AHAB / Frailty / Death Has Spoken @ MP 30.03.2024
+7
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Tās olas nāk.

18:00 durvis
19:00 Death Has Spoken
20:00 FRAILTY
21:00 AHAB

+2
"Gatavojoties" 30. martam esmu noklausījies papildus AHAB jauno ripuli kādas reizes 4. Domas pilnībā izmainījušās - no average uz ļoti sakarīgs albums. Treks favorīts - Mobilis in Mobili
+1
Piekrītu, ļoti.
Albums kas prasa mazliet uzmanības un vērības.
Un ieairē dzelmē.

Iekšējie joki te cirkulē ka vannā, purvā vai dīķī sēžot skan vēl savādāk
0
Es pareizi saprotu, ka pārceļas uz MP?
0
Jā, Vagonu kvartāls uz laiku ir piebremzēts. Ahābs būs MP.
0
ou jā.

Pasākums pārceļas uz klubu "Melnā Piektdiena"

Ieejas kartiņas un laiki paliek derīgi un ir tie paši.

Vagonu kultūras cehs (1983, Nurme taproom, Vagonu Hell, Vagonu Wall bolderinga siena, Laska) ir apturējis darbību. Visi pasākumi, koncerti, bēres un kāzas, alus festivāls tiek pārcelti vai atcelti. Līdz kuram brīdim pagaidām nav skaidrs. Gan jau kkad vai vairs nekad.

Kas nemaz nav slikti, jabkādas mūzikas vai socializēšanas troksnis kaitē pilsētas iedzīvotāju mieram, labsajūtai un naktsmieram gan jau ar. Un tas pats ar alkohola lietošanu. Un vispār, tās kultūras un kultūrvietu galvaspilsētā ir par daudz. Galvaspilsētai pietiks ar dziesmu svētkiem un to pasākumu Lucavsalā.
Pārējos - jāatbalsta kaimiņvvalstu ekonomika.

0
Bļa, tas gan iesūkā
0
^^ alus festivāls pagaidām neko neziņo par atcelšanos vai pārcelšanos. Varbūt klusiņām smelt drīkst?
0
Vel jau norit papīrvedība un sarunas, kad būs gala klucis, tad jau sapratīs kas un kā.
Gaidīt. Smaidit.
0
nu gan nelāgi — tā bija viena liela iespēja atdzīvināt to kvartālu, kur citādi nav gandrīz nekāds iemesls iet iekšā.
0
Katrā šādā kvartālā ir pa kādai vecai pīzdai (pardon, dāmas) kuras mentālais stāvoklis ļoti balansē, toties ir spējas rakstīt un ziņot iestādēm. Nepārspīlējot.
Un iestādēm ir jāreaģē uz iesniegumu čupu. Neatkarīgi, pamatoti vai nemaz.

Visu cieņu, policijas aktivitātēm reaģēt-kontrolēt un konstatēt, ka ir svētdiena vai otrdiena un troksnis nav no kultūras ceha, kas fiziski ir ciet un brīvdiena vai vaļā, bet netrokšņo, bet iesniegumu čupa tomēr ir, jāreaģē ir. Un policija to arī dara. 1x dienā visu nedēļu.

Un tas pats ar visām pārējām iestādēm, kas saņem iesniegumus. (Nebūtu brīnums, ja kādu dienu apciemot ierastos arī Bebru aizsardzības dienests, Īru Republikāņu Armija vai Glābiet Bērnus ciemats)

Jā, dažreiz ir skaļāk, nenoliedzami, bet samèrīgi.

Piemērs no dzīves-positivus festa laikā dāma čībās un halātā auro pagalmā, lai beidz trokšņot. (Ar piebildi, ka pagalmā viss ir klusu un troksnim ir cits vainīgais)

Pēc jaunās regulas-par sabiedriskās kārtības un miera traucēšanu-zvani 112 un sauc.
Un dienestam ir jāreaģē, neatkarīgi, saucējs ir vai nav garīgi vesels vai uz pusslodzi.

Diskutējams jautājums, jo gan jau tev ar ir kaimiņi, kas pļauj zāli 8.30 tavā brīvdienā, klausās krievu reidio skaļi vai fano par dramnbass skaļāk. Un tā tālāk.

Un kuram taisnība kurā brīdī un kurš vainīgs un pakarams ar labs jautājums.

0
Dāma, kas zvana avīzes redakcijai vai milicijai par to ka parkā skan Inokentijs Mārpls un aicina vienu valsti atpisties un tādējādi kko tur kurina ar ir no šīs pašas ģildes.

Vecums nenāk viens. Tas nāk ar viedumu, spējām cīnīties par cilvēktiesībām un tiesībām uz rāmāku klusumu.
0
Biļeti nopirku, tomēr ceru, ka šāds izcenojums nav "jaunais normālais" koncertiem MP.
+2
30 eur par vēlo putnu biļeti uz koncertu, kurā galvenie metaļori ir grupa no Vācijas, bet supportā pazīstamas grupas no Latvijas un Polijas, manuprāt, totāli ir 'jaunais normālais' visur. Es drīzāk gribētu teikt, ka bundžu alus jau nu gan varētu lētākais nākt par 3.50, nu vai vismaz 4, bet laikam arī tur jau vilciens ir aizgājis.
+1
Par Vagonu kompleksu - tas ir pilnīgs nonsenss. Tur ir vairākas koncertvietas, bāri, ēstuve un pat alus darītava. Alternatīvā kultūra pie mums tiek iznīcināta. Šaubos, ka Viļņā vai Tallinā kas šāds izietu cauri, kaut kā liekas, ka tur vairāk dominē veselais saprāts. Turklāt Vagonos vienmēr visi koncerti beidzās līdz tiem 23.00.
0
^^Laikam psiholoģiskā robeža – savā ticketshop arhīvā redzu, ka 30 par MP ir pirmoreiz (bija 40 par Nile/Suffocation, bet tie bija divi atsevišķi koncerti). Bundžas nepatīk.
0
Ahab ir krekli, bet galīgi nav vinila. Tas rītdienas gaidās.
0
Cikos un kādā secībā kas spēlēs?
0
Otrais komentārs no augšas
+3
Frailty labi noslānīja - skaņa bija ideāla, setlists gandrīz ideāls (kur ''Aridnes'' gabzītis, jobcik?!) - gandrīz stunda prieka un laimes sanāca.

Pēc tam Ahab likās diezgan garlaicīgs un skaļāk uzgrieztā skaņa itnemaz nepalīdzēja. Kāda ceturtā dziesma bija ņiprāka un spārdoša (''Old Thunder'' laikam), bet pārējās diezgan miegainas un nīkulīgais tīrais vokāls (apmēram kā Edmundam senlaikos) tik bojāja iespaidu, tā ka pēc 50min notinos. Cik sapratu, kādas 100min nospēlēja (no 21.20-23.00).
+3
Trīs gabali no "Ways of the Dead" un pēc kārtas !!! \m/ \m/ \m/ Ko vairāk var vēlēties ? !! Ā, visu setlistu tikai no "Ways of the Dead !!

AHAB bija super un garlaicībai tur nebija vietas ! Further South, Old Thunder, Antarctica the Polymorphess, gabali no "The Boats Of The Glen Carrig", beigās The Hunt ! Konča ! AHAB uzreiz pievienojās tai nelielajai grupu listei, kuras gribu redzēt VĒL !

un vēl tas čalis 20. gadsimta sākuma daivera ķiverē ! Ķirsīts uz tortes !
+2
AHAB nobuldozēja godam. Vietām tā gaudošana gan bi par daudz, bet kopumā ņemot prīmā - smagi un kaplējoši.
+2
Paldies Pelikānam par Ahab atvilkšanu uz LV! Koncis bija super. Pat Death Has Spoken tīri labi iegāja, kaut gan, pēc virspusējas paklausīšanās jūtūbē, nelikās nekas interesants. Dzīvajā bija tīri ok. Frailty bez vārda runas - vietējā dūmdesas klasika. Varenais Ahab vispār jumtu nesa nost!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
TurboHobo
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas