PRIME CREATION 16.09.2023 @ Fontein, Liepāja
+4
Apzinos, ka diez vai kāds speciāli kratīsies šurp, bet Liepājā Fonteina klubā 16. septembrī uzstāsies Prime Creation, zviedru drūmā power blice. Burtiski tikko iznācis otrais albums "Tell Freedom I said Hello", bet, par laimi, mūzika ir krietni sakarīgāka par nosaukumu. Manām ausīm kā kross starp Evergrey un Nevermore.

Skat divas dziesmas no tā albuma.

www.youtube.com/watch?v=rIcXlPcsBOM...

www.youtube.com/watch?v=dai6FNgo1ZY...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Hmm, tīri tā neko, sevišķi tas pirmais. Cik tur Fontainā tagad sencīši maksā?
0
Par bairīti nezinu, bet viskiji no 5.
0
Tā neko banda. Es gan no vienas dziesmas vairāk Evergrey saklausīju.

Biļete pa €3.30 ir forši un €6.66 par vilcienu 18.25 ar seksīgs cipars, bet tad sanāk kost līdz rītam, jo sākums 23.00. Jautājums, kad met laukā. Pirmais buss uz Rīgu 4.30, bet nez vai līdzbraucēji novērtēs, kad sāks Nestea pudeles piepildīt :D
0
Agrāk vispār nemeta laikā, pavāci kājas nost, lai apkopēja var izslaucīt, un mauc tālāk :D Bet tagad 06:00 met laukā. Tie, kam prāts nenesas vēl mājās, var panīkt ārā kafejnīcā, pirms tam gan šmiga jāpaspēj iepirkt pirms ārā mešanas.
0
Hmm, tīri tā neko, sevišķi tas pirmais. Cik tur Fontainā tagad sencīši maksā?

Nezinu par izlejamiem un citiem, bet 0,3 pudele ar Corona ir 4 eur.
0
ā, reka būs arī Rīgā 14.sept. un Cēsīs 15.sept.

Ceturtdien, 14.septembrī 20.00-23.00
Klubs Republika, Mazā Pils iela 11

+ TheMisto (LV) - www.youtube.com/@themistoband...

www.facebook.com/photo?fbid=10458245...

www.facebook.com/events/198118600558...
0
Tad jau laikam būs uz Republiku jāaizvelkas, šitādi jau pie mums reti ieklīst.
0
Vispār, nebūtu arī sliktākais veids kā sākt atvaļinājumu....
0
Kur ta pillets? Uz vietas Republikā vai?
0
HVZ, varbūt bezmaksas
0
Nu jokdaris! :>
+2
Reizēm es vispābā nesaprot, nafig man meklē kaut ko jaunu un censties saprast nesaprotamo, ja var vienkārši atgriezties pagātnē un tur arī palikt un smelties enreģiju...
youtu.be/3EpFmy8aZ_Y...
0
^es jau sen pie šāda secinājuma nonācu.
0
Bet nav jau nemaz baigi jāmeklē, pats atrodas.
+4
Ir pētījumi, ka klausoties jaunu mūziku, tiek trenētas smadzenes, kas ļoti palīdz aizturēt novecošanas procesus. Tā kā, nav ko nostaļģēt, uz priekšu ar jaunu mūziku.

“Listen to what your kids or grandkids listen to, experts suggest. Often we continue to listen to the same songs and genre of music that we did during our teens and 20s, and we generally avoid hearing anything that’s not from that era.

New music challenges the brain in a way that old music doesn’t. It might not feel pleasurable at first, but that unfamiliarity forces the brain to struggle to understand the new sound.
Listening to new music activates multiple areas of our brains, stimulating memory and information processing centers. It can also rewire our dopamine system: part of the reason why old music sounds so good is that our familiarity with it triggers dopamine rushes. Like all good things, though, that effect dulls with time. Listening to new music creates new dopamine associations and expands your ability to feel that euphoric rush when a song you love is playing. There are also studies that have found that listening to unfamiliar music can foster a more “open mind perspective” that makes you more willing to engage with new ideas, cultures, and technologies. “

+2
Nu es jau cenšos. Sanāk gan tā kā sanāk :>
+1
^^ Tas tiesa. Labas lietas (filmas, mūzika, utt) pašas atnāks. Agrāk vai vēlāk. Bet tāpat jau jāsaņemas "izprovēt", hehehe.
+3
Man visvairāk traucē tieši tas pārsātinājums - visa ir tik daudz, ka grūti izvēlēties un fokusēties, vieglāk dabūt dopamīnu, klausoties Sepulturu.
0
Jap. Es vispār pievēršu uzmanību tikai tam, ko te biedri iepostē: Intars, Bleds, Fauns, utml. Pašam nav ne spēka ne vēlmes rakties.
+2
Vo blle Bleds!!! :D :D
+3
Normāli noblieza, diezgan vienā elpas vilcienā. Diemžēl koptroksnī visumā pazuda ģitāras, bet vismaz vokāls bija sadzirdams labi. Vokālists gan izskatījās tāds saguris un runāja samērā aplam. Paziņoja pat, ka kādreiz Latvijā valdījusi Zviedrija.

Trīs sejas pirmajā rindā hedbengoja no zvana līdz zvanam, es ar pārējiem kautrīgi otrā plānā tirinājos. Tauta vispār sanāca OK priekš vietējā, kādas 50 personas bija noteikti. Izsauca šos pat uz bis, lika vēl vienu gabalu spēlēt - šie apjuka, tā neesot bijis. Bet saņēmās un nogrieza normālu "Fingers Crossed", kas bija pārāks par vismaz pusi setlista.
0
Laikam visi 50 Liepājas un tās apkaimes metālisti bija ieradušies.
0
Vai tad kādā 17gs Latvija nebija Zviedrijas pakļautībā?🤔
+1
Tikai Vidzeme.
+2
Ārpus Vidzemes tie "zviedru gājieni" bija tādi, ka šim labāk būtu bijis par to paklusēt!

Kara beigās zviedru karaspēks izpostīja līdz tam plaukstošo Kurzemes un Zemgales hercogistes saimniecību un trimdā tika aizvests hercogs Jēkabs. lv.wikipedia.org/wiki/Otrais_Zieme%C...
+1
"Tikai Vidzeme."

Nujā, es gribēju uzsaukt kaut ko no sērijas: "not in this part of Latvia", bet bija par maz Džeka D. :D

"Laikam visi 50 Liepājas un tās apkaimes metālisti bija ieradušies."

Nezinu, neesmu familiārs ar vietējo scēnu (un vispār jebkuru citu). Bet vienu seju no skolas laikiem atcerējos :)
+3
Vajadzēja atpizģīt to šovinistu!! Psc āksts...
0
^^ WrongTale, šodien, plkst. 09:38, neesmu familiārs ar vietējo scēnu (un vispār jebkuru citu). Bet vienu seju no skolas laikiem atcerējos :)
Nu nav vairs Barbarossa laiki !!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas