GRIND 'N' SMILE @ Ādmiņu 4, 20.08.2024
+6
Grind ballīte, piedalās:

CIVILIAN THROWER - oldschool grindcore (Lyon, France)
Vecās skolas grind'a iespaidots trio no Francijas! Dalībnieki no tādām grupām, kā Whoresnation, Morbid Scum, Grossel un citām grupām!
Ko šādu Rīgā nevar palaist garām!
civilianthrower.bandcamp.com/

DEHYDTRATED GOAT - goregrind (Latvia)
Pašmāju grind karoga nesēji jau kopš 2006.gada! Pozitīvas emocijas un došanās dejā-garantēta!
www.instagram.com/dehydratedgoat/...
www.facebook.com/DehydratedGoat?loca...
dehydratedgoat.bandcamp.com

VEMMA - grind n roll (Latvia)
Cūkkopji no galvaspilsētas un tās provinces savākušies, lai iešūpinātu lopiņus trakdancī!
vemma.bandcamp.com

IEKOD - rock n roll punk/gg allin style (Latvia)
Gg Allin tribute latviešu valodā! Grupas pēdējais koncerts!!! Nenokavē, lai nav pēcāk jāraud, ka šie nav dzirdēti un redzēti!!
www.instagram.com/ansamblis_iekod...

V.A.D. - noize (Latvija)
Depresīva noize performatīva improvizācija, kas sevī ietver nepātrauktu basa pulsāciju, murgainus semplus un pāri visam-neizprotamus, sāpju pilnus, dzīvnieciskus ķērcienus!

20.08.2024
IEEJA NO 18:30
MŪZIKA: 19:00
ZIEDOJUMS: 7eur.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
+TABESTIC ENTERON
+2
Oh, ar saviem dzērieniem!
0
Jā, neaizmirstam - ierašanās ar savu bāriņu!!
+1
Šī vakara spēlēšanas laiki:
GRIND 'N' SMILE
20.08.2024
---------------
Secība:
18:30 Durvis vaļā
19:00-19:30 V.A.D.
19:40-20:10 IEKOD
20:20-20:50 VEMMA
21:00-21:30 DEHYTRATED GOAT
21:40-22:10 CIVILIAN THROWER
22:20-22:50 TABESTIC ENTERON
------------------------------------...
BYOB

Jap, būs pa ceļam Alus Muižā jāpiestāj. Vagonu Nurme ar variants
+4
Pasākums uzreiz sāka ievilkās - Vemma tik ap 20:50 sāka un sanāca no Iekod ko dzirdēt - kautkādi Jūdas Graši utt. Tautas padaudz - kādi 200 varētu būt. Daudz jaunatnes. Tagad nav pārliecības, vai Elektras pasākumi notika tieši tajās pašās telpās (ēka gan tā pati) - vakar koncis notika 3 vai 4 stāvā. Skatuves telpa bija īsts Wet Stage - sajūta, kā saunā - skaidrs, ka Cūkmens palūdza mēteli, jo esot auksts - pāris gabzīšu tā arī nospēlēja, mūsu varonis! Vemma sirsnīgi nokapāja. Dehidrētie arī atlaida pēc pilnas programmas. Būtu uzreiz TE sācis, tad vēl paliktu, bet vairs nespēju to bezgaisu izturēt un pēc 22 ripināju mājup, itāļus nesagaidot
+6
Koncis notika 4. stāvā, Elektras telpas bija 3. stāvā, kur tagad ir Tesas mēģinājumu telpa un bieži vien notiek lokālo Ādmiņu grupu (no kurām daudzas ir nesliktas) koncerti, kur mēdz būt pieejamas veselas divas skatuves un ir arī smēķētava iekšā. Tabestic Enteron bija lielisks koncerts, viss tehniski līmenī, daudzi labi joki no Dr. Fauna, labs mošpits, izskatās arī joprojām labi. Kad sagaidīšu konci, kurā abi virtuozie ģitāristi būs uzgriezti tā, ka arī soliņus var saprast, TE resurrection programma būs izpildīta līdz galam - šķiet, ka šeit skaņa nāca tikai no kombjiem. Labāk nekā mankīpraidā, bet, cerams, sliktāk nekā būs Wiktorijā augusta noslēguma koncertā Liepājā. Vemma arī laba, interesantāks muzons nekā standarta graindkors, ar dažādām tempa izmaiņām un visādām vokāla variācijām, plus kaut kādu smieklīgu, pārblieztu metronomu vietām. Dehidrētos klausījos no āra, jo vienā brīdī sauna kļuva neizturama. Uz francūžiem uznācu atpakaļ, bet paliku sēžot pie ventilatora skatuves telpas ārpusē - izklausījās jau gana ātri un agresīvi, bet priekš manis tas ir parastais, garlaicīgais graindkors, kam Tabestic Enteron ir tiešs pretstats - unikāls, inovatīvs, sarežģīts progresīvais death metāls, kuru ar graindkoru vieno nekas vairāk par tekstos atspoguļotajām ģenitālās pasaules tēmām un piekarinātajiem pimpjiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Duumiņš (2 gadi)
nightfall (jauniņais)
Viskas