SLUDGE SVĒTDIENA - HOBO DEATHCULT (CA) / DIESELPEST (DE) / ZVJOZDOČKA / L.O.V.E / ŠĻAPA @ Cehs 21.09.2025
+4
Svētdien, 21. sept CEHĀ (K.Mīlenbaha 12, Rīga) norisināsies 5 sludge grupu koncerts. Ieeja 10eur pie ieejas, var ienest savu šmigu, var iekšā pīpēt (speciāla telpa).

HOBO DEATH CULT - death/sludge, Montreāla
DIESELPEST - doom/sludge, Berlīne
ZVJOZDOČKA - stoner/sludge, Kuldīga
LIFE OF VICE ETERNAL - doom/sludge, Rīga
ŠĻAPA - sludge, Ventspils

Agrs pasākums, jo svētdiena - 17:00-22:00
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Pasākums ar brangu pievienoto vērtību: drīkst ienest savu šmigu + iekšā pīpēt ļauts. Gluži kā XX gs. 90-tajos Ķīpsalas Robinsonā.
Uzreiz pamanāma atšķirība no Palladium u.tml. koncertiem - CEHĀ nesajutīsies aplaupīts :)

0
Baigi forši, ka var ienest šmigu un iekšā pīpēt, bet ir viena problēma - tur spelēs 5as sludge gupas.
0
Šļapa un Zvjozdočka ! Bļa, tas ir zajebis :DDD
+1
Es tik nesaprotu šito modi XXI gs. Latvijā saukt grupas krievu vārdos — Zvjozdočka jau bija, tad nāca klāt Smerķ, tagad Šļapa. Ko viņi ar to grib pateikt, liekot nosaukumus nevalsts valodā?
+2
^
Protests, nihilisms, labskanība, bezkompromisa pofigisms - kaut kas tml.
0
Smerķ kaut kur apgalvoja, ka viņu nosaukums esot ukraiņu valodā.
+2
'Ko viņi ar to grib pateikt, liekot nosaukumus nevalsts valodā?'

atvaino, es galīgi negribu izklausīties pēc sātana advokāta (jo šis parasti ir arguments, ko lieto krievi), bet jāatzīst, ka tas tomēr ir dīvaini - kāpēc tu piemini Šļapu un Zvjozdočku, kuras 'liek nosaukumus nevalsts valodā', bet nepiemini trešo grupu no Latvijas - Life Of Vice Eternal, kuras nosaukums arī šķietami nav latvisks?
0
^^^^ kas tur ko nesaprast - lai pasvītrotu savu patiku pret slāvisko🤷‍♂️
+2
Nosaukumi ~Šļapa un Zvjozdočka~ būtu diezgan raksturīgi 90to Dambja Odekolona grupu nosaukumiem. Bet, kā zināms modei raksturīgs cikliskums. 90to vaibs nāk atpakaļ :D
+1
^
Tad jau tematiski un konceptuāli viss ļoti atbilstoši - odekolons kopš š.g. 1.augusta piedzīvo tādu kā atdzimšanu (renesansi) un komerciālus panākumus.
+2
Baigi labi! Ja izdosies no iepriekšējās dienas Liepājas konča laicīgi atgriezties tad iešu! Jau labu brīdi gribu ievērtēt Life of Vice Eternal un pie reizes arī norises vietas telpas.

Ar krievu valodu man grūti iet, nav ne jausmas kas ir Šļapa no Ventspils, bet Zvjozdočka man liekas ritig forša grupa, tru skaņa un reti spēlē, tāpēc jāķer + gičinieka/vokālista rīkotais Zilonis prīmā labs festiņš, manuprāt, ļoti atbalstāmi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
kurrrat
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Valdis (22 gadi)
Midgard (22 gadi)
Duumiņš (3 gadi)
Viskas