CATALEPSIA albuma PAVISAM atvēršana +PAMIRT @ Vagonu Hall 26.04.2024
+2
Pašmāju pagrīdes rokmūzikas kvintets Catalepsia ir beidzot gatavs atradīt un pirmo reizi dzīvajā nospēlēt savu trešo pilnmetrāžas albumu "Pavisam". Šī pavisam noteikti būs vienīgā reize, kad albuma dzīvo izpildījumu varēs klausīties pilnā apmērā, no vāka līdz vākam.

Albums tapis un briedis teju četrus gadus. Tā pirmās ieskaņas radās īsi pēc iepriekšējā albuma “Inheritance” izdošanas, kad iestājās mājsēdes un komandantstundas. Radošā procesa ietvaros notika arī cīņa ar iniciatīvas un iedvesmas trūkumu un noraidītu ideju rūgtumu, kā arī diskusijas par grupas likšanu uz pauzes, bet beigu beigās mīlestība pret mūziku uzvarēja, kā rezultātā radās 10 kompozīciju garadarbs ar deviņiem skaņdarbiem latviešu valodā un vienu instrumentālo.

catalepsia-band.bandcamp.com/album/pavisam...

Pasākuma īpašie viesi būs tumšās mūzikas kolektīvs Pamirt, ar kuru Catalepsia dala mēģinājumu telpas un basistu, kā arī uztur ļoti draudzīgas attiecības. Pamirt drūmās un avangardiskās kompozīcijas lieliski papildinās vakara atmosfēru un priecēs klausītāju ausis.

pamirt.bandcamp.com/album/mausoleum...

ticketshop.lv/lv/events/5964...

facebook.com/events/s/catalepsia...

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas