HEATHEN (US) @ MCB, JELGAVA, 19.08.2024
+5
ASV thrash metal smagsvaru HEATHEN vienīgais koncerts Baltijā!
---------------------
Koncerts 20:00
Biļetes: 15 - 20 eiro
---------------------
19. augustā Jelgavā, klubā “Melno cepurīšu balerija” notiks šajā koncerttūrē Baltijā vienīgais ietekmīgās Kalifornijas thrash metal apvienības “Heathen” koncerts.

“Heathen” 1984. gadā dibināja ukraiņu izcelsmes ģitārists Lī Altuss (Lee Altus) un grupa uzskatāma par vienu no spēcīgās Kalifornijas līča reģiona thrash metal skatuves dalībniecēm, līdzās “Forbidden”, “Testament” un “Exodus”, pēdējā no kurām kopš 2005. gada ģitārista pienākumus pilda arī Lī. Pēc sava otrā albuma “Victims of Deception” izdošanas, grupa devās tūrēs kopā ar “Sepultura” un “Sacred Reich”, taču pēc basģitārista Rendija Leira (Randy Laire) traģiskās bojāejas, par spīti dažādām jaunām idejām un jauna grupas dalībnieka piesaistes, darbību neatsāka.
“Heathen” atkalapvienojās 2001. gadā, savukārt nākamais – pirmais grupas albums gandrīz divdesmit gadu laikā – “The Evolution of Chaos”, tika izdots 2009. gada nogalē un tika atsākta aktīva koncertdarbība, kura turpinās joprojām, tajā skaitā kopā ar žanra biedriem “Exodus”, “Testament”, “Sepultura”, “Destruction”, “Overkill” un “Kreator”. Līdz šim jaunākais “Heathen” albums – “Empire of the Blind” izdots 2020. gadā un grupa likusi nojaust, ka turpinās darbs pie nākamā ieraksta.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Šito iesaku - Bruķikā bija viena no TOP grupām.
0
^ pirms divi gadi turpat bija viena no "meh, ok" grupām :D
+4
Bij ahujenna!
+4
Es tak teicu!

Ne sliktāk kā Bruķikā - skaņa pa pirmo, kapāja kārtīgi. Tautas, priekš augusta pirmdienas, pat daudz - kāds simts varbūt savācās.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Duumiņš (2 gadi)
nightfall (jauniņais)
Viskas