus, unikālus elektromehāniskus mūzikas instrumentus, ar kuriem taisa Godflesh-veidīgu mantu:
www.youtube.com/watch?v=PrOTHl6Tldc...

Jaunajā AUTHOR & PUNISHER albumā piedalījušies arī divi Tool dalībnieki, video no Tool iesildīšanas:
www.youtube.com/watch?v=Bp4E2TiMmuQ...

Biļetes: ticketshop.lv/site/events/view/40...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Jau šovakar! Iesildīšot igauņu kolektīvs Pedigree, kas radies 1993.g. un Latvijā bijis klausāms neizprotami reti:

"PEDIGREE from Estonia is playing alternative industrial metal with heavy post-metal/sludge/doom and electronic elements. For fans of Godflesh, The Young Gods, Neurosis, Swans, Ministry etc."

www.youtube.com/watch?v=5sPK38UuQ6w...
+4
Igauņu Pedigree nebija dzirdēti… pat neatceros, cik sen. Šobrīd tas ir trio (atmiņā stāv, ka iepriekš bija četri), kas izklausās apmēram tā, it kā Apēdājs spēlētu Ministry stilā. Frontmens atzina, ka pirmais koncerts jaunā sastāvā pēc pandēmijas laikiem, un bija ievērības cienīgi. Šo industriāli ģitārīgo grupu noteikti jāskata vēl, kad būs iespēja — man bijuši daži Pedigree diski, bet dzīvajā viennozīmīgi skan labāk.

Author & Punisher visos video ir redzams kā soloprojekts, bet šoreiz klāt bija arī otrs čuvaks ar ģitāru, tāpēc raisīja asociācijas ar Godflesh. Protams, bija gaidītais smagi elektroniskais eksperimentālisms, bet kaut kādā ziņā pat baudāmāks (tas ir, mazu solīti uz mainstrīma pusi) nekā mūsu publikai pierastie šturmistu pasākumi. Izrādījās, ka man ausis 2 gadu laikā jau atradinājušās no koncertu klausīšanas pilnā skaļumā (Belphegor un kas tur vēl pāris pa vidu gadījās — tas bija maz), tāpēc beigās pat šķita drusku par skaļu. Diemžēl bija maza izvēle ar Author & Punisher merchu, tā arī nebija nekas man piemērots.

Tā kā nebija atvests izlejamais alus no Piebalgas, jo nevar saprast, kuri koncerti regulāri tiek pārcelti vai atlikti, tad bārā tika izstrēpts ne tikai Kōzels un Hoegaarden, bet pat Carlsberg mīzals.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas