DARK TRANQUILLITY (SE) / ENSIFERUM (FI) @ MP, 20.05.2022
+4
2022. gada 20. maijs 19:00 (Piektdiena)
Durvis 19:00

Sestdien Igaunijā sildīs GWENDYDD (bul), MARIANAS REST (fin)

2022.gada 20.maijā jaunā albuma atbalsta tūrē klubā "Melnā Piektdiena" viesosies zviedru grupa DARK TRANQUILLITY! Koncerta īpašie viesi būs somu folk metālisti ENSIFERUM. Pēc pandēmijas izraisītās pauzes, "Dark Tranquillity” kopā ar ar somu kolektīvu "Ensiferum" dodas turē Pa Eiropu, atkal piedāvājot dzīvo koncertu pieredzi. Tūre sāksies 2022.gada 1.aprīlī Stokholmā un aptvers 23 valstis. Svētdien, 22.maijā, grupa uzstāsies Latvijā. Kolektīvs "Dark Tranquillity" izveidots 1989.gadā un ir vecākais no Gēteborgas metāla mūzikas skatuves. 1993.gadā "Dark Tranquillity" laida pasaulē pirmo studijas albumu "Skydancer". Pēc gada grupa noslēdza līgumu ar ierakstu kompāniju "Osmose Production". Tieši ar šīs ierakstu kompānijas atbalstu tika ierakstīts albums "The Gallery", kuru dēvē par vienu no labākajiem melodic death metal albumiem. "Dark Tranquillity" diskogrāfijā ir 12 studijas albumi, 20 gadu jubilejai veltīts DVD "Where Death Is Most Alive", vairāk nekā simts koncertu gan Zviedrijā, gan lielākajos pasaules smagās mūzikas festivālos. Pēdējais grupas albums "Moment" nāca klajā pagājušā gada novembrī. Somu metal/folk kolektīvs "Ensiferum" dibināts 1995. gadā. Grupas diskogrāfijā ir astoņi studijas albumi un seši singli. Pēdējais grupas ieraksts "Thalassic" izdots pagājušā gada novembrī. Biļetes ir pieejamas vietnē ticketshop.lv no 12:00, 17.09.21

€30

ticketshop.lv/lv/events/3904...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu i kur atsauksme par konci ?
+1
Kāpēc pats nebi, vecais krabi?
+2
Tāpēc ka losis!

Koncis jau labs - atnākot ap 20.30 no otrajiem sildītājiem MARIANAS REST pusotru dziesmu dzirdēju - likās normāla zviedru melodiskā dūmudesa a la Swallow the Sun / Hanging Garden, bet nekas tāds izcils.

ENSIFERUM ap 21.00 sāka un stundu noblieza labi - sākumā skaņa ķīselī, bet no otrās dziesmas labi aizgāja. Man labi iegrieza.

DT sāka 22.30 un ar stundu nospēlēja līdz šos uz biss uzsauca vēlreiz, bet uz to daļu nepaliku, jo uz pēdējo busu riksināju. Skaņa viscaur ļoti laba, bet no dziesmā tik kādas 3 atpazinu - gabalu no Protector, no The Gallery un 'Damage Done - pārējiem gabaliem nebija ne vainas, bet man tas jaunais materiāls ne visai un arī dzīvajā neiespēra.

MP diezgan pilna (tauta līdz točām stāvēja) - sutīgs un smacīgs - pīpētava kārtīga gāzes kamera. Alus tikai bundžās pa piečuku.
0
Tāpēc ka tajā vīkendā biju Krakow uz Tool
+3
Nu tad nežmiedzies un uzraksti par to konci
+2
Tai padarīšanai bundžās pa piečuku tak beidzot ir jādara gals!! Ārišķīgi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas