AMARANTHE, DARGONFORCE, INFECTED RAIN @ MP 03.03.2024
+3
Following the incredible feedback from our joint, recent US tour announcement, AMARANTHE and Dragonforce have decided to take things further and extend our touring partnership: Spring 2024 will see both bands extensively touring mainland Europe and the UK on our Co-Headline European tour.

Olof Mörck states: “We are *dangerously* thrilled and enthusiastic to finally unveil our co-headline tour in Europe with our good friends in DRAGONFORCE, supported by the Moldovan powerhouse Infected Rain - and, the very first tour in support for our upcoming album, “The Catalyst”! Expect this double-headline bill to explode with excitement and ponderous fury once we play a city near you! AMARANTHE will hit the European Continent with a brand new show, setlist and album, so do NOT miss out on this experience, and see you in early 2024!”

DRAGONFORCE adds: "We are absolutely thrilled to embark on this co-headlining European tour with our friends in AMARANTHE once again! From the time of their demo, I've always admired the work AMARANTHE has been doing. As both of our bands prepare to unleash our biggest albums to date, this upcoming tour promises to deliver an unforgettable experience for our fans. Get ready for an epic musical journey!"
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Un te biļesu links:

ticketshop.lv/en/events/5418...
0
Un te kolabs, he,he:
DragonForce - Doomsday Party ft. Elize Ryd, Amaranthe
www.youtube.com/watch?v=2GckErLDn4M...
+1
Konča vieta ir pārcelta uz PALLADIUM (vienīgais koncis Baltijas valstīs)!
0
Nuja, popmūzika ir populāra.
+3
Un jums reāli šis stafs intersē ??
+2
Jā, man interesē un es arī iešu :) Un absolūti par to nekaunos.
+1
Tas Dragonforce baigi labs. Ja uztaisītu kolaborāciju ar Reiniku, Kubasovu un Marku Rivu, pieļauju, ka varētu vinnēt Latvijas Eirovīzijā
0
Varēs vinnēt Varavīksnes Bulli!
0
Es W:O:A Dragonforce redzēju - bija daudz labāks, nekā gaidīju. Čaļi māk atlaist un ugāru dzīt.
0
Un jums reāli šis stafs intersē ??

Nu te nekāda baigā māksla nav jāmeklē, iešaut visīti un labi pavadīt laiku disko ritmos :D
0
Normālā prātā es nerautos ne uz Dragonforce, ne Amaranthe, vienīgi varbūt margināli interesētu Infected Rain (izcelsmes dēļ), tomērt apstākļos, kad šie visi piebrauc klāt, drīzāk interesētu aiziet. Un izdarīt slēdzienus pēc tam…
0
(izcelsmes dēļ) <- nacists/rasists/rightwing/blablbaāla...
0
nu džeki, teikšu tā, māksla - vot tā ir huiņa! vecenes, bonbongas, heroīns, , špilkas, apelsīni, baileys, la rocca style disko - lūk, tā ir īstā dzīve!
+2
e-airopas soliste esot tikko dzemdējusi, es tā dzirdēju...
+2
^ Duboks mainījis dzimumu?
0
Haters gonna hate, bet disko rullē!

www.youtube.com/watch?v=CzThLiIEOw8...
0
^^ nianses nepārzinu, redzēju tikai virsrakstu
0
^ cik es atceros, tur beibes bija tikai bekvokālistu un dejotāju statusā. Bet es gan gadus 20 neesmu pievērsis uzmanību, kas tur darās un vai vispār kas darās.
0
0
^^beibes ir dejotājas. es viņus redzēju dzīvajā laikam tagad jau aizpagājušā gada vasarā, ļoti labi nospēlēja un nodejoja. viena no dejotājām riktīgi hot, laikam ne no vecā sastāva bija.
0
Kwī kwī kwī Rīgkwī!!
0
rīga rīga kwīīī kwīīīī KWĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪ
+1
te tāds krietni vecāks disko no Austrumeiropas. Hei, mazā :D Lai gan te vairāk uz kaut kādu Van Halen Jump ēru velk.

www.youtube.com/watch?v=WwzBP4Uct1M...
+1
ok, baigi daudz visādas Austrumeiropas vispār te salīdušas... Latvija, starp citu, ir Ziemeļeiropa. kreewija, atpisies!
+3
Bijām Austrumeiropa, tagad raujamies, lai mūs uzskata par Ziemeļeiropu. Man liekas, ka labāk būtu koncentrēties uz to, kas reāli esam - Baltijas valsts.
0
Latvija vienmēr ir bijusi Ziemeļeiropa, paskaties pa logu - tur sniegs, bet spēju ziņā latvieši nav nearko sliktāki par somiem vai zviedriem. Austrumeiropas štampi ir tikai un vienīgi krievijas okupācijas rezultāts, ir pilnīgi normāli rauties uz Ziemeļeiropu.
0
^ It kā jau tā ir, bet reāli pie dirsas, kuram reģionam teorētiski pieskaitāmies. Ģeogrāfiski var uzskatīt arī par Centrāleiropu (Eiropas centrs sanāk Lietuvā, vai drusku uz vienu vai otru pusi, atkarībā kā rēķina).
+1
Jup - pie kājas! Galvenais, ka es esmu [redzamā] visuma centrā. Un tu arī un jebkurš cits arī, bļins!
+2
^^nu, man vienkārši nedaudz nelabi metas no tās austrumeiropas, jo realitātē tā ir bijusī psrs un tās okupētās teritorijas. bet nu mr. putins jau taisoties visu atjaunot. tad jau redzēs, kas te būs. vēl sūdīgāku kaimiņu grūti iedomāties.
0
nemīz pincīt , partizānu kariņu paspēlēsim (cik nu sanāks) , izbūvēs kādā dziļākā meža biezoknī bunkurus , varēsi patronas pienest un krāsni kurināt :)
0
^^ aha, taisnība, man ar tas dažus gadus atpakaļ iekrita acīs: pietiek.com/raksti/varbut_begul...
0
INFECTED RAIN: 19:30
DRAGONFORCE: 20:20
AMARANTHE: 22:00
+6
Ierados uz 20.15 un Dragonforce sāka precīzi 20.20. Par dekorācijām bija parūpējušies - malās bija spēļu automātu maketi ar ekrāniem, kur Mario un Zeldas lēkāja. Vēlāk vēl divas 5-6m augstas drakonu galvas izvilka - nez vai tās MP ielīstu. Palladium bija pilns. Pirmo reiz sanāca arī otro un trešo stāvu (balkonus) ievērtēt. Otrajā skaņa ļoti laba (pat nedaudz labāka nekā zālē), bet trešajā kā no poda. Skaņa bija laba, tik vokāls nebija ļoti pārliecinošs, izņemot pāris dziesmas - bet tas dēļ paša spējām, nevis skaņas problēmām. Grupa stundu noblieza līmenī, dziesmas diezgan labas, zolēja pārliecināši, tik pie beigām tās dubultzoles jau sāka piegriezties. Pirms tam bija WOA skatīti un patika labāk. Tur bija nevis trešais giģists, bet gan taustiņnieks, kas ņēmās kā traks un gandrīz ar zobiem spēlēja. Kopumā OK, ar dažiem mīnusiņiem - 3.5/5

Amaranthe arī sāka kā pēc puklsteņa 21.59. Skaņa bija sagriezta skaļāk, tā ka zālē neliels distortion bija, bet balkonā laba. Sākumā bija trīs labi gabali, bet tad kāds dūksnājs sākās ar 5-6 neinteresantām vai sūdīgām dziesmām (gandrīz visās bija arī trešais metalkōres vokālists, bez kura mierīgi varēja iztikt). Dāmai vokāls labas, bet čirkainais no Dinazty izteikti labāk mauca. Uz beigām atkal bija labākas 3 dziesmas, bet tas kopējo iespaidu neuzlaboja - diezgan vāji, bet ne tik ļoti, lai dotos prom. 2/5
+2
Aha.
Un paratsie cilvēki skatoties uz to garo rindu uz ieeju, laikam domāja, ka Ikea atvēries centrā vai kkas tamlīdzīgs uz ko ļaudis rindās stāv :))
+2
+/- tas ko Bleids jau teica, tikai mēs no Amaranthe notināmies pēc pirmās dziesmas, jo kaut kā īsti nekustināja.
Sanāca gan redzēt arī pusi no Infected Rain uzstāšanās - nav man īpaši tuva mūzika, bet mauca pārliecinoši un skanēja labi.
0
^^ pāri Akmenim minot uz krogu iesildīties, tieši redzēju Pelikānu cēli slājam uz pretējo pusi ;)

Man pie ejas rindas nebija, bet Pērses iela bija ar kādiem 4 busiem aizštopēta pilnā garumā
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas