HEAVEN SHALL BURN (DE) / OBITUARY (USA) / MALEVOLENCE @ MP 24.01.2023
+5
24.1.23

MALEVOLENCE
Obituary
Heaven Shall Burn

ticketshop.lv/lv/events/4634...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
WTF ir Malevolence, kas ir krutāka par Nekrologu?!
+1
Pajāt to Malevolenci, bet uz Nekrologu varētu aiziet..
+3
Boka iespaidā piedāvāju ieskatīties manās atmiņās no iepriekšējā Obituary koncerta Rīgā:
mincīts, 2011. gada 9. aprīlī, plkst. 06:01
tagad visuma banālajā kārtībā jābliež recenzijas... nu kaut vai. mēģināšu izlaist lietotā alkohola aprakstu, mēģinot ievirzīt arī citus domā, ka tas, visticamāk, nav būtiskākais.

atnācu uz kaut kādiem nez... pusdesmitiem? pirms tam man pāris reizes kāds blakus esošs metālists prasīja, kā man iet, uz ko atbildēju normāli. pēc tam viņš man prasīja - bet kā citādi?, un tas manas domas iepludināja visnotaļ eksistenciālā gultnē. vienalga. skanēja Pathology pēdējās dziesmas... paldies jēzum pistum arī pēdējās, jo totāli nepatika, kaut kāda pilnīga monotonija. ja es kaut ko labu rakstīju tur augšā, tad varbūt tāpēc, ka man patika kaut kāda viena viņu dziesma un patīk grinds principā, bet tas, ko es dzirdēju bija pilnīgs boring un grinds arī šķietami nebija.

kad sāka spēlēt Grave, močīju pa plaušām smēķētavā, kurā, kā izrādījās, smēķēt nav atļauts. sievišķā intuīcija teica, ka celties nav vērts, bet tomēr piecēlos, lai pavērotu Grave no emocionāli pastarpināta (lol) un no skatuves patāla nostūra. nebiju vēl iejuties, nebiju ne iesildīts ne iesildījies, Grave skanēja it kā normāli, bet netiku pāri sašutumam, ka tur vēl nesen manā iedomu pasaulē vajadzēja uzstāties Sandstromam ar savu zemi rūcošo balsi. Tā vietā bija kaut kāds ķērceklis, piedevām vēl, BEZ BĀRDAS (!!!). Par šo faktu domāju visu viņu uzstāšanās laiku, kā arī apspriedos ar Peteņu Malēju par viņa angļu valodas zināšanām, izvirzot teoriju, ka priekš šoviem viņš pārbraucienos vienkārši uz asutiņām klausās 'angļu valodas frāzes metāla koncerttūrēm' (nu piem., thank you very FUCKING much), kā arī biju sajūsmā par to vienmomenta fona troksni, kas vismaz izvirzīja tādu avangardisku pārtraukumu manām domām par to, kāpēc tas džeks vismaz bārdu uzaudzēt nevarēja. vispār muzikāli viss likās labi, bet vokāls visu visu visu sagandēja, jo totāli sagrāva jebkādas ekspektācijas. turklāt viņš izskatījās baigi jauns, neatgādināja 'klasiķi' nemaz ;( beigās iegāju smēķētavā, kur kaut ko laikam runājos ar Peteņu Malēju laikā, kad uz skatuves skanēja noslēdzošā "Soulless", kuras klipu šīs dienas biju entās reizes lūrējis (biju pat kaut kā nokačājis speciāli, lai jūtūbā nevajadzētu iet). vienu brīdi domāju - varbūt saņemties un iziet ārā, bet sapratu, ka nē.

pēc tam padzērām tekilu, ieņēmām vietas, un diezgan ātri sākās arī Obituary. pats labākais - bez liekās ievadrunām džeki vienkārši uzkāpa uz skatuves un mauca. džeki, nu šitā ārdījies es nebiju kopš 6. klases ekskursijas, kurā gan nepiedalījos, jo jau tolaik visus ienīdu. bija diezgan labs fizisks treniņš, izņemot pāris negatīvos elementus, kuri nevis mošoja / ārdījās, bet gan vienkārši grūstīja / sita citus ar rokām, paši stāvot maliņā. paši Obituary bija vareni, kā arī Malējs minēja, solo ģitāristam skaņa nebija pati labākā, bet ritma gičai bija īstā Obituary skaņa. vālēja ne pa jokam - tā kā ierakstos, bet vēl labāk. Tardija balss joprojām spēcīga un unikāla, kā minēja kk:( - vemjoši kliedzoša, riktīgi pavilkos uz šeit pirmajā komentā postoto "The end complete", bet nu vārdu sakot, bija ne pa jokam. bija jaukiņi, kad grupa atnāca atpakaļ, no vienas puses patika paraugdemontrējumi, no otras - varbūt nevajadzēja, bet nu beigas arī novālēja godam, viena dziesma bija totāls dooms, un pēc tam arī loģiski paredzami noslēdzošā Slowly we rot. Kopumā viss pilnīgi otrādi nekā biju paredzējis-> Obituary >> Grave. Fascinēja arī Tardija izskats -> garie mati (kāds uzprasīja, cik ilgi viņš šamos ir audzējis), armijīgie šorti un baltās skrējēju botas, turpretī ģitāristam, kuru Peteņu Malējs rakstorja kā 'tā tu izskatīsies ja būsi itālis, spēlēsi amerikāņu death metal bandā un daudz dzersi' valkāja čībiņas. Nu - izsvīdu pa nopietno. 10/10

Vispār arī pēc tam bija interesanti piedzīvojumi, piemēram, filmēšanas vērtais gājiens uz nočniku, kurā, pēc piedauzīšanas pie durvīm, no tumsas izgaro tante un dara lietas. Bet tas būtu vēl mazāk par tēmu nekā manie iepriekšējie vervēlējumi, tā kā arlabunakti, cerams, haha.
+3
^ :DD, jā šis koncis bija gruntīgs. Vēl notika pēc klasiskā jaunības rituāla (kaut tagad ar galīgi nesmādētu), kad īsi pirms konča jautrā bariņā kautkur ārā tiek iztukšota stikla desa ar zapivonu un iets iekšā jau tīri siltā kondīcijā. Pilnīgi neko nevaru teikt par Grave, domāju tas laiks tika pavadīts pie bāra vai pīpētavā, savukārt Obituary jumtu norāva, fakts. Kas bija pēc koncerta- tumša bilde. Ne tāpēc, ka bija pārpālis, vnk neatminu. Kautkur jau pabradājām, kādā Ļeņingradā droši vien..hvz.
+3
minētais klips joprojām ģeniāls - www.youtube.com/watch?v=_nzVxcC07lk...
paredzētais koncis... otrdienā :|
+1
^ bļa, labs gabals. Pilnīgi uzdvesa 90to smārdu.
+1
^^ es gan reāli necērtu, kāpēc Century Media liek no VHS ripinātu klipu - viņiem tiešām master ieraksts nav saglabāts, ko digitalizēt?!
+1
^ pazudīs 94. gada fīlings ! Bet pasākums 2011. gadā bija reāli labs. Nebija neviena weak link; visi nomočīja uz 110%, Pathology ieskaitot.
-1
^^nav ne jausmas, domāju, ka pie vainas elementārs slinkums. ielikts tas klips ir 2010. gadā, tolaik laikam arī bija grūtāk HD klipu ielikt youtube.
0
^^bija jau visi tīri labi, atskatoties jau viss vienmēr labāks liekas. Sandstromu gan es tur baigi lieku biju gaidījis, jo pēc 'Soulless' albuma viņš arī kā reiz 1996. gadā pameta 'Grave'.. tā kā mazas cerības bija viņu 2011. gadā ar grupu ieraudzīt. bet varbūt 2023. gadā sanāks? nākotne ir spoža!
+1
eu, kas notiek ? visur raksta, ka MP Oubitorijs nebūs, tikai tās 2 nevienam nevajadzīgās grupas. Pat oubitorija mājaslapā rakstīts, ka šie no Varšavas pa taisno uz Helsinkiem ! www.obituary.cc/events.html... Ko man darīt, moš jau jāsāk stopēt uz HEL ?
0
identiska info arī viņu Spotify vietnē, 24.datums izkrīt. Bet tākā es netieku, tad īpaši nepārdzīvoju par šo faktu.
+3
Pēdējo ~ 2 mēnešu pieredze Rīgā atcelto, pārcelto vai nenotikušo koncertu jomā var radīt priekšnosacījumus racionālai atklāsmei: biļešu iegāde iepriekšpārdošanā ir bezjēdzīga, grūti prognozējama "investīcija".

0
paga, tad Obituary nebūs, ja?
0
Ja vien viņu mājas lapa nemelo, tad nebūs
0
Nja, Obituary reklamē laikam gandrīz tikai tiketšops... nez, Obituary faniem biļešu maksu atdos, vai būs jāiet uz neklausāmajiem?
+2
Nu, tas jau iepriekš uzdzina dīvainības auru, ka Obituary tika pieteikti kā iesildītāji kaut kādiem tur neko neizsakošiem Malevolence. Tāda zivjaina smaka tur bija no paša sākuma, tāpēc nebūtu brīnums, ka Obituary nolektu.
+1
Vispār šajā tūrē kā galvenie ir Trivium, bet ticketshopā nekāda info.

www.facebook.com/photo/?fbid=7218129...
0
Fragments no ticketshop.lv BUJ sadaļas:

Vai ir iespējama biļešu maiņa/atgriešana?

Biļešu maiņa/atgriešana ir iespējama tikai gadījumā, ja pasākums nenotiek noteiktajā vietā/laikā vai tiek atcelts pavisam. Atgriezta tiek tikai biļetes nominālvērtība.
+1
^
Ja koncerta organizatoriem ir iespēja "atcelt pasākumu pavisam", tas būtu glābiņš tiem, kuri nopirkuši biļetes iepriekšpārdošanā.
-3
Nemīzt.
Obituary būs.
+1
0
Varēsiet bārdas eļļu nopirkt - www.facebook.com/photo?fbid=73684170... :D
0
^ vot ja Hopped in Half aliņš būtu :)
+1
^^^^ Tārdija-Peresa nenoteiktības paradokss ?
+1
Tad sanāk, ka Rīgas koncis viņiem tāds sidehustle, ja oficiāli neskaitās :D
+2
Tūre šīm grupām + Trivium bija izziņota jau pagājušā gada jūnijā. Šis vairāk izklausās tiešām pēc ^ sidehustle jeb "zinu, ka tūre nokomplektēta, bet, lūdzu, iebrauciet pa ceļam arī pie mums, ja varat". Trivium vai nu nevarēja vai nesanāca naudiņas. :( Bet tā tas tiešām būtu ļoti nepatīkami, ja pēdējā brīdī "nolektu" Obituary, bet no otras puses lapas bandsintown un songkick nav gluži uzticamākais avots, tāpat kā wikipedia. :D
+3
Dethecrator, aizvakar, plkst. 01:02
Nu, tas jau iepriekš uzdzina dīvainības auru, ka Obituary tika pieteikti kā iesildītāji kaut kādiem tur neko neizsakošiem Malevolence.

Pie tās zivju smakas vainīgs P3likāns, kas līku pirkstu vai personīgu preferenču dēļ capslockā tos Malevolence uzrasktījis. Nekur citur neviens viņus priekšgalā nav licis.

^ skru jau visu pateica - tūrē ir 4 bandas ar Trivium priekšgalā (faktiski metalcore bandu tūre, kas dažādīpas pēc Obivankenobi paķēruši līdzi - domājams, lai beksteidžā teiksmas no sentēvu laikiem pie aliņa pastāsta) un šis koncis tūres plānā neietilpst nevienai no tām. Iespējams, stāri no Varšavas uz Helsinkiem lido, kamēr pārējie kratās autobusā, un pārējie piekrita haltūriņu pa ceļam uzrukāt. Varbūt arī brauc visi kopā, bet vai nu stāri uz šitādām haltūrām neparakstās, vai arī orgiem nav iespēju segt honorāru/sagādāt atbilstošas telpas/utt.
+1
Kaut kādu jēgpilnu skaidrību par radušos situāciju varbūt varētu viest pasākuma organizatoru komentārs?

Ja dikti daudz tādu, kas nopirkuši biļeti iepriekšpārdošanā, lai atnāktu tieši uz OBITUARY, un tā vilšanās tagad ir ne pa jokam smaga, varbūt ir vērts pieteikt sižetu TV raidījumam "Bez Tabu" vai tml.?
0
Zivis. Tas bija iesmējiens par Malevolenci.
Nepanikojat, O būs.
+1
-3
^^^^ Nu mūsdienās jau visi tā spēlēt samācījušies ka liela starpība nav kas spēlē,vai Malevolence vai Obituary.
0
^^hedlainers tomēr izrādījās 'Heaven Shall Burn'.

'Tas bija iesmējiens par Malevolenci.'

Haha, teksta komentāros, kas piesaka pasākumu, ir grūti nolasīt ironiju, kaut gan šobrīd tas daudz ko izskaidro :D
+1
^^ Ja tas tā būtu, tad liela starpība nav, vai uz klavierēm "kaut ko grabina" Daniels Pavļuts vai spēlē maestro Raimonds Pauls.
0
^Jā, nu es labāk ietu klausīties Danielu Pavļutu, kas nosoda krievijas agresiju, nevis Raimondu Paulu, kas līdz šim nav bijis spējīgs paust normālu nostāju kara jautājumā. Tā ir, kad visu dzīvi lien pakaļā krieviem.
0
^ pirms iet uz konci, drošības pēc noskaidro arī Obituary nostāju kara jautājumā, ka neierauj zarā :D
+1
Besī tādi Pavļuti, kam tikai viens karš nosodāms. Besī arī tādi Pauļi, kam nav viedokļa. Nu tas tikai tā tad, ja var ticēt @pincītis teiktajam par konkrētajiem personĀžiem. Un sazin kas vēl kas ir domāts ar pincīša "normāls" viedoklis...
+4
Normāls viedoklis ir nosodīt krievijas debilismu un agresiju, nekas cits. Raimonds Pauls to nedara, bet joprojām skaitās labiņais un muzikālākais no latviešiem, maestro hujestro. Mani tas vienkārši TRIGERO, ja!? Bet tas tā, oftopiks noved pie oftopika. Tā jau notiek, kad visi šitā mūsdienās spēlēt samācījušies...
0
^Raimis gluži vienkārši grib būt labiņais un izpatikt Putina atbalstītāju auditorijai. Nekas personīgs, tikai bizness .Offtopiks.
+9
Jā, ble, veci paliekam. Agrāk offtopiks neizbēgami noveda pie tēmāmnpar pupiem un dzeršanu, bet tagad fakin Raimonds Pauls.
0
(.)(.)
+4
Nē nu ja būs uzmetiens no Obituārijiem, tad jau nekas cits neatliks kā pietriekt mūli.
+2
Japietriec mūlis, jāzvana uz beztabu, O būs Rīgā.
www.facebook.com/323221269901/posts/...
+3
^ ieliec bildi, kad viņi ir pie MP, savādāk tauta neticēs :D
+2
Kas neticēs-lai meklē mācītāju Jencīti.
Vai mācītāju Māri.
Pa abiem kļūs ticīgi.
+3
^^ Tas tā nedarbojas - Dirsšneidera bilde bija iekš MP un huj ;) Es nemeklēšu mācītājus - vnk ticēšu - Običerī būs ;D
+3
^ pie MP ārā stāv pūlis un gaida pirmās Redneck Stomp skaņas. Tikai pēc tam metas iekšā, a tur to DJ uzlicis, kamēr MALEVOLENCE riktējas.
+1
OBITUARY jaunais albums jau pieejams
0
No Obituary tikai viena dziesma prātā,bērnībā klausīta "don't care". I don't kerrrrr,what is kkerrrrr,who don't kerrrrrrr
+1
Moš jārīko totalizators - būs vai nebūs Obituary 24.01.2023. Rīgā?
+3
nu Obituary ta 50/50, bet toties kā bliezīs MALEVOLENCE !!!!!!!!!!
+1
^nē, nu mošpits tur varētu sanākt sūrais vispār, ja nolasīsies attiecīgā publika.

www.youtube.com/watch?v=mqoFbD1xVWM...
+1
Obituāriju mājaslapā tour dates parādījusies Rīga :) Ja vēl orgi pastāstīs uztāšanās secību…
0
Kas tur ko stāstīt - visos plakātos jau norādīta:

HEAVEN SHALL BURN + TRIVIUM
European Tour 2023
Support: Obituary & Malevolence

Ko norāda pirmo, tas atkarīgs no valsts, bet Obituary ir tikai sildītāji
0
Redz, atsauksmes par tiem sildītājiem Malevolence liek domāt, ka tauta tomēr novērtē:

www.loudersound.com/news/the-biggest-ci...
+2
Vatta tie pritti kauko sajēdz ar'?
+2
Setlist.fm par Oubitoriju rāda gaižām nepriecīgu ainu. Tikai 8 tracki no kuriem neviens nav slowlu we rot. Cerams , kā uz sidehustle puikas saņemsies.
+1
Zin, es laikam nemaz neies. 35 eur par 40 min setu, da i nav tā, ka nebūtu redzēti, vai ka man šie baigi uh un ah (lai gan dzīvajā ir gana labs).
+1
Šie tak mani reiz pierunāja ņemt dalību pirmajā un vienīgajā sērfošanā manā dzīvē. Un ne jau dabūšanā ar zābaku pa pakausi, bet pārmaiņas pēc otrādi :>
0
Lai pats sērfojot ar zābaku atrautos, baigi brutālam sērfam jābūt, divos stavos vismaz :D
+2
Ņemt dalību sērfošanā un sērfot nav gluži viens un tas pats :>
+2
Labās ziņās no setlist.fm. Običuerī nepieturas strikti pie 8 treku formāta. Klāt nācis Circle of the Tyrants, kas ir lieliska ziņa \m/
-3
Visi tikai par Obituary, a hedlaineriem neviens iespēju nedos? :D Bieži laikam tā negadās, kad visi priecājas par iesildītājiem, bet liek mīkstu uz hedlaineriem.
+3
Es tik vienu cilvēku pazīstu, kas Metalkōru klausās :D
+2
Laikam, darbā klausījos ne to melevelenc, bet kā iesildītājiem bija labi. Obituary, ir obituary un heaven shell burn, bija tīri tā neko beigās, kaut arī īsti necepija ieraksti. 35euro+ alko, tīri labi pavadits laiks.
+6
Pat ja iesildītāji un atsildītāji būtu Liene Šomase un Nikolajs Puzikovs, viņi nespētu samazināt šī pasākuma reitingu no 10/10 uz kaut ko zemāku, ja vien vakara hedlaineris ir Obituary.

Setlists bija ideāls, bračkas Tārdiji - perfekti, publika - vislabākā, krowdsērfings - vismonstrīgākais, merchs - vistrvīgākais (ar bandmemberu parakstiem - yeaah). Īsāk sākot labākais koncerts kopš 2011. gada aprīļa, kad Obituary bija šeit iepriekšējo reizi.

4 treki no Cause of Death - ko vēl ir iespējams gribēt !?
+3
^100% piekrītu! Baigā jauda! Vienkārši lieliski! Mazliet jau smieklīgi izskatās, ka tāda leģenda ir tipa iesildītāji kaut kādam HSB. Bet po, un viņiem šķiet arī. Paldies orgiem par kolosālo vakaru!
+3
^ ja ļauj stundiņu nospēlēt un speciāli anālu skaņu neuztaisa, tad jau po, ka nominālie sildītāji.
+5
Ja pasākums būtu bijis vasarā zem karstā jumta, tur būtu bijis pzdc. Mošpits darbojās gandrīz visu laiku, pat pūļsērfošana notika. Un tik daudz metāla vecajo bij sanākuši...
So yeah, Obituary pamatīgi iespārdija savu 55 minūšu laikā.
+2
Es domāju ka ne tikai publika bij pamatīgā ugārā no Obituary , bet man izskatījās arī paši likās apmierināti par atbalstu no zāles. Par to liecina arī setlists.
+1
Eu, bet kā tad sildītāji un hedlaineri (nominālie) - vai arī tos neviens neredzēja ? :D
+1
Sildītājus neredzēju, bet galvlīnijainie bija ok, vienīgi pie šiem liela daļa veco onku aizgāja prom un zāle stabili palika par kādu 1/3 tukšāka
+2
Sildītāji norm HC. Crowbar bij netikai uz ģitārista t-krekla, bet arī pat ļoti sadzirds izpildījumā, bet pozitīvi.
+1
par veciem onkām te nedirsss :)
+1
^Man te viens trīsdesmitgadnieks uz jautājumu "vai iesi uz Obituary?", atbildēja "ai, ko es tur iešu kaut kādus pensionārus skatīties" :D Tā kā, jābūt reāliem - ja tev patīk Obituary un klausies viņus jau no paša sākuma, lēnām sāk iestāties dzīves saulriets :D

+1
Saulrietā sniegs matos >:D
+1
ej tu nost , kur viss tik vienkārši un aprobežoti , viena smadzeņu rieva un tā pati pakaļā.
+2
Kas tur slikts būt par vecu onku? Tak labāk nekā par pienapuiku, kuram veikalā vēl pasi prasa.
+1
Vatta tavā laikā, kad tu bij mazs, veikalos mēdza kaut ko vispār prasīt? :D
+1
^ man kādu 8 gadu vecumā astoņdesmito beigās Kandavā, kad biju no pieaugušajiem iesūtīts aptiekā viens pats (bez vecmāmiņas) nopirkt pertusīnu pret klepu, aptiekāre man to nedeva bez pieaugušo klātbūtnes. Kad pasaucu no zivju bodes vecmuteri, aptiekāre izskaidroja: «Pertusīnam ir klāt spirts, tāpēc pārdodam tikai pilngadīgajiem. Visādi mazgadīgie te viņu grib nopirkt, lai legāli pielaktos ar klepus zālēm.»
0
Nu tādos atsaldeņmiestos jau visādi brīnumi mēdza notikt :>
+2
Es laikam tad arī pie penžiem, notinos pusstundu pēc HSB sākuma. Baigā kakofonija viņiem bija, pie tam tāda pagarlaicīga un bez iedvesmas. Endzeit nesagaidīju.
+6
Patīk vai nē, tāda ir realitāte - vecie death un black jau ir dad rock kategorijā. Pašiem dalībniekiem jau piecdesmit un pāri, dažam pie sešdesmit jau.

Pēc idejas jau pat nu-metal var pieskaitīt pie dad rock - arī tiem, kas par to iefanoja žanra pīķa gados ap 2000-šo, jau mēdz būt pusaugu bērni (kas paši sāk iefanot par kādu mūzikas žanru, un vecāku favorīti defaultā ir penžu muzons).

Tas gan nenozīmē, ka tie pensionāri nav spējīgi jaudīgus končus nospēlēt.
+2
Pilnīgi pajāt - grand vai dad. Pats galvenais, ka sirdī jūties jauns un vēl turies pie veselā saprāta.
+1
Galvenais neķert kreņķi par to visu.
+3
Galvenais, lai šajā jautājumā vispirms tiek iecelts Galvenais!
+3
t.i. Vecākais?
+1
Ar Galveno nepietiks. Vajag 13 padomniekus, neatkarīgu ekspertu komisiju un uzraudzības padomi. Tikai tad tiks radīts viedoklis, ko nebūs iespējams apstrīdēt
+1
^^ Vecajs.
0
Vacajs krabz, kurš izmests no mājām!
+1
bet 5 euro par galvassāpēm, tas ir alu, ir gan noziegums pret cilvēci.
+1
^Tas, laikam, vienīgais, negatīvais komentārs par konci :))
0
"t.i. Vecākais?"

šim komentāram es gribu ielikt to triecienplusu, kas vēl nav te ieviests :DDD
0
Vecajais!
+2
Metāla vecajais. Ar korozijas kārtu.
0
^ ar vecās korozijas kārtu...
0
Sakarā ar to, ka nebija skaidrs, kā tur īsti ir: reklamēti tika Obituary, bet dabūt bija iespēja viņu vietā Trivium, beigu galā neaizgāju uz šo koncertu, bet aizbraucu uz Vilku Žiemu. Un tagad saprotu no komentāriem, ka vajadzēja darīt otrādi :D
0
Trivium gan vispār neviens nepieminēja konkrēti šī koncerta sakarā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas